Samsung SGH-i750 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-i750 Opinie o Samsung SGH-i750

Samsung SGH-i750

w sumie: 17
  • 0

    1. ~annihil  2005-08-14 14:56:22  host: 80.51.238.62

    mam D500 ale i750 to już prawdziwa rewelacja.Kiedyś będe go miał :)

  • 0

    2.  2005-11-04 15:15:38

    no i wszystko;) niczego wiecej od telefonu nie wymagam pamiec eMpeći foto elegancja zapakowane w male cud pudeleczku

  • 0

    3. ~mack  2005-12-28 23:31:55  host: f155.osiedle.net.pl

    Z tego co gdzies przeczytalem, to ten telefon zostal wycofany. Za to jest i300

  • 0

    4. ~xyz  2006-09-08 12:38:37  host: rev-27.malnet.pl

    aż się prosi o przynajmniej 3 mln pixeli, to prawie standart w tej klasie...

  • 0

    5.  2006-09-08 13:12:11

    Wycofany ,czyli skierowany na polski rynek.

  • 0

    6. ~fata szukrowa  2006-09-14 10:18:04  host: 217.153.105.106

    a gdzie radio?? hahah za polowe kasy mam wypasionego se

  • 0

    7. ~skee  2006-12-20 17:43:23  host: 213-238-82-148.adsl.inetia.pl

    radio ? wypasiony SE ? ludzie kochani przecież to nie jest telefon, to jest Pocket PC z funkcja telefonu. Taki mały szczegół - posiada CPU 416MHz Intela i 64mb pamięci RAM i bije na głowe wypasione Nokie i SE. Ja czekam na I760. Nie został wycofany - jest oficjalnie dostępny na całym świecie

  • 0

    8. ~Dawid  2006-12-26 14:15:25  host: 150-8-2-83-chelmno.marton.net.pl

    Czytalem test tego telefonu i wypadł znacznie lepiej niż te wszystkie nokie ze symbianami, podobno jest świetny ma wszystko o czym tylko można pomażyc, nie zawiesza się przy otwartych wielu aplikacjach ani nawet nie zwalnia, co akurat jest widoczne w nokiach;/

  • 0

    9. ~addamoo  2007-01-12 14:00:36  host: awl47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A kto mi powie kiedy to cacko bedzie w ofercie Orange?

  • 0

    10. ~napster  2007-02-06 20:31:56  host: nat.netx.waw.pl

    nie wie ktoś za ile można kupić go na abonament w erze?

  • 0

    11. ~jessica simpson  2007-02-11 15:19:35  host: chello087206203070.chello.pl

    Ale gówno ja pierdziele sn p990i to jest cos

  • 0

    12. ~premier  2007-07-05 20:03:29  host: alm140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    trzeba przyznać, że telefon jest klasą samą w sobie. jest już tyle czasu na rynku, a cena dalej jest baaardzo wysoka

  • 0

    13. ~;Domelo  2007-12-21 14:59:20  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    to wypasiony komp funkcja dzwonienia i w obudowie telefonu komorkowego typu slider i dodatkowo odtwarzacz mp3 CUDO !!!!!! TYLKO CZEMU MA TYLKO 65 TYS KOLOROW ?? . tak samo z wyswietlaczami robi toshiba rozdzielczosc 240x320 dotykowy a tylko 65 tys kolorow

  • 0

    14. ~ciacho  2008-01-09 20:47:50  host: ain181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podobno windows mobile nie radzi sobie z większą ilościa kolorów

  • 0

    15. ~ble-ble  2008-01-10 13:10:19  host: afp30.internetdsl.tpnet.pl

    a jak z mozliwoscia wgrnia windowsa 2005? brak? i co lepsze to czy i710 ? jakie roznice

  • 0

    16. ~obeznany  2009-02-12 15:51:32  host: mggp251.glinik.pl

    wm obsluguje do 65k kolorow wiec bez sensu jest robienie wyswietlacha z wieksza ich iloscia. pozdro dzieciaczki.

  • 0

    17. ~szpyrek  2009-06-30 16:17:45  host: xdsl-15242.lubin.dialog.net.pl

    a czy ten tel ma GPS albo coś takiego ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet