Samsung SGH-J200 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-J200 Opinie o Samsung SGH-J200

Samsung SGH-J200

w sumie: 22
  • 0

    1. ~leonardo  2008-03-16 17:27:27  host: public-gprs42398.centertel.pl

    Bardzo przyjemny tani telfon 3G :)

  • 0

    2. ~karol66611  2008-03-17 17:44:50  host: ckm208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon !!!!!! nowy kosztuje około 450 zł.jest 2 razy lepszy od k750i.mom go i jest cool

  • 0

    3. ~ph  2008-03-18 14:49:39  host: esa119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    swietny telefon.. ma oczywiscie profile, notatnik, stoper i minutnik. 42,5 MB pamieci i swietnie dziala z karta 512MB kingston- bardzo szybko ;] zapisuje dlugie filmy ;) jak ktos ma pytania to piszcie ;)

  • 0

    4. ~leonardo  2008-03-19 18:48:57  host: public-gprs49151.centertel.pl

    Jak jakośc dzwieku bo mialem lgku250 telfon 3g i odbioraca nic nie słyszął podczas rozmowy a tu jak czekamna odpoiwedz

  • 0

    5. ~leonardo  2008-03-20 17:11:56  host: public-gprs11556.centertel.pl

    Jka jakosc rozmowy ???

  • 0

    6. ~ph  2008-03-31 17:42:18  host: etg51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakosc rozmowy calkiem niezla- glosnik mozna zrobic naprawde glosny. lepsza niz w sagemie my411 jesli ktos ma porownanie ;] co do jakosci rozmowy 3g czyli wideo to niestety nie wiem bo jeszcze nie zdazylem zadzwonic do kogos kto by mial telefon 3g.. ale postaram sie niedlugo taki test zrobic..

  • 0

    7. ~leonardo  2008-04-23 18:31:45  host: public-gprs84685.centertel.pl

    Jak można zaisntalowac opere mini na ten telefon probuje probuje i nic a ten netfront to potwoernie duzo kb pobiera i kasa ucieka

  • 0

    8. ~Tomek  2008-08-06 23:39:58  host: 219-dom-3.acn.waw.pl

    Mam pytanie dot. tego telefonu. Pod jakie gniazdo podłącza się słuchawki, czy jest tam jack czy tylko pod usb??

  • 0

    9. ~ph  2008-08-13 23:40:54  host: eso251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma jacka. podlaczysz pod takie plaskie gniazdo jak jest w samsungach

  • 0

    10. ~nocny0gier  2008-08-26 10:37:59  host: 078088056250.bsb.vectranet.pl

    ten tel kosztuje 199zł w cerrfoul

  • 0

    11. ~ibrahim  2008-11-15 15:55:38  host: 126-to2-5.acn.waw.pl

    co wy mowicze jest król dubach nawet gry nie dzaiła i wszystko w piędze

  • 0

    12. ~  2008-12-03 18:58:16  host: host-89-230-40-207.przasnysz.mm.pl

    ja go kupiłem za 250 z neta

  • 0

    13. ~  2009-01-01 15:17:15  host: snk-catv-user-190-57.streamnet.pl

    Spoko tylko szkoda ze gry nie działają tylko przez wap ale za to czyta worlda i painta

  • 0

    14. ~marcin  2009-02-08 15:43:37  host: abji251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, a jak ze słownikiem T9? czy tak jak w motoroli v3 nie ma odmian wyrazów i niektórych słówek czy wszystkojest w porządku? i jak się wciskają klawisze - miękkie czy twarde i czy czasem nie za małe. prosze pomóżcie!

  • 0

    15. ~  2009-02-19 16:43:36  host: static-201-54.is.net.pl

    fajny i tani telefon jest w nim prawie wszystko polecam

  • 0

    16. ~marcin  2009-02-21 12:53:35  host: bvb214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak z zasięgiem?? bo wiem ze samsungi zawodzą pod tym względem, a przyciski są wygodne?

  • 0

    17. ~ascrfv  2009-04-05 21:46:27  host: efw53.internetdsl.tpnet.pl

    ja go kupiłem za 200zł nowy w oszołomie i nie narzekam jest ok:)

  • 0

    18. ~myszor  2009-06-03 15:13:55  host: gw8.knc.pl

    Prosty tani telefonik 3G.Polecam

  • 0

    19. ~smoczeklbn  2009-08-08 21:13:14  host: z-freewlan-um.pulman.pl

    hmm kupiłam za 249zł właściwie to jest git leciutki; tradycyjny; ma wideo rozmowe i aparat przedni; przyciski wygodne; tylko w menu trzeba trochę na okrężno latać i nie wiem czemu nie mam polskiego słownika jak piszę smsy :|

  • 0

    20. ~  2009-11-23 15:46:14  host: chello089078212154.chello.pl

    gry jakie formatu mozne na tel samsung sgh j200?? jad i jar nie dzialaja:-(

  • 0

    21. ~Adek  2010-04-03 23:06:47  host: 77-253-164-85.adsl.inetia.pl

    No właśnie. Telefon jest naprawdę super... ale w gry pograć nie można?... Jeśli można to bardzo proszę o szybką odpowiedź w jaki sposób :(.

  • 0

    22. ~  2010-08-21 16:39:23  host: user-109-243-103-155.play-internet.pl

    jakie gierki do tego telefonu ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet