Samsung SGH-i550w - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-i550w Opinie o Samsung SGH-i550w

Samsung SGH-i550w

w sumie: 122
  • 0

    1.  2008-03-26 16:27:00

    Troche dziwnie się patrzy na nierozsuwanego Samsunga :d a tak poza tym to bardzo fajny fonik, rewelacyjny wyświetlacz

  • 0

    2. ~Morfeusz_2005  2008-03-26 16:43:46  host: apn-77-114-176-85.gprs.plus.pl

    Noo samsung wreście pokazał klase. Ma to co moja n73 pllus hsdpa i wifi co czyni ja kombajnem multimedialnym. Wrescie nokia ma pożądnego konkurenta, nie to co SE.

  • 0

    3. ~znaffca  2008-03-26 17:09:01  host: host-89-229-215-108.kwidzyn.mm.pl

    klawisze żywcem wyjęte z k550i, słaby densing .

  • 0

    4. ~ZCxxv  2008-03-26 20:01:40  host: ip-82-177-216-31.net.azartsat.pl

    I niestety z symbianem :(

  • 0

    5. ~zrenica  2008-03-27 17:29:19  host: host-86-63-150-123.pronet.lublin.pl

    Cóż to za pomysł, żeby w nowym modelu montować li-jon, a nie li-poli?

  • 0

    6. ~  2008-03-27 22:36:46  host: 213-92-179-221.serv-net.pl

    ten portal mnie denerwuje... gdyby tak wyszedł sony ericsson z takimi parametrami wszyscy by sie poszczali z radości je.... fani SE tel zasługuje podobnie jak wiele innych bardziej zaawansowanych i mniej zawodnych telefonów innych firm na wyższa ocenę przeraza mnie ten brak obiektywizmu u co niektórych szczeniaków pozdro dla obiektywnie oceniających :)

  • 0

    7. ~nEo  2008-03-28 19:26:23  host: octopus2.kolornet.pl

    zycze powodzenia z naciskaniem tych klawiszy kolo dżojstika lol

  • 0

    8. ~Kutanga  2008-03-29 18:00:19  host: bn54.osiedle.net.pl

    Jak dla mnie bomba :D (chociaż nie jestem przychylny to samsungów). Ma wszystko co powinien mieć dobry smaftfon. Patrzę Samsung idzie w dobrą stronę :)

  • 0

    9.  2008-03-30 12:37:25

    Mam nadzieję że to będzie funkcjonalność Nokii z obudową Samsunga i dobrą baterią. Jeżeli tak to nawet WiFi i GPS byłyby zbędne do osiągnięcia sukcesu przez ten model.

  • 0

    10. ~Suchy  2008-03-31 10:15:28  host: host-89-230-211-50.lublin.mm.pl

    Paskudny jak noc listopadowa, ale kupilbym go sobie ze wzgledu na fuknkcje i za kochal sie w nim niczym w kobiecie.... ;)

  • 0

    11. ~dawid  2008-03-31 14:03:47  host: 83.238.145.164

    jak mozna napisac zakochal osobno!!! swietny model!

  • 0

    12. ~asd  2008-03-31 20:52:01  host: agromanrtr.starnettelecom.pl

    pozostane przy swoim i600... Po drugie wsadzili tutaj Syfiana.

  • 0

    13. ~  2008-04-03 15:55:05  host: dynamic-87-105-51-243.ssp.dialog.net.pl

    Fajnie, ze w samsungu wreszcie jest symbian, bo normalne menu samsunga jakos mi nie pasuje ;/

  • 0

    14. ~tw e e ty  2008-05-12 10:39:39  host: h57-ursus.spray.net.pl

    jak dla mnie to, że ma symbiana to zaleta a nie wada. ciekawe czy dziala na nim Garmin Mobile XT (?)

  • 0

    15. ~misiek.mm  2008-05-24 19:32:05  host: acop203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    garmin mobile xt działa na nim bez problemów

  • 0

    16.  2008-05-27 01:47:08

    jupi :) dzis wchodzi do PLAY, na allegro sa po ok 900 a na necie z e-sklepow netto cena ok 780 wiec mam nadzieje ze spadna szybko na allegro do ok 750 :)

  • 0

    17. ~summers  2008-05-27 10:10:32  host: 217.96.0.30

    Ehh... GPS + Symbian to nie jest najlepsze rozwiązanie. Jak na razie jedynym Samsungiem z praktycznym GPSem jest i780. Poza tym boję się trochę awaryjności tego telefonu. Sam sprzedaję Samsungi na codzień i jedyny w miarę stabilny model to L760...

  • 0

    18. ~Romu  2008-05-27 20:54:30  host: dzf11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUper mały SAR 0.6W/kg dla porownania k850 1.1W/kg a E51 1.4W/kg godny polecnia dla tych co dbają o zdrowie :)

  • 0

    19. ~  2008-06-01 10:04:14  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy mozna załozyc smycz do i550.

  • 0

    20. ~stos  2008-06-03 19:36:15  host: blz245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i550w - czy ktoś może wie skąd zdobyć mapy na gps-a

  • 0

    21. ~  2008-06-07 15:06:13  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    Do i550 i do i560 mozna załozyc smycz

  • 0

    22. ~Bisqp  2008-06-08 22:31:08  host: c49-17.icpnet.pl

    czy ktoś może wie w jakiej rozdzielczości nagrywa video pliki i550w, z góry dzięki za info.

  • 0

    23. ~gigidag  2008-06-09 14:35:46  host: awr212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy wlacza sie w nim gdzies wifi ? bo mam w pracy siec ale nie widze zeby mi sam bezposrednio pokazywal ikone ze jest dostepne wifi

  • 0

    24. ~  2008-06-13 12:56:23  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    Do Bisgp.Wejdz na strone Samsunga i przeczytaj opis fona i sie dowiesz w jakiej nagrywa filmy ja wiem.

  • 0

    25. ~raptor  2008-07-03 01:09:00  host: 88.220.162.157

    no dzis zakupilem go w pleju ;) 47zł dałem ;p ogolnie musze sie przyzwyczaic do tego scrola , mialem i300 ale tam to bylo wygodniejsze jednak. co do tego telefonu staram sie go rozgryzc menu zbytnio mi sie nie podoba. musze jeszcze wgrac mapy zobacyzc jak navi działa i zobaczyc jak smiga wifi. aparat pomimo 3.2mpx robi naprawde ladne zdjecia ;)

  • 0

    26. ~adi  2008-07-04 22:55:20  host: bzd221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik jest genialny i niezawiesił mi się jeszcze ani razu a mam go 2 miesi.ące i dziennie 10 godzin działa z navi i to na baterii

  • 0

    27. ~ja  2008-07-06 11:10:38  host: 87-205-235-36.adsl.inetia.pl

    WiFi, HSDPA, GPS, aparat 3.2 z AF, wyświetlacz 2.6 cala, S60 3.1, złącze 3.5mm i to wszystko za ok. 750zł na Allegro jak dla mnie to prawie (design ma okrutny :/) idealny telefon na chwilę obecną. Nie przeszkadza mi to, że to Samsung, a nie SE czy Nokia (mimo iż Nokie obecnie posiadam :]) Stosunek funkcji do ceny jest w tym wypadku trudny do pobicia.

  • 0

    28. ~oski  2008-07-19 16:19:19  host: aecr226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka jest jakos mp3 i czy glosne, bo mam n73 i naprwade glosniki nawalaja glosno

  • 0

    29.  2008-07-20 23:22:31

    Jak dla mnie to odpowiednik Nokii e51 z tą różnicą ze ma wbudowany GPS oraz większy ekranik (e51 2,0 cale a ten Samsung 2,6). A jak działa wlan na tym i550w? Czy tak samo bezproblemowo jak na e51? Jaką przegladarkę www ma seryjnie wbudowaną?

  • 0

    30. ~Dytryk  2008-07-28 08:04:17  host: h-99-1.belchatow.msk.pl

    Ma domyslnie Safari...

  • 0

    31. ~alamsok  2008-07-28 21:51:49  host: aaec164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super,navi działa idealnie ale po wgraniu mapy. Ja mam Germina pl i pokonałem cała Polskę od Ślaska aż po Ustkę i navi działa rewelacja.Kobiecy głos całą drogę mila poleceniami odnośnie drogi,są na mapie zaznaczone foto radary i jakieś oznaczenia ale bez znaczenia.Telefon działa ~~3.5 godziny z navi bez ładowarki.Jest gorący ale nigdy się nie zawiesił,tam działa spory procesor i pamięć. Po zboczeniu z trasy przelicza w kilka sekund nową trasę i prowadzi dalej. Zdjęcia rewelacja jak na takie rybie oko.Nawigacji track-balem należy się nauczyć i ustawić czułość do swoich palców,ale po paru dniach bawienia sie kulką klikanie normalnym joystikiem będzie wielkim utrudnieniem.Telefon jest bardzo mały jak na swoje możliwości.......polecam ...to jest kij w mrowisko Nokiowców i Sonyeriksonowców ale ta grupa to ci sami co kupują GOLFY bo zasłyszeli od innych.ps. jakość golfa skończyła sie na 2 modelu a noki 2 lata temu........

  • 0

    32.  2008-07-30 09:20:21

    Telefonik niemal idealny, tylko jeszcze gdyby był dostępny w jaki sklepach... wszędzie tylko wersja bez "w".

  • 0

    33. ~Emo  2008-07-30 11:07:09  host: akv242.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar go własnie kupic nie zwarzajac na cene ona w ogule tu nie gra roli ja go poprostu mussze miec to bedzie muj pierwszy samsung do taj pory i bardzo sie ciesze narazie mam sageme my400x w kturym mi sie rozwalil wyswietlacz i teraz szukam nowej najlepszej jaka moze byc nie moge sie dotrzekac bo go dopiero bede mial we wrzesniu zobatrzylem go w katalogu play mialem kupic sonyerikssona w3801 ten muzyczny

  • 0

    34. ~antek_piatek  2008-07-31 11:03:30  host: dtf77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WLAN smiga elegancko, chociaz nie wiem jak dziala na e51. Wbudowana ma przegladarke symbianowska. :P

  • 0

    35. ~eldi-22  2008-08-05 20:39:07  host: inet20908na-3.eranet.pl

    Jak na samsunga, troszeczke dziwny design, ale jego możliwości mnie przekonały. Symbian super działa, duża ilośc aplikacji, dla kogoś kto miał Nokia z symbianem, to menu powita go znajomym wyglądem. Jeśli ktoś się zastanawia, to niech nie czeka brać

  • 0

    36.  2008-08-09 10:51:52

    Kupiłem e51 bo tego Samsunga bardzo cięzko jest dostać. Przeważnie jest wersja i550 czyli bez wi-fi. Dla mnie to sprawa podstawowa bo dosc czesto jestem w zasięgu wlan.

  • 0

    37. ~wiseman  2008-08-14 10:22:39  host: bhc161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś z użytkowników i550w może powiedzieć, czy można w tym telefonie ustawić dowolny dźwięk na sms? W poprzednich modelach Samsunga można było wybrać tylko fabryczne dźwięki. Z góry dzięki z a info.

  • 0

    38. ~wiseman  2008-08-14 11:28:48  host: bhc161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś z użytkowników i550w może powiedzieć, czy można w tym telefonie ustawić dowolny dźwięk na sms? W poprzednich modelach Samsunga można było wybrać tylko fabryczne dźwięki. Z góry dzięki z a info.

  • 0

    39. ~expert  2008-08-18 10:30:19  host: ip-85-14-124-25.silesiamultimedia.com.pl

    Mam już troche tego samsunga wziołem go ponieważ miał wifi. Pierwszy raz mam telefon z Wifi i myślałem ze to coś lepszego. Mieszkam na osiedlu, ciagle mi łapie jakąś siec jednak wszystkie zabezpieczone hasłem...jedynie pochodzic po necie moge w domu ale po co przecierz mam komputer.... pozdrawiam

  • 0

    40. ~expert  2008-08-18 10:32:17  host: ip-85-14-124-25.silesiamultimedia.com.pl

    a co do GPS na Garmin działa zajebiśćie! Jednak trzeba troszke przy tym posiedziec aby wgrać ale jak sie uda to zrozumiesz ze sie opłacało :D

  • 0

    41. ~expert1920  2008-08-18 10:34:35  host: ip-85-14-124-25.silesiamultimedia.com.pl

    a zdjęcia bardzo dobre! najwieksze jakie mi sie udało zrobic to bylo 1500kb przy 3,0Mpx. Wczesniej miałem N73ME max zdjecie co zrobiło to bylo 600kb różnica ogromna przy tej samej rozdzielczości. POZDRO

  • 0

    42. ~wujek sam  2008-08-20 01:32:43  host: evdo-78-30-81-33.subscribers.sferia.net

    zajebista sprawa mam go 2 dzien i zajebisty

  • 0

    43. ~Dytryk  2008-08-21 09:47:08  host: acoy204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można bez problemu, zmień sobie w używanym profilu po kliknieciu przysosuj

  • 0

    44. ~A  2008-08-22 01:19:43  host: do-atman.hypernet.pl

    Można

  • 0

    45.  2008-08-26 20:57:13

    bez problemu można ustawić dzwonki tak jak w kazdej noki z symbianem (np n-series) a po za tym gps wprawuje sie super! Ktoś zadał pytanie jak znalesc wifi menu>łacza>mndż poł>dost Wlan-y. Pozdro

  • 0

    46. ~skeeteer  2008-08-27 10:54:13  host: ip-213-17-253-26.netia.com.pl

    ...Dobra a powiedzcie jak uruchomić kamerę vga w tym modelu, mnie się za cholerę nie udaje...

  • 0

    47. ~aaa  2008-08-31 11:12:05  host: dtn247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ważne jaka jest waga tego zdjęcia ale jakość. Niektóre telefony robią ładne zdjęcia, które mało zajmują - dobra kompresja. Wiseman, można ustawiać dowolny dźwięk na SMS. ;)

  • 0

    48. ~lucjan23  2008-09-01 23:31:31  host: aejn83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    użytkownicy jak z tym fonem interesowałoby mnie jego nabycie ale zastanawiam sie co z tym gps w 100 sprawny i czy nie wymaga dodatkowych urzadzeń pozdro i czekam na jakieś info

  • 0

    49. ~zenek  2008-09-04 09:11:44  host: 80.50.235.198

    dziala na nim automapa?

  • 0

    50. ~  2008-09-04 15:00:22  host: public60179.xdsl.centertel.pl

    telefonik super ale jakosc obudowy mizerna - o ryse nie trudno ;/

  • 0

    51. ~matusz  2008-09-10 18:13:53  host: 212-102-16-161.adsl.inetia.pl

    mam ten tel od 2 miesięcy , mam zinstalowaną nawigację Garmin, działa bez problemu.

  • 0

    52. ~gosc  2008-09-12 12:32:31  host: xdsl-7740.bielsko.dialog.net.pl

    Telefonik mam 2 tygodnie i jestem w szoku. Az tak fajnego telefonu za ta cene sie nie spodziewalem. Nawigacja po wgraniu map dziala super, przerosla moje oczekiwania, myslalem ze bedzie kicha a tu niespodzianka. Zdjecia tez wychodza ok, ale jestem zwolennikiem osobnego aparatu, telefon to telefon:) Rozmowy 3G tez super. Mozna ustawic dzwiek mp3 na sms w L760 nie mialem tej opcji. Co jest tez fajne to to ze mozna podlaczyc zwykle slychawki takie jak do mp3, radia... Ktos pisal ze obudowa sie rysuje, fakt, ja sie nauczylem na L760 i kupilem odrazu taka plasikowa odlonke i jest wszystko ok, jak sie porysuje to kupie nowa a telefon bedzie caly czas wygladal jak ze salonu. Za ta cene telefon godny polecenia!

  • 0

    53. ~sfann  2008-09-14 01:23:12  host: 213.76.153.164

    pytanie - jak kalendarz i synchronizacja z outlookiem? mam u600 i w nim kalendarz to porażka

  • 0

    54. ~deithven  2008-09-22 18:25:43  host: host-87-99-29-111.lanet.net.pl

    rewelacyjny telefon :) mam e51 oraz i550w i samsung bije na glowe nokie :)

  • 0

    55.  2008-09-27 21:35:08

    Ktoś ma jakiś pomysł gdzie to można kupić z z gwarą samsunga i bez simlocka? Żaden sklep tego nie ma a na allegro są tylko te z playa :(

  • 0

    56. ~wtf  2008-10-10 23:50:20  host: adnu64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ano właśnie, miałem okazję pobawić się tym telefonikiem z playa na najnowszym sofcie i bajka, tylko że play po zdjęciu sima nie chce gwarancji uznawać, za te pieniądze ani Nokia ani SE nie oferują niczego porównywalnego, ma swój urok urządzonko, dla mnie super telefon!

  • 0

    57. ~dooszoo  2008-10-21 22:21:31  host: drv189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon ze 2 miechy i generalne przemyślenia: Telefon jak za tą cenę bardzo dobry. Najważniejsze zalety to: szybki procesor, dużo RAMu, duży wyświetlacz, symbian z całym dobrodziejstwem, wifi i nawigacja. Nie obyło się jednak bez wad: słaba jakość muzyki (0 basów niezależnie od słuchawek przez co słuchanie cięższej muzy wręcz boli), mało wygodny trackball (gdy trzeba przejechać dłuższą listę jest to dużo mniej wygodne od zwykłej nawigacji), brak wyświetlacza w wygaszaczu (jak jest wygaszacz to nie ma na nim nic, ani zegara, ani info o dostarczonych wiadomościach, trzeba kliknąć żeby zobaczyć czy coś przyszło). Cała reszta (aparat, bateria) średnia, bez szaleństwa ale i bez kichy. Tak czy inaczej tel z pewnością jeden z ciekawszych na rynku za tą cenę zwłaszcza ze względu na siłę procka i ram.

  • 0

    58. ~dooszoo  2008-10-21 22:25:11  host: drv189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a i co do gwarancji w Play: sam zdjąłem Simlocka zaraz po zakupie telefonu. Zabawy z symbianem (hakowanie by ominąć podpisywanie appsów) zabiły mi go z miejsca (zdechł i przy uruchamianiu wyświetlał białą planszę i nic więcej). Oddałem do serwisu i naprawili od ręki (zresetowali i nowy soft) bez pytania o nic. Tak więc mimo iż tel miał zdjętego simlocka i mimo iż został uszkodzony z mojej winy (ingerencja w soft) na gwarancji mi go zrobili. Może dlatego, że łatwo było naprawić? Trudno powiedzieć.

  • 0

    59. ~zaba  2008-10-23 16:53:18  host: wimax199.telbeskid.com.pl

    panowie chce kupic karte microSD 4GB powiedzcie jak duza karte mozna do SGH i550W

  • 0

    60. ~kortys  2008-11-11 10:20:57  host: ip-89-174-40-250.multimo.gtsenergis.pl

    Do 32gb jak wyjdą takie ale 16gb śmiga aż miło, Każdy telefon który wspiera SDHC obsłuży SDHC do 32gb to jedna z zalet możliwości SDHC

  • 0

    61. ~blackcactus  2008-11-18 18:17:14  host: achf137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon na zdjeciu wyglada nie za ciekawie ale w rzeczywistości jest zrobiony z czarnego porządnego plastiku-obudowa nie trzeszczy(szkoda ze nie da sie jej wymienic). Telefon jednobryłowy i płaski. Nie bedziemy mieli efektu cegły w kieszeni. Oprogramowanie typu symbian umozliwia instalacje wielu ciekawych programow takich jak np: Skype(fring),GG, Odtwarzacz DivX, nawigacja Garmin i wiele innych. Nawigacja na garminie sprawuje sie super-jest lepsza niz w n95! Wyswietlacz jest b. duzy i czytelny - niestety zabawa WiFi na tym telefonie to pare godzin(3-5)i koniec baterii. Wifi jest dosc slabe ale jak juz uda nam sie polaczyc z internetem to bedzie trzymac (sygnal powinien byc tak ok 40%). Do trackballa trzeba sie przyzwyczaic-jest nawet wygodny, mam nadzieje ze sie nie popsuje hehe :-) Telefon przyjmuje karty microSD SDHC i te zwykle-gdzies wyczytalem ze mozna mu wsadzic nawet 8GB ale po co komu tyle :D Chodzi sporo szybiej od N73 i sie nie muli(no chyba ze przy lapaniu dostepu do neta ale to zrozumiale). Menu jest prawie identyczne jak w n73 (tylko wizualnie sa inne ikonki ale ulozenie opcji jest takie samo). Przy pisaniu SMS mozna wlaczyc taka opcje ze polskie znaki beda ignorowane-nie bedzie nam zjadac smsa za polskie snaki-w n73 ta opcja nie dziala :D Co do muzy na telefonie to trzeba powiedziec ze na glosniku gra dosyc glosno ale duzo glosniej daje n73 w trybie zwyklym i stereo(ktorego nie posiada i550w). Zeby dzialalo radio musza byc podlaczone sluchawki-ale uwaga! Radio chodzi nie tylko na sluchawkach od samsunga ale takze na tych niestandardowych 3,5mm jack. Niestety tel jest dostepny tylko w sieci PLAY i karty TURBOalpha SIM z nim NIE DZIALAJĄ-Jedne zawieszają telefon a inne działają przez godzinę a później telefon się blokuje-wiem bo testowałem. W grę wchodzi tylko zdjecie simlocka. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu. Bateria moglaby dluzej trzymac(2dni max 3) ale wtedy musilby miec mniejszy wyswietlacz...Opłaca się go kupić. Szczerze polecam!...

  • 0

    62. ~blac  2008-11-18 18:18:37  host: achf137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co jeszcze moge powiedziec, troche lipnie sie pisze na nim smsy ale nie ma telefonu doskonalego spelniajacego wszystkie moje oczekiwania...

  • 0

    63. ~kubik  2008-12-11 15:33:30  host: acfw41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba jestem gotowy porzucić e51 dla tego sprzętu :D

  • 0

    64. ~SAMiec  2008-12-30 17:00:27  host: chello089076010170.chello.pl

    Ja tak właśnie zrobiłem. Sprzedałem prawie roczną e51 i teraz na wyprzedaży kupiłem w Play-u. Super telefon. Polecam!

  • 0

    65. ~  2008-12-30 22:24:17  host: f96-048.opera-mini.net

    Telefonik zajebisty, posiadam go od kilku godzin i jestem bardzo zadowolony. GPS po wgraniu garmina sprawuje się wyśmienicie, WiFi w połaczeniu z liveboxem chodzi idealnie, jedynie co mnie denerwuje to trackball ale to kwestia przyzwyczajenia i ustawień. Ogólnie mówiąc telefonik jak najbardziej na plus.

  • 0

    66. ~glebor  2009-01-05 00:07:59  host: acis89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bawiłem się dziś w salonie i tak mi się podobał, że złożyłem miesięczną rezerwację. otóż kumpel ma n95 i pożyczył mi kartę z garminem. działa jeśli chodzi o system tylko miałem komunikat szukanie sygnału, bo byłem w dużym salonie w tesco. Wifi też łapie wyśmienicie. sprawdziłem na miejscu super autofocus, zdjęcia nieco gorsze od n95 ale lepsze niż n73me. nie wiem co bym wybrał czy n95 czy dokupić kartę i mieć samsunga w tej samej cenie 32gb (gigabajty). samsung tańszy i podobny a aparat i kamerę mam w domu. kupie pleksi czy jakoś tak i będzie GIT. ciewake jak gps sprawdza się w motocyklu przy 300km/h sprawdzał ktoś? oguólnie bardzo polecam fajna sprawa ten "szajsung"

  • 0

    67. ~_;:;:;;:  2009-01-07 20:54:14  host: staticline770.toya.net.pl

    czy uzywajac aplikacji GPS telefon laczy sie z wapem tak jak to jest w SE C702 czy po prostu gps jest jak zwykle "odrebne" urzadzenie ktore na podstawie wgranej auto mapy laczy sie z satelita i na tej podstawie kieruje nas do celu????

  • 0

    68. ~misiek  2009-01-08 13:31:25  host: acjq124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja radze dołożyc i kupic i780navi. aparat gorszy ale jak ktos chce robic zdjecia to niech kupi zwykly aparat fotograficzny. a poza tym same zalety, automapa i touchpad z klawiatura qwerty..WM6 czy lepszy od Symbiana to nie wiem bo tego drugiego nie uzywalem ale WM6 daje sporoo mozliwosci...i mozna go niesamowicie spersonalizowac. Moje zdanie jako posiadacz tego modelu. No ale faktem jest ze z i550 nie mialem do czynienia procz tego opisu

  • 0

    69. ~  2009-01-10 19:37:29  host: sub237-69.elpos.net

    fona mam dwa dni i jak na razie nie mogę wgrać Garmin Mobile XT co trzeba zrobić żeby działało prawidłowo. Po wgraniu nie widać w menu tego co wgrałem .

  • 0

    70. ~  2009-01-14 20:21:04  host: host-217-172-239-92.gdynia.mm.pl

    mam samsunga i550w i mam problem z polaczeniem sie z internetem przez wifi wiem ze byl juz ten temat ale z linkow w tamtym temacie nic nie wyszlo:< wiec tak robie wszystko jak pisza w necie ale nie dziala wchodze w menu>ustawienia>połączenie>punkty dostepu>opcje>nowy punkt dostepu> i wpisuje tak nazwa np.dom>nosnik danych WLAN>nazwa sieci np linksys> status sieci ukryta>tryb sieci Ad Hoc> tryb zabezpieczen Wlan siec otwarta>ust. zabezp.WLAN to nic nie zaznaczam>strona glowna np google.pl i nie dziala ,jak wchodze w internet to wyswietla mi sie komunikat: brak odpowiedzi bramy probowalem jeszcze tak: menu>lacza>menadzer polaczen>dost.WLAN-y pokazuje mi siec i sygnal silny bo 92% zabezp WPA/WPA2 ale jak wejde w menu>lacza>menadzer polaczen>akt.pol.dan to pisze brak aktywnych polaczen pomozcie prosze

  • 0

    71. ~posiadacz  2009-01-16 16:15:41  host: adcu19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzCie mi jaka najwieksza karta pamieci pojdzie w tym fonie 8Gb czy 16GB?? i ten fon obsluguje karty SDHC??

  • 0

    72. ~e51_na_i550w  2009-01-19 18:31:55  host: ackx100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też bym wymienił sobie E51 na tego samsunga, tylko boje się WIFI, bo piszecie, że słaby zasięg - w e51 jest duży sygnał, mój hotspot wykrywa 200m od mojego domu :D. A jak będzie z tym fonem ?

  • 0

    73. ~i  2009-01-19 23:09:49  host: aza63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak spisuje się trackball po dłuższym okresie czasu? Nie brudzi się? Nie traci na czułości?

  • 0

    74. ~zadowolony  2009-01-21 10:44:11  host: aazf97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest najlepszy telefon jaki w życiu miałem nigdy więcej żadnych nokii i innych badziewi... nie prędko go zmienię jestem naprawdę baaardzo z niego zadowony

  • 0

    75. ~kev21  2009-01-26 21:14:43  host: aciq168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od 2-3 tyg jedyny minus to bateria, działą 2 dni przy wcale nie wygurowanym uzytku, (identycznie trzyma omnia) poza tym rewelka, wifi super hasa, gps tez, duuuuzy piękny, czytelny wyswietlacz, karta pam 4 giga bez problemu smiga w nim. W walce z n95 wygrywa, a za jaką kase? 550zł obecnie nowego mozna miec. nie ma tanszego telefonu z gpsem wifi i systemem operacyjnym, niema

  • 0

    76. ~rarytas  2009-01-28 13:54:44  host: chello089079245071.chello.pl

    Mam kupiłem , jestem bardzo zadowolony , ma wszystko co potrzeba, a jeśli niema to można zainstalować, gps po wgraniu oprogramowania szybko namierza satelity, wifi łapie wszystko co jest wokoło, jak za cenę którą trzeba za niego dać, uzyskujemy duże możliwości, inne fony z takimi opcjami kosztuję kilkakrotnie więcej.

  • 0

    77. ~Paweł  2009-01-28 23:39:16  host: gts164-88.luksus.net.pl

    Telefon posiadam ponad miesiąc. Jest to naprawdę dobry telefon.Plusy: - szybki procesor i dużo pamięci ram dzięki czemu wszystkie aplikacje chodzą płynnie - wbudowany i dobrze dzałający gps - wifi - symbian z całym dobrodziejstwem - bateria /po dobrym sformatowaniu działa 3 dni co na telefon multimedialny jest całkiem niezłym wynikiem/ - symbian łatwy do złamania Wątpliwości - słynna "niebieska kulka". Jest dobrym rozwiązaniem w połączeniu z programem magickey dzięki któremu można przypisać dowolnym klawiszom funcje przewijania- ja polecam klawisze regulacji głośności.

  • 0

    78. ~glebor  2009-02-02 01:02:44  host: achm237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie... schodziłem z 10 serwisów gsm, za crystal case i foliami na ten telefon i NIGDZIE NIE MA!!! jestem z łodzi. błagam o pomoc, bo za tydzień będzie tak porysowany ekran jak w poprzednim samsungu. może być 30km od łodzi PROSZĘ O POMOC!!!

  • 0

    79. ~  2009-02-03 18:29:18  host: 80-dzi-25.acn.waw.pl

    ->70 jeśli łączysz sie do routera to nie jest to połączenie typu Ad Hoc

  • 0

    80. ~emix  2009-02-05 15:47:27  host: cb100.osiedle.net.pl

    nie mam polskich znakow ani w notatniku ani quickoffice. czy to jest normalne w tym fonie? jedynie ó jest, a reszta jakies znaczki.

  • 0

    81. ~slaw~~~~  2009-02-08 11:10:09  host: chello089076034231.chello.pl

    ten telefon zgodnie ze specyfikacja obsługuje do 4 gb, ale czytałem ze testowali z 8 gb i tez działa a co do 16 gb to niewiadomo!

  • 0

    82. ~softer  2009-02-08 12:07:43  host: 77-254-144-172.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od 3 mc i mogę powiedzieć tylko że jest nie najwolniejszy, aparat w miarę dobry gps ok ale w samochodzie często traci sygnał natomiast kulka mi się raz zepsuła i koszt naprawy 50zł teraz znowu mam mały luz.A przeglądanie netu na tej kulce to porażka totalna.

  • 0

    83. ~pan kracy  2009-02-08 19:19:27  host: user-89-108-210-73.mobile.playmobile.pl

    Super telefonik!niepozorny wygląd kryje naprawde niezłą maszynkę.Gdyby nie ten ledwo 3min aparat i brak slidera mógłby stanąć w szranki z n95 .Jest od niej nawet lepszy bo choć ma tego samego symbiana to mi sie od nowości ani razu nie zawiesił, co jest niestety ulubionym zajęciem nokii-wiem bo znam jej właściciela który ma z tym problem non stop.Samsung nie ma niestety wbudowanych map wiec trzeba pokąbinować-polecam Garmina!Muzykę odtwarza nieżle ale na słuchawkach niefabrycznych-warto wgrać inny odtwarzacz mp3 bo fabryczny nie ma korekcji.Programy nie zawsze wchodzą bo trzeba złamać symbiana lub nadpisywać-ale to niestety norma z tymi certyfikatami...Aparat fot. też ok, choć do se k800i sie nie umywa- mam porównanie.Ogólnie super telefon za super cene-polecam

  • 0

    84.  2009-02-11 17:01:22

    mi WiFi działa bez problemowo, nawigacja garmin śmiga aż miło, mam go miesiąc i największy minus w nim to bateria(max 1,5 dnia) trackball denerwuje czasem ale da się przyzwyczaić. Polecam ten telefon

  • 0

    85. ~  2009-02-15 15:25:38  host: cfh154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włączyć kamerke VGA w samsungu i550w

  • 0

    86. ~~zielony  2009-02-19 20:07:45  host: host-47-208.spray.net.pl

    Mam zamiar go kupić, doradzcie czy warto? JAk spisuje się ten trackball? Pytam się tych co go mają!!

  • 0

    87. ~tuman  2009-02-20 19:04:10  host: dit138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    trackball jest duzym plusem a nie minusem jak inni tutaj piszą!! kupcie sobie nokie jezeli chcecie miec gownaniane klawisze!! kulka sie nie brudzi nie chodzi wolniej, jest czuła, wygodna szczegolnie podczas korzystania z wlan ktore tez niesamowicie chodzi. aparat - no nie jest najgorszy w koncu to tel za 600zł. tylko nie wiem jak właczyc te kamerke z przodu?? wam sie udało?? napiszcie. i jeszcze jedno kupilem w play i mam simlocka na play slyszalem ze niewszystkie maja jak jest z waszymi?? dla tych co zamierzaja go kupic - nie bedziecie zalowac - bedziecie zachwyceni polecam szczerze!!

  • 0

    88. ~kolomen  2009-03-01 21:37:16  host: 77-254-137-3.adsl.inetia.pl

    Witam.Telefon jest super,jeśli bateria krótko trzyma to wina ukrytego procesu mapy Garmin,tel.jest bardzo poręczny o tracball jest dobrym rozwiązaniem,po tygodniu używania stwierdzisz że chcesz go mieć w każdym telefonie.Polecam to klasyk w nowoczesnym wydaniu.

  • 2

    89. ~blackcactus  2009-03-05 18:20:32  host: acou211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesli krotko trzyma wam bateria to przez garmina! Tutaj macie odpowiedz co zrobic> "TSRAutoStart.exe" -> rzeczywiscie po wgraniu garmina bateria trzyma wyraźnie krócej. (bez karty pam. przy czestym uzywaniu 3,5 dnia) Należy wyłączyć ten proces aby bateria trzymala dłużej. Instalujemy na komórce program Jbak Taskman za pomocą którego można zakonczyc ten proces (wyłączamy go). Wyłączamy tel.Otwieramy karte pamieci w komputerze zmieniamy nazwe pliku CardRunner.dll (skorzystaj z wyszukiwania plikow) na CardRunner.dll.bak. Uruchamiamy telefon z karta pamieci. Sprawdzamy czy proces jest aktywny (nie powinien- a jesli jest- wylaczamy go-nie powinien sie juz wlaczyc). Proces TSRAutoStart.exe włączy się za każdym razem gdy odpalimy garmina wtedy trzeba włączyć program Jbak Taskman i wyłączyć proces. Dzięki zmienieniu nazwy pliku cardrunner proces nie bedzie sie nam sam odnawiał ani nie bedzie się włączał razem ze startem systemu. Na razie tyle w tym temacie

  • 0

    90. ~kuba  2009-03-10 16:23:35  host: h234208.net.pulawy.pl

    a co ze słuchaniem muzyki w tym telefonie? Jeśli chcę słuchać dużo muzyki to warto go kupić? Z tego powodu zastanawiam się także nad dotykowym F480 ale on nie ma wifi i gps, ale za to lepiej odtwarza muzyke i lepszy aparat ma

  • 0

    91. ~maro  2009-03-13 11:02:05  host: xdsl.133.c82.petrotel.pl

    Ja właśnie mam dylemat - ten samsung czy może f480? Cena taka sama. Mógłby ktoś obeznany poradzić? Telefon ma służyć bardziej jako "przyjaciel" dla nastolatka xD

  • 0

    92. ~  2009-03-13 11:16:56  host: xdsl.133.c82.petrotel.pl

    Mam trudny wybór - ten telefon czy samsung sgh-i480. Może ktoś obeznany doradzić? Telefon ma służyć nastolatkowi ;p osobiście jestem po stronie f480, ale nigdy w życiu nie miałem samsunga, a tych telefonów na oczy nie widziałem ;]

  • 0

    93. ~GRB  2009-03-13 17:36:41  host: 62.61.43.188

    Czy aplikacje oraz gry dedykowane na Symbianowe Nokie uruchomią sie i będą działać poprawnie na tym sprzęcie?

  • 0

    94. ~noname  2009-03-20 23:32:12  host: nsith.blokowe.pl

    Witam , chcialbym zapytac jakie sluchawki daja do zestawu i czy muzyka przez nie "plynnie" gra. Z gory dzieki za pomoc

  • 0

    95. ~Misio  2009-03-24 21:53:21  host: ip-83-238-168-144.netia.com.pl

    a jaka jest najnowsza dostepna wersja garmina? No i jakie mapy na polske?

  • 0

    96. ~rafff  2009-03-27 18:49:28  host: 78.8.27.101

    a co z graniem itp? można na tym trackballu?

  • 0

    97. ~pankracy  2009-04-15 18:54:22  host: user-89-108-214-40.mobile.playmobile.pl

    Do 93: oczywiście! przecież to ten sam soft:)Zamieściłem post o tym telefonie 2 miesiące temu i mogę nadal w całej rozciągłości potwierdzić zawarte w nim pozytywne opinie.Ba, ciągle mnie ten sprzęcik mile zaskakuje, np. grami z n95 pokroju ferrari GT czy Assasin-takich mozliwosci graficznych i płynności nie spodziewałem sie absolutnie.Zamierzam wgrać n-gage, podobno nie ma z tym problemów by pociągnął te gierki.Wgrałem core playera i oglądam sobie czasem na nim filmy divx-jakość ok, choć czasem dźwięk jest lekko przesunięty.Na run ciągną nawet RMBV choć to przecież duży stopień kompresji.Navi jest rewelacyjne, szybko i dokładnie łapie dzięki wspomaganiu przez A-GPS.Testowałem garmina, navigona,naviekspert(ten ostatni ściąga mapy z netu).Net też chodzi super ale na operze lub BOLT'cie(polecam tą przeglądarkę).Telefon służy mi też za modem dla kompa-mam neta z PLAY, tak jak telefonik.Jedynie co mnie wkurza to bateria.Myśle że temu winni WLAN oraz gps.GPSa trzeba za każdym razem wyłączać ręcznie zanim wyjdziesz z garmina, inaczej ciągle nadajnik pobiera energię.To samo z wifi.Ale uwaga!wyłaczenie przez ,,ukrycie" z poziomu ustawień nic nie daje.Wystarczy wejść do menagera połączeń by przekonać się że nadajnik WLAN nadal działa bo wykrywa routery sąsiadów;).Narazie zaradziłem temu grzebiąc w ustawieniach zaawansowanych obniżając pobór prądu dla tej funkcji z fabrycznych 100mW na najniższe możliwe 4 mW.Ale całkowicie wyłaczyć nie umiem .Popróbuję z jakimś programem do administracji wifi i bluethoota ściągniętym z netu:)może on da mi pełną kontrolę nad wifi.Aha-przydaje sie ta funkcja np. do słuchania radia z netu.

  • 0

    98. ~daro  2009-04-27 12:29:33  host: ehost-97.mtm-info.pl

    hej mógłby mi ktoś powiedzieć jak przesłać motywy z komopa na kom? jak podłącze przez usb to nie ma tam żadnego katalogu typu themes (jak np w se) i nie bardzo wiem jak to zrobić

  • 0

    99. ~dr1nk  2009-04-29 22:02:11  host: dkn94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    98 - wgrywasz je obojętnie gdzie i instalujesz tak jak aplikacje. Tylko instaluj w pamięci telefonu te motywy, a nie na karcie pamięci, bo potem niektóre nie będą się chciały usunąć i trzeba kombinować.

  • 0

    100. ~syngularity  2009-05-03 14:06:55  host: grewall.gre.pl

    wie ktoś gdzie można go kupić (oprócz ply bo trudno osiągalny jest w play, niema w sklepach na allaegro...?

  • 0

    101. ~xyz  2009-05-05 18:52:28  host: apn-77-112-175-136.dynamic.gprs.plus.pl

    Właśnie dzisiaj w salonie Play dowiedziałem się, że nie ma go do kupienia. Wszystkie sztuki zostały wyprzedane. Na allegro i550w jest rzadkością. Na szczęście dzisiaj udało mi się kupić za 450 zł praktycznie nówkę w opcji KUP TERAZ, gdyż aukcja dopiero się zaczęła. Ostatnio obserwowałem aukcje na której poszedł za 610 zł. Więc 160 zł zaoszczędziłem. Relacje jak się sprawuje zdam za 2 miechy. Pozdro.

  • 0

    102. ~joy  2009-05-06 17:29:10  host: aejl179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widze 2 rodzaje i550 oraz i550w czym one się różnią oprócz nazwy ?

  • 0

    103. ~kubik  2009-05-07 19:56:35  host: acfi52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam już pół-roku Samsunga i550w i jestem zadowolony.Wytrzymały na upadki! nie muli za te pieniądze nie ma sobie równych Internet śmiga ładnie .Denerwuje mnie słaba,wręcz zerowa czytelność wyświetlacza na słońcu,z lekka irytuje trackball,do pasji doprowadza mnie blokada 1 przyciskowa,nosząc fon w kieszeni-3razy dziennie odblokowuje się i wyciska cyferki czy odpala navi i rozładowuje baterie ;/ To tyle co pamiętam ;p

  • 0

    104. ~niekumaty  2009-05-28 13:25:03  host: c151-8.icpnet.pl

    @joy: i550 nie ma wi-fi.

  • 0

    105. ~przmo  2009-06-01 23:01:39  host: ds11.uni.lodz.pl

    i550 jest bodajże bez wifi o ile dobrze pamiętam, ale jeszcze osobiście się z nim nie spotkałem

  • 0

    106. ~xyz  2009-06-07 11:17:16  host: apn-77-112-66-241.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam telefon od miesiąca i jestem zadowolony. WiFi śmiga, GPS z Garminem też, tylko trzeba pamiętać o zlikwidowaniu ukrytego procesu TSRAutoStart.exe, który włącza sie po zainstalowaniu Garmina i skraca czas pracy baterii. Aparat jak na 3 mpx jest OK, chociaż mogło być lepiej. Bateria z umiarkowanym używaniem, 10 minut rozmowy dziennie, 10 sms, trochę WiFi, trochę muzyki, trzyma mi 4 dni. Przy intensywnym używaniu, godzina rozmów, godzina WiFi, 5 godzin muzyki, 50 smsów trzyma 2-2,5 dnia. Trackball jest do przyzwyczajenia, chociaż kiedy trzeba przewinąć więcej tekstu trochę irytuje. W stosunku funkcjonalności do ceny nie ma takiego drugiego na rynku.

  • 0

    107. ~  2009-06-08 18:33:00  host: static-87-105-104-121.ssp.dialog.net.pl

    102 -> i550w ma Wi-Fi, a i550 nie

  • 0

    108. ~  2009-06-13 12:25:00  host: gw3.ats.pl

    Jak z instalacja Garmina, wymagane jest podpisywanie certyfikatow itp kombinowanie?

  • 0

    109. ~007  2009-06-15 19:15:17  host: ip-68-120.miedzyrzec.net.pl

    witam, moze zobaczy to jakis pracownik z playa. Jest jeszcze gdziekolwiek salon w Polsce gdzie bede mogl kupic samsunga i550W?

  • 0

    110. ~Radek  2009-06-18 11:20:56  host: ip-89.171.26.134.static.crowley.pl

    czy na telefonie mozna odpalic emulatory NESa i inne?

  • 0

    111. ~  2009-06-18 13:21:16  host: 90-156-41-195.as.kn.pl

    Jak w tym telefonie ustawic automatyczna blokade klawiatury?

  • 0

    112. ~dsdsa  2009-07-23 19:58:52  host: 188.33.21.52

    po 4miesiącach użytkowania podoba mi się tak samo jak po zakupie. za te pieniądze to najlepszy możliwy wybór. szczerze polecam, szczególnie tym którzy mają czas by się bawić w instalowanie dodatkowego oprogramowania. ja wolnym czasem nie dysponuje w związku z tym pewnie nigdy nie wykorzystam wszystkich jego możliwości. wielki plus za modem hspda, łącze go kablem z laptopem i dzięki play onnline na kartę mam internet za mniej niż 1zl/dziennie. ma kilka drobnych wad: -kulka nie sprawdza się przy standardowej przeglądarce, ale to rozwiązałem instalując operę. -bateria trzyma dość krótko tylko że ja sporo rozmawiam, problem rozwiązałem samochodową ładowarką za 20zl plusów nie wymieniam bo mi się zwyczajnie nie chce tyle klepać, dla mnie ma wszystko czego potrzebuję poza latarką którą uwielbiałem w moim poprzednim k750i

  • 0

    113. ~zjawa  2009-07-28 22:56:39  host: inet20908ni-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    telefonik rewelka w tym tygodnu bede miał pozdro

  • 0

    114. ~asfdg  2009-08-08 23:15:24  host: user-89-108-244-105.mobile.playmobile.pl

    >109. ja szukalem tego telefonu i nic ;( nigdzie na pomorzu nie bylo (szczecin, koszalin, slupsk, 3miasto) bylo to w maju, dziwi mnie tylko ze aktualizuja czesto strone i niektore modele znikaja inne dodaja a ten ciagle jest mimo ze nie da sie go kupic ;/

  • 0

    115. ~KOsteczko  2009-08-18 21:07:33  host: 213.155.189.10

    ASfdg mam ten sam problem tyle ze ja proboje znalesc samsunga i780 wiec jezeli go gdzies znajdzieesz napisz tu jak tk samo poszukam u siebie

  • 0

    116. ~Santi  2010-01-22 13:48:42  host: gde42.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Może ktoś pomoże i powie jak korzysta się z wi-fi w i550w. Nie mam pojęcia jak je uruchomić

  • 0

    117. ~  2010-03-14 19:30:19  host: chello089075082215.chello.pl

    Mam wielką prośbę. Gdzie można kupić tego fona nowego, nigdzie nie moge go znaleźć. Interesuje mnie wersja z Wifi, proszę bardzo o jakieś linki.

  • 0

    118. ~POMOCY!!!  2010-03-14 19:32:15  host: chello089075082215.chello.pl

    Jestem zdecydowany na tego fona, tylko gdzie można kupić go nowego?? Interesuje mnie tylko i wyłącznie wersja z wifi. Proszę bardzo o jakieś linki sklepów. :D

  • 0

    120. ~asd.  2010-04-03 15:13:59  host: chello089077225046.chello.pl

    mam pytanie do innych ktorzy uzywaja karty sd hc kingstona, bo u mnie jak jest wlorzona karta to na rocznej baterii tel. trzyma 9 godzin, czy tez macie problem z kartą ?

  • 1

    121.  2010-06-21 15:14:39

    Bardzo trwały model, idelany do pracy na co dzień. Po zainstalowaniu Opery mini bardzo wygodnie korzysta się z internetu (zwłaszcza z wersji lajt popularnych stron). Klawisze dobrze obsługują pisanie smsów, trackball wbrew opiniom powyżej sprawuje się bardzo dobrze. GPS jak najbardziej spełnia oczekiwania oraz moduł WiFi. Telefonu używam od października 2009 i ani razu mnie zawiódł. Polecam go zwłaszcza porównując możliwości do jego ceny. Jego godnym następcą będzie u mnie model Samsunga I7110 z ekranem AMOLED.

  • 0

    122. ~JAN  2010-11-05 16:38:48  host: dwe133.internetdsl.tpnet.pl

    Działa na nim emulator gba?

  • 0

    123. ~azza  2010-12-19 01:40:47  host: 84-10-172-63.dynamic.chello.pl

    telefon miałem blisko 20 miesięcy Jest to porządny produkt - warto swej obecnej ceny allegrowej - 300-400 zł. Trackball to jednak był przysłowiowy "wrzód na D" - mimo regulacji,ustawień itd. dalej rozwiązania strzałkowo-dzojstikowe są imho o wiele lepsze. Co do minusów to można dodać słabo działający moduł GPS - strasznie wolno się "rozgrzewał" w używanie go np. w samochodzie było omalże niemożliwe. Z minusów mogę jeszcze podać jedno ograniczenie, które to ostatecznie skłoniło mnie do sprzedaży - brak możliwości nagrywania rozmów. Sam dyktafon nie działa a po przetestowaniu chyba 2 tuzinów różnego rodzaju "call recorderów" w końcu się poddałem - samsung i to cholerne ograniczenie. Podsumowując - jeżeli miałeś do czynienia z trackballem i ci nie przeszkadza, a nagrywanie rozmów i gps niejest dla ciebie jakieś super ważne - kupuj - telefon wart swej ceny !!!!!!!!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-129-169.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet