Samsung SGH-i320 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-i320 Opinie o Samsung SGH-i320

Samsung SGH-i320

w sumie: 11
  • 0

    1. ~hoSee  2006-02-16 22:55:34  host: eeb74.internetdsl.tpnet.pl

    Nic specjalnego.

  • 0

    2.  2006-02-16 23:44:42

    windows mobile...mnie jakos odstrasza juz sama nazwa tej firmy!

  • 0

    3.  2006-02-17 00:43:01

    qbiq: eee... windows mobile to nie jest nazwa firmy ;) (z tego co pamietam ;)) ale generalnie telefon jest ok jak dla mnie, brakuje mu tylko edge'a i moze dotykowy ekranik bylby fajny ale ogolnie jest ok. Niby szerogi ale za to grubosc tylko 13mm. Jest qwerty i niezly calkiem wyswietlacz. Ooglnie jestem za. Brak tylko info o baterii. Tu swoja droga propozycja dla Witka zeby pouzupelniac brakujace dane w telefonach bo w wielu brakuje. Moze uznaliscie ze jak cos kiedys brakowalo a teraz juz fon jest stary to nie warto, ale powiem szczerze, ze pracy niewiele a braki rażą :/

  • 0

    4. ~rafal  2006-02-17 09:26:35  host: 82.146.225.64

    Nieeee, no z tym cudem to już przesadzili

  • 0

    5. ~Dawid  2006-02-20 19:28:57  host: 80.51.206.166

    Dodałem już dwa wpisy i zaden sie nie ukazał!!Prosiłbym o poprawienie błędów.

  • 0

    6.  2006-02-20 19:42:24

    Dawid: tak, wiem że dodałeś. Ale na razie nie dokonujemy żadnych poprawek w katalogach, bo będziemy to robić niedługo kompleksowo, we wszystkich telefonach. Dodatkowo być może lekko rozbudujemy funkcje w katalogu - dlatego wszystko razem, a nie pojedynczo.

  • 0

    7. ~Dawid  2006-02-21 08:45:47  host: 80.51.206.166

    Dzięki za odpowiedź, myślałem, że zostałem zignorowany;)

  • 0

    8.  2006-02-21 11:03:05

    Dawid: u nas nikt nie jest nigdy ingnorowany. A szczególnie tacy, którzy pomagają nam poprawiać nasz błędy, za co dziękujemy! :)

  • 0

    9. ~hmm...  2006-07-17 22:02:12  host: absh20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko 65 tys kolorów... słabo

  • 0

    10. ~=)  2007-01-01 15:37:40  host: bh226.internetdsl.tpnet.pl

    mały i poreczny.. to nokia ma 128mb w duzym klocku a samsung ma 120mb w malutkim wygladajacym jak karta kredytowa... fonie.. ja miałem od poczatku samsunga i mi sie podoba jego menu i obsługiwania.. tylko ciagle sie zastanawiam dlaczego co nie ktore osoby obrazaja samsunga.. jak go nawet dobrze nie znaja.. :(

  • 0

    11. ~moorviack666  2010-10-20 10:59:14  host: cvh62.internetdsl.tpnet.pl

    Byłem dość długo użytkownikiem tego telefonu, i muszę przyznać, że jak na telefon kupiony niedrogo, był całkiem fajny: preinstalowany całkiem przyjemny manager plików, podgląd na pdf i wszystko z pakietu office + oczywiście możliwość instalacji office'a, jak i outlooka, java hulała bez problemów, nie korzystałem natomiast z netu więc nie wiem jak pod tym względem. Bateria rewelacyjna nie była, natomiast nie stanowiło to problemu, ponieważ sprzedawany był z dwoma bateriami, z czego jedną można było w czasie nieużywania ładować w dołączonym etui do jej przechowywania.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet