Samsung SGH-i310 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-i310 Opinie o Samsung SGH-i310

Samsung SGH-i310

w sumie: 37
  • 0

    1.  2006-03-07 11:21:52

    łee karta pamięci w zestawie 8GB :p

  • 0

    2.  2006-03-07 14:34:25

    Chyba to pamięc wbudowana....

  • 0

    3. ~piotrz  2006-03-07 14:42:38  host: 116.60.rev.vline.pl

    o ja! musze go mieć!

  • 0

    4.  2006-03-07 14:55:31

    jakies takie nieodparte wrażenie mam, że mi to to SE przypomina...

  • 0

    5. ~thomson  2006-03-07 15:00:12  host: chello087207167251.chello.pl

    To oni robią wogule sd-ki 8 Gb??? jak tak to fajnie. Ciekaw jestem ile te cacko będzie kosztować i kiedy je do sprzedarzy wprowadzą.

  • 0

    6. ~wicio  2006-03-07 15:07:55  host: aik250.internetdsl.tpnet.pl

    Taka mala uwaga bo jak to ma byc na karcie 8gb to powinno byc 8192mb;)

  • 0

    7.  2006-03-07 15:13:45

    Musze mieć ten telefon.VINAMP pisze że 64 to wbudowana pamięć więc jeśli tak to ma ponad 8 Gb pamięci.Ten telefon to Cudo:D

  • 0

    8.  2006-03-07 15:21:33

    a feee... windows mobile:P a juz mialem go chwalic:P

  • 0

    9.  2006-03-07 15:51:20

    a co to z SE ma ??? zeby szajsung z SE sciągał heh

  • 0

    10. ~M.Piech  2006-03-07 16:02:10  host: net1.chomiczowka.net.pl

    ale ja nie rozumiem.. bardzo duża rozdzielczość wyświetlacza a tylko 65000 kolorów?

  • 0

    11.  2006-03-07 18:23:17

    Nom 8GB to pojemność jego dysku, no przymajmniej wszędzie jest tak naisane. Kom nawet fajny tylko szkoda, że ma tylko 65tys. kolorów.:P

  • 0

    12. ~sam  2006-03-07 19:04:11  host: sm42.internetdsl.tpnet.pl

    mogli dac chociaz wyswietlacz 262 000 kolors ;) ale ogólnie to mysle ze jest spoko - Samsung zawsze przewaga nad Sony Ericsonem

  • 0

    13. ~ktos  2006-03-07 22:42:58  host: efn19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    7,81 giga :P

  • 0

    14. ~  2006-03-08 16:15:05  host: dlb73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SAM za wsze to bym niechciał mieć przewagi. poztym znam pare osób..... no może jedną osobę co zmieniła ze szajsunga na sonegoeryka i co ? :) i bardzo zadowolona to paa . pozdrawiam buchach

  • 0

    15. ~Dawid  2006-03-08 22:37:17  host: 80.51.206.166

    Ten telefon według danych na wszystkich zagranicznych stronach ma 262 tyś kolorów, tylko tu sie spotkałem z tym, że ma 65tyś. A 8giga to on ma chyba dysk a nie karte;]tak jest napisane na innych stronkach.

  • 0

    16. ~Łukasz  2006-03-09 09:36:57  host: abrk223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wyświetlacz wg większości zagranicznych stron ma 262 tyś. Tylko tu widze 65 tyś. A 8 giga to jest dysk twardy a nie karta pamięci!!

  • 0

    17.  2006-03-09 14:30:24

    spoko . Ciekawe czy juzjest dostępny w jakimś kraju członkoweskim Unii ???

  • 0

    18.  2006-03-10 03:04:16

    Łukasz: specyfikacja samsunga mowi o 65k kolorow. co do pamieci to faktycznie jest to dysk wbudowany. poprawione, ja sie zasugerowalem ze to jest microdrive czyli dysk w postaci karty pamieci.

  • 0

    19.  2006-03-13 20:30:56

    Z lekka przypomina mi sagema my 800x i to nawet bardzo . . . a poza tym to spoko tylko troche duzy

  • 0

    20.  2006-03-15 11:05:56

    MiCH@ł tylko, ze ten samung wyszedł wcześniej

  • 0

    21. ~Jean  2006-03-20 10:05:40  host: eff34.internetdsl.tpnet.pl

    VINAP ty się mylisz bo wcześniej wyszedł ale SGH-i300 a ten jest SGH-i310, tamten o ile dobrze pamiętam miał twardy dysk o pojem. 3 GB a ten ma 8 GB!!, jeszcze coś ma dodatkowego co tamten niemiał ale w tej chwili nie pamiętam, no i krztałt obudowy ma znacznie ładniejszy.
    Mam od 3 miesięcy nową motkę E398 ale jak zobaczyłem ten telefon to odrazu pomyślałem że chciałbym go mieć -jest poprostu FANTASTYCZNY !!!ale puki co to na marzeniach się skonczy, bo nawet jak wejdzie do sprzedaży w Polsce to cena będzie tak wysoka że tylko nieliczną grupę społeczenstwa będzie na niego stać.
    Pozdrawiam

  • 0

    22. ~yyy  2006-05-25 17:38:02  host: acph159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Windows... fuuu!!!

  • 0

    23. ~kg  2006-06-15 13:09:56  host: router.jowisz.cyberbajt.pl

    po co 65 tysiecy kolorow

  • 0

    24. ~czaja  2006-08-31 08:34:35  host: 80.51.95.4

    ty temaszczale powiedz mi co ten wyglad ma z wygladem se wspolnego gdyby mial dzoja i male gowniane przyciski i wygladal jak cegla to wteyd moglbys powiedzec ze to se

  • 0

    25. ~Qba  2006-12-03 16:53:20  host: host-89-228-210-29.kalisz.mm.pl

    Nie wiem do czego można się w tym fonie przyczepić - ma wszystko + aparat 2.0 mpx i 8 gb dysk

  • 0

    26. ~mustang  2007-02-06 15:47:01  host: efw210.internetdsl.tpnet.pl

    swietny tel ,mugłby mieć troche lepszego aparat ale coz :< a przepraszam ile on kosztuje??? pozdrawiam

  • 0

    27. ~Sławek  2007-08-01 08:28:20  host: 213.25.48.22

    mam ten telefon ale mam oprogramowanie w wersji angielskiej. wie ktoś może skąd ściągnąć oprogramowanie po polsku? albo kto je może wgrać

  • 0

    28. ~lama  2007-09-06 23:14:17  host: ip-87-204-161-121.netbase.pl

    on nagrywa wideo w rozmiarze 640x480 całkowice płynnie i bez żadnych ograniczeń więc po co komu cyfrówka, i te gry jak na kompie np. THPS4, worms, DOOM 3D. I co ważne nie spodkałem głośniejszego telefonu żaden sony eryk typu w810i czy w880 i nokie e50, e65, n73 nie gra głośniej

  • 0

    29. ~saperx  2007-12-15 15:47:40  host: acwf113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    On na wbudowany dysk twardy 8GB

  • 0

    30. ~;Domelo  2007-12-21 15:07:07  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    ja nie moooooooge 8 giga wbudowane i jeszcze slot na micro sd pomiana wsadzasz 4 giga i masz tylko 12 GIGAAAAA PAMIECI (SZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK)

  • 0

    31. ~  2007-12-21 15:11:00  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    dopiszcie tu jeszcze ze ma glosniki stereo bo nie jest to napisane a a w nim sa podwójne glosniki ;D

  • 0

    32. ~gosc  2008-03-12 11:36:14  host: ip-91.150.169.67.catro.com.pl

    buehehe karta pamieci?:P to jest dysk 8gb :P musze miec tego fona teraz mam samsunga i300:))

  • 0

    33. ~himcio  2008-04-05 00:43:37  host: abpo245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wiecie gdzie można go kupić

  • 0

    34. ~stavi  2008-04-13 16:00:51  host: 82.177.34.67

    gdzie kupić do niego wyświetlacz? help!

  • 0

    35. ~lusek  2009-11-15 15:01:29  host: 093105133044.kielce.vectranet.pl

    oj dobra maszynka i nigdy sie z nim nie rozstanę

  • 0

    36. ~lusek  2010-06-02 17:56:43  host: 078088226250.kielce.vectranet.pl

    sorki ale co nie którzy u dają ,grabie, kosa albo cep

  • 0

    37. ~lusek  2010-06-02 17:59:31  host: 078088226250.kielce.vectranet.pl

    stoper ma profile także a i minutnik również

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet