Samsung SGH-L170 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-L170 Opinie o Samsung SGH-L170

Samsung SGH-L170

w sumie: 48
  • 0

    1.  2008-01-23 12:54:00

    Bardzo elegancki, wszystkomający i przedewszystkim z tyłu koło aparatu nie ma wielkiego napisu ile to on nie ma megapikseli...

  • 0

    2. ~;Domelo  2008-01-23 13:50:01  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    czemu taki maly wyswietlacz wszystko wypasione a wyswietlacz nie szkoda ;/ bo bylby fajny ;D

  • 0

    3.  2008-01-23 14:00:48

    calkiem spoko ;) tak normalny, prosty, tani fonik.

  • 0

    4. ~skrzypek  2008-01-24 11:13:06  host: 91.146.225.1.ip.airbites.pl

    poco komu taki telefon... PIERWSZY XD

  • 0

    5. ~jaa  2008-01-24 11:56:16  host: acud243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słaby wyświetlacz - mały, niska rozdzielczość. Ciekawe mogą być jedynie jego wymiary oraz stylowy wygląd. Nie oferuje nic poza tym.

  • 0

    6. ~Reyes  2008-02-04 10:43:04  host: eit125.internetdsl.tpnet.pl

    Zapowiada sie fajnie, fajny wyglad

  • 0

    7. ~uni@  2008-06-16 22:20:56  host: net1.esko.pl

    co wy się zawsze czepiacie wyświetlaczy?! Zwłaszcza przy telefonie przeznaczonym dla kobiet? przecież one zazwyczaj wolą "słodziutki" wygląd niż niewiadomo jakie cuda na liście wyposażenia!

  • 0

    8. ~weierstrasse  2008-06-22 15:17:31  host: aapy14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem go w ręku... Solidnie zrobiony, elegancki, czuję sie wagę materiału. Lepiej wygląda niż na zdjęciach. Gdyby zrobili z niego slider wyświetlacz byłby większy. Zyskałby na tym - w moim odczuciu.

  • 0

    9. ~g@busia  2008-08-04 17:52:50  host: nat-tor.aster.pl

    jest the best, mam taki i go kocham lol

  • 0

    10. ~Kasia  2008-08-11 18:07:52  host: aegz48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon. co do wyswietlacza... na poczatku tez mi sie nie podobal , ale po chwili pokochalam ten telefon ma wszystko co mi potrzebne goraco polecam :)

  • 0

    11. ~karolinka  2008-08-22 08:51:29  host: apn-77-115-121-28.gprs.plus.pl

    mAM go od wczoraj jest super wyglad boski zakochałam sie gdy go zobaczyłam ja mam pink a naprawde o wiele lepiej wyglada niz na obrazkow. Jeszcze musze obaczaic pare funkcji bo nie wiem jak ustawic dzwonek sms i takie tam.... ale jak narazie jestem zadowolnona i co najwazniejsze widac i czuc jak sie go trzyma ze zaraz sie nie rozwli siuperrrr

  • 0

    12. ~kaska  2008-09-06 19:30:32  host: zgierz.net-partner.pl

    telefon fajniusi...polecam...tylko ja mam inny kolor...co do wyswietlacza to zgodze sie ze jest za maly...dlatego na poczatQ mialam watpliwosci czy go brac...znajomi mowia ze fajny, podoba im sie...glosny, robi dobre zdjecia :) do wyswietlacza da sie przyzwyczaic po 1-2 dniach...POLECAM :D

  • -1

    13. ~Didek  2008-09-10 21:33:54  host: achu178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest tam dotykowy wyswietlacz ?

  • 0

    14. ~Roksankazl  2008-09-17 14:35:12  host: unused-077079210222.atman.pl

    własnie sie dowiedzialam ze wyglad projektowal Maciej Zien;]

  • 0

    15. ~Roxxx  2008-09-18 16:31:41  host: unused-077079210222.atman.pl

    fon zaprojektowal Maciej Zień

  • 0

    16. ~  2008-09-23 18:31:33  host: inet20909nc-0.eranet.pl

    Tak ma dotykowy wyswietlacz mozesz go sobie podotykac buhahaa

  • 0

    17. ~V  2008-10-11 16:46:46  host: abxw139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wyswietlacz nie jest dotykowy, ale dwa przyciski sa dotykowe.

  • 0

    18. ~radlom  2008-10-12 22:52:45  host: xdsl-6100.lubin.dialog.net.pl

    nie ma dotykowego wyswietlacza ale zaraz pod nim ma dotykowe dwa klawisze "programowe" w których nie można zmienić nastaw funkcji a jedna z nich jest internet, co niestety mnie strasznie denerwuje bo można uchem go włączyć, z tym sie strasznie nie popisali, jak dla mnie to poważna wada

  • 0

    19. ~Kazik  2008-10-17 12:38:50  host: chello089077096072.chello.pl

    ma 2 przyciski dtykowe ... Telefon jest raczej srednich lotow, wyswietlacz jest maly ,,, naprawde bardzo kiepskie MENU ... klawisze dla dzieci ... jednym slowem dał bym 3 pkt

  • 0

    20. ~madz  2008-10-30 16:31:24  host: abii69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Czy wie ktoś jak włączyć robienie zdjęć tym aparatem z przodu ?

  • 0

    21. ~olla  2008-11-09 17:25:41  host: clo147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tym z przodu nie robi sie zdjec....to jest kamerka do połączeń wideo...

  • 0

    22. ~MAĆ  2008-12-01 19:38:18  host: aczk8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej,,, a w jakim formacie są gry na tm samsungu?? mam taki ściągam na niego gry w formacie jar i wyskakuje że nie poprawny format... prosze o pomoc

  • 0

    23. ~Dawid  2008-12-05 17:19:11  host: bpc233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może mi ktoś powiedzieć dlaczego mi na tym telefonie gry nie chodzą?

  • 0

    24. ~yarek  2008-12-22 16:01:18  host: alu22.rev.km-net.pl

    nom telefonik nice ;] a wie ktoś jak w nim wyłączyć logo operatora?

  • 0

    25. ~Klaudia  2009-01-03 16:31:07  host: abjr25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma przyciski dotykowe???

  • 0

    26. ~Asia  2009-01-10 10:44:01  host: aaex123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny jest ten telefon?? Bo tutaj jest tyle opinii i w końcu nie wem czy kupować... Proszę, podpowiedzcie!!

  • 0

    27. ~seba  2009-01-18 19:48:34  host: adll153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też nie moge grać na nim

  • 0

    28. ~grzesiek  2009-02-10 18:28:52  host: cnq76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jasne że kupić jest zajebisty, wole go niż sony ericssona W910 którego miałem

  • 0

    29. ~bez nickuu ja  2009-03-27 20:56:58  host: egw7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem jak ustawić w tym telefonie dzwonek sms i połączeń :| pomóżcieee

  • 0

    30. ~Lava  2009-06-22 20:30:30  host: 213.199.198.39

    Eee net w komie nie działa :/ co robic???????

  • 0

    31. ~Aseik^^:)  2009-07-11 12:33:34  host: bdd163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam taki sam tel, taki sam kolorek nawet^^:) telefon jest super, i jest napewno o wiele ładniejzy niz na zdjęciach:) Gorąco polecam... No i też jeszcze nie doszłam do tego jak ustwić dzwonek na sms, lub połaczenie;D ALe dam rade..! Polecam!;**

  • 0

    32. ~Do tej osóbki bez nickuu ja  2009-07-20 15:12:40  host: xenna-78.core.ynet.pl

    żeby ustawic sygnal wiadomosci sms-owych trzeba wejsc w ,,ustawienia",pozniej w ,,profile telefonu",nacisnac klawisz ,,opcje" ,,edytuj" wybrac tą kopertę po prawej na samej gorze i ustawic sobie tam dzwonej(ton wiadomosci)

  • 0

    33. ~gall anonim  2009-07-21 11:00:12  host: 77-253-81-239.adsl.inetia.pl

    ee "bez nickuu ja" tam się ni da zmienic dzwonka sms ja też przejrzałem caly telefon. A pozatym co za debil napisal że to jest damski telefon. Kurde przecież to jest zwykły telfon dla obu płci.

  • 0

    34. ~kurde  2009-07-21 11:03:03  host: 77-253-81-239.adsl.inetia.pl

    u kogo pisze "typ pliku nieobsługiwany"? nie wim co mam zrobić. :(

  • 0

    35. ~nie mam  2009-07-29 21:27:14  host: dzc41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie ;p . mam telefon już pół roku xd . ale nigdzie nie mogę znaleźć gdzie ustawić dzwonek sms :/

  • 0

    36. ~ada660  2009-08-11 11:12:55  host: 81.219.191.129

    Witam ,jak mam wejsc w menu karty pamieci?

  • 0

    37. ~As  2009-08-30 18:53:52  host: bdd213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da się zmienić dzwonek sms. Dokładnie tak jak napisała ,,Do tej osóbki bez nickuu ja":0 Pozdrawiam. a telefon jest zarówno męski jak i damski:)

  • 0

    38. ~wikaaa  2009-10-11 00:01:17  host: df213.nj.pl

    dzwonek sms zmienia się na profilach telefonu ;p w zakładce wiadomości ;p Telefonik fajny chociaż gier tez nie moge zainstalowac bo mają podobno nieprawidłowy format. Troche się rysuje ale jest bardzo ładny i praktyczny ;p robi ładne i przejrzyste zdjęcia ;p Polecam ;*

  • 0

    39. ~ja  2009-10-23 14:02:42  host: gl184-36.master.pl

    jak ustawic w tym złomie wiadomosci mms orange? :/

  • 0

    40. ~krzych  2009-12-20 12:01:03  host: bml197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go już rok jest super a zdjęcia jak pisze wikaa są super

  • 0

    41. ~ela  2009-12-22 19:21:14  host: bmw186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam już rok ten telefon robi zdjęcia super

  • 0

    42. ~MPWR  2010-02-05 15:26:53  host: static-6-201-112-85.radom.pilicka.pl

    czy u was BLUETOOTH też się nie chce włączyć ???? ;/

  • 0

    43.  2010-03-02 16:56:50

    telefonik ładny mały lekki, idealny dla kobiet. Mały wyświetlacz ale za to o dosyć dużej rozdzielczości przez co jest ładny i nie widać pikseli

  • 0

    44. ~alexpand  2010-04-02 18:50:03  host: 078088147134.jeleniagora.vectranet.pl

    Trzeba się zgodzić że fonik jest bardzo elegancki , w pełni dotykowy bo wszędzie można dotknąć.Nie wiem tylko gdzie jest przycisk fontanny. Obudowa standardowa w niczym nie przeszkadza ale dobre było by wiedzieć jakiej jakości zdjecia robi ten telefonik...

  • 0

    45. ~m,ati  2010-09-13 11:33:23  host: 77-254-39-73.adsl.inetia.pl

    kurde czemu tu gry nie chodzą przecież pisze że java jest obsługiwana:(

  • 0

    46. ~iiff  2010-12-28 15:05:54  host: acct99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gry nie chcą działać!!!

  • 0

    47. ~Maciek  2012-01-16 14:38:49  host: gan33.internetdsl.tpnet.pl

    No lol czemu java nie działa pomocy lol już wgrałem około 300 gier i nie chodzi

  • 0

    48. ~robert  2012-10-07 21:11:49  host: nat-33-207.ingram.com.pl

    mialem ten telefon 3 lata zero awari niezwykle twardy maly telefon polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet