Samsung SGH-F330 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-F330 Opinie o Samsung SGH-F330

Samsung SGH-F330

w sumie: 72
  • 0

    1.  2008-03-15 17:55:34

    nonono... Fajny telefonik... Może go wezmę w playu... dopłace ale trudno... Oby głośno grał

  • 1

    2.  2008-03-18 19:51:32

    Czy ten fon ma na pewno flesza?? Bo jak patrze w googlach na zdjęcia to nie widać flesza... jest tylko aparat i takie szkło odblaskowe...(lusterko) Ktoś mógłby się wpowiedzieć na temat muzyki?? i czy można dać długie filmy...? (np. 2 godzinne)

  • 0

    3. ~Play Boy  2008-03-19 16:06:31  host: edk67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    flesza niestety nie ma, to jest lusterko:P filmy można nagrywać maksymalnie 1 godzinne, a oglądać jakie chcesz, do telefonu możesz włożyć kartę pamięci do 4gb Pozdrawiam miłego kozstania :)

  • 1

    4. ~ztomix  2008-03-31 20:50:12  host: 213-238-84-24.adsl.inetia.pl

    A AF albo coś w tym stylu jest? Jeśli nie ma to czy aparat chodzi płynnie?

  • 0

    5. ~an  2008-04-07 22:38:06  host: bza244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tragedia. Menu operatora - niemodyfikowalne. Blokada dotykowej klawiatury tylko na jednym klawiszu! Po włożeniu do torebki lub do kieszeni - po chwili sam sie uruchamia, a że internet jest właśnie pod jednym z dotykowych - sam sobie surfuje po necie. Niestety potrafi równiez sam nawiązywać połączenia czy niespodziewanie usunąć ważny plik. Pieniądze wyrzucone w błoto. Jutro idzie do komisu.

  • 0

    6. ~Marie  2008-04-13 02:01:28  host: 195.136.186.5

    Ja mam pytanie: rowniez zastanawiam sie nad tym tel.w Play'u;) czytam, ze to typowy tel.do sluchania muzyki...jednak mnie akurat ta f-cja tak bardzo potrzebna nie jest, bo mam dobre mp3 z radiem. Jednak zalezy mi na wideorozmowach, dobrym aparacie i wyswietlaczu:) Czy ten tel. spelnia DOBRZE podstawowe f-cje telefonu?:P bo tel.jako bajer raczej mi nie potrzebny, musi byc funkcjonalny:) Z gory dziekuje za odp.

  • 0

    7. ~dave  2008-04-19 14:40:41  host: cyx5.internetdsl.tpnet.pl

    nie bedzie glosno gral, zobacz jaki ma glosnik...

  • 0

    8. ~  2008-04-26 19:25:06  host: dvp84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Marie, wyświetlacz jak to w Samsungu - the best! Aparat - no cóż, tutaj polecam rozejrzeć się za innym telefonem. Ogólnie telefonik ciekawy i za kilka dni wpadnie mi w łapy razem z abonamentem w Play... :P

  • 0

    9. ~samsung fun and play  2008-05-04 19:01:00  host: abgt114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co nie którzy chcą zajefajny telefonik bawiłem sie nim nawet głośny łatwy w obsłudze i zaj. ja obecnie od roku mam samsunga z400 i nie nażekal lecz bardzo polecam samsungi pzdr:-D

  • 0

    10. ~kokoR-k  2008-05-08 11:22:54  host: 138.176.stk.vectranet.pl

    a ja jestem szczesliwą posiadaczką tego telefonu :) i jestem baaardzo z niego zadowolona :) POLECAM SZCZERZE :)

  • 0

    11. ~alex  2008-05-19 20:25:49  host: acdo172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak bateriaile trzyma a jak bateria ile trzyma dni?i czy nie ma blokady klawiszy?

  • 0

    12. ~BoLiLoL  2008-06-01 20:30:08  host: dvi209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik ciekawy. To moj drugi model Samsunga. Plusy: + genialny, duży wyświetlacz + szybciutki internecik 3g + dobra jakość muzyki (radio, mp3) w tym także dołączonych do telefonu słuchawek + bajeranckie dotykowe klawisze + łatwa obsługa + stabilność działania - coś takiego jak reset czy zawieszenie się telefonu nie wystąpiło ani razu + małe rozmiary, lekkość, solidność slidera (mechanizmu otwierania) + wystarczająco głośne dzwonki Minusy: - aparat, brak lampy błyskowej (ale to model muzyczny, więc nie ma się co dziwić) - klawisze dotykowe nieraz dokuczliwe - duża powierzchnia szklana z przodu- aż prosi się o zabezpieczenie telefonu w futerale... (pojawiają się ryski od trzymania aparatu w kieszeni, no ale to taka moda "lusterek") - wibracje mogły by być ciut mocniejsze Telefoni polecam, solidny, ma kilka smaczków (np. choćby dużo ustawień alarmów). Bateria trzyma od 1 dnia (intensywne mp3, giercowanie, korzystanie z neta) do 4 dni (telefon leży sobie spokojnie i służy "tylko" do smsowania...) - jednym słowem standard.

  • 0

    13. ~  2008-06-06 12:56:18  host: gpu10.internetdsl.tpnet.pl

    Wszystkie samsungi to szit i tandeta, plastikowe zabawki, ktorcyh jedynym przeznaczeniem powinno byc lezenie w domku lalki barbi. Jedyny ladnie wykonany samsung jakiego widzialem to G800, ale to rowniez przerost formy nad trescia, dobry aparat (blade kolory) i nic wiecej,a telefon to wielka cegla. Czekam zeby sie pobawic G810, moze to wkoncyu bedzie cos ciekawego.

  • -1

    14. ~crea  2008-06-13 21:40:22  host: ip134-83.vf.pl

    czy ten telefon ma TV out

  • -1

    15. ~  2008-06-20 11:27:56  host: ip134-83.vf.pl

    fajny ale na pewno nie ma lampy błyskowej a moje pytanie czy ma wyjście TV??

  • 0

    16. ~goofy  2008-06-24 22:45:24  host: w3cache.sistbg.net

    Ech, nie wiem czy mam kupowac tego samsunga. Nie ktorzy pisza ze komorka moze sie sama odblokowac i wbic do internetu, krotko trzyma bateria, glosniki nie sa wystarczajaco glosne. Inni natomiast pisza ze jest zajebisty, fajnie wyglada, ma tzw. lusterko, fajny wyswietlacz. Nie wiem czy kupic. Zobaczae jeszcze. Zastanawiam sie nad sony ericsoonem w660i, ale zabaczymy co przyniesie czas.:) Jutro ide do salonu :P

  • 1

    17. ~annie  2008-06-25 13:41:21  host: ehp183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HELOŁŁ:) Mam pytanko... Czy orientuje się może ktoś, ile mniej więcej kosztują karty pamięci do tego tel. w przedziale od 1GB do 4GB?? Z góry dziękuję za odp.;):) POZDRAWIAM:)

  • 0

    18. ~goofz  2008-06-25 18:21:10  host: w3cache.sistbg.net

    siema! Kupilem dyisiaj te komorke i jest na prawde yajebista. Polecam ja serdecnie wsyzstkim. Nie yatanawiajcie sie nad innzmi, bierycie ta i tzle. Aparat jest dobrz, glosniki w komorce tey yajebiste. W ogole komorka jest yajebista. Bierycie ja i tzle!!!!!!1!

  • 0

    19. ~mktiger  2008-07-11 09:29:55  host: 088156146184.srg.vectranet.pl

    aparat w telefonie niespecjalny - bardzo dlugi czas od nacisniecia przycisku do zrobienia zdjecia, jak ci reka drzy nie rob zdjec, dotykowe klawisze - kiepski pomysl - bardzo czule, problem z odrzuceniem przychodzacych polaczen - nie ma klawisza odrzuc - trzeba zsunac telefon lub wcinac odblokuj(??) nastepnie anuluj, bateria 4 dni to standard?? jak dla mnie to bardzo krotko - nieuzywany telefon powinien trzymac tydzien, pamieci na allegro 2gb od 10zl + przesylka

  • 0

    20. ~  2008-08-14 19:07:13  host: public-gprs58864.centertel.pl

    mam ten tel 3 dni i jestem z niego zadowolona jak na razie ;)ale zauważyłam już 1 wade co do aparatu... wystarczy że lekko rusze ręką i już całe zdjęcie rozmazane ;(

  • 0

    21. ~Raf  2008-08-15 23:32:36  host: aasn139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Plusy: Sper wyświetlacz + świetny wygląd + przymyślane funkcje + Odtwarzacz Mp3 bez zarzutu Minusy - Potrzeba przyzwyczajenia do klawiszy dotykowych - mechanizm slidera po paru dniach złapał luz i troszke trzeszczy - slaby stabilizator obrazu przy robieniu fotek (wychodza czesto rozmazane) Ogólem Fajny telefon, jak kazdy ma wady aczkolwiek polecam!

  • 0

    22. ~koko  2008-08-20 12:09:04  host: 138.176.stk.vectranet.pl

    gra bardzo glosno:) dlugo trzyma bateria, super jakosc odtwarzania mp3 jednym slowem mam ten telefonik i jestem z niego w 100% zadowolona :)

  • 0

    23. ~Sylwia  2008-08-30 01:36:45  host: abno206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie zakupiłam sobie ten telefon i jestem zadowolona. Spełnił moje wymagania w 100%. W dodatku mogę go ładować bez ładowarki dzięki wejściu USB:) Zdjęcia robi ładne. Muzyka odtwarzana jest nieco głośniej niż w innych Samsungach i jest o niebo lepszej jakości. Jeśli chodzi o wizualny wygląd telefonu wewnątrz [menu]-Pełen podziw. Świetnie wszystko pomyślane. Negatywnie nastawiam się tylko na baterię, której wytrzymałość we wszystkich Samsungach z baterią Li-Ion jest znikoma. Cóż, zobaczymy:) Jeśli o mnie chodzi było warto!:)

  • 0

    24. ~ewcia  2008-08-30 02:16:45  host: chello084010213213.chello.pl

    mam takie pytanie. moj chlopak kupil ten telefon i jest strasznie cichy... prosze o szybka odpowiedz :) bo powinien chyba byc glosny w koncu to muzyczny telefon ...

  • 0

    25. ~iza  2008-09-06 20:31:28  host: 213.25.140.254

    powiedzcie jak odblokować kontakt w telefonie niechcący mi się kliknęło i zablokowałam numer jednej osoby i niemoge tego przywrócić

  • 0

    27. ~Saipek  2008-09-29 19:19:46  host: kozia-b-sko81198223077.c198.msk.pl

    najpierw sprobuj z przyciskiem z boku a potem jaki masz jaki masz profil w twl ustawiony a na koncu w ustawieniach bo jak juz niektorzy wspominali to tejefon jest glosny sama go mam i jestem bardzo zadopwolona pozdrawiam

  • 0

    28. ~  2008-10-06 19:35:19  host: ackt225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma flesza

  • 0

    29. ~monika  2008-10-25 12:23:32  host: 80.244.135.26.mielec135.ptc.pl

    "mam takie pytanie. moj chlopak kupil ten telefon i jest strasznie cichy... prosze o szybka odpowiedz :) bo powinien chyba byc glosny w koncu to muzyczny telefon ... " podbijam, tez jestem ciekawa bo slyszalam ze ma ciche dzwonki, za ciche ;-/

  • 0

    30. ~  2008-11-13 17:04:03  host: 77-253-246-120.adsl.inetia.pl

    no rzeczywiście jest cichy(jeśli chodzi o odtwarzacz) chyba że można jakoś zrobić głośniej ale jeszcze nie odkryłam jak...

  • 0

    31. ~bunia  2008-12-15 16:23:11  host: apn-77-113-157-157.gprs.plus.pl

    ja równiez mam ten telefon , moim zdaniem zdjęcia robi w bardzo dobrej jakości , dotykowy- czyli to o co mi chodziło , świetne (białe i fioletowe menu) odtwarzacz równiez spełnia moje oczekiwania. 100% wszystkiego w dobrej jakości.

  • 0

    32. ~Marta  2008-12-17 16:24:46  host: abvp78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgadzam sie jeden wielki szit mam go już 2 miechy....pojawiły mi sie na wyświetlaczu 3 niebieskie kropki które przeszkadzają w użytkowaniu,cicho gra aż za cicho, wideorozmowy eeeeh szkoda gadać już wole se t650i. nie polecam

  • 0

    33. ~agusiek.:d  2008-12-21 18:53:37  host: bvn245.internetdsl.tpnet.pl

    ej mam pytanie, zbliżaja się swieta a ja znalazłam prezent właśnie ten teelfon z sieci play. i chciałabym zapytać czy on jest dobry i czy moglibyście mi wypisać + i -.? proszę. bo nie wiem czy te klawisze dotykowe sa fajne i przydatne czy okropne. prosze odpiszcie i z góry dziekuje za odp. ;*

  • 0

    34. ~mateusz  2008-12-27 22:51:52  host: cvn90.internetdsl.tpnet.pl

    to mowicie ze ciocho chodzi??

  • 0

    35. ~Dominika  2009-01-01 14:22:23  host: public59364.xdsl.centertel.pl

    Noo ja nie do końca zgadzam się z niektórymi wymienionymi tu opiniami. Telefon nie jest aż tak bardzo cichy, ale jak na muzyczny może grać troszkę głośniej. Nie jest bardzo źle. Aparat ? Zależy od oświetlenia i czy obraz jest w ruchu. Czasami się rozmazuje. Należy wtedy dobrze ustawić aparat i nie potrząsać nim. Dziwi mnie tylko to, że mój telefon tak jakby nie odczytywał pamięci. Ani jeden giga ani dwa. Wszystko automatycznie przechodzi na telefon i po krótkim czasie wyświetla się: brak pustej pamieci ;/ Co należy w tym momencie zrobić ?

  • 0

    36. ~Laleczka  2009-01-07 13:53:42  host: 212.160.172.70

    WITAM WSZYSTKICH!!!! Od miesiąca mam ten telefon. Dostałam go od mojego męża na rocznicę. Jestem z niego bardzo zadowolona. Wzięłam go w Playu mix 25 zł/na 36 miesięcy. Kosztował tylko 1 zł. Z wygladu jest eleganckim typowym kobiecym telefonem. Nie polecam go dla mężczyzn mój mąż ma problemy z obsługą. Bardzo delikatne czółe przyciski dotykowe ciekawa płaska klawiatura numeryczna. Aparat robi dość łsdne zdjęcia ma dużo kolorów. Trzymam go w torebce i wcale się nie odblokowuje. Jedyna wada to jak się słucha muzyki bez słuchawek to jest ona cicha, ale za to przez słuchawki daję ładnego kopa :-). Posiada blokadę prywatności kodem czyli np. do skrzynki wiadomości można wejść tylko po wpisaniu kodu użytkownika. Polecam dla kobiet, które mają zazdrosnego męża lub chłopaka. Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego telefonu i nie przejmujcie się negatywnymi opiniami innych bo po prostu pewnie nam zazdroszczą :-)

  • 0

    37. ~Laleczka  2009-01-10 14:31:19  host: 212.160.172.70

    MAM PYTANIE CZY TEN TELEFON POSIADA JAKIEŚ GRY BO NIE MOGĘ ZNALESĆ W RAZIE CZEGO CZY MOGĘ JE GDZIEŚ ŚCIĄGNĄĆ? PROSZĘ O POMOC. PRZESYŁAM BUZIAKI W TE ZIMOWE DNI ;-)

  • 0

    38. ~  2009-01-28 20:47:42  host: system8589174223.ptvk.pl

    Kurde fajny fon i wogóle ale nie mogę wyciszyć tych klawiszy no to jest strasznie irytujące ktoś wie jak to zrobić ?????????????

  • 0

    39. ~tak właśnie  2009-01-28 20:52:28  host: system8589174223.ptvk.pl

    jak sie wycisza te klawisze ????????????????

  • 0

    40. ~Głowa  2009-01-28 21:16:02  host: gw-slowianska21.iweb.pl

    wiecie dla czego jest odblokuj ?! dla tego zeby dotyk nic nie nadusil !!! najpierw pomysl zanim cos napiszesz !!!

  • 0

    41. ~Angela  2009-01-31 20:49:36  host: akq85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten Telefon Od września.Jest Ok.Bardziej muzyczny. Jest kilka minusów : Zacina mi się i czasami nie otrzymuje wiadomości Nie można zmienic karnacji Zła jakośc zdjęc cięzko ustawia się NA PRZYKLAD JAVA itd no ale telefon ładnie się prezentuje. ;)

  • 0

    42. ~Cherly  2009-03-04 18:23:55  host: host-62-141-206-244.swidnica.mm.pl

    mam go od kilku dni. może nie gra głośno ale na słuchawkach daje. !. polecam kobietom,

  • 0

    43. ~  2009-03-26 01:09:03  host: 3.ozd.airbites.pl

    mam tez i bardzo chetnie polecxam

  • 0

    44. ~  2009-04-15 13:27:35  host: ip-83-2-166-160.profnet.com.pl

    fajny jest ten telefon

  • 0

    45. ~Angiee ;**  2009-04-19 20:40:28  host: ijf186.internetdsl.tpnet.pl

    chce kupic ten telefon w play'u i wiem ze to glupie pytanie .. xd .. ale gdzie on ma dotykowe klawisze ?xD prosze o odpowiedz jak najszybciej..;*

  • 0

    46. ~Domii$  2009-04-22 16:51:57  host: 87-205-188-167.adsl.inetia.pl

    mam pytanko.Ile mniej więcej będzie kosztowało ściągnięcie sim locka z tego telefonu?I czy te klawisze dotykowe są wielka wada?

  • 0

    47. ~  2009-04-28 08:03:18  host: pc0159.ebeskidy.pl

    ten telefon nie ma flesha ! pic na wode! taki sam jak L760 L760 jest głosniejszy od tego! ten niby jest muzyczny a tu guzik pociskaja ludzia kit !

  • 0

    48. ~krzys  2009-05-29 11:39:09  host: chello089076199217.chello.pl

    podpowiedzcie mi jak zmienic w tym fonie funkcje przyciskow dotykowych zwlaszcza Olaynet

  • 0

    49. ~mmm  2009-06-23 19:37:39  host: chello089075166238.chello.pl

    hej, słuchajcie bardzo poważnie zastanawiam się nad kupnem tego telefonu lecz przeraża mnie fakt ,że będzie się sam odblokowywał? czy nap;rawde tak łatwo się odblokowywuje? czy przyciski dotyku się zacinają, prosze o szybką odpowidź:)

  • 0

    50. ~ja taki mam  2009-07-15 14:23:14  host: client-iconnect-677.walbrzych.dialog.net.pl

    oj bardzo latwo go odblokowaac wystarczy obojetnie ktory dotykowy klawisz wcisnac pozniej tylko ok a latwo sie na niego natknac jest wypukly i na samym srodku wiec bez wiekszego problemu telefon samm sie moze odblokowac

  • 0

    51. ~Kamila.  2009-08-06 18:56:43  host: abfi72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem jest boski. Bateria trzyma długo, wszystko chodzi ładnie. Blokuje się i nie odblokowuje. Gra głośno. Aparat też robi dobre zdjęcia. Co tu chccieć więcej;)

  • 0

    52. ~tomeczek  2009-08-07 12:03:37  host: apn-77-114-197-64.dynamic.gprs.plus.pl

    ja taki telefon mam i mi wyskakuje bład aparatu co zrobic?????

  • 0

    53. ~angie  2009-09-15 13:02:51  host: nat208-246.lexell.com.pl

    telefon jest do kitu.. kupiłam go w mixie w play i jestem nie zadowolona .. miałam go jakies 2,5 miesiaca i sie rozwaliła ładowarka. oddałam do naprawy na gwarancje po czym wrocił nie naprawiony i stwierdzone zostało Uszkodzenie płyty głównej i naprawa kosztowałaby tyle co nowy telefon. do kitu. dotykowe klawisze są denerwujace bo nie reaguja czasami . serwis do kitu . NIE POLECAM !

  • 0

    54. ~SAMSUNG  2009-10-07 15:30:48  host: 78.41.26.229

    o czym wy piszecie nie ma to jak druga odsłona PIXON 8,2 aparat a nie jakies 2.0

  • 0

    55. ~Marta,,  2009-11-21 18:13:22  host: 188.33.51.17

    Mam ten telefon już rok,, no i niepsuje sie, nie wiesza. Ale strasznie szybko sie nudzi. jest cichy . i robi bardzo słabe zdjęcia.

  • 0

    56. ~  2009-11-23 11:38:06  host: aeey57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, jak wyłaczyc dzwieki klawiszy w tym telefonie?

  • 0

    57. ~różowa  2009-12-02 19:21:31  host: vo3.internetdsl.tpnet.pl

    hej :) mam pytanie, czy może ktoś z Was orientuje się, czy do tego modelu ( samsung F330) są różowe obudowy? proszę o szybką odpowiedź

  • 0

    58. ~radziu mieszkowice  2010-01-27 14:57:19  host: mzc17.internetdsl.tpnet.pl

    co wy chcecie od tego fona zaje ...... jest nie mam zadnej uwagi co do niego

  • 0

    59. ~weronika  2010-03-06 16:32:08  host: hyp-net-73-2.lodz.msk.pl

    jak można zmienić dźwięk esa ?

  • 0

    60. ~susek  2010-03-15 09:44:06  host: adso127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos moze ja mam zmienic ustawienia internetowe ??

  • 0

    61. ~karolina  2010-04-09 17:35:15  host: user6-178.satfilm.net.pl

    Ludzie ! Wpisałam sobie hasełko na SMs'y i kontakty i kurde zapomniałam. Wiecie jak złamać blokade ? czy wgl da sie jakos to zrobic? POMOCY !!

  • 0

    62.  2010-08-06 12:22:57

    co do tego hasla na sms i kontakty to niewiem czy da sie łamać ale sądze że nie

  • 0

    63.  2010-08-06 12:29:16

    dzwięk esa można zmienić w ustawienia potem w profile jeżeli jesteś na profilu normalnym klikasz lewy przycisk pojawia się lista z boku ekranu klikasz na edytuj jeżeli kliknołeś na edytuj kliknij na prawy,biały klawisz.jak naciśniesz klawisz pojawi się ustawienia sms i tam morzesz zmienić dzwiek jak nirozumiesz to moge to napisać w punktach.

  • 0

    64. ~Zasowolony  2010-08-19 13:39:49  host: cmpc-084-205-021-113.cnet.gawex.pl

    Nie wiem co macie tego telefonu,mam go jakis rok i nie zauwazam zadnych uwag zalozmy z dotykowymmi klawiszami jezeli nie umiecie sie nim poslugiwac to sprzedajcie go a nieszczekacie ze telefon jest do bani polecam ten telefon

  • 0

    65. ~  2010-09-16 20:06:27  host: 88-199-232-226.tktelekom.pl

    porażka niue braćtego telefonu sma sie net włącza menu nie modyfikowalne cichy i prawie nic nie działa nawet problemy zeby z bluetooth znależć

  • 0

    66.  2010-09-21 14:19:15

    Mam jeden problem z numerem 60128 bo zżera mi codzienie po 1,22 czy wie ktoś jak to wyłonczyć próbowałem wysłać sms o treści STOP PREZENT ale to nic nie dało da się to wyłonczyć prosze o pilne powiadomienie

  • 0

    67.  2010-11-06 14:46:27

    ja także jestem zadowolona z tego telefonu, mam go już z półtora roku. ale czy ktoś może wie, jak się go formatuje?

  • 0

    68. ~Pheebsik  2010-12-26 17:06:36  host: dwi77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W ogóle nie polecam :/ Mam go i żałuję. Mogłam kupić głupią nokię.

  • 0

    69. ~rambo  2011-01-16 22:03:00  host: 84.38.95.253

    da sie wyłączyć certyfikat ?

  • 0

    70. ~pozytywny  2011-02-21 16:57:36  host: bat233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ma mten fon i zeby z niego korzystac trzeba sie oswoic. mam go juz poltora roku i jak dla mnie dziala bez zarzutu. nie scina sie, jest niezawodny. trzeba tylko uwazac jesli chodzi o baterie bo szybko sie wytraca. jesli checie tego fona to gdzies gdzie zasieg bedzie caly czasd i silny bo ja mieszkam na zadupu i jak jade do miasta to ok ale poza miastem szukanie sieci zrzera za duzo energi

  • 0

    71. ~jachu3stachu  2011-03-05 14:57:10  host: host-94-141-132-22.cable.fordon.turmak.pl

    mam ten telefon o 3 lat ;d jest spoko ale ma 2 wady : te klawisze dotykowe wchodza na neta i kase pobiera a aparat wystarczy ze lekko porusze telefonem i id razu wszystko sie rozmazuje ;/

  • 0

    72. ~patriko13  2011-10-02 12:41:04  host: user-46-113-35-51.play-internet.pl

    jak dla mnie spoko dobra jakość muzyki jest głośny, i ma fajne rzeczy do przerbiania zdjeć ale bateria trzyma tylko 3 dni prz średnim użytkowaniu i *** kodek 3gp o rozdzielczości nagrywania 176x22 to dno...

  • 0

    73.  2011-10-22 23:26:21

    Mam ten telefon. Jest głośny, ale jak sie nagrywa wideo to widac piksele. I te dotykowe klawisze szybko się psują. Nie polecam tego telefonu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet