Samsung SGH-J600 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-J600 Opinie o Samsung SGH-J600

Samsung SGH-J600

w sumie: 479
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~  2007-06-26 10:37:50  host: host-81-190-73-198.gdynia.mm.pl

    witam, sami sobie zaprzeczacie w tej specyfikacji, piszecie ze nie ma aparatu a za chwile ze 1,3 :D pozdr

  • 0

    2.  2007-06-26 12:22:10

    w opisie tego tel jest błąd bo na dole pisze że posiada aparat a u góry jest on przekreślony??????

  • 0

    3. ~xxx  2007-06-26 14:46:36  host: h-87-199-59-101.dolsat.pl

    ej cos tu nie gra dlsczrgo u góry nie jest napisane ze ma aparat a na dole ze tak ???

  • 0

    4. ~Sylw  2007-06-26 22:51:18  host: 217.153.160.214

    W górnej ramce jest chyba błąd, przy foto postawiony czerwony X

  • 0

    5.  2007-06-28 11:48:06

    no i co z tego... spójrzcie na zdjęcie.Aparat jest i tyle

  • 0

    6. ~Filippooo  2007-06-28 15:13:42  host: edg171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ładny telefonik, trzeba przyznać... ale coś słaby aparat jak na Samsunga... :/

  • 0

    7. ~Alusia  2007-07-14 23:34:19  host: aawj186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny ten tel dzisiaj go kupiłam:)

  • 0

    8. ~  2007-07-29 11:46:55  host: cpc3-lamb2-0-0-cust787.bmly.cable.ntl.com

    telefon jest extra jeszcze nie spotkalam sie z lepszym:) super jakosc mp3 lepsza niz w nokii!! kocham ten telefonik!

  • 0

    9. ~ja  2007-08-07 22:15:43  host: cpc2-hudd1-0-0-cust356.hudd.cable.ntl.com

    oplaca sie kupic??

  • 0

    10. ~Whookash  2007-08-10 21:46:03  host: host81-136-212-156.in-addr.btopenworld.com

    Telefon jest świetny, kupiłem jeden w Anglii i jestem w pełni zadowolony, MP3 foty filmy wszystko jest Ok, do tego 1GB dodawali gratis, więc jest akurat, pzdrw

  • 0

    11. ~Natalia  2007-08-20 19:50:32  host: 88-199-154-24.tktelekom.pl

    Ile ten telefon kosztuje mam zamiar go kupic:)

  • 0

    12.  2007-08-31 20:14:35

    Niedługo powinien się pojawić w Plusie :)

  • 0

    13. ~UMYJ  2007-09-06 14:59:06  host: ehw174.internetdsl.tpnet.pl

    PODOBNO SĄ WADY W OPROGRAMOWANIU, KTOŚ COŚ WIE NA TEN TEMAT?

  • 0

    14. ~Kofik  2007-09-11 16:08:58  host: vlan.efekt.net.pl

    lepszą polifonię (najlepszą) ma SAGEM MYX5-2V ale ma tylko 4mb pamieci czyli kilka okrojonych kawałków można wrzucic przez IRDĘ. Sagem jest odporny na wstrząsy ale czasem bywa problem z softe. Narazie ten Samsung jest oki ale mam problem z wgrywaniem gier JAVA... :/

  • 0

    15. ~karina  2007-09-12 06:33:52  host: proxy.star.com.pl

    Nie ma wad żadnych, kupowałam go w Anglii, musiałam tylko ściągnąć simlocka, i przy okazji sie wszystko sprawdziło w serwisie. Owszem nikt nie zapewni 100% ale znajoma ma go już rok i nic nie narzekała, wręcz przeciwnie. Zachęcam do zakupu :) myślę ze warto!!! I nie jest tak drogo jak na telefon..

  • 0

    16. ~samsung  2007-09-12 11:58:50  host: apn-100-140.gprsbal.plusgsm.pl

    ja mam ten telefonik, bardzo mi sie podoba, jedyny minus to slaby aparat. koszt to ok. 500zl. ale nie wiem dokladnie bo moj byl sprowadzony z angli. pozdrowionka

  • 0

    17. ~asz  2007-09-23 13:02:24  host: taos.magma-net.pl

    czy dzwieki w tym telefonie sa glosne? bo podobno wszystkie samsungi maja lipne dzwieki

  • 0

    18. ~kaczka1282  2007-09-26 18:50:33  host: aahk67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja chcę kupić ten telefon!I będę go mieć jutro;)Jest śliczny,ale czytałam w jednym z komentarzy że ma słaby aparat...to prawda??ale i tak jest supe-polecam ten telefon!Ale i tak najleprzy fonik to samsung E840....nic go nie przebije;)Polecam też Motorole V360 którą obecnie posiadam bo jest fajna

  • 0

    19. ~xebek  2007-09-26 21:25:50  host: chello087206025079.chello.pl

    Radia nie ma to lipa bo 1,3 megapixela to juz wstyd to chciasz niech radio ma:P

  • 0

    20. ~piotrek  2007-09-29 14:52:06  host: public-gprs14273.centertel.pl

    czy nie wiecie moze czy w mix plusie daja do tego tel karte pamieci

  • 0

    21. ~Aneciątko  2007-09-29 15:09:25  host: host-62-141-250-8.tomaszow.mm.pl

    czesc, ja tez chce kupic ten fonik ale nie jestem pewna, naprawde ma tak slaby aparat??

  • 0

    22. ~gagunia  2007-09-29 21:14:32  host: abot229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik ok ale bateryjka słabiutka (niestety )

  • 0

    23. ~tomek15084  2007-09-30 15:54:01  host: ewo227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Chcę kupić ten telefon i zastanawiam się jak jest z odtwarzaczem mp3. Mianowicie czy można go zminimalizować i podczas słuchania muzyki robić inne rzeczy: pisanie sms itp. oraz jaka jest jakość mp3 ? Proszę o odpowiedż

  • 0

    24. ~tomek15084  2007-09-30 16:35:07  host: ewo227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Chcę kupić ten telefon i zastanawiam się jak jest z odtwarzaczem mp3. Mianowicie czy można go zminimalizować i podczas słuchania muzyki robić inne rzeczy: pisanie sms itp. oraz jaka jest jakość mp3 ? Proszę o odpowiedż

  • 0

    25. ~tomek15084  2007-09-30 16:50:07  host: ewo227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Chcę kupić ten telefon i zastanawiam się jak jest z odtwarzaczem mp3. Mianowicie czy można go zminimalizować i podczas słuchania muzyki robić inne rzeczy: pisanie sms itp. oraz jaka jest jakość mp3 ? Proszę o odpowiedż

  • 0

    26. ~  2007-10-05 16:14:43  host: dynamic-62-87-215-1-17.ssp.dialog.net.pl

    właśnie się poważnie nad tym telefonikiem zastanawiam;DDD ładniutki, chociaż rozważam też samsung E900))) który lepszy?;D no, ale i tak największy kłopot to mam z wyborem koloru;DDD pozdrowionka;)))

  • 0

    27. ~rumaq  2007-10-05 21:16:41  host: pc194a37.interpc.pl

    Stoper, Kalendarz i co najwazniejsze.. RADIO jest... ogolnie ciekawy telefonik, fajna obsluga dotykowa ekranu dolnego (jesli to mozna nazwac ekranem...) szkoda ze radio tylko mozna sluchac ze sluchawkami... ogolnie telefon 3+/6 ps. moglby byc lepszy ten aparat jednak... 1,3mgp a do dupy robi foto...

  • 0

    28. ~daga  2007-10-06 17:01:59  host: pc3.alto.com.pl

    poprawcie dane techniczne tego fona. mam go od tygodnia i to nie prawda że nie ma radia...śmiga mi w pociągu jak ta lala

  • 0

    29. ~;Domelo  2007-10-06 17:44:28  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    witam !!!!!! telefonnn zajebi..ty jeko kolor czarny to nie czarny tylko ciemny graficik swietnie odtwarza muzyke jak przylozycie ucho do glosniczka to slychac bassik . mam w domu jeszcze nokie 6288 ktora jest drozsza w plusie od niego o 1700 zl nie dorownuje mu pod zadnym wzgledem . samsung jest rewelacyjny . A jego cena w plusie za gotówke nbie jest wygorowana myslalem ze bedzie kosztowal z 1500 zl a kosztuje tylko 600 zl . i robi rewelacyjne zdjecia jak na 1.3 mpx

  • 0

    30. ~karinka  2007-10-07 15:58:04  host: apn-100-116.gprsbal.plusgsm.pl

    fonik w plusie nawet spoko i cena tez okey ale aparat... ehhhh

  • 0

    31. ~Rybunia  2007-10-08 12:35:16  host: 088156016236.ols.vectranet.pl

    Zdecydowanie lepszy jest Samsung L760. Ma aparat 2,0 Mpix i ma ładniejszy wygląd.

  • 0

    32. ~aa  2007-10-08 17:21:18  host: egk190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny ale jakoś zbyt delikatny nawet bardzo

  • 0

    33. ~zaneta  2007-10-10 14:02:26  host: 87-205-51-154.adsl.inetia.pl

    fajny telefonik, ładnie gra, zdjęcia tez nawet ładne

  • 0

    34. ~spider  2007-10-11 19:25:39  host: host231-220.oskbraniewo.pl

    jak sprawuje się ten dotykowy ekran??

  • 0

    35. ~sylwana  2007-10-11 19:40:08  host: dox228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    extra super tel.ja na nic nie narzekam

  • 0

    36. ~linka92  2007-10-12 16:12:18  host: bnh211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak się pisze sms??? bo np w sgh x660 to fatalnie. klawisze zacinają sie strasznie i nie da sie szybko napisać wiadomości. mam nadzieje że w tym tel sie cos zmieniło bo mam zamiar go kupić (uwielbiam samsungi)

  • 0

    37. ~  2007-10-12 18:02:37  host: aqf152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm czy on ma funkcje mp3?? Prosze napiszcie..

  • 0

    38. ~sdwda  2007-10-13 08:56:06  host: user171.555.pl

    do robienia zdjec jest aparat, a nie telefon : ) no chyba ze kupujecie telefon tylko dla aparatu... zmiencie dane, telefon ma radio. Mam telefon od tygodnia i sprawuje sie nieźle. Co prawda bateria siada mi po dwoch dniach, ale non stop prawie slucham mp3 :). A aparat az taki zly nie jest. Muzyka - super słychac. Prawie wszystko w nim jest :D polecam, moj spisuje sie swietnie.

  • 0

    39. ~  2007-10-13 10:30:24  host: mnich.koba.pl

    kto tak powiedzial, ze radia nie ma. mam ten telefon i jakos radio u mnie jest :P

  • 0

    40. ~adi  2007-10-13 14:26:45  host: 212.122.223.68

    Czy wszystkie karty pamięci micro SD pasuja do tego telefonu??prosze o odpowiedz bo mam taki ale nie wiem jaka karte kupic:)

  • 0

    41. ~nowy  2007-10-13 14:46:20  host: host231-220.oskbraniewo.pl

    mam pytanie jak połączyć się z kompem przez pc studio 3 bo mi wyskakuje komunikat że nie łącze się przez usb itd. Sterowniki zainstalowałem wszystko ok. A nie znajduje mi koma. Help :)

  • 0

    42. ~Ola  2007-10-13 15:07:03  host: user28.240.udn.pl

    super fonik :):):) mam go pare dni ale super :(::):):) polecam a zdjecia super robi:)

  • 0

    43. ~Jolcia  2007-10-13 16:05:16  host: bsl215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktos jak zrobic zeby po zamknieciu klapki wyskakiwala godzina na wyswietlaczu i czy jest taka opcja wogole????

  • 0

    44. ~lolowy samsung  2007-10-13 21:19:30  host: avp121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lolowy lepszy jest z370

  • 0

    45. ~...  2007-10-14 10:29:04  host: aboj182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    patrzysz tylko na zdjecia? a moze tak przeczytasz sobie specyfikacje...tam masz napisane czy ma mp3 czy nie...

  • 0

    46. ~totman  2007-10-14 15:12:00  host: ax114.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem:(telefon jest swietny tylko nie moge wyslac mms:(pomozcie

  • 0

    47. ~Marcin  2007-10-16 15:16:44  host: cek131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    generalnie nawet ciekawy ten fonik, ale jedna bardzo duża wada i do tego wkurzająca, dotykowe klawisze funkcyjne. W momencie gdy np chciałem zrobić zdjęcie a przejechałem kciukiem to automatycznie wyszedłem z okienka aparatu. Jest to bardzo niewygone w użyciu. Gdyby nie to, to aparacik w tej cenie całkiem ciekawy

  • 0

    48. ~barti  2007-10-16 17:11:58  host: xdsl.178.c72.petrotel.pl

    co wy trepy jesteście ludzie wy wiecie chociaż co oznacza 1,3 mpix format zdjęcia a nie jakość zdjęcia za jakość zdjęcia odpowiada obiektyw w telefonie ja mam siemensa z 1,3 mpix to robi bardzo ładne zdjęcia a z reszta to jest tylko telefon ten samsung jak chcecie piękne zdjęcia to kupcie se nokie n95 albo cyfrówke.

  • 0

    49. ~marta  2007-10-17 17:00:54  host: 212.14.53.1

    http://pl.samsungmobile.com/wcms/support/configurephone/index.js p tutaj mozna skonfigurowac mms i wap w telefonie

  • 0

    50. ~branek  2007-10-17 19:10:18  host: h82-143-152-103-static.e-wro.net.pl

    do ~totman. Jeśli jesteś w mixPlusie lub Simplusie musisz aktywować usługę *101*11*02# i zadzwoń.

  • 0

    51. ~michu  2007-10-19 21:28:23  host: client-86-31-154-69.watf.adsl.virgin.net

    kupiłem go sobie i jestem z niego bardzo zadowolony. Tani i mnostwo funkcji. Ale mam problemik. Chce przeprogramowac tzw soft button...to te gorne na klapce. Nie ma tego w menu. Pomózcie jesli mozecie i chcecie

  • 0

    52. ~Patka  2007-10-20 13:42:39  host: cache-100.netpark.pl

    Telefon mam od kilku dni. Jest świetny, leciutki także polecam xD Ale mam jeden podstawowy problem: mam kartę 1GB i ponad 200 plików muzycznych. W telefonie mam tylko cztery listy odtwarzania i nie mogę dodać kolejnych przez co mogę słuchać tylko 128 piosenek... Pomóżcie!

  • 0

    53. ~edyta  2007-10-20 16:44:09  host: pra-b.merinet.pl

    Kupiłam go dzisiaj, jestem bardzo zadowolona. Ale nurtuje mnie jedno - czy da sie ustawic, by po zamknieciu, wyskakiwała godzina? I czy skoro do wyboru jest tylko czarna i biała karnacja, ale zawsze podświetla się wówczas na pomarańczowo? nie da się tego zmienic? czy po prostu ja nie umiem :(

  • 0

    54. ~Mafyn  2007-10-20 20:23:02  host: ggp74.internetdsl.tpnet.pl

    przeczytalem kilka opisów i jaki ten tele ma w koncu wyświetlacz?? 65 tys. czy 254 tys. ??

  • 0

    55.  2007-10-21 18:04:18

    Mam pytanie czy telefon J600 w ofercie MixPLUS jest dostepny tylko w niebieskim kolorze czy może są może też inne kolory??????

  • 0

    56. ~songoku  2007-10-21 20:44:57  host: public-gprs81994.centertel.pl

    super fonik jak mój narazie jest git bez problemów dziala jak nalezy bajery które posiada wzupełności wystarczają polecam

  • 0

    57. ~  2007-10-21 20:57:57  host: 87-205-244-77.adsl.inetia.pl

    napiszcie mi jaki jest PIN do bluetooha bo nic nie można przesłać na mój telefon

  • 0

    58. ~Raiman  2007-10-24 19:12:59  host: eh78.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten Aparat ma Stabilizację obrazu w aparacie ? Który byście wybrali ten czy 3110 Classic ??

  • 0

    59. ~gopi  2007-10-25 11:37:20  host: h-81-15-195-216.dolsat.pl

    fajny telefon, ale u mnie np. nie można ustwić jednoczęsnie dzwonka i wibracji, jedynie oddzielnie albo najpierw wibracje a potem dzwonek. czy u Was też tak jest? Można to jakoś zmienić dodając jakiś soft czy cosik takiego?

  • 0

    60. ~Pirers  2007-10-25 19:20:11  host: gcz27.internetdsl.tpnet.pl

    Niewiem co wybrac samsunga j600 czy L760?

  • 0

    61. ~jaaareczek  2007-10-26 11:20:34  host: adjr87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fona mam 3 dni i jak narazie spoko choc bateria słaba..... klawisze dotykowe sa boskie a ale aparat mógł by byc lepszy.... JESTEM ZADOWOLONY!!!!! POLECAM!!!!!

  • 0

    62. ~samsung400  2007-10-26 14:44:40  host: gar186.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie nie moge wżucic sobie gier znaczy wżucam ale nje moge ich odwożyć pisze,żę "NIEDOZWOLONE" jaki on opsługuje pliki

  • 0

    63. ~Kinguś  2007-10-26 17:43:02  host: nat-mia.aster.pl

    siemka:* mam możliwość mieć ten telefon i w związku z tym mam jedno pytanie... czy ten telefon ma możliwość,żeby wsadzić do niego karte pamięci?? bo słyszałam że nie mozna... jak jest naprawde?? Proszę o szybką odpowiedź

  • 0

    64. ~Bateryjka  2007-10-26 18:15:12  host: aasz55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam takie pytanie dotyczące baterii. Mianowicie ile trzeba ją ładować za pierwszym razem aby dobrze sformatować baterię??

  • 0

    65. ~  2007-10-26 22:30:56  host: zc130.internetdsl.tpnet.pl

    Czesc ma problem nieumiem uruchomić internetu?

  • 0

    66. ~anka  2007-10-28 13:59:50  host: ajx26.internetdsl.tpnet.pl

    JAK MYSLICIE LEPRZY JEST LG KG800 czy ten SAMSUNG J600???????????

  • 0

    67. ~  2007-10-29 20:17:42  host: 87.116.193.242.debica193.tnp.pl

    kod wpisujesz jaki chcesz i taki sam musi by na drugim np. telefonie :)

  • 0

    68. ~ani  2007-10-29 21:26:09  host: klakier.blt.pl

    do poprzednika: pin jest bez znacznia, byle by był w obu telefonach taki sam!

  • 0

    69. ~Hermes  2007-10-30 20:12:21  host: 243.cache1.n1.isko.net.pl

    Zastanawiam się nad zakupem tego telefonu, mam w zwiazku z tym pytanie. Czy i jak można zmienić czarne tło w menu? Ponieważ wyświetlacz telefonu wygląda jak żałobnik.

  • 0

    70. ~  2007-10-30 22:02:10  host: proxy.idev.pl

    napiszcie mi jaki jest PIN do bluetooha bo nic nie można przesłać na mój telefon

  • 0

    71. ~bendżi  2007-10-30 23:26:34  host: apn-77-112-85-63.gprs.plus.pl

    ile wam trzyma bateria przy normalnym użytkowaniu czyli troche rozmów bez mp3 i tym podobnych zabaw. bo wziąłem taki na przedłużene umowy i potrafi czasem paść po 1-2 dniach.

  • 0

    72.  2007-10-31 17:42:12

    Biorę ten telefon pod uwagę przy przedłużeniu umowy. Mam dwa pytania: 1)czy można zmienić czarne tło Menu?;2)czy ma profile użytkownika(taki jak w Nokii)?

  • 0

    73. ~mordoos  2007-10-31 23:21:05  host: user6.zagorze.net.pl

    wczoraj mi z ery przysłali ten telefon, boże porażka menu samsunga jest wogóle nie intuicyjne, przyciski dotykowe są do niczego - nawigując przyciskami w środku wystarczy minimalnie musnąć przycisk i się naciska sam wychodzi z menu dzwoni, kicha, no i standardowo nie można zmienić dzwonka sms`a tylko wybrać z 5`ciu przykładowych

  • 0

    74. ~Ramzes  2007-11-01 15:46:10  host: dqa205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie panowie i panie ja chcialbym kupic taki telefon :D Czyli piszecie ze fonik jest do przyzwyczajenia?? ;P

  • 0

    75. ~izka  2007-11-02 14:34:37  host: aako125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chce kupic sobie juro ten fonik ale zastanawiam sie jeszcze bo z wygladu fajny ale niewiem co do tego panelu dotykowego... a zreszta niema takiego telefonu ktory bylby bez zadnych wad...

  • 0

    76. ~Dydzik  2007-11-03 00:56:34  host: acuj85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tlelefon w Mix Plusie jest w kolorach: czerwonym, różowym, niebieskim i czarnym. Także poważnie zastanawiam sie nad jego kupnem pomóżcie, mówcie czy warto?!

  • 0

    77. ~iza  2007-11-03 09:05:01  host: eli90.internetdsl.tpnet.pl

    do ewciaaa225 : ja byłam w plusie wczoraj i fonik dostepny był w kolorze różowym i czarnym :) ja mam dwa pytania odnośnie tego telefonu: 1.dzwiek klawiszy zawsze mam taki sam,mimo zmiany na jeden z trzech do wyboru,dlaczego? nie wiecie jak to zmienic? 2.dzwiek wlaczania telefonu mam ustawiony a jak wlaczam telefon to nie ma zadnego dzwieku,czemu i jak to zmienic? :(

  • 0

    78.  2007-11-03 14:24:22

    Czy poza matrycą aparatu i opakowanie są jakieś różnice w porównaniu z E250?Czy można zmienić tło menu z czarnego na jakiś bardziej optymistyczny kolor?

  • 0

    79. ~ania  2007-11-03 20:15:40  host: c73-56.icpnet.pl

    mam pytanie do uzytkownikow tego telfonu. Kupilam go dzisiaj wgrywalam muzyke i telefon sie zawiesil,nie mozna go wlaczyc wylaczyc totalnie nic.po zresetowaniu sytuacja taka sie powtarza. Prosze o szybka odp. :) pozdrawiam

  • 0

    80. ~Mati  2007-11-04 18:03:23  host: acly178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja miałem tak samo z nokią n70. Nie musisz wpisać pinu tylko dowolne haslo na obu telefonach (powtarzam dowolne).

  • 0

    81. ~  2007-11-04 21:46:37  host: eli90.internetdsl.tpnet.pl

    co do dzwonka to zgadza sie,ze nie mozna jednoczenie dac dzwonka i wibracji,tylko albo osobno albo napierw wibre a potem dzwonek :/ mnie wkurza to,ze nie moge ustawic dzwieku klawiszy jakich chce,bo sa ciagle takie same mimo zmiany :/ no i troche klawisze dotykowe sa wkurzajace i czule..ciagle sie nie chcacy dotknie i mozna cos pokasowac,polaczyc,rozlaczyc,wyjsc czy wejsc tam gdzie nie trzeba :/

  • 0

    82. ~  2007-11-04 21:47:55  host: eli90.internetdsl.tpnet.pl

    do Bateryjka: pierwsze trzy razy nalezy formatowac baterie,tzn poczekac az do rozladowania i ladowac np. przez cala noc,okolo 10h :)

  • 0

    83. ~Maqś  2007-11-06 18:06:00  host: bvn235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od ilku dni i jestem bardzo zaowolony, wygodna, cicha klawiatura to niewatpliwie zaleta, a kalwaisze dotykowe też bardzo przyjemne. Polecam!!!

  • 0

    84. ~lola  2007-11-06 18:14:00  host: abiu204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w mix plusie jest niebieski czarny i czerwony :) buzka :*

  • 0

    85. ~iza  2007-11-06 20:26:16  host: eli90.internetdsl.tpnet.pl

    menu z czarnego mozna zmienic na bialy. profile ma milczacy i wibrujacy oprocz ogolnego.

  • 0

    86. ~  2007-11-07 00:11:13  host: abya219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co byście wybrali j600 czy LG kg800

  • 0

    87. ~gosc  2007-11-07 15:55:30  host: 87-205-185-234.adsl.inetia.pl

    czytam te wasze opisy i rece opadaja od kiedy telefon jest do robienia zdjec to tylko bajer w zasadzie nie uzywany jak chcecie rewelacyjne zdjecia to kupcie sobie aparat cyfrowy ...pozdro

  • 0

    88. ~Kupujcie  2007-11-07 19:30:37  host: 194.181.131.230

    Baterie najpierw trzeba ładować 3 razy po 10 godzin. dostępnego jeszcze w kolorach niebieskich srenbrnych czarnych i różowych. Lepiej wybrać Samsunga J600 bo jest lepszy aparat i ma wejście na karte Micro SB ;)

  • 0

    89. ~Madzialenka71  2007-11-08 11:07:14  host: bbq107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wzielam ten telefon. bedzie szary, ale czytajac Wasze opisy zastanawiam sie czy dobrze zrobilam ;/ chyba jak zawsze sie pospieszylam. mam zalowac zakupu czy nie ?

  • 0

    90. ~  2007-11-08 12:53:58  host: eli90.internetdsl.tpnet.pl

    do robienia wypasionych zdjec kupcie sobie aparat cyfrowy,a nie telefon komorkowy.jak na komorke to ten samsung robi swietne zdjecia :) wkurzaja mnie troche przyciski dotykowe,z poczatku w ogole nie moglam nigdzie wejsc,bo ciagle sie przelaczalo,ale mozna sie przyzwyczaic ;)

  • 0

    91. ~ganfrod  2007-11-08 21:28:24  host: edq114.internetdsl.tpnet.pl

    A ja mam takie pytanko i prosze o szybką odpowiedź ten czy nokia 5200??

  • 0

    92. ~sYLWIA  2007-11-08 22:09:02  host: efe94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEZ MAM OCHOTE NA TEN TELEFONIK ALE CZYTAJA ASZE OPINIE CORAZ BARDZIEJ SIE NAD TYM ZASTANAWIAM.Wczoraj w salonie trzymalam ten rozowy model ii spodobal mi sie. Ale nie wiem czy jak go kupie czy za chwile nie bede zalowala tej decyzji// :( az tak czule sa te przyciski?? jeste w ogole mozliwosc zablokowania czy cos takiego??

  • 0

    93. ~kincia25  2007-11-09 06:43:23  host: fhu250.internetdsl.tpnet.pl

    wy jestescie do dupy nie telefon macie kase to sobie kupcie za 999zł +doładowania

  • 0

    94. ~  2007-11-09 10:50:33  host: eli90.internetdsl.tpnet.pl

    do Madzialenka71 : sama sie przekonasz czy bedziesz zalowac czy nie.. przeciez kazdy ma inne odczucia i kazdemu podoba sie cos innego.. dziwne macie te pytania :/ ze tez nie pytacie w co sie macie dzis ubrac !

  • 0

    95. ~  2007-11-09 19:30:56  host: eli90.internetdsl.tpnet.pl

    przyciski sa czule,wiadomo jak to dotykowe. a same sie blokuja jak gasnie telefon i jak sie go zasuwa.jak sie dzwoni i ktos dzwoni to tez sa zablokowane,trzeba dac odblokuj i dopiero wtedy sa aktywne.

  • 0

    96. ~doris  2007-11-09 22:11:01  host: ebf200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pare pytan i licze na Wasze odpowiedzi . Czy podczas słuchania mp3 mozna pisac sms , oglądac zdjecia poprostu czy mozna ykonywac jakies inne czynnosci ale zeby muza leciała ? Wogóle gdzies czytałam ,że słuchając mp3 nie zmieniaja sie one samoczynnie tylko 3ba nacisnac klawisz tak samo przy słuchaniu radia ;/ , czy to prawda ?? A i czy Samsungi sa trwałymi telefonami ? Pisano na pewnym forum ,że Samsung tylko fajnie wygląda ale szybko sie niszczy psuje . Chce kupic ten telefon w mxie ale nie wiem czy to dobry wybór . hmm . Doradzcie mi coś :]

  • 0

    97. ~nigga  2007-11-10 13:29:49  host: afe18.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka ! Telefonik super...aparat nie najlepszy,,,ale jak na samsunga to OK...badziew wyświetlacz(kiepska rozdzielczość),,,cieńki,,,wygody,,,MP3 oK ;),,, wypasik wyglad :)wyraźne klawisze, super sie pisze SMSy ;p, Polecam ! dałem za niego 450zł nowy, kolor dark grey :) nie mam z nim żadnych problemow :) Jedyna wada to kiepski wyświetlacz :( a tak to wypasik tel. ;) POLECAM !

  • 0

    98. ~afafaf  2007-11-10 13:49:57  host: 81.168.185.112

    do Hermesa: mozna na bialy (w ustawieniach wyswietlacza w karnacji)Mi tam telefonik sie podoba ;) polecam

  • 0

    99. ~doris  2007-11-10 15:27:28  host: ebl81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mogł by mi ktos odpowiedziec na moje pytania ?? :( A i jeszcze jedno to prawda ,że aparta w tym fonie nie ma zuma ??

  • 0

    100. ~magda:)  2007-11-10 16:58:32  host: systemy124.toya.net.pl

    Hey wszystkim, ja właśnie zastanawiam się który fonik wziąć LG KG800 Chocolate, Samsung E250 czy wyżej opisany samsuns J600. Jeśli ktoś ma zdanie na ten temat to proszę o pomoc bo juz długo się zastanawiam i nie wiem co mam zrobić, ponieważ nie zabardzo znam się na całej tej technice telefonicznej:P. Miło by było gdyby ktoś mi helpnął:). A i jeszcze dwa pytanka: Czy ten fonik ma radio?? I czy można na eska przypisać jakąś mp3?? Z óry dzięki wielkie za pomoc... :):)

  • 0

    101. ~gosia  2007-11-10 18:40:16  host: abpa107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon prawie tydzien i jak narazie jest bardzo wpoarzadka!!;p do sylwi: nie ma sie nad czym zastanawiac- telefon super, design sliczniutka, glosnik calkiem wporzo, klawiature da sie zavlokowac, naciskajac krotko na przycisk sluzacy do wlaczania (ten z boku:P)

  • 0

    102. ~xxxkasiaxxx  2007-11-10 20:52:37  host: aawd184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej xD mam pare pytań ... :D czy dlugo bateria trzyba w tym telefonie?? i czy duzo mp3 sie w nim miesci :D bo chyba zadecyduje sie go sobie kupic:D:D bussii :*:* odpiszcie szybko:D

  • 0

    103. ~dorisss  2007-11-10 22:11:14  host: ecp215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pare pytan i licze na Wasze odpowiedzi . Czy podczas słuchania mp3 mozna pisac sms , oglądac zdjecia poprostu czy mozna ykonywac jakies inne czynnosci ale zeby muza leciała ? Wogóle gdzies czytałam ,że słuchając mp3 nie zmieniaja sie one samoczynnie tylko 3ba nacisnac klawisz tak samo przy słuchaniu radia ;/ , czy to prawda ?? A i czy Samsungi sa trwałymi telefonami ? Pisano na pewnym forum ,że Samsung tylko fajnie wygląda ale szybko sie niszczy psuje . Chce kupic ten telefon w mxie ale nie wiem czy to dobry wybór . hmm . Doradzcie mi coś :]

  • 0

    104. ~justa  2007-11-11 18:59:22  host: host-81-190-47-25.lodz.mm.pl

    hejka zdecydowałam się wziąć ten tele ale wacham się trochę między nim,a e 250, ale wydaje mi sie że ten jest fajniejszy raz miałam okazję go zobaczyć tak od str menu i w ogóle myśle że jest wypaśny.

  • 0

    105. ~taka tam  2007-11-11 19:23:07  host: aclc125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do dupy nikomu nie polecam mam go od 2 miesiecy i dwa razy naprawiany i jeszcze tyle kasy za niego dalam poprostu przegiecie

  • 0

    106. ~  2007-11-11 21:28:36  host: eli90.internetdsl.tpnet.pl

    do magda:) - Lg sa kiepskie,wiec odradzam...J600 jest fajny,ale polecam jednak E250,kolezanka ma i sama wolalabym tamten :) do ~xxxkasiaxxx - bateria trzyma jakies 3-4 dni...a mp3 to miescie sie zaledwie 3 :/ do dorisss - telefon ma zuma... przy mp3 czy radiu mozna wykonywac wszystkie czynnosci na telefonie. radio leci dobrze,a jak chcesz zmienic stacje to przyciskasz przyciskiem :P a co do mp3 to niewiem czy dame przeskakuja bo jeszcze nie sluchalam..z tego co ja wiem to samsungi sa dobre :) do justa - jesli masz wybor,to polecam jednak E250.

  • 0

    107. ~kubik_17  2007-11-13 15:59:29  host: adho119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do taka tam; pewnie ty trafiles/as na jakis spieprzony telefon i mowisz ze jest do dupy

  • 0

    108. ~doriss  2007-11-13 17:52:23  host: ebj226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "jesli masz wybor,to polecam jednak E250" ale ten telefon w porównaniu do J600 ma gorsze funkcje np.aparat ma Vega czyli szajs tak troszku ;p . To odpowie mi ktos wkoncu czy słuchając mp3 nie zmieniaja sie one samoczynnie tylko 3ba nacisnac klawisz ?? z góry dzieki :***

  • 0

    109. ~pysia  2007-11-14 18:09:29  host: eau95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy słuchając mp3 nie zmieniaja sie one samoczynnie tylko 3ba nacisnac klawisz ?? bardzo mi zalezy na szybkiej odpowiedzi od kogoś kto posiada te telefon :]

  • 0

    110. ~Agnieszka  2007-11-14 19:48:20  host: bxq26.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego Samsunga :)Jak na razie jestem z niego zadowolona. Wczesniej uzywalam SE K700i. j600 wyglada naprawde extra. mam grafitowego. Jest bardzo latwy moim zdaniem w obsludze. Jedyny problem to to ze telefon chyba nie posiada polskich znakow takich jak ś, ć itp. czy ktos wie czy mozna gdzies ustawic takie znaki?

  • 0

    111. ~ewciaaa225  2007-11-15 09:13:25  host: adry92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wlasnie kupilam ten telefon i jak narazie jestem zadowolona. do:~magda:)na twoim miejscu wziełabym samsunga j600 albo LG nie polecam samsunga e250 u mnie w klasie trzy osoby maja ten telefon i u każdej przynajmniej raz była w naprawie wiec nie radze go kupowac.

  • 0

    112. ~;Domelo  2007-11-15 16:13:42  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    ten fon ma radio bo sluchalem na nim go ;p. a i aparat ma dobry tylko najlepiej przeslac na cos z lepszym wyswietlaczem wtedy bedzie efekt bo ten ma rozdzielczosc tylko 128x160 to nie ma sie co spodziewac ale jak przesle sie na innego fona foto zobione tym fonem to powoinien bc efet ;D

  • 0

    113. ~;Domelo  2007-11-15 16:16:59  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    a i jeszcze jedno jesli macie dylemat ktory wybrac pomiedzy e250 a j600 to tylkoo j600 poniewaz ma duzo lepsza jakosc dzwieku na glosniczku (nie wiem jak na sluchawakach bo nie sluchalem e250) ale j600 mogllby miec troche lepsze sluchawki. blluetooh chodzi suuper ( nie to co w nokiach ) i wogule fon the best ;P

  • 0

    114. ~patrycja  2007-11-15 16:30:59  host: h-87-199-9-89.dolsat.pl

    motorola k1 czy samsung j600?

  • 0

    115. ~zielin48  2007-11-15 18:32:20  host: abqz43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zrobić aby podczas słuchania mp3 można było wykonywać inne czynności albo telefon był zablokowany i leżał w kieszenie bo jak słucham to telefon jest aktywni i zong błagam o pomoc

  • 0

    116. ~Lechu2jz  2007-11-15 18:35:27  host: gts12-1.rybnet.pl

    Dzisiaj kupiłem ten telefonik i narazie jestem zadowolony a co do panelu dotykowego to sie idzie przyzwyczaic jest dosc czuly ale bez przesady osobiscie polubilem to rozwiazanie szkoda ze tylko 4 klawisze tak dzialaja pozdrawiam:)

  • 0

    117. ~Saritta  2007-11-17 11:50:09  host: egu140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem to fajniusi telefon, gdybym miala wybierac pomiędzy nim a telefonem nokia 5200 to raczej wybralam bym samsunga:D::D ;)

  • 0

    118. ~  2007-11-17 14:20:11  host: cne176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest zajeibis... Bardzo mi sie podoba. Mp3 super gra, zdjecia jak samsunga to bardzo ladne, jedyna wada jest to ze nie mozna jednoczesnie ustawic dzwonka i wibracji, wielka wada ale da sie wytrzymac. Goraca polecam

  • 0

    119. ~DoOmii93  2007-11-18 08:39:10  host: 213.199.238.134

    czytam tak te komentarze i nie wiem co zrobic. jutro mam isc do sklepu i go sobie kupic, ale wszyscy pisza o tym ze aparat do kitu, i ze slaba rozdzielczosc... niewiem co myslec. a jest tu moze ktos, kto faktycznie sie na tym zna?? prosze o odpowiedz... bardzo prosze :(

  • 0

    120. ~Miki  2007-11-18 18:27:42  host: dbl186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie co do wyswietlacza czy mozna zmieniac tapety czy tylko masz tam dajmynato kolor niebieski prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    121. ~Senninho  2007-11-19 01:24:06  host: eev109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam ten telefonik i mi się podoba. Mały prosty( zaawansowanej technologi nie znajdziecie) ale ma wszystko co mi jest potrzebne. Radio gra bardzo dobrze, mp3 tez ale jak na telefon do słuchania mam mp-trójke. Foty wystarczające ale najważniejszy jest jego wygląd, jest śliczny, świetnie rozwiązane blokowanie klawiszy dotykowych, słownik sms trafia 99% w moje słowa, prosty śliczny, mały lekki. Osobiście polecam. Wart swojej ceny, w mixie dobra propozycja dla dziewczyn i chłopaków ceniących wygląd bo dla mnie tel ma służyć i mi się podobać, w koncu on ma służyć do dzwonienia i być ładnym dodatkiem;)

  • 0

    122. ~piotrek1919  2007-11-19 22:19:45  host: 213.199.228.26

    Mam pytanie :) jaki fon lepiej wybrac samsunga j600 czy nokie 6125 ??pomozcie:D:D

  • 0

    123. ~Ewelinkaa  2007-11-20 09:09:47  host: h-236-11.city-net.pl

    o losie jak chcecie robic zdjęcia to kupcie sobie aparat a nie tel ;/ [co za ludzie...] jak dla mnie telefonik boooossskiii;D nie oddam go za nic ;p hih a na dodatek te dotykowe klawisze mmm świetna sprawa;d jedyny minus to to ze nie można ustawić innych dzwonków niż te 4 podstawowe na sygnał sms no ale cóż ;D wszystkiego miec nie można OGóLNIE GORąCO POLECAM;d

  • 0

    124. ~sandra  2007-11-20 18:09:02  host: gky93.internetdsl.tpnet.pl

    Nie wiem czy wybrac ten telefon czy Nokie 6125...prosze dordzcie mi:(:* z góry dziękuje

  • 0

    125. ~izka  2007-11-21 11:07:17  host: pa236.lubiewo.sdi.tpnet.pl

    Witam! polecam ten telefonik bo jest naprawde wypasiony.takze zastanawialam sie nad LGKG800 i SamsungE250 ale musze przyznac ze wybralam tego i dobrze wybralam bo jestem zadowolona. Polecam !!!

  • 0

    126. ~asia:)  2007-11-21 18:46:17  host: gl40-16.master.pl

    właśnie kupiłam samsunga i nie wiem jak go ładować? ktoś napisał ze 3 razy po 10 godzin/

  • 0

    127. ~crash  2007-11-21 19:54:20  host: host-89-229-0-123.torun.mm.pl

    Wlasnie czekam na niego kurier z ery powinien mi go dostarczyc niedlugo. Co do przyciskow dotykowychpowiem ze mam mp3 samsunga z takimi przyciskami i jest to kwestia przwyczajenia i po godzinie zabway wszystko jest super wiec msyle ze telefonem bedzie podobnie. A nawiasem mowiac powiem wam ze ERA jest wstanie zrobic wszytsko zeby zatrzymac klienat ktory chce rozwiazac umowe:)

  • 0

    128. ~komada  2007-11-22 12:28:16  host: gar122.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Mam kilka ważnych pytań co do tego oto komórki... 1. Czy da sie zminimalizowac muzyke opdczas sluchania? 2. Jezeli mam instalke gry (jar.) to komorka ja rozpozna? Dziekuje i czekam na odp.

  • 0

    129. ~anonim  2007-11-22 20:29:34  host: ccr230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna dawac dzwieki na sms-y ??

  • 0

    130. ~best  2007-11-23 15:19:22  host: adtf242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest dla kobiety .Nie ma zadnych nazdwyczajnych funkcji jezili ktos chce zrobic prezent dla dziewczyny to polcem,jest leciutki i fajnie wyglada,a jezeli jest dla ciebie to kup sobie cos lepszego np nokie n70 n93 n95 najlepsze foniki sam mialem n70 a teraz mam n95 kozak! najlepszy moim zdaniem! pozdro

  • 0

    131. ~Marika  2007-11-24 21:51:52  host: aejf200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć:) mam ten telefon kilka dni i mam pewien problem, gdy wykonuje połączenie automatycznie blokuje mi się zewnętrzny panel i nie mogę się rozłączyć bez odblokowania klawiszy? Czy można temu jakoś zaradzić? PROSZĘ O POMOC!!! A poza tym czy może mi ktoś powiedzieć jak się instaluje gry i aplikacje??? Pozdrawiam

  • 0

    132. ~Rawik  2007-11-26 13:00:46  host: xdsl-338.lodz.dialog.net.pl

    Witam serdecznie. Telefon J600 ze stajni SAMSUNGA jest propozycją dla ludzi posiadających nie zbyt duże palce u dłoni :) (panel dotykowy jest bardzo czuły i przyciski są bliso siebie rozmieszczone). Telefon jak inne samsungi spisuje sie całkiem nie źle. Rozsówanie klawiatury jest płynne i wygodne. Aparat 1.3 , karta pamięci , USB , radio FM, bogaty w różne formaty odtwarzacz muzyki i filmów dają wiele możliwości. Wiadomo jak każdy telefon posiada + oraz - . Pytaniem jest tylko dla kogo będą to plusy a dla kogo minusy. Pozdrawiam W skali 1-10 ja daję 9 w tej klasie aparatów (przedziale cenowym)

  • 0

    133. ~iza  2007-11-26 14:23:57  host: host-30.evenet.com.pl

    niewiem czemu duzo osób mysli o zakupie s e250...moze z wyglądu spoko ale to badziew! zastanawiam sie nad kupnem s j600 co z tymi przyciskami dotykowymi?

  • 0

    134. ~tomek  2007-11-26 19:59:19  host: abkt225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie no załamka przecież dokupujesz karte 2GB za 50 zeta i pakujesz z tysiąc mp3 a normalnie niektóre pytania to zwalają z nóg porażka wy ludzie macie pojecie co piszecie??

  • 0

    135. ~  2007-11-26 20:50:57  host: eoa143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja w tym miesiącu kupiłam sobie nokie 5200.moim zdanie jest o wiele lepsza od samsunga j600 którego ma moja koleżanka.po 2 dniach rozlodowal jej sie ten telefon a mi dopiero po tygodniu.nokia 5200 jest o wiele lepsza od samsunga j600.pozdrowienia dla agi :) :) :) :)

  • 0

    136. ~katia  2007-11-27 13:06:15  host: anw50.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo mało używam J600 a bateria trzyma 3-4 dni gdy tymczasem producent pisze o 250 godzinach. Już trzeci raz formatuje ponad 12 godzin każdorazowo. Czy powinnam reklamować?

  • 0

    137. ~ggg  2007-11-29 14:51:04  host: 87.116.202.4.kutno202.tnp.pl

    Witam:D mmm telefonik zajebisty POLECAM kupywac.. aparcik boski:D:Di wopgule:Dg

  • 0

    138. ~Izuś  2007-11-29 20:38:11  host: pc-77-46-26-181.euro-net.pl

    Telefon jest zajebisty! Mam go juz 2 tygodnie..Zero problemów..Bateria trzyma 5-6 dni, przy maxymalnym uzytkowaniu mp3,radia itp.Ten telefon nie ma wad. Jest idealnie przystoswany do dłoni uztykownika. Klawisze dotykowe są niezwykłe. Po dwóch dniach sie przyzwyczajasz. Po prostu boski! NIe mam zadnych uwag!

  • 0

    139. ~monika  2007-11-30 16:56:19  host: dzn172.internetdsl.tpnet.pl

    kot do bluetoof jest taki sam jak tamta osoba ci przesyla jej sie spytaj np ona wpisuje 0000 albo 1111 to ty wpisujesz taki sam

  • 0

    140. ~oj dziad...  2007-12-01 14:06:35  host: byw244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadzieja Nokia 5610 górką ;];]

  • 0

    141. ~anulka  2007-12-01 19:26:45  host: chello089078189083.chello.pl

    jest spox poza tym że nie ma profili

  • 0

    142. ~kaska  2007-12-02 11:40:28  host: adly63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałabym pytanie czy można ustawiać dżwięk sms mp3 czy tylko tymi co są na tel:)

  • 0

    143. ~Nati:)  2007-12-02 20:10:25  host: efg210.internetdsl.tpnet.pl

    droga Kingusiu karte pamieci mozna wsadzic:) i polecam yelefonik zajebisty mam go od wczoraj i bateria mi czyma bardzoe długo polecam gorąco

  • 0

    144. ~Emilka  2007-12-03 18:51:59  host: xdsl-6426.wroclaw.dialog.net.pl

    trzeba odtwarzac pliki w odtwarzaczu mp3, telefon sam je tam ładuje

  • 0

    145. ~bart  2007-12-04 20:12:33  host: chello089077005108.chello.pl

    do kinguś:można włożyć karte micro SD

  • 0

    146. ~czeszka  2007-12-05 10:53:11  host: aecy168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten telefon mam zamiar kupić, troche się obawiam tej dotykowej klawiatury ale z tego co czytalam to chyba mozna sie przyzwyczaic?

  • 0

    147. ~Adas  2007-12-05 21:39:57  host: adty198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kingus ja ten telefon dostalem z 0.5 gb karta pamieci odrazu w zestawie :)telefon jest w porzadke ale denerujace sa dotykowe klawisze czasami niechcacy wylancza sie muzyke albo prawie skonczonego sms-a :/ to denerwuje

  • 0

    148. ~anonim  2007-12-06 06:50:36  host: 82.177.50.146

    według mnie jest super już się nie mogę doczekać samsunga j 600

  • 0

    149. ~Picia^  2007-12-06 12:08:31  host: 217.153.160.214

    do Samsunga J600 można wsadzać dodatkową kartę pamięci lecz trzeba ja kupic sobie nie jest ona w zestawie z telefonem mama ten tel więc wiem:)

  • 0

    150. ~adasko  2007-12-07 12:52:44  host: dec219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna ustawic ze sie samo zmienia a ja od tego fona wole zdecydowanie lg kg 800 bo jest milion razy lepszy a samsung j600 ma maly i szajski wswietlacz niestety w erze jestem:/ i nie maja lg :/ w dupe R%&*#Y

  • 0

    151.  2007-12-10 06:42:18

    Kupiłem J600 żonie bo bardzo jej się spodobały slidery, na razie jest zadowolona. Ale sam po cichu mam pewne wątpliwości co do jakości wykonania, mianowicie dwie przesuwane części telefonu są bardzo luźno wobec siebie. Przy złożonym telefonie gdy dotykam klawiszy dotykowych słychać jak góra telefonu puka o część dolną. Czy jest to normalne zjawisko w tym modelu?

  • 0

    152. ~  2007-12-10 08:45:39  host: net52.ssn.pl

    Czy to normalne, że gdy używa się klawiszy dotykowych przy złożonym telefonie to przednia część telefonu puka o tylną. Czy te luzy mam reklamować czy ten typ tak po prostu ma?

  • 0

    153. ~  2007-12-10 12:14:52  host: net52.ssn.pl

    U mnie w nowym telefonie są duże luzy między przednią, a tylną częścią telefonu. Czy mam to reklamować, czy ten typ tak po prostu ma? Poza tym całkiem miły aparacik.

  • 0

    154. ~Kasia  2007-12-11 13:53:06  host: achs239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy pierdzielcie. Tło da się zmienic mp3 wchodzą ok. 100. bo gratis ma karte micro sd na 512 mb. Bateria, zeby trzymała standardowo 3-4 dni wymaga sformatowania, a czynnosci innych nie mozna robic sluchajac mp3, pozatym mp3 ma wizualizator fajny:)

  • 0

    155. ~vfv  2007-12-11 14:32:56  host: 44-228.89-161.tel.tkb.net.pl

    do ganfroda:wes ten telefon ja tez sie zastanawialma czy ten czy tez nokie 5200 ale wzielam ten....

  • 0

    156. ~zwalik  2007-12-11 16:29:24  host: bfs74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak ustawic zeby pliki obierane przez blluetooh zapisywaly sie na karcie a nie w telefonie bo naprzyklad jak wysylam teledysk 25 mb to sie nie da.POMOCY PLEASE

  • 0

    157. ~Klima  2007-12-13 18:15:01  host: klienci-net2.pai.net.pl

    Czy da sie zmienic dzwiek budzika na mp3 i jak to zrobic

  • 0

    158. ~mati  2007-12-17 20:36:23  host: 193.59.255.122

    mam od 13 grudnia ten telefon no i jestem zadowolony. Dziwacznie zgrywa się gry ale jest ok

  • 0

    159. ~ANEX  2007-12-17 22:21:29  host: r-ex-el2.ftnet.pl

    koma super dziala bez zarzutu kupilam ja 3 dni emu juz po pierwszych minutach wszystko obcykalam latwy w ubsludze moim zdaniem glosnik powinien byc troszke glosniejszy ale poziom 14 tez wystarczy aparat jak na 1,3 mpix jest dobry w dobrym swietle polecam ten fonik super moze ma malo pamieci albo kupilam sobie karte mikro sd 1GD i jest super :)

  • 0

    160. ~kamila  2007-12-18 22:03:53  host: rt1.ndg1.imgroup.pl

    czy ten telefon ma lampę błyskową? proszę o odpowiedź

  • 0

    161. ~Dawid  2007-12-18 23:27:11  host: chello089077199219.chello.pl

    Telefonik superowy, można ustawić wibracje apotem dzwonek trzeba tylko poszuakć w ustawieniach :P aparat hmm i tak wiadomo ze to z kom wiec cudów nie bedzie, moze tak jeśli komuś sie podoba jego wyglądalubi wysuwane telefony troszke bardziej wyszukane i nie potrzebuje zbyt wielu funkcji to bedzie b. happy

  • 0

    162. ~mateusz  2007-12-19 08:34:18  host: abho18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    też miałem wcześniej k700i a teraz korzystam z tego samsunga. Jest super szkoda tylko że java nie ma dostępu do bluetooth. J600 mam grafitowego

  • 0

    163. ~Karaś  2007-12-19 16:17:17  host: cnet-u-255-164.petrus.pl

    Też chcialam kupić nokię 5200, ale jak zobaczyłam Samsunga J600 to mi sie spodobal. Ma tyle fajnych funkcji z tego co słyszałam. Jutro ide go kupic:-)

  • 0

    164. ~gibki  2007-12-20 00:16:10  host: dge252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon i jestem bardzo zadowolonya jesli chodzi o mp3 to zmieniaja sie samoczynnie!!

  • 0

    165. ~Zulu  2007-12-20 20:45:29  host: ip-157-25-239-12.multimo.gtsenergis.pl

    Niewiem który telefon mam wybrac czy samsunga J600 czy samsunga E900 doradzcie mi bo kupuje jakis nowy telefon za 1,5 tygodnia ODPISZCIE

  • 0

    166. ~agatka3443  2007-12-20 22:40:44  host: dcn59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam od 3 dni. wybierałam między nokią 5200 ,plusfonem 600i no i między NIM KOCHAM TEGO FONA.troszkę denerwujące jest to że, gry robię zdjęcia zawsze kliknę na któryś z dodtykowych klawiszy xDXd ale to szczegół. przyzwyczaiłam się do nich.....xDXd kupujcie. hmmm chxiałam granatowego, albe jakaś babcia w kolejce przede mną MI GO ZGARNĘŁA..oszzszszs xDXd ale mam srebrnego i tak jest ok. jeden wieeelki MINUS:::: BARDZO CICHE DŹWIĘKI!! PIOSENKI MP3 TAKŻE. W SŁYCHAWKACH JEST GIT..ALE BEZ...SZ. Xd

  • 0

    167. ~Hanula  2007-12-21 11:01:22  host: bx122.internetdsl.tpnet.pl

    ja sie zastanawiam nad ta i nad nokia 5200 co mam zrobic ten ma maly wyswietlacz a jeszcze sie zastanawialam nad LG KG800 ona ma wiekszy co ma zrobic

  • 0

    168. ~;Domelo  2007-12-21 12:54:23  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    marika po prostu jak chcesz sie rozlaczyc to zsun telefon zeby klawiatura byla schowana i jestes rozlaczona ;D

  • 0

    169. ~ktos  2007-12-21 13:47:11  host: dqx240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszyscy mowia ze ten fon jest super a ja mowie ze nie jest super;p;p;p

  • 0

    170. ~MIKI  2007-12-21 15:14:16  host: clv235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JEST DO D... MIAŁAM GO TYDZIEŃ PO CZYM SIADŁO OPROGRAMOWANIE I NIE DA SIĘ JUŻ NAPRAWIĆ

  • 0

    171. ~aluchhhA  2007-12-21 22:56:38  host: public-gprs12738.centertel.pl

    TELEFONIK ogólnie mi się podoba będe go miała niedługo! LG KG 800 to gówno! Nie kupujcie tego !To coś nawet radia nie ma!a sgh j600 jest suups

  • 0

    172. ~helou  2007-12-22 11:12:48  host: adth94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    komórka full wypas!!! zajebiaszcza...!!!!!!!!!! Jest jeden minus: ta komórka nie ma wad!!

  • 0

    173. ~t  2007-12-22 13:49:08  host: public-gprs111227.centertel.pl

    ile on kosztuje????????

  • 0

    174. ~ghjk  2007-12-22 16:33:52  host: abxg162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W celu sformatowania baterii należy 3 pierwsze razy ładować ją po 12 h pomimo tego, że bateria będzie pełna już po jakichś 2 godzinach. Później powinna trzymać normalnie, czyli 5-6 dni.

  • 0

    175. ~Monia  2007-12-23 20:45:03  host: squid.masterkom.pl

    Ja juz go mam z 2miesiace i jest zzajebisty bez kometarza fajny nie działa na raekawiczki bo jest dodykowy ale luzik pa

  • 0

    176. ~  2007-12-24 00:39:36  host: 142-194.aerostrada.pl

    Agnieszko w obciach ustaw alfabet i któryś tam z kolei

  • 0

    177. ~Krystian  2007-12-24 22:01:55  host: bkq152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zainstalować na nim gry java?

  • 0

    178. ~Nelcia  2007-12-26 12:09:34  host: bbc99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ni9e wiecie ile może kosztować karta pamięci do tego telefonu....

  • 0

    179. ~marcin1983  2007-12-27 23:05:39  host: 088156131023.rad.vectranet.pl

    jaka pojemność kart pamięci obsługuje j 600

  • 0

    180. ~Malwiska  2007-12-28 13:51:16  host: host-193-239-100-28.solarme.pl

    Mam pytanko czy wybrac samsunga E250 LG KG800 czy tego Samsunga J600 wydaje mi sie ze tego J600 pliska doradzcie pozdrawiam

  • 0

    181. ~Kurcze  2007-12-28 13:56:15  host: 83.238.58.152

    ja miałem E250 ale mama se kupiła J600 i sie z nią wymieniłem i na razie jestem zadowolony .. ten Panel dotykowy to da sie przyzwyczaić. Dzwiek jest lepszej jakosci na głośniczku niz w E250, aparat lepszy , wiecej wewnetrznej pamięci ale tez nie zaduzo, i ogólnie jest spoko ;)a karte pamięci mam 1 GB a 512 co było w zestaiwe mamie zostawiłem xD NArQA

  • 0

    182. ~mruczek  2007-12-29 23:03:37  host: 44-228.89-161.tel.tkb.net.pl

    telefon jest zajebisty...dostalam go na gwiazdke i jest supcio.....mp3 extra odtwarza...a te dotykowe przyciski sa booooskie....na poczatu mnie troche wkurzalty ale teraz jest OK..przyzwyczailam sie....aparat na az 1,3 mega piksela....robi supcio zdjecia...ja mam klor rozowy i jest sliczny...bluotooth jest super.....muzyka jest swietnie odtwarzana....wyswietklacz spoko...karta niedroga....plynne rozsowanie jest super....POPROSTU TEN TELEFON JEST WART SWOJEJ CENY...WARTO GO KUPIC NA PRAWDE....RADZE ODRAZU KUPIC NA NIEGO ETUI BO SZYBKO SIE EKRAN BTUDZI JAK SIE ROZSOWA a zapomnialabym...bateria terzyma 5-6 dni...nawet jak sie slucha muzy caly dzie......ja slucham 7-8 godzin dziennie muzyki i telefon laduje co 4-5 dni...a moja taka mala rada to...gdy ladujesz telefon to wylacz go bo w innym razie mozesz zniszczyc baterie....TELEFON JEST SUPER.....WARTY KUPIENIA PoZdRo

  • 0

    183. ~lalak barbie  2007-12-29 23:23:37  host: 44-228.89-161.tel.tkb.net.pl

    telefon zaje***** poprostu super...batrdzo mi sie podoba...mam go od 24grudnia i jest super..... 1)super aparat 1,3 mega pixela 2)super odtwarzanie MP3 i radia 3)lekki,przystosowany do dloni,maly,cienki 4)łatwa obsluga 5)fajne gry(7gier) 6)szybkie i latwe lacze bluotooth 7)ma minidżek 8)boskie klawisze dotykowe 9)duze tapety na wyswietlacz(ladne tapety) 10)latwo i plynnie sie rozsowa 11)automatycznie po rozsunieci odbiera i rozlacza polaczenia oraz konczy operacje 12)podwojny zegar 13)piekne ramki w aparacie 14)szbkie ladowanie 15)bateria przy czestym uzywaniu trzyma ok.5-6dni JEDNA RADA...NIE WLACZJCIE TRYBY FDN PONIEWAZ POTEM GO NIEDA SIE WYLACZYC I TRZEBA ISC DO SALONU PO JAKIS TAM KOD KODY: -0000-kod na bluotooth niema kody na wartosc konta tylko stan konta wyswieltla sie na ekranie...chyba to wszystko......ten teefon jest o niebo lepszy od samsubga e250 i nokii 5200 i 5300....to sa badziewa u mnie kolezanki maja i juz niosly do salonu dio naprawy....a i jest lepszy od motoroli z3 i motoroli k1..naprawde ja mialam moptorole z3 i k1 ale zmienilam na samsunga j600...tamte to prawdziwy SYF

  • 0

    184. ~mika  2007-12-30 10:28:03  host: 194.181.131.230

    Da sie zmienić dźwięk sms-a na mp3??

  • 0

    185. ~Kacper J600  2007-12-30 22:05:43  host: abpa71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dwa pytania jak ustawić żeby wiadomości wysyłana przez bluetooth trafiały na kartę pamięci a nie na pamięć telefonu????????? Pomurzcie mi i zwalikowi!!!!!!!!! PROSZĘ

  • 0

    186. ~aga  2007-12-30 22:45:50  host: addd202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko- jaki telefon polecacie tak do 500zł??

  • 0

    187. ~  2007-12-31 15:20:37  host: 80.54.52.15

    wlasnie za mniezam kupic ten telefon czy wziac se w 200i?????:P

  • 0

    188. ~hania  2008-01-01 12:16:09  host: aehv246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy moza ustawic dzwiek smsa na mp3 jak zrobic zeby karta pamieci odczytywala muzyke mp3 bo wlączam piosenka leci ale nie slychac dzwieku tylko sie odtwarza bez glosu

  • 0

    189. ~;Domelo  2008-01-02 14:40:01  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    Hanula 5200 od razu zdyskfalifikuj poniewaz ona ma tragiczny wyswietlacz . takze ziostal ci tylko lg kg800 lub j600 . kg800 ma lepszy wyswietlacz ale nie ma slotu kart pamieci i chyba nie ma radia . a ten ma gorszy wyswietlacz ale nie jest taki zly jak w 5200 samsung kolory super i ten ma slot na karty pamieci (tanie karty pamieci) ( na allegro za 25 zl 1 GB) takze ja bym preferowal raczej samsunga :)

  • 0

    190. ~hujawei  2008-01-04 16:50:53  host: chello089079117006.chello.pl

    Miałem okazję korzystać z tego telefonu przez jeden dzień. Skupię się na wadach bo one najbardziej rzuciły mi się w oczy. Telefonik generalnie jest ok, ma dobry aparat, bluetooth, edge'a, radio, ale oto jego wady: 1) dotykowe klawisze - w moim przekonaniu kompletne nieporozumienie, zrobione chyba tylko po to żeby uprzykrzyć ludziom życie, inaczej niż na tradycyjnych klawiszach nie można nawet przejechać przypadkiem palcem po nich, bo wywołamy jakąś opcję, zdarzyło mi się nawet, że podczas słuchania radia przypadkowo zadzwoniłem do kogoś będąc przekonanym że to ten ktoś dzwoni do mnie (!) właśnie przez nieświadome naciśnięcie tych dotykowych klawiszy, być może trzeba się przyzwyczaić do nich, ale dla mnie jest to duży minus! 2) zablokowaną klawiaturę (gdy jest schowana) da się odblokować poprzez podwójne naciśnięcie przycisku do wyłączenia komórki 3) brak możliwości przełączania pomiędzy uruchomionymi aplikacjami, na przykład słuchania mp3 i pisania smsa jednocześnie (wyjątek to słuchanie radia), no ale to nie symbian...

  • 0

    191. ~niunia  2008-01-05 11:53:07  host: chello081018215014.chello.pl

    hej sluchajcie myśle czy by nie nabyć tego telefonika :> podoba mi sie on bardzo :> ale mam pyt : czy można ustawivc inne dziwieki sms nizsz podstawowe :> ? nio i prosilabym o kontakt ktoregos z zadowolonycyh uzyytkowników ;>

  • 0

    192. ~hobbysta8  2008-01-05 13:10:21  host: proxy.interdom.net.pl

    w ktorym miejscu zalozyc smycz do J600?

  • 0

    193. ~monia  2008-01-05 14:26:03  host: addi11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam dylemat, ponieważ nie wiem który telefon wybrać motorole k1 czy samsunga j600, który jest lepszy waszym zdaniem?

  • 0

    194. ~hanka  2008-01-06 19:57:06  host: avy210.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko w menedżeru plikow miesci mi sie tylko 4 mp3 co mam zrobic zeby wiecej wrzucic z kompa? bo jak chce to zrobic to mi pokazuje ze pamiec pelna

  • 0

    195. ~rad  2008-01-07 10:40:13  host: proxy.satfilm.pl

    slabo trzyma bateria a jak juz jest bliska rozladowaniu to nic nie mozna zrobic np.zdjecia albo posluchac muzyki i radia.

  • 0

    196. ~wercia  2008-01-07 18:22:16  host: cmj14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić sobie ten telefonik fajnie wygląda, ale te przyciski dotykowe nie wiem czy to nie jest problem......

  • 0

    197. ~PAti  2008-01-07 18:22:54  host: 195.116.35.66

    ktorego mam wziąsc fona tego J600 cze sony ericsson K550i?

  • 0

    198. ~zdesperowana  2008-01-07 19:57:37  host: gkw10.internetdsl.tpnet.pl

    pomocy!!!!! który telefon jest lepszy... sony ericson W200 czy samsung J600???? Ratunku.. bo nie wiem co zrobić:(

  • 0

    199. ~martys  2008-01-08 18:35:09  host: 77-45-24-155.sta.asta-net.com.pl

    Mam pytanie, czy w zestawie są słuchawki :)? Niedługo kupuję ten telefonik, ale nie wiem właśnie zbytnio, co ma w zestawie. Z tego co słyszałam od znajomych i przeczytałam w internecie, to uważam, że jest on naprawdę super :) Już się nie mogę doczekać... ;0

  • 0

    200. ~Karolcia  2008-01-09 16:35:43  host: public-gprs100338.centertel.pl

    ja mam tego fona od tygodnia i jak na razie jestem zadowolona! jest super ale kilka widocznych wad tzn bardzo krotko trzyma mi bateria:P a dzwieki sa cichsze niz w se k700 do ktorego bylam przystosowana ale ogolnie jest cool...goraco polecam

  • 0

    201. ~  2008-01-09 16:36:29  host: gkw10.internetdsl.tpnet.pl

    proszę pomóżcie!!!! se W200 czy ten samsung????

  • 0

    202. ~potrzebująca  2008-01-09 16:38:58  host: gkw10.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie kończy mi się umowa w mixie a.. troszkę się spłukałam.. doradźcie czy ten fonik jest dobry??? drogi nie jest.. ale nie wiem czy dobrze zrobię jeśli go wezmę:( co wy na to????

  • 0

    203. ~Madzix  2008-01-09 21:46:24  host: nat1.daminet.pl

    mam do wyboru ten telefonik oraz nokie 5200 i nie wiem co mam wybrac ??

  • 0

    204. ~frani  2008-01-09 21:47:50  host: aaqq198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko.co trzeba zrobic zeby usb dzialalo???i o jaki kod pin chodzi gdy chce wlaczyc bluetooth???prosze pomozcie!!!!

  • 0

    205. ~monia  2008-01-10 16:24:10  host: adbm245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety nie uzyskałam odpowiedzi na moje pytanie. mam ten telefon od wczoraj i jak narazie jest super czasami denerwuja przyciski dotykowe

  • 0

    206.  2008-01-10 17:20:46

    wiesz co 193 uwazamże j600 jest strasznie obleśna i brzydka ale motorola też nie jest piękna ale aparat 1,3 mpix.to pośmiewisko w tych czasach lepiej weź motorole

  • 0

    207. ~monisia  2008-01-10 17:26:18  host: acst237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie ja się odblokowuje klawiature gdy telefon jest zamknięty prosze o pilną pomoc !!!!!

  • 0

    208. ~;pp  2008-01-10 18:31:32  host: chello089076079003.chello.pl

    hm.. ja mam ten telefon i jestem zadowolna ;d tylko czasem sie blokuje i np nie dochodza do niego smsy ;/ nie wiem moze to wina sieci.. wtedy wystarczy zresetowac telefon.. ma malo pamieci, na jakies 4 piosenki.. ja mam karte 2gb i wiadomo, o wiele lepiej.. aparat moim zdaniem jest dobry :) a jak jest dobre oswietlenie to juz w ogole cud miod orzeszki.. wkurzajace jest to ze nie ma dzwonka+wibracja tylko albo wibracja i pozniej dzwonek, albo sam dzwonek albo wibracja. denerwujace jest to ze na budzik mozna sobie ustawic tylko standartowe dzwonki albo sciagniete jakies dzwieki, mp3 nie mozna.. ladny ma ekran, to musze przyznac.. jest moim zdaniem wygodny, kiedy ktos dzwoni rozsuwasz klapke i juz odbierasz.. dotykowe przyciski tez fajny bajer.. szybciej sie w nim porusza tyle ze troche czasu zajmuje zanim sie przyzwyczai.. nie wiem jak tu sie gry zgrywa w ogole ;p no ale ogolnie telefon warty zachodu.. przede wszystkim jest zrobiony w fajnym stylu. fajnie sie pisze smsy.. polecam ogolnie :)

  • 0

    209. ~nataloosia  2008-01-10 21:11:17  host: w3cache-2.who.vectranet.pl

    jak telefon nie jest rozsuniety a chcesz odblokowa klawe to musisz nacisnac ten przycias ktoreym sie wylancza i wlancza telefon ale tak krotko przytrzymac

  • 0

    210. ~Monisia  2008-01-11 14:17:01  host: goq138.internetdsl.tpnet.pl

    ten tele nie ma lampy :) pzdr ;PP

  • 0

    211. ~Monisia ! ;****  2008-01-11 14:19:28  host: goq138.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam samsunga ale ten tele jest dla osób którzy dużo od telefonów nie wymagają ma wszystkie podstawowe rzeczy i tyle. Na początku jak go mialam troszeczke wkurzał mnie ten dotyk ale teraz sie przyzwyczaiłam i niemam z tym żadnych problemów! tylko szkoda ze dzwonki tak cicho grają chociaz nie zabardzo ale mogloby być głośniej :))

  • 0

    212. ~100%  2008-01-11 18:57:54  host: blt54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tak... ten telefonik jest zajebisty. jest mały, poręczny ma doskonały wygląd, łatwo się wysuwa. Do tego ma dotykowe klawisze (dla mnie są super) może jest na nim tylko 20 mb, ale od czego są karty pamięci? Naprawdę warto kupić ten telefon.

  • 0

    213. ~gosia  2008-01-11 19:27:36  host: host-86-63-147-21.pronet.lublin.pl

    mam dylemat, nie wiem ktory telefon wybrać samsunga j600 czy lg ku800, bardzo proszę o radę, z góry dziekuję

  • 0

    214. ~gosia  2008-01-11 19:32:16  host: host-86-63-147-21.pronet.lublin.pl

    co wchodzi w skład zestawu j600?

  • 0

    215. ~kasia  2008-01-12 14:12:06  host: wipll-114-40-static.61a.pionki.pilicka.pl

    DO ~gosia Zestaw zawiera pełny komplet: * Telefon * Ładowarka * Bateria * Gwarancja * Instrukcja(j.obcy) * pudełko * płyta cd * kabel usb * Zestaw słuchawkowy stereo

  • 0

    216. ~  2008-01-12 14:16:16  host: ip-103-122.ib.tcz.pl

    mam do was pytanie! Który wybrać ? SE k510i, Nokia 6125, SE W200i, sagem my411x, Nokia 5200, Plusfon 401i, samsung j600, SE w 300i, nokia 7360 czy nokia 6080 ?? Prosze pomóżcie! Prosze o szybką odpowiedz ! Pozdro

  • 0

    217. ~emm17  2008-01-12 18:04:11  host: acrf9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko j600 godny uwagi ;]

  • 0

    218. ~emm17  2008-01-12 18:08:17  host: acrf9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właściwie to telefon nie urzekł mnie swoim wygądem tak jak innych ;/ poza tym różowy model bardziej przypomina mi czerwony no i jeszcze pytanko w którym miejscu i czy w ogóle mozna przyczepić smycz czy coś ???

  • 0

    219. ~mariuszvvz  2008-01-12 21:05:24  host: fgv226.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon wypas!:DNie mam go jeszcze ale za pare dni go bede mial.Lubie wysuwane telefony dlatego go kupuje ale nie tylko za to!Kazdy wie co potrafi ten telefon.poprostu wypas:Dpolecam kupowacZ:D

  • 0

    220. ~Schweinski  2008-01-13 00:12:18  host: caq186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj kupilem sobie samsunga J600. Jest Super tylko mam jedo pytanie czy da sie ustawic dzwiek sms jako mp3? Prosze o odpowiedz

  • 0

    221. ~lucy  2008-01-13 13:42:32  host: chello084010052141.chello.pl

    DO 188. ~hania wiesz już jak zrobić żeby zapiywało odrazu na karcie pamięci? Bo też mam taki problem.

  • 0

    222. ~pppppppppppp  2008-01-13 15:24:42  host: cyj43.internetdsl.tpnet.pl

    CZY OPLACA SIE GO KUPIC W MIXIE za 200 zl przy 24 zasileniach za po 30 zl??? PROSZE O ODPOWIEDZ!!! Z Gory dzieki!!

  • 0

    223.  2008-01-13 16:58:53

    siema, mam z tym fonem mały problem... instalowałem na nim gierki java tak jak przeczytałem, czyli zgrać do katalogu inne jar i jad tej giery, wpisać kod, później otworzyć plik jad i zainstalować... zainstalowałem jakieś 5 gierek a tu nagle, kiedy chciałem następną zaczął chyba aparat świrować, jakieś dziwne dźwięki... i sie zawiesił. I teraz nie moge żadnej javki zainstalować bo robi się to samo. Wie ktoś co z tym zrobić??

  • 0

    224. ~Kasia  2008-01-13 20:27:45  host: dynamic-87-105-22-252.ssp.dialog.net.pl

    Witam. Mam pytanko. Który telefon radzicie mi kupić samsunga j600 czy samsunga z170. Pozdrawiam i z góry dzieki.

  • 0

    225. ~Henczonz  2008-01-14 14:27:12  host: c93-194.icpnet.pl

    Mam pytanie w jakis sposub wrzucic gry na j600 mam je na dysku w kompie ale nie mam pojecia jak je wrzucic na fona bo gdy go podlocze nie ma nigdzie folderu gry ;/ Pomocy plx z gury dzia

  • 0

    226. ~boss  2008-01-14 16:35:00  host: aik206.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon przy k750i moze sie schowac w pyry:D polecam se k750 mam go juz ponad pół roku i joystick sie wogole nie zacina!

  • 0

    227. ~MACIEK  2008-01-15 16:30:48  host: ayy145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WITAJCIE.MAM PYTANIE ODNOŚNIE TEGO TELEFONU.CZY PO KILKU MIESIĄCACH UŻYTKOWANIA WIDAĆ DUŻE ŚLADY ZUŻUCIA NP. CZY TELEFON NADAL ROZSÓWA SIĘ PŁYNNIE I CZY FARBA NA TYLNEJ CZĘŚCI SZYBKO SIĘ ŚCIERA?

  • 0

    228. ~diablo  2008-01-15 18:38:51  host: 88-199-244-232.tktelekom.pl

    aga telefon to j600 samsung kosztuję 444zł w neonet

  • 0

    229. ~qnionm  2008-01-15 18:56:21  host: cai25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzymie 1,5 dna

  • 0

    230. ~anonim  2008-01-15 18:56:53  host: cai25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzymie 1,5dnia,atak to spoko telefonik

  • 0

    231. ~ewcia;-)  2008-01-16 22:35:19  host: aehi238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałam e250 ale mi ukradli i kupiłam sobie j600. nie podoba mi sie tylko to ze nie moge ustawic mp3 na dzwiek budzika. reszta spoko.

  • 0

    232. ~Bania  2008-01-16 23:29:04  host: bju72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 222 ... nie wiem jak ty ale ja sie zdecyduje na tego mixa... z tego co widze to super telefonik ... zadnych wiekszych wad ... tylko dziwne ze niektorym bateria trzyma 5 dni a innym 1;p... polecam ten telefonik(kart pamieci z kablem na allegro 30 zl)pozdrawiam ...xD

  • 0

    233. ~natalia  2008-01-17 14:19:08  host: ibn18.internetdsl.tpnet.pl

    odradzam kupna se !! są beznadziejne wszyske modele !! najlepiej kupić tego samsunnga bo jest naprawdę warty firmy :> trzeb a się tylko przyzwyczaić do przycisków dotykowych :)

  • 0

    234. ~bero  2008-01-17 18:43:23  host: acmd57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar wziasc ten telefon o co chodzi z tym dotykiem prosze o szybko odp bo jutro mam go zamówic i nie wiem czy go czy samsunga e 250 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    235. ~bodzio  2008-01-18 00:14:55  host: squid.psary.eu

    mam pytanko. czy na karcie pamieci 2GB fonik bedzie sie zacinal albo dzialal bez zarzutow? mam wybor 1GB lub 2Gb i nie wiem ktora wybrac zeby bylo dobrze. prosze o odp:))

  • 0

    236. ~Matas  2008-01-18 13:07:48  host: gyb146.internetdsl.tpnet.pl

    JA go kupilem i jestesm zadowolony ale jest jedno ale !!!! niestety ale po wgraniu z neta gier java dwuch-trzech wiecej juz nie idzie po czasie sie zawiesza jak wgrywasz aplikacje itd....Myslalem ze to tylko w moim ale znalazlem w necie wiecej takich porzypadkow :::D Wie moze jak to naprawic ...Prosze o szybka odp pzdr...

  • 0

    237. ~anka  2008-01-18 14:02:27  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    mam pytanko: czy jak sie ładuje ten telefon to trzeba go wyłanczać??? jeśli tak to dlaczego......pozdrawiam i czekam na odp

  • 0

    238. ~aga:P  2008-01-18 15:44:01  host: pub-25.czar-net.pl

    DO:pppppppppppp lepiej w mixie za zlotowke 36 albo 40 doladowan po 30 zloty .....

  • 0

    239. ~Hrupek  2008-01-18 16:11:31  host: 88.220.143.85

    No pewnie ze telefonik suuuper... nie wiem tylko jak mozna wzucic gre na ten telefon ale to szczegoł... troche kijn ia jest ze nie mozn a sluchac mp3 i robic czegos innego... słaba betariatrzymam mi tylko 2 dni... a co do tych przycisków dotykowych to mozna sie do nich szybko przyzwyczaic PzDr...

  • 0

    240. ~!!Ziom!!  2008-01-18 17:35:11  host: abpb191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem samsunga e250 Psuł mi się wyświetlacz rosuwanie.Telefonu wogulę samsung to niewypał dobrze że go zmieniłem samsungi wogule w cenie sie nietrzymają tanię są Nokia to jest telefon kupiłem N70 i jestem zadowolony nawet niema co porównywać z samsungami Nokie mają Sybianę i dobrzę sie trzymają w cenie.I są dobre.Polecam Nokie!!!

  • 0

    241. ~arek  2008-01-18 20:05:55  host: amp183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie Dla kogo ten elefon jest lepszy dla chłopaka czy dziewczyny ,czy dla kazdego dobry

  • 0

    242. ~anonim  2008-01-18 20:07:26  host: amp183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla kogo telefon jest lepszy dla chłopaka czy dziewczyny,lub dla kazdego dobry

  • 0

    243. ~665  2008-01-18 20:12:26  host: aasu139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest ok. Do obsługi trzeba się przyzwyczaić (a potrzeba na to 1/4 dnia... wow... straszne :P). Jak dla mnie lepszy od E250 bo: - jest węższy (E250 jest strasznie szeroki przez co niewygodnie się go trzyma.) i ma lepszy slider. Do tego wszelkie bajery typu lepszy aparat itp. A od SE k510i, ponieważ: - slot pamięci (a w rezultacie faktycznie można tego używać jako odtwarzacz mp3), w k510i te 28MB pamięci na mp3, zdjęcia itp jest raczej dowcipem roku. - jest radyjko Osobiście polecam.

  • 0

    244. ~Zmuda  2008-01-19 21:27:49  host: adkg237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak długo trzyma bateria ?

  • 0

    245. ~Karolcia  2008-01-20 12:21:09  host: gw-lan.mcon.pl

    Mam okazje wymienić e250 na ten. Ale chciałabym najpierw zobaczyc zdjęcia wykonane tym telefonem. Czy mógłby ktoś dać linka do zdjęcia wykonanego j600??? Z góry dzięki :) Pozdrawiam!

  • 0

    246. ~Prezes  2008-01-21 16:07:20  host: proxy.star.net.pl

    jakie on formaty obsługuje...tzn chodzi mi zeby jakiś teledysk wgrać

  • 0

    247. ~mewa  2008-01-21 16:12:11  host: chello084010052141.chello.pl

    Ja nie wiem co ty robisz ze ci tyle trzyma bateria. Jak normalnie gadam i wysylam smsy to mi trzyma 3-4 dni. Moze nałdowac baterii nie potrafisz? hahaha

  • 0

    248. ~gosHHa  2008-01-22 10:11:59  host: ackk102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co znaczy ze telefon nie ma profili? czy chodzi o to ze nie mmozna ustawic i tworzyc wlasnych profili?mam na mysli pn.milczy, wyciszony, ogólny????

  • 0

    249. ~665  2008-01-22 11:42:38  host: aasb103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o zdjęcia to jakoś hiper nie wychodzą... ale myślę, że zawsze to lepiej niż na 0,3mpix. Z resztą... to są zdjęcia, które przed sekundą zrobiłem... nie są za ładne, ale po prostu jest kiepskie oświetlenie. Pochmurno i pada. Ogólnie brzydka pogoda. No, ale popatrzcie sobie sami (ja oceniam na 3 w skali od gały do szóstki): http://img242.imageshack.us/img242/1048/spa0027ph4.jpg http://img140.imageshack.us/img140/478/spa0028yb6.jpg Mam jeszcze pytania do innych użytkowników tego telefonu: - Czy da się nagrywać rozmowy? - Jak włączyć zapisywanie wysłanych sms'ów - Czy ktoś pokonał barierę dzwonków sms? - Czy te pokrowce Crystal (te przezroczyste... niegumowe) się do czegoś nadają? Pozdrawiam

  • 0

    250. ~qukła  2008-01-23 15:22:14  host: apn-77-113-65-18.gprs.plus.pl

    tel bardzo oka ale raczej dla dziewczat

  • 0

    251. ~  2008-01-23 22:50:57  host: pc046.ebeskidy.pl

    mam problem... zastanawiam sie miedzy tym tel a plusfonem 601i, co do plusfona chodza bardzo zle opinie... czy to prawda??

  • 0

    252. ~jacaking  2008-01-24 00:11:12  host: ztpnet-75-164.ztpnet.pl

    Ogolnie aparat wyglada fajnie, jest w miare funkcjonalny. Ale mam jeszcze NOKIE 3110c i najlepiej by bylo gdyby ta NOKIA wygladala jak SAMSUNG :) bo jakos dla mnie soft 3100c jest lepszy od SAMSUNGA. Na minus skladaja sie tez sluchawki w SAMSUNGU bo ciezko znales lepsze z takim wejsciem a przejsciówek nie widzialem :) ale coz telefon spoko jednak w uzytkowania bardziej pasuje mi NOKIA, lecz to juz indywidualny wybór kazdego :)

  • 0

    253. ~kinga  2008-01-24 22:34:03  host: aczh233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon dopiero od 3 tygodni a juz mi bateria pada:(( byl nowiusienki z salonu... no coz trudno przezyje. ale z wygladu jest zajefajny... codzienne ladowanie go nic mi nie robi:p

  • 0

    254.  2008-01-25 13:22:11

    Do 213 nie wiem czy jeszcze aktualne ale wybrał bym na Twoim miejscu lg ponieważ ma lepszy wyświetlacz, a do 217 co Ty tu gadasz moja mama ma ten delefon jeden dzień zabardzo nim się nie bawiłem (jak napisze jakieś głupstwo to przepraszam) żeby posłuchać mp3 musisz stworzyć liste eqalizera też niestety nie znalazłem;/ tak samo jak minimalizacjii odtwarzacz i wedlug mnie plusfon jest najlepszym telefon z tych co ma do wyboru 216.

  • 0

    255. ~Henczonz  2008-01-25 17:09:17  host: c93-194.icpnet.pl

    mam pytanko jak wgrac na tego fona gry java(jezeli mozna)bo po podloczeni do kompa nie ma tam nigdzie folderu gry ;/.A i czy wy tez po rozsunięci macie male luzy ?? prosze o odp . Dzia:D

  • 0

    256. ~gosia1  2008-01-25 19:21:28  host: ahq33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zeby wlaczyc bluetooth trzeba wcisnac pin 12345

  • 0

    257. ~1994  2008-01-25 19:39:30  host: host-81.106.192.213.cable.satra.pl

    do "frani" żeby wlaczyc blothoota to kod 6666(tak jest przynajmniej na moim tel.) a ogolnie to telfon fajowy mam go od 4dni i nie mam zastrzezen. aparat dobry, mp3 dobrze odbiea.... a co do bateri to baterie formatuje sie 3 razy jaby kots nie wiedzial czyli rozladowac i ladowa 16 godz.(tak trzyrazy) pozdrawiam

  • 0

    258. ~martys13  2008-01-25 21:27:30  host: 77-45-24-155.sta.asta-net.com.pl

    Telefon jest super :) Mam go od tygodnia, jeszcze nie zdążyłam wszystkiego "rozszyfrować", tyle tego ma. Może i ma mało pamięci na telefonie, ale ma możliwość włożenia karty pamięci micro SD. Zdjęcia nie wychodzą super, ale jak ktoś chce robić dobre zdjęcia, to niech kupi sobie cyfrówkę ;P. Kiedy jednak aparatu nie masz pod ręką, a chcesz uchwycić jakąś chwilę - ten telefon sprawdzi się w stu procentach, bo coś jednak na nich widać :) Przy dobrym oświetleniu wychodzą dobrze. W zestawie kabel usb i słuchawki - dla mnie super ;D Hm. Bateria trzyma dość krótko, w porównaniu do Sony Ericssonów, jakieś 3 dni, przy częstym używaniu. Klawisze dotykowe - super sprawa. Myślałam, że będzie trudno się przyzwyczaić, a kiedy złapałam tylko ten telefon, od razu stał się jakiś prosty w obsłudze i żadne dotykowe klawisze nie były mi straszne xD. Można ustawić hasło na wiadomości i pliki, co jest dość fajne - kiedy komórka dostanie się w niepowołane ręce, ta osoba nie odczyta twoich wiadomości, czy też nie zobaczy zdjęć. ;) Minusem jest brak możliwości ustawienia dzwonka + wibracji, przez co często nie słyszę, kiedy ktoś do mnie dzwoni ;P Szkoda, że nie można ustawić własnych dźwięków na sms-y, ale co za dużo, to nie zdrowo ;P Radio, bluetooth i inne plusy tego telefonu ukrywają jego niedoskonałości :)) Ktoś się pytał, jak jest z zapisywaniem wysłanych smsów, a więc; mając gotowego smsa -> "opcje" -> zamiast "tylko wyślij", zaznacz "zapisz i wyślij" -> dalej wszystko tak, jak zwyczajnie. (; Ahh, sprawdzałam też, czy można nagrywać rozmowy, ale takiej możliwości chyba nie ma, niestety. Polecam :))

  • 0

    259. ~Karolcia  2008-01-25 22:25:53  host: gw-lan.mcon.pl

    665! Dzięki serdeczne za linki :)) No zdjęcia zawsze mogłyby być lepsze ale w sumie to jest git :D Tak jak w e250 - przy dobrym świetle (najlepiej świetle"słonecznym") wychodzą super, bez oświetlenia już troszkę gorzej ;)jutro może pójde go kupic ;)

  • 0

    260. ~anonim123  2008-01-26 17:13:39  host: staticline16986.toya.net.pl

    mam ten telefon juz od paru miesiecy!! moim zdaniem jest super!!!!!tylko do tej pory nie wiem gdzie mozna zawiesic smyczke czy cos takiego:/ bardzo polecam ten telefon on jest po prostu zajebisty!!!!

  • 0

    261. ~dziewczynka150  2008-01-26 21:18:53  host: 212.87.240.198

    Cześc wam, mam ten telefonik od tygodnia i jak narazie jest super. Z tego co wiem to wogóle nie da się ustawić mp3 jako dzwonek sms. Ma tylko jedną wadę nie może być wibracji i dzwonka jedocześnie. Bateria trzyma 4-5 dni, nawet przy częstym słuchaniu muzyki. Klawisze dotykowe są super. Naprawdę polecam gdy ktoś chce mieć elgancki, prosty w obsłudze telefonik z bajerami. Aparat 1.3, robi nawet ładne foty. No to chyba tyle;p

  • 0

    262. ~  2008-01-27 11:40:41  host: gkw10.internetdsl.tpnet.pl

    od 2 dni mam tego fona.. i mogę powiedziec że jest naprawdę fajniutki;D największą wadą są jedynie ciche dzwonki;( klawisze dotykowe są super trzeba się tylko do nich przyzwyczaić;d najładniej wygląda w czarnej obudowie;d

  • 0

    263. ~agus94  2008-01-27 13:30:17  host: asn87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten samsung jest duży??

  • 0

    264. ~czarna  2008-01-27 17:55:11  host: abwx17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie telefon jest ekstra! na poczatku cieżko przyzwyczaić się do dotykowej klawiaturki ale teraz juz mi to nie przeszkadza. Wielki plus za wygląd, bo jest piekny. Minus - ciężko znaleźć gry java

  • 0

    265. ~majek b  2008-01-28 09:32:33  host: gw1.nsnet9.nsn.pl

    mam sagema my 400 x ale porównując do samsungo to złom

  • 0

    266. ~szeretlek91  2008-01-28 14:41:22  host: aehx93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mam ten telefon od niedawna i jes boski...a bateria trzyma długo jesli sie go odpowiednio laduje a mianowicie 3 razy po 12 godzin a potem jak kto chce...dokupilam karte 2GB i moge miec na nim filmy,teledyski,muzyka,wszystkoo!! POLECAM!

  • 0

    267. ~wojtasss  2008-01-29 00:09:01  host: dxd234.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Mam do was zapytanie czy jakość dźwięków mp3 w Samsungu j600 jest gorsza niż w Samsungu D500. Proszę o odpowiedź!!!!! plx

  • 0

    268. ~KAja  2008-01-31 14:49:11  host: host-81-190-242-213.malbork.mm.pl

    też miałam dylemat między W200i i tym fonem. Wybrałam J600 i nie żałuję. Telefon jest ładny, zgrabny, piękna jakość dźwięku, zdjęcia wychodzą bardzo dobre, nie słuchajcie tych co mówią że to badziew bo to nieprawda. Gdy włączasz Bluetooth chodzi o PIN twojego telefonu, ten oryginalny co dostałaś lub taki który ustaliłaś sama, jeśli zmieniałaś. Jest super, gratis dostałam kartę 500MB rewelacja! Telefon ma praktycznie wszystko. Polecam gorąco, warto.

  • 0

    269. ~jaaareczek  2008-02-01 00:09:03  host: adki43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od połowy października 2007. wiec mogę co nie co o nim powiedzieć! A więc pierwsze 2h były masakryczne... wkurzałem sie na siebie ze go kupiłem... dotykowe klawisze były udręka a teraz to najlepsze co mogło mnie spotkać... smsy pisze sie genialnie! miałem kilka telefonów i eski na tej klawiaturze pisze sie najlepiej. Odtwarza mp4 - zajebisty bajer... mp3 lepiej sie słucha przez słuchawki tylko te standardowe są do niczego (ciągle z ucha wypadają0 ale można dokupić inne (do e250). Wyświetlacz bardzo dobry mimo małej gamie kolorów. Mam kartę 1gb zapełnioną w 90% i nie zacina sie bardzo szybko wczytuje! w nokiach jest problem bo bardzo długo wczytuje foty a tu błyskawicznie! minusem jest że jeżeli zgrywamy plik np. z pc to nazwa nie może przekroczyć 32 znaków bo inaczej zamiast obrazka mamy '?'. Aparat średni... ale zły też nie jest. Bateria średnia. Dźwięk dość głośny, choć 6020 dzwoni głośniej! Bluetooth to genialna funkcja! Tel ma ZAJEBISTY kalkulator z nawiasami itp i z kolejnością wykonywania działań!!! na lekcjach używam go jako kalkulatora... ;] Wszystkich niepewnych zachęcam i serdecznie polecam No zapomniałem dodać ze w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy... mimo iż widać każdy dotyk...

  • 0

    270. ~zoska  2008-02-01 14:51:15  host: hostk2018.infobiuro.pl

    witam, czy ktos wie jak odblokowac klawiature przy zasunietej klapce ?? da sie wogole ?? a tak poza tym to fonik jest naprawde zaje***** !!! sliczny, zgrabny ... idealny dla kobietki i niebieski jest najsliczniejszy ;) :p

  • 0

    271. ~anka  2008-02-01 21:31:29  host: aecn83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może mi ktoś powiedzieć jak w tym telefonie ustawić prywatność? probówałam ze standardowym hasłem (czyli osiem zer) ale się nie udaje niestety... a bardzo potrzebuję tej funkcji. z góry dzięki za odpowiedź

  • 0

    272. ~zlota rybka  2008-02-02 13:28:44  host: bce193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam tego fona od 3 dni i jestem bardzo z niego zadowolona tylo mam jeden problem a mianowicie w prawym dolnym rogu mam odnosnik do przegladrki. Wie ktos moze jak to zminc zeby byly np kontakty ?

  • 0

    273. ~Karolcia  2008-02-02 22:11:00  host: gw-lan.mcon.pl

    Czy niebieski kolor jest dostępny wogóle w sieci era ??? Byłam pytać się u siebie w mieście, ale kiedy powiedziałam, że chcę niebieski to sprzedawczyni dziwnie sie na mnie popatrzyla i powiedziala że nie słyszała o takich o.O

  • 0

    274. ~lalus4000  2008-02-02 22:45:01  host: accb50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super, bede mial go jutro, widzialem go bo kolega ma taki sam, on jest zajebi***polecam

  • 0

    275. ~ema  2008-02-06 10:03:15  host: chello089076059110.chello.pl

    TEN TELEFON JEST ZARĄBISTY. jest po prostu suuuper. mp3 dziala lepiej niz na komputerze, super boski wyglad po prostu cudo. ja go dostalam wczoraj, aparat dziala jak kazdy inny kamera tez cool java fajne dyktafon extra radio fm jest. mi sie bardzo podoba nic mi sie nie psuje ma wszystkie funkce a po co komu IrDa???mozna se wszystko z kompa na komore wrzucic. radze kupic karte pamieci jeszcze nie wiem ile trzyma bateria blututa jeszcze nie próbowałam. nikt z moich znajomych nie ma takiego super fona

  • 0

    276. ~Mvg  2008-02-06 12:31:07  host: chello089077035245.chello.pl

    frani musisz wpisac cztery 0 i osoba z która chcesz sie połączyc tez niech wpisze czttery zera

  • 0

    277. ~magda  2008-02-06 21:16:31  host: bkb130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    trochę wstyd się przyznać, ale nie mogę w tym telefonie wyłączyć dźwięku dzwonka połączenia, czy ktoś może pomóc? w menu ustawienia dźwięków połączeń skala kończy się na 1, a nie jak w przypadku dźwięków klawiszy 0. włączenie trybu cichego też nie pomaga. help, please

  • 0

    278. ~jarq  2008-02-06 22:47:24  host: aavd43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli chodzi o wyglad to jest elegancki estetyczny, ale ma wady jak np. brak mozliwosci ustawienia dzwonka i wibracji jednoczescnie, beznadziejne sluchawki wypadajace z uszu, slaba bateria, zdjecia robi slabe takie jak sagem my500, ale ma tez plusy dobra jakosc dzwieku, wyglad, duzo funkcji(radio mp aparat itd) wejscie na micro sd, dobry wyswietlacz

  • 0

    279. ~kasia  2008-02-08 08:58:42  host: act153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka mam pytanie nie moge wysyłac pliki przez bluthoota, normalnie moge odbierac ,ale nie da sie wysłac, czy ktos mial taki sam problem?????? pomozcie!!!

  • 0

    280. ~Ktosiek  2008-02-08 11:39:58  host: ablg123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli chodzi o kod pin zwiazany z bloo.. to ty wpisz sobie np. 1 druga osoba niech postąpi tak samo iwszysko będzie działać, jest to porostu zabezpiecznie przed nie proszonymi połaczeniami z innym telefonem :D

  • 0

    281. ~banan  2008-02-08 11:43:52  host: epe234.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy w nim trzeba formatowac baterię??

  • 0

    282.  2008-02-09 13:42:06

    hej! czy ustawiał ktoś w tym telefonie pywatność? ja probowalam ze standardowym haslem samsunga (osiem zer) ale mi nie dziala;/ a bardzo potrzebuje tej funkcji..moze mi ktos pomoc?

  • 0

    283. ~AduSia07  2008-02-09 20:42:25  host: ebt90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam... Ten telefonik jest fajniutki tylko cichy... Ma mała pamięć... Ale można sobie kupić kartę pamięci...I jak się wysuwa to ma opoznienie jakieś 2 sekundy może mniej nie podświetla się od razu... Ale jest spoko az tak mi to nie przeszkadza nie zauważyłam tego malutkiego opóźnienia tylko kolega mi pokazał.... No i trzeba się przyzwyczaić do tej klawiaturki... Ale tak ogólnie to jestem bardzo zadowolona jest super bardzo kobiecy... Ale nie tylko... A aparacik wcale nie jest taki zły tylko tzeba troski pogrzebać w ustawieniach mógłby mieć większy zoom, ale i bez tego da się żyć...:PTylko szkoda ze nie ma lampy, bo strasznie by się przydała, gdy robie zdjęcia w ciemności… podoba mi się to ze można sobie zrobić hasło… do wybranych rzeczy… rozmoey da sie nagrywac jak sie gada to trzeba w menu.... żeby wysłane sms się zapisywały jak się wysyła to po prostu kliknąć na ten środkowy przycisk… i jestem ciekawa, bo tego nie wiem czy da się smycz przyczepić i gdzie… proszę o pomoc…:D:D:D dzięki…

  • 0

    284. ~Eilan  2008-02-10 20:49:57  host: adhj177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam wybrać samsunga j600 czy SE w300i bo już sama nie wiem. inni mi doradzają tak drudzy inazej :(

  • 0

    285. ~Madejka  2008-02-10 20:52:25  host: dynamic-87-105-84-142.ssp.dialog.net.pl

    Ten telefon jest fajny chociaż ma mało pamięci. Fajnie że jest na " dotyk " . Polecam [!] A i potrzebuję rady : ten samsung czy SE k800i [?}

  • 0

    286. ~Włascicielka j600  2008-02-11 10:40:39  host: abou186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PYTANIEE POMOCY!! Czy da sie w tym telefonie zmienic obudowe?? WWiem ze nie moge jej sama kupic, ale jakby oddała do serwisu albo cos? Błagam pomozcie, zapaprało mi sie troche lakierem i teraz schodzi lakier ale razem z tš powłoka na telefonie...uwazajecie na zabrudzenia...

  • 0

    287. ~mewa  2008-02-11 21:55:29  host: chello084010052141.chello.pl

    DO 188. ~hania wiesz już jak zrobić żeby zapiywało odrazu na karcie pamięci? Bo też mam taki problem. MAM TEN SAM PROBLEM :/ DA SIE TO JAKOS USTAWIC???!! PLZ HELP!

  • 0

    288. ~Agusia  2008-02-12 19:14:51  host: dxe130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten phonik jest zarąbisty...Jestem z niego bardzo zadowolona ale mam jeden problem... Próbowałam przesłać sobie obrazek a na wyświetlaczu komórki pojawił się komunikat wpisz pin blotooth czy ktoś mi powie gdzie mogę go znależć???? Apropo do osób którym krótko trzyma bateria : kiedy telefon pierwszy raz całkowicie się wyładował i wyłączył trzeba było ładować strasznie długo aż do przesady i operacje powtorzyć 3razy ... Proszę o odp. na moje pytanie

  • 0

    289. ~mati01818  2008-02-13 14:24:25  host: 078088016227.unknown.vectranet.pl

    Mam pytanie czy jak podlączy sie tego samsunga kablem do komputera to on się ładuje?

  • 0

    290. ~tucatcas  2008-02-14 14:57:53  host: acel166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słyszalam zeby pozbyc sie krotko trzymajacej bateri nalezy go odrazu po kupnie podlaczyc do ładowania i ładowac jak najdłuzej tzn. ok 10-12h pzdr

  • 0

    291. ~adamk881  2008-02-15 13:02:19  host: 088156114008.stk.vectranet.pl

    telefon super, co prawda dla praworecznego (wiekszosc) moze byc frustrujace ekran dotykoway gdyz dityka sie czerwonej sluchawki i wychodzi z telefonu;] ogolnie ok do monisi w ustawieniach musisz zaznaczyc ze poprzez zamkniecie klapki nie konczysz pracy z telefonem inaczej mozliwe jest tylko sluchanie radia i mp3

  • 0

    292. ~Karolinka  2008-02-16 18:25:02  host: siedlce6-tp.sdl.vectranet.pl

    mam pytanie chce kupic ten tel i mam jeszcze troche czasu ale nie piszecie ze cicho graja mp3 to prawda?a i jeszcze jedno na samym srodku jest internet to nie przeszkadza jak to jest?warto go kupic czy lepiej nokie 5200 odp!

  • 0

    293. ~zawiedziony  2008-02-16 19:51:58  host: adjz212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilku tygodni sprawuje sie nieźle, jak na telefon z aparatem 1.3Mpix to robi super zdjęcia ma kilka wad ale nie będę wymieniał tu czego mu brakuje bo bym wziął inny ale nie wiedziałem że te telefony mają bardzo delikatne wyświetlacze delikatne puknięci powoduje rozlanie się wyświetlacza lub też nawet pęknięcie go wewnątrz :/ ale to tylko moje spostrzeżenia i doświadczenia z tym telefonem pozdrawiam czytelników :)

  • 0

    294. ~Mangekyou  2008-02-20 22:04:58  host: abhz222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od pól roku. Jestem z niego bardzo zadowolony. Naprawy - 0, problemy - 0, błędy w opisie - 0 :) Odtwarzacz MP3 w nim jest IMHO bardzo dobry. przez ten telefon mój standardowy odtwarzacz poszedł w kąt ^^. Słuchawki co prawda wypadają z uszu, ale na lekcjach ze starszymi (hiehie xD) nauczycielkami może się przydać jako "ściąga MP-trójkowa". Doskonale tłumią dźwięk - jest słabosłyszalny dla innych, ale Ty słyszysz go doskonale. Bardzo lubię klawisze dotykowe (pierwsze trzy dni były koszmarem, ale potem już z górki ^^). Nic nie mam do zarzucenia obsługiwaniu karty pamięci(bez zacinek, płynnie, bezproblemowo). Aparat mnie raczej zawiódł - długie robienie zdjęć, jakość mierna. Jedyną rzeczą, która mnie w nim intryguje to bateria - nieużywana trzyma 3 dni... używana (MP3 ok. 5h + jakaś rozmowa) trzyma... 3 dni ^^. Bluetooth - bardzo ok. Wyświetlacz - bardzo ok. Obudowa do tej pory BEZ JEDNEJ RYSY (a trzeba nadmienić, że mój stary telefon wygląda, jakby spadł z Everestu, a potem został przejechany przez czołg). Podsumowując - jeśli chcesz kupić, gwarantuję głową, nie przejedziesz się na tym ^^.

  • 0

    295. ~asia  2008-02-21 17:16:16  host: achg20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 270 da sie odblokować musisz tylko wcisnac przez dłuzsza chwilke ten sam przycisk ktorym wlaczasz i wylaczasz telefon. J600 mam od jakiegos miesiaca ogolnie jestem z niego zadowonlona, ale niestety jeszcze nie dokonca odkryłam jego wszystkie zalety. mam takie pytanie czy jest mozliwosc aby muzyka ktora mam na karcie bylam dzwonkiem?? bo jak chce tak ustawic to odrazu pojawia sie "skopiuj do pamieci telefonu" skopiuje za 3 piosenki i juz pamiec pelna... prosze o pomoc. z gory dziekuje

  • 0

    296. ~kasiulla1984  2008-02-22 07:41:50  host: cir224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIE ILE WAM TRZYMA BATERIA W SAMSUNGU?

  • 0

    297. ~MONIKA  2008-02-22 07:49:11  host: cir224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ODPOWIEDZCIE PROSZE!!!!!WAZNE MAM DO WAS JESZCZE JEDNO PYTANIE!W SAMSUNGU J 600 PO ROZSUNIECIU KLAWIATURY W KLWAISZACH DOTYKOWYCH PO LEWEJ JEST OPCJA MENU A PO PRAWEJ PLUS PL( W MOIM PRZYPADKU BO MAM TEL. Z PLUSA) I MAM PYTANIE NIE WIECIE JAK TO PRESTAWIC?NIE MOGE SIE NIGDZIE DOCZYTAC W INSTRUKCJI!TYLKO WIEM ZE TO CHYBA SA KLAWISZE PROGRAMOWE!CHCIALABYM KONKRETNIE PRZESTAWIC TO PLUS PL NA INNA OPCE BO CZESTO SIE ZDARZY ZE POMYLKOWO WCHODZE NA! INTERNET . A I JESZCZE JEDNO PYTANKO ILE WAM TRZYMA BATERIA???POZDRAWIAM I BARDZO PROSZE O PILNA ODPOWIEDZ!!!!!!!!!!!

  • 0

    298. ~  2008-02-22 11:58:15  host: station-46-137-87-77.ticom.pl

    hejka, chce kupic ten telefon ale mam pewne watpliwosci... czy te klawisze dotykowe szybko sie psuja?, da sie zminimalizowac odtwarzacz mp3?, czy to prawda, ze nie mozna ustawic mp3 na sms-a? plisss odp.:)

  • 0

    299. ~beas  2008-02-23 11:56:51  host: 88-199-113-71.lukman.pl

    270. odblokować można naciskając klawisz włącz/wyłącz gdy telefon jest zasunięty. 271. menu - ustawienia - bezpieczeństwo - prywatność. I tam w zależności na co chcesz założyć hasło, to wybierasz. Ja mam problem z baterią. Ale to może dlatego, że dopiero drugi raz ładowałam. Mam nadzieję, że po trzecim naładowaniu, jak inni piszą, będzie trzymał normalnie. A z telefonu jestem zadowolona. Dobry aparat i odtwarzacz. Jest w nim wszystko. Ale kalkulatora jeszcze nie wybróbowałam ;)

  • 0

    300. ~  2008-02-23 14:52:04  host: adgx190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do "boss" co ty wogole za glupoty pieprzysz porownujesz dwa inne telefony porownuj samsunga z innym samsungiem a nie to tak samo jak ja bym porownal tego twojego "swietnego SE" do samsunga U700 tez sie chowa ten Se do U700. P&P

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet