Samsung SGH-i450 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-i450 Opinie o Samsung SGH-i450

Samsung SGH-i450

w sumie: 51
  • 0

    1. ~  2007-10-24 00:06:32  host: bvb242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawa propozycja, design na prawde super, ciekawe czy materialy z ktorych zostal wykonany bedzie rowniez na poziomie, a co najwazniejsze mam nadzieje ze dostane go w PLAY :)

  • 0

    2. ~koniczyna  2007-11-06 15:56:39  host: sm3.sml.pl

    Ciekawe kiedy bedzie w Polsce i ile bedzie kosztował.Fonik naprawde super.

  • 0

    3. ~RaV  2007-12-02 17:03:06  host: chello089078085135.chello.pl

    Jakie to szczęście, że jakaś firma zdecydowała się na robienie telefonów z Symbianem i nie jest to Nokia, która ostatnio z jakością swoich produktów ma na pieńku.

  • 0

    4. ~Konsultant PLAY  2008-03-22 13:08:04  host: uv184.internetdsl.tpnet.pl

    Rozumiem ,że może nie mieć GPS ale żeby nie było na pokładzie komunikatora Wi-Fi to już raczej przegięcie.

  • 0

    5. ~Emo  2008-03-25 18:13:52  host: chello087206098039.chello.pl

    Od kiedy bedzie dostępny?

  • 0

    6. ~telemaniak93  2008-03-25 20:09:11  host: acik5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tu jest napisane ze ma 40mb w sobie a w new-sie jest ze ma 35mb to ile ma naprawde ?

  • 0

    7. ~abs2  2008-04-04 19:26:51  host: 80.244.146.107.ip.tnp.pl

    35 mb tyle podaje samsung :)

  • 0

    8. ~pavelo  2008-04-11 20:16:08  host: 77-253-94-159.adsl.inetia.pl

    Czy mnie wzrok nie myli czy zastosowano tu tj w n95 rozsuwanie w 2 strone tylko że zamiast muzycznych klawiszy kryje sie tu całkiem spory głośniczek???

  • 0

    9. ~numer 8  2008-04-14 20:36:51  host: devil.srv.dobranet.pl

    a czy to kólko na górnym sliderze służy do obsługi odtwarzacza, czy tylko jest to element ozdobny??

  • 0

    10. ~grandmaster  2008-04-19 18:43:41  host: 195.117.19.2

    Jak rozsuniemy telefon w dół to na górze pojawia nam sie pokrętło do nawigacji po menu, ciekawy pomysł :)

  • 0

    11.  2008-04-22 10:32:43

    Pavelo- tutaj są 3 głośniczki 2 wysokotonowe i jeden basowy . To jest Bang&olufsen :D

  • 0

    12. ~ktos  2008-04-23 00:20:38  host: aefu133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak.. sa tam dwa glosniki wysoko i sredio tonowe i jeden nisko tonowy ;) a pol tego czarnego kólka ktory jest umieszczony pomiedzy glosnikami sluzy do poruszania sie po liscie utworow, zdjec, filmow :) Moze byc to niezly konkurent dla SE, bo nokii to w ogole nie biore pod uwage.. ;) A poza tym, jest to telefon mlodziezowy, wiec po co mu GPS czy WiFi.. jezeli ktos chce miec te bajery niech kupi biznesowego kloca :) Pozdr

  • 0

    13. ~tzk  2008-04-24 22:15:38  host: d90-129-78-46.cust.tele2.pl

    o juz w Play, az mi sie smiac chce jak widze oferty niektorych operatorow z telefonami sprzed 2-3 lat, a jakie one to sa nowoczesne i maja wiele tych czasoumilaczy! zenua

  • 0

    14. ~zzz  2008-05-01 02:20:44  host: adpe174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem wam ze jak to z tylu to jest glosnik t o nie ma @#$% zebym go nie kupil

  • 0

    15.  2008-05-07 15:18:20

    @9 : słuzy do obsługi odtwarzacza @8: ma całkiem przyjemnie grający głosnik :D ostatnio przedstawiciel samsunga pokazywał takie cóś... całkiem przyjemny fonik.

  • 0

    16. ~SuchaR  2008-05-21 13:06:10  host: eec44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam serdecznie, jeśli kogoś interesuje nabycie takiego lub innego tel,firmy samsung. to mam kążdy model tel. zupełnie nowe z salonu samsunga polska wersja 2 lata gwarancji. zafoliowane nieuzywane!! moge wystawić na allegro jak bedzie trzeba

  • 0

    17. ~AK  2008-05-21 22:29:15  host: 87-205-214-85.adsl.inetia.pl

    Czy chodzą na nim wszystkie nie instalowane gry java 240x320??? Mam zamiar go kupić w PLAY bo mi się bardzo podoba (funkcje i wygląd) lecz nie wiem właśnie czy gry chodzą. Do tej pory mam Nokię 6288 i chodzą wszystkie, a nie wiem jak w tym samsungu. Proszę o odpowiedź.

  • 0

    18. ~hwoarang  2008-05-30 22:34:19  host: aff173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można do niego wsadzić karte pamięci m2

  • 0

    19. ~--  2008-06-08 22:05:15  host: ana166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @hwoarang Nie bo on ma wejście micro SD a nie m2

  • 0

    20. ~CandyMan  2008-06-13 22:17:23  host: hme18.internetdsl.tpnet.pl

    Ja pi...ole, ten telefon jest naprawdę wyj...ny w kosmos, te głośniki i to pokrętło wypas. Jak te głośniki grają tak jak w odtwarzaczu mp3 samsunga, to grają naprawdę ładnie, czysto, i głośno, samsung pokazuje co potrafi, se i nokie się chowają, sam mam w580i:)

  • 0

    21. ~  2008-06-14 12:12:28  host: eso29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W sieci Play juz dostępny. Mama nadzieję, że Plus będzie miał ten super telefonik w swojej ofercie no i oczywiście za rozsądną cenę. Plus czasami przesadza z cenami :(

  • 0

    22. ~Cypeq  2008-07-18 19:49:05  host: 217.153.158.69

    Mam zamiar kupić tego fona. Muzyka gra głośno? I czy symbian się nie tnie?

  • 0

    23. ~lukasch  2008-08-12 23:44:39  host: gfy50.internetdsl.tpnet.pl

    yego procek ma 329MHz więc raczej nie powinien sie ciąć.Ale wole dołożyć 100zł i wziąć i550w w playu

  • 0

    24. ~AGATU  2008-08-18 11:50:16  host: 79.190.157.18

    KTOS JUZ GO MA? JAK SIE SPRAWUJE TEN FONIK? JAK BATERIA I CALA RESZTA??? MAM NA NIEGO STRASZNA CHRAPKE :)

  • 0

    25. ~Chickeno  2008-08-18 16:23:07  host: z.tpnet.do.f-net.pl

    Wszystko fajne, ale nie ma Autofocusa ;|

  • 0

    26. ~SzaQ  2008-08-22 12:40:07  host: 77-45-28-92.sta.asta-net.com.pl

    mam ten telefon od ponad miesiąca ofercie Play abo 40 i do końca roku free, telefon git majonez ale myślałem że bedzie głośniejszy, czysty dźwięk tak bym ujął to na co stać głośnik w ten telefonie szału ni ma jak na taki głośnik powinien być głośniejszy ;/ to mnie w nim zawiodło aparat dobry ale lampa słaba, nie wystarczy do zrobienia dobrej jakości zdjęcia wieczorem lub nocą, dobra rozdzielczość nagrywania filmow, największa zaleta to symbian ale i tak większość aplikacji nie działa i trzeba je podpisywać, trcohe z tym zachodu, ja osobiście napisałem na chińskim forum aby przesłali mi certyfikat specjalnie pod mój model, polecam bo jeżeli zainwestujecie w głośniki które sprzedają na allegro to dźwięk miodzio xD

  • 0

    27.  2008-08-27 19:19:47

    Jak w nim bateria trzyma? Teraz mam d900i i nie wyglada to za dobrze??

  • 0

    28. ~OLASKUS  2008-09-05 22:00:23  host: 90-156-50-223.as.kn.pl

    A SA TU GIERKI?

  • 0

    29. ~Carlito  2008-09-16 21:06:53  host: ip4da520c7.direct-adsl.nl

    Chej!Jutro ide kupic ten tel. ;) w holandii kosztuje 200 € , mam nadzieje ze niezawiedzie mnie.. pozdro

  • 0

    30. ~Carlito  2008-09-18 21:01:40  host: ip4da520c7.direct-adsl.nl

    Ja kupilem ten tel. w sieci Vodafone w Holandii. Kosztowal 147 Euro!! ;) Ogulnie daje rade, menu w jezyku polskim jak najbardziej. Jak narazie niemoge uruchomic GPS-a, ani przedniej kamerki ;/ Jest tez problem z zapisywaniem wizytowek we wlasciwym miejscu. Brak wygaszacza tez mi sie niepodoba, pocieszam graczy, pliki jar wchodza bez problemu ;) pozdrawiam

  • 0

    31. ~  2008-09-19 12:39:33  host: dug194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefon od 3 dni i muszę powiedziec, ze jest extra :) i tyle, co się tu dużo rozpisywac... Bateria trzyma nawet długo, wyświetlacz zajebisty, aparat nawet dobry, design świetny ( mam czarnego ), nie tnie mi się :) mp3 fajnie gra ( czekam na słuchawki creative ) -> kombajn ;)

  • 0

    32. ~Marco  2008-09-24 23:29:43  host: ip4da520c7.direct-adsl.nl

    Czy wie ktos jak wlaczyc wygaszacz w samsungu i450??

  • 0

    33. ~  2008-11-10 14:13:03  host: fgc203.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel jest super jednak najbardziej kocham nokie.wedlug mnie sa niezniszczalne.mialam kupic nokie 6500 slide jednak akurat jej nie bylo wiec kupilam ten i z checia bym sie zamienila na slida.ktos jest chetny?

  • 0

    34. ~Walas  2009-01-01 18:06:22  host: gl27-25.master.pl

    Czy on ma wyświetlacz dotykowy?...PROSZE PILNE..!!!

  • 0

    35. ~anonim  2009-01-10 14:57:26  host: 77-253-167-7.adsl.inetia.pl

    czy ten telefon naprawde ma 3 głośniki bo na zdjęciach wygląda mi a to że to ściema i jest tylko jeden(pytanie do urzydkowników)

  • 0

    36. ~Pae  2009-01-13 15:22:11  host: host162.stimo.net

    Ludzie! Powiedzcie mi czy ten fonik gra: głośno i z dobrym basem. Bo jak tak to Chryste Panie, za chwilkę go kupie :D

  • 0

    37. ~Diasco.  2009-01-20 20:13:32  host: chello089077089199.chello.pl

    Czy ktoś wie czy w tym telefonie da się przeglądać zdjęcia/obrazy w trybie "boczyn" i przy pomocy dotykowego półkola??

  • 0

    38. ~adzik  2009-02-26 13:28:47  host: cqu151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilku dni i szczerze żałuje że go wogóle kupiłam. Niby jest to telefon muzyczny a mi udało się nagrać na nim zaledwie 7 utworów mimo tego że karte pamięci mam 2 GB. Poza tym menu też jest nieciekawe

  • 0

    39. ~hajsamov  2009-04-23 16:36:26  host: public-gprs41546.centertel.pl

    Co do głośników. Ma jeden gołośnik. Nie wciskać kitu że są trzy. 3 głosniki to za duże zużycie baterii. Co do wypowiedzi ~adzik-- Jak nie umiesz wgrywać piosenek na karte to twój problem i wychodzi na to że nie znasz sie na telefonach. Symbian znany z nokii jest dobrym wbrew pozorom systemem który łatwo edytować, upiększać. A menu to jest inne bo telefon musi być oryginalniejszy od nokii no a po za tym to istnieje ogom motywów jeżeli te ikony ci nie pasuja.

  • 0

    40. ~remo  2009-06-09 22:20:28  host: 94-40-44-199.tktelekom.pl

    Polecam, do muzyki bardzo dobry, smsy pisze się wygodnie, nie gubi zasięgu, symbian działa stabilnie. Jedyna wada: trochę za duży :P

  • 0

    41. ~fragles94  2009-06-18 23:06:59  host: 77-253-233-120.ip.netia.com.pl

    Mam telefon jeden dzień i zero problemów, choć kupiłem używany :) Jak dla mnie fajny telefon, menu mnie nie zachwyca bo przyzwyczaiłem się do innego, ale nie jest tak źle :] Polecam telefon. Pozdrawiam

  • 0

    42. ~Kaja  2009-10-21 17:47:44  host: anjet.siec.idealan.pl

    Mam ten telefon od jakiś 3 miesięcy. Warto

  • 0

    43. ~wiktoria9241  2009-11-15 09:58:50  host: 77-252-40-245.ip.netia.com.pl

    Mam ten telefon od jakiegoś roku.Bardzo dobrze mi służy ale mało można piosenek zciągnąć.

  • 0

    44. ~aM  2009-11-20 11:52:16  host: moprb-r.3s.pl

    Mam go pół roku i stwierdzam, że wybór był dobry. Wykonanie i wygląd 7/10. A za posiadanie symbiana 60v3 należy się 10/10. Dzięki symbianowi możemy sobie wszystko zrobić po swojemu: inny odtwarzacz mp3, inną fotoprzeglądarkę, inną przeglądarkę www, inną przeglądarkę offica czy do pdf i gps nawet (ale antenę za ok 120 zł trzeba dokupić) Już nigdy nie kupię telefonu bez systemu operacyjnego. A cena? Poniżej przeciętnej. Polecam!

  • 0

    45. ~kawert  2010-01-17 14:32:09  host: 195.150.85.227

    Witam prosilbym aby ktos napisal mi gdzie mozna kupic oryginalna baterie to tego telefonu??? a tak poza tym to telefon warty jest uwagi, na prawde jest ciekawy i dobry

  • 0

    46. ~Izz  2010-03-09 09:35:14  host: d49-238.icpnet.pl

    Mam ten telefon już od dawna i naprawdę warty jest uwagi i wszystkiego. Ma wszystkoco jest potrzebne, to telefon przystosowany do muzyki więc polecam fanom dźwięków ;) Ma extraa *** kółko dzięki któremu obsługa jest jeszcze ciekawsza i zawodnijsza. Nie zacina się, bateria długo trzyma, aparat dobry, dość duży wyświetlacz muzyka leci płynnie. Według mnie telefon jest jednym z leprzym na rynku .

  • 0

    47.  2010-03-10 17:57:31

    Gdyby była kontynuacja tego modelu z ciut większym wyświetlaczem i Wi-Fi to cud, miód i orzeszki oraz git majezon!

  • 0

    48. ~bobo  2010-11-15 22:48:59  host: public10946.xdsl.centertel.pl

    mam problem nigdzie nie moge kupic baterii do tego telefonu moze ktos mi podpowie gdzie kupie nawet wolumen tego nie ma

  • 0

    49. ~xxxxx  2011-04-22 16:19:12  host: dynamic-62-87-129-57.ssp.dialog.net.pl

    mam ten telefonik od 3 lat nie mialam z nim zadnych problemow. moge wrecz napisac ze jest niezniszczalny :) przezyl wszystko

  • 0

    50. ~Tuff  2011-10-22 13:33:52  host: 62.233.160.187

    telefon mam kolo 3 lat, nie jest zly, ale czestotliwosc jego zawieszania sie jest tragiczna!! czasami wystarczy pare sms-ow i trzeba baterie wyciagac i wlaczac jeszcze raz ...

  • 0

    51.  2014-05-13 22:05:46

    Tańsza N95 :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet