Samsung SGH-L760 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-L760 Opinie o Samsung SGH-L760

Samsung SGH-L760

w sumie: 1012
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | Następna ›
  • 0

    1.  2007-07-28 16:52:59

    sporo klonów robi samsung...ten telefon jest tego dobitnym przykładem

  • 0

    2. ~look  2007-08-08 14:38:25  host: aasv148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik niezły będe go miał dzisiaj możeee albo se

  • 0

    3. ~leak  2007-08-08 21:29:28  host: chello089076075006.chello.pl

    będzie w PLAY

  • 0

    4. ~dolores  2007-08-10 14:29:21  host: n9pro.resetnet.pl

    podobno ma być wkrótce w ofercie playa - ciekawe czy to prawda?

  • 0

    5. ~k  2007-08-13 15:58:36  host: host-81-190-127-105.szczecin.mm.pl

    to prawda bedzie w play:) czekam na ten fonik:)

  • 0

    6. ~asdasdas  2007-08-13 21:44:32  host: aka153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mała rozdzielczosc lipa!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    7. ~dolores  2007-08-18 08:54:02  host: n9pro.resetnet.pl

    nie wiecie kiedy będzie dostępny w Play?

  • 0

    8. ~angel  2007-08-23 17:34:45  host: aayf19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    będzie na 100 % w play zapowiada sie ciekawie

  • 0

    9.  2007-08-23 18:34:46

    To już pewne że w Play będzie...:)

  • 0

    10. ~  2007-08-23 22:32:24  host: efh10.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel bedzie dostepny w playu

  • 0

    11. ~  2007-08-24 11:39:56  host: acy35.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam nadzieję że będzie przenoszenie niewykorzystanych minut. i do tego jeszcze SE p1i by się przydał

  • 0

    12. ~maniek_kb  2007-08-24 11:51:32  host: eos90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wczesniej sie napalilem na Z400 w play a teraz go wycofali i wprowadzaja ten model ale mam nadzieje ze w takiej samej cenie bedzie a nie drozszy:)

  • 0

    13. ~kkthx  2007-08-24 12:34:29  host: xdsl-373.walbrzych.dialog.net.pl

    ciekawe,ciekawe. ale czemu kurde ciagle tenSamsung sie upiera rpzy tak malych ekranach ! bo 172x220 bo malutko, bo standard dzis to 240x320

  • 0

    14. ~kkthx  2007-08-24 13:00:00  host: xdsl-373.walbrzych.dialog.net.pl

    ciekawe,ciekawe. ale czemu kurde ciagle tenSamsung sie upiera rpzy tak malych ekranach ! bo 172x220 bo malutko, bo standard dzis to 240x320

  • 0

    15. ~berdys  2007-08-24 13:42:22  host: 36.grybow.net.pl

    6*przeformatuj sobie mozg i kup aparat fotograficzny z matryca 19 mpix- sredni format- wtedy bedziesz mial wieksza rozdzielczosc ;) aha jesli oczywiscie masz w kieszeni okolo 30 tys euro...

  • 0

    16. ~Misieq  2007-08-24 14:40:05  host: 213.134.172.48

    eee tam ma gorszy wyswietlacz od Z400 :(

  • 0

    17.  2007-08-24 18:16:27

    Telefon zapowiada się bardzo dobrze. Podczas gdy inne firmy tj. Apple, Nokia i LG zapowiedziały telefone współpracujące z YouTube to ten samsung już ma tą opcje!. Telefonik umożliwia przesyłanie plików wideo bezpośrednio do serwisu YouTube! Mam nadzieje, że Samsung popracował nad softem i poprawił odtwarzacz mp3. Jedyna wada to chyba ta niska rozdzielczość wyświetlacza. Skoro ma zastąpić Z400 w ofercie Play to mam nadzieje, że cena będzie przyzwoita.

  • 0

    18.  2007-08-24 20:38:41

    Eeee... co za rozdzielczość ekranu. Od sliderów oczekuję czegos więcej ;/

  • 0

    19. ~frydek  2007-08-25 22:12:55  host: gfi50.internetdsl.tpnet.pl

    ma być w play-u ale czy warto czekać na niego???

  • 0

    20. ~krystiannn  2007-08-25 23:38:22  host: gvr18.internetdsl.tpnet.pl

    a ciekawe ile bedzie kosztował z abonamentem 30zł mam nadzieje ze nie wiecej niz 100zł

  • 0

    21. ~fabri9  2007-08-27 13:03:44  host: cea195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktory lepszy L760 czy Z630??

  • 0

    22. ~miweg  2007-08-28 08:42:38  host: static202.debica197.tnp.pl

    no wlasnie kupic z 400 czy poczekac na l 760??

  • 0

    23. ~Rzemień  2007-08-28 16:59:13  host: ip-213-17-162-22.project4.pl

    Będzie dostępny od 03.09.2007. w PLAY-GERMANOS.

  • 0

    24. ~  2007-08-29 17:56:20  host: aawt146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~7. od 31 sierpnia;p;p

  • 0

    25. ~Popson  2007-08-29 18:56:36  host: 87-205-91-62.adsl.inetia.pl

    Będzie w Play 31 sierpnia i go kupuje w abonamencie 30 za 49zł :)napisze jak sie sprawuje

  • 0

    26. ~Aguśśś  2007-08-29 21:26:14  host: xdsl-6597.elblag.dialog.net.pl

    w play bedzie dostepny od wrzesnia czyli juz niedlugo a wraz z nim najprawdopodobniej wejdzie tez Samsung SGH-U700 to dopiero wypasik =D

  • 0

    27. ~nowy  2007-08-29 21:36:39  host: enlubpade14.enterpol.pl

    Od 3 września w Play!! (od 1 do 49zł)

  • 0

    28. ~ek  2007-08-30 08:17:41  host: aawz236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziwi mnie, że przy informacjach, że fon będzie w play jest tak mało opinii na jego temat.. mnie ciekawi ile on kosztowałby w play w mixie..

  • 0

    29. ~Nevo~  2007-08-30 09:27:06  host: ffg122.internetdsl.tpnet.pl

    Juz jutro w play hehe nie moge sie doczekac :)~ w ab o za 30zl kosztuje aby 49zl nie ma co okazja wiec trzeba brac play rox :)~

  • 0

    30. ~  2007-08-30 09:52:16  host: 83.68.73.30.debica73.tnp.pl

    mozna otwierac w tym telefonie dokumenty worda?

  • 0

    31. ~hawkeye  2007-08-30 13:25:39  host: bxl186.internetdsl.tpnet.pl

    wyświetlacz : 176x220 - troche mało......:( ale w srodku wypasiony

  • 0

    32. ~extrim84  2007-08-30 20:49:39  host: ati117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w play ma byc podobno na poczatku wrzesnia :)

  • 0

    33. ~:)  2007-08-30 21:05:03  host: chello089077007129.chello.pl

    ten telefon od jutra dostepny w play :) cene juz znam :)

  • 0

    34.  2007-08-31 07:52:15

    Pikseloza jak w E250 :/ Ale poza tym bedzie niezly. Jak za zeta w abo 50 to warto brac.

  • 0

    35. ~  2007-08-31 11:10:20  host: gqz26.internetdsl.tpnet.pl

    juz jest dostepny w Play za zlotowke w abo 50 i powyzej, a w 30zl abo jest za 49zl. Bardzo dobra cena jak za taki fonik ;]

  • 0

    36. ~  2007-08-31 13:59:43  host: host-62-141-248-141.tomaszow.mm.pl

    na stronie play jest napisane ze wyswietlacz w tym telefonie ma rozdzielczosc 240x320, moze mi ktos powiedziec jaka tak naprawde ma rozdzielczosc?

  • 0

    37. ~play  2007-08-31 17:42:03  host: ip-85-198-233-249.broker.com.pl

    Przepraszam, ale przydalo by sie umiescic wiecej fotek tego telefonu odsylam do google. Trzeba zmienic to, ze ten telefon ma dyktafon, lecz nie ma flesza w aparacie. Pozdrawiam

  • 0

    38. ~srq  2007-08-31 18:30:54  host: bpw9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no i jest ;) pierwszy który w pełni obsługuje youtube ;) w abonamencie 30 zł za 49 pln ;)

  • 0

    39. ~paulina  2007-08-31 19:27:21  host: adf114.internetdsl.tpnet.pl

    mam już go WŁAŚNIE z play'a i jest SUPER!

  • 0

    40. ~  2007-08-31 20:05:50  host: host-80-48-226-56.wyszkow.mm.pl

    witam czy możecie mi pomóc w wyborze telefonu?? Bo mam mały dylemacik pomiędzy SGH-L760 a LG KU800, nie mogę się zdecydować...

  • 0

    41. ~posiadacz  2007-08-31 23:10:30  host: rt-0.4kroki.pl

    kupiłem go dzisiaj w PLAY`u i za duzo nie moge co prawda powiedziec ale na pewno nie mozna mu odmówić funkcjonalności oraz prostoty użytkowania.Większość błedów z poprzednich modeli tu została wyeliminowana (jak na przykład brak mozliwości robienia czegokolwiek innego podczas słuchania mp3).Aparat jest jak dla mnie bardzo dobry i powinien zadowolić przecietnego użytkownika.Co do jednej z powszechnych wad samsungów tzn. baterii zostałem mile zaskoczony.Na wszelkie sposoby próbowałem rozładować baterię zaraz po kupnie, w celu sformatowania lecz po dwunastu godzinach zabawy zniknęły tylko 2 kreski z pośród trzech

  • 0

    42. ~eonwe777  2007-08-31 23:32:52  host: host-80-48-226-36.wyszkow.mm.pl

    witam mam dylemacik co mi polecilibyście samsung sgh-l760 czy lg ku 800??

  • 0

    43. ~  2007-08-31 23:34:45  host: host-80-48-226-36.wyszkow.mm.pl

    w ofercie play pisze że ten telefon ma rozdzielczość 240 na 320, więc chyba coś tu namieszali...

  • 0

    44. ~samsungowiec  2007-09-01 10:56:53  host: aapy40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    juz jest dostępny http://web.playmobile.pl/pl/telefony/sghl760/index.html w abonamencie za 50 zl masz go juz za 1 zł

  • 0

    45.  2007-09-01 14:07:20

    elo mam pytanko co mi bardziej polecacie: sgh-l760 czy lg ku800?? bo mam dylemacik maly

  • 0

    46. ~Slim  2007-09-01 15:31:12  host: cwt11.internetdsl.tpnet.pl

    W Play ma byc od poniedzialku 3.09.07:) Ja bylem dzis w punkcie sprzedazy na Gorczewskiej w Wawce i maja 10 sztuk ktore musza jeszcze wprowadzic w baze danych. Dlatego jest w sprzedazy dopiero od poniedzialku. No i sa na nie zapisy z powodu malej ilosci sztuk. Ja mialem dzis go jako pierwszy (jesli chodzi o ten punkt sprzedazy) w reku i szczerze przyznam ze jesli chodzi o wyglad to sie zakochalem;) :D Ciekaw jestem jak sie sprawdzi w uzytkowaniu. Ale ufam ze bedzie ok. Slider sie trzyma jak nalezy, nic nie lata.. A poniewaz ja jestem gadzeciarzem;p i dbam o takie rzeczy to u mnie powinien podzialac spory czas:) Nie wiem tylko jak jest z tym fleszem. Jedni pisza ze posiada inni ze nie..:>

  • 0

    47. ~szmer  2007-09-01 18:02:51  host: abgq222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Aparat fotograficzny (param.) 2 Mpix, wideo, flash"...jeden minus brak flesha a jak nie wiecie ze nie ma go to nie piszcie bdzur :) telefon zaje*****

  • 0

    48. ~szmer  2007-09-01 18:04:43  host: abgq222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Aparat fotograficzny (param.) 2 Mpix, wideo, flash"...jeden minus brak flesha a jak nie wiecie ze nie ma go to nie piszcie bdzur :) telefon zaje*****

  • 0

    49. ~uzi5  2007-09-01 18:53:55  host: 86-63-97-154.asta-net.com.pl

    Na stronie Play jest napisane, że ma wyświetlacz 320x240, a tutaj 176x220. To jaki w końcu?

  • 0

    50. ~  2007-09-01 20:57:19  host: ztpnet-138-104.ztpnet.pl

    mam ten telefon od piatku w poniedzialek musze zanieść do servisu ponoć maja wadę oprogramowania tak powiedzieli mi dzien po zakupie telefonu na abonament. W moim nie odbiera sms i moze jeszcze sie cos znajdzie jak troche poużywam.

  • 0

    51. ~MPiotroV  2007-09-01 21:03:56  host: chello087206248180.chello.pl

    Mam ten telefon. Jest extra... Jak chcecie coś o nim wiedzieć to piszcie

  • 0

    52. ~McGee  2007-09-01 21:08:20  host: host-81-190-160-239.gorzow.mm.pl

    juz jest w Play - dzisiaj zanabylem

  • 0

    53. ~waldu@  2007-09-01 22:20:08  host: c5-dystnet-216.tosa.pl

    mam go w Play...za 49zł w abonamęcie 30zł...jest gitny...dobrze sie obsluguje ...bateria trzyma od 4-6 dni...polecam :P

  • 0

    54. ~  2007-09-01 22:49:22  host: chello087207064013.chello.pl

    ja po ten telefon jade jutro ale z tego co sie dowiadywałem jest calkiem spoko ale troche ma slaby aparat jak na taki telefon powinien miec co najmniej 3 megapiksela

  • 0

    55. ~TATA  2007-09-01 23:23:04  host: gate52.kolornet.pl

    aby gadać musi być rosunięty? jak to jest?

  • 0

    56. ~kret  2007-09-01 23:57:35  host: eaw80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kilku innym samsungom oferowanych przez play zarzuca sie, ze sa bardzo ciche (odtwarzanie muzyki, a w szczegolnosci - to bardzo istotne - dzwiek polaczenia przychodzacego). czy ktos moze to potwierdzic lub temu zaprzeczyc?

  • 0

    57. ~telepolis  2007-09-02 00:04:18  host: eln188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie wlacza flash w tym telefonie? on poprostu jest boski !! ;]

  • 0

    58. ~  2007-09-02 01:10:23  host: staticline10709.toya.net.pl

    czy to cudo ma flasha (latarkę) czy nie bo wg play nie ma a wg tej strony posiada? To jedno z najważniejszych urządzeń, non stop się gdzieś przydaje

  • 0

    59. ~lolo  2007-09-02 01:17:39  host: staticline675.toya.net.pl

    może mi ktoś powiedzieć czy ma on fleshlight z tyłu obudowy?

  • 0

    60. ~6styZmysł  2007-09-02 11:32:59  host: 194.146.248.81

    Już jest od 31.08.2007 i znów są problemy z odbieraniem smsów.

  • 0

    61. ~Onyx  2007-09-02 15:32:18  host: nat-6.autocom.pl

    Ten telefonik już jest w Play. Mój znajomy sobie go kupił na abonament za 30zl+10 na swoje potrzeby co miesiąc, a z telefon dał 49zł. Pozdraiwam

  • 0

    62. ~Onyx  2007-09-02 15:40:02  host: nat-6.autocom.pl

    Ten telefonik już jest w Play. Mój znajomy sobie go kupił na abonament za 30zl+10 na swoje potrzeby co miesiąc, a z telefon dał 49zł. Pozdraiwam

  • 0

    63. ~mariuszkol  2007-09-02 16:27:29  host: bnh28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe wziolem ten fonik w play i niestety troszke sie juz zawiodlem radio nie dzialalo oddalem na gwarancje!! podobno cos z oprogramowaniem!!

  • 0

    64. ~kozik  2007-09-02 18:24:24  host: ayf83.internetdsl.tpnet.pl

    czy ma on wyjście tv?? please nie moge nigdzie znaleźć odpowiedzi

  • 0

    65. ~MarC0  2007-09-02 18:47:36  host: marek.stacja-net.pl

    Ktory telefon wybrac w abo play: L760 Z400 czy Z630?

  • 0

    66. ~Samuel  2007-09-02 21:15:15  host: ksm.net.pl

    Szkoda ze nie bylo go w tamtym miesiacu to chyba bym go wziol zamiast sgh z400

  • 0

    67. ~szarlota  2007-09-02 23:13:51  host: abmp139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego samsunga;) wszystko byłoby fajnie gdyby odbierał smsy:(:(:(

  • 0

    68. ~madzulas  2007-09-03 12:38:50  host: 116.152.rev.vline.pl

    Super telefonik:) Mam go od 1.09 i na razie jest za****. Polecam:D:D

  • 0

    69. ~fialeq  2007-09-03 15:05:34  host: w3cache.y.intelink.pl

    Wlaczylem raporty i niestety nie przychodza. Czy ktos wie jak to zrobic??

  • 0

    70. ~lajkonik  2007-09-03 15:18:40  host: 88-199-31-230.tktelekom.pl

    od dziś- gdzieniegdznie był już w sobote w play-u; ponoc od razu idzie do serwisu bo soft jest do bani i nie wysyła smsów:/ ale chyba go wezme:)

  • 0

    71. ~pestos  2007-09-03 15:23:41  host: 87.205.13.96

    witam ,testował już ktoś ten fonik?

  • 0

    72. ~e  2007-09-03 19:58:08  host: amo102.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś czy są problemy ze zgrywaniem aplikacji przez usb?

  • 0

    73. ~dlugiasior  2007-09-03 20:46:13  host: epk49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wczoraj dostalem w poznaniu w starym browarze ten telefon i juz dzisiaj niedochodza do mnie smsy, powiedziano mi ze mam isc do punktu i poprosic o wgranie nowego softu :/// omg

  • 0

    74.  2007-09-03 20:57:25

    ten tel. ma kamerę z przodu do wideo rozmów?

  • 0

    75. ~olc!a  2007-09-03 22:14:52  host: apk186.internetdsl.tpnet.pl

    mam fonik i nie narzekam tylko jest wgrane zle oprogramowanie;/

  • 0

    76. ~luk@$3k  2007-09-04 00:10:20  host: ewl53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    juz jest dawno w play :D co sądzicie o tym telefonie??? prosze o komentarze bo chcialbym go kupic ale nie wiem czy w play wszystko z nim w porządku. ma byc niby soft i eski beda normalnie dochodzic. mozna np:minimalizowac odtwarzacz albo radio jak w se. z gory dzieki za odpowiedzi.

  • 0

    77. ~p@w  2007-09-04 09:38:01  host: chello089079058131.chello.pl

    Czy ma on przeglądarkę pdf, txt doc itp

  • 0

    78. ~zaq  2007-09-04 12:00:27  host: 213-238-116-87.adsl.inetia.pl

    jak myslicie co lepsze ten czy moze LGKU 800 ??

  • 0

    79. ~aro  2007-09-04 15:57:16  host: w3cache.tpnet.pl

    juz jest w play lajcie za 49pln z vat!!!!!!!!!

  • 0

    80. ~Doonia;)  2007-09-04 16:39:03  host: mar2.nj.pl

    Jeśli chodzi o wygląd ostatnich kilku modeli Samsunga to są niemalże takie same. Ten telefonik jest fajny, oglądałam w komisie, ale jak na aparat 2.0 mpix to nie robi ciekawych zdjęć.

  • 0

    81. ~rambuś  2007-09-04 17:20:17  host: ajx39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    trudno z ta rozdzielczością.daruje sobie ja.miałem z400 ale złodziej sie połasił.nawet po kiełbase ci wejdą do auta.menele.l760 za to nadrabia radyjkiem z rds-em.napewno sie przyda hhehehehe.

  • 0

    82. ~arek  2007-09-04 17:22:04  host: ekh210.internetdsl.tpnet.pl

    prawdo podobnie w tym tygodniu ma byc w salonach play...

  • 0

    83. ~ja  2007-09-04 17:40:13  host: adsl-75-57-131-229.dsl.emhril.sbcglobal.net

    tylko powiedzcie mi czy mozna wlasne mp3 jak dzwonek ustawic

  • 0

    84. ~Adrian  2007-09-04 19:15:29  host: core.faith.pl

    mam go w play'u i jestem bardzo zadowolny ( tylko te sms ale wystarcz wymienić soft) mam tylko dwa pytania: ile powinien się ladować i czy podczas już maksymalnego ladowania wystepuje jakiś komunikat o naladowanej baterii ??

  • 0

    85. ~akkusia  2007-09-04 20:18:59  host: chello089076056223.chello.pl

    Świetny telefon, mam go od dzisiaj i nie moge jeszcze dokładnie ocenic, ale srawia mile wrazenie. Czy ktos wie jak mozna wyłączyc dzwiek klawiatury?!? doprowadza mnie do szału!

  • 0

    86. ~hamm3r  2007-09-04 22:00:35  host: ip-89.171.128.130.crowley.pl

    komza godna polecenia ale radze poczekaj az play wypusci dobra partie do sklepow

  • 0

    87. ~Pati  2007-09-05 12:50:29  host: mar2.nj.pl

    Cześć:). Mam pytanko: który telefon jest lepszy: Ten Samsung SGH-L760 czy LG KU800 Chocolate? Z góry dzięki za odp;).

  • 0

    88. ~Pati  2007-09-05 15:57:39  host: mar2.nj.pl

    Cześć:). Mam pytanko: który telefon jest lepszy: Ten Samsung SGH-L760 czy LG KU800 Chocolate? Z góry dzięki za odp;).

  • 0

    89. ~nemo  2007-09-05 17:09:00  host: enm216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria????w normalnym uzytkowaniu(dzwonienie,sms) i zabawa(gry,zdjecia,mp3,radio itp itd) ??????????????????????????????????????????

  • 0

    90. ~adi  2007-09-05 19:01:48  host: eia68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tu w opisie podane jest że fon ma flesza, ale na stronie producenta nic takiego nie widnieje. czy pomoże mi ktoś rozwiać wątpliwości????

  • 0

    91.  2007-09-05 19:48:02

    ten telefon flasha to akurat nie ma

  • 0

    92. ~malenka  2007-09-05 20:48:02  host: adt128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no nie wiecej niz 100, mianowicie 49 :)) ja juz mam ten telefon, ladny jest ;p w playu czarny albo niebieski do wboru. tylko trafilam na ten z wadliwej serii... tzn oprogramowanie do wymiany, smsy dochodza dopiero po restarcie.. i po jednym dniu oddalam go o serwisu.. odbieram w przyszlym tygodniu prawdopodobnie, mam nadzieje ze juz bedzie oki :))

  • 0

    93. ~Kędzior  2007-09-05 22:25:39  host: chello062179026073.chello.pl

    Co lepsze L760 czy Z370???

  • 0

    94. ~luki  2007-09-05 22:29:13  host: ewz14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    20* dokładnie 49zł

  • 0

    95. ~dolores  2007-09-06 13:35:01  host: n9pro.resetnet.pl

    bateria trzyma mi dzień cały, przy dzwonieniu i słuchaniu radia! A jakbym miał wybierać to bym wybrał SPV E 650!!!!!Jakby ktoś chciał sprzedać lub się zamienić, jestem zainteresowany

  • 0

    96. ~kornel  2007-09-06 19:18:02  host: axr254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy otwiera on pliki .doc, .pdf, .txt, tak jak wiele innych modeli samsunga?

  • 0

    97. ~  2007-09-06 23:01:25  host: amh203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    15. ~berdys mala rozdzilczosc wyswietlacza a nie zdjec kretynie mysl troche

  • 0

    98. ~Dzeju  2007-09-06 23:03:16  host: 87-204-17-130.ip.netia.com.pl

    Kupiłem ten telefon 01-09-2007 i dzisiaj byłem w serwisie samsunga na ulicy Tanecznej, wymiana softu zajęła około 30 minut :) NIE ODDAWAJCIE TELEFONÓW W SALONACH PONIEWAŻ BĘDZIE TO TRWAĆ OD TYGODNIA DO DWÓCH, WYSTARCZY POJECHAĆ DO SERWISU Z GWARANCJĄ I PO 30 MINUTACH SPRAWA ZAŁATWIONA, WIEM BO BYŁEM I WSZYSTKO JUŻ DZIAŁA :):)

  • 0

    99. ~boniek  2007-09-07 12:53:56  host: mail.ndm.vectranet.pl

    ktoś wie może mniej więcej kiedy l760 wróci do sprzedaży?? Miałem go kupić ale wysyłają je do przeprogramowania softa i nie wiadomo kiedy będą. Z góry dzięki za odpowiedź... :)

  • 0

    100. ~Ale?  2007-09-07 14:33:50  host: abet211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale wygląd :[ za wygląd 1

  • 0

    101. ~filo166  2007-09-07 17:34:08  host: ablq218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bedną najprawdopodobniej w poniedziałek czyli 10.09

  • 0

    102.  2007-09-07 17:37:11

    miałam go 1 dzień:( bo poszedł sobie do gwarancji (esemeski nie dochodziły) ale po jednym dniu korzystania mam o nim bardzo dobre zdanie. dzwiek klawiszy scisza sie bocznymi przyciskami. nie ma flesha. ogolnie telefon zapowiada sie ok. ale zobaczymy jak wroci z serwisu...

  • 0

    103. ~^-^  2007-09-07 17:44:58  host: pc-77-46-28-185.euro-net.pl

    Czy ktoś się orientuje czy możliwe jest zdjęcie simlocka z tego telefonu? jeśli tak to czy jest jakiś komis w białymstoku, który to robi i jaka jest tego cena? dziękuje za odp.

  • 0

    104. ~dolores  2007-09-07 22:19:03  host: n9pro.resetnet.pl

    można, w zależności od serwisu od 20 do 80zł

  • 0

    105. ~  2007-09-07 23:42:37  host: aln105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pewnie ze mozliwe

  • 0

    106. ~  2007-09-08 16:13:33  host: mar2.nj.pl

    Kupiłam dziś ten telefon i jak narazie jestem z niego zadowolona. Miałam dylemat czy wybrać ten czy LG KU800, a cieszę się, że wybrałam tego Samsunga:). Ja też bym chciała się dowiedzieć jak wyłączyć dźwięk klawiatury bo przy dłuższym użytkowaniu staje się to dość uciążliwe. Generalnie telefon super. Mi SMS'y dochodzą bo kupiłam z wymienionym softem:).

  • 0

    107. ~  2007-09-08 20:50:21  host: elk8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam takie pytanko do was czy do tego telefonu mozna wgrac filmiki 3gp bo ja dzisiaj probowalem wgrac przez kabelek i program samsung pc studio 3 i nie dalo rady.... ;/ moze kupic bluetooth i przez to rpzeslac i przez jakis inny program? czy jak to zrobic... prosze o pomoc. piszczie na forum albo na maila heniek39@vp.pl albo gadu 8355028 . pozdrawiam

  • 0

    108. ~~lala  2007-09-08 21:00:05  host: efr150.internetdsl.tpnet.pl

    który kolor jest lepszy ten brąz czy może czarny??

  • 0

    109. ~arek80  2007-09-08 21:54:39  host: p1.infonetsc.pl

    super tylko zeby jeszcze nie trzeba bylo oddawac go do serwisu

  • 0

    110. ~Czarnulka  2007-09-08 22:20:01  host: 87-205-138-48.adsl.inetia.pl

    Witam mam pytanie:) Kto wie jak ustawic dzwiek przychodzacej wiadomosci ?? Pozdrawiam

  • 0

    111. ~ania  2007-09-08 22:35:34  host: 088156096009.stk.vectranet.pl

    dzwonek klawiatury wylancza sie w profilach tzn trzeba go sciszyc

  • 0

    112. ~GAsiaG  2007-09-09 10:19:33  host: 213-238-121-78.adsl.inetia.pl

    Ja też swój oddałam po 1 dniu na gwarancję(problem z smsami), dostałam go po tygodniu i jest super, wygląd ładny, dobrze się nie steruje, wadą tylko jest brak możliwości ustawienia dzwonka MP3 jak sygnału wiadomości sms, ale pozatym bardzo polecam.

  • 0

    113. ~  2007-09-09 16:05:38  host: akr245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @106 ku800 to juz nie ma to tez mi mialas dylemat

  • 0

    114. ~  2007-09-09 16:06:09  host: akr245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    soft mozna wymienic samemu a ja takowy posiadam:)

  • 0

    115. ~dsfs  2007-09-09 21:33:35  host: bwl194.internetdsl.tpnet.pl

    slyszałem że teraz każdy model cofneli z salonu play i nie ma ich w sklepach bo wszystkim przeinstalowuja soft pytanie mam takie czy ogulnie po przeinstalowaniu to dobry telefonik i jak bateria trzyma ??

  • 0

    116. ~dolores  2007-09-10 08:14:08  host: n9pro.resetnet.pl

    czy można w l760 zmienić klawisze ,,multimedia" i ,,playnet" na inne?

  • 0

    117. ~pawelpal  2007-09-10 10:33:22  host: 87-205-72-211.adsl.inetia.pl

    czy wiecie może jak ustawić polskie znaki???? mam z tym problem i sam sobie nie radze.... PROSZĘ O POMOC !!!!!

  • 0

    118. ~lilimaer  2007-09-10 10:34:36  host: acsi117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, czy można ustawić na esa własny dzwonek?

  • 0

    119. ~pakumy  2007-09-10 11:57:12  host: pcpower10.jg.k.pl

    Mi problem z smsami w Germanosie zalatwili od reki :) Szybka zmiana softu. Jako dzwonek sms da sie ustawic mp3 a poza tym w Play podaja ze nie otwiera pdf doc itp. a jednak otwiera :)

  • 0

    120. ~Crenio  2007-09-10 12:46:09  host: upfw.sprint.com.pl

    Ja tam bez problemu wgrywam filmiki 3gp i mp4. Grają aż miło. Pozdro dla wszystkich uzytkownikow tego fona

  • 0

    121. ~kamil  2007-09-10 17:50:32  host: fjr202.internetdsl.tpnet.pl

    To ten telefon ma w końcu flash'a??oadp.

  • 0

    122. ~maejnen  2007-09-11 11:43:45  host: xdsl-9394.wroclaw.dialog.net.pl

    telefon super. hmm we wroclawiu w empiku i media maja na stanie modele z wymienionym softem... w innych miastach pewnie tez ;) wczoraj bylem kupilem. za ta cene warto.

  • 0

    123. ~świderek  2007-09-11 14:34:58  host: dynamic-87-105-35-143.ssp.dialog.net.pl

    Heh, co do wyglądu, to na zdjęciu niezbyt ciekawie wyglądał i niezbyt mi się podobał, ale jak już się go ma w łapkach to wtedy dostrzega się jego piękno;) W rzeczywistości jest cudowny:) I oczywiście, otwiera on elegancko dokumenty;)

  • 0

    124. ~Wicked  2007-09-11 19:07:59  host: ecl228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jak dla mnie bardzo dobry, szczególnie za tą cenę. Kupiłem jeszcze z wadą dotyczącą smsów, ale ściągam nowy soft i zaraz go wgram. Zdjęcia to jedna wielka kupa, ale dla mnie to jest najmniej ważna rzecz w telefonie. Bardzo wygodny klient email, wystarczyło podać dane konta i emaile hulają, dzięki 3G szybciutko lecą. Rozmowy wideo są, raz dla testu spróbowałem i tyle, nie korzystam z tego. Słuchawki do wymiany, ale to wada w zasadzie wszystkich zestawów słuchawkowych dodawanych przez producenta, chyba tylko apple daje wygodne do Iphonea, a ja preferuje dokanałowe. Zaletą jest możliwość minimalizacji odtwarzacza mp3, co nie we wszystkich samsungach występuje. Ekran mógłby być lepszy, szkoda że nie dali 320x240 tak jak w Z400. Z wyglądu bardzo ładny jak dla mnie (wersja czarna, pozostałe mi się nie podobają), dobra jakość materiałów, slider chodzi sprawnie, przyciski bardzo wygodne. jakość rozmów jest ok, trochę jakby na początku głos rozmówcy wydawał mi się przytłumiony, ale jak dla mnie bez zarzutu. Jedyną wadą jest to, że jak słuchamy mp3/radia, to jeśli ktoś dzwoni dzwonek dobywa się z głośnika, a nie ze słuchawek. Jeszcze przeszkadzaką mi karty pamięci microSD, bo malutkie to takie, łatwo złamać albo zgubić, szczególnie że korzystam z czytnika kart, więc często ją wyjmuje. Czytnik dokumentów jest, działa szybko, ale czytać ebooków raczej się na nim nie da, ze względu raz na małą rozdzielczość wyświetlacza, dwa że on nie formatuje dokumentów tylko pokazuje widok strony, nawet w txt niestety, ale ogólnie przydatna rzecz jeśli chce się przejrzeć np. załaczniki z emaila. Za tą cenę uważam, że telefon godny polecenia, nie tylko jako zabawka dla dzieci neo, ale i jako narzędzie służące do pracy. Jeszcze dodam, że bateria spokojnie 3 dni, a ogniwo dopiero sie rozkręca. No i jeszcze jest wada z niemożnością wgrania javy przez kabel/karte pamięci, ale jest to ogólnie wada samsungów.

  • 0

    125. ~Paula  2007-09-11 20:11:15  host: user46.122.udn.pl

    czy ktoś wie ile trzyma bateria w tym telefonie? za odpowiedź z góry dzięki

  • 0

    126. ~Jacek  2007-09-12 07:00:54  host: 80.50.68.174

    Jaka byla wada telefonu ,znaczy sie softu?? tylko esy nie dochodzily czy cos jeszcze?? bo mi czasem jakis blad konfiguracyjny wstepuje i nie wiem czy to wada softu czy ustawien??

  • 0

    127. ~ToFiK1993  2007-09-12 18:06:55  host: bea162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wie ktoś może czy odtwarzacz mp3 jest głośny !!!!!

  • 0

    128. ~  2007-09-12 20:16:56  host: aama119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie jak zmienić dzwonek SMS ponieważ nie wykrywa dzwonków mp3 a istnieje obcja wyboru wlasnego a nie standardowego (lipnych 4 dzwonków)

  • 0

    129. ~janusz  2007-09-12 20:36:57  host: eoq226.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś się orientuje czy możliwe jest zdjęcie simlocka z tego telefonu? W BYDGOSZCZY

  • 0

    130. ~max002  2007-09-12 21:06:39  host: adky104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam problem i prosiłbym wszystkich co sie znaja na telefonach o rade: Czy da się ustawić w tym telefonie(Samsung l760) by nagrywane filmy moglbyc dluzsze niz 15 sekund? Prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    131. ~paul ~  2007-09-12 22:35:22  host: 83.238.201.25

    Przymierzam się do zakupu Samsunga SGH-L760. Telefon wydaję się z opisu super, ale słyszałem, iż niektóre modele Samsunga mają bardzo słabe i trzeba go codziennie ładować. Doczytałem się, że czas rozmów wynosi 210 min., natomiast na innej stronie, że max.2 godz. Proszę kogoś o opinię w tej sprawie, kto posiada ten telefon.

  • 0

    132. ~Adr!@nno  2007-09-12 23:27:06  host: core.faith.pl

    Telefonik świetny tylko najgorsza wada to że nie da się wgrywać aplikacji java (gry,programy itp ) :/

  • 0

    133. ~Adr!@nno  2007-09-12 23:28:24  host: core.faith.pl

    aa i proszę nie pytajcie się co jest lepsze z370/ku800 czy l760 no bo to chyba oczywiste :P

  • 0

    134. ~Zark  2007-09-13 09:55:55  host: nat-21.it-net.pl

    Mam tego fona już z nowym softem. Naprawdę jestem z niego bardzo zadowolony.

  • 0

    135. ~  2007-09-13 14:16:23  host: abhi16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ,, Czarnulka''- dzwonek wiadomosci mozna ustawic w ( prfile telefonu ). Wchodzisz np. w profil normalny i edytujesz. Pozdro

  • 0

    136. ~madzia  2007-09-13 15:51:12  host: acjy130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcem kupic telefon w play i nie wiem ktory wybrac samsung z400 czy własnie samsung L760 prosze o pomoc jak najszybciej

  • 0

    137. ~michal  2007-09-13 15:51:57  host: 217.98.102.10.ip.airbites.pl

    moze wiecie jak zmienic motyw menu chodzi mi o to aby ikony byly np innego koloru. Czy da sie to wogole zrobic bo ja szukam i nie moge znalezc??

  • 0

    138. ~kun  2007-09-14 11:14:03  host: 87-204-6-158.ip.netia.com.pl

    mozna oglądać word pdf itd, net font to potrafi.) ale ja mam już nowy soft i przy zapisywaniu numeru na sim tel sie restartuje! ale suprajs. chociaż bateria jest super. generalnie polecam ten telefon, ale osobom które maja w pobliżu serwis.)

  • 0

    139. ~Pablo  2007-09-14 13:12:29  host: ackn220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy wasz L760 też tak dziwnie dzwoni ?? Dokładanie chodzi mi o to czy nawet przy normalnych ustawieniach dzwonka (nie narastająco) przez piewsze 2-3 sek dzwoni bardzo cicho, a po potem dopiero głośno. Proszę o ODP

  • 0

    140. ~Brzoskowiniak  2007-09-14 14:53:22  host: hbs102.internetdsl.tpnet.pl

    dodam jeszcze że filmiki można oglądać na full screan, stereo blototh.

  • 0

    141.  2007-09-14 16:20:07

    czy mozna zmienic w tym telefonie motyw menu na jakis inny ? a jak nie ma to czy mozna sciagnac jakis ?

  • 0

    142. ~scot21  2007-09-14 19:01:26  host: sw6.internetdsl.tpnet.pl

    Czy miał ktos problemy z włozeniem karty pamieci w tym tel? Bo nie wiem czemu mi wypycha karte:( Czy to moze byc jakas wada gniazda?

  • 0

    143. ~boniek  2007-09-15 16:32:10  host: mail.ndm.vectranet.pl

    Kiedy wkońcu będzie w sklepach???!!! Już 3 razy byłem i za każdym razem zmieniaja termin na nowy...

  • 0

    144. ~AAA  2007-09-16 09:04:19  host: 113-5.echostar.pl

    Jako że za 2 tygodnie będę sieudawał do play'a po jakiś fon, interesują mnie opinie (konkretne) który jest sensowniej wybrać: wyzej wymieniony SGH-L760, SGH-Z370 czy może SGH-Z170? Z góry informuję, że telefon mi służy do rozmowy, wysyłania sas-ów, ponadto chcę mieć dzwoonki mp3. To tyle. Zdjęcia/filmy/itd - to mam w aparacie/telewizorze/komputerze. Nie wymagam od telefonu, aby robił mi kawęrano. Nie do tego telefonu używam. Będę wdziećzny za sugestie - który z tych trzech polecacie. Pozdrawiam.

  • 0

    145. ~Blondii  2007-09-16 11:43:14  host: aax72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde powiedźcie mi jak w tym telefonie ustawić wyświetlacz,żeby było widać zegar jak jst wyłączony

  • 0

    146. ~maciekplk  2007-09-16 12:25:38  host: nat-ms.lnet.pl

    siemka chciałbym się dowiedzieć czy jest w tym telefonie lampa błyskowa ?? i czy dobre zdjęcia wychodzą na tym telefonir:)

  • 0

    147.  2007-09-16 12:41:32

    a więc bateria trzymała mi pierwszy raz 5 dni bo właśnie się rozładowała:P dzwięk klawiszy można wyciszyć przyciskami po lewej stronie, po wgraniu nowego oprogramowania smsy dochodzą bez problemu, a co do dzwięku smsa to możecie sobie ustawić co tylko chcecie po prostu musicie daną mp3 sconvertować na mmf polecam do tego tą stronke http://media-convert.com/convert/ mam nadzieje że komus pomogłem :P

  • 0

    148. ~Maniek  2007-09-16 13:55:03  host: gmc2.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon jestem bardzo zadowolony

  • 0

    149. ~Brama  2007-09-16 17:12:58  host: acya121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy telefon czyta pliki Word, Exel, PDF jak wersja Z370?

  • 0

    150.  2007-09-16 18:52:50

    witam w piątek zakupiłem ten telefon i muszę przyznać że to świetny sprzęt, ma oczywiście pewne niedoskonałości jak np brak flesza i brak możliwości ustawienia dzwonka sygnału sms ale szczerze mówiąc to chyba tylko 2 wady bo niczego innego zauważyć nie mogłem dotychczas a więc gorąco polecam

  • 0

    151. ~szczepan111  2007-09-16 20:03:15  host: abic178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on ma drugi aparat VGA do rozmów wideo? błagam piszcie!

  • 0

    152. ~taki jeden  2007-09-17 11:54:33  host: 213-238-80-141.adsl.inetia.pl

    A ja mam pytanie ... Jak oddajecie tego fona po 1 dniu użytkowania z przyczyn wadliwego softu ... to czy piszą Wam to w gwarancji ? Czasami po jakimś czasie użytkowania sprzedaję telefon, a takie info, że telefon był już w serwisie zniechęca kupującego ... I ponawiam pytanie: Czy otwiera on pliki .doc, .pdf, .txt, tak jak wiele innych modeli samsunga? Najbardziej zależy mi na plikach PDF :)

  • 0

    153. ~kaim  2007-09-17 12:01:04  host: dto97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie co leprze L760 czy z300

  • 0

    154. ~ofis  2007-09-17 14:15:35  host: nat-13.autocom.pl

    GAsiaG - A po jakiego grzyba Ci mp3 jako sygnał sms?

  • 0

    155. ~gosia16  2007-09-17 16:40:13  host: terminal-1-129.retsat1.com.pl

    Ja mój też musiałam oddac po jednym dniu bo smsy nie dochodziły... Oddałam go 3 września 2007 i czekam nadal ;(

  • 0

    156.  2007-09-17 20:59:34

    mi sie bardzo podoba prosty w obsłudze wyswietlacz ok

  • 0

    157. ~szczepan111  2007-09-18 12:54:02  host: aaef210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wgrac przez ten program pc studio muzyke?

  • 0

    158. ~jaaaaaa  2007-09-18 17:22:12  host: 88-199-129-8.tktelekom.pl

    Mam l760 od kilku dni. Po włożeniu karty pamięci telefon e-restaruje. Kiedy kartę wyjmę wszytko jest ok. Czy ktoś też może ma ten problem?

  • 0

    159. ~mikson  2007-09-18 17:22:32  host: abrq26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyjebisty tel :) wszystko ma prócz irdy i flasha

  • 0

    160.  2007-09-18 23:56:22

    co moge o tym telefonie powiedzieć napewno kupiłem w pley był w serwisie tak problem sms teraz wszystko działa i się nie wiesza czyta pliki pdf word txt posiada radio mp3 dzwonki sms mp3 tylko w opcjach profile telefony trzeba ustawić ma bluetooth i stereo bluetooth do słuchawek i nienażekajcie na ten telefon bo poprzedni miałem motorole e398 to sie wieszał niby wypas jak na tamte czasy a nic niedziałało prawidłowo tylko nie piszcie że nokia jest najlepsza porównajcie nokie wtej cenie czy kupicie za 30zł abonamęt aktywacia 50zł koszt telefonu 49zł z tym aparatem telefonicznym i nepiszcie ze brak lampy błyskowej bo i po co mi jaka dioda siwiecąca telefon super polecam nawet dla wybrednych osub a pozatym to jest telefon 3g a jedno i nie piszcie ze brak irdy to słaby bo irda to przeżytek

  • 0

    161. ~kasia  2007-09-19 10:52:27  host: 82.177.34.67

    Byłam zdeydowana na Z630... (jest o 140 zł droższy) ale jak tylko koles w salonie pokazał mi Z630 to zawiodłam sie. plastik taki tandetny a sam fon bardzo szeroki i klopot z esami(mam male dlonie) pozatym wydal sie tandetny. ale jak tylko zobaczylam L760 t osie zakochalam:D w necie wydlada tandetnie ale jak sie nim pobawic,sparwia wrazenei trwałego i dobrej jakosci telefonu. pozatym ten wyświetlacz,szkoda ze słabszy niz Z400. ale rekompensuje to minimalizacja radyjka no i mp na smsy :) czekam w kolejsce na szfirowy niebieski:D CUDO w dobrej cenie:)

  • 0

    162.  2007-09-19 12:08:33

    Telefon mam od 2 dni w playu. Wcześniej przymierzałem się do z400. Z obecnego modelu jestem na razie zadowolony. Prezentuje się nieźle, ma przyjazne menu i wszystkie funkcje, ktore powinien posiadac nowoczesny telefon multimedialny. Aparat robi dobre zdjęcia, Mp3 ze słuchawek brzmi świetnie, podobnie jest z radiem. Pamieć 1GB pozwala zaszaleć i az prosi sie o wykorzystanie. Szkoda tylko ze wyswietlacz ma mniejsza rozdzielczosc niz ten w z400, ale moze dzieki temu bateria bedzie lepiej trzymac. Na razie jestem na etapie formatowania baterii, dlatego na temat jej wydajnosci sie nie wypowiadam. Mam kilka pytań do posiadaczy tego telefonu: Czy można ustawić jakikolwiek inny dzwiek dla smsów niz ten ustawiony fabrycznie, jesli tak to jak go zmienic? Jak zmienia sie ustawiania dzwonka z narastajacego na jednostajny? Z góry dzieki, pozdro!

  • 0

    163. ~moires  2007-09-19 12:32:17  host: public-gprs71367.centertel.pl

    Czy wie ktoś z użytkowników jak wyłączyć blokadę klawiatury? Blokada jest ustawiona automatycznie i jest to trochę denerwujące jak trzeba co chwilę odblokowywać klawiaturę.

  • 0

    164. ~wanek  2007-09-19 13:05:30  host: host-89-228-34-47.elk.mm.pl

    można zmienić dzwonek sms w profilach

  • 0

    165. ~Kloklut  2007-09-19 16:41:14  host: chello087207041199.chello.pl

    Witam! Mam pytanie. Czy można zmienić funkcje klawiszy funkcyjnych na głównym ekranie? Bo jak kupiłem ten telefon to prawy przycisk ma funkcję "Playnet", a ja z internetu na komórce korzystać nie będę. Z góry dziękuję za pomoc.

  • 0

    166. ~kasia  2007-09-19 21:09:22  host: 82.177.34.67

    walsnie nabyłam L760. ogólne pozytywne,cena i jakosc jak najbardziej super:) zeby jeszcze wyswietlacz byc ciut leszy a pozatym 1GB na mp3 :) no i radyjko ok:) dzwonki dzwonia az milo:) pierwsze wrazenie pozytywne,jutro łączenie z kompem ;)

  • 0

    167. ~  2007-09-20 18:03:26  host: ekv164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja jestem z tego telefoniku bardzo zadowolny ! bateria po drugim formatowaniu trzymała 10 dni ! ;]a z softem nie mialem najmniejszych problemow ;] pojechalem do serwisu play tam gdzie kupilem ten telefon i zrobili mi to na miejscu zajelo to 20 min;] zacheam do kupna ;] szkoda tylko ze nie ma flash ;p

  • 0

    168. ~Kamil SGH-L760  2007-09-20 18:35:43  host: acxe145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich... telefon kupiłem w Rzeszowie w sieci Play. Komóra spoko... Mam ją prawie tydzien. Bateria trzyma mi 3 dni przy ciągłym słuchaniu mp3 i radia, wiec jest dobrze. Co do aparatu to robi zdjęcia na zabójczo wysokim poziomie... Wychodzą wspaniałe foty, no w koncu to 2 mega pixele :P Ogólny design telefony jest extra. Bardzo dobrze pisze sie na nim sms'y. Radio z RDS'em bardzo dobrze odbiera, nie ma zadnych szumów a nic z tych rzeczy. Pamięć tego telefonu to ok. 45MB wbudowanej, posiadam również do niego karte pamięci MS Duo 1GB. Telefon ma bardzo funkcjonalne menu, co bardzo ułatwia obsługe. Podsumowując Telefon Bardzo Dobry... Polecam Jego Kupno Bo Naprawde Warto. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tego telefonu jak i przyszlych...

  • 0

    169. ~Marcco  2007-09-20 18:43:04  host: acxe145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko, jakie tapety wrzucac do tego telefonu zeby ładnie wyglądały? Chodzi mi o podanie rozdzielczości tapety... bo te co wrzucilem 1024x800 to byly za duze i wychodzily poza wyswietlacz i tapeta nie miala sensu (np. wrzucilem tapetke laski ustawilem jako tapeta i jej glowe i nogi oberwalo nie zmiescily sie na wyswietlaczu) wiec jaka rozdzielczosc tych tapet. ewntualnie link do strony z dobrymi tapetkami pasujacymi na telefon z gory dzieki pozdro

  • 0

    170.  2007-09-20 20:53:40

    ile kolorów obudowy jest dostępnych w play-u i jak długo trzyma wam bateria bo to jest podobno największa bolączka samsungów

  • 0

    171. ~malwa  2007-09-21 01:32:29  host: acif4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od 2 dni i jest zajebisty:)jak za ta kase lepszego nie znajdziecie:)

  • 0

    172. ~kali  2007-09-21 18:21:14  host: aczb209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawia mnie ten wyświetlacz czy ktoś może napisać jak to wygląda w rzeczywistości bo ta rozdzielczość rzeczywiście wydaje się być kiepska. No i jak jest w końcu z tą baterią bo jak do tond widziałem dwie sprzeczne wypowiedzi. pozdrawiam i proszę o odpowiedź!!!

  • 0

    173. ~gość  2007-09-21 20:32:57  host: alh5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeste elegancki tylko filmiki odtwarzaja sie czasem bez obrazu....musze wtedy zrestartowac tel....o co chodzi?

  • 0

    174. ~misza  2007-09-21 20:39:10  host: ip-83-238-131-50.netia.com.pl

    Witam zakupiłem samsunga l760 dziś i jestem nie zabardzo zadowolony ponieważ kupiłem w play sieci i gubi zasięk wymiana softu powiedzieli mi i jeszcze niebyłem z nim tam gdzie kupiłem tylko dowiedziałem sie dzwoniąc pod bezpłatny numer do sieci play i niestety musze oddać na serwis i ztym jest źle a tak to wszystko ładnie pięknie chula polecam ten telefonik :)

  • 0

    175. ~Serge  2007-09-21 20:39:10  host: nat-132.mikolow.net

    Mam ten telefon. Ladny i stylowy ;) mysle, ze warto wspomniec o wadach, bo zalety mozna latwo znalezc. Brak glosnika (slaba jakosc dzwiekum ale z sluchawkami jets calkiem dobrze), gdy telefon jest rozsuniety i ktos dzwoni to strasznie trzeszczy ;P slaba bateria, trudno sie wgrywa gry z kompa. Telefon z PLAY jest troszke okrojony.

  • 0

    176. ~kolas  2007-09-22 13:43:15  host: user15-039.satfilm.net.pl

    Ja kupiłem ten telefon tydzień temu, nie mam żadnych problemów z nim, jest świetny! bateria nie trzyma tak krótko :) pozdrawiam wszystkich i polecam ten telefon! Jest w PLAY!

  • 0

    177. ~Katja87  2007-09-22 14:59:38  host: chello087207018129.chello.pl

    Ja osobiscie jestem bardzo zadowolona z mojego telefonu:)jak narazie wszystko działa:)tylko mam problem z wgraniem oprogramowania na mojego WIN98 heh:P wie ktos moze jak mogłabym to zrobic?wiem ze niestety płytka z zestawu jest na xp którego ja nie posiadam... z gory dziękuje:)

  • 0

    178. ~mate1854  2007-09-22 15:02:15  host: cvl138.internetdsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się czy kupić L760 czy e250> Który lepszy???

  • 0

    179. ~Mario  2007-09-22 22:20:14  host: systemy124.toya.net.pl

    Ja mam ten telefonik od kilku dni i jestem bardzo zadowolony. I mam takie pytanie - w "Alarmach" na ostatniej pozycji jest cos takiego jak "Automatyczne włączanie" - mozna to ustawic tylko jako WŁ albo WYŁ - orientuje sie ktos co to jest i do czego sluzy? Z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam :)

  • 0

    180. ~WOjtek  2007-09-23 10:00:04  host: kopernika.skawsoft.com.pl

    Mam samsona kilka dni i tak wady : brak flasha trzeba obic foty w dobrym oświetleniu, brak motywów(koloru menu), nie wiem jak wgrać jave i nikt mi tego nie umie powiedzieć :P i aparat slabe odwzorowanie rzeczywistość troszQ... Zalety: minimalizacja odtwarzacza, karta pamięci, 2x kamera, elegancki wygląd.... OPłaca sie go kupować, ale ma pewne niedoróbki :D

  • 0

    181. ~7Boniek7  2007-09-23 10:16:01  host: mail.ndm.vectranet.pl

    Od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem l760. Jestem bardzo zadowolony z niego:D super słychać muzykę przez słuchawki:d prawie jak w odtwarzaczu mp3! Aparat trochę słaby jak na 2mpix ale nadrabia tym że są 2 aparaty:) Jako telefon multimedialny polecam jak najbardziej:) POZDROWIENIA...

  • 0

    182. ~aggeta  2007-09-23 13:59:30  host: xdsl-22458.wroclaw.dialog.net.pl

    mam pytanie odnosnie tego fona...Czemu nie moge wgrac zadnych gier i czy glosniki we wszystkich sa takie ciche?

  • 0

    183. ~Asia  2007-09-24 08:59:08  host: acjw214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak sie zastanawiam wlasnie nad tym telefoenm w playu... i jeszcze nad lg ku800 i nie moge sie zdecydowac, moze ktos cos doradzic? slyszalam ze sa jakies problemy z smsami w tym telefonie, za to w lg z podswietleniem i bateria.. to prawda??

  • 0

    184. ~AcTi  2007-09-24 13:00:08  host: 88-199-156-67.tktelekom.pl

    Witam Mam problem z filmikami na tym fonie .tzn chodzi o to ze jeszcze 2 dni temu filmiki działały a dziś jest sama scieszka z filmu - bez obrazu , jak ustawie żeby wyświetlało film poziomo to jest tylko kawalek białego kwadratu na dole wyświetlacza .Tak wiec niema obrazu :/ jak nagrywam film kamerko to jest podgląd ale jak zapisze to już koniec ( telefon ma softa play ) prosze o pomoc , zna sie ktos na tym?:P

  • 0

    185. ~asa  2007-09-24 14:17:37  host: 81.26.7.15

    ja mam ten telefonik od jakiegos miesiac i mam takie pytanko czy ktos wie czy jest mozliwosc wylaczenia ladowania telefonu podczas gdy telefon jest podpiety pod komputer za pomoca kabla usb?

  • 0

    186. ~justa  2007-09-24 17:49:26  host: data-01.subscribers.sferia.net

    to wkońcu ten tel ma flesha czy nie?? bo niektórzy piszą ze nie ma flesha : 'szkoda tylko ze nie ma flash ;p ' , a wyżej w tych danych podane jest że ma... to jak możecie to odpiszcie:]

  • 0

    187. ~evo  2007-09-24 21:17:25  host: eis146.internetdsl.tpnet.pl

    do marcco zdjecia musisz przerobic tak aby mialy rozdzielczosci 176x220 bedziesz mial na calym wyswietlaczu

  • 0

    188. ~  2007-09-24 23:15:26  host: akk16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    yak tak sa

  • 0

    189. ~SG  2007-09-25 11:50:12  host: host-81-190-227-175.wroclaw.mm.pl

    nie wiecie jak można zmienić dzwonek sms? mam ten telefon od 2 tygodni i nie moge do tego dojść

  • 0

    190. ~  2007-09-25 19:56:53  host: cnet-u-249-109.petrus.pl

    du[p

  • 0

    191. ~duchol87  2007-09-25 22:40:04  host: gdq158.internetdsl.tpnet.pl

    kurde nie wiem czy go kupic wole nokie 6151 ale jakos mnie ciekawi ten fo wiec ...

  • 0

    192. ~gopher  2007-09-26 11:35:45  host: out4.bph.pl

    czy można w tym telefonie (samsung L760) zmieniać motywy i co lepiej L760, czy lepiej wziąć LG KU311...

  • 0

    193. ~krzyno  2007-09-26 14:07:35  host: net-110.netpark.pl

    Dla wszystkich użytkowników L760 na tej stronie "samsung 24.com.pl"jest wszystko odnośnie wgywania np gier jawa

  • 0

    194. ~hubcio  2007-09-26 14:14:28  host: dynamic-87-105-233-21.ssp.dialog.net.pl

    czy ten telefon ma odtwarzacz filmów 3gp prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    195. ~ninka  2007-09-26 14:26:49  host: 87-205-230-99.adsl.inetia.pl

    pomóżcie! czemu karta pamieci 1gb kingston nie dziala? :( nie moge znalezc opcji zeby ja sformatowac :( tylko jak wlozylam 1 raz to telefon ja wykryl ale kliknelam zeby nie formatowalo sie i teraz juz nie dziala :( ktos wie co mam robic? :((

  • 0

    196. ~Piotrek  2007-09-26 17:05:30  host: cau90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sobie czytam tak te opisy to wychodzi że telefon jest bardzo fajny ale jeszcze niemam pewności a chcę go kupić w play mixsie kosztuje 249 zł więc cena dobra i karta pamieci :) piszcie jakie są wady jakie pozytywy moze jest jakiś jescze inny fajny telefonek pozdro ..

  • 0

    197. ~Piotrek  2007-09-26 17:09:28  host: cau90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sobie czytam tak te opisy to wychodzi że telefon jest bardzo fajny ale jeszcze niemam pewności a chcę go kupić w play mixsie kosztuje 249 zł więc cena dobra i karta pamieci :) piszcie jakie są wady jakie pozytywy moze jest jakiś jescze inny fajny telefonek pozdro ..

  • 0

    198. ~ImDaRc  2007-09-26 21:42:51  host: ecr170.internetdsl.tpnet.pl

    z tego co tutaj wyczytalem to ma ten fon troszke wad szkoda ze jest cichy strasznie... brak motywów :/ brak flesha :P och mogli cos zrobic ciekawszego:P ale z400 to totalne dno ma tylko wiekszy wyswietlacz z tergo co czytalem i nie ma nawet radia :P nie wiem co mam kupic w tym play chcialem lg ku800 ale nie maja ich i chodza plotki ze zostaly wycofane z powodu psucia sie a le byly bardzo stylowe :D i super mialy menu

  • 0

    199. ~Deg  2007-09-27 01:25:47  host: user18.77.udn.pl

    Jaki format plkow video obsluguje ten telefon ?

  • 0

    200. ~aska  2007-09-27 13:26:27  host: 83-238-67-158.ip.netia.com.pl

    tel zarabisty polecam

  • 0

    201. ~hajli  2007-09-27 22:07:34  host: boo201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da sie na normalnym profilu wyłączyć dźwięk klawiszy??

  • 0

    202. ~atm  2007-09-28 19:47:17  host: 83-238-226-108.adsl.inetia.pl

    Ja mam to samo. Jak chcę zainstalować grę to pisze że format nieobsługiwany. Jak ktoś wieo co chodzi to niech napisze!

  • 0

    203. ~kasia  2007-09-28 21:28:42  host: apn-101-24.gprsbal.plusgsm.pl

    ja mam pytanie: czy ktos wie jak wlaczyc wibracje w tym telefonie?? mam go 1 dzien i nie moge tego odnalezc :(

  • 0

    204. ~visa  2007-09-29 09:08:00  host: ip228-c4.za.digi.pl

    kupilam sobie wczoraj ten fonik i musze powiedziec ze jest super zadnych problemow z zasiegiem czy smsami jeden minusik taki piciu malutki to brk gierek w tym foniku:d ogolnie super:D

  • 0

    205. ~maro  2007-09-29 09:38:55  host: gilgal.media4.pl

    czy telefon posiada wibrator na polączenia i smsy ??

  • 0

    206. ~cathienne  2007-09-29 11:05:34  host: h-240-19.elektron.com.pl

    Mam ten telefon od wczoraj. Naprawdę jest co polecać. Kupiłam go w Play za 49 zł, z abonametem 30zł, w którym mam aż 82 minuty do wszystkich sieci. Dodatkowo otrzymałam kartę 1GB :D Aparat VGA zwykły, z przodu- fajnie się zdjęcia robi. Natomiast aparat z tyłu, który ma 2mpx świetny! Zrobiłam wczoraj parę napprawdę ładnych zdjęć, mimo, że to nie cyfrówka. Radio gra bardzo ładnie. Znalazło mi samo kilka stacji, i nazwało. jedyną wadą jest brak zawieszki na smycz :( ale i tak wszystkimi rękami i nogami polecam ten telefon :) aggeta, mój nie ma cichych głośników :) zainstalowałaś sterowniki itp? pewnie moża tylko i wyłącznie gry ściągać

  • 0

    207. ~Annusia :P  2007-09-29 12:22:13  host: abdu128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ema gdzie moge znelźć motywy do tego telefonu?? odpiszcie jak najszybciej

  • 0

    208. ~lulu23  2007-09-29 18:28:17  host: abel79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel .od tygodnia i przy porównaniu z poprzednimi moimi samsungami wypada doskonale mp3 super bateria trzyma sdbrze 3 dni a radio ciągle gra, wygląda nieźle POLECAM

  • 0

    209. ~Ola  2007-09-29 18:29:16  host: abyb157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Istnieje możliwość ustawienia zegara jako wygaszacz ekranu tzn. żeby wyświetlał się cały czas?

  • 0

    210. ~Ola  2007-09-29 18:33:11  host: abyb157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Istnieje możliwość ustawienia zegara jako wygaszacz ekranu tzn. żeby wyświetlał się cały czas?

  • 0

    211. ~mongolski  2007-09-29 21:04:29  host: user18.59.udn.pl

    nowłasnie co z grami??

  • 0

    212. ~7boniek7  2007-09-29 21:42:17  host: mail.ndm.vectranet.pl

    niestety bardzo cichy głośnik:( jedyna lecz duża wada :( mimo wszystko telefon polecam! xD

  • 0

    213. ~col.markos  2007-09-30 13:55:22  host: bwu98.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 tygodni i ogólnie nie jest zły. Napiszę jednak o jego wadach: więc po pierwsze dźwięk jest dość cichy co wynika z braku głośniczka, natomiast przy dobrych słuchawkach jakość i głośność odtwarzanej muzyki jest na dobrym poziomie. Dalej idąc to ma się problem z grami, ale to wina play"a, po prostu jest zły soft(dali chyba jakąś blokadę na gry z kompa bo plik jest niby nieobsługiwany, chociaż tel ma javę). Po 3 aparat robi całkiem ładne zdjęcia, ale za to trwa to dość długo ( tzn od czasu naciśnięcia przycisku zrób zdjęcie do czasu jego faktycznego wykonania mija jakieś 3 s i w tym czasie trzeba trzymać komórkę w nieruchomo w tej samej pozycji bo inaczej zdjęcie wyjdzie rozmazane, no i oczywiście obiekt fotografowany też nie może się poruszać). To są moim zdaniem 3 główne wady tego tel , ale i tak jest godny polecenia. Ja jestem z niego zadowolony>

  • 0

    214. ~col.markos  2007-09-30 15:34:10  host: bwu98.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 tygodni i ogólnie nie jest zły. Napiszę jednak o jego wadach: więc po pierwsze dźwięk jest dość cichy co wynika z braku głośniczka, natomiast przy dobrych słuchawkach jakość i głośność odtwarzanej muzyki jest na dobrym poziomie. Dalej idąc to ma się problem z grami, ale to wina play"a, po prostu jest zły soft(dali chyba jakąś blokadę na gry z kompa bo plik jest niby nieobsługiwany, chociaż tel ma javę). Po 3 aparat robi całkiem ładne zdjęcia, ale za to trwa to dość długo ( tzn od czasu naciśnięcia przycisku zrób zdjęcie do czasu jego faktycznego wykonania mija jakieś 3 s i w tym czasie trzeba trzymać komórkę w nieruchomo w tej samej pozycji bo inaczej zdjęcie wyjdzie rozmazane, no i oczywiście obiekt fotografowany też nie może się poruszać). To są moim zdaniem 3 główne wady tego tel , ale i tak jest godny polecenia. Ja jestem z niego zadowolony>

  • 0

    215. ~  2007-10-01 11:58:55  host: duj114.internetdsl.tpnet.pl

    mozna zmienic dzwonek sms w profilach,trzeba wejsc w profil normalny i edytuj

  • 0

    216. ~Robert  2007-10-02 09:47:05  host: eju18.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam pytanie czy ktoś z was orjętuje sie jaki platforme ma ten samsung

  • 0

    217. ~Kostaaa  2007-10-02 16:41:19  host: byn194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema chce kupic tego fona i mam 2 pytania: 1) Czy ten fon ma dobry głosnik i czy da sie jakies filmy ogladac 2) Jaka jest cena aktywacji w play jak bym chciał kupic abonament za 30 zł

  • 0

    218. ~dawidex91  2007-10-02 18:56:33  host: 87-205-208-182.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie jak zainstalowac w tym fonie gry bo nie mam pojęcia jak to zrobic.

  • 0

    219. ~DIonizyyy  2007-10-02 20:50:34  host: byn194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaka jest cena aktywacji w play bo niewiem ?? I czy w tym fonie mozna dac pełny ekran przy ogladani teledysków??

  • 0

    220. ~zaciekawiona  2007-10-02 21:39:13  host: abvv79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka mam pytanie do wszystkich posiadaczy tego fonika z sieci Play ktorzy zakupili go w ostatnikm czasie...Czy dalej wystepuja te problemy z softem ? Tzn czy esy dochadza dopiero po wylaczeni i ponownym wlaczeniu fona ?? To dla mnie wazne bo nie wiem czy zdecydowac sie na jego kupno ...z gory dzieki za odp pozdrawiam .

  • 0

    221. ~oksanka  2007-10-03 00:46:05  host: dus194.internetdsl.tpnet.pl

    witam! niedawno nabyłam ten cudowny telefonik i jestem bardzo zadowolona, tym bardziej,iż czyta on pliki Worda. W salonie powiedziano mi,że nie posiada on takiej funkcji, ale postanowiłam to sama sprawdzić i zostałam mile zaskoczona.

  • 0

    222. ~Pawel  2007-10-03 09:27:26  host: xdsl-12629.wroclaw.dialog.net.pl

    Czy ktos korzystal przy tym telefonie ze sluchawki bluetooth? Czy sa jakies problemy ze sluchawkami innych producentow czy ogolnie dziala?

  • 0

    223. ~zyxel  2007-10-03 11:01:04  host: 193.111.144.162

    czemu nie mozna dodawac opinii???????????/

  • 0

    224. ~dziad  2007-10-03 11:40:26  host: julia.clk.pl

    telefon mam od niedawna. Jest naprawdę fajny, ale np. przy pisaniu smsów nie mam polskich znaków(to ma coś wspólnego z tym że zmieniłem tapetę na opcję świat?), i filmiki nagrywa mi tylko 15 sec. Jak ktoś wie jak to zmienić to niech pisze.

  • 0

    225. ~S  2007-10-03 12:21:02  host: kopernika.skawsoft.com.pl

    Można zmienic wszytsko co niżej powiedzieliście:P Tylko trzeba umieć :P i da sie java nagrać :d Zajebista koma :P

  • 0

    226. ~niezorientowana  2007-10-03 18:26:15  host: 80.48.29.88

    hej mam takie pytanie...zakupilam niedawno ten kom...ale mam maly problem...nie wiem jak zrzucic na niego muze...mam plyte ale jakos nie moge nic zrobic:/jak ktos wie co z tym zrobic to bardzo prosze o pomoc;)

  • 0

    227. ~piotr  2007-10-04 00:36:53  host: 249.77.classcom.pl

    175 o co chodzi z tym:"Telefon z PLAY jest troszke okrojony."

  • 0

    228. ~CAsper  2007-10-04 14:05:43  host: dlx61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu... i mam pytanie.. czy jest w nim opcja ustawienia wlanego dzwonka mp3 na sms-a? to dla mnie wazne... lubie jak mi fajnie gra przy sms-sie... z gory dzieki za help;]

  • 0

    229. ~BaG  2007-10-04 18:36:06  host: meduza.ds2.agh.edu.pl

    Doskonale lusterko z niego :] mam na mysli to ze ma obiektyw rowniez z od strony klawiatury wiec lachony beda szczesliwe

  • 0

    230. ~fdff  2007-10-04 18:49:28  host: 87-205-162-44.adsl.inetia.pl

    czy wiecie moze jak zmienic w tym telefonie motyw czy wogóle się da zmienic ??

  • 0

    231. ~ad35  2007-10-04 23:19:39  host: apn-100-135.gprsbal.plusgsm.pl

    Na oficjalnej stronie samsunga pisało w opisie (ale już nie ma tego opisu), że telefon ma głośniki stereo i przeglądarke plików biurowych doc, ppt, pdf, xls. Na stronie playa pisze że tego nie ma. Więc jak z tym w końcu jest??? Prosze o odpowiedż.

  • 0

    232. ~Wl  2007-10-05 13:10:45  host: 90-156-106-25.magma-net.pl

    tapety wchodza 220 x 176

  • 0

    233. ~dwaa  2007-10-05 13:12:03  host: 90-156-106-25.magma-net.pl

    wyswietlacz jest jak w SE k750 ... wiec nie wiem czemu narzekacie

  • 0

    234. ~ewka  2007-10-05 16:53:08  host: eld90.internetdsl.tpnet.pl

    Czy komuś udało się wyłączyć automatyczną blokadę klawiatury?? Jak to zrobić?

  • 0

    235. ~pawel  2007-10-05 17:17:08  host: 217.98.102.8.ip.airbites.pl

    co sadzicie o tym tym telefonie. nic w nim sie nie psuje. czy wszystko mozna na niego wgrać. jakie macie o nim opinie. czy sie go opyla brac, moze cos innego do 100zl w play

  • 0

    236. ~pawel  2007-10-05 17:17:53  host: 217.98.102.8.ip.airbites.pl

    co sadzicie o tym tym telefonie. nic w nim sie nie psuje. czy wszystko mozna na niego wgrać. jakie macie o nim opinie. czy sie go opyla brac, moze cos innego do 100zl w play

  • 0

    237. ~Gom  2007-10-05 19:34:49  host: gio242.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ogolnie ok. Tylko soft ma sporo wad. Dwa dni odtwarzal mi MP4 po dwoch dniach juz nie chcial. Serwisowanie trwalo 2 tygodnie. Z grami jest tez problem.

  • 0

    238. ~izkaaa  2007-10-05 21:30:02  host: aye174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona od 2 dni. wczesniej mialam nokie 6270 ktora takze posaidala aparat 2mega i nie ma zadnego porownania... zdjecia z samsunga sa duzo gorsze ;/;/ jestem zla bo to niby 2 mega a zdjecia wychodza jakby aparat mial 1,3mega...moze mam cos zle ustawione? ja nie wiem nie znam sie na tym... to mam cos tam ustawic czy co ? a foonik zaczepisty ogoleie :) a i nie iwem jak wylaczyc dzwiek (ten ktory powstaje na skutek wcisniecia jakiegos klawisza) pomozcie :)

  • 0

    239. ~chest  2007-10-06 09:41:00  host: blg70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ktos ma problemy z zasiegiem to niech sobie zmieni w ustawieniach tryb pracy sieci, domyslnie jest ustawiony na automatyczny i nalezy zmienic na pasmo 900/1800 przynajmniej ja tak zrobilem i teraz zasieg jest full.

  • 0

    240. ~  2007-10-06 09:42:23  host: arv107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej,wie ktos moze w jakim formacie trzeba zapisac video z kompa zeby odtworzyc je na tym telefonie?? probuje juz drugi dzien i kiszka.pzdr

  • 0

    241. ~Czarna  2007-10-06 10:05:24  host: ebc95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mam pytanko za ile kupiliście ten telefon bo ja też chce go kupić :) a czy tylko w play można takiego dostać (kupić) :P ??

  • 0

    242. ~  2007-10-06 10:39:58  host: aqs226.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć, bo instrukcja dosyć jest uboga, czy w aparacie istnieje możliwość opóźnienia wykonania zdjęcia?

  • 0

    243. ~kot  2007-10-06 10:43:11  host: aqs226.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć, bo instruksja w necie mocno jest skromna, czy w aparacie istnieje możliwość ustawienia opóźnienia wykonania zdjęcia?

  • 0

    244. ~pietrek  2007-10-06 16:16:17  host: 3.abi.przez.interkam.pl

    czy na ten telefon mozna wrzucać filmy w formacie avi??

  • 0

    245. ~Pawcio  2007-10-06 16:28:11  host: 206.85-237-184.tkchopin.pl

    Mam nastepujacy problem odnoscie tego telefonu: Gdy wgrywam niektore mp3 przy odtwarzaniu wyskakuje blad "Dane w pliku sa bledne".(mp3 sa jak najbardziej w porzadku). Ktos moze zna rozwiazanie ?

  • 0

    246.  2007-10-06 18:39:06

    Nie ma Flasha :(

  • 0

    247. ~djkubol  2007-10-06 19:59:48  host: 82.160.35.228

    Można zmienic blokade klawiatury. Wystarczy wejsć w menu: ustawienia:-)

  • 0

    248. ~  2007-10-06 20:15:29  host: dial-1272.elblag.dialog.net.pl

    jak wyjac karte pamieci z tego telefonu? ;/

  • 0

    249. ~k4  2007-10-06 21:02:26  host: aaav177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, kupiłem ten telefon w play, i jestem zadowolony. 1GB starcza na muzyke i filmy, a aparat 2mpix trzyma poziom, pozdrawiam

  • 0

    250. ~W3  2007-10-07 12:18:34  host: proxy2.tkdami.net

    :) moj 1 samsung zawsze sei ich jakos bałem i muszę stwierdzic iz odwalili kawal dobrej roboty :) WYSWIETLACZ: 7/10; BATERIA 10/10 (nie spodziewałem sie takiej baterii minimum 5h sluchania mp3 przy dobrym sformatowani!! Nie wyladowujcie do zera telefonu !! po zakupie od razu do ladowarki podpinac); INTUICYJNOSC: 9/10; WYGLAD 10/10; Troszeczke przeszkadza kombinowanie z wgrywaniem aplikacji java ale to maly minus tylko. Szczerze polecam ten telefon 4 dzien bez ladowania i 4h sluchania mp3 juz bylo a dopiero jedna kreska zleciala :) KOD NA STAN BATERII *#0228# -- uwazajcie zeby stan naladowanie nie spadl ponizej 3v wtedy ogniwa sie uszkadzaja i bateria slabnie :) Dla zainteresowanych kod na menu serwisowe *#0523# i po tym kdzie trzeba kilka razy # wcisnac i pokaze sie menu pozniej cyferkami wybieramy co chceemy wiedziec !!UWAGA!! jak nei wiecie co zmieniacie to nie zmieniac !!!

  • 0

    251. ~kingus  2007-10-07 16:00:07  host: chello089079112023.chello.pl

    ostatnio nabyłam ten telefon, ale mam problem z włożeniem karty pamięci;/ moecie mi powiedziec jak mam ją włożyć??

  • 0

    252.  2007-10-07 16:30:34

    Kupiłem ten telefon w Play. Jestem z niego bardzo zadowolony, Dobry wyświetlacz, bardzo dobre zdjecia, dobre mp3 ... Ma mnostwo zalet, ktore by sie tu nie zmiescily ,a le ma tez wady. Najpowazniejsza z nich to bateria, mi trzyma około 2 dni. Nastepnie flash. Ogolnie telefon jest bardzo dobry i godny polecenia. A do tego ten wyglad ... P.S. Co to za funkcja Mobile Tracker ? I gdzie mam sformatowac baterie ?

  • 0

    253. ~13kicek  2007-10-07 19:59:38  host: host-81-190-230-20.wroclaw.mm.pl

    telefon po pierwszym dniu już był w serwisie(wymiana kamery i wyświetlacza) wgrali nowe poprawione oprogramowanie znowu problem

  • 0

    254. ~ewa2408  2007-10-08 09:48:01  host: dwn91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JCzy ktoś wie jak wgrać na ten telefonik gry java ??

  • 0

    255. ~Pluszo  2007-10-08 11:30:46  host: acqi105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ok, ale bateria jak dla mnie słaba. No ale jeszcze zobaczymy mam nadzieje, że sie uformuje. W to 10 dni nie wierze, żeby chociaż 3 dni wytrzymał. Ogólna ocena 8 na 10!! Pozdrawiam

  • 0

    256. ~midg  2007-10-08 21:22:31  host: caf75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. mam pytanie ktory telefon bardziej byscie polecili L760 czy Z630???

  • 0

    257. ~BluMan92  2007-10-08 22:08:48  host: pc242.zn.zamek.net.pl

    ~aggeta Zapraszam Cię na forum samsung-mobile.pl Tam masz napisane jak wgrać jave, podgłośnić głosniczek etc.

  • 0

    258. ~Arch  2007-10-09 08:42:15  host: aczo69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prawdopodobnie dzisiaj będę miał ten telefonik, w Playu ofcoz :P . Chciałem LG KU800 ale już nie mają. Pod względem parametrów KU800 a L760 sa prawie takie same więc chyba nie będe stratny. Mam parę pytań do posiadaczy Sgh L760: ile średnio trzyma bateria przy zabawie telefonem (mp3, gry zdjęcia itp.) bo wiem że różnie z tym bywa, ile razy formatowaliście baterie, czy po dłuższym użytkowaniu nie ma problemów z sliderem (mój kolega ma nokie 5200 i po 2 miesiacach mówi że mu klapka trochę lata a słyszałem że to bolączka wszystkich telefonów tego typu), czy w playu działa wysyłanie filomików do YouTube i czy można prowadzić własnego bloga przez ten telefon? Bardzo proszę żeby ktoś odpowiedział chociaż w częsci na te pytania ;)

  • 0

    259.  2007-10-09 10:53:32

    Czy ktoś wie jak wgrać do tego fonika gry java ????

  • 0

    260. ~  2007-10-09 11:24:27  host: client-ckuip-3.zgora.dialog.net.pl

    siema sluchajcie w jakim pliku musza byc zapisane gry na ten telefon bo nie moge nic wgrac prosze o odp

  • 0

    261. ~Ania  2007-10-09 12:52:52  host: fbe90.internetdsl.tpnet.pl

    tez sie zastanawiam nad kupnem tego telefonu w playu w abonamencie, bardzo mi sie podoba ten telefon

  • 0

    262. ~Krzychu  2007-10-09 15:13:37  host: host-024.skynet.net.pl

    Ogolnie tel bardzo dobry... mam go juz pare dni. Jeden minusik... poluzowal mi sie slider i jest delikatny ruch gora-dol... ale da sie przezyc:)

  • 0

    263. ~marcin  2007-10-09 18:29:45  host: dla115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Izka wylaczyc dzwiek mozna klikajac przyciskami z boku telefonu po lewej stronie. Aparat moze robi takie zdjecia bo masz gorsza jakosc ustawiona. Ustaw na Bardzo Dobra bedzie gites phon mam tydzien i jestem z niego bardzo zadowolony.

  • 0

    264. ~marcin  2007-10-09 18:34:27  host: dla115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Kupiłem ten telefon w Play. Jestem z niego bardzo zadowolony, Dobry wyświetlacz, bardzo dobre zdjecia, dobre mp3 ... Ma mnostwo zalet, ktore by sie tu nie zmiescily ,a le ma tez wady. Najpowazniejsza z nich to bateria, mi trzyma około 2 dni. Nastepnie flash. Ogolnie telefon jest bardzo dobry i godny polecenia. A do tego ten wyglad ... P.S. Co to za funkcja Mobile Tracker ? I gdzie mam sformatowac baterie ?" Mobile Tracker to takie cus co powoduje sledzenie telefonu podczas utracenia go np. skradzenie go itp

  • 0

    265. ~siabadaba  2007-10-10 06:58:49  host: net132-11.4web.pl

    Cześć.Mam takie(może trochę głupie pytanie):Czy zielona ikonka "R"(sieć z roamingiem)oznacza,że roaming jest włączony??

  • 0

    266. ~Arch  2007-10-10 09:29:15  host: aczr125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam już fonik, jest wyczepisty :P Tylko jedno pytanko, wie ktoś jak ustawić żeby zegar był cały czas na wyswietlaczu kiedy telefonik jest zablokowany?

  • 0

    267. ~MALGOSIA  2007-10-10 16:15:10  host: absa175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BARDZO UBOGA SZATA GRAFICZNA!!!! CHYBA POWROCE DO MOJEGO PANASONICA VS3.....

  • 0

    268. ~Mad  2007-10-10 19:29:24  host: cfr114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siabadaba: Jeśli jesteś w Play to masz wewnętrzny roaming(krajowy), bo Play korzysta też z odbiorników Plusa. Arch: Wejdź w ustawienia, wyświetlacz, wygaszacz ekranu tam powinien być zegar(z tego co wiem). Co do telefonu - uważam, że jest bardzo ładny... I funkcjonalny. :-)

  • 0

    269. ~Mrw  2007-10-11 08:55:33  host: static-ip-87-248-66-154.promax.media.pl

    Witam. Mam takie pytanie do tych którzy mają ten fon. Czy ma on taką funkcję jak np. VideoDj lub PhotoDj??

  • 0

    270. ~mati300393  2007-10-11 11:39:31  host: xdsl-6065.walbrzych.dialog.net.pl

    Kupiłem sobie wczoraj w PLAY Samsunga SGH L760 i narazie jestem z niego bardzo zadowolony... Ale wystąpiły pewne problemy! Na początek nie pokoi mnie wyświetlona na wyświetlaczy literka "R"-symbolizuje ona rauming, ale jak go wyłączyć? Nie mogę włożyć karty pamięci... cały czas wyskakuje, gdy ją włożę! I mam problemy z przesyłaniem dzwonków itp. przez Bluetooth.. z kompa na komorę... Jak ktoś może to niech mi napisze odpowiedzi na numer gg: 1299040 lub e-maila: mati300393@wp.pl... Będę bardzo wdzięczny.. Dzięki!

  • 0

    271. ~AREK  2007-10-11 18:25:41  host: bwl194.internetdsl.tpnet.pl

    TELEFON DOBRY ZA ROZSADNA CENE ALE WYSWIETLACZ MI PADŁ MOZE TO JEDNOSTKOWY PRZYPADEK ALE I TAK DAJE MU 8/10 PUNKTÓW

  • 0

    272. ~Argoh  2007-10-11 21:08:34  host: bvx234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie format baterii to znaczy : 1. Wyładować baterie. 2. Ładować przez 12 godz potpiętą do ładowarki. I tak ze 3 razy DxD

  • 0

    273. ~ona  2007-10-11 21:12:02  host: cby98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    noooo ogolnie moze byc ale klawiatura do bani nie mmoge wcisnac klawiszy380 bo przeszkadza mi odudoa dolnia hmmm i te miejsce na słuchawki tak glupio sie otwiera boje sie ze zlamie ten plastik w kapsie a tak ogolnie to moze być 7 na 10

  • 0

    274. ~mlol  2007-10-11 22:28:46  host: xdsl-195-238-170-65.wist.com.pl

    A ja dzisiaj dostałem UPS'em od Playa słuchawke bezprzewodowa Samsung Bluetooth Headset WEP185, w ramach rekompensaty za niedochodzace SMS'y i koniecznosc wymiany softu :)

  • 0

    275. ~mlol  2007-10-11 22:44:23  host: xdsl-195-238-170-65.wist.com.pl

    A ja dzisiaj dostałem UPS'em od Playa słuchawke bezprzewodowa Samsung Bluetooth Headset WEP185, w ramach rekompensaty za niedochodzace SMS'y i koniecznosc wymiany softu :)

  • 0

    276. ~Arch  2007-10-12 10:47:11  host: adag204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mati300393 - karte pamieci trzeba "wcisnac" tzn. włóż ja do konca i jak ci wyskoczy to lekko nacisnij i usłyszysz taki klik i powinna być już zamontowana. Mad - właśnie problem w tym że tam tego nie ma, trudno jakoś przezyje ;p

  • 0

    277. ~  2007-10-12 12:30:16  host: ejm56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedcie mi kupic ten telefon czy wybrac inny ???????

  • 0

    278. ~  2007-10-12 13:35:33  host: nat-pr2.aster.pl

    tlefonik jest ok mały poręczny niedrogi i funkcjonalny polecam jestem zadowolony z zakupu Szymon

  • 0

    279. ~romek  2007-10-12 15:23:53  host: chello089078190076.chello.pl

    Wszystko ok ale kanały rss nie mają polskich znaków a tak poza tym bardzo fajny telefon nie najgorsze zdjęcia dobra współpraca z kartami pamięci. Mam tylko jeden problem jak użyć go jako modem bluetooth do palmtopa mio p550?

  • 0

    280. ~niko34  2007-10-12 16:24:26  host: staticline10557.toya.net.pl

    Mam l760 od 27 września i jest super, mp3 i radio całkiem nieźle brzmi. Aparat robi super fotki, kamerka nagrywa filmy do około 1 godziny, zależy od zajętej pamięci na karcie. Polecam ten telefon, w Play za złotówkę.

  • 0

    281. ~tomek  2007-10-12 16:40:47  host: cur2.internetdsl.tpnet.pl

    elo siema yo :) telefonik jest cacy, tylko powiedzcie mi jak do h...zmienic dzwiek na sms ;/ pozdro :)

  • 0

    282. ~olcuaa  2007-10-12 16:41:04  host: abdul.sukcesnet.pl

    Miałam ten telefonik dzisiaj w ręce i bardzo mi sie podoba. Lecz z tych wszystkich opisów w internecie myślałam że będzie lepszy. ale i tak jest bardzo fajny... fajne zdjecia robi ;D

  • 0

    283. ~blazoo ;]  2007-10-12 19:15:44  host: staticline40309.toya.net.pl

    Nie wiem od czego zacząć... ja baterii nie formatowałem, i trzyma mi przy codziennym sluchaniu mp3 i graniu 3 dni, czyli jak każdemu.. chciałbym wyjaśnić ze tych baterii sie nie formatuje... ;] po drugie, jak chcemy wgrac gre java, to wrzucamy ja na laduj.pl a potem w komie wap.laduj.pl i pobieramy, malo sie placi za to, i malo kombinowania, co do nagrywanie video, to sie rozczarowałem, nawet mp4 nie nagrywa :( no ale cóż... poza tym, bluetooth nie działa z javą midp 2.0 przez co zabawa z bluetoothem odpada, dzwonki grają baaaardzo przeciętnie, zaletą jest fajne menu, i wygląd... bo aparat tez taki sobie. No ale nie po to telefon zeby fotki pstrykać non stop jak w cyfrówce... hmm, co tu jeszcze, wejscie na słuchawki zle umieszczone... jak ktos zna sie na telefonach to nie ma zadnych problemów.. ale nowicjusz moze sie pogubić... mialem wczesniej k750i.. i szczerze mówiąc.. żałuje zamiany ;] wolałbym tamtego se... bardziej uniwersalny ;D jak amcie w playu to *101# stan konta *102# stan minut darmowych to chyba na tyle, ja daje telefonowi 6/10 i mysle ze to słuszna ocena, bez zbędnego podniecania sie nim tak jak zauważyłem to u 90% zebranych tu.... pozdrawiam ;]

  • 0

    284. ~luki.super  2007-10-12 22:09:55  host: aapc16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko, czy można zmieniać dzwonki sms? Jakie formaty video obsługuje?

  • 0

    285. ~kozaa  2007-10-12 22:57:35  host: bgc186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wybrać nokie 6151 czy samsunga L760?

  • 0

    286. ~kasik  2007-10-12 23:16:41  host: 213-238-125-217.adsl.inetia.pl

    hmmm a ja chce go kup[ic,ale po tym wszystkim co piszecie to ...sama nie wiem!!! fajny tel.a le ...chyba w kazdym fonie jest cos nie tak

  • 0

    287. ~tomek  2007-10-13 07:39:30  host: abxt122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze ktos napisac model ładowarki? bo zgubiłem ;( i musze kupic nową!

  • 0

    288. ~Ala  2007-10-13 09:12:21  host: dqt153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, czy u Was czas nagrywania video też wynosi tylko 13 sekund.? Czy jest możliwość wydłużenia tego czasu??

  • 0

    289. ~  2007-10-13 12:11:22  host: dqt153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ATADS10EBE model ładowarki

  • 0

    290. ~kiciaa  2007-10-13 14:34:57  host: elz90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanka.. 1_czy w tym telefonie jest możliwość ustawiania własnych dzonków sms?? 2_ jaka jest jakość i głośność muzyki przy słuchaniu przez słuchawki, próbował ktoś np. w zatłoczonym autobusie?? XD z góry dzięki za odp.

  • 0

    291. ~DareC  2007-10-13 16:17:48  host: 134.58.jawnet.pl

    Telefon mam parę dni i bardzo mi sie podoba, fakt gniazdko na słuchawki beznadzieje... obawiam sie ze mogę złamać zaślepeke do gniazdka od słuchawek i ładowarki..., dźwięk smsa da sie zmienić MENU->USTAWIENIA->PROFILE TELEFONU->OPCJE->EDYTUJ i tam wszystko jest:). telefon oceniam na 8/10. Pozdrawiam.

  • 0

    292. ~przemo  2007-10-13 16:36:13  host: 87-205-231-0.adsl.inetia.pl

    czy samsung L 760 ma mobile trackera?

  • 0

    293. ~kiciaa  2007-10-13 17:17:50  host: ehd34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko na temat jakości i głośności dziwięków gdy słuchamy muszyki przez słuchawki, czy ktoś może testował je w extremalnych sytuacjach np. w zatłoczonym autobusie?? XD

  • 0

    294. ~dyymianek  2007-10-13 19:48:16  host: h-91-189-35-20.euronet.net.pl

    Calkiem niezly telefonik. Dobry wyswietlacz calkiem mala czcionka jak na 220:160 rozdzielczosc, jakos mp3 raczej srednia a duzym minusem telefonu to ze bardzo wolno kopiuje sie muzyka z komputera i nie wykrywa go jako dysku wymiennego :(

  • 0

    295. ~robcio  2007-10-14 08:06:04  host: dip9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie jutro kupuje tego fona i nie zniechenciliście mnie do jego kupna.widziałem go ba mój kumpel go ma i dał mi sie pobawic.Moja ocena 10/10

  • 0

    296. ~tomek  2007-10-14 09:16:04  host: abzb43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki mode ładowarki bedzie pasował do l760?

  • 0

    297. ~smieszny  2007-10-14 10:32:45  host: dzp87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest bardzo fajny noge poptwierdzic bo sam go mam i polecam go dzieciom które chca kupic telefon ma wszystkie bajery które dzieci potrzebuja

  • 0

    298. ~moni  2007-10-14 10:50:50  host: 088156032104.ols.vectranet.pl

    No ja niestety również nie mogę dojść o co chodzi z filmami. Nagrywaja sie tylko 13 sekund... :/

  • 0

    299. ~malymistrzu  2007-10-14 11:47:48  host: ade118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc. Mam problem z odtwarzanie filmikow. Na początku ogladalem normalnie nowe sekwencje wideo, zaś na nastepny dzien, gdy odtwarzam film to nie mam obrazu tylko jest glos. Co jest nie tak??

  • 0

    300. ~malymistrzu  2007-10-14 14:33:26  host: ade118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem z tym telefonem, dokładnie z filmikami. Nagrane filmiki, bądź przesłane z komputera nie chcą działać poprawnie, to znaczy, że słysze głos lecz nie widze obrazu. Co mam zrobić. Czy telefon jest wadliwy??Czy tylko coś przestawiłem w opcjach??

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet