Samsung SGH-L310 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-L310 Opinie o Samsung SGH-L310

Samsung SGH-L310

w sumie: 23
  • 0

    1.  2008-01-29 15:56:53

    bardzo kobiecy, a dla piękniejszej płci liczy się tylko wygląd więc strzał w 10 ;p

  • 0

    2. ~eh  2008-02-02 16:24:33  host: 195.94.215.34

    jaki śliczny... nokia wysiada... takiego design'u dawno nie widziałam, Samsung zaczyna się starać... no i te "kobiece" funkcje... cacuszko ciekawe kiedy będzie u jakiegos operatora mrrr

  • 0

    3. ~juka479  2008-02-02 19:33:44  host: xdsl-12131.zgora.dialog.net.pl

    pieeeeeeeeeeeekny :) tylko szkoda ze ma taki aparat :|

  • 0

    4. ~ślivka  2008-02-12 11:11:58  host: awc107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    design jest ok. ciekawi mnie tylko, dlaczego telefon z aparatem 2Mpx ma jedynie 65tys kolorów na wyświetlaczu?

  • 0

    5. ~rudi  2008-03-06 19:57:22  host: nat-247-32.man.bydgoszcz.pl

    łęęęęęęę ale go przeciez w polsce nie ma! tzn ja nigdzie nie wiedze:((( a jest tak piekny.....

  • 0

    6. ~jojo  2008-03-23 20:16:09  host: efy57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rudi - PIĘKNY...? Nie przesadzaj. ;-D Gdyby było to w mojej mocy, to ZWOLNIŁBYM osoby odpowiedzialne za zaprojektowanie niektórych modeli Samsunga. Szczególnie modelu SGH-L310 i SGH-L320 (choć jest też kilka innych do poprawki). Przecież te "klapkowce" odbiegają od naprawdę ładnego, konserwatywnego wzornictwa tej firmy! Co to za BRZYDACTWA!? Ktoś, kto je projektował w ogóle nie ma poczucia piękna. 8-/

  • 0

    7. ~czy  2008-05-06 17:47:42  host: abis182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zły ma aparat??!!

  • 0

    8.  2008-06-12 20:31:17

    ~jojo to że tobie się nie podoba to nie musisz go kupować/oglądać. Większości się podoba. Mojej żonie też (ma J700). Kolor akurat ciekawy bo czy wszystkie telefony muszą być srebrne albo czarne? Połączenie ciemnego złota i czerni jest akurat trafione, dodaje elegancji.

  • 0

    9. ~jojo  2008-06-28 00:36:21  host: efm224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MvT (8) - ale chyba mi pozwolisz wyrażać chociaż opinię o nim? Gdybym go nie oglądał, to skąd miałbym wiedzieć czy mi się podoba czy też nie. Większości, tzn. przeprowadzałeś jakąś ogólnopolską, ogólnoeuropejską, ogólnoświatową ankietę... ;-)

  • 0

    10. ~poli  2008-07-18 12:44:52  host: chq145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie kiedy pojawi sie w sieci orange?>???

  • 0

    11. ~*Oleńka  2008-07-30 16:05:14  host: host-n1-96-173.telpol.net.pl

    Hej! Mam telefon od wczoraj, kupiłam w Saturnie za 650zł (taniej niż na Allegro!). Telefonik fajny, zgrabny. Nawiązując do licznych specyfikacji- w tym telefonie jest radio!!! Udało mi się też zmienić dźwięk nadejścia sms (mimo iż w sklepie zapewniano mnie, że się nie da). Ogólnie narazie badam jego możliwości. Minusem jest brak możliwości przełanczania utworów pilotem słuchawek (trzeba otworzyć telefon) no i jak puści się mp3 to nie można wejść w tym czasie w inne funkcje telefonu (np napisać sms). Ja mam jeszcze problem ze słuchawkami ale to chyba wada fabryczna- idę dziś z reklamacja :(

  • 0

    12. ~MySha  2008-08-29 10:43:12  host: htt98.internetdsl.tpnet.pl

    witam :) a ja moze zacznę od minusów :) dzwonek/obraz trzeba skopiowac z mmc na pamiec wewnetrzna telefonu gdy sie chce go ustawic jako dzwiek polaczenia/tapete/zdjecie rozmowcy, a jest to tylko 30 mb. lampka pracy swieci ciagle,nie mozna ustawic np ze swieci tylko gdy ma sie nieodebrane pol czy cos. wyswietlacz za ta cene moglby miec lepszy,mialam samsunga u600 i jakosc /nie wielkosc :P byla zdecydowanie lepsza. jest ciezki,tzn ciezszy niz inne wiec trzeba sie przyzwyczaic. czujesz ze masz go w reku ;) tel sie laduje gdy jest podlaczony do usb tego tez nie da sie wylaczyc. jak przedmowczyni nie podobaja mi sie ze nie mozna tel uzywac gdy muzyka gra np sms,gry cokolwiek :) i brak zmieniania piosenek sluchawkami - mozna ich przyciskiem zadzwonic do ostatniego rozmowcy. to teraz plusy :) wszystkie kolezanki sie nim zachwycaja =D ma ladny design, mi podoba sie szczegolnie srodek tel i przyjemna w dotyku klawiatura. fajna funkcja w dodatkach -jest zycie kobiety :) taki gadget ;) cos nowego przynajmniej. czysty dzwiek, naprawde mily dla ucha. aparat nie jest rewelacyjny ale jak chce ktos dobre zdjecie to tylko cyfrowka, mi 2mpx w zupelnosci starczy w tel. poza tym ma wszystkie funkcje ktore tel miec powinien, a i dzwiek budzika ktory mnie naprawde budzi :) taki maly szczegol. podoba mi sie tez motyw - przesuniecie w menu albo "drzwi" oczywiscie jak ktos woli moze to sobie wylaczyc i poruszac sie w tel w sposob normalny. wiecej minusow i plusow nie pamietam ;) mam go dopiero dzien moze jeszcze cos nadmienie.pozdrawiam

  • 0

    13. ~ona  2008-09-13 15:36:29  host: 77.252.171.9

    witam mam ten tel od wczoraj telefonik idealny dla kobiety bardzo ladny design w dodadkach gadzet zycie kobiety bardzo fajna rzecz aparacik nie najgorszy zreszta jestem zdania ze do robienia zdjec jest cyfrowka a nie tel wiec jak dla mnie nie tak bardzo istostne ten tel mam bardzo wiele plusow ale ma tez minusy a w zasadzie 1 pamiec wenetrzna 30 MB gdy wrzucamy z np z kompa cos wiekszego "pojawia sie komunikat brak miejsca" a bezposrednio na karte pamieci nie mozna :( wiec najlepiej wrzucac po 3-4 mp3 i przenosic na karte i tak po koleji ogolnie jestem bardzo zadowolona dzwieki mogly by byc troszke jednak glosniejsze wbrew opinia ten tel ma radio i bardzo ladnie slychac przez sluchawki podczas jego sluchania mozna WBREW opinia robic inne rzeczy na tel jak np pisanie sms :) trzeba tylko go odpowiednio ustawic w skali 1-6 daje 5 co do dlugosci trzymania baterii to nie wiem od wczoraj sie z nim zapoznaje i bateria nadal pelna jeszcze przed formatem

  • 0

    14. ~MySha  2008-10-08 11:54:12  host: htt98.internetdsl.tpnet.pl

    jak ?? jak mozna pisac sms help!! ;) jeszcze jeden maly minus choc moze by popsul wyglad - brak przycisku do aparatu, i plus - blokata prywatnosci, czyli wybranych np folderow bez zablokowania calego tel :) bateria - 3 dni i sporo gadam :) pozdrawiam :)

  • 0

    15. ~hohohoho  2008-10-23 14:57:42  host: abea38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w mediaexpert już od 591zł

  • 0

    16. ~Simi  2008-11-11 21:40:45  host: 80.54.0.150

    a ma radio?? bo sa podzielone opinie na ten temat. Czekam na odpowiedz :)

  • 0

    17. ~MySha  2008-11-25 15:01:43  host: amu244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ?podczas jego sluchania mozna WBREW opinia robic inne rzeczy na tel jak np pisanie sms :) trzeba tylko go odpowiednio ustawic" jak ustawic?????? dokladniej prosze >:) przeciez nie ma funkcji np granie w tle czy cos takiego?? jak ustawic wiec? radio ma :)

  • 0

    18. ~Antoine  2008-12-05 15:56:30  host: ds-ach.ap.krakow.pl

    jak jest z tym licznikiem kalorii - liczy ilość spalanych kcal w czasie danego dnia? jak to wygląda?

  • 0

    19. ~wala12  2008-12-08 23:15:49  host: ip-85-198-231-112.broker.com.pl

    Witam, napiszcie czy ma radio czy nie? Chcę go kupić ale czytam wszędzie różne opinie. Kto go ma to chyba wie najlepiej. Proszę Was bardzo, napiszcie czy ma radio? Dzięki. Pozdrawiam. Jest bardzo ładny.

  • 0

    20. ~wiki13811  2009-01-20 13:00:23  host: 088156066239.klc.vectranet.pl

    JeSt SuPeR!!!!! DoStAnE gO nA UrOdZiNy HuRa!!!!!!!!

  • 0

    21. ~Pats  2009-07-08 14:07:12  host: dns2.ctdp.pl

    telefon byłby bardzo ciekawy gdyby nie jego awaryjność. Po około półtora miesiąca użytkowania zepsuł się wyświetlacz w wyniku czego albo pokazuje się on bardzo jasnych, praktycznie niemożliwych do odcyfrowania barwach, opcjonalnie dzieli się na pół, "wyskakuje" do góry nogami bądź wcale się nie załącza. Po tak krótkim czasie użytkowania jest to niedopuszczalne i nawet atut w postaci design'u i "kobiecych" funkcji blednie przy takim niedopatrzeniu. Nadmienię, że wcześniej również korzystałam z Samsunga i pojawił się taki sam problem, jednakże po ponad dwóch latach dość intensywnego użytkowania. Niestety w tym wypadku muszę odradzić ten telefon kupującym.

  • 0

    22. ~KarO  2009-12-04 19:58:35  host: 83-143-102-65.welnowiec.net

    Mam ten telefon w wersji bialo-fioletowej jest boski. Ma Radio FM aparat dobry, muzyka glosna i te funkcje kobiece normalnie bajer ;D Narazie wszystko ok.

  • 0

    23. ~Tini  2010-04-15 22:01:59  host: public55206.xdsl.centertel.pl

    Ogólnie nie polecam tego telefonu. Wszystkie te modele zostały wyprodukowane z wadą i 100% zepsuły się wyświetlacze. Na naprawe czekałam 4 miesiące!!! Poza tym niby mam karte pamięci, ale żeby ustawić jakiś dzwonek czy tapete trzeba zgrać na telefon i co chwile jest pałna pamięć... Owszem jest ładny, ale nie funkcjonalny.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet