Samsung SGH-J750 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-J750 Opinie o Samsung SGH-J750

Samsung SGH-J750

w sumie: 25
  • 0

    1.  2008-01-25 20:42:01

    Wyglada jak ulepszony M600... Ogolnie dziwna specyfikacja telefonu...

  • 0

    2.  2008-01-25 22:46:01

    taki troche gorszy l760, zadna rewelacja...

  • 0

    3. ~jimmy  2008-01-28 16:20:04  host: aaya75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    alternatywa dla L760 w Play Lajt

  • 0

    4. ~NEO  2008-01-29 10:44:06  host: gke102.internetdsl.tpnet.pl

    te zdjęcia są jakieś lipne. Przecież on nie ma kamerki z przodu na zdjęciach a powinien

  • 0

    5. ~nowin  2008-02-11 12:08:41  host: hof82.internetdsl.tpnet.pl

    telefon ma od tygodnia, zdjęcia robi ładne filmy też, zasięg ma dobry, minusy to baterie - przy średnim użytkowaniu tzn kilka minut rozmó dziennie i kilkanaście sms trzyma 2 dni więc porażka, oprogramowanie też pozostawia wile do życzenie gdyż wolno chodzi ogólnie telefon oceniam na 6/10

  • 0

    6. ~aduska  2008-03-12 18:39:14  host: gem98.internetdsl.tpnet.pl

    przymierzam sie do kupna tego telefonu....jestem ciekawa czy warto..poradzcie..powiedzcie jakie ma zalety/wady wg Was...pozdrawiam

  • 0

    7. ~jaa  2008-03-13 16:33:45  host: 92-44.is.net.pl

    A ja go mam i jestem zadowolona i tyle ;p

  • 0

    8. ~spoko  2008-03-18 15:01:36  host: nat-skynet-3-128-255.uznam.net.pl

    racja, on ma jeszcze kamerke z przodu (czego nie ma na tych zdjęciach). mam go od niedawna. fakt, bez karty pamięci ani rusz. mp3 dobrze gra,zdjecia i filmy dobre. zgrabny,mały,kochany po prostu. a przez słuchawki super muze słychać.duży wyświetlacz. narazie nie mam sie do czego przyczepić. naprawde polecam ! ja mam z Play'a.

  • 0

    9. ~madzik  2008-03-19 15:33:19  host: staticline18731.toya.net.pl

    ej, sory, ale zgrałam sobie z kompa na karte pamieci rozne piosenki i zdjecia, a on mi je czasami czyta, a czasami w ogole nie rozpoznaje plikow!!! sa tak jakby niedostepne, wiecie dlaczego tak sie dzieje...;/ a po drugie czemu mimo tego ze mam karte pamieci i przesylam przez bluetootha to pliki zapisuja mi sie w pamieci telefonu a nie automatycznie na karcie pamieci i czesto mam komunikat, za malo pamieci czy chcesz cos usunac??

  • 0

    10. ~zioom  2008-03-22 19:01:20  host: 078088011099.bsk.vectranet.pl

    ja też mam z play'a. mam go od niedawna i nie mam zastrzeżeń jest poprostu super

  • 0

    11. ~becia  2008-03-26 17:22:57  host: abw90.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłam ten telefon wczoraj i mam pytanie gdzie moge sciagnac oprogramowanie do niego spolszczone. I czy bez kabla USB da sie zgrać muze z kompa za pomocą Bluetooth bo niewiem czemu ale mam wgrany bluetooth w kompie i nie wykrywa mi telefonu pomocy:((((

  • 0

    12. ~aduska  2008-03-28 14:37:48  host: gem98.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolona....troszke szkoda ze nie ma gier...ale gry nie sa najwazniejsze....da sie bez nich zyc...

  • 0

    13. ~ziibii  2008-03-29 00:04:46  host: apn-77-115-20-212.gprs.plus.pl

    kupiłem dzisiaj w play :D tylko mam pytanie...czy to możliwe, że nie dostałem kabla USB ??? wydaje mi się, że powinien być w zestawie O.o ?

  • 0

    14. ~oskar  2008-05-20 21:52:12  host: acbe187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepszy jest k310i bo działają gry

  • 0

    15. ~  2008-05-20 21:55:09  host: acbe187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go z dwa miechy nawet fajny ale k310i lepszy tylko że niema karty pamięci dlatego że działają gry pytanie czy ktoś wie jaki jest format gier bo dowiedziałem się że jad ale nie działa nawet ten format

  • 0

    16. ~posiadaczJ700  2008-05-28 14:33:16  host: inet20909ni-2.eranet.pl

    J700 leprzy o wiele ten ma 8 mb a J700 12 w standardzie kabel usb ( w J750 trzeba sobie dokupić ) i chodzą gry :) polecam j 700

  • 0

    17. ~aga  2008-06-14 13:05:13  host: 92-44.is.net.pl

    Czy da sie coś zrobić żeby działały gry ?

  • 0

    18. ~migiel12  2008-07-07 07:51:59  host: cnet-u-215-4.petrus.pl

    zajebiaszczy telefon wszystko działa tylko z baterią producent przesadzil bo około 7 dni a nie 10 :) wszystko działa bardzo polecam w sieci play bardzo tani i bardzo fajny

  • 0

    19. ~mm  2008-07-17 22:26:27  host: gl74-8.master.pl

    Mam pytanie jak ustawia sie w tym telefonie dzwonki na wiadomości i sygnał dzwoniący?? próbowałam wstawić muzykę to mi błąd wyskakiwał a jak chciałam dać na sygnał na semsa to mi nie wykrywało dzwonków tylko te co były w standardzie

  • 0

    20. ~malancin  2008-10-24 22:41:27  host: host-80.54.170.76.tvksmp.pl

    gdzie on ma kamerke do videokonferencji?? bo nic z przodu nie ma, moze ja slepy jestem ale nie widze

  • 0

    21. ~microcom  2008-11-11 18:01:46  host: ip-213-17-201-42.netia.com.pl

    zdjęcia które są tu zamieszczone to niesą zdjęcia samsunga j750 jak byście niezauważyli j750 niema lusterka z tyłu i ma kamerke z tyłu z 2 strony, ogulnie mi niepasuje tylko bateria trzyma mi 1 dzień.

  • 0

    22. ~microcom  2008-11-11 18:02:58  host: ip-213-17-201-42.netia.com.pl

    i z tego co mi się wydaje to ten fon ma wyświetlacz 260tyś kol. a nie 64tyś.

  • 0

    23. ~markoss  2008-11-30 18:52:24  host: 088156096022.stk.vectranet.pl

    skond i jak mam zainstalowac sterowniki do kabla usb do j750

  • 0

    24.  2010-01-24 10:39:09

    mam ten telefon, ale nie wiem czy można w nim minimalizować aplikacje, np. skype mobile. Może ktoś wie jak to zrobić?

  • 0

    25. ~  2010-04-16 15:13:55  host: bhi185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wchodzą na niego gry java pobrane z neta

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-92-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet