Samsung SGH-M110 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-M110 Opinie o Samsung SGH-M110

Samsung SGH-M110

w sumie: 33
  • 0

    1.  2007-11-12 14:25:12

    wygląda pancernie.

  • 0

    2. ~BUA  2007-11-12 15:49:35  host: static-ip-77-89-67-41.promax.media.pl

    ze niby co to ma byc??

  • 0

    3.  2007-11-12 17:54:05

    Ooo... takie telefony jeszcze produkują :/

  • 0

    4. ~davidek1988  2007-11-19 17:20:33  host: abat94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bez zbednych funkcji z bardzo dobra bateria. Mysle ze bedzie cieszyc sie duzym zainteresowaniem wsród ludzi ktorzy potrzebuja kom do pisania smsow i dzwonienia. Jak dla mnie ok.

  • 0

    5. ~Kasiej  2007-11-21 16:46:15  host: gkh90.internetdsl.tpnet.pl

    o musi być dopiero beznadzieja :/

  • 0

    6.  2007-12-07 22:11:48

    ale ma EDGE

  • 0

    7. ~Kon  2008-01-22 00:14:54  host: cpc2-cdif6-0-0-cust11.cdif.cable.ntl.com

    dobry na budowę i do ekstremalnych warunków!

  • 0

    9. ~bea_sniezynka  2008-03-10 22:46:21  host: mkomp.przeworsk.eu.org

    Mam ten telefon... :) i... jak na razie poznaję go, ciągle pozytywnie mnie zaskakuje, bateria trzyma super długo-przy intensywnym użytkowaniu (bez wyłączania nocą) po pierwszym naładowaniu padła po ponad siedmiu dniach, teraz kolejny raz ładowanie, zobaczymy, możen dłużej pociągnie... Jedyny minus(telefon mam tydzień) to nieciekawy wybór dzwonków :( ale to da się zmienić!!! cdn.

  • 0

    10. ~berdys  2008-03-11 13:52:06  host: ip-89-174-40-236.multimo.gtsenergis.pl

    dla mnie ok, jak czasem ide na zdjecia to potrzebuje czegos odpornego na wode;) Moze na allegro sie pojawia w cenie nizszej niz ta sugerowana- to kupie ;)

  • 0

    11. ~;Domelo  2008-03-11 14:26:48  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    swietny telefonn :) Moze se kupie ;P chociaz raczej wole cos z jakimis lepszymi funkcjami to ten na pewno by mi pasowal bo po pierwsze jest to samsung a po drugie moje telefony czesto mi spadaja to bylby suuper :)

  • 0

    12.  2008-03-11 14:59:18

    dobry telefonik dla osób które pracują w ekstremalnych warunkach. brawa dla samsunga, że myśli o wszystkich użytkownikach :-)

  • 0

    13. ~wow  2008-03-11 17:51:29  host: 195.94.215.34

    idioto-odporny :P jak dla mnie bomba :D

  • 0

    14. ~WD.40  2008-03-11 19:42:29  host: ehx26.internetdsl.tpnet.pl

    Nareszcie!:) czekam na taki tel od czasu Siemensa ME45:)

  • 0

    15. ~bea_sniezynka  2008-04-15 13:27:58  host: mkomp.przeworsk.eu.org

    (Kontynuacja) Telefon odporny na wodę, wstrząsy, upadki, menu intuicyjne; bateria trzyma bardzo długo, w zależności od ilości rozmów ale standartowo ok. 9-10 dni,włączając w pracę przesył danych oraz fotografowanie mojego ponad półtorarocznego synka, a przy rzadszym używaniu telefonu wytrzymuje dwa tygodnie, pewnie i jeszcze więcej by pociągnął gdyby był tylko na samym czuwaniu :) To telefon do dzwonienia a nie do zabawy, solidny; istotne, że przetrwa wytrzymałościowe testy małego szkraba ! ;) :) Pozdrawiam

  • 0

    16. ~Amvee  2008-05-01 12:44:08  host: cmm233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm.... Telefon wojskowy! W sam raz pasuje do wojskowego drylu i Hummera! Jest odporny na wszystko, to można jego podawać komuś do ręki po prostu go rzucając!!! Chciałbym spróbować możliwości tego telefonu! Miałem okazję go zobaczyć w Media Markt!

  • 0

    17. ~Vrai  2008-05-18 22:52:30  host: acjf59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    OK! Będzie kolejny w kolekcji po Eryku R-310s i Nokii 6250. Te były niezłe, wiele wytrzymały (rzuty w dal na beton, nurkowanie do 10m). Zobaczymy co potrafi Smasung.

  • 0

    18. ~amir  2009-01-01 13:23:44  host: host-89-230-171-81.ostrowmaz.mm.pl

    jest swietny,to telefon dla traperów,nie dla dody...

  • 0

    19. ~walklim  2009-01-23 19:23:45  host: ip-79-175-227-191.cable.smsnet.pl

    plusy: - bateria trzyma 5 dni przy codziennym używaniu słuchawki BT w aucie choć ma 800 mAh nie 1000, - mocna obudowa sprawdzona podczas pracy na budowie, - niska cena zgubisz go - niwielka strata, - latareczka moc - jak w breloku do kluczy ale działa, - ergonomia na 4 można się nim posługiwać w rękawiczkach (polarowe z palcami) - ważne zimą ! telefon byłby proporcjonalnie większy o jakieś 20% dałbym mu 5! minusy: - połączenie ze słuchawką BT nie zawsze nawiązuje się automatycznie po włączeniu słuchawki, - nie jest odporny na zatopienie w wodzie tylko na napór strumienia wody (norma IP54), - połączenie z komputerem PC czy via BT czy kablem USB - nie udało mi się połączyć z oprogramowaniem Samsung PC Studio i zsynchronizować książki adresowej i kalendarza z MS Outlook. - brak odtwarzacza MP3 - skoro mozna wgrać dzwonki MP3 co co szkodziło dać np 125 mb pamieci i dodać odtwarzacz muzyki? niechby kosztował 20 pln wiecej byłby super do biegania, - aparat foto słabiutki - praktycznie lepiej żeby go w ogóle nie było. Ogólnie dobra słuchawka do pracy w terenie i na wypady za miasto i do tego tania ale jednak zbyt uboga jak na obecne standardy.

  • 0

    20. ~ogiv  2009-03-19 20:56:31  host: 249.77.classcom.pl

    ponad pół roku użytkowania na budowach czasem w ekstremalnych warunkach pozwala stwierdzić że jest bardo odporny na upadki, zawilgocenia i zalania. klawiatura odporna na ścieranie, sama obudowa już mniej ale w porównaniu z innymi telefonami jest rewelacyjnie. Dobra bateria. aparat słaby ale na budowie wystarcza zamiast lusterka. Latarka rewelacja. za to wibracja to tylko imitacja.

  • 0

    21. ~walklim  2009-05-22 18:12:22  host: ip-79-175-227-191.cable.smsnet.pl

    w styczniu umieściłem swoją opinię o telefonie. niestety dziś mój m110 zamilkł po upadku - na obudowie ani śladu może coś się zozłączyło w środku? nie ważne. wyciągam z szuflady starego eryka R310s i nie dam sie już naciągnąc na zaden koreański szajs.

  • 0

    22. ~Gosia  2009-07-05 11:57:02  host: 078088212139.walbrzych.vectranet.pl

    Ja mam ten telefon od trzech dni i na razie jest dobrze muszę się na razie przyzwyczaić do niego ponieważ wcześniej miałam nokie 3100 przez 4 lata wiec nie jest łatwo ale telefonik fajny to co potrzeba to ma. Tylko mam mały problem i nie wiem czy tak ma być.. jak dzwonie gdzieś to wychodzi mi "warunkowo" a jak kończę połączenie to nawet przy wyciszeniu jest dzwięk sygnalizujący zakończenie połączenia.. nie mam pojęcia jak go wyłączyc.. PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!

  • 0

    23. ~kukri  2009-07-08 10:42:43  host: bgt115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezły,kawał kloca.Jesli żeczywiście wodoantyupadkowy to będzie dobrze.Stoper chyba nie działa w stanie czówania,to byłaby duża wada.Kiepsko,żle to widzę...

  • 0

    25. ~jack 111  2009-12-02 16:33:25  host: ksi-system-193239036247.internet.dla.mnie.pl

    dobry tel.powinien długo wytrzymać.wygląda bardzo solidnie,ma łatwe menu,łatwo się go obsługuje,no i bateria długo trzyma.porządna maszyna =D

  • 0

    26. ~mixrobi  2009-12-24 13:33:28  host: ip-93-94-191-84.uznam.net.pl

    super telefon mam go 3rok i nie nawala. upadł z 50 razy i nic zatopiony w akwarium i jeziorze. działa nadal bez suszenia.

  • 0

    27. ~sz  2010-01-31 12:30:22  host: 212.2.99.203

    a moj samsung był zatopiony w wodzie i to przez 7 dni i nic.zgubiłem go na rybach i dopiero kolega nurek wyłowił go z 8 metrów po tygodniu.

  • 0

    28. ~maniek2852  2010-03-09 23:10:01  host: public-gprs7979.centertel.pl

    tez mam ten tel od 3 lat i jestem bardzo z niego zadowolona po upadkach itp dalej dziala bez zadnych problemow

  • 0

    29. ~janek z janek  2010-09-27 13:32:23  host: user-109-243-221-129.play-internet.pl

    dobry telefon. obudowa z gumy wiele wytrzyma a dzieki symbianowi mozna instalowac duzo programów. mam go od 3 lat i sprawuje sie dobrze

  • 0

    30. ~tracker  2010-12-12 12:49:13  host: 77-253-76-22.adsl.inetia.pl

    Typowy off-roadowy sprzęt. Odporny na wszystko, kurz, wodę, wstrząsy. Lądował razem ze mną w czasie rajdu w błocie i w rzece a potem pod kran i dalej jest jak nowy. Spadł też z osmiu metrów na skałę i nic. Bateria to dobre 7 dni używania w sam raz na całą wyprawę. Podziwiam inżynierów Samsunga za tak nie zniszczalny wyrób, chyba tylko ogień jest mu w stanie zaszkodzić ;-)

  • 0

    31. ~nick:  2011-02-13 10:27:27  host: 94-75-94-120.home.aster.pl

    Brawo. takie powinny być telefony.Nareszcie cos dla ludzi bez adhd. To ma dzwonic i odbierać sms . Nic wiecej normalnemu człowiekowi niepotrzeba.

  • 0

    32. ~hugon  2011-08-14 20:09:06  host: pool-90-218-128-190.telecel.com.py

    janek z janek. ty g.. masz a nie ten telefon. on nie ma symbiana. masz chora czaszke

  • 0

    33. ~Szybki Lopez  2012-03-17 10:37:17  host: host.193.AWIST.PL

    dopiero upadek z 2m 40 kg skrzyni wykończył szybkę nad wyświetlaczem. Ale telefon nadal działa dobrze. Po ponad 3 latach idzie jako zastępczy. Jest niesamowicie odporny. Jedynie zdażało sie że bardzo żadko się zawieszał Kupiłem następce.

  • 0

    34. ~maciu  2012-05-28 17:06:16  host: agde93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja polecam ten telefon. Jest wymarzony do warsztaty, czy w góry. jego obudowa naprawdę przeżyje wszystko. Na allegro a dobrym stanie można kupić za 7 dyszek. Nawet na melange mi się przydaje

  • 0

    35.  2012-05-28 17:23:08

    Telefon jest bardzo fajne, może nie ma super funkcji, ale posiada super wytrzymałą obudowę. Sprzęt można nabyć w dobrym stanie na allegro za 7 dyszek. Mam taki i korzystam w warsztacie domowym i zabieram go na narty, spływ kajakowy, góry. Polecam ten telefon:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-168-21.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet