Samsung SGH-i780 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-i780 Opinie o Samsung SGH-i780

Samsung SGH-i780

w sumie: 87
  • 0

    1. ~jarekt  2008-03-13 20:36:42  host: eci189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O cholera! Samsung wprowadza u swoje nowosci w Play chyba najwczesniej w europie. Tego PDA ogladalem w relacjach z Cebity pare dni temu i juz go bedzie mozna kupic!

  • 0

    2.  2008-03-13 21:27:29

    genialny kto mi go kupi??

  • 0

    3. ~jaks  2008-03-17 15:31:36  host: ip-91.189.73.7.e-plan.pl

    umożliwia on VoIP?? Jak działa ten Windows Mobile? Da się tam wszystko swobodnie instalować i poruszać po systemie?? Szkoda że wyświetlacz ma tylko 65 tys. kolorów.

  • 0

    4. ~kemp  2008-03-17 22:12:43  host: 77.236.8.87

    Miesiąc temu premiera i teraz w sprzedaży w Polsce. a Rybka na to...

  • 0

    5. ~jej  2008-03-19 07:44:57  host: abbs149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @3: wątpię by "tylko" 65 tys. kolorów było strasznie przez użytkownika odczuwalne.

  • 0

    6. ~Mlllllll  2008-03-19 13:38:16  host: bill.nask.waw.pl

    Kiedy w końcu zrozumiecie i zapamiętacie, że 65 tys. kolorów to ograniczenie WM a nie technologiczne wyświetlacza!!!

  • 0

    7. ~Mlllllll  2008-03-19 14:41:33  host: bill.nask.waw.pl

    Kiedy w końcu zrozumiecie i zapamiętacie, że 65 tys. kolorów to ograniczenie WM a nie technologiczne wyświetlacza!!!

  • 0

    8. ~Bocian  2008-03-29 16:40:55  host: 208.99.78.158

    Play dał przysłowiowego "ciała" z wprowadzeniem tego telefonu do oferty - do dnia dzisiejszego nie ma go fizycznie w sprzedaży. Czyżby świadome wprowadzenie wbłąd potencjalnych klientów w celu przyciągnięcia ich uwagi? alob nowa startegia marketingowa? Wiem co pisze bo czekam na niego 2 tygodnie. Wystarczy zadzwonić do dowlonego germanosa lub Playzone.

  • 0

    9. ~  2008-03-30 12:27:03  host: nat-pra.aster.pl

    Zgadza sie !!! Nie ma różnicy jak masz WM z 65tys. i symbiana 265tys !!!Sam mam 2 tel i wole telefon z systemem WM.A jak WM by miał wiecej niz 65tys kolorów to by pracował krucej na baterii o jakies 24 godziny!!!

  • 0

    10. ~dans  2008-04-03 20:41:41  host: dynamic-78-8-114-108.ssp.dialog.net.pl

    ja dzisiaj nabyłem ten aparacik i jestem naprawde pod wrażeniem. zamówiłem go we wtorek , a w czwartek zadzwoniła konsultantka z salonu że telefonik czeka. widocznie nareszcie maja go w magazynie

  • 0

    11. ~antra  2008-04-18 11:41:28  host: abdi81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam ten telefonik jest w sprzedaży i na dzień dzisiejszy nie ma problemu z jego dostępnością, wiem bo sama go sprzedaje:)

  • 0

    12.  2008-04-25 20:56:03

    Czy ładuje się po podłączeniu przez USB, jak np. w810i?

  • 0

    13. ~Panicz  2008-04-30 18:07:27  host: 80strand-nat.pearson.com

    Hej. Podzielcie się spostrzeżeniami na temat działania tego foniku: ile trzyma bateria, jak się pisze na klawiaturze, jak się sprawdza nawigacja w wersji navi. Będę wdzięczny bo rozważam kupno. Serdecznie pozdrawiam

  • 0

    14. ~ander  2008-05-02 18:46:42  host: h-87-199-9-30.dolsat.pl

    zastanawiam się nad zakupem tego modelu lub Toshiby G900 i LG KU990. prosiłbym o jakieś konkretne opinie w tym temacie. Jeśli chodzi o KU990 to sądzę po komentarzach, ze warto się nad tym zastanowić. Zakładam, że biorę telefon na firmę. Często chodzę w garniturach wiec zależy mi na wadze jak i gabarytach telefonu. Jednak potrzebuje odczytywać pliki pakietu office ze względu na wykonywany zawód. LG tego nie ma, ale mimo to strasznie kusi... HILFE :D

  • 0

    15. ~kris  2008-05-06 19:49:14  host: dzn172.internetdsl.tpnet.pl

    kupilem go dzisiaj i nie musialem czekac dali mi od reki

  • 0

    16. ~bartek  2008-05-06 20:31:33  host: aboe199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Qrde znowu nie ma dzieciSE...ahh...pewnie zobaczyli tego phona i powiedzieli...eee kicha nie ma walkmana:D:D:D hahahahhahaha procek 624Mhz na pokladzie:D:D:D. Kolejny cud techniki zapakowany w elegencka obudowe ze skromnym napisem "samsung". Niech sie teraz Nokia i SE

  • 0

    17. ~Artixz  2008-05-08 00:51:43  host: 87-205-222-29.adsl.inetia.pl

    Ja moge napisac tylko tyle. Dla osób co czytaja inne fora i przypadkiem wyczytaly ze wewnętrzy gps jest zblokowany, moge powiedziec tylko tyle ze jest to bzdura. GPS dziala az milo, tomtom dziala pieknie, ale trzeba sobie zainstalowac program prtsplitter i przekierowac porty, googlemaps smigaja az milo. I nie jest to a-gps tylko prawdziwy gps.

  • 0

    18. ~buran  2008-05-11 19:50:01  host: nat-pra.aster.pl

    Prawie kazdy tel.bedzie ładowany przez usb.

  • 0

    19. ~  2008-05-21 18:59:00  host: host-217-172-238-42.gdynia.mm.pl

    Odradzam kupowanie tego telefonu. Posiadam go od początku kwietnia i do dnia dzisiejszego NIKT nie potrafi uruchomić wbudowanego weń modułu GPS. Antena GPS wymieniona - a telefon w dalszym ciągu jej NIE obsługuje.

  • 0

    20. ~AaAa  2008-05-22 20:59:14  host: aatp194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mógłby ktoś polecić jakąś konkretną mapę ??

  • 0

    21. ~lampek  2008-05-25 18:56:27  host: abrl196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To prawda ze lubia wieszac sie te telefony??? Napiszcie!!! W lipcu podpisuje umowe z play i chce nabyc ten model. Prosze o konkretna opinie!

  • 0

    22. ~das  2008-05-27 08:50:26  host: dynamic-78-8-117-171.ssp.dialog.net.pl

    Pitolenie. mam go już miesiąc - automapa chodzi na nim bardzo pieknie autopilot - sprawdzany bez problemu także polecam - a jeżeli ktoś ma problem to jest od tego gwarancja tylko trzeba umieć z niej korzystać

  • 0

    23. ~Michal  2008-06-01 21:20:02  host: c208-115.icpnet.pl

    Automapa dziala najlepiej ;-)

  • 0

    24. ~abc  2008-06-07 23:30:20  host: public-gprs68962.centertel.pl

    Telefon wart swojej ceny.Jedno małe ale...W słońcu jakość wyświetlacza kiepska

  • 0

    25. ~Majki  2008-06-09 13:30:01  host: eeo186.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefonik, na początku trzeba się tylko przyzwyczaić do specyficznego w tym telefonie dotykowego wyświetlacza, który ukryty za plastykową szybką działa czasami opornie. Generalnie jak na dzisiaj najlepszy telefon z WM6.0 na pokładzie. Pozostałe z rozsuwaną klapką troszkę kuleją, bo po prwnym czasie klapka zaczyna się wyrabiać. Najlpesza konkurencja to toshiba g900 też bardzo dobry fon. Wprawdzie słabszy procek, ale daje radę. Polecam go gorąco.

  • 0

    26. ~niq  2008-06-19 16:12:21  host: 157.25.31.16

    Działa ładnie, może średnio wygodny do pisania smsów (te przyciski są dość małe) ale wifi, GPS i cała reszta zabawek zaspokoi potrzeby większości gadżeciarzy :)

  • 0

    27. ~Marti  2008-06-19 18:52:48  host: chello081018199159.chello.pl

    ale jest już w Orange:-)

  • 0

    28. ~PS  2008-07-02 22:53:46  host: 92-238-134-117.cable.ubr23.edin.blueyonder.co.uk

    Zabawne, ale na witrynie Samsunga nie mogę go znaleźć. Może to podróba ;)

  • 0

    29. ~cytruss  2008-07-12 09:48:37  host: 217.153.131.237

    no i jak wam się sprawuje ten model samsunga?

  • 0

    30. ~ja  2008-07-13 18:30:32  host: hrg16.internetdsl.tpnet.pl

    a teraz w zestawie z Auto Mapą w sieci Play :D

  • 0

    31. ~Stacho  2008-07-15 22:52:00  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    Wlasnie jutro mam dostac ten telefon...zobacze czego jest wart;) i postaram sie opisac 1 wrazenie...

  • 0

    32. ~cytruss  2008-07-21 07:22:19  host: bda241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no i jak wrażenia Stacho?

  • 0

    33. ~Stacho  2008-07-22 17:01:37  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    mam juz kilka dni telefonik i jak na chwile kozak...tylko nie dla wszystkich...navi chodzi wspaniale...poprzednio mialem nokie e61 i nie ma co porownywac...nokia lezy.....

  • 0

    34. ~Konrad  2008-07-25 20:57:58  host: kazia7-2.zax.pl

    Witam, czy przedłużając umowę przez internet w Orange otrzymam ten telefon z Automapą ??W salonach i sklepach tak ale przez internet nie wiem i nie bardzo konsultanci Propozycji się orientują co jest w pudełku. Dziękuję za odpowiedź

  • 0

    35. ~jaro  2008-07-26 13:03:07  host: 217.153.131.237

    i jak z tym telefonem, jakie wrażenia?

  • 0

    36. ~ooo  2008-07-31 21:15:29  host: acwt141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    testowal moze juz ktos karty x-sim czy pochodne tornado itp na ominiecie simloka w i780?

  • 0

    37. ~wroniegniazdo  2008-08-05 18:48:36  host: apn-77-112-135-171.gprs.plus.pl

    Czy ktoś z Was używa na i780 Opery Mini? Nie wersji Mobile, tylko tej, która odchudza strony? (Mam i600 i jestem zadowolony. Brakuje mi jedynie obsługi platformy Java i GPS-a).

  • 0

    38. ~anek  2008-08-26 16:16:34  host: bdl71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry fon, polecam

  • 0

    39. ~Qoorczak  2008-08-28 15:49:10  host: gnb250.internetdsl.tpnet.pl

    Stacho, napisz coś więcej na temat i780??

  • 0

    40. ~oinQQ  2008-09-03 15:11:59  host: epp137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    windows mobile moze dzialac tylko przy 65 tys kolorach pozdrawiam:D

  • 0

    41. ~pomoc  2008-09-16 23:30:11  host: acvk155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam telefonik zajefajny gorrąco polecam tylko ludzie jak wyłączyć lcd czy automatycznie go się nie da ??

  • 0

    42. ~romex  2008-09-23 11:46:21  host: h-b207-214.resetnet.pl

    czy SAMSUNG i780 NAVI ma radio? Wiem że raczej nie, a konsultant w lubelskim Play u że tak- kto ma rację?

  • 0

    43. ~kubiakk  2008-10-29 23:15:58  host: public42392.xdsl.centertel.pl

    Witam!! czy na tym fonie działa turbo sim i pochodne??omijanie sim loka??

  • 0

    44. ~kubiakk  2008-10-30 15:21:01  host: public42752.xdsl.centertel.pl

    Czy na tym kom chodzi turbo sim??

  • 0

    45. ~zlymisiek  2008-10-31 13:53:40  host: iki138.internetdsl.tpnet.pl

    witam wszystkich mam jeden problem z tym telefonem, kiedy mam zablokowane klawisze wyswietlacz podswietla sie caly czas i wszystko na nim widac, kiedy natomiast odblokowuje klawisze ekran gasnie co nie znaczy ze nie dziala,nic na nim poprostu nie widac ale dziala wszystko! czy mial ktos podobny problem? pozdrawiam

  • 0

    46. ~zlymisiek  2008-10-31 15:53:02  host: iki138.internetdsl.tpnet.pl

    w sprawie tego problemu z wyswietlaczem przy odblokowanych klawiszach to wystarczy "twardy reset" ale uwaga na wszystkie dane z telefonu (nie z karty) np lista kontaktow opis na stronie http://www.softpocket.ca/solutions/vault/basics/hardreset/samsun g/i780.html

  • 0

    47. ~OMFG !!!!  2008-11-14 13:44:08  host: aco250.internetdsl.tpnet.pl

    WOW !!!! PANOWIE !!!! kupilem w Empiku w Arkadii Samsunga I780 w full opcji ( z automapa ze słuchawką bluetooth wep 300 ) za 999 zł !!!!!!!! normalnie szaleństwo... w innych warszawskich empikach tez podobno mają !!!!!

  • 0

    48. ~KAMIL  2008-11-22 23:28:19  host: dlx96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Mam samsunga i780 juz ponad tydzien ,szczerze jestem bardzo zadowolony ,służy mi głownie do obsługi firmy czyli : e-mail ,przeglądarka www i program putty ,wszystko śmiga pięknie ,dwie baterie -bardzo dobry pomysł (niestety przy zmienianiu telefon się wyłacza ,mogło by być jakieś podtrzymanie na 10s) ,nawigacja odpala się tylko troszkę wolniej od tej którą mam osobno w samochodzie ,sam program nawigacyjny bardzo fajny i "przejrzysty" ,niestety nawigacja żre strasznie baterię (na nawigacji telefon rozładował mi się w 6h). Windows ładnie śmiga ,zaciął mi się tylko raz ale później stwierdziłem co jest tego przyczyną (nawet po zamknięciu aplikacji tel przechowuje to sobie w procesach) wystarczy raz na dzień wcisnąć "zakończ wszystkie procesy" ,po tej opcji odpalają się tylko te aktualnie używane a niepotrzebne są zamykane ostatecznie i nie zawalają pamięci. W Play ,abonament 60zł -cena telefonu 400zł Pozdrawiam ,mam nadzieje ze pomoglem

  • 0

    49. ~AK  2008-12-23 00:01:37  host: chello087206235246.chello.pl

    Telefon jest super! GPS sprawuje si? b.dobrze. Polecam zakup!!!!

  • 0

    50. ~SKS  2009-01-13 10:49:58  host: ip-213-17-168-85.netia.com.pl

    mam ten telefon 3 miesiace, najlepsza opcja jest wirtualna myszka, nie trzeba za czesto wyciagac rysika, co do GPS działa bez zastrzezen,podobnie ma sie wifi,oprocz tego od cholery opcji, jesli chodzi o wady to lekko niestandardowa rozdzielczosc ekranu 320x320 i wlasciwie to wszystko

  • 0

    51. ~megi  2009-01-26 06:32:26  host: e-lista.pl

    a jak wymienić baterię w nim? Próbowałam i nic... na pewno jest jakiś sposób...

  • 0

    52. ~  2009-02-08 23:16:05  host: cfh193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można na nim odczytywać pliki pdf?

  • 0

    53. ~wolo  2009-03-08 11:53:47  host: cz251.internetdsl.tpnet.pl

    z czego zrobiona hest obudowa??? plastylk jakis kompozyt czy metal??

  • 0

    54. ~ziemjak  2009-03-24 12:27:55  host: ekt226.internetdsl.tpnet.pl

    Czy tel jest kompatybilny z profilem Bluetooth: A2DP / AVRCP

  • 0

    55.  2009-03-25 06:54:58

    Na nawigacji wytrzymuje 6 godzin?? To bardzo duzo hehe;) To szok. To nie 1,5 godziny jak w HTC Diamond:(

  • 0

    56. ~qpios  2009-03-25 09:30:09  host: adma77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Awaa. Użytkuje go przez względnie krótki czas - ledwo 2 dni, ale mogę z czystym sumieniem wystawić 5+. Na minus jest tylko wyświetlacz, na którym ledwo co widać po wyjściu na słońce. Jak dla mnie - bomba. Nie żałuję pieniędzy, za które mógłbym mieć góra jakiegoś szmatławego Sony Ericssona.

  • 0

    57.  2009-04-01 18:37:53

    @53- plastik

  • 0

    58. ~  2009-04-02 20:00:55  host: inet20909nh-2.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    obudowa jest z tworzywa z dodatkiem włókna szklanego.. podobno ;/

  • 0

    59.  2009-04-10 17:09:26

    @53 obudowa wykonana jest z plastiku - tylna część taka antypoślizgowa ;p

  • 0

    60. ~xxx  2009-06-07 09:30:47  host: auc34.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefon szkoda tylko ze za telefon z 2007 roku tyle sobie liczą

  • 0

    61. ~Kubczyk  2009-07-13 20:23:17  host: dynamic-62-87-219-161.ssp.dialog.net.pl

    Chciałbym się dowiedziec w jakich formatach odtwarzane jest wideo i czy jest odtwarzane w avi. Z góry dziękuje...!!!

  • 0

    62. ~Zupka Chińska  2009-07-14 10:33:42  host: 87-205-234-184.adsl.inetia.pl

    Jak się wiesza to trzeba uaktualnić ROM, mnie jakoś to nigdy nie przeszkadzało. Co do GPS'u to powiem, że tylko wgrałem program nawigacyjny i już można było korzystać za darmo przez bluetooth. No i ma wszystkie ważne udogodnienia (wi-fi, HSDPA itp.), które działają bez problemu. Poza tym dzięki Windowsowi można wgrywać programy np. odtwarzacze, co jest dla mnie bardzo ważne.

  • 0

    63. ~GGG  2009-07-21 09:36:06  host: aux98.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie jak w i780 ustawić budzik / alarm by włączył się również wtedy gdy telefon jest wyłączony? W innych telefonach to norma w i780 nie wiem jak to zrobić, a zawsze wyłączam telefon na noc.

  • 0

    64. ~kuba  2009-08-11 17:06:40  host: cen130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam nadzieje ze będzie w sprzedarzy w następnym roku bo jest świetnym telefonem za rozsądne pieniądze.

  • 0

    65. ~KOsteczko  2009-08-12 23:54:59  host: 213.155.189.10

    BARdzo PRosze w jakim salonie play moge wziasc synowi na urodziny(21 sierp) BArdzo prosze.bede wdzieczny kosteczko@wp.pl

  • 0

    66. ~kosteczko11  2009-08-14 16:32:27  host: 213.155.189.10

    WITAM.otoz chcialbym ten telefon w play ale gdy ide do punktu sprzedazy mowia mi ze go nie ma w magazynie co mam zrobic plz o pomoc

  • 0

    67. ~  2009-08-19 22:30:23  host: affw16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ehh nic nie mają go już wogole dlatego jest w kategori telefony o ograniczonej dostępności.

  • 0

    68. ~jonathan  2009-08-22 13:59:42  host: public-gprs106736.centertel.pl

    zastanawiam się nad tym fonem albo samsungiem i550w. Który wybrać w play?? dzięki;]

  • 0

    69. ~Gwiazda  2009-08-30 21:25:33  host: aaxl151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma juz i nigdzie nie bedzie w sieciach. na allegro do 900zl dostaniesz nowy 24 gwar. samsunga... czy wgrywane aplikacje nie maja problemu z niestandardowa rozdzielczoscia?

  • 0

    70. ~maniek  2009-10-17 23:19:50  host: 093105113228.siedlce.vectranet.pl

    Powiedzcie mi jak wygląda słuchanie muzyki przez głośnik? Bo w I600 głośnik jest tragiczny... Jakość zdjęć przyzwoita?

  • 0

    71. ~MISIEK  2009-12-14 13:05:46  host: glin1.zchbl.com.pl

    Rewelacyjy telefon :), najlepsza w nim jest myszka optyczna :), pracuje się jak na małym laptopie polecam!.

  • 0

    72. ~GREEN  2009-12-26 10:59:53  host: 188.33.213.166

    telefon ma mało sobie równych i jest poprostu zaje....

  • 0

    73. ~Mateusz...>!  2010-01-23 09:28:15  host: 188.146.107.76.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Ten tele ma bardzo słabo baterię bo trzyma aby 3 dni.!

  • 0

    74. ~ada  2010-06-10 03:25:51  host: c-67-184-113-210.hsd1.il.comcast.net

    mam pytanie nie wiecie dlaczego caly czas mi sie wylancza ten telefon? mam go 2 dni i nie moge obczaic..jak uzywam to ok a zaraz jak wygaszamto automatycznie sie wylancza

  • 0

    75. ~m  2010-09-17 14:00:29  host: 156.17.52.29

    on się nie wyłącza tylko przechodzi w czas czuwania;) Spróbuj sobie zadzwonić na swój tel. w momencie kiedy jest właśnie tak "wyłączony" i zobaczysz, że wszystko ok. Po prostu się wygasza żeby oszczędzać baterie.

  • 0

    76. ~stefan  2010-10-07 14:31:55  host: 193.213.227.243.static.telenor.net

    można jeszcze kupic gdzies ten telefon? nowy?

  • 0

    77. ~  2010-10-20 20:06:33  host: aaaq152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak na allegro

  • 0

    78. ~slaweksie  2010-11-04 15:29:34  host: hmr234.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, czy ktoś ma pełną instrukcje do tego telefonu ?? W necie i na stronie szajsunga sa tylko skrócone. Jeśli TX

  • 0

    79. ~dolores  2010-12-15 20:13:03  host: 89-77-114-199.dynamic.chello.pl

    Witam. Mam ten tel od 2 dni i coś zrobiłam bo zniknął mi kursor myszki. myszka jest i działa bo podświetlają się różne foldery ale jej nie widać i jest to bardzo irytujące bo nie wiem co robię. Czy ktoś wie co z tym zrobić? Bo pewnie przycisnęłam jakiś przycisk. Z góry dziękuję

  • 0

    80. ~joanna  2010-12-28 22:50:55  host: aatp7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć, telefon posiadam od tygodnia. Chcąc skorzystać z kilku przeniesionych na niego programów odkryłam jakoby nie odczytywał plików .jar - czyli jakby nie posiadał javy. No i nie odczytuje też plików .rar, co bardzo bym chciała żeby robił. Mógłby mi ktoś tę sytuację wyjaśnić? Z góry dziękuję.

  • 0

    81. ~  2011-01-02 18:40:02  host: egg245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do plikow jar potrzebny jest program (doinstaluj do WM), najlepiej jeodek, odpalasz programik i pozniej konkrtny plik javy, mam i600 na i780 dziala chyba podobnie, jakbym sie mylil to wybaczcie

  • 0

    82. ~mati  2011-01-08 00:39:26  host: iyt50.internetdsl.tpnet.pl

    ~dolores--> przypuszczam, że zmieniłaś w opcjach myszkę na 4 kierunkowego pada:) wiec udaj się do ustawien->myszka;) ~joanna--> aby czytac pliki javy musisz zainstalowac aplikację jbed emulator:)

  • 0

    83. ~zip  2011-04-08 15:23:47  host: 85-31-241-106.internetia.net.pl

    tel mam od 2 lat i jestem zadowolony.. gps działa jak ta lata, wifi też, aparat troche słaby, ale cóż.. bateria trzyma tydzień..

  • 0

    85. ~  2011-04-26 07:41:16  host: z24-13.opera-mini.net

    ale słaba bateria jestem pod wrażeniem że samsung wypuścił coś takiego

  • 0

    86. ~Diablo  2012-05-22 19:55:11  host: jelonki.robbo.pl

    Witam. Telefonik miałem od początku kiedy play go wprowadził, dostałem od ręki w jednym z Warszawskich salonów. Dopiero niedawno przesiadłem się na inny telefonik i powiem że mam do niego wielki sentyment. Trudno było się przenieść, WM oferuje na prawdę wiele, gps chodzi jeśli ustawiło się porty jak trzeba, a z programikami łapał fixa w 5-15 sec. Jeśli ktoś chciałby starszy telefonik z qwerty, albo po prostu lubi WM 6xx to bardzo polecam, jedyne co zepsuło się przez te lata użytkowania to port (z mojej winy), ale nie było problemów z wymianą. Podsumowując dobrze wykonany, miły telefonik z BARDZO wytrzymałą baterią jak na wczesnego smartfona ;)

  • 0

    87. ~  2012-07-21 16:16:57  host: dqs29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam problem z włączeniem automapy wyskakuje jakiś błąd nie można uruchomić programu a bardzo jest mi potrzebna czy ktoś mógł by mi pomóc??Dzięki.

  • 0

    88. ~  2012-11-25 08:57:29  host: v53-03.opera-mini.net

    a ta AM jest z aktualna licencja? na poczatek sprobuj wylaczyc telefon poprzez miekki reset - rysikiem w otworek po lewej stronie. Telefon uzywam od prawie 4 lat. Fabryczne akumulatory stracily juz nieco ze swej mocy, ale nadal ladowarka potrzebna jest raz na 2-3 dni, co przy dwoch bateriach pozwala na ladowanie telefonu raz - dwa razy w tygodniu, co przy bardzo intensywnym uzywaniu jest wynikiem doskonalym. Faktycznie wyswietlacz w sloncu slabawy. Jest do telefonu aktualizacja do WM6.1 Professional. Telefon z tym systemem jest sprawniejszy, choc sam system nie ma polskiej lokalizacji. Troche o aplikacjach: - poczta @ - korzystam z systemowego oprogramowania i jestem zadowolony. Oczywiscie poczta ta jest jedynie wspomaganiem podczas podrozy. - przegladarka internetowa - Opera mini - super. - nawigacja - AM 6.8.1 - bez problemow. - dodatkowo korzystam z odtwarzacza mp3 - Nitrogen - bardzo polecam. - kalendarz, budzik, mobilny excel, word - aplikacje fabryczne ok. - odtwarzacz plikow pdf - oryginalny czytnik Adobe dla urzadzen mobilnych (wersja 2) - bez problemow. Telefonu uzywam jako podrecznego komputerka do pracy w podrozy, nawigacji i do czytania wiadomosci w internecie, kiedy nie mam ochoty siadac do komputera. Nie uzywam telefonu do gier i tego typu zastosowan. Plusy: doskonale narzedzie wspomagajace dzialania tzw. biurowe, obudowa po tylu latach intensywnej eksploatacji ani troche nie trzeszczy, doskonale rozwiazanie z dodatkowa bateria i osobna ladowarkado niej, bardzo dobry dzwiek rozmow i zbieranie przez mikroofon oraz wiele wiele innych zalet. Minusy: slaby aparat nadaje sie praktycznie tylko do wykonywania zdjec dokumentacyjnych, slaby glosnik multimediow, brak radioodbiornika, nietypowe samsungowe zlacze USB,

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet