Samsung SGH-F400 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-F400 Opinie o Samsung SGH-F400

Samsung SGH-F400

w sumie: 21
  • 0

    1. ~hmm  2008-02-13 13:18:02  host: aaxu235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyświetlacz na pewno 65 tyś kolorów? ;/

  • 0

    2. ~FanMotoroli  2008-02-14 20:37:50  host: 213.25.189.50

    Fajny pomysl, ale brzydki wyszedl troche.. jeszcze jak zamkniety to OK ale po rozsunieciu wyglada nieladnie... ;(

  • 0

    3.  2008-02-14 21:29:02

    Taki słaby wyświetlacz? Na pewno błąd w danych.

  • 0

    4. ~asad  2008-02-15 18:28:13  host: abog38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze parametrami nie powala...ale ten STYL!!!poprostu kozak i zapewne jak zawsze w samsungach jakosc wykonania nie osiagalna dla reszty plastkikowego badziewia SE czy Nokii:)

  • 0

    5. ~Kowalszczyk  2008-02-24 22:00:55  host: acrn180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to za tajemniczy producent głośnika?

  • 0

    6. ~;Domelo  2008-02-28 15:15:51  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    kowalszczyk widac ze kompetnie nie masz wiedzy . Bang i olfusen to najlepsze naglosnienia . Montowane naprzykalad w audi a8 ;D

  • 0

    7. ~....  2008-02-29 23:23:10  host: 77-253-197-128.adsl.inetia.pl

    Beng & Olufsen to znany i ceniony producent audio nagłaśnia nowe audi w wyzszych seriach ale w telefonie ciekawe czym to sie rozni... pewnie niczym...

  • 0

    8. ~sa  2008-03-17 15:31:12  host: chello081018207204.chello.pl

    Oj różni się, różni. Przekonajcie się z resztą sami.

  • 0

    9. ~krupnik  2008-05-16 23:00:10  host: 178.13.inds.pl

    mama mama kup mi tego telefona bo pierdne !

  • 0

    10. ~xxxxx  2008-06-17 23:14:24  host: 213.155.189.10

    chciałabym sobie ten telefon kupic ale boje sie ze bedzie mi sie rysował tak jak poprzednie modele samsunga. kilka dni i wygladały jakby je ktos ze dwa lata uzywał. Dlatego powaznie sie zastanawiam, ale wizualnie jest przesliczny....

  • 0

    11. ~f&f  2008-08-27 21:35:40  host: public-gprs52400.centertel.pl

    telefonik fajny, jest przeslooodki :):) uzywam go juz 3 miesiace i jestem zadowolon, wyswietlacz ma 16 mln to jest pomylka!!

  • 0

    12. ~li5u  2008-11-08 23:25:12  host: 78.145.17.190

    kopiłem ten telefonik z O2 i jestem bardzo z niego zadowolony dorzucili mi do niego kartę mcrosd 2gb ogólnie bardzo fajny telefonik i dostał nagrodę za najlepszy odtwarzacz muzyczny polecam

  • 0

    13. ~kamil  2008-12-03 19:46:50  host: cgi151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej kupiłem ten fonik jako nowy 2 dni temu (01.12.2008:-D) z O2 Ktos kupił i przywiózł do polski.. telefon zajebisty, nawet nie myślałem ze go kupie. Wczescniej miałem samsunga l760 i powiem tak, zdjecia w f400 nieporównywalnie lepsze i ogromny + ze ma flesha, (ale nie działa jak latarka- niestety) muza gra boska, kolega ma 5300 i u mnie lepie gran niz u niego:-P. Co prawda troche gorszajakosc nz w noki n95 ale przynjamniej f400 nie muli i jest mniejszy, a co najwaznieszcze cienszy. Bajerem jest to ze slider w 2 strony sie przesuwa. NIESTETY z wrzuceniem gier jest probem szukałem n angielskich forach( bo na polskich nie ma) jak rzucic i nie pisza, znalazłem tyko 1 posta gdzie pisało ze wrzuca sie tak samo jak w l760. A nie wiem cy wsystkim powrzechnie wiadomo jest bardzo trudno wrzucic na l760, u700 itp(moje zdanie,miałem l760 poł roku i ani razu mi sie nie udało. NIE wiem niby sa instrukcje ale albo kopm nie wyszuka albo cos,,, szkoda gadac. Ogulnie telefo w skali 1-10 oceniam na 9,5 poniewaz mogła by byc "normalna" java (tzn jak w sony ericssonach lub nokiach) ale tak to telefon LUX a ten joy sie jeszcze kręci dopiero Bajer pozdrowonka dla wszystkich użytkowników F00!!!!!!!!!!! the best of all!!!!!!!!!!

  • 0

    14. ~uy  2009-03-22 20:58:11  host: 80.50.55.114

    Czy on jest głosny??? A tak w ogule jaki jest najgłosniejszy telefon???

  • 0

    15. ~olo  2009-04-03 22:19:50  host: 94.196.12.241

    Ja tez chce sobie ten fon kupic tylko ze niewiem co wybrac to czy LG KU990 "Viewty"? Poradzi ktos??

  • 0

    16. ~  2009-05-31 09:45:12  host: abbs146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mógłbym prosić żeby ktoś kto ma telefonik już długi czas opowiedział o nim wyczerpująco. Z góry dzięki

  • 0

    17. ~do 16  2009-06-20 19:09:48  host: cgn157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon juz 7miesiecy, i ten dłuugi opsi- kamil to ja jtestem, i nadal zdania nie zmieniłem, takze telefon jest siwetny. Jezeli chodzi o foty wzioł bym vivety ale jesli o reszte, styl, muzyke itp to F400 jest to naprawde swietny telefon. Jak dla mnie ma troche niewygodna klawiature- ale dzieki temu ograniczyłem sms i płace mniej sa tego jakies + jak narazie nie spotkałem głosniejszege fona od teho. Nokia N95 i 5300 odpadaja przy niej- a one maja opinie głosnych. Duzo basu i stereo to jest to:-) i no wkoncu podwójny slider:-) supppper. Pozdrawiam.

  • 0

    18. ~korni  2009-10-29 11:54:08  host: aaym193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma wam bateria??

  • 0

    19. ~Adrianek 134  2009-12-04 11:16:55  host: mtan99.alfanet24.pl

    Kolego , Nokia to nie plastik chyba że te tanie modele... Za porządny tel. Noki trzeba dzisiaj zapłacić... A ten samsung jest niczego sobie , ma większość wymaganych funkcji no i gadżet z głośnikiem:)

  • 0

    20. ~vixa  2009-12-26 18:59:32  host: air13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostalam kilka dni temu ten telefon i musze przyznac ze JEST SZAŁ! naprawde, pooolecam.

  • 0

    21. ~oki  2010-09-26 10:14:52  host: chello087206203254.chello.pl

    telefonik iest zajefaje

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet