Samsung SGH-M150 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-M150 Opinie o Samsung SGH-M150

Samsung SGH-M150

w sumie: 26
  • 0

    1. ~hmm  2008-07-22 08:59:22  host: 213.25.189.50

    Wkoncu cos dla starszych uzytkownikow, duze klawisze i cyferki na klawiszach, zeby tylko czcionka na ekranie byla w miare duza i telefon napewno znajdzie nabywcow :)

  • 0

    2. ~spiite  2008-07-22 10:37:44  host: bvt138.internetdsl.tpnet.pl

    Tylko dlaczego nie dodali Javy do tego telefonu...?

  • 0

    3. ~  2008-07-30 15:51:40  host: 88-199-31-230.tktelekom.pl

    BY STARSZE OSOBY NIE MIAłY ROZRYWKI !! DYSKRYMINACYA

  • 0

    4. ~....  2008-09-19 18:13:46  host: amr152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem czemu produkują jeszcze takie telefony to jest strata czasu :)

  • 1

    5. ~yeti  2008-09-23 12:28:39  host: dyn70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wyobraźcie sobie, że większość moich znajomych mając całkiem wypasione telefony nigdy nie uruchomiła na nich żadnej gry, nie korzystała z żadnych aplikacji typu notatnik, dyktafon, odtwarzacz mp3, kalkulator, przelicznik walut itp., po dostaniu telefonu w ramach rozpoznania zrobiła 2, 3 zdjęcia i wysłała może kilka MMSów, po czym stwierdziła, że to fajna zabawka i zapomniała że to ma w telefonie. Może to zabrzmi dziwnie, ale naprawdę są ludzie, którzy kupują telefon po to żeby dzwonić i od czasu do czasu wysłać jakiegoś SMSa, jak coś komuś trzeba przekazać a chwilowo nie odbiera. I tacy, którzy potrzebują czegoś mocnego i pewnego w działaniu, z baterią pozwalającą na długie rozmowy i długim czasem czuwania, a dynda im czy wyświetlacz ma x czy y kolorów (tak prawdę powiedziawszy to monochromatyczne są najlepsze, bo widać je dobrze w każdych warunkach i zużywają najmniej prądu) i jakie jeszcze zabawki dołączono do telefonu.

  • 0

    6. ~nana  2008-12-02 14:20:07  host: bve194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja tata kupił dzis ten telefon za 1zl w opcji Era tak tak Fan. jest bardzo zadowolony. telefon leciutki, cyfry duże, klawisze fajnie się naciska. Ma aparat i robi w miare zdjęcia, ma radio,a to tatcie wystarcza, kilka mp3 na dzownki ;-) Ja telefon oceniam na bardzo dobry ;-)

  • 0

    7. ~careek  2008-12-17 00:45:00  host: 77-253-86-61.adsl.inetia.pl

    telefon ma wszystko czego moze potrzebowac osoba mloda zapis smow 300 radio funkcja blokowani apolaczen i smsow. Dla strszego grona to czytelnosc klawiszy i dobrze wywarzony telefon.minus to brak kabla w zestawie no i mogl by byc ciut glosnijszy.

  • 0

    8. ~improbus  2008-12-23 23:44:51  host: host-89-228-219-144.kalisz.mm.pl

    Tak Tak Fon! :)

  • 0

    9. ~  2009-01-22 12:43:44  host: 80.50.4.190

    Byłabym bardzo wdzięczna jakby mi ktoś pomógł : ) Mianowicie: jak wysłać mms na maila z tego telefonu, bo mi wyswietla sie ciagle komunikat , że mam złe ustawienia.

  • 0

    10. ~long  2009-01-29 12:59:13  host: inet20907ni-3.eranet.pl

    java w telefonie jest stoper i minutnik tez jest profile ma niewiem kto to pisał ale pewnie nigdy tego telefonu na oczy nie widział!!!

  • 0

    11. ~lajt  2009-01-29 13:09:06  host: inet20907ni-3.eranet.pl

    Telefon jest całkiem, całkiem ale szkoda że nie ma kart pamięci i czegoś do opisu nie dodano ma on java, stoper, minutnik i profile wiem bo mam ten telefon posiada dwuzakresowy internet jeden z najszybszych blue-connect na kompa mu nie doruwnuje java posiada bo mam wgrane era gg i opera mini. polecam go gorąco.

  • 0

    12. ~Kanek menago  2009-02-03 21:09:28  host: public9978.xdsl.centertel.pl

    ...i dla starszych i dla młodszych ! potrzebujących przede wszystkim sprawnego telefonu, a nie gadżetu z bajerami - Samsung SGH-M150 cieszy oko (elegancki), ucho (dobre radio) i menedżera (odpowiedni organizer)- niepokoić może krótki czas na rozmowy (do 3 h) - ale jeśli nie jest się gadułą, to wystarczy 1 ładowanie na 5 dni - polecam :)

  • 0

    13. ~pegazzz  2009-02-10 16:27:11  host: chello089076202002.chello.pl

    Miałbym prośbę do kogoś posiadajacego ten telefon o informację ile dni trzyma w nim bateria w warunkach "polowych". Najlepiej przy ok. pół godzinie rozmów i kilku smsach dziennie. I czy posiada możliwość przypisania zdjęcia do kontaktu w książce telefonicznej. Z góry dziekuję :)

  • 0

    14. ~  2009-04-14 14:04:18  host: static-62-233-142-68.devs.futuro.pl

    Mnie bateria trzyma 5-6 dni przy normalnym uzytkowaniu (dokladnie ok 30-40 min rozmowy dziennie i kilku sms-ach). Nie słucham radia i nie gram w gry co prawda (ponieważ telefon mam zdecydowanie do komunikacji) ale jeśli chodzi o baterie jestem zachwycona wynikiem. Co do wyświetlacza, jest niewielki w porównaniu do modnych teraz telefonów, ale osobiście preferuję własnie te mniejsze (nie lubię jak ktoś zagląda mi przez ramię w autobusie i patrzy co piszę), 256.000 kolorów sprawia, że jest naprawdę wyrażny. Menu jak w Samsungach - bardzo intuicyjne i wygodne. Wszelkie gadżety typu zdjęcia do kontaktów, dzwonek przypisany do osoby itp..oczywiście jest więc zabawy też trochę być może dla osób które lubia takie rzeczy. Ogólnie polecam ten telefon naprawde gorąco. Dość często zmieniam telefony (miałam wszelkie nokie z symbianem i bez, SE, Samsungi i nawet motorola mi się przewinęła) ale przy tym się zatrzymam na dłużej bo...jest po prostu wygodny!!

  • 0

    15.  2009-04-25 17:12:30

    telefon ani dla starszych ani dla młodszych,a już na pewno nie dla szukających niezawodnego telefonu. Popełniłem fatalny bład kupując ten fon, po miesiącu zaczęło sie w nim sypać wszystko co możliwe.Oprogramowanie fatalnie niedopracowane i oczywiście nie można wgrać nowszego,a to z tej prostej przyczyny iż takowego poprostu nie ma. Ciągłe restarty telefonu w trakcie wysyłania esemesa lub rozmowy to norma,po niedługim czasie zaczeła skrzypieć obudowa i dodatkowo klawisze, z tym się jeszcze nie spotkałem ale najwidoczniej zawsze musi być ten pirwszy raz (no cóż widocznie to jest ta osławiona jakość samsunga). Zdażyło mi się również że po całonocnym ładowaniu telefon był naładowany 5minut i trzeba go ładować od nowa. Oczywiście nie można go ładować w pokoju w którym się śpi ponieważ ładowarka piszczy niemiłosiernie, więc o zaśnieciu nie może być mowy. Reasumując, wolę najgorszą posklejaną taśmą nokie niż badziewie wymyślone przez pieprzonych żółtków. P.S. proszę mi wybaczyć ostatnie, niezbyt kulturalne zdanie ale nerwy mnie poniosły w trakcie pisania o tym śmieciu. Pozdrowienia dla użytkowników noki.

  • 0

    16. ~  2009-07-22 22:34:17  host: h231123.net.pulawy.pl

    już gorszego złoma nie miałem jak ten telefon dbałem o niego a już drugi raz wyleciał do serwisu

  • 0

    17. ~xD  2009-09-04 18:01:13  host: abog186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No z tych ostatnich dwóch wpisach to się trochę przestraszyłam bo ten telefon kupiłam 3 dni temu. Trochę głupio że nie ma karty pamięci ;/

  • 0

    18. ~  2009-09-29 12:11:52  host: h231123.net.pulawy.pl

    złom jak cholera ten telefon dwa razy już miałem go w serwisie i nie wiem czy trzeci raz nie wyląduje do serwisu bo już zaczyna się pie**** teraz nie mogę go sprzedać bo już dwa razy był w serwisie i nikt go nie chce kupić grat jak cholera ten telefon

  • 0

    19. ~damlo  2009-11-15 17:08:42  host: apn-95-41-103-235.dynamic.gprs.plus.pl

    fajny telefon jak by miał jave i wejsicie na karte pamieci to był bardzo dobry fon

  • 0

    20. ~kamisss  2009-12-04 23:19:01  host: host109-252.oskbraniewo.pl

    telefon jest the best ;) mi i mojemu bratu i mamie tez sie podoba ;) wyswietlacz nie do zajechania tylko krotko trzyma bateria bo tylko dwa dni nie stety ;/ a ladowarka buczy w nocy ;/ ale ogolnie jest ok.. wlasnie go oddaje ;p

  • 0

    21. ~kama  2009-12-04 23:22:08  host: host109-252.oskbraniewo.pl

    wlasnie-bateria jest do dupy!!!!! mi trzyma dzien gora dwa!! masakra! moj jeszcze nie byl w serwisie bo kupilam go od zlodzieja na placu za dwie dychy ;p wiec do serwisu nie wezma.. sama go serwisuje codziennie w biedronce na kasie jak uzywam "przelicznika do walut" ;ppp łosie

  • 0

    22. ~marcin  2010-02-09 23:00:40  host: 217.153.148.134

    jest jakaś gra na ten telefon???

  • 0

    23. ~muza25  2010-04-23 11:26:02  host: chello089072244092.chello.pl

    A tak mi się podobał... Gdyby nie to, że w ciągu miesiąca regularnie zawieszał mi się w trakcie rozmów i przy wysyłaniu smsów, nie miałabym żadnych zastrzeżeń. dodam, że po wgraniu nowego oprogramowania, sytuacja się nadal powtarza.

  • 0

    24. ~paweł  2010-09-29 11:02:58  host: h231123.net.pulawy.pl

    mój 6 razy był w serwisie

  • 0

    25. ~mskl  2010-11-27 12:27:09  host: cea41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go kupiłem za 30 zł od znajomego jako opcja awaryjna i już 4 miesiące z niego korzystam i nie chce zmieniać go xd. Dzwonić da się, pisać smsy (nawet b. szybko) a i bateria trzyma nawet 4 dni xd. Lekki i poręczny. Polecam.

  • 0

    26. ~Kanek  2012-12-30 15:33:19  host: public7170.xdsl.centertel.pl

    dobry telefon! szczególnie dla tych, którym nie zależy na wypasionym gadżecie z wodotryskami; mam Samsunga SGH-M150 od 2009 r. i jestem zadowolony :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet