Samsung SGH-G800 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-G800 Opinie o Samsung SGH-G800

Samsung SGH-G800

w sumie: 233
  • 0

    1. ~raven  2007-10-23 07:32:51  host: aawq27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hahahaha jaki gadzet!a bateria to pewnie 750 mAh i to jonowa hahahaha podajcie baterie a nie funkcje !

  • 0

    2. ~YX  2007-10-23 07:37:36  host: 212.160.172.70

    Niezle, przewidywana cena 450 Euro (600$)

  • 0

    3. ~S  2007-10-23 09:49:02  host: apn-99-44.gprspla.plusgsm.pl

    Gdyby miał Wi-Fi to byłby idealny. Choć trochę grubawy ale przy optyce to i tak nieźle.

  • 0

    4. ~  2007-10-23 10:42:31  host: host-86-63-135-13.pronet.lublin.pl

    Ale grubas.

  • 0

    5. ~  2007-10-23 11:32:35  host: 120-167.espol.com.pl

    no ten nawet nawet prawie tak samo dobry jak N95

  • 0

    6.  2007-10-23 12:23:48

    Brak WiFi totalnie go przekreśla :/

  • 0

    7. ~pawelk  2007-10-23 14:42:27  host: zaczek.nat.student.pw.edu.pl

    Niezły, nie za piękny, ma zoom optyczny ale w Polsce (o ile będzie dostępny) drogi. Ma ekran dotykowy?

  • 0

    8. ~ww  2007-10-23 15:39:23  host: adbo144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od wczoraj jest super fotki tez niezłe robi)

  • 0

    9.  2007-10-23 16:21:22

    Chyba Nokia N95 wyznaczyla pewien kierunek kreowania nowych telefonow jakie maja miec opcje. To juz kolejny telefon ktory pod pewnymi wzgledami przypomina n95. Chociaz roznice nadal sa zasadnicze.

  • 0

    10. ~Greg  2007-10-23 16:46:55  host: h173n2c1o1032.bredband.skanova.com

    super cacko mama mi go zakupila w USA

  • 0

    11.  2007-10-23 19:06:01

    hmm czy to pierwszy tel z zoomem optycznym???

  • 0

    12. ~swdf  2007-10-24 20:54:52  host: gve146.internetdsl.tpnet.pl

    telefon fajny ale czemu z 256 tys kolorow a nie z 16 milionami

  • 0

    13. ~jtg  2007-10-24 21:08:05  host: bxq254.internetdsl.tpnet.pl

    moim zdaniem jak na 5Mpix to 256tys.kol to słabiutko...;/ ale to tylko moja opinia...

  • 0

    14. ~fazer  2007-10-24 21:14:21  host: admj234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh nieźle, 5mega pixeli, ciekawe kiedy bedzie w play:) ???

  • 0

    15. ~m  2007-10-24 21:25:22  host: aaov127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    łał, super fon. Może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje? 2000, mniej?

  • 0

    16.  2007-10-24 21:41:11

    Ciekawe... Czyżby przeciw waga dla n95? ;>

  • 0

    17. ~gumolit  2007-10-24 21:56:34  host: aaom210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik ma dobry aparat i fajny wygląd, jednak 256tys kolorów przy 5mpix aparatu to porażka

  • 0

    18. ~kubik  2007-10-25 17:25:06  host: 82.146.248.73

    xd fajny ma aparacik. przydałby sie w mojej kieszonce.

  • 0

    19. ~  2007-10-25 18:27:47  host: 4-168.89-161.tel.tkb.net.pl

    hmm jestem w szoku....;)pozttywnie ^^ nie osśczę5mpxto jescze opticzoom:P loozik:D ale funkcje to nie wszystko

  • 0

    20. ~;Domelo  2007-10-26 16:19:28  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuperrrrrrrr swiety rewelacyjny telefonnnnn. Z tylu skora a z przodu panel doooootylkowyy . Aparat 5.0 mpx swietna lampa . Ciekawe jak odpowie na to konkurencja ;p;p;p

  • 0

    21. ~Natalia  2007-10-26 20:20:14  host: pluton.wszins.tychy.pl

    Boże jaki wypas wyglada na zaje..... ale czy w praktyce sie sprawdza?? ktos cos wie??

  • 0

    22. ~znawca  2007-10-27 00:33:22  host: 87-205-62-62.adsl.inetia.pl

    Seria K from sony ericsson :) hmmm k850 w innej obudowie?? :D

  • 0

    23. ~greeg  2007-10-29 09:42:28  host: chello087207158027.chello.pl

    klocek troche i ta obudowa troche pod shine podchodzi :) ale ogolnie ciekawa pozycja.

  • 0

    24. ~Aster  2007-10-29 23:42:09  host: 110-mo5-9.acn.waw.pl

    Jaki gruby? - 18,5 mm nie jest źle.

  • 0

    25. ~samolot11  2007-10-30 18:24:37  host: elr10.internetdsl.tpnet.pl

    super fon może nie lepszy od noki n95 ale względem aparatu powinien być lepszy ja słyszałem ze ma wejść na rynek na początku następnego roku ma kosztować bynajmniej tak pisali 500$

  • 0

    26. ~jakiś  2007-11-01 19:42:42  host: aez60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co to jest to WiFi???

  • 0

    27. ~wichura  2007-11-01 21:40:15  host: 83.15.104.10

    Juz mój se k750i jes lepszy

  • 0

    28. ~kubelek  2007-11-04 20:54:19  host: host2-27.btk.net.pl

    jasna cholera jeszcze niedawno czymś było 3 mpx w telefonie a jak kupilem k800 to zaczynają wychodzic telefony z 5mpx... i jeszcze z optyką ;/

  • 0

    29. ~tasior991  2007-11-06 21:34:02  host: 80.51.237.189

    a czy ma on wideokonferencje?

  • 0

    30.  2007-11-07 11:05:42

    Na stronie czeskiej napisali, że ma wejść w listopadzie.

  • 0

    31. ~mirolek  2007-11-08 20:46:32  host: 87-205-57-251.adsl.inetia.pl

    no to jest cacko posiadalem N95 pół roku i niestety wszystko ma ale obudowa dno porysowala sie , głosniki trzy razy wymienialem, bateria totalmna porazka, czekam na to cudo Samsung robi naprawde dobre foniki

  • 0

    32. ~;Domelo  2007-11-09 17:51:09  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    piszecie ze jego greobosc to duzo . ale zaraz zaraz pomyslcie... przeciez gdzies musieli zmiescic t 5 mpx i optyke glomby !!!!!!!!!

  • 0

    33. ~ktos ;D  2007-11-09 17:54:13  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    co wy tu durnie piszecie . samsung i sony ericsson zawsze robily lepsze fony od nokii a wy tu o jakies n95 piszecie n95 to cegla na maxa a tutaj optyka a fonik duuzoo mniejszy ;p;p i jeszcze k850 cybershot duuuzoo lepsze fony od n95 ;p

  • 0

    34. ~aa  2007-11-14 20:24:57  host: bde141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile to cacko kosztuje odp.

  • 0

    35. ~  2007-11-18 13:13:13  host: bmf145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do"ktos;D" NIE MIAŁEŚ CHYBA TELA Z SYMBIANEM W RĘQ...jestem posiadaczem n95 i jestem z niej bardzo zadowolony...i denerwuje mnie to jak piszecie i porównujecie nokie z se czy samsungi nokia itp...ludzie z kąd wy jestescie....? każdy tel ma zalety i wady...a to jakie tele mamy zależy tylko i wyłącznie od nas...ja jestem zwolennikiem symbiana...i nie wazne czy byłby to se czy nokia czy samsung to musze mieś os60v3 bo to kombajn do telefonu którego trzeba uzywać z głową...a jeśli ktoś się na tym nie zna to niech nie wypisuje głupot...a ten to ma to a nie ma tamtego itp..każdy tel jet dobry ale trzeba go dobrać do oczekiwań osoby mającej chęć go posiadania... pozdro for all

  • 0

    36. ~  2007-11-18 18:27:20  host: 4-168.89-161.tel.tkb.net.pl

    ale na samsung fr pisze żema 16 milionów kolorórw;)wiec nie rozumiem

  • 0

    37.  2007-11-19 17:16:17

    Fajny telefon. 5 mpix, xenon flesh, autofocus, 3x zoom optyczny, 4x cyfrowy. No więc tak: Do 5.: każdy telefon jest lepszy od n95... wszystkie nokie nseries itp. Do 6.: niestety muszę się zgodzić, ale brak systemu operacyjnego to zawsze brak WiFi. Do 11.: nie. Pierwsze są nokie n91 i n91i. Do 12 i 13i 17: dlatego z 256k, a właściwie 262 144 kolorami, żeby baterii nie musieć ładować co 20 godzin. Do 15.: no w sumie jakieś 500$ w USA, niby 1400 zł, ale w Polsce będą drożyzny więc ponad 1500 zł. Do 26.:wifi to zestaw standardów stworzonych do budowy bezprzewodowych sieci komputerowych. WiFi zapewnia dziś transfery rzędu 10 Mbit/s w hotspocie. Oznacza to, że jest wielokrotnie szybsze od połączeń GPRS oferowanych przez operatorów telefonii GSM. Zalety: Możliwość budowy sieci z dostępem do Internetu w domu lub biurze, pozbawionej plątaniny kabli. Korzystanie z bezprzewodowego Internetu poprzez lokalnych providerów. Korzystanie z darmowego internetu poprzez HotSpot-y (dostępne w większych miastach). Swoboda i mobilność - bezprzewodowe podłączanie do sieci mobilnych urządzeń (notebooki, palmtopy) Łatwo dostępne i coraz tańsze urządzenia WiFi na rynku. Duża odporność na wyładowania atmosferyczne w porównaniu z siecią WLAN. (z wikipedii) Do 33.: RACJA!!!

  • 0

    38. ~Nevada1986  2007-11-20 10:24:29  host: 85.134.203.20

    Wie ktos jakiej maksymalnej pojemności karty pamieci ten telefon bedzie obslugiwal??

  • 0

    39. ~Popcio  2007-11-23 11:29:12  host: host250.quarknet.pl

    W Niemczech ceny plasują się w granicach 409,00 - € 453,00. Podobno ma być w Erze na święta :)

  • 0

    40. ~www  2007-11-25 00:46:53  host: giewont.net-partner.pl

    ty smieszny jestes Nokia byla bedzie i jest najlepsza tuz za nia samsung a sony to plastikowe gowno i tyle

  • 0

    41.  2007-11-30 13:24:14

    Brak w opisie, że obsługuje karty microSDHC 8-32 GB! Jest już na Allegro za 2000, teraz pozostaje czekać aż stanieje:)

  • 0

    42. ~HUMMER  2007-12-03 17:12:17  host: dynamic-78-8-53-238.ssp.dialog.net.pl

    Telefon super, muszę go kupić, LG KU990 i Nokia N95 8GB ma konkurencje, ten podobno może mieć karty pamięci nawet 32GB. Zoom optyczny, to nie taka nowość, bo Nokia N93 i N93i, którą mam też ma 3x zoom optyczny.

  • 0

    43. ~srq  2007-12-17 14:24:12  host: 87-205-221-233.adsl.inetia.pl

    5 mega w telefonie???? po co ??? wystarczyłoby ładne VGA!! ewentualnie 1.2 Mpix.. więcej nie ma sensu! chce robić zdjęcia biorę Lumixa! a nie telefon :/ bezsens

  • 0

    44. ~aga  2007-12-20 00:07:58  host: acva243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc na allegro jest za 1450-1550 zł. Mam od roku samsunga D900 jestem bardzo zadowolona miał 3mpix, malutki i lekki. Ale dla lubiących owości- Nic nam nie pozostało jak poszperać w kieszeniach i kupić kolejne cacko:-) Pozdrawiam ja już kupiłam teraz tylko czekam na dostarczenie tel.

  • 0

    45. ~ee  2007-12-20 18:10:00  host: aajp92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie jakość aparatu nie zależy od liczby kolorów, tylko od jakości rozdzielczości wyświetlacza.

  • 0

    46. ~ProLogic  2007-12-26 19:17:17  host: anb227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Weź sie chłopczyku zastanów zanim cos powiesz bo to ten twój cały samsung to jedno wielkie bagno...Pakują te 5mp i zoom optyczny aby nie odstawać od konkurencji. A te samsung ma takie braki jak np WiFi, nie ma symbiana, 256 tys. kolorów że o cieniutkiej baterii nie wspomne... żal po prostu

  • 0

    47. ~satletio  2007-12-27 00:16:23  host: 87-205-239-161.adsl.inetia.pl

    Ja osobiście nienawidzę nokii i w życiu sobie jej ni kupie. Piszecie że ten kom jest gruby a jest chudszy od Noki N95, piszecie ze 256k kolorów to syf ale nie zauważyliście ze to jest ekran dotykowy którego w n95 nie ma i dla tego ma ona 16 milionów kolorów. A co co optycznego zoomu to pierwszym telefonem który go miał był sharp ale nie pamiętam modelu. Pozdrawiam wszystkich głąbów od Nokii bo dzięki takim ludziom w Polsce można robić takie wały i naprawdę pożadnie zarobić :D

  • 0

    48. ~SAPA  2007-12-27 16:47:34  host: acgu57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NOKIA n95 też obsługuje karty 32Gb !!!

  • 0

    49. ~macius  2007-12-28 10:33:37  host: agz214.internetdsl.tpnet.pl

    eeee tam . Tandetny wyswietlacz , 256 k to porazka przy takim aparacie . A po drugie to samsung , czyli bateria biorac pod uwage aparat itd. bedzie trzymala okolo 1-2 dni ... taki na 3+ wedlug mnie .

  • 0

    50.  2007-12-30 17:41:53

    O rany, jak ja "lubię" wdawać się w kłótnie, zwłaszcza z ludźmi niewychowanymi. Ale jak już ktoś zaczyna, to można się przyłączyć. Do #37 matimati123: n95 to dobry (nie mowię, że najlepszy) telefon. I na pewno "wszystko" nie jest od niego lepsze, a se k850i (ani żaden "szajs" serii k) to już na pewno nie. Dobre se to serie p i w. Co do kolorów, to między 16 mln a 262 k nie ma różnicy. Do #43 nemeziss: gadasz pierdoły. Powiem wprost: Jesteś chamem i niewychowanym prostakiem. Ja mam n95, nie korzystam z połowy funkcji, chcę dać telefon do serwisu (na aktualizację softu), wydałem 3000 zł (na n95 i "akcesoria") i jakoś za snoba i debila się nie uważam. Proszę bez obrażania! Nie płacę za mnogość funkcji tylko za dobre ich wykonanie. To na czym mi zależy (filmy, gry, symbian i mp3) jest w n95 znakomite. Używanie słów typu h*j czy wy****dalać "dobrze" o tobie świadczy. Ludzie czytają te komentarze i myślą, że wszyscy przeciwnicy nokii (najczęściej fani se) są takimi debilami. A to tylko kilkoro dzieci neostrady (jak nemeziss) chce się pokazać. Mówiąc krótko: sam wy****dalaj ze swoim srającym telefonem tam z kąd przyszedłeś (czyli do slamsów). se k850i ma (poza świetnym wyglądem) tylko dwie zalety: aparat i mp3. Reszta funkcji (np: wideo, które producenci olewają) jest tragiczna. samsung g800 to bardzo dobry telefon. Aparat ma lepszy niż n95. Szkoda tylko wideo i braku systemu (inaczej bym go kupił), a tak poczekam na n82, n96 lub jeszcze coś innego. Do #44 srq: ja i pewnie wielu innych nie chce nosić aparatu, kamery itp... cały czas przy sobie. Telefon wygodniejszy (choć gorsze fotki robi). 5 mpix jest potrzebne, inaczej nie robili by telefonów z takimi aparatami.

  • 0

    51. ~mac  2007-12-31 11:50:06  host: bbd211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 37.Pierwszym telefon z aparatem i z zoomem optycznym był samsung v770.

  • 0

    52. ~Haladdin  2008-01-01 17:34:56  host: 87-205-170-187.adsl.inetia.pl

    W sumie zgadzam się ze znawcą. Ale wg mnie aparat nie jest najważniejszą funkcją. I tak aparaty cyfrowe robią lepsze zdjęcia. Zresztą ten G800 nie jest szczytem osiąbnięć Samsunga w dziedzinie fotografii telefonicznej. Bo przecież był już SCH-B600 (z 10 Mpix, 3x opt zoom), więc firmę stać na więcej. Co do mało konstruktywnych zarzutów wobec Nokii, to trzeba zauważyć, że to właśnie ten producent wprowadza bardzo wiele modeli telefonów z Symbianem. Inni mają ich malutko. Jest to bardzo przydatne rozwiązanie, poszerzające możliwości naszego telefonu. Wg mnie komórka bez S60 jest bardzo ograniczona (nie wspominam o UIQ). Taki chwalony k850i pod względem software'owym prezentuje się blado. A taka besztana N95 to prawdziwy kombajn, nie tylko multimedialny (choćby GPS). W wersji 8GB poprawiono znacznie jakość wykonania. Co do samego G800 brak Symbiana podcina mu bardzo skrzydła, które mógłby rozwinąć posiadając v9.2 3rd ed FP1

  • 0

    53. ~Kokolino  2008-01-01 17:41:08  host: p5090b7bc.dip.t-dialin.net

    Witam Wszystkich! Opisywany tutaj Telefon posiadam od wczoraj, tj (31.12.2007)jest bardzo ladny, (chodzi mi o wykonanie) wykonany jest w metalowej obudowie, ma wszystko czego oczekuje od telefonu (tz. szczegolnie bateria jest dla mnie wazna! posiada on /G-800/ baterie 1000 mAh a czas czuwania wedlug producenta wynosi 370h a nie jak tutaj napisano 220). Do tego robi bardzo ladne zdjecia, pieknie gra mp3 oraz radio z RDS (wydaje mi sie, ze radio jest nawet lepsze od SE ktore maja bardzo ale to bardzo dobre radia), i ma bardzo ladny ekran 2,4 cala. Symbiana nie potrzebuje jak rowniez 16 mln kolorow! dlatego nie kupuje Noki od czasu gdy mialem N80 jak rowniez dla tego by nie nosic pradnicy na plecach!!! Wydaje mi sie, ze obecnie Samsung robi jedne z lepszych i ladniejszych telefonow! (Jest to moja opinia, taki mam gust a na temat gustow sie nie dyskutuje)

  • 0

    54. ~;Domelo  2008-01-02 14:00:35  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    ludzie piszecie ze 256 tys kolorow to malo a tak swoja droga to porownajcie sobie wyswietlacz np. nokii z 16mln kolorow i samsunga z 256 tys kolorow ja wychodze z zalozenia ze z tego porownania lepiej wyjdzie samsung ;D

  • 0

    55. ~;Domelo  2008-01-02 14:03:13  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    wichura chyba cie pogielo jak k750 moze byc lepszy jak tem ma 5 mpx zoom optyk jest duzooooooooooo lepiej wykonany (w koncu to samsung) (k750 mojego brata skrzypi gorzej od mojego k700)i wgoule ten ton jestduuzo lepszy

  • 0

    56. ~;Domelo  2008-01-02 14:13:40  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    jestem w szoku slider 5 mpx a i tak cienszy od k750 ;D

  • 0

    57. ~;Domelo  2008-01-02 14:15:43  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    Kokolino popieram samsung robi jedne z najlepszych telefonow ale zalezy od modelu mi osobiscie kazdy sie podoba

  • 0

    58. ~;Domelo  2008-01-02 14:16:48  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    fazer zalezy czy ten fon ma wideorozmowy bo jak nie to dyskwalifikuje go to u playa

  • 0

    59. ~;Domelo  2008-01-02 14:22:21  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    co do odpowiedzi do ktos;D zeby miec symbiana nie musisz miec n95 mozesz miec np w950 na prawde fajny telefonik i extra odtwarzacz ale nie ma aparatu ale wedlug mnie to bardzo dobre rozwiazanie ale jesli potrzebujesz aparat to jest jeszcze P1i oraz kilka samsungow takze sposorod symbianowcow jest w czym wybierac . I co najlepsze ze nie koniecznie musi byc to nokia :P

  • 0

    60.  2008-01-03 15:35:06

    Widzę, że usunięto tekst pana nemeziss (był pod numerem 43). Brawo, tak dalej. Co do smsunga g800 to telefon ładny i dobrze wykonany, moim zdaniem lepszy niż b600. Może nie ma 10 mpix i tv, ale jest dużo ładniejszy, no i ma karty microsdhc (b600 nie miał). Ten b600 wcale nie jest tak fajny. Przy 10 mpix dali słabiutkie wideo 320x240, moim zdanie wstyd. To juz nokia 6280 ma 640x480, o n95 nie wspomnę. b600 najlepszym samsungiem nie jest. samsung ma wiele innych ciekawszch fonów.

  • 0

    61. ~a  2008-01-04 20:40:30  host: aka198.internetdsl.tpnet.pl

    telefon fajny ale odwalili ze dali 262 tys. kolorów przy 5 megapikselach i przy tak duzym wyswietlaczu to jest bezsens :(

  • 0

    62. ~nemeziss  2008-01-05 14:19:20  host: adpk184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oj joj joj jak sie znawca wnerwił biedactwo, a nie popłakałeś się czasem jak to pisałeś? wiesz szkoda mi nawet pisać w twojej sprawie bo jesteś rzałosny..i nie jestem chamem poprostu licz się z tym chłopcze,że jak ktoś wypowiada się tak prostacko i bezmylśnie jak ty to nie każdy wtedy ci będzie słodził!A i gratuluje inteligencji kupić telefon za 3tyś. za tyle to miałbym niezłego laptopa! i tak wiem że cie nie przekonam bo jesteś z deka przytępawy i do znudzenia nawijasz swoją litanie n95 i n95 i tak bez końca..trzymaj się chłopcze mocno fotela bo po tym co powiem to dostaniesz chyba szoku i zamkniesz się w sobie-n95 NIE JEST SZCZYTEM LUDZKIEJ TECHNIKI! I NIE JEST NAJLEPSZYM TEL. NA ŚWIECIE! wyobraż sobie że są lepsze! a ty non stop psioczysz ten tel jet kiepski,tamten też n95 ma to lepsze od tego,n95 ma tamto lepsze od tamtego,popadłeś chyba w jakiś samozachwyt..może przeżywasz orgazm jak patrzysz na swoją n95. i ten nik znawca i ty mówisz że nie jesteś snobem..no spoko powtarzaj to sobie dalej. nie powiem n95 ma jedną ważną zalete ma praktycznie wszystko w jednym, ale biorąc pod uwage każdą funkcje z osbna to są lepsze telefony,np aparat, a niektórzy nie chcą mieć tel ze wszystkim np.nie potrzebują symbiana, a zależy im na czymś innym,co n95 ma akurat kiepskie, bo wiesz jak coś jest do wszystkiego to jest zazwyczaj do niczego..każdy kupuje to co chce inie każdemu musi się podobać twoje n95. Kończe bo wiesz mam normalne życie nie siedze chłopcze tak jak ty 12h przed kompem i nie mam czasu polemizować z tobą,ja to nie wiem chyba ci mocno dokuczano w szkole albo w pracy i chcesz się dowartościować na takich forach ale dla mnie to wiesz jesteś zero! i Forum to jest od pisania o telefonach a nie od bezmylśnych kłutni także więcej jak masz jakieś ale do mnie to zapraszam w cztery oczy Kielce ul.Śląska..czekam miernoto

  • 0

    63. ~Kokolino  2008-01-05 18:25:19  host: p5090c340.dip.t-dialin.net

    Do "a" post 61. Jestem pewien, ze nie jestes wstanie patrzac na wyswietlacz telefonu powiedziec ile ma dany wyswietlacz kolorow!!! (oczywiscie nie znajac marki ani modelu). Te dane sa czystym marketingiem i nabijaniem potecjalnych klientow. Ja mam opisywany tutaj aparat i mozesz mi uwiezyc, ze wyswietlacz w nim jest rewelacyjny! bardzo wyrazny itd. Jesli idzie o wyswietlacz do telefonu to te 265000 wystarczy w zupelnosci! do tego do czego zostal stworzony. Czepianie sie w twoim stylu to mozna do kazdego telefonu!, poniewaz nie istnieje idealny telefon i kazdy ma jakies wady. Bezsens(owny) to jest twoj post poniewaz nie posiada metoryki i praktycznie jest bezuzyteczny! Dorosnij, skoncz szkole, zacznij pracowac i kup sobie pozadny telefon i wtedy wypowiadaj sie SENSOWNIE! bo wydaje mi sie (moze sie myle ale nie sadze po twojej wypowiedzi), ze masz lat 13 i chcesz zablysnac madrosciami ale jakos ci to nie wychodzi wiec pobaw sie swoja Nokia 3310 a o pozadnym telefonie to pozostaje Ci tylko POMAZYC!!!PS. Bez odpowiedzi poniewaz nie polemizuje z kims kto nie rouzmie tego o czym pisze!!!

  • 0

    64.  2008-01-07 19:24:28

    czy ktos wie,czy ten telefon jest w orange ?

  • 0

    65. ~Puknij sie  2008-01-07 21:14:06  host: abxj49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nemeziss - jestes totalnym prostakiem nie wiadomo z jakiej wiochy. Nawet nie zrozumiales o czym znawca napisal :) I nie probuj sie teraz wybielac w jakis dziwny sposob bo to ty zaczeles szczekac jak pies pod plotem. Nie masz czasu polemizowac? Buraku, patrzac na twoje bledy to chyba kopiesz rowy na cmentarzu, a z normalnym zyciem masz niewiele wspolnego. Mialaem chwile n95 i z wiekszych minusow tego fona to tylko jej rozmiar. K850i ? Soft soft i jeszcze raz soft lezy i kwiczy. Chociaz na trzeszczaca obuowe to jeszcze nikt softu nie napisal. I sie nie podnecaj tak nemeziss bo ci zylka (żyłka - jakbys nie zrozumial:) ) peknie.Oczywiscie nie pozdrawiam.

  • 0

    66. ~Bisqp  2008-01-08 15:36:22  host: iwn-gw.man.poznan.pl

    Witam Wszytkich mam pytanie do 53. ~Kokolino. Jak długo trzyma Tobie barteria w G800, obobiście duzo rozmawiam ok 2-3h dziennie jestem ciekaw jak długo trzyma na jednym ładowaniu. mam Z720 i ciągle go ładuje, mam zamiar zmienić go na g800 i nie chciałbym trafic z deszczu pod rynne.

  • 0

    67. ~Kokolino  2008-01-08 17:07:23  host: p5090fa1c.dip.t-dialin.net

    Do "Bisqp" Narazie jestem w trakcie testowania telefonu, bawie sie, dzwonie itp. (ale dzwonie malo) bateria trzyma mi 4-5 dni. Zaznaczam, ze dzwonie malo, i nie pisze SMS-ow. Bateria ma 1000mAh a czas czuwania w GSM wynosi 370h, a w UMTS ok.250h. Wedlug mnie jest warty zakupu, ja jestem bardzo zadowolony. Ostatnio mialem Nokie N80 i musialem ladowac codziennie, bylo to bardzo denerwujace. Pozdrawiam Pa!Pa!Pa!

  • 0

    68.  2008-01-08 22:51:15

    Wyglada na to ze za pare tygodni bedzie w Erze :D

  • 0

    69.  2008-01-11 17:50:22

    Do #62 nemeziss: Co ty brałeś? Napisałeś: "...a nie popłakałeś się czasem...może przeżywasz orgazm jak patrzysz na n95". To że ty tak masz to nie znaczy że reszta też:) Kupiłem telefon za 3000zł bo mi taki był potrzebny (jesteś zbyt ograniczony by zrozumieć po co). Gdzie napisałem, że n95 to najlepszy telefon na świecie? Takim skomplikowanym telefonem jak n95 trzeba umieć się posługiwać, a nie tylko wiedzieć ile kosztuje i patrzeć gdzie tu sprzedać by mieć na piwo. Jak to jest, że kiedy komuś zabraknie mądrych argumentów to czepia się życia prywatnego? To udowodnione. Zgrywasz twardziela, w cztery oczy... Pozer... Podałeś miasto z ulicą, ale nie podałeś adresu... I jak ja mam cię tam znaleźć? Pytać o prostaka z ul.Śląskiej? Przyszedłbym, ale nie wiem czy ty mnie z siekierą nie przywitasz:) Twoich błędów się nie będę czepiał bo sam też czasem je robię. Pisać można to co się chce, niestety... twoje teksty są tego wynikiem, ale szczekaj dalej. Dawno się tak nie ubawiłem czytając komentarze. Do #65 Puknij sie: Popierwam w 100%. Wracając do telefonów... g800 bardzo mi się podoba, n95 też.

  • 0

    70. ~chętna na kupno ;)  2008-01-12 11:48:19  host: bwl250.internetdsl.tpnet.pl

    Śliczny telefon. Upatrzyłam sobie i chciałabym go zakupić. Mam jedynie pytanie do posiadaczy - on ma w końcu WCDMA czy UMTS ? Skoro ma któreś z tych, to powinien mieć wideokonferencje..tu jest napsiane, ze brak danych..no, i oczywiscie, czy ma wideo :) pozdrawiam fanów samsunga i tych, co lubują sie w tych złomach SE.

  • 0

    71. ~  2008-01-13 08:43:35  host: p5090f088.dip.t-dialin.net

    Do "chetna na kupno" Jesli chcesz wiecej informacji na temat omawianego tutaj aparatu to wejdz na strone Samsunga tj. http://telecom.samsung.de/produkte/detail11_specs.aspx?guid=5c02 723e-b332-4a05-8ee1-5096c487af6d tam masz wiecej informacji (jest to strona niemiecka poniewaz na polskiej nie ma opisanego G800). W odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytanie moge Ci odpowiedziec, ze posiada on WCDMA i mozna prowadzic wideorozmowy, oraz, ze posiada wideo. Ja jestem posiadaczem G800 i jestem bardzo ale to bardzo zadowolony z niego. Bateria posiada 1000mAh a czas czuwania dla GSM wynosi 370h, natomiast dla 3G wynosi ok. 250h a nie jak jet tutaj napisane 220h, ale to nie jeden blad poniewaz czas rozmow wynosi 8,7h (ok. 500!min)a tutaj podawaja ze jedynie 220min. Uwazam, ze jesli go kupisz bedziesz zadowolona. Pozdrawiam Pa!Pa!Pa!

  • 0

    72. ~Miras  2008-01-13 16:29:58  host: 82.160.25.2

    Hmmm. Wybierałem między SE K850 i N95...ale ten G800 wydaje się być alternatywą. Czy ktoś może mi poradzić który z tych tel. warto wybrać? Kieruje się głównie jakością aparatu i wytrzymałością baterii. Obecnie posiadam Samsunga D500 i jestem BARDZO zadowolony a szczególnie z jego funkcjonalności i slidera,który jest wręcz zajebisty w porównaniu do nowych E250.Teraz jednak szukam czegoś innego bo mój D500 łatwo gubi mi sieć i bateria już swoje przeżyła a chce też mieć dobry aparat.Jeśli ktoś może mi coś doradzić który z tych tel. byłby tym optimum to bardzo prosze.Pozdr

  • 0

    73. ~Kokolino  2008-01-13 19:09:26  host: p5090f088.dip.t-dialin.net

    Do "Miras" 72. Jesli wybierajac telefon kierujesz sie kryteriami bateria, aparat to Nokia N95 odpada juz w przedbiegach!(lepsza baterie od standartowej N95 ma N95 8GB ale to jeszcze nie to co powinno byc), a to z powodu swej bateri. Natomiast wybierajac posrod K850i oraz G800 to masz wybor pomiedzy b.dobrym i b.dobrym tzn. baterie K850i ma troche lepsza, a G800 ma takze wiele zalet wiec pozostaje Ci wybierac pomiedzy Block/Slider. Ja wybralem G800 poniewaz ma zoom optyczny, oraz, ze to Slider, mile zaskoczylo mnie takze radio i Mp3. Powodzenia podczas wybierania. Pa!Pa!Pa!

  • 0

    74. ~chętna na kupno  2008-01-13 20:20:07  host: bwl250.internetdsl.tpnet.pl

    71: dzięki wielkie za odpowiedź. Teraz jestem 100% przekonana do kupna tego telefonu, choc niektóryz powiedzą ze nie jest to telefon dla 15-latki..pozdrawiam! :)

  • 0

    75. ~Miras  2008-01-13 20:46:16  host: 82.160.25.2

    Do "Kokolino". Dzięki wielkie!:D Szczerze to myśle bardziej o G800 bo K850 ma dla mnie dwie wady:Łatwo brudzący się i te małe klawisze. Fajnie, że jesteś posiadaczem G800, ten telefon wydaje się być solidnie wykonany. Czy wobec tego możesz mi powiedzieć jak sprawuje się w nim mp3 ile trzyma Ci bateria i co ważne dla mnie, czy stabilnie utrzymuje zasięg bo mój D500 nie zadowala mnie pod tym względem. :) Pozdrawiam

  • 0

    76. ~Kokolino  2008-01-14 19:04:11  host: p5090d5e2.dip.t-dialin.net

    Do "Miras" Narazie jeszcze jestem w trakcie poznawania, bawienia sie itp. i bateria trzyma mi 4 do 5 dni (w GSM), zasieg (takze w GSM) trzyma mi b.dobrze (ale mieszkam w niemczech)a co idzie do Mp3 wedlug mnie REWELACJA! wczesniej bylem posiadaczem SE W850i ale ten G800 wydaje mi sie lepszy jesli idzie o Mp3 jak i radio! wspaniale spisuje sie RDS oprucz nazwy stacji podawana jest takze nazwa utworu nadawanego (w niemczech) przed SE W850i mialem Nokia N80 i uwazam, ze byl to moj najwiekszy blad (N80) odnosnie zakupu telefonu komorkowego. Jesli dalej bede tak zadowolony jak dotychczas z SAMSUNG-a to nastepne telefony takze beda firmy Samsung. Pozdrawiam Pa!Pa!Pa!

  • 0

    77. ~Amix  2008-01-22 15:31:44  host: chello084010202082.chello.pl

    Wszyscy prawie tu maja wypasione telefony, a pisać po polsku nie umieją. Ort za ortem-wstyd. Co do aparatu foto to niech się ktoś zastanowi jaka jest wielkość fizyczna matrycy, bo już przy 5Mpix powinna być 1/1.8" i nie wierze za nic w świecie,że taką ma. Sukcesem będzie jak matryca będzie miała wielkość 1/2.5". Prawie wszyscy podniecają się 5Mpix'ami, nie mając elementarnej wiedzy na temat matrycy światłoczułej. Znowu tysiące osób złapie się na ordynarne chwyty marketingowe,aha ja mam Nokie 3330 za 6ozł i też żyje, ale za to mam laptopa za trzy tysiące zł, jak ktoś już tu dawał porównanie, że kupno telefonu za trzy tysiące złotych jest skrajną głupotą nie wykorzystując go nawet w połowie. To tyle

  • 0

    78. ~;Domelo  2008-01-23 14:29:43  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    ProLogic ale mi nie potrzebne takie G..... jak symbian nie wiem jak innych marek ale nokii to totalne przegiecie nie dosc ze bardzo wolno chodzi to jesze tragiczny w obsludze ;/

  • 0

    79. ~  2008-01-24 10:36:51  host: 213-238-69-25.adsl.inetia.pl

    No i na co ci te 5mpix ? Telefon i tak nie zrobi lepszej fotki od najtanszej cyfrówki - to tylko zabawka, a nie aparat.

  • 0

    80. ~gadrel  2008-01-24 23:08:42  host: dbr.dag.pl

    HAHA . ale się uśmiałem , najfajniej było jak piszą , że tylko 256k kolorów , zwłaszcza , że człowiek rozróżnia marne 256 jak sie postara ( no może profesjonalni graficy więcej ? ) Pozdrawiam.

  • 0

    81. ~ss  2008-01-26 16:15:25  host: ip-55-2.apus-net.pl

    jest tutaj mp3??

  • 0

    82. ~markowski86  2008-01-27 14:33:47  host: 0375.smevpn.tpnet.pl

    Witam wszystkich i kazdego z osobna!!! Samsung g800, bo o tym piszemy: rewelacja wsród telefonow, a nie urzadzeń wielofunkcujnych. chcesz miec system operacyjny kup laptopa!! Popieram Amix mimo ze posiadam samsunga u600 a nie n3330:P Podsumowując wiekszość to nie mpix robią zdjecia tylko optyka!!!!!! pracuje w salonie orange i od 2lat mialem prawie kazdy telefon w rekach prawie kazdym sie bawilem i uwazam ze w kazdym jest cos dobrego!!! Za co szanuje samsungi to za wyglad, estetyke wykonania i ergonomie... Mocne strony SE to zdecydowanie najlepiej dopracowany system poboru mocy i najmocniejsze akumulatory, a nokia... no coz:/ niestety po moich doswiadczeniach nie moge powiedziec nic dobrego ale szanuje zdanie zadowolonych uzytkownikow. a tak naprawde, tylko i wylacznie telefon sluzy do komunikacji... :P Pozdrawiam!!

  • 0

    83. ~markowski8  2008-01-27 14:35:57  host: 0375.smevpn.tpnet.pl

    Aha!!!! zapomnialem jeszcze dodac, ze jesli ktos szuka telefonu rewelacyjnie robiacego zdjecia to polecam SAMSUNG B600 lub SAMSUNG V770. Pozdro!!

  • 0

    84. ~markowski86  2008-01-27 14:42:08  host: 0375.smevpn.tpnet.pl

    Czytam i czytam!!! Masakra!!! Dlaczego piszecie ze 262tys kolorow to malo... Boze nie ma az tak znaczacej roznicy miedzy 16mln a 262tys. a jednak jaka oszczednosc baterii!!

  • 0

    85. ~l5s5d6  2008-01-29 00:26:35  host: 77-253-112-171.adsl.inetia.pl

    Witam. Mam prośbę dotyczącą wyboru telefonu. Wybieram oczywiście między n95 k850i i g800. Zastanawia mnie mianowicie jakość zdjęć (tu 5 mega, tam 5 mega) ale nie tylko normalnie lecz także w pełnym zbliżeniu oraz w nocy/pod wieczór gdy już nie jest tak pięknie wszystko widać. Poza tym jaka jest jakość i rozdzielczość plików wideo oraz głośność telefonów? (Posiadam teraz nokię 6233 więc jestem już przyzwyczajony do bardzo dobrej jakości dźwięku i dużej głośności. Także wideo jest dla mnie bardzo ważne, u mnie w tel. mogę nagrywać w 640x480 x15 fps więc tak w miarę dobrze. Jak jest z tym telefonem? Czy odtwarza pliki z 30 fps i takie nagrywa?) Poza pytaniami mam prośbę do posiadaczy wszystkich trzech modeli - mianowicie prosiłbym o przesłanie mi próbek zdjęć i wideo w najlepszej rozdzielczości oraz w tej rozdzielczości na pełnym zbliżeniu. Będę wdzięczny. (mój e-mail to l5s5d6@op.pl) Dziękuję i pozdrawiam. PS: przy wyborze tego tel. wybierałem między moją 6233 (262k kolorów) a nokią 6300 (16m kolorów) i naprawdę nie widać różnicy.

  • 0

    86. ~osama  2008-01-30 10:36:11  host: cpc1-harg2-0-0-cust526.leed.cable.ntl.com

    mam pytanie do kogos kto go ma czy podswietla wam sie przycisk "C" miedzy sluchawkami??? bo mi nie

  • 0

    87. ~  2008-01-31 16:01:29  host: netpanel-87-246-192-29.umcs.akademiki.lublin.pl

    jest świetny!!!!!!!! Uwielbiam wszystko co ma nazwę Samsung!!!!! Pozdro dla fanów G800!!

  • 0

    88. ~  2008-01-31 16:08:10  host: netpanel-87-246-192-29.umcs.akademiki.lublin.pl

    A propo ktoś powiedział że wygląd nie ma znaczenia... otóż jeżeli przyszło by mi wybierać i kupować auto np. audi czy jakieś bmw to z pewnością wybrałbym audi... i pewnie wiele osób tak by wybrało. Bo przecież wszystko najpierw oceniamy po wyglądzie a następnie patrzymy co jest wewnątrz... nawet jak szukamy laski to tak jest:D:D Pozdro dla fanów G800!

  • 0

    89. ~ksysio  2008-02-02 19:30:16  host: abrt84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eee tam mi taki nie jest potrzebny. ja mam zwyklego k310i mi jest wystarczajacy mozna dzwonic i wysylac smsy i to najwazniejsze. a jesli ktos chce poszpanowac to niech se kupi to "gowno" ale ja nie polecam

  • 0

    90. ~a po co?  2008-02-02 20:57:47  host: 87-205-186-109.adsl.inetia.pl

    słuchaj "nemeziss" - proponuję ci trochę /a może więcej!/lekcji z gramatyki! Nie rób sobie wstydu.

  • 0

    91. ~Diddy  2008-02-02 21:24:59  host: 128.12.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    nemeziss - i teraz wiadomo przez jakich ludzi Polska ma tak złą opinie. Oczywscie przez takich jak nemeziss, ma internet i sie cieszy, bo wie ze moze sie wygadac i nikt mu nie podskoczy, nie znosze takiego chamstwa jakie prezentuje nemeziss! A to jeszcze zaproszanie do swojego osiedla , tak robią dzieci z przedziału 13-15 lat. znawca - nie ma sie w ogole co wtaczac z takimi osobami, bo to tylko strata czasu co do telefonu: na ile oceniacie ten telefon w skali 0-10?

  • 0

    92. ~jaaa  2008-02-03 22:46:20  host: ip-77-222-237-144.spray.net.pl

    polecam g800, bateria w pelni naladowana przy bardzo intensywnym uzytkowaniu trzyma kolo 3-4 dni, takze niezle, mp3 takze niezle sie sprawuje, a telefon bardzo solidny i pewny

  • 0

    93. ~Annen  2008-02-03 22:59:49  host: user15-199.satfilm.net.pl

    Ja osobiscie uzywam Samsung D600e i jestem mega zadowolony z telefonu.Jestem zainteresowany kupnem i gdyby nie peknieta szybka w moim to raczej bym nie zmienial.A tel.G800 jest o wiele ladniejszy od Nokia N(wszystkie modele)a i bateria jest lepsza o niebo :)

  • 0

    94. ~Monika  2008-02-04 19:08:15  host: acza119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesteście wszyscy żałośni!! Komentujcie tutaj Samsunga G800 a nie piszce o se, nokiach i innych telefonach !! Żal ;|

  • 0

    95. ~do Amixa  2008-02-05 14:16:08  host: nat-tamka.net-partner.pl

    kolego co nas obchodzi za ile sobie laptopa kupiłes.. to jest strona o teleofnach a nie forum zeby sie przechwalac kto ma jaki samochod, dom i komputer... no chyba ze to sa najwieksze wartosci w Twoim nedznym zyciu :D gratuluje ;D

  • 0

    96. ~iPhone FAN  2008-02-05 14:18:30  host: sb055.adsl.elcuk.pl

    Krótka piłka z mojej strony, kręci filmy VGA ? Proszę o odpowiedź.

  • 0

    97. ~Becia  2008-02-05 15:51:54  host: zenit.netcorp.pl

    ten telefon jest zajebisty...:):):)tylko narazie mam se k550..;/;/;/

  • 0

    98. ~Plastek29  2008-02-05 20:18:39  host: acxm142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aparat 5 Mpx w komórce i możliwość wsadzenia karty do 32GB? Ludzie na co to komu? No ale dla kogoś muszą być te bajery...

  • 0

    99. ~kutomy  2008-02-06 16:39:38  host: cqr238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to cacko kosztuje 500pln nowe na allegro odp odp odp kunus,...

  • 0

    100. ~matid  2008-02-07 16:23:49  host: acxb15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cyfrowka nie jest juz potrzebna:)

  • 0

    101. ~maniu  2008-02-08 09:01:05  host: chello089076042208.chello.pl

    fajnie poczytac jak sie ludzie kłucą:)

  • 0

    102. ~kuul  2008-02-08 20:50:53  host: 77-253-251-24.adsl.inetia.pl

    G800 super fonik :) Zastanawiałem się nad kupnem N95 ale N95 to zabaweczka taka dla szpanerów ;/ telefon am być praktyczny i wygodny a nie sąłba bateria dziadoski głośnik i aparat nie jest taki dobry jak pisza ;/ + jeszcze kilka wad. ZDECYDOWANIE LEPSZY JEST S G800

  • 0

    103. ~Blac & White  2008-02-08 22:48:51  host: staticline16820.toya.net.pl

    SE i Samsung robią najlepsze telefony. Cóż Nokia to była dobra firma za czasów 3100:/ N95 i jej symbian to porażka.... W SE P990i Wersja symbiana jest dużo lepsza, choć telefon jest starszy. Niestety SE już w tym modelu miał nowszą wersję tego systemu a w N95 nadal jest to w powijakach. Kochani, poza tym porównajmy obudowę chociażby.... N95 to sam plastik... Mimo, że SE P990 ma mniej pikseli jeśli chodzi o aparat, robi zdjęcia porównywalne z N95. Już nie wspominając o Cacuszku K850i. To są zdjęcia. Symbian symbianem, ale jeśli ma mi się telefon cały czas wieszać to ja wolę starszego P990i. A Samsung.... Mniamniusi telefonik. G 800 Jest następnym krokiem. Szkoda jednak, że nie wypuszczą u nas B 600. 10 mega pikseli to coś:-)

  • 0

    104. ~ushsuhshu  2008-02-09 11:49:27  host: aage99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w rankingu to sony ericssony maja 1 miejsce potam sa samsungi i na koncu wiesniackie dokiee pozdroffki ushsuhshsuushsush a pozatym to ten samsung boski w erze chyba jest ushhsushusshu

  • 0

    105. ~:  2008-02-09 11:50:28  host: aage99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak jest zamknieny i ma otworzana klapke na apracie to wyglada jak cyfrowka

  • 0

    106. ~Math  2008-02-09 16:47:03  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    ...nie wiem czym sie zachwycacie. ja mam n95. starczy mi spokojnie do czerwca 2008 roku. g800? porządny telefon z funkcją aparatu. Zdjęcia robi ładniejsze niż nokia n95. Ale...cóż samsung g810 ma być wzbogacony o symbiana i wi-fi. Nie wiem jak odtwarzanie mp3, ale w mojej nokii utwory naprawdę dobrze słychać szczególniem, gdy się uruchomi loudness i widhvoice...samsung nie wiem, nie słuchałem z niego. Co do aparatu samsunga? Khm mimo wszystko to tylko sensor optyczny i nie oczekujcie od niego cudów. 5 mpix to bardzo mało nawet na telefon, samsung już zbudował dawno lepsze urządzenie z aparatem samsunga sch-b600, do tego koreańczycy (jeśli dobrze pamiętam) wprowadzili w lensas aparat o rozdzielczości 8 mpix, poza tym samsung też już opracował sensory optyczne 8 mpix...jeśli ktoś zamierza go kupić i mieć na dłużej to mu odradzam i sugeruje poczekać do wyjścia sony ericssona k900i, który zaoferuje symbiana, 7,2 mpix i do tego dotykowy ekran, akcelerometr i zoom optyczny 3x plus 16x cyfrowego, a do tego funkcje megabass itp dla melomanów, biznesmanów i w ogóle wypas...

  • 0

    107. ~;]  2008-02-10 14:19:02  host: 078088199045.osw.vectranet.pl

    Weźcie nie piszcie takich bzdur typu że nokia jest lepsza od se albo od samsunga. Co z tego że jak walnę nokią o ścianę to nic się nie stanie a gorzej z se czy samsungiem. Ludzie prawda jest taka że nokia, która ma takie same parametry jak se albo samsung kosztuje 2 - 3 razy więcej a telefony nie są os rzucania nimi o ścianę:P A odnośnie aparatu to nokia nigdy nie robiła dobrych zdjęć w stosunku se lub samsunga.

  • 0

    108. ~Wiolcia-  2008-02-10 20:05:03  host: 217.98.102.9.ip.airbites.pl

    Moze wiecie kiedy on bedzie w Polsce? i ile bedzie kosztowal?...piszcie...

  • 0

    109. ~Nokiaaaaaa  2008-02-11 11:09:27  host: cai177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po to wlasnie te 5MPix, zebys nie musial zabierac dodatkowo Lumixa :) Wiem, ze apararat w komorce bedzie gorszy, ale masz go ze soba wszedzie i wlasnie dlatego wole miec taki troche gorszy w komorce niz ten lepszy z cyfrowki, zwlaszcza ze 5MPix w komorce robi przyzwoite zdjecia. A co do samego G800 to wyglada super, ale niestety brak mu systemu operacyjnego i WiFi. Trzeba poczekac na G810 z Symbianem 9.2 i WiFI :) Nareszcie bedzie dobra alternatywa dla N95 :)

  • 0

    110. ~Miras  2008-02-12 20:55:28  host: 82.160.25.2

    Halloo. Witam wszystkich mam pytanko: ile zoomu cyfrowego ma G800??? Mam dylemat między G800 a Nokią N82. Nokia jest ładna i prawdopodobnie lepiej trzyma zasięg co ważne...ale ma słabszą chyba baterie,bardziej się zawiesz i ma symbiana który nie jest mi potrzebny... Co wybrać?:)

  • 0

    111. ~ave kotwica  2008-02-15 17:08:28  host: acbw178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ; ) Mam pytanko co lepsze nokia n73 czy samsung g800 ??

  • 0

    112. ~waldek  2008-02-16 04:18:46  host: maluch.pcz.pl

    To będzie przełomowy telefonik. Z tego co zauważyłem od jakiegoś czasu Samsung jako pierwszy wprowadza jakieś nowinki :D super

  • 0

    113.  2008-02-19 17:59:01

    Do #85 l5s5d6: Z tych trzech modeli (N95, K850i G800) bierz N95. Nokia robi najlepsze filmy z tych trzech modeli. Znam 6233 i wiem, że ma dobre filmy. N95 kręci jeszcze lepsze. Format mp4, 640x480, 30 fps! I do tego stereofoniczny mikrofon! Różnica między N95 a 6233 jest duża (na korzyść N95). Nokia filmami deklasuje rywali. G800 ma średnie filmy, a K850i to SE, więc jego filmy są do niczego (gorsze od 6233). N95 ma 2 głośniki stereo. Głośność podobna do 6233. Dźwięk za to lepszy. SE na pewno gra ciszej (i na słuchawkach i na głośniku). Normalnie to najgorsze zdjęcia robi G800, słaba ostrość i fatalne kolory. Po cienku najsłabsza jest N95 (brak ksenona), a wygrywa K850i. Zoom, tu chyba wygra G800 (w końcu optyczny), ale nie jestem pewien. N95 ma mocny procesor z akceleratorem 3D, więc otworzy dobre gry i filmy w wysokiej rozdzielczości (jak na telefon). Da się oglądać divxy bez konwersji. Bierz N95, ja mam i nie narzekam. Do tego N95 ma symbiana.

  • 0

    114. ~bongos  2008-02-22 20:30:03  host: chello062179065104.chello.pl

    Tak się składa że pracuje w serwisie autoryzowanym Nokii i jednym słowem te uwielbiane przez was N-ki to badziewia.Jak tylko wchodzi nowy model to dostajemy kilkanaście tysiecy zwrotów gwarancyjnych.Osobiście od 2004 roku używam Samsunga D410 i jeszcze nic mi sie z nim nie działo.Co dziwne nawet tasma ani razu nie poszła a to jest czesta usterka w slide'rach.

  • 0

    115. ~Kasia  2008-02-23 09:15:23  host: dse205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie zamierzam dawać się z wami w głupie kłótnie, bo z NokioManiakami w Polsce nie wygram... "Cudowna' N ;) ze swoim super aparatem robi takie same zdjęcia jak mój SGH-Z400 Z zaledwie 2MPix ;) No ale aparat nie najważniejszy;) Wyświetlacz tutaj popieram Satletio, ponieważ naprawdę nie ma różnicy pomiędzy 256 SGH a milionami w kochanej Nokii. A Symbian... Wolę standardy,bo nie lubię czekać minuty,żeby njaprostrza aplikacja mi się otwierała. Restartować telefon zadzryło mi się tylko w NOKIOSYMBIANACH :) Nigdy nie kupię Nokii, bo nie zamierzam przepłacać za super telefon, który od innych dobrych producentów mogę mieć dużo taniej i kupić sobie cyfrówkę jak już mam takie ciśnienie na foty ;)

  • 0

    116.  2008-02-24 20:09:18

    Do #115 Kasia: No masz rację. Z Nokio maniakami nie wygrasz. Zwłaszcza mając takie bzdurne argumenty. Ty pomyśl nad argumentami, bo pisanie wyssanych z palca bzdetów nikogo nie przekona. I tobie też nie pomoże;)

  • 0

    117. ~Szczera  2008-02-25 18:24:22  host: bwl250.internetdsl.tpnet.pl

    do Monika: zalosna jesteś Ty dziewczyno, bo chyba czytać nie umiesz, ze to strona telefonu SAMSUNG ! Pisz sobie o Nokiach i SE gdzieś indziej. Do reszty: jeśli Wam sie nie podoba ten telefon, to po co go oceniacie? 'Znawca', 'Kasia' - macie całkowitą rację. I poc co ludzie psizecie w stylu 'nie potrzebne mi tkaie gó*no' ? Jak Wam niepotrzebne to zachowajcie swoje zdanie dla siebie. I jeszcze, Amix, tu sie wypowiadmay o telefonie, a nie laptopie za 3 tysiaki. To tyle. Aha, G800 to wspaniały telefon, mam zamiar go niedługo zakupić i pozdrawiam fnaów Samsunga i żal.pl dla fanatyków Nokii.

  • 0

    118. ~samir83  2008-02-27 23:29:48  host: host-89-230-25-128.ostrowmaz.mm.pl

    a ja czekam na ten telefon, ponieważ kończy mi się umowa w erze, w prezencie mają mi dać słuchawkę bluetooth, chociaż pewnie i tak nie będę z niej korzystał, o telefonie nie mogę się póki co wypowiedzieć, ale gdy tylko go przetestuję, zapewne podzielę się opinią. Obecnie posiadam samsunga x700 i jestem z niego baaaaardzo zadowolony.

  • 0

    119. ~gawlinski1  2008-02-28 18:53:50  host: edq177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i oto pojawia się na urodziny PLAY:)

  • 0

    120. ~kamil  2008-02-28 19:52:31  host: inet20909ng-0.eranet.pl

    hej mam do was pytanie. czy ta baterie trzeba jakoś sformatowac w tym samsungu G800? Z góry dzięki za odpowiedż:)

  • 0

    121. ~  2008-02-28 23:03:24  host: p07-10.opera-mini.net

    Nie ma idealnego telefonu, telefon samsung to koreańczyk, nie jest zły ale dobry wcale, przejechałem się na samsungach, np. żeby w mini operze nie było polskich znaków, bateria cienka, 16mln kolorów to standard i prawie robi dużą różnicę. Telefon marzeń?, nie ma takiego, może za 10 lat. System operacyjny to podstawa, żeby jeszcze wstawić dwu rdzeniowy procesor, zmienną rozdzielczość itp. itd. :-)

  • 0

    122.  2008-02-29 13:04:24

    Właśnie czekam aż w magazynach ery znajdzie się ten telefon i nareszcie będę mógł sam przekonać się jaki on jest w rzeczywistości, ogólnie to mam duże zaufanie do marki samsung, posiadam obecnie x700, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, ale z racji że kończy mi się umowa to biorę właśnie g800,po 1. wygląd - super, 2. aparat 5 Mpix z 3X zoom opt. - zależy mi na dobrym aparacie, który mogę mieć zawsze pod ręką, a telefon mam zawsze 3. slider i wykonanie (i tutaj nokia i se wysiadają). Gdy już tylko go będę miał, z pewnością podzielę się opinią.

  • 0

    123. ~Emporio  2008-03-01 10:52:12  host: 87-204-212-92.ip.netia.com.pl

    ten telefon juz od kilku dni jest dostepny w ofertach sprzedaży zarówno w rynku biznesowym jak i w prywatnym :D ~konsultant ERY~

  • 0

    124.  2008-03-02 14:32:59

    szkoda ze brak GPS:(

  • 0

    125. ~hellslayer  2008-03-03 18:45:12  host: 217.153.237.54

    moje skromne zdanie jest takie: samsung pod względem technoliogicznym, jakością wykonania itp jest lepszy od konkurencji. niestety brakuje mu dobrych systemów, ja osobiście zaczekałbym ze zmianą telefonu do czasu wypuszczenia pierwszego samsunga z systemem android.

  • 0

    126. ~pionek18  2008-03-04 16:53:36  host: grg130.internetdsl.tpnet.pl

    teraz mam nokie N95 i chce ją zmienić na G800 czy dobrze robie???

  • 0

    127.  2008-03-05 17:06:48

    pionek18 - nie wiem czy dobrze zrobisz,ale ja jeśli miałbym wybierać pośród tych 2 telefonów to na pewno wybrałbym samsunga, z resztą sam na niego czekam,jeśli już to zastanawiałbym się na Twoim miejscu nad LG KU990. hellslayer - nie wiem o jaki systemie wspominasz (android), ale powiem tylko tyle, że gdybym tak czekał, aż pojawi się coś nowego i lepszego, to chyba bym nigdy telefonu nie kupił, poza tym telefon powinien być łatwy i szybki w obsłudze, a nie sądze aby jakikolwiek system temu sprostał.

  • 0

    128. ~fanatyk g800  2008-03-08 00:23:59  host: 88.220.44.130

    mam ten telefon juz od7 miesiecy kupilem go w niemczech gdy u nas nawet o nim nie mowili telefon jest super zdjecia bateria obsulga tak jak trzeba lepsza od n95 która wczesniej mialem polecam ten telefon

  • 0

    129. ~  2008-03-09 17:50:48  host: host-89-230-28-181.ostrowmaz.mm.pl

    a czy tak w ogóle ktoś mógłby napisać nieco więcej na temat tego telefonu?najbardziej ciekaw jestem opinii osób, które mają ten telefon dłużej niż np. 2-3 dni. Ja ciągle czekam na tego samsunga, ale oczywiście brak go na stanach magazynów ery, co zaczyna być bardzo denerwujące.

  • 0

    130. ~jaroo Prezes  2008-03-10 19:28:48  host: host-89-238-15-147.smgr.pl

    Witam wszystkich uzytkowników samsunga G-800.jestem o krok przed kupnem,zastanawia mnie sprawa-czy mógłbym dodawac swoje Mp3 na dzwiek SMS-a? poniewaz posiadam samsunga E-900 i tam takie akcje nie wychodza,prosze jeszcze o komentarz na temat klawiszy i czy nie trzeszczy ten fon. prosze rowniez napisac jak sie ma do funkcjonalnosci ???

  • 0

    131. ~samir83  2008-03-11 16:03:59  host: 0454.smevpn.tpnet.pl

    jaroo prezes - jeśli chodzi o te dzwonki, to wyczytałem gdzieś na forum, że można ustwić jako dzwonek sms-a, ale musi być zmieniony format z mp3 na coś innego i wtedy to działa, też jestem ciekaw czy to poskutkuje, gdyż sam ciągle czekam na ten telefon.

  • 0

    132.  2008-03-12 21:14:52

    Nareszcie dostałem go w swoje ręce, nie będę się póki co rozpisywał bo mam go zaledwie parę godzin, ale niedługo napisze nieco więcej na jego temat. Jak na razie wszystko gra i bardzo mi sie podoba, chociaż nie ukrywam, że sadziłem, że będzie nieco mniejszy.

  • 0

    133. ~torq  2008-03-13 23:52:36  host: dcu221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie czy można dodawać np. mp3 na dzwięk SMSa... Taki tel. i takiej prostej opcji by w nim nie było? Żałosne

  • 0

    134. ~smok  2008-03-15 06:45:11  host: host-89-229-6-195.torun.mm.pl

    poprostu super telefon,a mam go dopiero od kilku godzin:) tylko nier wiem jak sie zmienia sygnal na smsa:(((

  • 0

    135.  2008-03-15 16:56:41

    To teraz rozpisze się nieco więcej na temat tego super fona. Zacznę od rzeczy bardzo dla Was istotnej, a mianowicie ustawiania dowolnej mp3 jako dźwięk sms-a. Tak, tak, jest to możliwe a wystarczy jedynie w menu wyboru dzwonków sms wcisnąć opcje i wybrać z listy "moje pliki", banalna sprawa. To jest rzecz która bardzo mnie ucieszyła, bo też do końca o tym nie wiedziałem. Jeśli chodzi o aparat, wiadomo to tylko telefon, ale i tak jak dla mnie bomba.Jestem właśnie w trakcie formatowania baterii (2 raz), bo wytrzymała mi zaledwie po pierwszym ładowaniu 3 dni, ale biorąc pod uwagę to, że napstrykałem ok. 120 zdjęć, z czego 80% było zrobione z lampą, to wcale się nie dziwię, że bateria tak krótko wytrzymała.Jeśli ktoś ma jakieś pytania czy też wątpliwości co do zakupu tego telefonu, to piszcie. Pozdrowionka.

  • 0

    136. ~him  2008-03-16 14:07:39  host: ebx84.internetdsl.tpnet.pl

    czy żwieci sie przycisk c

  • 0

    137.  2008-03-16 15:11:18

    A ja napisze tak, we wtorek dostałem zamówiony telefon SG800, a w sobote juz go zwróciłem. Zdjęcia nie sa tak dobre jak na 5.0 mpix, a były robione w słoneczny dzień, zdjęcia robione wieczorem przy sztucznym oświetleniu też są słabe. odtwarzacz mp3 jest tak słaby że az boli, brak w nim korektora i nie da sie podkręcić basów czy wysokich dzwięków. Na przednim panelu przycisk sterowania "w góre w dół w prawo i w lewo" nie podswietla się, przycisk "c" także nie świeci (trzeba macać w nocy) No i jeszcze fakt że sam telefon jest troche spory i swoje waży. Jeszcze jedna uwaga albo tego nie znalazłem albo nie da sie zapisać stacji radiowych pod wybranym numerem w pamięci. Chce jeszcze dodać że jeżeli ktoś zastanawia sie czy kupic ten telefon to niech nie opiera się tylko na mojej opinii a sam go sprawdzi, ja tak zrobiłem i mi akurat nie pasował. Odp. do 130. telefon nie trzeszczy.

  • 0

    138. ~torq  2008-03-16 23:31:22  host: ddm114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak tam "samir83" dotarłeś jak można ustawic dzwonek na SMSa??? Zdajcie jakąś relacje:)

  • 0

    139. ~niedzio  2008-03-17 08:34:30  host: host-86-63-130-167.pronet.lublin.pl

    mam obecnie se k800i i zastanawiam sie nad zmiana na owego samsunga, czy warto? jak oba modele wygladaja pod wzgledem aparatu?

  • 0

    140. ~;Domelo  2008-03-17 15:36:29  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    do opinii 107 . Co ty czlowieku gadasz ze sasmungi czy sony ericssony z takimi samymi bajerami jak nokia so od niej o 2 razy drozesze haha . To nokia jest 2 razy drozsza . Powiem ci tak ja marke nokia porownuje z marka VW Bo za to i za to bardzo przeplacasz !!!!!!!!!!!!!!! A samsunga i sony ericssona najczesciej porownuje do Forda bo ford oferujacy takie wyposazenie jak passat jest od niego 2 razy tanszy tak jak samsung cz SE !!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    141. ~o8oo  2008-03-17 18:28:40  host: 213-92-193-2.serv-net.pl

    takie fony powinny byc wszystkie

  • 0

    142. ~Larf  2008-03-18 20:36:52  host: 82.160.25.2

    Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat odtwarzania mp3 w G800?? Jakość itd. Czy można włączyć muze i pisać jednocześnie sms-y? Jestem o krok od zakupu ale wciąż mam dylemat ponieważ myślę też nad nokią N82 lub SE K850...co wybrać :/. Nie wiem który najlepiej trzyma zasięg i w którym najdłużej trzyma bateria?

  • 0

    143. ~SUCHAR  2008-03-21 11:49:27  host: inet20908ng-1.eranet.pl

    Nie wiem kto robi te opisy funkcji ale chyba jakis ***:P Po pierwsze ten telefon ma wybieranie glosowe i przede wszystkim to jest pierwszy telefon z HSDPA do 7,2mbps a nie 3,6!! pozdro

  • 0

    144. ~odp Larf  2008-03-21 11:51:52  host: inet20908ng-1.eranet.pl

    powiem tak!!! Pod wzgledem muzyki musze przyznać ze lepiej wypada nokia n82(mialem ja) ale jesli chodzi o zdjecia to k850(tez mialem) niedoswietla i jakosciowo bezkonkurencyjny g800(ktorego mam obecnie:P)

  • 0

    145. ~Maddie  2008-03-22 19:41:25  host: host81-132-138-224.range81-132.btcentralplus.com

    Mam ten telefon on troszke ponad miesiaca. Mysle, ze to wystarczajacy czas by zapoznac sie z telefonem i w miare dobrze go ocenic. Nie mam zamiaru wdawac sie w bezsensowne licytacje co lepsze - Samsung, Nokia czy SE bo kazdy ma to co wybral, to co mu sie podoba. Telefon jest bardzo ladnie wykonany, bardzo solidnie. Slider dobrze sie blokuje, nie lata na boki. Dobrej jakosci duzy wyswietlacz. Jakosc dzwieku odtwarzanych mp3 z glosnika jak i ze sluchawek dolaczonych do zestawu jest bardzo dobra. Telefon gra czysto i glosno. Od czasu do czasu uzywam go wlasnie jako mp3 player i jakos dzwieku nie jest drastycznie rozna od tej z Ipoda. Aparat z bajerami, duzo mozliwosci, xenon i 5.0 mpx - co do zdjec zrzuconych na kompa, no zdjecia jak zdjecia z telefonu. Nie jest zle ale porzadnego aparatu nie zastapi;) Mozliwosc krecenia filmikow, calkiem znosnej jakosci. Wygodna klawiatura, ktorej nieco sie obawialam nie sprawia problemow przy pisaniu smsow. Swietne, przejrzyste menu! jest juz tak intuicyjne jak menu Nokii. Trzeba jednak pamietac, ze telefon jest slusznych rozmiarow - ja akurat wybralam go ze wzgledu na to. Podoba mi sie to, ze jest gruby i raczej duzy. Wersja srebrna przypomina mi Shine'a LG, ja mam te druga, 'czarna' bardziej uniwersalna jesli chodzi o plec uzytkownika. Bateria - jak to w nowych modelach, mogloby byc lepiej. 3 dni chyba ciagnie - codziennie rozmawiam przez telefon i pisze sms. Telefon wyposazony w rozne przydatne funkcje jak alarmy, notatnik... Podsumowujac - obawialam sie Samsunga ale teraz jestem bardzo zadowolona!

  • 0

    146. ~hahaha zal zal  2008-03-26 01:23:44  host: avq244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie co wy jestescie zalosci i smieszni nokia jest najlepsza n95 jest nanaj lepsa mam ja to wiem raczej co do samsunga to dla bab tak sie przyjelo nokia jest najlepsza a SE to wogole porazka !!!!!

  • 0

    147. ~mausekate  2008-03-26 10:26:53  host: edz170.internetdsl.tpnet.pl

    Od niedawna mam ten fon i jestem bardzo zadowolona. Podoba mi się w nim to,ze jak zgrywam coś z kompą bądź przesyłam bluetoothem pewne informacje to moge robić zupełnie co innego i nie czekać aż skończy się przesyłanie. Zdjęcia też są nieżłe, choć myślałam, że będa lepsze. Jak dla mnie jedyną wadą jest duża waga tego telefonu i sam w sobie jest wielki - w końcu ma tyle funkcji, że musiało się to wszystko gdzieś pomieścić. Mimo wszystko polecam ten telefon. Pozdrawiam gorąco!

  • 0

    148. ~  2008-03-29 15:42:15  host: w3c173.vline.pl

    telefon to koszmar a wygląd tki sobie leosza jest już nokia a se jest naj;)nawet k800i robi ładniejsze zdjęcia

  • 0

    149. ~natalia  2008-03-29 17:31:45  host: debica-217.75.53.212.debica53.ptc.pl

    witam, jestem zainteresowana tym telefonem ale mam pytanie od nosnie bateri i czy slychac glosno muzyke???

  • 0

    150. ~Raval  2008-03-29 21:18:47  host: chello084010180193.chello.pl

    Czy Ten telefon będzie w salonie Orange? prosze o odpowiedz ;)

  • 0

    151. ~damian-em  2008-03-31 21:41:54  host: 77-253-164-119.adsl.inetia.pl

    Zastanawiam się na zakupem G800. Powiedzcie mi czy warto, oraz czy ma dobry odtwarzacz mp3. Za pomoc bardzo dziękuje :D

  • 0

    152. ~Wariat  2008-04-03 16:34:12  host: cou175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam pytanko... Co prawda Samsung G800 nie ma Symbiana ale zastanawiam się nad możliwością odtwarzania na tym telefonie plików video MPEG-4 itp. Czy w ogóle coś takiego wchodzi w grę??? Dzięki za odp

  • 0

    153. ~ojacie  2008-04-04 20:06:47  host: xdsl-117-194.wist.com.pl

    wlasnie kupilem tego tela... zawiodlem sie strasznie aparat robi tragiczne zdjecia flesh do bani i nie wyrazne. SE widzialem 2Mpx robiom lepsze foty. smutne :(

  • 0

    154. ~koras  2008-04-09 02:56:50  host: 078088152039.ust.vectranet.pl

    jak widze co niektorzy pisza to plakac sie chce,aparat jest bardzo dobry,trzeba tylko umiec sie nim obsluzyc np. wlaczyc stabilizator obrazu.polepszona dynamike zdjecia,no i po 1 primo ultimo trzeba umiec robic zdjecia.Na 1 rzut oka widac ,ze to porzadny telefon,nic w nim nie trzeszczy nie stuka,nie luzuje sie,tak jak to ma miejsce w wielu se.Odtwarzacz mp3 jest dobry dzwiek jak na normalnym odtwarzaczu,a nawet moze i lepszy.telefon mam od grudnia 2007 r, a do dzisiaj wyglada jak nowy,tak samo tez dziala.Telefon godny polecenia.

  • 0

    155. ~JayJay  2008-04-09 13:23:54  host: static-81-219-148-151.devs.futuro.pl

    do ~Math Ale mnie kolego rozbawiłeś:) Lubię czytać opinie ludzi, którzy znają się na wszystkim tak dobrze jak Ty:) Najzabawniejsza jest Twoja opinia dotycząca rozdzielczości aparatu. Mam jeden wniosek - chyba nigdy w rękach nie miałeś N95 bo ona o ilo dobrze pamiętam ma aparat 5MP. Bo gdybyś ją miał to byś wiedział, że rozdzielczość matrycy do jakości zdjęć ma tyle co NIC!!! Ale jeżeli jednak się mylę i jesteś szczęśliwym posiadaczem N95 (szczęśliwym bo mimo, że sam mam SE K800 to uważam, że wzmiankowany telefon jest bardzo dobry) to znasz się na fotografii tak jak ja na chemii molekularnej czyli raczej kiepsko. Bo byle kompakt z matrycą 3.2MP i wielkością 1/2.5 będzie robił grubo lepsze zdjęcia niż N95, K800 i powyższy Samsung razem wzięte bo ma coś takiego jak optyka. Rozdzielczość matrycy to chwyt marketingowy dla typowego klienta MediaMarktu, który "leci" na MP!!

  • 0

    156. ~Globi  2008-04-09 15:37:34  host: byk114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka wszystkim,mam problem bo nie wiem gdzie w tym samsungu g-800 jest TV Out jeśli ktoś wie to prosze o pomoc nie mi ktoś napisze...Dzięki;)

  • 0

    157. ~matołek koziołęk  2008-04-10 16:50:04  host: acfj155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co jest w tym telefonie, że kosztuje aż 1000 zł? Ani WM, ani Symbian, tylko Java. A może coś jest w nim, jakieś środowisko? Pozdro.

  • 0

    158. ~lukasz  2008-04-11 21:32:19  host: chello089076210119.chello.pl

    to porownajcie sobie szajsunga e250 a nokie n95. według was pewnie e250 lepszy. nic nie pokona n95 chyba ze n82. ale dalej korzystajcie z szajsungow. niech samsung wezmie sie za czesci do kompow a nie wkracza w rynek telefonow. wogole im to nie wyszło.

  • 0

    159. ~samja  2008-04-14 01:49:24  host: acuj225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak z muzyką? Czy jest korektor? Mam K800i czy g800 jest lepszy?

  • 0

    160. ~Maras  2008-04-14 20:35:05  host: aefq106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tak troche z innej beczki. Na allegro telefonik schodzi po 1000 zeta. A tu patrze w Vobisie http://sklep.vobis.pl/oferta/telefony_i_smartphone/telefony_i_sm artphone/889436_samsung_g800.aspx?zakl=3 i cena 799!!! O co kaman? To ten sam telefon czy jakas inna wersja

  • 0

    161.  2008-04-21 22:14:51

    do lukasz. Przestań tak zachwalać nokie. Tak się składa, że pracuję w sklepie AGD RTV i oczywiście mam również w sprzedaży telefony, rzecz jasna najwięcej sprzedaje się nokii, a wiecie jakiej firmy najwięcej telefonów wysyłam na serwis? Oczywiście tak wspaniale zachwalana NOKIA. Sam jestem szczęśliwym posiadaczem G800 i wiadomo, że jak każdy telefon ma swoje wady i zalety, ale z pewnością jest to 100X lepszy wybór niż jakikolwiek aparat NOKII (a zwłaszcza od SUPER HIPER, WYCZESANEJ, Z#$%#^@TEJ N95!!!)

  • 0

    162. ~szymon  2008-04-22 09:19:20  host: ajh129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co pikseli to od czerech mln w aparatach cyfrowych ludzkie oko nie widzi roznicy kolorow.wiec najwazniejszy jest obiektyw.ale wy to i tak jak zobaczycie ze tel ma 20mln pikseli to zaraz go kupicie

  • 0

    163. ~haha  2008-04-22 20:58:03  host: 213-17-144-146.bpa.pl

    do ~lukasz ciebie normalnie poj****** bo kto normalny porownuje e250 z n95? przeciez te fony sa z roznej kategorii cenowej i jakociowej. jak tak bardzo chcesz porownywac kochana nokie to masz konkurenta se w960i ktory goruje nad marnym n95 pod kilkoma wzgledami ma mniej MPx ale nie px sa najwazniejsze i moze ma troche slabszy procesor 208MHz (n95 300) ale a to dwa razy weicej RAM i ROM z tego 3 razy wiecej dostepnego RAM bo 75MB (n95 tylko 24MB) w dodatku lepszy odtwarzacz i totykowy ekran (n95 za to ma mniej walzny zyroskop 3D) . tyle

  • 0

    164. ~hapamasta  2008-04-23 20:29:48  host: dvf186.internetdsl.tpnet.pl

    to niech ktos powie jaka komorke wybrac ktora robi naprawde dobre zdiecia zarowno tekst makro bo czasem zrobic zdiecia dokumetow na studiach no i plener bo to tez lubie

  • 0

    165. ~FER  2008-04-26 17:23:08  host: erq79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do osob ktore maja ten telefon.. czy podczas sluchania muzyki.. na glosniku lub sluchawkach mozna robic cos jeszcze w telefonie.? no ze np. wlacza sie muzyke i musi juz zostac wlaczone te menu muzyki i nie mozna cofnac i wejsc sobie w obrazki bo muzyka sie wylaczy?? prosze o odp!

  • 0

    166. ~Saphira  2008-04-30 16:03:43  host: ede174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak czytam niektóre komentarze tutaj, to aż żal mi się robi ;/ Ludzie, nie zesrajcie się z tą Waszą Nokią N95!! Fakt, ma wiele funckcji, ale uważam, że częsc z nich jest kompletnie zbędna! Jeśli chodzi o ogólny wygląd telefonu, to Samsung G800 prezentuje się 100 razy lepiej od Nokii N95! G800 łączy elegancję i styl, a N95...co do tego, to miałabym spore wątpliwości. G800 cegła? Napewno nie jest większą cegłą od N95! A tak nawiasem - przeciż gdzieś muszą się zmieścic wszystkie funkcje! Im większe nasze wymagania, tym większe modele telefonów, bo gdzieś trzeba to wszystko wsadzic...A jeśli mam byc szczera, to G800 wcale ne jest taki duży. Wyświetlacz - nie wiem, czemu się tak czepiacie, jeśli chodzi o wyświetlacz! Mogłabym się założyc, że większośc z Was nie rozróżniłaby Samsunga, który ma 256 tys. kolorów od głupiej Nokii, która ma 16 mln.! Aparat - N95 przegrywa tutaj zdecydowanie, gdyż jest na praktycznie każdej stronce jest wyraźnie napisane, ze jeśli chodzi o aparat, to G800 bije wszystkie inne telefony 5 mpx po głowie!! Odtwarzacz mp3 - musze powiedziec, że w G800 wcale nie jest taki zły. Nie wiem, czemu niektórzy piszą, że jest do bani. Nie jest!! Olbrzymią wadą jest jedynie to, że nie wyciągniecie bassów z tych głośników...Ogólnie sądzę, że Samsung G800 jest świetnym telefonem! Miałam okazję go zobaczyc i trochę się z nim pobawic i jestem zachwycona :) Już za kilka tygodni to cacko będzie moje za 950 zł :) Cena jest spoko w przeciwieństwie do N95, która kosztuje ponad 1000 zł... Po prostu, jeśli chodzi o Nokię, to płaci się już grube pieniądze za samą markę, a jeśli chodzi o sam telefon, to jest taki, jak każdy inny...przeciętny. Ale cóż! Z Nokio-Maniakami i tak nie wygram...Pozdrawiam :* P.S. Przyznaję rację komentarzowi nr. 115 :)

  • 0

    167. ~  2008-04-30 20:19:02  host: abnh228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma w tym telefonie latarki a w se jest.Baterię ładuję co drugi dzień,sygnał słabej baterii jest zbyt póżno nie ma dobrego i czytelnego wskażnika naładowania baterii.Zdjęcia wychodzą raz dobrze, a raz żle, filmy są dobrej jakości.Często telefon się nie blokuje po złożeniu go,nie ma WI FI,a mógłby mieć-jest taki duży.Ale jest bardzo ładny i naprawdę solidnie zrobiony

  • 0

    168. ~pirate  2008-05-01 12:12:02  host: public57735.xdsl.centertel.pl

    pracuje w orange,miałem k800i miałem n95 teraz sie zastanawiam nad g800 bo zapowiada sie dobrze i jeszcze jedno .. NIGDY wiecej nokii.Nie ma wiecej reklamacji na żadną inna firme niz na nokie.

  • 0

    169. ~Bonsai  2008-05-09 23:50:06  host: h82-143-130-121-static.e-wro.net.pl

    ehh... jak ja lubię czytać takie durne komentarze G800 ma 3-krotny zoom optyczny (n95 nie ma żadnego), G800 ma system detekcji twarzy i dynamicznego pomiaru oswietlenia (materiały na temat n95 nie mówią nic takiego), nie wiem jak nokia ale ten samsung ma programy tematyczne, ustawienia ekspozycji, ustawienia rodzaju światła (dzienne, żarowe, jarzeniowe), robi zdjęcia makro, swietne zdjęcia w nocy, redukcję czerwonych oczu, samowyzwalacz, serię zdjęć, panoramę, stabilizator obrazu, iso 50-400 Poza samym aparatem dostajemy czytanie plików MS Office do wersji 2003, radio, przeglądarkę, bezpośrednie połączenie z blogiem, inteligentny odtwarzacz mp3 (segreguje pliki po tagach na albumy, twórców, gatunków - jeśli macie pliki w jednym albumie otagowane na kilka wersji w części album to odtwarzacz zobaczy to jako lilka albumów, menedżer plików widzi normalnie), jakość muzyki zależy od słuchawek - to dotyczy innych odtwarzaczy mp3!!! - w zestawie dostajemy zestaw słuchawkowy, brzmi pięknie przy każdym rodzaju muzyki. Nie ma korektora i bardzo dobrze, dla mnie jest to świecidełko. Muzyka (nie łupu tupu) jest tworzona w pocie czoła w studiu i jej brzmienie jest dopracowane. Jak ktoś chce podkręcać basy w techniawkach to niech sobie kupi większy wzmacniacz do malucha. Telefon jest zaprojektowany do wygodnego robienia zdjęć i spełnia rolę w 95%. Nie mam takiego wybrzuszenia do trzymania jak w większych kompaktach, ale wtedy cięzko byłoby nosić go w kieszeni... Mimo to trzyma się go świetnie. Zrobiłem nim juz pareset zdjęć, wyglądają naprawdę swietnie, jeśli coś jest nie tak, to raczej dlatego, że jeszcze nie opanowałem odpowiedniego ustawienia aparatu do oświetlenia, ale zdjęcia natury wrzucam na pulpit o rozdzielczości 1440x900 i jakoś osoby postronne pytają czy mam nową cyfrówkę a nie czy robimy to zdjęcie z komórki. Co do nokii n95... ma 5 mp i co z tego? Giertych jest wysoki a jakoś nie widziałem go w NBA.

  • 0

    170.  2008-05-11 00:07:23

    Po 2 miesiącach użytkowania G800 mogę z czystym sumieniem przyznać, że ten telefon to naprawdę fajna zabawka, niestety ma parę wad, które na szczęście są dużo mniejsze niż zalety. Chyba najgorszą wadą jest APARAT, można się oszukać na tych 5 Mpix. Wcześniej posiadałem X700 (1,3 Mpix), który robił dużo lepsze zdjęcia. Nie powiem, bo rzeczywiście w G800 aparat ma dużo ciekawych funkcji, ale co z tego, skoro lampa wysiada, zdjęcia przy słabym oświetleniu są najprościej mówiąc do bani, stabilizacja niby jest, ale za każdym razem trzeba ją włączać (i parę innych funkcji też), natomiast fotki w piękny słoneczny dzień też nie wychodzą tak dobrze, jak tego oczekiwałem (wiem, wiem, może i się trochę czepiam). Kolejna wada,której bym się nie spodziewał dotyczy pojemności skrzynki sms-ów. Niby w pamięci mam podane, że możliwa max. ilość sms-ów to 500, a mi telefon przy niecałych 250 upominał się zwolnienie miejsca :< I to by było na tyle jeśli chodzi o wady. Zalet jest natomiast duuuużo więcej. Proponuję samemu przetestować ten telefon i bardziej się do niego przekonać,a raczej do samej marki, bo Samsung robi naprawdę dobre telefony i nie ma czego się obawiać. Mogę jeszcze polecić lg ku990, bo miałem okazję pobawić się tym telefonem i daję rade. Pozdrawiam.

  • 0

    171.  2008-05-11 23:59:21

    do FER. Pewnie że można tak zrobić, ja sam często korzystam z tej funkcji, ten odtwarzacz muzyki możesz mieć albo na całym ekranie, albo w postaci małego playera na głównym ekranie i wtedy właśnie robisz co chcesz a muzyczka leci :P

  • 0

    172. ~dymano  2008-05-12 19:19:28  host: ekv108.internetdsl.tpnet.pl

    Jedno co mogę wam wyznać... G800 nie są wytrzymałe na upadki. Ja go roztrzaskałem na płytkach w kuchni. Rozbił się na części i już nie dało się go uruchomić ponownie :/

  • 0

    173.  2008-05-12 23:01:26

    dodam jeszcze jedno tak na pocieszenie, bateria średnio trzyma ok. 5 dni, co uważam za bardzo duży plus przy tym telefonie a korzystam dość intensywnie (w tym oczywiście foty). Pewnie ktoś sobie pomyśli: "jaaasne, akurat". Nie wierzycie? To taka mała podpowiedź jak to zrobić. Dla tych którzy korzystają z 3G tylko jak pojadą do większych miast, a tak poza nimi jest im to zbędne. Wystarczy wyłączyć wyszukiwanie sieci właśnie przez UMTS,a jedynie ustawić na GSM 800/1900 i bateria trzyma od 1-2 dni więcej.

  • 0

    174. ~xxxx  2008-05-14 19:42:08  host: eqn66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak tu czytam was to mi sie smiac chce... ;D sory ale mechanizm optycznego zooma sporo miejca zajmuje i to jest osiagniecie ze do takiej obudowy to wsadzili... a wy chcecie tu jeszcze symbiana i gps... a moze dotyk wyswietlacz?? no jak chcecie cos takiego to kupcie sobie sporo wieksza klockowata nokie N95 bez optyki:) pozdrooo

  • 0

    175. ~kwik763  2008-05-19 21:59:42  host: chello087207047181.chello.pl

    Daję konkretne pytania i proszę o konkretne odp:D Czy gry i aplikacje java przesłane przez bluetootha działają na tym telefonie?? I czy jest minimalizacja odtwarzacza żebym mógł na raz słuchać muzy i np pisać esy lub gierzyć w jakąś grę java??

  • 0

    176. ~ja :P  2008-05-21 21:32:34  host: afo82.internetdsl.tpnet.pl

    Powiedzcie mi, czy ten "błyszczący" Samsung G800 to "titan grey"? Czy to jest ten "matowy"...??

  • 0

    177. ~Ktoś tam  2008-05-30 15:43:50  host: inet20909nj-0.eranet.pl

    Telefon ogólnie jest wporzo. Mam go od wczoraj i zwracam się z zapytaniem do osób,które mają go długo: czy można w nim ustawić polskie znaki i czy mozna wrzucić na niego gry przez USB??? Będę wdzięczny za odpowiedź

  • 0

    178.  2008-06-06 23:16:05

    do ~ktoś tam. Co masz na myśli przez polskie znaki? Chodzi Ci o to czy da rade ustawić podczas pisania sms-a? Bo jeśli tak, to nawet tego nie sprawdzałem, bo mało kto tego używa, zwłaszcza, że sms z polskimi znakami trochę więcej zajmuje niż 160 znaków. Ale nie wiem czy konkretnie o to Ci chodziło. Sprecyzuj swoją wypowiedź. Co do gier, to na pewno można, tylko to też nie jest takie proste, poszukaj na forach, sporo jest na ten temat. Pozdrawiam.

  • 0

    179.  2008-06-21 01:19:24

    Ale niektórzy tu komentują... Aż sie czytać nie chce... G800 to dobry telefon, na pewno świetnie skonstruowany, ale brakuje mu jednej rzeczy, amianowicie Symbiana. I tym przegrywa z N95 czy N82. Ale jest G810, który moim zdanie jest dużo lepszy od swojego poprzednika. Zdjecia z G800 mi się osobiście nie podobają (zbyt zażółcone), a kolory na zdjeciach z N95 są dla mnie dużo ładniejsze niż z G800. Do tego mp3 w Samsungu jest gorsze niż w Nokii. Ale może w kwestii zdjeć i mp3 coś się zmieniło (np: może wyszedł nowy soft). Za to G810 robi zdjęcia tak dobre jak N95. Do tego ma jeszcze zoom optyczny, ale za to Nokia ma lepsze wideo, więc na wychodzi na zero. Oba telefony są dobre. Do Saphira i Bonsai: Skąd wy bierzecie te bzdury? Na jakich stronach pisze, że G800 bije Nokie na głowę? Gadacie, że mpix to tylko chwyt marketingowy. To wasz koronny argument przeciwko N95... Tylko zapominacie chyba, że G800 też ma 5 mpix i to samo można o nim powiedzieć. A wygląd to kwestia gustu. Cena N95 jest [teraz] adekawtna do możliwości telefonu, tak samo jak cena G800. Telefony z systemem zawsze są droższe, gdyż posiadają dużo więcej funkcji. Niepotrzebnych funkcji? Zapewniam was Symbian czasem bardzo się przydaje. Np: odtwarzacz divx. A dzięki mocnemu procesorowi w N95 (o świetnym ekranie nie wspomnę) filmy ogląda się znakomicie (i to bez konwersji). A tak na marginesie... Międzi 16 mln, a 262 k kolorów rzeczywiście nie ma różnicy.

  • 0

    180. ~  2008-06-23 12:29:18  host: aajd213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co robi lepsze zdjecia, G800 czy K850i ?

  • 0

    181. ~Q  2008-06-24 17:39:52  host: cmb69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemnko mam takie pytanie. Do jakiech rozmiarow moge pamięc w tym telefonie rozbudować????

  • 0

    182. ~Marcinio  2008-06-30 15:45:04  host: 88-199-119-54.lukman.pl

    do Q. pamiec w tym telefonie mozesz rozbudowac do 32G!!! ale jak narazie takie karty kosztuja w granicach 700-800 zeta takze narazie lepiej zaopatrzyc sie w 4G micro sd :)zreszta po co komu 32G w telefonie??

  • 0

    183.  2008-07-08 22:43:11

    Hej. Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu, ale troche sie boje ze bedzie to klocek gruby i duzy :P. I mam pytanie czy na pewno mozn a ustawic m3 na dzwiek smsa?

  • 0

    184. ~santio  2008-07-08 22:55:42  host: acnw134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszystko ładnie pięknie... Do czasu. Jestem posiadaczem tego telefonu już od ponad miesiąca, dwa tygodnie temu telefon wypadł mi na podłogą z kieszeni nic by nie było źle gdyby nie to że na wyświetlaczu od 4 dni zaczęła pojawiać się szarawa lekko przyciemniająca wyświetlacz kropka, z dnia na dzień plamka się powiększa a w chwili obecnej zajmuje 4/5 ekranu. Jest to bardzo nietypowy przypadek ponieważ miałem wiele telefonów i jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak delikatnym wyświetlaczem. To tyle jeśli chodzi o wyświetlacz. Aparat 5 Mpix jest to trochę przesadzona kwestia ponieważ zdjęcia jakie on robi nie są takie jak robi cyfrówka co przy jego gabarytach powinno być ideałem, kolega ma k810i z aparatem 3,2 Mpix i muszę powiedzieć że jego zdjęcia (robione nocą) są sporo lepsze a to za sprawą mocniejszego xenona, w dzień można powiedzieć że G800 wygrywa. Co do dźwięku jest on stereofoniczny w pełnym tego słowa znaczeniu zarówno z głośnika telefonu jak i słuchawek jest czysty i wyrazisty. Jeśli ktoś potrafi obchodzić się dość delikatnie z telefonem i potrzebuję ładnie wyglądający telefon nie przypominający cegły(N95) to Polecam.

  • 0

    185. ~bartek  2008-07-13 09:38:31  host: w3cache.n.intelink.pl

    Samsung gdzies zbładzil lepszy jest G600 od G800 chociazby rozmiarami.

  • 0

    186. ~gość  2008-07-13 11:40:51  host: 078088155167.ust.vectranet.pl

    Mój tata ma ten telefon i powiem Wam, że bardzo mi się podoba:) jedyne czego mi w nim brakuje to Wi-Fi, moim zdaniem Wi-Fi jest o wiele bardziej potrzebne niż np optyka Carla Zeissa... Ale to moje zdanie...

  • 0

    187. ~maqnio  2008-07-14 14:52:07  host: host-86-111-103-243.tvk.torun.pl

    no ja mam 2 gb i smiga wysmienicie;) a tak na marginesie to dobry telefonik:D

  • 0

    188. ~avek  2008-07-15 11:51:40  host: chello084010042171.chello.pl

    mam takie pytanie mozna na ten telefon zgrac film z komputera i go ogladać?

  • 0

    189. ~jedrys  2008-07-20 09:41:14  host: aehx122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozecie powiedziec mi jak uruchomic lampe blyskową w tym fonie?

  • 0

    190. ~  2008-07-22 16:21:11  host: wieszowanet-nat2.wieszowanet.pl

    tak

  • 0

    191. ~Kamikadze  2008-07-24 14:31:14  host: aqz90.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik dobry tylko wyświetlacz mógłby byc 2.8 cala

  • 0

    192. ~Sakme  2008-07-30 00:20:50  host: dln51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam jedno b.wazne pytanko. Czy w tym telefonie da się wymienić w całości obudowe. Niestety, nie pytajcie nawet jak, załatwiłem telefon mojego taty i jest kiepsko - na szczescie wszystkie funkcje dzialaja. Oblazlem wszystkie sklepy juz 7 sklepow w moim miescie i wszedzie slyszalem, ze nie ma. Teraz nie wiem czy nie ma znaczy, ze nie bedzie i nie da sie tej obudowy wymienic. prosze sie ze mnie nie smiac, tylko odpowiedziec. Z gory dziekuje.

  • 0

    193. ~  2008-08-01 02:03:14  host: s185pc242.mmj.pl

    hej ludziska jak chcecie miec fajowe foty to kupcie sobie cyfrowke a do gadania wystarczy zwykly fon pozdro

  • 0

    194. ~Asm  2008-08-03 23:17:41  host: aasr180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie z mojej strony: czy ten telefon wspiera jakiekolwiek aplikacje poza Java 2.0? Jakoś nieszczególnie mi się uśmiecha korzystanie z zamulającej i mało funkcjonalnej Javy gdy jest masa softu na inne systemy operacyjne (notabene bardzo użytecznego). Jeśli tak to można przeboleć brak takich podstaw jak GPS i WiFi. Ogólnie (z godzinnego kontaktu + specyfikacji) telefon prezentuje się... dość przyjemnie. Taki funkcjonalny aparat średniej klasy.

  • 0

    195. ~przemcio  2008-08-05 11:29:25  host: host-89-229-147-116.plock.mm.pl

    aparat ma bardzo duzo ustawien

  • 0

    196. ~Przemo  2008-08-05 11:43:48  host: host-89-229-147-116.plock.mm.pl

    tak sobie czytam co tu ludzie wypisuja. Ten aparat do bani 2mpix robie lepsze zdjecia. bzdura sam mam g800 pare dni ale juz zdazylem porzadnie rozpracowac aparat no i robi super fotki. tylko ze podstawowa sprawa dotyczaca wszystkich aparatow nie tylko cyfrowek(w telefonach,lustrzanek,czy zwyklych) jesli ktos chce robic dobre foto to niestety trzeba jak najmniej urzywac automatycznych ustawien. a tutaj do zaoferowania g800 ma naprawde duzo. Jesli sie wie jak poustawiac aparat to zdjecia na glowe bija foty zrobione zwykla cyfrowka 3,2 mpix Nikona. ale do tego trzeba cwiczyc sprawdzac probowac i potem wiesz w jakiej sytuacji jak ustawic aparat. robilem proby z nokia 2mpix , Nikonem 3,2 mpix to musze stwierdzic ze na manualnych ustawieniach g800 wygrywa znaczaco. i nie piszczie ze robi kicha zdjecia bo to nieprawda, jesli robi wam zdjecia do kitu to niestety jest zgodnie z przyslowiem : MASZYNA GWIZDA TYLKO MASZYNISTA PI*DA :). jA ODSTAWILEM SWOJEGO NIKONA 3,2MPIX NA POLKE I UZYWAM NA CODZIEN G800 I POLECAM. OD SWIETA UZYWAM LUSTRZNKI D80 NIKONA(TEZ NA USTAWIENIACH RECZNYCH BO NA AUTOMACIE TO NAWET LUSTRZANKA NIKONA ROBI GORSZE ZDJECIA JAK G800 NA USTAWIENIACH RECZNYCH) pOZDRAWIAM I CWICZCIE POZNAWAJCIE APARAT I DOPIERO POZNIEJ PISZCIE NA FORUM.

  • 0

    197. ~djmarcus  2008-08-08 23:19:32  host: public-gprs37907.centertel.pl

    co do orange, prawdopodobie bedzie niedlugo.... a co do symbiana to zapraszam po g810... wersja z max os symbian, bardzo dobrze chodzi....a jezeli jeszcze wam malo, poczekajcie na wielkie nadejscie samsunga... 100% lepsza wersja niz NOKIA N95 ----> Samsung INNOV8 czyli i8510, wersja z 8mpix aparatem, optyka i systemem S60 3rd Edition Feature Pack 1 oraz odtwarzaczem DIVX.... Pojawil sie na rynkach europejskich na poczatku sierpnia.

  • 0

    198. ~  2008-08-16 12:48:26  host: acaj65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon mieśiąc i jest ok!Tylko szkoda że nie można zmienić dzwonka na sms,aparat ma dużo funkcji.

  • 0

    199. ~ttttt  2008-08-18 21:43:34  host: 75-14.espol.com.pl

    gdzie w tym telefonie są ustawienia dźwięków? proszę o odpowiedź

  • 0

    200. ~arizona  2008-08-26 23:02:27  host: aka76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten zje**** i popier**** telefon ma taki cud techniki jakim jest korektor graficzny :/ :/ :/ :/ :/ :/ ??

  • 0

    201. ~  2008-08-27 21:17:15  host: dli152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy jest w tym telefonie Wi-Fi? bylem w sklepie z AGD, RTV i pisalo ze jest jeszcze symbian troche sie dziwilem bo tylko nokie dotychczas maja symbiana.

  • 0

    202. ~TK  2008-09-07 13:52:35  host: chello087206167178.chello.pl

    Siemasz,niema w nim Wi-Fi,ani Symbianu,Symbian ma G810.Pozderko

  • 0

    203. ~dd  2008-09-10 20:07:40  host: tatel.pl

    jak byś chciał wiedzieć durna pało(JayJay) to ten telefon ma optyke i to bardzo dobrą a zdjęcia ze stabilizatorem i polepszoną dynamiką wychodzą takie same jak w 6mpx Nikonie jedyne co ma lepsze Nikon to flesh ale to oczywiste że niedołączą takiego flesha do telefonu bo bateria siadała by po połowie dnia.

  • 0

    204. ~dd  2008-09-10 20:13:47  host: tatel.pl

    jak byś chciał wiedzieć JayJay to ten telefon ma optyke i to bardzo dobrą a zdjęcia ze stabilizatorem i polepszoną dynamiką wychodzą takie same jak w 6mpx Nikonie jedyne co ma lepsze Nikon to flesh ale to oczywiste że niedołączą takiego flesha do telefonu bo bateria siadała by po połowie dnia.

  • 0

    205. ~hejol  2008-10-04 08:57:06  host: host-85-232-240-155.mikemi.net

    feler brak symbiana za 1000 zł telefon w Media troche szkoda kasy 200 zł wiecej i jest G810

  • 0

    206. ~marcel3665  2008-10-08 20:13:27  host: chello089079049011.chello.pl

    mam pytanie czy ktoś wie może aby ten samsung opsłubiwał karte 8 gb?????????????

  • 0

    207. ~Lichy  2008-10-28 19:18:18  host: public-gprs110778.centertel.pl

    Mam go od wczoraj i musze powiedzieć że dobry telefon, fotki robi lepsze niż N95. Tylko często mi gubi sieć, może ktoś wie z jakiego powodu?

  • 0

    208. ~maro  2008-11-01 18:20:28  host: chello089078242248.chello.pl

    Zalety: -łady wygląd -czytelne menu (ale nie można go personalizować tak jak w nokii, zato jest możliwość przypisania skrótów to przycisku nawigacyjnego) -niski SAR (tylko 0,194 W/kg -wg instrukcji) -niezła jakość zdjęć dużo funkcji Wady: -duża waga -słabe słuchawki (kiedy słucha się przez nie radia, jest dla niektórych może być za głośno pomimo ustawienia na najcichszy) -niezbyt dobry głośnik -telefony jednobryłowe są wytrzymalsze Jak na razie jestem zadowolony, ale najbardziej przeszkadza cieżar, trzeba uważać

  • 0

    209. ~ciekawa8  2008-11-19 20:17:37  host: bbk239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy samsung sgh G800 mozna kupic w orange na abonament ?? prosze o odpowiedz !!

  • 0

    210. ~  2008-11-21 19:36:35  host: gdawan.eimg.pl

    hmm. Chce kupic ten telefon, z tego co slysze i czytam o nim, to jak na moje potrzeby jest wrecz idealny. No i wyglad- mnie rzuca na kolana. Ale mam pytanie- on ma ekran dotykowy ? bo tak czytam i nie moge sie tego doczytac. Bede wdzieczna za odpowiedz.

  • 0

    211. ~  2008-11-26 19:40:36  host: abkt84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm ... Ja radze lepiej Samsunga G600 ;) To tylko dobra rada ale jak chcecie ;]

  • 0

    212. ~john  2008-12-07 09:45:34  host: zx162.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma dotykowego ;p

  • 0

    213. ~  2008-12-14 22:55:30  host: chello089078154003.chello.pl

    ZAUWAŻYŁAM, ŻE W CZASIE DZWONIENIA,PODCZAS ROZMOWY TRZESZCZY,NIEWIEM CZY TO WADA,BO PO DOŁADOWANIU JUŻ JEST WSZYSTKO DOBRZE.MAM TEN TELEFON OD DWÓCH TYGODNI...W SAMSUNGU C 300 TEŻ TAK MIAŁAM, JAK BATERIA CHOĆ W POŁOWIE JUŻ SIĘ ROZŁADUJE,TO W CZASIE ROZMOWY POJAWIA SIĘ CHRAPANIE,TRZESZCZENIE PO DOŁADOWANIU WSZYSTKO DOBRZE DZIAŁA.CZY TO TAKA URODA TELEFONÓW FIRMY SAMSUNG?

  • 0

    214. ~  2008-12-14 23:07:09  host: chello089078154003.chello.pl

    CHCĘ ZAPYTAĆ CZEMU W SAMSUNGU SGH-G800 NIE MOGĘ USTAWIĆ NA ZDJĘCIACH DATY,CZY WOGÓLE NIE MA TEJ MOŻLIWOŚCI,CZY JA NIE POTRAFIĘ ?

  • 0

    215. ~malyy  2008-12-20 00:10:38  host: 78-159-91-98.net.pbthawe.eu

    Witam.Powiedzcie mi jak ustawic ten aparat aby robił fotki tak dobre jak piszecie bo albo sie naprawde nie znam albo ten tel ma zdjecia do ...... Juz nie mam sily na niego wzgledem aparatu. Z góry dzieki.

  • 0

    216. ~przyszły nabywca  2008-12-21 23:34:11  host: bzn148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej! mam takie o to pytania, a mianowicie: -Czy ten fon jest wytrzymały na upadki, bo ja za bardzo o telefon nie dbam bo ma mi służyć, a wygląd to drugorzędna sprawa. -Jak długo (+/-) trzyma bateria? -Jakie posiada menu, ponieważ moi starsi maja samsunga j700 i nie wchodzi mi to ich menu, wiec chcialbym wiedzieć czy menu tego samsunga g800 jest wmiare czytelne (pytam, bo przerzucam sie z SE k750i gdzie menu jest chol***** czytelne jak dla mnie :P I Z GÓRY THX ZA ODPOWIEDZ

  • 0

    217. ~tomprz  2008-12-30 00:32:17  host: host-89-228-207-55.kalisz.mm.pl

    A więc po długim zastanawianiu się,czytaniu opinni itd. wybór pad ł na g800.Dlaczego? Zadecydował wygląd.Jego design a przede wszystkim jakość materiału i wykonania jest nieporównywalnie lepsza niz jakikolwiek telefon typu slider dostepny aktualnie na rynku.Ma naprawde prstizowy wygląd. Jak śledziłem tutaj opinie o telefonie to mam wrażenie ,że są tutaj sami zagonieni biznesmeni wysokiego szczebla, bo nie ma systemu, bo nie ma wifi.Powiedzmy sobie szczerze, kto tak naprawde korzysta z internetu w telefonie i po co? Co to za komfort pracy w necie uzywając telefonu. Mam 34 lata i pracuje zawodowo jako przedstawiciel handlowy i bardzo duzo i czesto korzystam z telefonu, a maile odbieram wieczorami w domu w komputerze. Internet w fonie "potrzebny" jest tylko szczeniarstwu w gimnazjach i liceach aby zaszpanować przed kolegami. Szkoda ,że od czasu Nokii 6310i żadna z firm nie pokusiła się o zrobienie prawdziwego telefonu z przeznaczeniem głównie do rozmów i sms-ów. A co do G800 to bardzo fajny telefon, chociaż większość funkcji nigdy nie wykorzystam. Zaletą największą jest niewątpliwie aparat. To naprawde wysoka połka jeśli chodzi o telefony. Wiele osob zachwalało tutaj Nokię N95.Ponieważ mam zaprzyjaźniony komis z telefonami mogłem przetestowac ten telefon przez 1 dzień. Wrażenia? Mocno przereklamowany.Przede wszystkim od razu wieli minus za jakośc materialu i wykonania - mozna rzec tandetna.Funkcji duzo jak to w telefonie ze symbianem, ale co z tego jak itak poźniej się z tego nie korzysta. Co z tego ,że Rolls-Royce jest jak to się mówi wypasiony na maxa, jeżeli jest niemiłosiernie brzydki, że o dziewczynach nie wspomnę jeśli wiecie co mam na mysli :)

  • 0

    218. ~ala  2009-02-16 23:06:08  host: apn-77-112-121-57.gprs.plus.pl

    Mam problem z G800, zwracam się z pytanie,, czy ktoś spotkał się może z czymś podobnym? Otóż telefon ten mi zgasł i nie włącza się w ogóle, tylko na czarnym ekranie pojawia się czerwony pasek, w niebieskiej obwódce z napisem : download. ?!?! Dodam, że ten telefon zachowuje się tak samo bez karty sim w środku....więc nie wiem co niby miałby ściągać?? telefon poza ty nie uruchamia się. Czy ktoś może spotkał się z czymś podobnym? w serwisach patrzyli się na to, jakbym im przyniosła statek kosmiczny... Będę wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam

  • 0

    219. ~radziej  2009-02-24 11:40:59  host: ip-80-54-40-46.zdnet.azartsat.pl

    MAM TEN TELEFON OD 6 MIESIĘCY JEST ZAJEFAJNY LEPSZEGO NIE MA TYLKO BATERIA SŁABO TSZYMA BO MAX 2 DNI

  • 0

    220. ~kubal5003  2009-05-08 10:49:19  host: inet20909ng-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam ten telefon od kilku miesięcy i oceniam tak: sprzęt - super, jedyny minus to bateria, a szczególności wskaźnik baterii (najpierw 3 kreski długo, a nagle w godzine rozładowany) oprogramowanie - #$%&*&^%$# 1) nie działa zapisywanie opcji aparatu 2) zrąbana na maxa obsługa DUN. Można to uruchomić tylko po zainstalowaniu PC Suite, za każdym razem trzeba tworzyć nowe połączenie, bo drugi raz się już nie uruchomi, a po jakimś czasie przestało to w ogóle działać 3) polityka Samsunga dotycząca braku możliwości instalacji oprogramowania przez bt/usb to po prostu #@#$#@#$#@$$#@ Ostatnie 2 punkty są dla mnie wyjątkowo denerwujące, bo jestem programistą i aplikacje J2ME również pisałem. Publish aplikacji na serwer + ściąganie przez net na telefon to po prostu nc..

  • 0

    221. ~Mądraa  2009-07-15 13:33:08  host: 195.116.69.2

    Po pierwsze telefon jest do rozmów i do pisania sms-ów, a że ma tyle gadżetów jak G800 to powinniście się tylko cieszyć. Bateria nie będzie wam długo trzymała w żadnym telefonie jeśli będziecie go intensywnie używać, więc się nie skarżcie! G800 nie jest aparatem fotograficznym i nie oczekujcie, że zrobi zdjęcie tak czyste i piękne jak cyfrówka bo to jest kompletna głupota! Jeśli ktoś z was chce mieć super wypasiony telefon to niech wybierze inny model, bo G800 ma tyle dodatków ile dało się w nim zamieścić, dla mnie ma ich bardzo dużo i jest poprostu świetny!

  • 0

    222. ~upc  2009-07-24 01:46:25  host: 77-253-110-14.adsl.inetia.pl

    kubal idz do serwisu i popros o nowa wersje softa... przelacz z 3g na tylko gsm i bateria bedzie trzymac dluzej...

  • 0

    223. ~skiter330  2009-09-10 16:39:21  host: public61145.xdsl.centertel.pl

    do 'znawcy'!!!! jeśli mówisz że zdjęcia są zażółcone to wystarczy w ustawieniach zmienić na nasycenie zdjęcia 50 i jest w pięknych kolorach!!!! albo na 100!!!! i gówno sie znacie na możliwościach foto tego telefonu!!!!

  • 0

    224. ~  2009-09-22 16:21:26  host: 77-253-110-21.adsl.inetia.pl

    witam ja to mam chyba pecha do tego modelu. mianowicie juz drugi taki sam sie popsul... poszla tasma. teraz jest juz w serwisie ., szkodA bo telefon jest bardzo fajny:0

  • 0

    225. ~`~`~`~`~`  2009-12-14 16:29:24  host: 132-156-251-94.net.stream.pl

    ogólnie super telefonik tylko szkoda że nie ma wi-fi

  • 0

    226. ~DavianThule  2010-01-01 23:26:42  host: staticline17211.toya.net.pl

    ty gosciu sie nie smiej bo to cacko ma baterie li-po i to 1000 mah

  • 0

    227. ~globus  2010-01-02 22:29:55  host: public5860.cdma.centertel.pl

    ile ma pamięci?

  • 0

    228. ~Biały  2010-02-04 15:02:33  host: 093105218044.rybnik.vectranet.pl

    mam ten telefon i nie narzekam na niego wszystko cacy i malinka :)

  • 0

    229. ~montv  2010-04-29 17:47:17  host: 188.147.194.178.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Właśnie myśle nad kupnem tego telefonu. :) i mam pytanie czy jest dobry? Jak wychodzą zdjęcia? i czy dobre ma głosniki.. jak odtwarza muzykę?;]

  • 0

    230. ~  2010-06-09 10:25:52  host: ckx135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzień dobry jest godzina trzynasta nazywam się Hanna Suchocka można się pochlastać

  • 0

    231. ~Tel. 725-105-000  2010-08-03 14:40:46  host: 213-238-73-205.adsl.inetia.pl

    mam telefon ponad 2,5 roku. Kupiłem za ponad tysiąc złotych zawiesił się 3 razy i 3 razy spadł mi. Samsung jest wspaniałą firmą. Myślę nad zmianą telefonu i chyba to będzie znowu Samsung Galaxy S. ewentualnie Nokia N900. Jeśli ktoś chciałby kupić ode mnie G800 zapraszam. Naprawdę warto. Do tel. mam wszystko. Cena 400zł Sprzedam go w grudniu bo jestem za granicą :)

  • 0

    232. ~ja  2010-11-13 19:12:13  host: 78.133.191.52

    Ja jestem zainteresowany kupnem takiego telefonu i moge go kupic w grudniu ale za max 200zl na allegroszu ze tak powiem chodza po tyle i nie dam ani zlotowki wiecej.za 400zl to sa nowki na allegro od czasu do czasu

  • 0

    233. ~zrozpaczony  2011-01-14 13:32:01  host: 62.244.150.47

    Dobrzy ludzie pomóżcie mam rozbity wyświetlacz a chce się połączyć z fonem żeby skopiować kontakty bo mam wszystkie w telefonie:( pokierujcie mnie jak ustawić w ustawieniach na pc studio zebym mógł się połóączyć z fonem przez program. Mam ustawiony fon na pamięć masową i wykrywa mi go komputer ale w ten sposób nie mam dostępu do książki tel. da radę tylko przez pc studio:(( pokierujcie mną na ślepo jakie kolejkno wciskać guziki abym uruchomił PC studio w samsungu. Proszę:((

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet