Samsung SGH-i620 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-i620 Opinie o Samsung SGH-i620

Samsung SGH-i620

w sumie: 20
  • 0

    1. ~  2007-08-05 20:41:31  host: static-ip-87-248-66-136.promax.media.pl

    wyswitlacz 65tys kolorow? To chyba jakies nieporozumienie, albo Samsung leci sobie w kulki...

  • 0

    2. ~bla  2007-08-06 12:55:50  host: chello089076048077.chello.pl

    szkoda że nie ma radia.....

  • 0

    3. ~heh  2007-08-07 19:27:02  host: public-gprs42226.centertel.pl

    a co widzisz wiecej niz 65tys. kolorów ?

  • 0

    4. ~tidum  2007-08-09 20:38:32  host: dkb198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    400 mhz!

  • 0

    5. ~karzel555  2007-08-22 02:04:12  host: chello084010227150.chello.pl

    do heh...tak widze wiecej niz 65k kolorow...ludzkie oko rozpoznaje ok 300k...no chyba ze Ty akurat jestes niedowidzacy...:P

  • 0

    6. ~Yo-mAN  2007-08-22 21:25:37  host: aaz106.internetdsl.tpnet.pl

    Mowilem to juz wiele raz ale powiem jszcze raz. TELEFONY Z SYSTEMEM OPERACYJNYM WINDOWS MOBILE NIE MOGA MIEC WIECEJ NIZ 65TYS PONIEWAZ WINDOWS MOBILE WIECEJ KOLOROW NIE OBSLUGUJE... kapiszi????

  • 0

    7. ~KObaltus  2007-08-27 16:02:36  host: samsung.k.itsa.pl

    windows w wersji mobile nie potrafi obsłużyć wiecej a nie samsung leci w kulki. Potrzeba wam wiedzy abnegaci bo tylko narzekać byście chcieli!!!

  • 0

    8. ~memento  2007-08-31 23:52:06  host: chello089078119095.chello.pl

    heh dobre hihi kolega moze matematyk i woli odejmować dane niż oglądać wyświetlacze

  • 0

    9.  2007-09-04 13:54:21

    @1-WIndows Mobile nie obsługuje większej ilości kolorów.

  • 0

    10. ~Daniel0  2007-10-07 11:40:08  host: chello084010245061.chello.pl

    Echh, dac ludziom palec, to reke w lokciu... Po co Wam wiecej niz 65k kolorow??!! To w zupelnosci wystarcza. Poza tym to jest tel przeznaczony GLOWNIE dla sektora biznesowego, a nie o robienia zdjec i zabawy. To oczywiscie tez, ale nie jest to glowne zalozenie producenta, wiec po co w takich tel lepszy wyswietlacz??

  • 0

    11. ~Roxin  2008-03-28 14:37:56  host: apn-77-115-67-215.gprs.plus.pl

    Ale fajna dyskusja. A o samym telefonie i jego możliwościa ZERO informacji :-) To strona o aparatach, ale nie fotograficznych

  • 0

    12. ~omega  2008-05-22 13:21:25  host: chello089076020140.chello.pl

    Telefon nie posiada wi-fi, błąd w tym jaki i wielu innych opisach, posiadam taki telefon od 2 miesięcy i nigdzie niema takiej funkcji

  • 0

    13. ~konik76  2008-06-13 22:03:47  host: chello084010104010.chello.pl

    omega - a gdzie Ty w opisie widzisz wifi? Bo ja widzę że nie ma chyba że mi monitor przekłamuje.

  • 0

    14. ~looki  2008-07-24 12:32:46  host: addc4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja posiadam dany telefon i jestem zadowolony :)

  • 0

    15. ~~~sk~~  2008-11-14 17:44:03  host: bei161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefony z symbianem lub Windows mobile nie obsługują wyświetlaczy większych niż 65k kolorów

  • 0

    16.  2008-12-18 18:33:31

    do 15. co Ty nie powiesz?? ja w swoim tel z symbianem mam 16 mln kolorów. a co do tego telefonu telefonu to straszna pokraka, nie podoba mi się ale to rzecz gustu...;/

  • 0

    17. ~  2009-02-22 13:20:44  host: eku86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie, ze nie obsluguje wiecej niz 65tys. tylko nie moze miec 256 tys. Bo 16mln już dziala ;]]

  • 0

    18. ~adam792  2009-03-30 20:36:40  host: chello087207184018.chello.pl

    w sumie to hmm... w opisie pisze "HSCSD - nie" ale z tego co wiem to ten telefon posiada HSCSD bo to jego jedna z głównych zalet ;]

  • 0

    19. ~tortue792  2009-07-28 16:05:27  host: chello089077110186.chello.pl

    byłem posiadaczem tego telefonu jakiś czas i powiem Wam że to jeden z najgorszych telefonów jakich posiadałem... Ten model wogóle się samsungowi nie udał. Nie polecam. w obsłudze tragedia.

  • 0

    20. ~v-seba  2009-10-28 15:26:39  host: abh181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty tele...;) moja kobietka ma taki tylko ze rozowy...;) w cholere drogie czesci do niego ale tele fajny;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet