Samsung SGH-i300 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-i300 Opinie o Samsung SGH-i300

Samsung SGH-i300

w sumie: 29
  • 0

    1. ~benek  2005-03-23 11:15:00  host: host-81-190-204-37.gorzow.mm.pl

    ona ma na serio 3000 MB ???????

  • 0

    2. ~Arian  2005-04-15 21:55:00  host: staticline2250.toya.net.pl

    tak - dysk hdd 3 gb :)

  • 0

    3. ~Dawid  2005-07-15 15:25:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Chciałbym żeby kiedyś do Polski ją sprowadzili :)

  • 0

    4. ~MATT_19  2005-07-24 14:32:00  host: aol190.internetdsl.tpnet.pl

    Ja sobie sprowadze i bede sie cieszyl jak ch*j ... narX

  • 0

    5. ~rgz  2005-10-22 13:34:39  host: bea172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o fuck :o

  • 0

    6.  2005-12-06 19:13:19

    ja piernicze ile to jest ja kcem takom kome!!

  • 0

    7. ~s_e  2006-01-02 17:29:13  host: zk18.internetdsl.tpnet.pl

    właźna Allegro i se poszukaj!!! Proste!!!

  • 0

    8. ~  2006-03-02 18:50:54  host: dls45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aparat mógłby być chociaż ze 3 mega pix =] no i może jeszcze radio i wymienne obudowy

  • 0

    9. ~VIP  2006-04-20 22:05:48  host: cvt90.internetdsl.tpnet.pl

    a mi sie tam podoba... i nie potrzebuje zmiany obudowy jest zajebi.....

  • 0

    10.  2006-06-16 18:45:59

    Ale on jest gruby!! Nokia N91 ma HDD 4 GB i jest mniejsza :P

  • 0

    11. ~Seem  2006-06-16 20:09:59  host: abes174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia to badziew a ten samsung jest wyrąbisty i pewnie nie będzie taki drogi

  • 0

    12. ~max  2006-07-05 12:50:51  host: abzm13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aż mi się normlnie nie chce wierzyc że te coś kosztuje na allegro, widziałem taką cene u jednego sprzedawcy 1700 zł!!!! Ale ktoś się ośmiesza z taką ceną, hehe Juz taniej można kupić samsunga p850 co ma aparat 3 mpix.

  • 0

    13. ~Qba  2006-07-30 20:33:02  host: 193.71.162.75

    sprzedałem nokie 6280 i kupuje tego fona jednak w wersji x czyli ma 4 zamiast 3 gb

  • 0

    14. ~Dizel  2006-08-29 22:26:03  host: afi18.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego samsunga. Jest zajebisty!! A dałem za niedo 900zł używany 1 miesiąc. Fakt że jest gruby ale jak się go już ma to to nie przeszkadza:):)

  • 0

    15. ~adrian6600  2006-11-05 14:00:01  host: bpi35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon w rzeczywistości posiada 2872 MB pamięci,więc nie pełne 3GB.Pamieć RAM wynosi 38MB(w n6630 mamy ok 8 MB,różnica spora).Telefon może posiadać łącznie 5GB pamięci,popatrzcie sami: 3GB wbudowanego dysku twardego+TransFlesh,Micro SD 2GB za 199zł=5GB pamięci :-D Jego procesor działa z prędkością 416Mhz.W zestawie otrzymamy dwie baterie+ przejściówkę na słuchawki 3,5mm.Telefon jest znacznie ładniejszy,lepszy funkcjonalnie(oprócz aparatu,który wg mnie jest zbędny w tym modelu Samsunga).SMSy pisze się niezwykle szybko,przy czym popełniamy bardzo małą liczbę błędów.Nie ma co porówbywac i300 do Nokii N91,poprostu ona przy nim wymieka.Koniec i kropka. :-P

  • 0

    16. ~Brudny Joe  2006-11-25 18:05:35  host: cache-frr-aa06.proxy.aol.com

    mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony :) On na serio ma 3GB pamieci , a do tego mozne jeszcze dokupic karte pamieci :) totalny wypas Polecam

  • 0

    17.  2006-12-30 20:55:32

    Widziałem go na allegro za 998zł.Wolałbym dołożyć i kupić za 1200-1500zł N73,która ma aparat 3.2 Mpix z auto focus,dźwiek 3D(podobnie jak w tym Samsungu),ładny wyświetlacz,napewno większy niż ten i Symbian zamiast WM :)

  • 0

    18. ~dexx-x  2007-01-06 14:43:30  host: avo114.internetdsl.tpnet.pl

    Potrzebuje pomocy w skonfigurowaniu MMS w plusie i spolszczeniu windowsa, moze ktos mi pomoc??

  • 0

    19.  2007-06-03 17:42:07

    mam pytanka do posiadaczy tego fona -> czy wyczuwalna jest praca tego dysku, jednym slowem trzesie??? -> czy jest to fest delikatny sprzet na wstrzasy,upadki itp.??

  • 0

    20.  2007-06-03 17:49:04

    mam pytanka do posiadaczy tego fona -> czy wyczuwalna jest praca tego dysku, jednym slowem trzesie??? -> czy jest to fest delikatny sprzet na wstrzasy,upadki itp.??

  • 0

    21. ~talk  2007-06-16 19:22:48  host: pd9e8eed4.dip.t-dialin.net

    dysku raczej nie czujesz , mozna uslyszec jedynie lekki szmer jak np. zmiena piosenke , co do rzucania to nie wiem bo jeszcze mi nie upadl

  • 0

    22. ~operator  2007-07-03 10:12:32  host: abve23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Weźcie nie porównujcie badziewnych nokii z N series do tego samsunga Jest to telefon bardzo przydatny do pracy szybki sprawny czy któraś nokia ma własnego office?? Raczej nie żadna z nich nie działa w Windowsie przy którym symbian jest zacofany co najmniej o kilka lat.

  • 0

    23. ~regaciarz  2007-10-18 20:58:43  host: proxy.idealan.pl

    kolega ma właśnie n73 i w kilku kwestiach jest lepsza( większy wyświetlacz przede wszystkim), ale zazdrość go zżera jak uzywam samsunga zamiast pilota lub czytam pliki z offica. A co do aparatu to według mnie powinno się pozostać przy 0.3 mpx, a 1.3 to już trochę za dużo, ponieważ telefon ma mała FIZYCZNIE matrycę i te 3.2 mpx to za dużo( jest widoczne tzw. ziarno, miałem je w słoneczny dzień w k750i mającym 2 mpx. Auto focus to b. dobra rzecz, ale czasami głupieje. A z tego samsunga przy "lekkiej" modyfikacji rejerstru można zrobić bardzo przyjemny telefonik. Największą bolączką są gry java i emulator game boya :(

  • 0

    24. ~mariov  2008-10-09 14:59:23  host: 093105112189.sdl.vectranet.pl

    23. ~regaciarz, a jak nazywa sie aplikacja, dzieki ktorej mozemy tego samsunga uzywac jako pilota??

  • 0

    25. ~karol  2008-10-30 13:14:23  host: emd133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest ok

  • 0

    26. ~Monis  2008-10-31 22:18:57  host: 77-242-230-40.bussines.coel-network.net

    Ktoś wie jak sie ustawia w tym dzwonek mp3 ? próbuje rozszyfrować od miesiąca.

  • 0

    27. ~xantian  2008-11-18 19:21:57  host: aeby99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wrzucasz dzwonek do folderu storage/application data/sounds a potem go wybierasz w ustawieniach :) A ja mam takie pytanie: Jest na polskim rynku polski język do tej komórki?

  • 0

    28. ~the black crow-06  2009-01-30 02:25:39  host: 213h165.compnet.pl

    ja mialem go dwa razy zajebisty telefonik muwie wam !!on ma 3g aparat 1.3mp no fotka jak nokia n73

  • 0

    29. ~lisek  2009-08-08 08:18:17  host: k115-174-48-80.flash-net.pl

    mam taka sprowadzona z angli jest świetna.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet