Samsung SGH-F520 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-F520 Opinie o Samsung SGH-F520

Samsung SGH-F520

w sumie: 12
  • 0

    1. ~bartoldoo  2007-02-13 10:11:30  host: aaot31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    świetny telefon ;)) szkoda że nie ma wifi i edga ale i tak uważam tą propozycje za bardzo udaną

  • 0

    2.  2007-02-19 18:35:47

    Zwróćcie uwagę na sposób wyjmowania klawiatury - podręczna (komórkowa i qwerty!!! Mistrzostwo świata funkcjonalności!!!

  • 0

    3. ~Kamil  2007-02-23 21:42:50  host: fir130.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie ile ten telefon kosztuje i czy wogóle jest w polsce!!! czekam na szybka odpowiedz z gory dziekuje

  • 0

    4. ~sett  2007-03-01 13:15:35  host: efa147.internetdsl.tpnet.pl

    git podoba mi sie kiedy w polsce bedzie i za ile?:)

  • 0

    5. ~areliusz  2007-04-26 16:41:18  host: ptkbm.centertel.pl

    ma edge`a, info z gsmarena.com

  • 0

    6. ~ekipa Play  2007-05-09 10:03:39  host: fia202.internetdsl.tpnet.pl

    u nas w Play bedzie

  • 0

    7. ~qqq  2007-07-04 17:42:35  host: aboc20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh...a niektorzy mowia ze samsung ma kiepska technologie w telefonach...to teraz niech ktos pokaze lepsza bo jak dla mnie to jest rzez!!ciekawe czy wyswietlacz moze sie obracac bo ze zdjec wynika ze chyba tak...:o sony ericcson k750i najbardziej zj****ym telefonem swiata:)

  • 0

    8. ~qqq  2007-07-04 19:37:48  host: aboc20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh...a niektorzy mowia ze samsung ma kiepska technologie w telefonach...to teraz niech ktos pokaze lepsza bo jak dla mnie to jest rzez!!ciekawe czy wyswietlacz moze sie obracac bo ze zdjec wynika ze chyba tak...:o sony ericcson k750i najbardziej zj****ym telefonem swiata:)

  • 0

    9. ~  2007-10-11 20:20:17  host: host-87-239-193-2.netcorp.pl

    ZAjebisty musze go miec kiedy bedzie w Polsce

  • 0

    10.  2007-11-15 09:19:29

    Super telefon! mam tylko jedno zastrzeżenie , ma dziwny kształt klawiszy

  • 0

    11. ~nk-kom  2008-01-30 22:02:42  host: gcr34.internetdsl.tpnet.pl

    bajera telefon, ciekaw jestem ceny aha i tylko drażnią te przyciski ale do wszystkiego można się przyzwyczaić

  • 0

    12. ~mlody  2009-12-10 15:48:01  host: 80.72.46.82

    czy ten telefon jest dostepny i jaka jest jego cena

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet