Samsung SGH-i200 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-i200 Opinie o Samsung SGH-i200

Samsung SGH-i200

w sumie: 20
  • 0

    1. ~  2008-07-31 21:02:46  host: aaft187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a radio...? ;(

  • 0

    2. ~RyChU  2008-07-31 22:07:34  host: 80.54.27.31

    cłakiem całkiem na peno lepszy niż NOKIA, ale gorszy od SE lub po prostu inny dobra cena i parametry "prosta" komórka ale funkcje ma troche słaby wygląd zewnętrzny ale za to jest cienki 11.8 to tak jak iphone 3G (który sobie kupuje) po prostu dobry samsung za dobrą cenę 799żł. Ma Windows Mobile 6.1 a nie tego niefajnego sybiana =]

  • 0

    3. ~idea  2008-08-02 18:06:31  host: acgr117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego do groma przy tym zaawansowaniu technicznym brakuje AF i os lony na obiektyw???.hsdpa w codziennym używaniu po prostu nie istnieje(ok 1%)to tylko marny chwyt marketingowy powinno być z radiem i nagrywaniem rozmów(se ma to od 7lat).pozostałe opcje ok w stosunku do ceny

  • 0

    4. ~luk  2008-11-13 16:06:56  host: 91.146.236.1.ip.airbites.pl

    Patrząc na powyższe komentarze zastanawiam się jak niski poziom umysłowy reprezentują autorzy komentarzy 1 i 3? A radio... a czy ten telefon ma być kolejną zabaweczką w której ciołki będą biegać uczepione do słuchawek godzinami, a później sapać na baterię? a po cholere mi radio telefon ma windowsa i szereg opcji które ułątwiają mi życie.

  • 0

    5. ~Kuna  2008-11-23 11:11:42  host: 89.238.33.62

    Popieram kolegę wyżej. Głównym atutem tego telefonu ma być system operacyjny, a nie jakieś tam duperele jakie montowane są w większości telefonów. Po co to skoro i tak większość z was słucha mp3 w telefonie, a nie jakiegoś tam radia, które przerywa ilekroć wejdzie się do budynku lub na teren gęściej zabudowany. A tak przy okazji, na Ceneo jest od 611,00 do 825,00, zaś na Allegro są egzemplarze za 399,00. Jak dla mnie telefon z takimi funkcjami z taką cenę jest bardzo opłacalny.

  • 0

    6. ~  2009-02-27 19:34:09  host: f142-043.opera-mini.net

    Największą zaletą tego telefonu jest xt9, wyświetlanie sms w formie chatu, ekran, no i oczywiście system.. Tylko trochę cichy.

  • 0

    7. ~kaczbos  2009-03-27 21:01:23  host: c115-210.icpnet.pl

    Ja mam pytanie czy ten samsung obsługuje filmy w formacie mpeg4?

  • 0

    8. ~  2009-04-03 20:03:36  host: f96-050.opera-mini.net

    Poważna wadą jest bardzo słaby procesor który zamula nawet przy pisaniu smsów, powolny system szybko denerwuje. Jeden plus to internet ale dopiero po zainstalowaniu opery mini w javie. Telefon jest dużym błędem samsunga i stad cena w carrefor 399zł bo muszą coś zrobic z tą siarą a za 800zł to możnaby się już wkur... Mam go i już przywykłem ale nie polecam chyba że dokupić odbiornik gps i zainstalowac nav4all i zrobić gps z pobieraniem map z netu.

  • 0

    9. ~  2009-04-03 22:23:05  host: apn-77-113-170-108.gprs.plus.pl

    ogromną wadą tego tela jest bardzo słaby procesor, muli nawet przy pisaniu smsów i ogólnie windows 6.1 jest zbyt zaawansowany da tego modelu. Jedyna zaleta to szybki internet ale dopiero po zainstalowaniu opery mini w javie, mp3 odtwarza przeciętnie, niezły aparat 2mp jak w ogóle zadziała. Ja już przywykłem ale nie polecam, to duża wpadka samsunga stąd jego cena 399 w carrefour bo muszą coś z tym zrobić, za 800 to już można by się wkur... a tak mam gps bo dokupiłem odbiornik i zainstalowałem nav4all.

  • 0

    10. ~gab  2009-04-09 15:20:22  host: office94-181.icpnet.pl

    niezły kupiłem ale kiepskie wykonanie ale łatwy w obsłudze dzięki windows mobile 6`1 standard

  • 0

    11. ~nikkor  2009-05-23 19:27:35  host: 078088139075.jeleniagora.vectranet.pl

    nigłupi czkoda że nie ma WI-FI i Gps bo by był naprawdę dobrą pozycją za 400 zł :/

  • 0

    12.  2009-06-04 13:54:28

    Kupiłem go wczoraj, bateria mi trzyma pół dnia, mam nadzieję, że wynik się w znaczący sposób poprawi, inaczej leci od razu na gwarancję. Poza tym bardzo fajny telefon, płaski i elegancki

  • 0

    13. ~  2009-08-14 11:18:51  host: chello089077160204.chello.pl

    jak w tym telefonie ustawia się centrum nadawania wiadomości

  • 0

    14. ~Equalizer  2009-11-17 17:17:58  host: 87-204-55-57.ilkus.net

    Nawiążę do komentarza kolegi Rychu. Napewno lepszy niż każda NOKIA ale co do SE to każdego bije na głowę. No jeszcze Cyber shot równa się z tym Samsungiem. Co do procesora nie można się doczepić. Prawie 300MHz. Nie zawiesza się i to jest plus. Grafika bardzo dobry. Trochę ciężki ale to przez chromowaną obudowę. U mnie bateria od nowości przymała 3 dni i 4 godziny.tutaj liczyłem. Co wrzucisz na kartę to wszystko otworzy. Lepszego chyba jeszcze nie wypuścili.

  • 0

    15.  2010-03-14 20:00:09

    Wrzuciłem mu na kartę plik pdf, co na jakieś 215 mega. Tak, mega, nie kilobajtów. I otworzył bez żadnych problemów :) Nawet na tym czytniku, który jest dany seryjnie. Oczywiście foxit reader lepszy :) Taka Nokia e51 zdychała mi przy 17tu MB . Miała jakieś fochy o małą ilość pamięci, i nie chciała otworzyć. Trzeba było zainstalować jakiś zewnętrzny reader. Jeśli ktoś chce czegoś taniego do odczytu plików biurowych, to w cenie ok. 300 zł nie znajdzie nic lepszego. Nie trzeba płacić za możliwość edycji worda, jak w symbianie, i z plikami rtf też sobie poradzi. Tylko trochę wifi żal...

  • 0

    16. ~jarekstg  2010-04-04 10:33:09  host: chello087207154030.chello.pl

    A mi odtwarza DivX i XviD. Fajnie filmy lecą :)

  • 0

    17. ~kurp  2011-12-29 14:33:34  host: aauq201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurna, żeby miał radio i wifi byłby w sam raz! a tak?????......

  • 0

    18. ~Adrian  2012-08-22 16:10:25  host: c-67-175-0-166.hsd1.il.comcast.net

    Mam sgh i 200 i ladowarka mi padla wiec ladowalem na usb z laptopa ale wczoraj mi chyba kabel padl albo gniazdo do ladowania w telefonie bo poprostu sie sam wylaczyl. Telefon kupilem we wrzesniu 2009 roku i caly czas pracuje na jednej baterii bez uwag. MOze to bateria mi padla. Prosze o opinie w tym temacie.

  • 0

    19. ~Adrian  2012-08-30 04:51:31  host: c-67-175-0-166.hsd1.il.comcast.net

    moj telefon sgh i200 dziala okazalo sie ze ladowarka sie zepsula, teraz laduje caly czas za pomoca usb, bateria mimo ze ma 3 lata w super kondycji - jestem zszokowany. Niestety aplikacje w telefonie dzialaja bardzo wolno, windows zamula caly telefon.

  • 0

    20. ~Adrian  2012-10-17 23:12:06  host: 217.117.133.159

    Kupilem nowy telefon samsunga i jest 10 razy gorszy niz moj byly sgh-i200. wszystkie nowe telefony sa wykonane z bardzo slabej jakosci materialow. 3 letni telefon mial wiecej opcji niz niektore smartfony sprzedawane w 2012 roku. Bardzo mocno rekomenduje sgh-i200 jako bardzo dobry telefon.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet