Samsung SGH-F490 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-F490 Opinie o Samsung SGH-F490

Samsung SGH-F490

w sumie: 33
  • 0

    1. ~gigi  2008-01-15 00:09:47  host: dyz246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamałeoczko na takąrozdzielczość, jak ktosfajnie kiedyspowiedział " fizyki nie oszukasz " . moze byc i 10 mln pixale nie dorównają zwykłej cyfrówce z 3,2 mln px.

  • 0

    2. ~  2008-01-15 16:18:09  host: dqk239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny ale ma 2 minusy: -to samsung a ja lubie nokie -i te menu:((

  • 0

    3.  2008-01-15 16:52:40

    samsungi widać coraz bardziej pomysłowe.. wielkie brawa dla SAMSUNGa!

  • 0

    4.  2008-01-15 20:36:10

    telefon całkiem całkiem tylko jak reszta innych robią powturki z noki n95

  • 0

    5. ~mroku  2008-01-15 21:03:41  host: 83.1.69.204

    i to ma konkurować z i phonem ha ha ha ha :) samsung to tandeta a bateria to chyba na godzine starcza

  • 0

    6. ~jojo  2008-01-16 10:28:50  host: efh211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tandetne to Ty masz myślenie mroku.

  • 0

    7. ~;Domelo  2008-01-16 14:09:24  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    Lajner 93 haahahhaha mowisz ze firmy teraz sciagaja wszystko od nokii hahhaha . Tylko ze samsung mial juz dawno telefon z 10mpx a nokia dopiero robila n95 i to jest papugowanie . A jezeli juz to mialo byc papugowanie to dzieki temu inne firmy beda mialy to lepiej wykonane a zreszta nokia kompletnie nie zna sie na aparatach a Samsung i Sony robia bardzo dobre cyfrowki dzieki czemu znaja sie na aparatach .

  • 0

    8. ~;Domelo  2008-01-16 14:11:57  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    mroku ty mowisz ze samsung to tandeta bo nie miales nigdy w rece nawet najtanszego modelu. Powiem szczeze mialem samsunga c210 i mial lepsze wykonanie od n95 nie dosc ze lepiej wygladala jego obudowa to jeszcze zeczywiscie byl duuuuuuuuzo lepiej wykonany nokie to BADZIEWIA !!!!

  • 0

    9. ~lolesek  2008-01-16 17:57:16  host: asf245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to tak jakby prada tylko lepszy aparat mgółby byc lepszy jak by był symbian czy coś

  • 0

    10.  2008-01-17 14:08:22

    Z lekka podobny do LG KU990 :/ ale poza tym bardzo fajny

  • 0

    11. ~mroku  2008-01-17 17:16:22  host: 83.1.69.204

    miałem e250 przez kilka dni mam z630 i z170 oraz na zamiane bo juz jeden się zepsół z 370 i jeszcze miałem c100 do tego mam teraz nokie 6680 i 6670 6100 6300 se k300 k700 wiec chyba wiem cos o telefonach tym bardziej że jestem fanem noki i symbiana samsungowi "GRATULUJE" a) menu tak kretyńskiego nie widziałem trudne i nieczytelne b) zaślepki słuchawek itp które nie trudno urwać c) bateri tandetnych aparatów na 1,3 mpix w noki robi lepsze zdjecia od 2,0 w samsungu d) samsungi się dużo częściej psują od noki

  • 0

    12. ~chicken  2008-01-18 15:46:32  host: host218-107-static.36-85-b.business.telecomitalia.it

    z tą n95 to nikia ostro poleciała w .... jakość wykonania a radczej jej brak...

  • 0

    13. ~  2008-01-19 10:48:12  host: ip-91-102-113-38.beyond.pl

    od 3 lat mam wyłącznie samsungi, nigdy mnie nie zawiodły. wcześniej miałem parę nokii i można powiedziec że serwis nokii był moim drugim domem...

  • 0

    15.  2008-01-20 20:15:06

    Telefon fajny. Powiem szczerze. samsung zna się na telefonach. Czasem ma wpadki (np: f500), ale jest najbardziej zaawansowaną firmą na rynku. Robi nie tylko telefony ale aparaty, telewizory itp... I we wszystkim jest dobry. Szkoda że swoje najlepsze urządzenia (np: b600) trzyma w koreii, a na rynek europejski wypuszcza najsłabsze tandety (od święta coś dobrego). Dlatego wolę nokię n95, a samsung niech gnije w korei ze swoją super technologią skoro nikomu innemu nie chce jej pokazać.

  • 0

    16. ~hand  2008-01-20 21:33:04  host: chello083144127113.chello.pl

    sądzę, że możliwość wpisywania opinii pod danym telefonem ma służyć temu, aby ocenić realnie ten telefon, a tu widzę, że kilka osób atakuje siebie na wzajem. Tylko po co??? i tak niczego to nie zmieni, bo ludzie mają różne gusta, tak samo różne są i MAJĄ BYĆ modele telefonów.. i to różnych firm...żadna firma nie jest lepsza od drugiej.każdy model telefonu ma trafić do innej grupy docelowej, dlatego różni się funkcjami, bajerami, wielkością, wagą, a nawet jakością i wyglądem.

  • 0

    17. ~rav  2008-01-26 21:28:50  host: adqa187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brawo hand, dobrze gadasz. Ja teraz mam zamiar kupić nokie, ale ten samsung wizualnie wymiata :P i mówcie co chcecie.

  • 0

    18. ~;Domelo  2008-02-25 19:42:39  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    mroku z cego co ja wnioskuje wynika ze nie masz kompletnie wiedzy na temat awaryjnosci telefonow . Moj brat pracuje w Plusie od 2 ponad 2 lat i nokii do naprawy przyjeli taka ilosc przez te 2 lata ze nie da sie tego obliczyc . A samsungi owszem przyjmowali do naprawy ale jak sie potem okazywalo z glupoty uzytkownika np. Telefon wyladowal w wannie , wypral sie itp. takze nie plec glupot ze nokia produkuje telefony ktore psuja sie duzoooooooooooooo mniej od samsunga bo to nie prawda !!!!!!!!

  • 0

    19. ~barti  2008-05-02 23:31:09  host: ayk156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co to nie ma fanow wiecznie zepsutych sony ericssonow?? az dziw bierze..no chlopaki pocisnijcie ze lipa szmelc i wogole..bateria slaba, wyglada jak przez okno, menu kiepskie,lipa bo nie ma symbiana ktory sie wiesza...normalnie same wady. Jakosc wykonania pewnie jak zawsze w samsungu niedoscigniona dla SE czy Nokii..hah:)a tak serio ludzie co maja SE i Nokie napiszcie prosze gdzie wasze telefony zostaly wyprodukowane?? bardzo mnie to interesuje:)

  • 0

    20. ~czerwiel  2008-07-08 12:12:16  host: apoitiers-258-1-56-239.w90-45.abo.wanadoo.fr

    ja tam nie widze podobienstw miedzy nim a nokia n95.jestem jego szczesliwym posiadaczem od dwoch dni :D Super telefon a foty robi lepsze niz N95 ;> wada to tylko jeden glosnik i niezbyt super dzwiek...

  • 0

    21. ~Dariaa  2008-07-12 11:34:35  host: 80.54.168.10

    Czy ten telefon jet rozsowany ?? Prosze o odpowiedz..

  • 0

    22. ~mobilemaster  2008-07-27 16:51:00  host: eiz210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest różnica i to znacząca, f490 nie ma PDA ;((((( gdyby miał już boje sie co to by było, wiem ze niedługo ma wejść i900 tylko trzeba czekać i mieć pieniądze... Od dawna czekam na samsunga z 5mpixelowym aparatem, kosmicznym designem (dotykowy ekran to odlot), i wreszcie z pda, te 3 możliwości i n95 odchodzi w zapomnienie jak dla mnie bo po całości popieram wypowiedź hand'a

  • 0

    23. ~szakul  2008-08-29 23:11:41  host: aaab213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten samsung może i jest fajny (mogłem go mieć ;D) ale wybrałem.. iPhone'a 3G. ;) tak samo mogłem miec Omnie.. wybrałem telefon od Apple. Ani troche nie zaluje! :)

  • 0

    24. ~  2008-09-07 18:42:08  host: 80.48.32.143

    Samsung jest super... Jestem mega zadowolona z tego rodzaju...

  • 0

    25. ~Piotrek  2008-09-07 21:06:52  host: brp33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mroku.. to dlaczego samsung robi czesci dla noki?

  • 0

    26. ~wdj  2008-09-13 15:04:51  host: 87-205-58-138.adsl.inetia.pl

    Czy ten telefon odtwarza filmy divx???

  • 0

    27. ~devil  2008-09-14 22:37:37  host: inet20909nj-1.eranet.pl

    Nokia n95 jest tragicznie wykonana,pozatym miałem ją około 6 miesięcy,w tym czasie była 2 razy w serwisie,a przy sprzedaży nawaliła jeszcze raz,staram się być obiektywny,ale Nokia strasznie się opusciła.

  • 0

    28. ~jolanta  2008-10-18 17:59:15  host: aby114.internetdsl.tpnet.pl

    może ktos wkoncu napisze opinie o tym telefonie bo narazie to pare osób sie kłóci czy nokia czy samsung to nie ta strona błagam to jest forum na temat F490 bardzo prosze o opinie to nie piaskownica gdze dzieci sie kłóca ktory ma lepsza zbawke

  • 0

    29. ~  2008-11-25 15:26:44  host: aben54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki on ma system operacyjny??????????????????

  • 0

    30. ~kowal  2008-12-10 16:27:10  host: staticline689.toya.net.pl

    a ja bym chciał się dowiedzieć czy głośno puszcza muzykę? tylko nie pisac ze telefon nie jest do grania muzyki bo nie o to mi chodzi;]z góry dzieki za jakies info.

  • 0

    31. ~kecaj  2008-12-15 20:16:53  host: bow69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema, czy ten telefon jest głosny wmiare czy cichy???????

  • 0

    32. ~  2009-01-31 12:16:46  host: chello083144109184.chello.pl

    umiarkowanie glosny, na pewno sporo glosniejszy od u700

  • 0

    33. ~Ewcia.x33  2009-03-31 18:51:23  host: 83-238-235-13.adsl.inetia.pl

    Lepszy jest F480. Uwierzcie ;) A ten to szajs ;/

  • 0

    34. ~  2010-02-28 16:08:33  host: dub124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to szajs. A aparat niby 5 mpx. ale może być naj wyżej 1.3 mpx. Nie polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet