Samsung SGH-i600 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-i600 Opinie o Samsung SGH-i600

Samsung SGH-i600

w sumie: 153
  • 0

    2.  2006-09-06 18:05:44

    czy to telefon???? brak danych

  • 0

    3. ~ALI  2006-09-06 19:18:17  host: apn-99-89.gprspla.plusgsm.pl

    jaki syf :) to jest smartphone z WM 5.0, WCDMA i WIFI 802.11g - stary to niezly wypas. ciekawe jaka cena.

  • 0

    4.  2006-09-06 21:54:39

    błęda macie :P
    ten telefonik nie pracuje pod windows mobile, tylko pod microsoft smartphone. A to różnica :P

  • 0

    5. ~152  2006-09-10 12:37:55  host: evs152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rozsuwana musi być bo klawirki niema

  • 0

    6.  2006-09-10 12:40:30

    To kupuja ludze ktorzy nazywaja sie biznesmeni.Body nie wszystkie fony sa robione dla takich dzici jak ty ktorzy musza miec aparat 5 i nei wiadomo jeszcze jakei bajery

  • 0

    7. ~general12  2006-09-12 17:54:07  host: 79-z.sm-rozstaje.pl

    no ja bym nie powiedział ze to jest fon dla biznesmen'ów chociaż by dlatego ze czas roamów ma 250 min czyli biznesmen by musiał go ładować co jekies 5 godzin :P oprucz tego ze ma WiFi to dla mnie jest to totalny syf

  • 0

    8. ~  2006-09-13 21:28:51  host: coi187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na co komu taki syf który pewnie ze 3 tys kosztuje

  • 0

    9. ~noob  2006-09-19 21:47:22  host: acpo24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    general12 newetbiznesmen nie gada bez przerwy, a jak nie wiecie na co komu taki syf to się nie odzywajcie

  • 0

    10. ~art  2006-10-18 11:47:03  host: gprs10.orange.pl

    ...jak czytam te wypowiedzi to sie tylko utwierdzam jak wiele osób nie ma totalnie gustu... Przecież ten telefon jest po prostu brzydki. No ale cóż jeśli w polsce za ładny samochód uchodzi vw golf...

  • 0

    11. ~  2006-12-05 23:22:01  host: 195.189.142.208

    Slaby wyswietlacz

  • 0

    12. ~s  2006-12-07 18:02:25  host: nat-mo2.aster.pl

    DO art: Masz coś do golfa? A poza tym ten telefon jest poprostu geniealny... Nie pomyśleliście, że on będzie kosztował jakieś 2 tyś a odpowiednik nokii 4? No ale skoro dla was to żadna różnica to wasz problem...

  • 0

    13. ~  2007-03-03 16:01:19  host: ps209.pro.lama.net.pl

    korzystam z tego tel i jestem zadowolony moze nie jest najpiekniejszy ale funkcjonalny baterie laduje co 2 dni gdy korzystam duzo z wifi a tak to 4 dni spokojnie przy normalnym trybie rozmów , posiada windows mobile wbrew temu co napisal tu jeden kolo, aparat 1.3 ale jak ktos chce miec extra aparat i telefon i palmptopa w jednym to polecam samsung f 700 5 mpix i wszystkie cuda na kiju i bardzo dobra bateria oraz cena 1200 euro

  • 0

    14. ~B  2007-03-17 17:05:44  host: host-96.101.192.213.cable.satra.pl

    ja tylko nigdy nie czaje opinii pokroju 'syf'. Jak Ci sie sluchawka nie widzi, albo Cie na nią nie stać, to sie powstrzymaj od komenta, albo napisz jakis z sensem, co? N/C.

  • 0

    15. ~warsawdaily  2007-03-18 14:09:26  host: inet20908na-0.eranet.pl

    a ja go sobie po prostu juz zamowilem :-)

  • 0

    16. ~  2007-03-19 13:33:30  host: aed22.internetdsl.tpnet.pl

    ma to GPS???

  • 0

    17. ~chomik  2007-03-19 14:11:56  host: gigant.artvox.pl

    ogolnie patrząc na oferte telefonów proponowaną przez Play.. to nie jestem specjalnie przekonany. a co do tego modelu... mm troche duzy i słaby wyswietlacz.. chociaz niewatpliwie ma swoje plusy.. osobiwscie wole sony ericsson k750i badź k610i tegoz samego producenta. pozdrawiam

  • 0

    18. ~al  2007-03-19 20:41:47  host: p5b0c4665.dip.t-dialin.net

    a co lepsze Waszym zdaniem Samsung i600 czy eten x500 ?

  • 0

    19. ~Janek109  2007-03-20 05:40:40  host: acrf114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Według mnie za cene tego telefonu i to co posiada to myśle że jest to dobry telefon. Z tego co widze to slaba bateria jesli chodzi o korzystanie z WIFI, a chciałbym go głównie do tego celu kupić. A jak jest ktoś dziewczyną to patrzy na wygląd a nie na środek więc pozdrawiam wszystkie dziewczyny...

  • 0

    20. ~Quintasan  2007-03-21 13:03:41  host: awh93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poprostu mi was szkoda, po co durne komentarze w stylu, że brzydki, to nie telefon dla debili

  • 0

    21. ~Maka9  2007-03-21 15:32:20  host: boi67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm telefon poprostu boski.. z tego co sie dowiaduje na necie.. ciekawe czy mozna do niego zainstalowac tom tom navigator 5? bo z tego co widze chyba ma troszke mały wyswietlacz?? ale ogolnie telefon jest zajebisty... jak myslicie kupic go w play-u za 349 zł na abonament 100zł miesiecznie ?

  • 0

    22. ~ropa  2007-03-22 10:47:34  host: 217067202147.u.itsa.pl

    Jak czytam opinie takich palantów co piszą ze to im sie nie widzi lub syf to od razu widać ze tokretynskie pały co ich nie stac na takie cacko.telefon ma być urzyteczny a nie ładny palanty

  • 0

    23. ~bassi  2007-03-23 16:59:26  host: coh231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie 3tys.??!! 1,7tys. brutto

  • 0

    24. ~satelitka  2007-03-26 01:00:09  host: cji40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej, czy do tego telefonu mozna dokupic GPS'a?

  • 0

    25. ~Janek109  2007-03-27 06:12:40  host: acsf85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GPS ale tylko taki ktory łączy sie przez BT np sa 2 urządzenia Noki. Tylko trzeba miec mapy na nim. Co do kupna za 350 w Play to TAK bo ja moze go za tyle dostane :)) Daja w Play 2 baterie do niego :)) Czy ktos wie jaki ma pocesor??

  • 0

    26. ~Janek109  2007-03-27 06:25:44  host: acsf85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Te 2 urządzenia(GPS) Noki to LD-1W i LD-3W

  • 0

    27. ~lolo  2007-03-27 18:56:30  host: nat-10.net-serwis.pl

    procesor ma 220 Mhz

  • 0

    28. ~jest czy nie  2007-03-30 16:02:39  host: bmq150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja zamowilem go w playu 10 dni temu i nadal czekam troche mnie to denerwuje czy on wogole jest w playu czy tylko tak go w oferte podali ??? ktos juz go kupil w tym playu???

  • 0

    29.  2007-04-01 20:08:22

    nieudany klon e61

  • 0

    30. ~Jocker  2007-04-02 22:50:25  host: cqu250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W kilku punktach PLAY'a w Warszawie, wspominali o jakimś "statku", kiedy pytałem o i600. Jak wiadomo nie jest to szybki środek transportu. Przyjdzie zatem jeszcze trochę poczekać amatorom nowości...

  • 0

    31. ~kotos  2007-04-04 22:28:04  host: ip.met.pl

    Już jest w play'u np.na placu trzech krzyży w warszawie

  • 0

    32. ~york  2007-04-07 09:20:12  host: nat07.piotrkow.net.pl

    w złotych tarasach tez juz jest i sprzedaje sie swietnie. po swietach bedzie wystawiony na salonie wiec bedzie mozna go przetestowac:) pozdrawiam i wesołych swiat

  • 0

    33.  2007-04-07 11:01:27

    co to za wyswietlacz 320x240 i 65tys kolorów ? to jakis bladziak jest !

  • 0

    34. ~zdumiony  2007-04-08 19:18:45  host: blc103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    juz czekam w playu 16 dni na ten telefon jestem pierwszy na liscie na zapisy, czasy jak za komuny ...wawie moze jest ale 100 km od warszawy jeszcze go brak ...czy wogole bedzie ? ciekawe?

  • 0

    35. ~tunio  2007-04-10 02:40:58  host: oakleycourt.com

    Sam kiedys myslalem nad telefonem na ktory mozna wgrac tomtoma... Ale jezeli ktos sie raz przejedzie w dluzsza trase na zestawie zlozonym z: telefonu z ladowrka i gpsu z ladowarka... Bardzo nie poreczne, maly wyswietlacz, 2 wejscia zapalniczkowe w samochodzie do tego dochodzi nie mocny procesor, ktory przy wlaczonym ostrzeganiu przed videokamerami poprostu sobie nie radzi. Zalety: cena...

  • 0

    36.  2007-04-10 18:59:40

    Ja mam siemensa SXG75, który ma wyświetlacz o tej samej rozdzielcz tej samej rozdzielczości, tylko wertykalny i więcej kolorów, powiem, że jeśli chodzi o nawigację w samochodzie, to wyświetlacz telefonu niebardzo się sprawdza, bo jest mały. Pół biedy, jeśli się uzywa nawigacji, która ma duże litery, jeśli chodzi o wyswiatlanie mapy, to trzeba odpiąć telefon z uchwytu, wziąć do ręki, żeby się lepiej przyjrzeć. Myśle, że do navi jednak lepszy będzie jakiś palmtop z dotykowym wyświetlaczem, bo ich screeny z reguły są o wiele większe.

  • 0

    37. ~sluchacz  2007-04-13 19:45:07  host: bmu163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a niby poco patrzec sie na mały czy duzy wyswietlacz w telefonie czy prawdziwej nawigacji przeciez to niebezpieczne!!!! wystarczy sluchac powiadomien glosowych, i wielkosc wyswietlacza rozwiazana :)

  • 0

    38. ~  2007-04-22 12:53:04  host: 118.197.rev.vline.pl

    Bladziak???? Chłopcze, jest 65k kolorów bo tyle obsługuje windows/

  • 0

    39. ~sa  2007-04-22 16:46:25  host: nat-mo2.aster.pl

    TEN TELEFON TO JEST MISTRZOSTWO ŚWIATA! W ŻYCIU NIE MIAŁEM LEPSZEGO! SPRÓBUJCIE, A PRZEKONACIE SIĘ! SUPER MENU, STABILNI, PEŁNO FUNKCJI! PEŁEN WYPAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    40. ~zadowolony  2007-04-23 11:18:50  host: bms145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez go juz mam pelen wypas !! ma ktos fajna stronke z programami pod tego windowsa ???

  • 0

    41. ~pablo  2007-04-24 22:14:37  host: acio95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie moze jakie trzymadelko do auta pasuje do tego fona?

  • 0

    42. ~pytajnik  2007-04-25 23:36:51  host: blz121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jaka masz nawiacje do tego fona nazwe i dokladna wersyjke ,bo mi cos jakies bledy przy instalacji wyskakuja

  • 0

    43. ~samsung1111  2007-05-01 12:25:48  host: bzj15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zajefajny , czekalem tylko 2 dni !!!!!zamawiajcie przez biuro obslugi play !!!!!!!!!!!

  • 0

    44. ~Michael  2007-05-07 17:47:05  host: xdsl-16115.wroclaw.dialog.net.pl

    We Wrocławiu nie ma żadnego problemu z dostepnoscia tegot telefonu w play. Mozna go uruchomic sobie i pobawic sie. Osobiscie widzialem go w Media w galerii dominikanskiej i w arkadach. Mam go od dzisiaj i jest wporzo :) 2 baterie w komplecie.

  • 0

    45. ~  2007-05-22 00:27:41  host: host-201-47.accessnet.com.pl

    czy ktos kto posiada ten telefon moze sie odezwac na gg:8009635? planuje go kupic ale mam pare pytan do uzytkownika...

  • 0

    46. ~kaczi  2007-05-28 18:52:33  host: 220-pra-5.acn.waw.pl

    Ile trzyma bateria w tym fonie?

  • 0

    47. ~jackot  2007-05-31 20:15:35  host: bxd133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o nawigację GPS to po dłuższych poszukiwaniach póki co jedynym działającym systemem map GPS jest nav4all. Jest to w naszych warunkach jedyny dobrze działający i w miarę dokładny system mp GPS. Gwoli wyjaśnienia jest to system oparty na ściąganiu danych przez GPRS. Na I600 działa jeszcze program Route66, ale jego dokładność jeśli chodzi o Polskę jest niewielka. Inne programy do GPS nie mają wersji na ten telefon. Niektórzy wspominają na swoich stronach, że nad tym pracują i w ciągu kilku miesięcy ma się coś pojawić.

  • 0

    48. ~krusty  2007-06-03 11:44:33  host: static-81-219-138-83.devs.futuro.pl

    jesli chodzi o darmowa nawigacje doskonale spisuje sie google maps

  • 0

    49. ~jackot  2007-06-06 09:12:02  host: gbg202.internetdsl.tpnet.pl

    W telefonie istnieje możliwość zainstalowania klienta VoIP. W swoim zainstalowałem program SpeaQ. Skonfigurowałem go do obsługi sieci IPFON i działa. Nie ma tu rewelacji, jest echo ale działa.

  • 0

    50. ~jackot  2007-06-06 09:49:20  host: gbg202.internetdsl.tpnet.pl

    W telefonie istnieje możliwość zainstalowania klienta VoIP. W swoim zainstalowałem program SpeaQ. Skonfigurowałem go do obsługi sieci IPFON i działa. Nie ma tu rewelacji, jest echo ale działa.

  • 0

    51. ~mirkof84  2007-06-14 11:03:11  host: 89.174.70.2

    a czy Skypa da rade na tym zainstalować ??

  • 0

    52. ~mikrofon  2007-06-20 23:38:34  host: bvd50.internetdsl.tpnet.pl

    Sie ma ziomale! Kupilem nawigacje Navigon - na i600 dziala wspaniale, kobieta mowi do mnie po polsku kiedy mam skrecic a mapy sa dokladne. Polecam!!

  • 0

    53. ~VanGreeg  2007-06-23 09:18:36  host: chello087206122151.chello.pl

    Ja zawsze jeżdżę z głosem męskim na nawigacji, wybaczcie, ale czuję się niepewnie, gdy kobieta mówi mi, gdzie mam skręcić... Instalował ktoś na nim automapę? Mi wyskakuje jakiś błąd...

  • 0

    54. ~VanGreeg  2007-06-23 16:08:54  host: chello087206122151.chello.pl

    Mikrofon: Jak uruchomiłeś Navigon na I600? Przecież to jest program na symbiana...

  • 0

    55. ~karol  2007-06-26 12:33:38  host: 87-205-160-45.adsl.inetia.pl

    czy ten fon ma gps-a??????????

  • 0

    56. ~pawcio  2007-06-29 16:42:36  host: host-ip225-72.korbank.pl

    mam fona z tym samym windowsem czy wie moze ktos jaka wersje tomtoma i jak go wgrac bo mam wersje 6.75 i nie moge go wgrac na karte pam. tylko chce sie zainstalowac do telefonu a tam nie mam pamieci

  • 0

    57. ~stefanB  2007-07-02 10:41:46  host: epd74.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym tel mozna cos skopiowac i wkleic?

  • 0

    58.  2007-07-04 18:08:35

    GPS TomTom Navigator 6. Doskonale i chyba najlepiej w nawigacji, spisuje się program TomTom Navigator 6 z różnymi mapami do wyboru. Program ten współpracuje m.in. z urządzeniami z Systemem operacyjnym Windows 5.0

  • 0

    59.  2007-07-06 22:28:26

    automapa xl na polske jest doskonała i musi działac bo działa pod windows mobile 2003 i 5.0 a na eyrope polecam destinatora

  • 0

    60. ~VanGreeg  2007-07-23 20:28:20  host: chello089077101084.chello.pl

    Automapa niestety nie działa. Nikt z was nie wziął pod uwagę, że to jest smartphone nie PDA i system jest nieco okrojony. Automapa nie chce się nawet zainstalować, TomTom się instaluje, ale nie chce się uruchomić a LiveSearch... No cóż, instaluje się, działa, ale nie ma mapy Polski. Za to mam dla wszystkich zainteresowanych dobrą wiadomość. Będzie poprawka do Windows Mobile 6. Otrzymałem taką wiadomość: "Upgrade Windows Mobile w SGH-I600 na 6.0 jest cały czas opracowywany. Opcja taka powinna być dostępna na początku września. Z chęcią udzielimy odpowiedzi na ewentualne następne pytania. Z poważaniem Konsultant: Michał Królak Samsung Electronics Polska Sp. z o.o. Centrum Obsługi Klienta"

  • 0

    61. ~M@M  2007-07-25 23:55:26  host: cpr-133.users.altanet.pl

    telefon super. nie ma tylko programow ani gier do niego :(

  • 0

    62. ~bebic  2007-08-02 11:31:14  host: plax.wincor-nixdorf.com

    Tom Tom chodzi. Trzeba tylko pokombinować. Dużo na ten temat jest na forum Play. WM6 jest na razie po rosyjsku i holendersku. Programów i gier jest pod dostatkiem, trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać i zapłacić za nie.

  • 0

    63. ~bebic  2007-08-02 11:53:11  host: plax.wincor-nixdorf.com

    Tom Tom chodzi. Trzeba tylko pokombinować. Dużo na ten temat jest na forum Play. WM6 jest na razie po rosyjsku i holendersku. Programów i gier jest pod dostatkiem, trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać i zapłacić za nie.

  • 0

    64. ~me  2007-08-03 05:47:28  host: azm131.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie znajde do tej maszynki jakis dodatkowy soft/bajery?

  • 0

    65. ~  2007-08-13 14:10:56  host: aaqf129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos wie jak zdjac simlocka z tego fona?? pilnie prosze o pomoc

  • 0

    66. ~janstag  2007-08-14 14:54:47  host: abl126.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ogromna prośbę o kilka praktycznych wskazówek na temat instalacji i obsługi przy bezdotykowym ekranie Navigon Mobile Navigator 6 na i600.

  • 0

    67. ~techuu  2007-08-17 11:13:23  host: 87-205-160-111.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie czy w tym telefonie jest obsługa mp3 i video ? czasami w trasie to sie przydaje ja dłużej stoję na granic :D

  • 0

    68. ~geddeon-corp.  2007-09-07 19:27:26  host: public-gprs43259.centertel.pl

    Swietny sprzet naprawde polecam

  • 0

    69. ~SSSSi600SSSS  2007-10-03 12:44:39  host: 97-mia-3.acn.waw.pl

    Witam. Czy informacja w opisie ze telefon ma HSDPA(1.8Mb) oznacza ze ma modem HSDPA? czy tylko potrafi ściagac na swoj wyswietlacz z taka predkoscia, a modem ma EDGE

  • 0

    70.  2007-11-06 08:30:10

    ma modem

  • 0

    71. ~Maciek  2007-11-25 18:09:57  host: abhy223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy telefon jaki miałem. Wszystko co jest potrzebne mam pod ręką. Trochę problemów było na początu, ale pobrana aktualizacja z do polskiej nakładki i wszystko śmiga jak rakieta. Ostatnio wrzuciłem na karte 6 pełnych filmów (format 3gp) każdy po około 300 MB i się super ogląda, jak na taki wyświetlacz. Zaj....e słuchawki. + druga bateria. +ładowarka do tej baterii. +kopia kontaktów na komputer przez program. ++ WiFi, wszystkie darmowe hot spoty i internet za free a przez to Skype i rozmawia się praktycznie za darmo.

  • 0

    72.  2007-12-08 20:26:52

    czy jest jakaś możliwość zainstalowania radia na tym telefonie??

  • 0

    73. ~turbo9  2007-12-17 20:30:34  host: public-gprs41816.centertel.pl

    nie mialem w reku jeszcze tak swietnego sprzetu praktycznie wszystkie funkcje ma wifi super smiga filmy na nim dzialaja bez zadnego konwertowania naprawde bardzo polecam!!!

  • 0

    74. ~buran  2008-01-10 23:59:42  host: nat-pra.aster.pl

    http://www.samsungmobile.com/promotion/i600/pol/sub01.jsp WSZYSCY ZAINTERESOWANI OTO LINK DO SAMSUNGO ABY WGRAC WINDOWS MOBILE 6.Znalazłem wczoraj wieczorkiem:)))

  • 0

    75. ~buran  2008-01-11 10:03:17  host: nat-pra.aster.pl

    Jest aktualizacja do WM6 na stronach Samsunga.

  • 0

    76. ~  2008-01-17 14:11:14  host: apn-77-114-184-46.gprs.plus.pl

    jacek- kamera 1,3 - to chyba zarty ! fatalna sprawa, jak byle jaki tel. za zlotowke!

  • 0

    77. ~yacus  2008-01-19 01:30:26  host: 198-22.is.net.pl

    nie ma dla play'a :( wie ktos kiedy bedzie?

  • 0

    78. ~shark  2008-01-19 22:40:31  host: aads73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale pio wgraniu tego upgradu będę miał windowsa po angielsku czy po polsku?

  • 0

    79.  2008-01-20 20:30:59

    A ktoś wie kiedy będzie Windows Mobile 6 dla Orange ?

  • 0

    80. ~buran  2008-01-30 21:42:05  host: nat-pra.aster.pl

    Dla polskich operatorów nie jest przewidziana aktualizacja na na windows mobile 6............dziwne!!! sam sprawdzałem:(((

  • 0

    81. ~Kama  2008-02-13 13:55:34  host: apn-77-113-13-130.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon od 5 dni, nie czekałem aż orannge udostępni aktualizację... dziś wgrałem wm6. I jestem po prostu zachwycony! Ten telefon to istny kombajn. Kto sie nie zna niech kupi sobie sony ericssona bo to telefony dla dzieci w wieku 14lat.

  • 0

    82. ~szpuk  2008-02-19 23:28:47  host: aco249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samemu mozesz wgrac Windows Mobile 6 i nie tracisz gwarancji, ja wgralem WM6 zaraz po zakupie telefonu w Orange po 3 dniach oddalem na gwarancje bo byl problem z zasiegiem ,serwis naprawil wade i oddal z WM6 , teraz telefon smiga i mam w jezyku polskim (nakladka)

  • 0

    83. ~Kama  2008-02-25 15:24:09  host: apn-77-114-102-22.gprs.plus.pl

    Masz Polską nakładkę WMstandard? bo słyszałem, że ona mało stabilna jest?

  • 0

    84.  2008-02-29 09:44:11

    a można dostać namiary na to spolszczenie do WM6???

  • 0

    85. ~kemp  2008-03-01 09:29:59  host: 77.236.8.87

    Wielka promocja w Play i600 za jedyne 199zł w abonamencie 50zł a do tego trzy pierwsze miechy płaci sie połowe!! Lece do salonu

  • 0

    86. ~Vienio  2008-03-03 18:02:32  host: 212.160.172.70

    Jak zainstalować WM6 na Samsungu z Orange? Po wpisaniu numeru seryjnego (i600BKGE1) na stronie producenta (http://www.samsungmobile.com/promotion/i600/pol/sub01.jsp) pojawia się komunikat o braku możliwości aktualizacji u operatora (Orange)?

  • 0

    87. ~  2008-03-12 21:17:00  host: 082139047065.ski.vectranet.pl

    czy jest jakaś konfiguracja przez WI-fi? Łącze sie z siecią ale jak chce otworzyć stronkę to wyskakuje błąd

  • 0

    88. ~Kama  2008-03-17 19:49:13  host: apn-77-112-170-48.gprs.plus.pl

    Ktoś wyżej pisał, że nie działa automapa, toż to przecie kit! sam używam i sprawuje sie bardzo pozytywnie.

  • 0

    89. ~pTURKEYq  2008-03-19 16:22:40  host: aaig16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka... mam zamiar kupić ten telefon. Po waszych postach przekonałem sie jeszcze bardziej :-) Lecz jest coś co mnie zastanawia, a mianowicie- czy będę mógł zagrać na tym telu w ,,Tomb Raider na PocketPc''?

  • 0

    90.  2008-03-19 16:43:31

    Siemka... mam zamiar zakupić ten telefon. Po waszych postach stwierdzam, że się opłaca :-) Ale jedno mnie zastanawia, a mianowicie- czy będę mógł zagrać na nim w grę ,,Tomb Raider PocketPC'' ???

  • 0

    91.  2008-03-21 17:20:20

    86. http://www.windowsmobile.pl/viewtopic.php?f=18&t=2670&si d=af51dbbd1ac331840433c5cc5fa74855 Masz link jak wgrać WM6 jeżeli masz z Orange(działa też dla Play'a)

  • 0

    92. ~Roger  2008-03-26 13:23:18  host: h82-143-131-151-static.e-wro.net.pl

    to w końcu jak jest z tą automapą: działa czy nie bo też chciałem sobie ten telefon kupić i zainstalować tą mapę.

  • 0

    93. ~klata  2008-03-28 16:27:05  host: acxm3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej też mam ten telefon ale coś z nim jest nie tak sam nie wiem co. Został przywieziony z UK został wgrany simlock i zaczeły sie jakies dziwne rzeczy z nim dziac wylacza sie sam sobie chodzi po menu itd. Nie wiem teraz co z nim zrobić. Co polecacie??

  • 0

    94. ~slv  2008-03-31 12:47:16  host: ffz206.internetdsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria???

  • 0

    95.  2008-04-02 18:20:28

    Nie, ponieważ sama nazwa gry mówi, iż jest ona na PocketPC, a nie na smartfone'y

  • 0

    96. ~roszack  2008-04-05 09:41:02  host: avn151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to wielki szajs

  • 0

    97. ~./MaTriX'u  2008-04-06 01:30:25  host: nat-tar.aster.pl

    mam ten telefonik od ok miesiaca, i musze przyznac ze funkcjonalnosc jest naprawde OK. dwie bateria, dodatkowa ladowarka na druga baterie, WiFi - jezeli ktos szuka biznesowego telefonu za rozsadna cene - to i600 bedzoe dobrym wyborem. rownolegoe korzystam z Nokii E90, S-E P910i. O ile p910i to juz przezytek to E90 to prawdziwy kombajn, jednak roznica w cenie czyni Samsunga naprawde atrakcyjnym urzadzeniem. Zwarta obudowa, nic nie trzeszczy, bateria po sformatowaniu trzyma srednio 3 dni - przy umierkowanym rozmmawianiu, z wylsczonym BT

  • 0

    98. ~Mlody  2008-04-06 11:53:13  host: ejg69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy odbiornik GPS Pentagram Pathfinder działa z i600? Jeśli nie to jakie odbiorniki polecacie?

  • 0

    99. ~buran  2008-04-12 18:45:18  host: nat-pra.aster.pl

    A ja ten tel. kupiłem jak pojawił sie Play i po roku moge stwierdzic ze jest idealny za ta cene,spoko moge polecic.

  • 0

    100. ~Kama  2008-04-14 17:16:41  host: apn-77-114-141-62.gprs.plus.pl

    Automapa działa, co i jak napisałem na moim blogu. Adres znajdziecie w google wystarczy wpisac: "automapa i600"

  • 0

    101. ~buran  2008-05-11 19:51:27  host: nat-pra.aster.pl

    Pytanko,da rade wgrac w to cudo Radio???

  • 0

    102. ~faazoon  2008-05-23 20:36:26  host: 77-253-222-13.adsl.inetia.pl

    czy ktos wie jak mu zdjac obudowe baterii zeby zalozyc wieksza bateria z wieksza obudowa?pomozcie bo to wcale nie jest takie latwe

  • 0

    103. ~majonez  2008-05-28 21:10:37  host: ip-91.193.160.241.atman.tvsat364.lodz.pl

    zsuń ją w dół

  • 0

    104. ~tad  2008-06-14 20:01:35  host: rw193.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

    Jak skonfigurować i600 jako modem bluetooth lub USB do PC (Asus R2H). Pomożecie...?

  • 0

    105. ~Sambuca  2008-06-19 00:53:25  host: apn-77-114-215-192.gprs.plus.pl

    Smarcik jest po prostu niesamowity. Nic więcej na jego temat powiedzieć sie nie da. :)

  • 0

    106. ~kr33d  2008-06-29 19:53:37  host: 97-29.espol.com.pl

    mam pytanie czy warto kupować ten telefon prosze o odpowiedz bo mam zamioarr go kupić ale nie miałem go jeszcze w rękach

  • 0

    107. ~szymon  2008-07-05 15:41:40  host: apn-77-113-97-138.gprs.plus.pl

    powiedzcie jak wgrać od podstaw auto-mapę na i600

  • 0

    108. ~lovens  2008-07-15 12:16:47  host: 082139041033.rad.vectranet.pl

    nawigacja dziala !!! automapa tez tylko i600 nie ma ekranu dotykowego i uzytkowanie prawie nie mozliwe mozna przez emulator myszki,,,,a tomtom dla wm5 w wersji 6 dziala jak milo mam go i smigam samochodem po calej polsce nawet wioski ktore maja po 30 mieszkancow sa na tej mapie super sprawa

  • 0

    109. ~  2008-07-20 21:59:34  host: chello089078196106.chello.pl

    witam jak widzę wypowiedzi innych uzytkowników to az serce się kraje. w telefonie zainstalowałem automapę również ale jest problem trzeba zainstalować równiez wirtualny rysik i jest duża zabawa wtedy i działa . obecnie mam tomtom-a i działa bez zarzutu tylko ma klawiature qwerty i tu też trzeba się przyzwyczaic . zawiesz się sam telefon a nie tomtom ? a mam go od roku więc troszkę bawiłem się nim pozdrawiam

  • 0

    110. ~wojtek  2008-07-24 17:44:50  host: 77-253-142-201.adsl.inetia.pl

    lovens gadasz glupoty jak opetany. Automapa dziala pieknie , trzeba tylko sobie zrobic skroty klawiszowe do podstawowych funkcji.

  • 0

    111. ~kolo  2008-07-27 21:49:02  host: 77-254-140-42.adsl.inetia.pl

    Tel jest ok.Najlepiej zmienić od razu WM5 na WM6.Polecam

  • 0

    112. ~wojtas  2008-07-29 23:25:31  host: public59906.xdsl.centertel.pl

    Mam pytanko czy mozna go podłaczyc do laptopa i net bedzie smigał przez HSDPA?

  • 0

    113. ~johnbeker  2008-08-06 21:50:50  host: chello089078092092.chello.pl

    A czemu nikt nie wspomnial ze GARMINA działa jak malina oczywiście z mapą 2008.

  • 0

    114. ~dk  2008-09-30 22:31:46  host: v14.ngates.nasze.pl

    co sądzicie o odtwarzaniu mp3 w i600 jak z jakośćią i głośnośćią ?

  • 0

    115. ~luka  2008-10-06 22:37:16  host: 18.ludowa.netcominternet.pl

    jak z wyświetlaczem w tym telefonie? Nie jest za mało kolorów?

  • 0

    116. ~  2008-10-06 22:38:57  host: 18.ludowa.netcominternet.pl

    Czy te przyciski na klawiaturze nie są zbyt małe? Jak wam się po nich operuje?

  • 0

    117. ~misza  2008-10-11 19:11:18  host: apn-77-115-209-199.gprs.plus.pl

    są dużo lepsze niż ekranowe, po kilku dniach można pisać tylko o połowę wolniej niż na zwykłej klawie

  • 0

    118. ~leyqu  2008-10-13 18:30:25  host: chello089077219124.chello.pl

    telefon jest bardzo fajny-ale trochę wolny. klawiatura mała ale po jakimś tygodniu pisze się rewelacyjnie, słuchawki całkiem całkiem-tylko szkoda, ze mają przyłącze samsunga. wyświetlacz żyleta tylko w słońcu nic nie widać.głośnik słabej jakości i czasem telefon długo się łączy przy wprowadzeniu numeru. reszta super-na prawdę warto

  • 0

    119. ~pawel  2008-11-09 22:39:31  host: 92.40.45.61.sub.mbb.three.co.uk

    czy ktos wie jak do angielskiego samsunga -SGH-i600 zciagnoc i zainstalowac polskie menu

  • 0

    120. ~sbiscec  2008-11-19 10:45:59  host: h-b203-235.resetnet.pl

    kupilem ten telefonik ale mam problem... jakis matolek wykasowywal plikinie patrzac co robi..:/ Nie dziala skype, automapa i pare innych... gdzie moge znalezc pliki do niego do zainstalowania? Szukalem ale znalazlem same nakladki... a mysle, ze powinienem wrzucic cale programy. z gory thx

  • 0

    121. ~gosc  2008-11-22 19:08:50  host: c61-15.icpnet.pl

    czas czuwania u mnie na baterii cienkiej dochodzi do 290h!!! (telefon w zasiegu 3G, bez przemieszczania). To na baterii grubej pewnie z miesiac:))) rewelacja polecam ten telefon kazdemu!

  • 0

    122. ~jm  2009-01-12 22:57:44  host: public53026.xdsl.centertel.pl

    a jak wylaczyc zeby nie wlaczal sie gprs jak nie znajduje hotspota, coby nie przyszedl wiekszy rachunek?

  • 0

    123. ~lll  2009-01-29 17:28:15  host: bea165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę o szybko odpowiedź jak głoś gra głośniczek ? dzieki z góry

  • 0

    124. ~  2009-02-02 12:50:53  host: lo1-gw.man.poznan.pl

    jak to jest z tym wi-fi jak niemoże znaleźć tego hotspota

  • 0

    125. ~haki  2009-02-25 10:25:20  host: cust-51-7.cust.o2.ie

    mam ten tel juz od roku z hakiem i chyba nigdy go nie wymienie na inny :)

  • 0

    126.  2009-04-03 07:43:01

    Wiram, jak Wam moze chodzic navigacje kiedy telefon nie posiada GPS ?

  • 0

    127. ~  2009-04-12 21:32:08  host: 194.0.192.115

    Kupilem w Grudniu 2008. Dopiero ostatnio telefon sie naprawde rozwinął. Net Framework 3.5 Flash 3.1 SDHC Fujitsu driver. Do Mlody: Tak używam Pentagram Pathfinder P3106 razem z AutoMapa 4.1.2 Załadowałem karte Kingston 8GB MicroSDHC (Używał ktoś 16GB/32GB Kigston/SanDisc) ?? pełne filmy avi chodza bez zarzutu z napisami :) i600 najmniejszy pierwszy z pełną klawiaturą i Wi-Fi smartfon za dobrą cenę !

  • 0

    128. ~gosc666  2009-05-16 02:54:09  host: 89.204.202.177

    wwooww.. mam i600 z WM6.1 PL i 8GB SDHC - czego chciec wiecej

  • 0

    129. ~  2009-07-01 05:13:14  host: 80.50.131.150

    Czekam właśnie na tel telefon, po prostu jest bajka bo miąłem okazje się dziś nim pobawić i myślę że był to dobry zakup.

  • 0

    130. ~asdf  2009-08-31 16:49:56  host: 94.42.115.20

    mam go juz rok i jestem super super zadowolony. jest genialny w kazdym calu

  • 0

    131. ~Radas  2009-09-22 21:45:18  host: 77-255-143-111.adsl.inetia.pl

    Witam mam problem w odnalezieniu spolszczenia do samsunga g600 Pomocy ;/

  • 0

    132. ~tiger  2009-10-07 01:03:33  host: gkm2.internetdsl.tpnet.pl

    witam. czy ktos mi pomoże jak wgrać WM6.0PL do tego telefonu?

  • 0

    133. ~  2009-12-12 00:57:19  host: 195.117.8.184

    po pierwsze nie ma polskiego wm pod 6 jest tylko ale nieoficjalne, wiec wiąże się to z utratą gwarancji, poza tym telefon bajer, mam go od pól roku i na pewno go nie sprzedam, bateria przy słuchaniu mp3 trzyma coś ponad 24 godziny na grubej baterii :P

  • 0

    134. ~.  2010-02-04 13:50:48  host: pc181-43.ziemowit.ds.polsl.pl

    witam co zrobic jesli nie chce mi sie polaczyc z operatorem tylko caly czas jestem w stanie "Emergency Service"?

  • 0

    135. ~geppi  2010-02-16 20:37:21  host: 137-205-149-91.cpe.marton.net.pl

    Z perspektywy czasu ... to najlepszy telefon jaki miałem. W życiu go nie sprzedam!

  • 0

    136. ~:P  2010-02-17 16:19:19  host: 81-219-93-139.adsl.inetia.pl

    wgraj nowego roma

  • 0

    138. ~qwerta  2010-02-21 14:41:35  host: jzw84.internetdsl.tpnet.pl

    to Samsung i600. super fon i wcale nie kosztuje 3tysiaki bo o wiele mniej ;) polecam:)

  • 0

    139. ~gusia  2010-03-13 18:49:12  host: 94.42.139.142

    "do 131" słuchaj do spolszczenia standardowo w zestawie ma oprogramowanie które zwie sie marchewka :)

  • 0

    142. ~i600  2010-03-28 22:35:57  host: 86-63-107-96.sta.asta-net.com.pl

    witam mam maly problem bo cos zrobilem ze mam pol menu po polsku a pol po angielsku czy wiecie co zrobic zeby bylo normalnie

  • 0

    143. ~Makkazari  2010-09-06 06:45:00  host: 86-21-n1.aster.pl

    Jak ten telefon chodzi po 200zł max 400

  • 0

    145. ~bolek  2010-09-24 03:51:00  host: static-88-33.is.net.pl

    świetny telefon polecam!

  • 0

    146. ~Czopek Mocy  2010-10-02 09:45:27  host: ike26.internetdsl.tpnet.pl

    Ja go na allegro za 150zł kupiłem - w pełni sprawny, papiery, windows Mobile - wypas!

  • 0

    147. ~  2010-10-06 18:43:52  host: 213-25-121-151.tks.pl

    Używam od blisko 3 lat - niesamowite, wielofunkcyjne urządzonko. Teraz sprzedam i kupię następcę i780. Naprawdę warto - biuro pod ręką, intuicyjna obsługa.

  • 0

    148. ~  2010-12-07 18:10:33  host: z17-12.opera-mini.net

    Wczesniej nie bylem przekonany do samsungow, ale ten telefon zienil moje zdanie. Dobrze wyposazony, klawiatura qwerty na ktorej sprawnie mozna pisac, latwa mozliwosc zmiany systemu, pakiet office i wiele dostepnych aplikacji. Niestety nie jest to telefon do grania, ale chyba nie od tego powinien byc. Pozdrawiam!

  • 0

    149. ~  2010-12-12 06:06:01  host: z02-08.opera-mini.net

    Cool fon. Mam go od ponad 3 lat. Operka, gmaps, skype, poczta, wifi, hsdpa - fajny zostaw. za ta kaske - bez zarzutu. "0" gier, ale do Soho w zupelnosci wystarczy. Btw aparat 2M - niezly. Z niego stukalem posta. Nie zamierzam sprzedac lub zamienic...

  • 0

    150. ~Error  2011-01-04 10:54:23  host: 77-254-159-127.adsl.inetia.pl

    Jaka jest przekątna wyświetlacza?

  • 0

    151. ~Kajetan0108952  2011-01-19 11:52:55  host: public-gprs64573.centertel.pl

    Szmelc wielki a częsci jakie drogie sam wyświetlacz kosztuje 128 zł z takim telefonem to tylko do pieca wrzucić i tyle

  • 0

    152. ~mm  2011-03-01 11:35:35  host: 212.160.172.70

    Używałem go przez ponad 2 lata i byłem zadowolony. Ostatnio dostałem nokię c-3 i liczyłem na jakiś postęp (w końcu 2 lata minęły!). Niestety, poza nieco lepsza baterią, nokia rozczarowuje. Prymitywne funkcje (np. budzik), beznadziejny aparat (miał być lepszy) - ogólnie klapa. Zastanawiam się, czy nie powrócić do samsunga.

  • 0

    153. ~Arturo  2011-07-29 22:12:04  host: ebd56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 3 lata jest super, wygodny organizer, rozbudowany zapis kontaktow. obsługuje nim skypa, youtube za pomoca opery mobile swietnie przeglada sie nim internet. Super smartphone dobry stosunek jakosci do ceny. w zestawie dostałem dwie wersje baterii mniejsza i wieksza. minus to ze głosnosc dzwonka mogłaby byc jeszcze głosniejsza.

  • 0

    154. ~dawid  2011-09-06 11:05:23  host: 178.183.130.90.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    mam tan telefon juz chyba z 3 lata i nie narzekam, i smiga na WM a nie MS :)

  • 0

    155. ~Daria  2011-09-11 14:36:25  host: aeff5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od jaks 10 mies , dziąła ona świtnie ! windows mobile 6 ! google maps palringo ! skype !facebook ! twiiteer ! przywieziony zostal z UK za 550 funtów , jestem zadowolony i szcezrze polecaam :)

  • 0

    156. ~Anonim  2011-10-14 09:12:29  host: user-46-113-39-100.play-internet.pl

    To ja już wolę mojego Wave'a 533.

  • 0

    157. ~mafistofeles  2012-02-22 20:18:41  host: afhs239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od kiedy on ma irde

  • 0

    158. ~qqq  2012-10-31 14:29:11  host: 91.205.89.90

    telefon jest boski i bardzo wygodny, nie wymienie go na żaden inny

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet