Samsung SGH-G400 Soul - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-G400 Soul Opinie o Samsung SGH-G400 Soul

Samsung SGH-G400 Soul

w sumie: 29
  • 0

    1. ~szefik  2008-03-05 23:52:07  host: 77.252.169.11

    ten zewnetrzny wyświetlacz wyglada jak by miał imitować lusterko jak lg shine

  • 0

    2. ~  2008-03-06 16:38:13  host: 195.116.80.1

    mnie sie wydaje czy podobnie jak nokia 6131 ma przycisk do otwierania klapki jedną ręką??

  • 0

    3. ~pawel182  2008-03-06 23:11:04  host: acne6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    duży wyświetlacz zewnętrzny...? zupełnie jak w V8/V9. Mówcie co chcecie ale widać Motorola wyznacza większość trendów a inni tylko kopiują

  • 0

    4. ~jojo  2008-03-13 19:05:54  host: egr156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nawet jeżeli to prawda pawel182, to te ostatnie "trendy Motoroli" cienkich, szklanych telefonów z przyciskami na sensorach mnie osobiście ZDECYDOWANIE odpychają.

  • -1

    5. ~eldo  2008-03-17 02:12:19  host: dyz204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    shit a nie telefon!!!!! ja mam e61i i nic wiecej mi nie potrzeba!!! jak zawsze samsung wprowadził niezłe gównoo na rynek

  • 0

    6. ~x  2008-03-29 16:52:33  host: hds218.internetdsl.tpnet.pl

    eldo shit to ta Twoja E61i kalkulator to się naosi na zajęcia z maty i fiansów, a nie 24h na dobę przy dupie.

  • 0

    7. ~marek  2008-04-01 11:23:25  host: dxt78.internetdsl.tpnet.pl

    A gdzie wifi czyzby zapomnieli?Ludzie teraz fona to kupuje sie tylko z wifi

  • 0

    8. ~  2008-04-18 15:27:41  host: acqw38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekaw jestem kiedy bedzie można go kupic?

  • 0

    9. ~anulka  2008-04-20 13:40:00  host: but52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    orientujecie ile kosztuje ten telefon??

  • 0

    10.  2008-05-07 13:46:09

    Jak dla mnie bomba. Do 7 - nie każdy potrzebuje wi-fi. Ja np. potzrebuje fona który wytrzyma najmniej 4 dni bez ładowarki. Ciekawe kiedy i za ile będzie dostępny. Poprzedni model Soul U900 na allegro kosztuje 1300-1500 pln.

  • 0

    11.  2008-05-30 15:43:54

    ciekawie wygląda i funkcje też niczego sobie

  • 0

    12. ~rzecznik  2008-10-13 09:23:39  host: 217.153.235.18

    telefonik w użyciu i w dotyku jest całkiem przyjemny. Bardzo funkcjonalny i zawiera całkiem dużo użytecznych funkcji.

  • 0

    13. ~GREGOR334  2008-10-20 06:56:08  host: zgierz.net-partner.pl

    właśnie kupiłem tegfo fonika w łodzi w m1 ,jest boski,kosztuje 999,-( cena dla zainteresowanych)

  • 0

    14. ~posiadacz  2008-10-26 09:27:22  host: 62-61-62-075.static.hnet.pl

    telefon jest super - świetny aparat, odtwarzacz mp3, bardzo dobra bateria i do tego te bajery - dotykowy ekran i klapka! wykonanie doskonałe, polecam, na prawdę stylowe cacko

  • 0

    15. ~Bednorz  2008-12-09 01:21:21  host: chello089078229204.chello.pl

    ładne cacko - kupiłem na razie pełne zadowolenie ,ale do końca go nie rozgryzłem / z braku czasu a nie chęci/ W dzwonkach brakuje mi normalności tzn jak dla mnie to zadużo melodii a za mały wybór normalnych dzwonków , w końcu to ma być telefon a nie odtwarzacz MP-3. Pozdrawiam Samsunga.

  • 0

    16. ~Paweł  2009-01-15 18:39:10  host: aapm244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy mógłby mi ktoś proszę powiedzieć, ile smsów jest wyświetlanych na raz w skrzynce odbiorczej i ile wersów mieści się na ekranie przy pisaniu smsa? + Czy jest szybki w obsłudze, tzn. czy wszystko szybko chodzi, czy np. trzeba czekać sekundkę po naciśnięciu danego klawisza?

  • 0

    17. ~kocica  2009-01-25 14:36:12  host: host-217-172-251-8.lodz.mm.pl

    mam soul U900 jest świetny ale przez lata przyzwyczaiłam się do telefonów z klapką. Chciałam coś zmienic ale jednak klapka jest dla mnie najbardziej wygodna.Czekam więc na ten telefonik z niecierpliwością. p.s wpis 6 jest zabawny i trafny,popieram;)))

  • 0

    18. ~Ola  2009-03-07 21:56:24  host: host-abn-93-89-197-56.tkk.pl

    Ten telefon nie pokazuje polaczen odebranych, wybieranych itd? Nie ma czasu polaczen? Nie ma motywow, wygaszaczy ? (tak przeczytlama na PEWNEJ stronie ;/)

  • 0

    19. ~  2009-04-29 16:29:49  host: public56814.xdsl.centertel.pl

    Spoko cacko

  • 0

    20. ~Justyna  2009-05-16 21:58:18  host: 83-168-109-1.pz1-nat.espol.com.pl

    Jak dla mnie telefon marzenie po prostu. Jest mi bardzo przykro, że nie ma go w swojej ofercie żaden z operatorów. Zastanawiam się dlaczego U900 jest, a G400 nie ;( Jak myślicie... Jest jeszcze szansa?

  • 0

    21. ~iza  2009-06-14 14:23:32  host: nat-mi2.aster.pl

    Do Ola.Na PEWNEJ stronie jest żle napisane.Kompletna bzdura!Mam ten telefon od kilku miesięcy,więc powiem jaka jest prawda.W spisie połączeń można zobaczyć wszystkie połączenia-czyli:ostatnie kontakty,to znaczy:poł.nieodebrane,poł.wykonane,poł.odebrane.Oczywiście,że jest czas połączeń w trakcie samego połączenia,jak również całkowity czas trwania rozmowy tuż po.Jeżeli chodzi o motywy,to rzecz absolutnie wspaniała,ponieważ tworzysz je sam.Wchodzisz w Ustawienia,dalej Wyświetlacz,Mój motyw,po czym Główny wyświetlacz i tam masz 3 opcje:1.Wybierz motyw;2.Utwórz motyw(łatwy);3.Utwórz motyw(zaawansowany).W tym trzecim można zrobić wszystko.Nie będę opisywać,zajęłoby dużo czasu.Wygaszacz można ustawić jaki tylko dusza zapragnie.Pozdrawiam i polecam ten telefonik.

  • 0

    22.  2009-06-23 11:23:32

    *Ola wątpię bo nawet niższe modele samsunga posiadają takie funkcje :)

  • 0

    23. ~  2009-07-09 23:23:25  host: public60450.xdsl.centertel.pl

    teraz dopiero zauważyłem ze ma dotykowy wyswietlacz i tyo całkiem spory jak na zewnętrzy

  • 0

    24. ~wkryntek  2009-11-12 15:56:20  host: apn-77-112-153-20.dynamic.gprs.plus.pl

    widze ze tu ludzie opisujacy telefony to w wiekszosci fanatycycy danych marek typu (psudo nokia rze)albo kompletni laicy piszacy bzdury banialuki itd.radze tylko jedno zanim opiszesz tel wpierw go kup a nie wierz w to co babcia z dziadkiem powie.pozdro dla normalnych ziomali.

  • 0

    25. ~Bolo  2010-10-31 23:23:51  host: 088156008047.olsztyn.vectranet.pl

    pawel182 człowieku wytrzeźwiej zanim nokia wprowadziła ekrany to samsung od dawna je wprowadził i ulepszał, zresztą telefony samsunga już kiedyś przeganiały konkurencje o kilka lat, ja mam z300 od 5 lat i dopiero w tym roku mogłem sobie w Polsce prowadzić video rozmowę, zresztą to co trafia na rynek europejski już od kilku lat jest stare w US a już zabytkiem w Japonii, amerykanie dopiero maja szanse Nexusem1 all pobić

  • 0

    26. ~ja  2011-01-05 20:36:41  host: host-89-228-235-235.kalisz.mm.pl

    Dlaczego nie ma go już w sprzedaży?

  • 0

    27. ~ernest90s  2011-03-09 21:00:10  host: 178-37-245-210.adsl.inetia.pl

    od paru lat samsung robi podzespoły dla nokii więc na pewno telefony tej firmy są godne polecenia (historia przypomina tą z Hondą i Kymco, który robił dla tej pierwszej podzespoły do skuterów a teraz sam produkuje własne pojazdy)

  • 0

    28. ~edyta  2011-09-01 09:13:35  host: n20.lasypanstwowe.gov.pl

    no właśnie:( dlaczego nie ma go w sprzedaży:(:(

  • 0

    29. ~maciek  2012-05-09 14:32:18  host: cyberfox.pl

    Soul z klapką? Hehe :) Ale ciekawe który lepszy, czy U900 czy ten.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-92-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet