Samsung SGH-i550 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-i550 Opinie o Samsung SGH-i550

Samsung SGH-i550

w sumie: 52
  • 0

    1. ~Plocu  2007-10-24 16:38:41  host: apn-100-188.gprsbal.plusgsm.pl

    Niezle sie przentzje, ciekawe kiedy bedzie u operatorow i w jakich cenach

  • 0

    2. ~mir  2007-10-27 21:25:43  host: chello089076138172.chello.pl

    Bawiłem się nim na Kongresie technologicznym, fajna zabawka, zamiast dżojstika ma trackball fajna sprawa i ten duuuży wieświetlacz cool ;)

  • 0

    3.  2007-11-02 07:27:23

    takiego telefonu mi trzeba, ale nie wiem czy będzie mnie na niego stać

  • 0

    4. ~MichaU  2007-11-04 21:32:32  host: chello089078172183.chello.pl

    czesc. mam pytanie,jak wyglada sprawa jakosci dzwieku w sluchawkach w telefonach samsunga? nie biore pod uwage serii muzycznej tego producenta bo wyjątkowo mi sie nie podobają z funkcji i z wygladu. Samsungi lepiej graja na sluchawkach niz np Nokia?

  • 0

    5. ~  2007-11-04 21:35:13  host: chello089078172183.chello.pl

    czesc. jak wyglada sprawa jakosci dzwieku ze sluchawek w telefonach Samsunga? Pomijam wersje muzyczne tego producenta bo wydaja mi sie paskudne pod wzgledem wygladu i funkcji. Czy samsungi na sluchawkach graja lepiej niż na przyklad Nokia, powiedzmy N73 ?

  • 0

    6.  2007-12-22 10:07:04

    kojaży mi się z P800

  • 0

    7. ~grz  2008-03-26 13:16:13  host: 195.94.215.34

    wszystko super,tylko wifi do pełni szczęścia brakuje

  • 0

    8. ~  2008-03-26 14:46:49  host: 87-205-191-6.adsl.inetia.pl

    Mnie najbardziej interesuje bateria, o której poza gigantyczną pojemnością, niewiele wiadomo. :(

  • 0

    9. ~czesiomix  2008-03-27 02:28:33  host: cit123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wreszcie coś z funkcjonalnością nokii (symbian) i jakością wykonania samsunga - no i GPS... zapowiada się smakowa mieszanka...

  • 0

    10. ~playowiec  2008-04-29 15:18:12  host: hng102.internetdsl.tpnet.pl

    tylko w play juz w maju

  • 0

    11. ~tomasz  2008-05-03 08:30:52  host: moi.man.bialystok.pl

    mialem w rekach tego fona.funkcje praktyczne i zajefajne.jedyna wada tego aparatu jest sposob poruszania sie po meni telefonu za pomoca trackball.porażka totalna!!!

  • 0

    12. ~polishman  2008-05-26 17:31:29  host: 77-253-142-202.adsl.inetia.pl

    ja widze podobienstwo do SE(moze taki chwyt rynkowy samsunga) np. przycisk aparatu czy wyglad z przodu...

  • 0

    13. ~adam  2008-05-29 23:15:00  host: c200-220.icpnet.pl

    Niestety muszę potwierdzić opinię tomasza o trackball. Bylem dzisiaj w Playu i bawiłem się tym phonem. nie czepiam się niczego ale sposób pracy tego niby joysticka jest MAKABRYCZNY!!! Po paru minutach już myślałem że się przyzwyczaiłem ale nie. On najzwyczajniej w świecie wkurza. Nie ma to nic wspólnego z dynamicznym i sprawnym poruszaniem się po menu. Niestety nie kupię.

  • 0

    14. ~evok  2008-06-08 11:12:51  host: cqu183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do trackballa mozna się przyzwyczaić.mi się udało ;) fon całkiem niezły,duży wyświetlacz pomaga w nawigacji,Garmin działa bezproblemowo.muzyka na dołączonych słuchawkach brzmi kiepsko.ale już na AKG K412P jest bardzo dobrze pomimo że fon nie posiada korekcji żadnej.słabą stroną jest bateria,codziennie w ładowarce.ale jak się używa navi to trzeba się z tym pogodzić i nie sądzę że inne telefony z GPS przy używaniu navi trzymają 2-3 dni.plusem jest ładowanie baterii przez usb :) wolnej pamięci po zainstalowaniu standartowych potrzebnych aplikacji jest ok.75mb.Nokia 6120c miała ok.20mb. nie żałuję przesiadki z 6120c na i550 :D

  • 0

    15. ~Motka E1  2008-08-02 21:19:18  host: 77-254-147-28.adsl.inetia.pl

    Niestety to tylko samsung. Pozdro dla posiadaczy E1 ;)

  • 0

    16. ~harvester  2008-08-12 00:01:38  host: chello089076166100.chello.pl

    Telefonik super, porównajcie z n81 albo n75 praktycznie to samo za połowę ceny. Do trackballa można się przyzwyczaić(gorzej gdy np. trzeba przewinąć mapę w Garminie -> porażka). Ktoś pisał, że sie ładuje przez USB g... prawda! Zapiąłem do zapalniczki samochodowej (usb) i padł mi po 5h nawigacji

  • 0

    17. ~Dr@gon  2008-09-01 23:31:51  host: nat-heila.prnet.pl

    evoc a sa jakies problemy z gpsem w tym telefonie?? i ogolnie chcialbym wiedziec czy polecilbys go wlasnie do korzystania z navi ??:)i te przyciski... wygodnie sie na tym smsy pisze?

  • 0

    18. ~SE_user  2008-09-02 20:08:16  host: klops.ha3.agh.edu.pl

    do czesiomix: w czasach gdy SonyEricsson oferował telefony na Symbianie to nokia miała w ofercie jeden telefon z kolorowym wyświetlaczem, model 3510 (czy jakoś tak). A do Symbian dorosła 2 lata później ;-)

  • 0

    19. ~  2008-10-02 08:44:37  host: 217.153.159.186

    jest już ten model w Plusie za 600 zł w abonamencie za 50 zł ...

  • 0

    20. ~Lolek  2008-10-11 09:02:34  host: host41.chelm.gda.pl

    Ten telefon ma trackball. Da się na tym grać? Czy nie bardzo? Telefon wygląda na bardzo fajny. Proc 450 mhz, symbian, 150MB RAM tylko ten trackball. Może znacie podobny model Samsunga tylko bez trackballa?

  • 0

    21. ~Maćq  2008-10-16 19:33:17  host: aczm214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam telefonik. Miałem wcześniej SE K750i i myślałem, że przesiadka będzie "bolesna". Ale miło się zaskoczyłem. Nawigacja Garmin działa bezproblemowo. Tak jak to wcześniej już ktoś napisał trackball jest niewygodny w obsłudze telefonu. Duży wyświetlacz, bateria trzyma ok. 4 dni przy normalnym użytkowaniu. Ja telefonu używam w pracy, nie gram w jakieś gierki, ani nie słucham muzyki. W zasadzie jak ktoś nie jest wyznawcą Nokii i SE to telefon godny uwagi bo i cena nie jest wygórowana.

  • 0

    22. ~karla  2008-11-12 19:39:53  host: ackh7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem bardzo zadowolona z tego telefonu:) dużym plusem jest trackball. Ogromna wygoda;)

  • 0

    23. ~Woody  2008-11-17 01:01:41  host: opolh001-rechmed.dsl.opol.bdi.inetia.pl

    Miałem go kupić, ale ostatecznie wybrałem Nokię 6220 Classic ze względu na lepszy aparat.Bawiłem się tym telefonem przez chwilę i jest jak dla mnie zdecydowanie za duży.N82 jest już spora ale jeszcze akceptowalna, a to jest po prostu cegła.Poza tym telefon wypas.Trackball to świetna sprawa, poruszanie się po menu jest bardzo bardzo łatwe i szybkie.Ekran 2,6 cala również robi wrażenie.Telefon posiada dwurdzeniowy OMAP procesor 2430 330Mhz i 116MB ramu więc jest to dosyć potężna maszynka.Symbian chodzi szybciej niż na N95 i porównywalnie do 6220 Classic.Oprócz tego jest GPS i WiFi oraz dosyć przydatna sprawa - gniazdo słuchawkowe mini jack 3,5mm.Telefon jest przy tym niedrogi jak na swoje możliwości, więc jak komuś nie przeszkadza rozmiar tej komórki to szczerze polecam.

  • 0

    24. ~Starlight  2008-12-13 11:41:37  host: ip-85-198-235-254.broker.com.pl

    BArdzo fajny telefon. Ponieważ lubię mieć w telefonie wszlekie nowinki techniczne poszukiwałem aparatu, który łączy w sobie pełną dostępność możliwych funkcji a do tego jest estetyczny i porączny.Wybór nie był lekki.Wcześniej próbowałem już E90 (fajna tylko wielka),c702 (niewygodna klawiatura - dla moich palców dramat przy pisaniu sms-ów).Nie ukrywam,że jestem zwolennikiem jednobryłowych telefonów. Samsun i550 zaskoczył mnie bardzo dobrą jakością wykonania.Dobry materiał przyjemnie leży w ręku.Świetne wyważenie telefonu sprawia,że nie ciąży w kieszeni ale też nie czuje się pustki.Rozmiarowo jest poprostu idealny jak dla mnie.Wiem,że mam w ręku telefon a nie cegłówkę ani też bryloczek.Poprostu ocena 10/10.Dodam jeszcze,że wszystkie zaślepki wejścia na kable i słuchawki o niebo wygodniejsze niż np w Nokii (np 6300).Każda klapka otwiera się łatwo i tak samo zamyka.Klawiatura bardzo dobra.Do wąskich ale szerokich klawiszy można się bardzo szybko przyzwyczaić.Układ menu w telefonie typowe dla symbianowców.Nawigacja za pomocą trackballa na początku jest nieprzyjazna ale to uczucie znika po 2-3 dniach użytkowania i zastępuje je uczucie bardzo pozytywne. Wyświetlacz ma tylko 256 tyś kolorów więc nie powala na kolana ale jest w pełni czytelny i w zupełności spełnia swoje zadanie.Nawigacja GPS działa podobnie jak w Nokii E90 czyli dość szybko łączy się z satelitami (średnio 1,5-2 min). Niewątpliwie na tak wypasiony telefon przydałaby się dobra bateria.Mój model nie jest nówką więc i nie mogę powiedzieć jak działa na nowej baterii.Ta którą mam trzyma około 24 h ale używając często telefonu.Mam zamiar kupić nową baterię (uwaga to nie taka prosta sprawa - model nietypowy na nszym rynku). Podsumowując.Telefon z najwyższej półki.Właściwie trudno wytknąć jakieś jego minusy.Polecam

  • 0

    25. ~  2009-01-14 18:05:47  host: f142-042.opera-mini.net

    B.dobry telefon jak na tę cenę i oferowane funkcje.Gdyby był sliderem napewno zrobiłby większą karierę.W porównaniu do mego poprz.tel. SE 800i :wiekszy ekran ale gorsze kolorki,aparat w SE jest poza zasięgiem samsunga,symbian chodzi dobrze bez zacieć(wgrałem mape,divx,operemini)wygodniejsze klawisze w samsungu(oprócz joysticka),szybki net(zarówno na operze w telefonie,jak i jako modem dla kompa),wifi..poprostu solidny smartfon!

  • 0

    26. ~Limak  2009-03-15 17:48:34  host: duy15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powoli się gubię... Na Telepolis i stronce samsunga jest napisane, że ten telefon nie posiada wifi. Natomiast na różnych forach i w części sklepów internetowych pojawia się informacja, że jednak ma wifi. Jak sytuacja wygląda w rzeczywistości?

  • 0

    27. ~wojtas  2009-04-04 14:37:35  host: 89-25-232-56.static.akk.net.pl

    bo sa dwie wersje tego telefonu samsung i550 i 550w

  • 0

    28. ~Dr1nk  2009-04-05 16:53:19  host: dlf12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 26. > Limak: bo to zależy od modelu - są dwa modele i550 i i550w. Jeden bez wifi a drugi z wifi

  • 0

    29. ~user  2009-04-10 13:56:28  host: 81.21.198.130

    wersja "u jednego" operatora ma wifi, telefon sie zwie "SGH i550w", na ta chwile nie mozna tej wersji telefonu kupic gdzie indziej niz u operatora. w sklepach internetowych masz sgh i550 (bez wifi)

  • 0

    30.  2009-04-16 16:13:10

    do 26 (limak) wersja I550 nie posiada wi-fi ale I550W posiada wi-fi

  • 0

    31. ~telelegolas  2009-04-16 20:49:00  host: 88.220.178.21

    Cześć Czy ktoś może zainstalował Automapę na tym telefonie? Czy działa prawidłowo? Pozdro.

  • 0

    32. ~ebn  2009-04-19 23:34:48  host: zgierz.net-partner.pl

    HELP! orientuje się ktoś jak wyłączyć dźwięki w aparacie?

  • 0

    33. ~  2009-05-12 11:47:19  host: alp2.energis.pl

    przytrzymaj dlużej przycisk #

  • 0

    34.  2009-05-13 00:30:18

    Procesor Texas Instruments OMAP 2431 o szybkości 450 MHz to jedna wielka ściema. Procesor ma 329MHz. to samo jest z kolorami. Niema 256tys bo ma 65tys. Telefon porównywalny do n73(poza aparatem). Ale co można wymagać od tak taniego aparatu.

  • 0

    35. ~dawid-ss  2009-05-13 13:57:18  host: 88-199-139-70.tktelekom.pl

    Mam i550 i jestem mega zadowolony, trackball moim zdaniem spoko, karty pamięci możemy kupowąć jakiej wielkośći chcemy(do 4GB pisze a ja mam 8GB i smiga normalnie) Klawiatura wygodna, bardzo wygodna, lecz po przesiadce z innego telefonu trzeba troche godzin pisania esków zeby sie wprawić, wgrałem garmina i smiga jak trzeba, połaczenie z sat trwa okolo 20sek, maxymalnie 2min, aparat robi spoko foteczki i nagrywa ok filmy, jedyną wadą jest bateria, albo coś mam nie tak albo naprawde jest slaba(1000mAh mam)1dzien uzywania w tym okolo 1h GPS w dniu no i normalne uzywanie, do 100sms dziennie i kilka połaczen po 1min... Moim zdaniem porownywalne nokie typu N95 to porażka do i550, samsung kosztuje duzo mniej a posiada multum funkcji, dlatego go wybrałem i nienarzekam(no moze tylko na baterie ale mam gwarke i chyba oddam baterie na gwarancje)

  • 0

    36. ~  2009-06-07 22:37:57  host: chello089074005060.chello.pl

    Telefon idealny. Garmin śmiga aż miło. Trackbal tylko przy garminie kijowo chodzi w telefonie to świetne rozwiązanie. Ale można polinkować programowo inne klawisze pod strzałki w garminie i dziala. Jeśli chodzi o porównanie to N95 8gb wypada moim zdaniem słabiej. a napewno jeśli chodzi o jakość wykończenia.

  • 0

    37. ~kangur  2009-06-15 12:56:47  host: fej138.internetdsl.tpnet.pl

    telefon kupiłem w media markt za 649zł, wydawalo mi się ze jestto dobra cena tym bardziej ze w zestawie był uchwyt do auta, ladowarka, słuchawka bluetooth o raz mapy ponad 40 krajów......okazalo sie jednak ze mój egzemplarz mial simlocka na siec PLUS !! to dziwne jak na telefon z media markt, dodatkowo po włozeniu karty SD nie chcialy zainstalowac sie mapy......oddano mi pieniadze...

  • 0

    38. ~mateo  2009-06-26 13:47:43  host: public14128.xdsl.centertel.pl

    mam pytanie i prosze o szybka odpowiedz: zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu albo nokii N73. Doradzcie ktory jest lepszy. Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdro 4 all :P

  • 0

    39. ~charade  2009-07-08 17:16:36  host: ehs148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon spoko, funkcji masa, praktycznie żadnych ograniczeń bo instalować można wszystko. Podawana przez producenta wytrzymałość baterii to raczej żart gdyż mi dłużej niż 3 dni nie przeżył a muzy nie słuchałem, gps również nie... Trackball to oczywiście świetny bajer ale z praktycznością ma niewiele wspólnego. Bawię się nim ponad 3 miesiące i coraz bardziej mnie denerwuje, dodatkowo czasami mi w ogóle nie chce się poruszać w którąś stronę. Telefon teoretycznie mam od końca kwietnia czyli nieco ponad 3 miesiące i właśnie muszę go oddać na drugą naprawę. Pierwsza miała miejsce po niecałym miesiącu, nie minął kolejny i znowu muszę go oddać. Nie dziwiło by mnie to gdybym telefon używał jako młotek czy coś w tym stylu ale noszę go w futerale i traktuję jak niemowlę. Mam nadzieje że kolejna naprawa rozwiąże problem...

  • 0

    40. ~skinu2256  2009-07-12 19:11:53  host: orthosie.wide-net.pl

    cześć potrzebuje pomocy że telefon jest ok to wiem ale przed zakupem chciałbym wiedziec jeszcze jak to jest z ta nawigacją? jak kupie tel to odrazu działa czy trzeba dokupic jakies programy mapy itp??

  • 0

    41. ~oguraas  2009-07-23 13:15:21  host: 77-254-44-154.adsl.inetia.pl

    Witam wszystkich uzytkownikow mam pytanie i zastanawiam sie który telefon wybrac navigatora 6210 czy wlasnie tego samsunga? w ktorym jest lepszy gps? w samsungu gps jest bezplatny tak jak w navigatorze?

  • 0

    42. ~brysiu  2009-08-13 21:05:40  host: dtj160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy da sie odlądać zdjęcia z aparatu fotograficznego o dużej rordzielczości mam na myśli 10mgp i jak długo trzyma baterja bez włanczania nawigacji ale o sporym urzytkowaniu (mam na myśli romowy i wysyłanie SMSów)

  • 1

    43. ~  2009-09-06 18:12:51  host: dezerter-35.core.ynet.pl

    42.Da się oglądać. Jest funkcja przybliżenia, lecz każde zdjęcie czytane jest jako jeden plik (trzeba wyjść i wejść w następne zdjęcie żeby przełączyć) U mnie przy średnim używaniu trzyma 1,5 dnia A "prawie bez dotykania" (czyli 10 sms, 5 min rozm.) do 3 dni.

  • 0

    44.  2009-09-25 18:01:04

    Mam go od 3 miesięcy i używam jako drugiego telefonu do internetu, nawigacji i komunikatrów bo jest wygodniejszy od noki 5800 w pisaniu i ma mapę 43 krajów razem w dobrym programem do nawigacj samsunga. Symbian chodzi szybciej niż w 5800, nie wiesza się i jakoś łatwiej jest przywyknąć do tej kulki i wąskich przycisków niż do dotykowego wyświetlacza. Jestem bardzo zadowolony w tego telefonu z jednym małym zastrzeżeniem Bateria! Średnio trzyma ok 2 dni ale używając go maksymalnie (internet, nawigacja, smsy i rozmowy często 12 godzin nie jest w stanie wytrzymać. Na szczęście do mojego był dołączony uchwyt samochodowy i ładowarka samochodowa ale i tak kupiłem druga baterie bo czasem nie mam kiedy go naładowac. Ogólnie telefon bardzo dobry, poza bateria. Robi świetne zdjęcia, kręci dobre filmy, czysto gra itd. POLECAM!

  • -1

    45.  2009-10-24 18:53:53

    Mam ten sgh-i550 od prawie roku.Czepiacie się rzeczy nieistotnych jak trackball,bateria,klawisze a wychwalacie dno jakim jest nawigacja w tym telefonie.Odbiornik GPS nie łapie satelitów w wysokiej miejskiej zabudowie,w górach,przy lekkim zachmurzeniu,przy jeździe przez las.Właściwie z tego odbiornika można korzystać tylko na Sacharze.Jest przewidziana jakaś funkcja GPS+,która ma ułatwiać nawigację, ale załadować jej w podany w instrukcji sposób nie można.Nie jest to feler tylko tego telefonu.Nie wiem czy wszystkie ale zdecydowana większość telefonów wszystkich marek ma zbyt słabe odbiorniki GPS i trzeba dokupić odbiornik zewnętrzny i wtedy wszystko jest OK.Swoją opinię sprawdzałem u pracowników Plusa i sprzedawców telefonów.Wszyscy są tego samego zdania i nie wiem dlaczego na ten temat się nic nie mówi.Ja ten telefon kupiłem właśnie ze względu na nawigację/odbiornik i duży wyświetlacz/ i się rozczarowałem.Wydałem w sumie ok.900 zł a mogłem mieć to samo za 340/odbiornik i NaviExpert/ i stary telefon SE K550i.

  • -1

    46. ~marlukas  2009-11-11 17:24:30  host: net-1-119.tktel.ceron.pl

    polecam serdecznie - świetny telefon, bardzo dobre możliwości w stosunku do ceny

  • 0

    47. ~petr  2010-08-24 17:24:16  host: 195.64.130.4

    super telefon, nawigacja chodzi ok, nieststy brak wifi w moim modelu. i wada fabryczna: po 1,5 roku uzywania zacina sie trackball, w dól nie mozna zjechac. ale jest rozwiazanie - gwarancja lub tymczasowo przypisac boczny klawisz zciszania jako trackdown

  • 0

    48.  2010-09-14 14:50:36

    ktoś mnie oświeci po co taka opcja jest w i550w: Menu/Narzędzia/Mndż. urz./Nowy profil serwera

  • 0

    49.  2010-11-04 20:07:47

    konkórent dla noki N73

  • 0

    50. ~sirauron65  2011-04-28 08:16:31  host: user-109-243-221-73.play-internet.pl

    Jaki konkurent? N73 to "Stary grat" w porównaniu z tym telefonem. N73 ma Procesor 220MHz i zaledwie 22MB Ram dla użytkownika. I550 natomiast Procesor 329MHz i około 77,4MB Ram. Nowszy Symbian 9.2 z FP1. N73 oprócz aparatu wygląda blado przy tym modelu. (moje ostatnie telefony N73>E61>i550)

  • 0

    51. ~kaytech  2011-05-29 11:04:04  host: 095160017108.suwalki.vectranet.pl

    Witam.Dla mnie udało się upolować praktycznie nówkę sztukę na allegro za 210zł,starszy Pan dodał jeszcze ładowarkę samochodową.Mam 2karty,na jednej Garmin na drugiej bez.Gdy mam z Garminem bateria po jednym dniu pada,a to dlatego,ze jest uruchomiona opcja jakaś-w nawigacji i ciagle pracuje..Trzeba ja wyłączyć i będzie ok.Jak np używam z kartą bez garmina,telefonik chodzi nawet do 5dni..!Ogólnie zacny sprzęcik..

  • 0

    52. ~brooklyn10@wp.pl  2011-06-02 19:45:10  host: 77-253-189-65.adsl.inetia.pl

    Ogólna ocena: rewelacja Nic nie trzeszczy, wszystko jest idealnie dopasowane, czytelne klawisze która pracują miekko, tył obudowy lekko gumowany, funkcjonalne zaślepienia gniazd, czytelny wyświetlacz. O aparacie i funkcjach muzyki się nie wypowiadam bo ich nigdy nie użyję. Do robienia zdjęć mam lepsze zabawki w domu niż telefon. Bateria trzyma dobrze - przy dużym użytkowaniu ok 3 dni. Trackball nie jest problemem, po 2 dniach użytkowania człowiek nabiera odpowiednich nawyków (krótkie i szybkie ruchy). Do tej pory przez 2 lata używałem E51 ale ten telefon już jest zużyty a ten zapewnia nieporównywalnie większy komfort w pracy - i550 używam jako firmówki. Telefon ładnie leży w dłoni, nie sposób pomylić klawisze podczas pisania co jest wielką zaleta (dla porównania N70). Dobra jakość rozmów. Cena wystarczająca jak za taki telefon.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet