Samsung SGH-M600 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-M600 Opinie o Samsung SGH-M600

Samsung SGH-M600

w sumie: 25
  • 0

    1. ~Alan.M  2007-10-13 21:21:28  host: avp121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na litość boską samsung tego nie wypuści co ?

  • 0

    2. ~bafas  2007-10-15 11:18:12  host: gbc250.internetdsl.tpnet.pl

    telefon funkcjonalnie cienki, ale i na takie modele jest zapotrzebowanie! jest w miarę tani i przede wszystkim typu slider co może się podobać.

  • 0

    3. ~Jaca  2007-11-19 18:15:05  host: host-87-99-6-171.lanet.net.pl

    Mi się podoba poniewaz telefon nie jest do słuchania muzyki itp tylko do dzwonienie i wysyłania wiadomości tekstowych

  • 0

    4. ~Jaca  2007-12-09 14:59:34  host: host-87-99-6-171.lanet.net.pl

    Moim zdaniem telefon jest switeny poniewaz telefon jest do dzwonienia i wysyłania widomosci a nie do robienia zdjec czy słuchania muzyki

  • 0

    5. ~kinia  2008-01-11 17:55:38  host: anf89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik niczego sobie on ma wysyłać esy i pomagać w dzwonieniu

  • 0

    6. ~madzioha  2008-01-17 20:48:15  host: 212.160.111.31

    Ja się zastanawiam nad kupnem tylko martwi mnie ta pamiec... a ktos moze wie czy mozna dokupic karte ??? noo i ze nie ma IRDY ani bluetootha

  • 0

    7. ~matisofoo  2008-01-18 13:16:07  host: dxp182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fesss. telefon do dupy tak mało pamieci i wogole ten fon jest dokładnie tylko do dzwonienia i pisania esów nic wiecej! porazka ;/

  • 0

    8. ~bartek  2008-01-23 07:41:11  host: gsu98.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon dla starszych osob duze cyfry i łatwy w obsłudze super polecam!!!!!!!!!11

  • 0

    9. ~dziwny  2008-01-30 21:52:27  host: 87-205-216-182.adsl.inetia.pl

    w danych powyzej pisze: "system głśnomówiący" jak to uruchomić?

  • 0

    10. ~Asia  2008-02-18 10:18:18  host: hmx74.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest fajny ma duzo funkcji Tylko szkoda ze nie ma bluetootha

  • 0

    11. ~  2008-04-24 11:39:20  host: ip-62-148-81-89.netia.com.pl

    Żenujące te 1.5 MB pamięci. Mój Siemens CXT 70 , który ma 3 lata ma 5 MB i większy wyświetlacz, tylko nie ma radia. Co ten Samsung robi?

  • 0

    12. ~iza  2008-07-03 11:19:25  host: 212.160.172.70

    durne pytanie:co ten samsung robi? A od czego do cholery są telefony,hmmm...

  • 0

    13.  2008-07-07 00:40:31

    11~Samsung robi dobre modele, nie każdy chce N95 8 giga... i za to mu chwała!

  • 0

    14. ~asia  2008-07-28 15:36:36  host: eci178.internetdsl.tpnet.pl

    jest taki sobie

  • 0

    15. ~dawid  2008-07-30 16:34:09  host: ajg98.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi jak tu w tym telefonie można zmienić kolory,bo ciągle mam kolor menu niebieski,da się to zmienić jakoś??

  • 0

    16. ~buki-73  2008-09-15 08:43:11  host: a88.bazapartner.pl

    TELEFON NIE JEST PRZEZNACZONY DO WSPOLPRACY Z KARTAMI SIECI PLAY, SEWIS NIE ODPOWIADA ZA POPRAWNE DZIALANIE TELEFONU W SIECI PLAY

  • 0

    17. ~mapta  2009-01-05 19:26:05  host: 77-253-193-150.adsl.inetia.pl

    nie jestem zadowolona, podczas rozmów słabo słychać drugą osobę, często się zawiesza no i po kilku miesiącach popsuł się wyświetlacz i klawiatura, wygląda ładnie, ale zawiodła podstawowa funkcja - dzwonienie.

  • 0

    18. ~Nomed  2009-01-08 13:11:54  host: dynamic-78-8-131-7.ssp.dialog.net.pl

    Jak na swoja cene calkiem dobry telefon, chwali mu sie obudowa nowego typu i dosyc dobre radio, co do aparatu to uwazam ze VGA powinni juz nie dawac, potrafi to tylko draznic :D:D:D

  • 0

    19.  2009-01-16 22:36:25

    mi się podoba...lubię takie proste,ale ciekawie wyglądające telefony. W końcu nie zapominajmy, że TELEFON służy do ŁĄCZNOŚCI a nie do szpanowania dzwonkami mp9 czy 512-kanałową polifonią.

  • 0

    20. ~k  2009-04-07 15:46:01  host: public-gprs91628.centertel.pl

    telefon jest fajny robi fajne zdjecia i ma dobre radio szkoda ze niema bluetootha

  • 0

    21. ~ewelina  2009-04-26 13:06:40  host: dch194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do tego telefonu. Jak chce wyłączyc dźwięki to mam wibracje. A ja chce wyłączyc dźwięki i nie mieć wibracji. Co musze zrobic?

  • 0

    22. ~xcz  2009-05-14 14:31:38  host: chello089077086217.chello.pl

    ludzie a czego oczekujecie za taka cene?tel jest jak na taka naprawde dobry,ma radio,aparat i nic mi wiecej nietrzeba.

  • 0

    23. ~ana  2009-06-26 22:49:15  host: dbe55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam go dopiero o d dzisiaj i bardzo mi się podoba,he,he.Tylko właśnie nie ma blutu :((((

  • 0

    24. ~LENNY  2010-05-07 09:59:56  host: acgi121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WITAM!!! Mam pytanie: czy w tym telefonie mozna wymienić obudowę????????

  • 0

    25. ~azaleia  2011-01-27 03:11:32  host: host-81-190-220-39.wroclaw.mm.pl

    czekam tylko, aż się zepsuje, żeby zakupić nowy. dałam za niego 299 zł, mam go ponad półtora roku, a już się coś psuje, nie można nic na niego ściągać itd. nie polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet