Samsung SGH-F400 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-F400 Opinie o Samsung SGH-F400

Samsung SGH-F400

w sumie: 21
  • 0

    1. ~hmm  2008-02-13 13:18:02  host: aaxu235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyświetlacz na pewno 65 tyś kolorów? ;/

  • 0

    2. ~FanMotoroli  2008-02-14 20:37:50  host: 213.25.189.50

    Fajny pomysl, ale brzydki wyszedl troche.. jeszcze jak zamkniety to OK ale po rozsunieciu wyglada nieladnie... ;(

  • 0

    3.  2008-02-14 21:29:02

    Taki słaby wyświetlacz? Na pewno błąd w danych.

  • 0

    4. ~asad  2008-02-15 18:28:13  host: abog38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze parametrami nie powala...ale ten STYL!!!poprostu kozak i zapewne jak zawsze w samsungach jakosc wykonania nie osiagalna dla reszty plastkikowego badziewia SE czy Nokii:)

  • 0

    5. ~Kowalszczyk  2008-02-24 22:00:55  host: acrn180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to za tajemniczy producent głośnika?

  • 0

    6. ~;Domelo  2008-02-28 15:15:51  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    kowalszczyk widac ze kompetnie nie masz wiedzy . Bang i olfusen to najlepsze naglosnienia . Montowane naprzykalad w audi a8 ;D

  • 0

    7. ~....  2008-02-29 23:23:10  host: 77-253-197-128.adsl.inetia.pl

    Beng & Olufsen to znany i ceniony producent audio nagłaśnia nowe audi w wyzszych seriach ale w telefonie ciekawe czym to sie rozni... pewnie niczym...

  • 0

    8. ~sa  2008-03-17 15:31:12  host: chello081018207204.chello.pl

    Oj różni się, różni. Przekonajcie się z resztą sami.

  • 0

    9. ~krupnik  2008-05-16 23:00:10  host: 178.13.inds.pl

    mama mama kup mi tego telefona bo pierdne !

  • 0

    10. ~xxxxx  2008-06-17 23:14:24  host: 213.155.189.10

    chciałabym sobie ten telefon kupic ale boje sie ze bedzie mi sie rysował tak jak poprzednie modele samsunga. kilka dni i wygladały jakby je ktos ze dwa lata uzywał. Dlatego powaznie sie zastanawiam, ale wizualnie jest przesliczny....

  • 0

    11. ~f&f  2008-08-27 21:35:40  host: public-gprs52400.centertel.pl

    telefonik fajny, jest przeslooodki :):) uzywam go juz 3 miesiace i jestem zadowolon, wyswietlacz ma 16 mln to jest pomylka!!

  • 0

    12. ~li5u  2008-11-08 23:25:12  host: 78.145.17.190

    kopiłem ten telefonik z O2 i jestem bardzo z niego zadowolony dorzucili mi do niego kartę mcrosd 2gb ogólnie bardzo fajny telefonik i dostał nagrodę za najlepszy odtwarzacz muzyczny polecam

  • 0

    13. ~kamil  2008-12-03 19:46:50  host: cgi151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej kupiłem ten fonik jako nowy 2 dni temu (01.12.2008:-D) z O2 Ktos kupił i przywiózł do polski.. telefon zajebisty, nawet nie myślałem ze go kupie. Wczescniej miałem samsunga l760 i powiem tak, zdjecia w f400 nieporównywalnie lepsze i ogromny + ze ma flesha, (ale nie działa jak latarka- niestety) muza gra boska, kolega ma 5300 i u mnie lepie gran niz u niego:-P. Co prawda troche gorszajakosc nz w noki n95 ale przynjamniej f400 nie muli i jest mniejszy, a co najwaznieszcze cienszy. Bajerem jest to ze slider w 2 strony sie przesuwa. NIESTETY z wrzuceniem gier jest probem szukałem n angielskich forach( bo na polskich nie ma) jak rzucic i nie pisza, znalazłem tyko 1 posta gdzie pisało ze wrzuca sie tak samo jak w l760. A nie wiem cy wsystkim powrzechnie wiadomo jest bardzo trudno wrzucic na l760, u700 itp(moje zdanie,miałem l760 poł roku i ani razu mi sie nie udało. NIE wiem niby sa instrukcje ale albo kopm nie wyszuka albo cos,,, szkoda gadac. Ogulnie telefo w skali 1-10 oceniam na 9,5 poniewaz mogła by byc "normalna" java (tzn jak w sony ericssonach lub nokiach) ale tak to telefon LUX a ten joy sie jeszcze kręci dopiero Bajer pozdrowonka dla wszystkich użytkowników F00!!!!!!!!!!! the best of all!!!!!!!!!!

  • 0

    14. ~uy  2009-03-22 20:58:11  host: 80.50.55.114

    Czy on jest głosny??? A tak w ogule jaki jest najgłosniejszy telefon???

  • 0

    15. ~olo  2009-04-03 22:19:50  host: 94.196.12.241

    Ja tez chce sobie ten fon kupic tylko ze niewiem co wybrac to czy LG KU990 "Viewty"? Poradzi ktos??

  • 0

    16. ~  2009-05-31 09:45:12  host: abbs146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mógłbym prosić żeby ktoś kto ma telefonik już długi czas opowiedział o nim wyczerpująco. Z góry dzięki

  • 0

    17. ~do 16  2009-06-20 19:09:48  host: cgn157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon juz 7miesiecy, i ten dłuugi opsi- kamil to ja jtestem, i nadal zdania nie zmieniłem, takze telefon jest siwetny. Jezeli chodzi o foty wzioł bym vivety ale jesli o reszte, styl, muzyke itp to F400 jest to naprawde swietny telefon. Jak dla mnie ma troche niewygodna klawiature- ale dzieki temu ograniczyłem sms i płace mniej sa tego jakies + jak narazie nie spotkałem głosniejszege fona od teho. Nokia N95 i 5300 odpadaja przy niej- a one maja opinie głosnych. Duzo basu i stereo to jest to:-) i no wkoncu podwójny slider:-) supppper. Pozdrawiam.

  • 0

    18. ~korni  2009-10-29 11:54:08  host: aaym193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma wam bateria??

  • 0

    19. ~Adrianek 134  2009-12-04 11:16:55  host: mtan99.alfanet24.pl

    Kolego , Nokia to nie plastik chyba że te tanie modele... Za porządny tel. Noki trzeba dzisiaj zapłacić... A ten samsung jest niczego sobie , ma większość wymaganych funkcji no i gadżet z głośnikiem:)

  • 0

    20. ~vixa  2009-12-26 18:59:32  host: air13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostalam kilka dni temu ten telefon i musze przyznac ze JEST SZAŁ! naprawde, pooolecam.

  • 0

    21. ~oki  2010-09-26 10:14:52  host: chello087206203254.chello.pl

    telefonik iest zajefaje

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-83-233.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Gdzie znajduje się Twój telefon, gdy idziesz spać?

Co dziesiąty Polak przyznaje, że śpi ze smartfonem w łóżku

 

Zobacz wynik | Opinie (10)

Archiwum Ankiet