Samsung SGH-F250 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-F250 Opinie o Samsung SGH-F250

Samsung SGH-F250

w sumie: 109
  • 0

    1.  2007-12-12 11:29:20

    taki slaby wyświetlacz żałosne

  • 0

    2. ~  2007-12-12 14:24:36  host: user26.218.udn.pl

    Świetnie wygląda, ale funkcje i parametry są dobre są dla moich rodziców ;)

  • 0

    3.  2007-12-12 17:44:09

    5200 w innej obudowie i z gorszym wyświetlaczem

  • 0

    4.  2007-12-12 17:52:52

    Normalnie E250 w innej obudowie...

  • 0

    5. ~nestea55  2007-12-12 17:56:31  host: host-550b7e66.sileman.net.pl

    Z wyglądu nawet fajny, ale za to parametry jego słabe :P

  • 0

    6.  2007-12-12 17:57:33

    ato co??? następca e250???

  • 0

    7. ~znawca  2007-12-12 18:23:19  host: 77-253-133-70.adsl.inetia.pl

    128x160 i 2 cale??!! Ludzie nie róbcie sobie żartów. Przynajmniej znajomym można będzie pokazać wszystkie swoje pikselki :)Samsung schodzi na psy... I pomyśleć że to telefon za 200 oiro! Dziękuje wysiadam - k750 rulez - stare ale jare!! Pozdro dla znawcy i drugiego znawcy :D

  • 0

    8. ~;Domelo  2007-12-13 13:31:02  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    jak sie patrzy na fotkach to pieknie ale jak sie patrzy na rozdzialke wyswietlacza to tragedia ;/ kiedy samsubg robil super wyswietlacze a teraz ?? ZALAMKA . Teraz na wyswietlaczu 2 cale musi byc rozdzialka minimum 176x220 a nie 128x160 Samsung przesadza a tak sobie go chwalilem ( ta marke)

  • 0

    9. ~sinn  2007-12-14 14:03:17  host: aaaz185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taka rozdziałka na 2 cale? żarty? :D

  • 0

    10. ~coś  2007-12-17 15:50:13  host: xdsl-14275.wroclaw.dialog.net.pl

    lol naprawde 128x160 ? XD

  • 0

    11. ~ebi16  2007-12-24 20:11:05  host: chello089076044218.chello.pl

    niezła tylko wygląd przeciętny daję 9 ;]

  • 0

    12. ~Krz  2007-12-28 20:58:47  host: bua57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wyświetlacz żywcem wyjęty z e250, obudowa wyjęta z j600 z małymi dodatkami, tylko 1.3 mpix (ale dobrze że nie VGA ) i tylko 128-160. No no, samsung mnie zaszokował ;-(

  • 0

    13. ~Kara  2008-01-03 18:35:22  host: host-81-190-196-138.gizycko.mm.pl

    ta ciekawe ile kosztuje;/ a wcale nie jest taki suuper ;/ obudowa ehh no ladna ale pewnie szybko bedzie sie rysowalale + za duzy wyswietlacz (ptzynajmniej taki sie wydajee)

  • 0

    14. ~  2008-01-17 14:09:13  host: host-d9ada3e1.elsat.net.pl

    no tak, ale ten telefon ma być tani, przede wszystkim, parametry nie powalają.

  • 0

    15. ~bartii  2008-02-08 23:08:55  host: xdsl.086.c90.petrotel.pl

    haha jasne 5200 w innej obudowie a to dobre a od kiedy to ta nokia ma edge albo 1,3 mpx jak ktos nie miał telefonu w rekach to niech sie nie wypowiada bo nic nie wnosi do rozmowy lub tego co piszemy ważne jak jest w realu

  • 0

    16. ~Iwka  2008-03-21 10:44:26  host: cuh58.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tam wolę SE W200i :P

  • 0

    17. ~Irma  2008-04-23 19:26:06  host: dwn32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tyle kasy za takie gówno.To tylko w Erze takie ceny.Poprawcie zasięg bo macie tragiczny.Era do dupy.

  • 0

    18. ~someone  2008-05-22 16:58:36  host: gth66.internetdsl.tpnet.pl

    a da się z niego ściągnąć simlocka??

  • 0

    19. ~95  2008-05-25 22:23:01  host: eni146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zal tego telefonu xD

  • 0

    20. ~  2008-05-28 18:11:59  host: adda47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja myśle ze ten telefon najlepszy nie jest... nie wypowiadam sie jak jest w realu bo go w rekach nie mialem... ale ja mam samsunga j700 i ma prawie wszystko to samo co ten.. oczywiscie paroma szczegolami sie rozni i wygladem... ale rawie to samo..

  • 0

    21. ~alispeed  2008-05-28 23:33:43  host: inet20909ni-3.eranet.pl

    wygląd bardzo ładn ale 128 x 160 na 2 cale śmiech obciach do 2 cali to 240x320 jak w Sony Ericsson

  • 0

    22. ~ja  2008-06-06 15:13:29  host: abnl144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do alispeed...yen Twoj sony ericsson to sie nadaje na ryz...poprostu samsung wypuscil tani telefon ktory za 2 miesiace bedzie za 1pln. a te 240x320 "jak w sony ericsson" to poczytaj sobie gosciu jakie samsung wprowadzal phony...d600,b600,i kilka ostatnich.Samsung juz bardzo dawno temu uzywal 240x320:).

  • 0

    23. ~p.  2008-06-06 16:09:58  host: dynamic-62-87-227-111.ssp.dialog.net.pl

    a mi się bardzo podoba ^^ i zamierzam kupić taki. (:

  • 0

    24. ~Kub  2008-06-18 22:00:40  host: host-89-228-84-209.olsztyn.mm.pl

    bardzi fajny telefon, polecam ;S

  • 0

    25. ~madlen  2008-06-20 19:56:24  host: inet20909ni-3.eranet.pl

    ale kupować czy nie?bo ja mam teraz rozpinke... czy może lepiej wziąć LG shin'a?:)

  • 0

    26. ~Pragnący dobrze poradzić!  2008-06-25 21:26:03  host: cmh98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do: madlen: Proponuję Ci kupić oba te telefony: LG Shine i Samsung SGH F250. Tylko w ten sposób zorientujesz się, który aparat będzie dla Ciebie optymalny! Po przetestowaniu sprzedasz jeden z nich i rozpinka wyleczona! ŻYCZĘ MIŁEGO ZAKUPU!!!

  • 0

    27. ~anulla  2008-06-28 11:38:42  host: 80.50.54.10

    a ja kupiląm ten fonik własnie samsung f250 i jestem zadowolona z niego

  • 0

    28. ~Martyna  2008-06-28 21:34:55  host: djw150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest spoko, ale dla mało wymagających. 1,3 Mpix to nie dla mnie :) ja wolę Samsunga D900i. Cudeńko. D900i w Erze kosztuje 1049 zł., moim zdaniem warto zainwestować ;) pozdro. ^^

  • 0

    29. ~wis  2008-06-28 23:59:19  host: actj228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez sie zastanawilam nad shine ale jak go zobaczylam w salonie to juz musial byc moj x).Powiem tak wyswietlacz to pikuś w porównaniu do menu ( czy og. motywu) no i motywów nie można zmieniać... Ale cena, wygląd zew. i duża pojemność karty nadrabiają... ( bez karty ani rusz )

  • 0

    30. ~brak  2008-07-07 21:33:06  host: eka74.internetdsl.tpnet.pl

    nie moge was zczaić, telefon potrzebny jest do dzwonienia i pisania, ten ma jeszcze funkcje odtwarzacza mp3. Chcecie mieć zajebiste zdjęcia? To się zaopatrz cwelu w cyfrówkę lub lustrzankę ;/

  • 0

    31. ~Mariusz.. !!  2008-07-10 17:47:03  host: cag154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No niby fajny, ale mi cicho gra...nie wiem czemu...wy tez tak macie ? Mam go w kieszeni i prawie go nie slychac..a jak ktos dzwoni to najpierw tak cicho a potem nagle przeskakuje na max glosnosci...chyba cos jest nie tak ?...Tez tak cicho u was dzwoni itp ?? Nie wiem czy On tak ma czy to wadliwy model...ale muzyczny to raczej powinien ostro grac...a On tak cicho...najbardziej mnie bawi ten przeskok...dzwoni ktos do mnie i najpierw zaczyna sie dzwonek tak cicho, a potem nagle robi sie glosniej :-/, napewno nie jest ustawione na narastajaca, normalnie melodia i max ustawienie dzwonka 7 !!!...dobrze wam slychac jak macie w kieszeni i tkos dzwoni(np. dzwonek Jamaica ..cos tam) ??

  • 0

    32. ~  2008-07-24 09:01:31  host: 212.160.172.70

    Ja mam ten telefon i dzwoni mi ok!!! głoesny jest napewno. polecam bardzo fajny telefon, muzyczny z kartą wiec mp3 jest, dla mnie luuz

  • 0

    33. ~Carotka  2008-07-25 14:32:25  host: staticline17203.toya.net.pl

    Do: Mariusz.. !! mam ten telefon od niedawna ale powiem Ci ze u mnie cichy nie jest ale jak go wloze do kieszeni to owszem bo wtedy glosnik jest zakryty....gdy ktos do mnie dzwoni to jest normalnie nie zadne narastajace....ale moze sprawdz jeszcze raz jak masz ustawione. Mam nadzieje ze troche pomoglam :) Pzdr.

  • 0

    34. ~MC  2008-07-26 17:22:30  host: bkx214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też tak mam , z tym ze dzwiek sobie zmieniłem. A wiecie może czy mozna w tym fonie zmienic motyw, dzwiek sms-a i dzwonienia, ale na własny.

  • 0

    35. ~Bryczek  2008-07-29 21:20:47  host: acsh49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też mam od niedawna ten telefon jak Carotka i go wszystkim serdecznie polecam.MC-Wiem że wtym telefonie nie można zmienić motywu bo sam chciałem sobie go zmienić.Co do dżwięku sms-a i dzwonka to można go zmienić tam gdzie jest profil telefonu na swoje mp3-trójki czy co tam tylko chcesz.

  • 0

    36. ~Jacgan  2008-07-29 22:21:00  host: xdsl-195-238-169-203.wist.com.pl

    Witam,telefon kupiłem dzisiaj dla córki.W telefonie można zmieniać dzwięki smsów i dzwonki.Trzeba tylko wgrać lub skopiować z karty pamięci w pamięć telefonu i zmienić w ustawieniach.Co do głośności dzwonków-w menu zmienia się jak chce się słyszeć:czy narastająco,z wibrą czy bez itd.Tel spoko,ogólnie tel multimedialny.Minus,który do tej pory znalazłem to brak lampki błyskowej.Fajne słuchawki do uszne w komplecie.

  • 0

    37. ~Norbi  2008-08-09 15:14:24  host: a14.net152.okay.pl

    Witam. Kupiłem ten tel 4 dni temu , wyswietlacz slaby to prawda , ale mp3 na sluchawkach bije na glowe n'ki , se wm :] aparat tez kiepski , telefon glownie przeznaczony do sluchania muzy. Bryczek i Jacgan , moglibyscie dokladniej opisac jak zmienic dzwonek sms , nie moge do tego dojsc -.-' z góry thx

  • 0

    38. ~Jacgan  2008-08-26 22:08:47  host: xdsl-195-238-169-203.wist.com.pl

    do Norbi-musisz plik muzyczny,który chcesz używać jako dzwonek skopiować z karty pamięci do pamięci telefonu.Później wchodzisz w menu-ustawienia-telefon-profile telefonu-np. Normalny-i tam masz zakładki.Klikasz na Dzwonek połączeń i powinieneś mieć tam zakładkę muzyka ze skopiowanymi plikami (dzwonki czy dźwięki zamiast sms'a).

  • 0

    39. ~xxx  2008-09-20 08:47:56  host: host252.jasman.pl

    telefon fajny, uwazam ze wyswietlacz jest wystarczajacy, jest super pod wzgledem muzycznym

  • 0

    40.  2008-09-25 21:14:44

    oj ludzie ludzie. Co wyście sie uczepili tak tego E250. Ja mam E250 i zamierzam kupić tego. To 128x160 to nie dlatego że Samung lepiej nie umie tylko dlatego żeby nie był drogi! Poza tym E250 nie ma aparatu 1,3! Zamierzam kupić tego fona. Mimo tej samej rozdzielczości. Mam nadzieje że bedzie głośny ;D

  • 0

    41. ~xdd  2008-09-27 13:03:09  host: user-d-240.gb.net.pl

    nie chce mi sie ładować ;|

  • 0

    42. ~Rouxx  2008-10-04 15:58:52  host: cay182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a odtwarza mpeg4 i 3gp?

  • 0

    43. ~elli  2008-10-11 12:54:59  host: eug225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz jakies 2 miesiace. ale nadal nie doszla jak sie zapisuje wiadomosci wyslane. czy ktos moze mi to wytlumaczyc? z gory b. dziekuje ;))

  • 0

    44. ~Paulciaa  2008-10-11 16:21:32  host: public31248.xdsl.centertel.pl

    Ja nie narzekam...u mnie chodzi wszystko bardzo dobrze.Ładuję mi się bardzo szybka co do wyświetlacza to często w ciemnościach używam go jako latarka...to co jest napisane co ma u mnie chodzi baardzo dobrze:))

  • 0

    45. ~Angela  2008-10-12 10:16:06  host: aedi96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Masz coś do E250! Miałam E250 i byłam bardzo zadowolona po za tym że nie można było zmieniać dzwonków na smsa i nie było głośmika! Ale był bardzo fajny.Niestety ktoś mi go ukradł i chce kupić nowy moze mi ktoś polecić jakiegoś Samsunga?!

  • 0

    46. ~ja2  2008-10-14 21:56:14  host: bvt160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od dzisiaj i jest zajebisty:) polecam ....dobry a tani:P

  • 0

    47. ~  2008-10-16 16:05:19  host: host-89-230-133-250.inowroclaw.mm.pl

    Telefon beznadziejny mam go od miesiąca a już 3 razy był naprawiany ( nie działał klawisz nawigacji,bateria trzyma 1,5 dnia chociaż była poprawnie sformatowana,a potem nie przyjmował karty sim )

  • 0

    48. ~SETH  2008-10-23 19:56:21  host: host-217-172-245-106.lodz.mm.pl

    jak go otworzyć?

  • 0

    49. ~aaaa  2008-10-24 18:49:28  host: bax162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria słaba że szok! Ekran to już wogóle!

  • 0

    50. ~Mieschko  2008-10-25 20:28:22  host: c204-121.icpnet.pl

    Super fonik- 11 pkt. na 10 możliwych!!!!

  • 0

    51. ~kis  2008-10-26 15:11:42  host: dynamic-78-8-44-68.ssp.dialog.net.pl

    ale chszanisz ja en telefon mam juz dlugo od 3-4 miesiecy i nic sie mi znim niedzieje jest zarobisty polecam a jak tos niedba too puzniej jest oczywiste ze mu sie psuje

  • 0

    52. ~damian  2008-10-26 19:09:21  host: ark10.internetdsl.tpnet.pl

    po pierwsze era ma swietny zasieg po drugie ten telefon jest zajebisty mam juz go pół roku i jakos nie narzekam chociaz juz mialem 20 telefonów

  • 0

    53. ~lola  2008-10-28 14:26:48  host: axz1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    parametry wam sie nie podobają ?? jakbyście sie przez 2lata męczyli z Nokią 6103-strasznie słabym telefonem, to byście takich głupot nie pisali :/ mi sie ten telefon podoba nie tylko z wyglądu ale i przez funkcjonalność ;]

  • 0

    54. ~  2008-10-31 21:41:21  host: bem167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon, upadł mi na ziemię, dokladniej na piasek, nie ma ani jednej rysy a ekran poszedł i najgorsze jest to ze nie ma do niego części! =/

  • 0

    55. ~wasaty  2008-11-01 14:33:17  host: adcf5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a działa w nim sdhc?

  • 0

    56. ~angie  2008-11-05 20:06:21  host: 088156205055.slp.vectranet.pl

    uwielbiam ten telefon.wczesniej mialam e250 ale niestety ulegl zalaniu i nie dalo sie go uratowac:(a ten jest boski najbardziej lubie w nim dzwiek

  • 0

    57. ~olaf333  2008-11-09 17:50:29  host: public41406.xdsl.centertel.pl

    ja mam tego samsunga i jest bardzo fajny

  • 0

    58. ~w  2008-11-14 16:02:07  host: chello089079102105.chello.pl

    tez Angie mam e 250 ale reraz wole F250 ale nigdy nie sprzedam starego mam jeszcze Samsung J600 i sony ericsona W380i

  • 0

    59. ~  2008-11-22 18:41:20  host: host-79.173.5.232.tesatnet.pl

    Mam ten fonik. Ogolnie może być. Tylko bateryjka trzyma mi niecałe 3 dni. Do kitu ;((

  • 0

    60. ~Ewa  2008-11-27 18:09:44  host: subnet30-80.mikemi.net

    Siemka chce kupic ten fon i nie wiem czy ejst dobry.. tez zalezy mi wlasnie na eskach i dzownieniu przeciez po to jest fon... bajery tez sa fajne .. no ale lepsze to niz zacinajaca sie motorola L6 :P

  • 0

    61. ~toffififi  2008-11-29 22:01:34  host: acuc128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie odnośnie tego samsunga f250 a mianowicie czy można w nim minimalizować odtwarzacz tzn pisać sms-y i słuchać muzyki jednocześnie??????????????????

  • 0

    62. ~Ździsław  2008-12-11 19:37:43  host: aagd165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon świetny, mam od tygodnia i wszystko chodzi jak tralala, tylko aparat barczo czuły na drganie ale ogólnie jest OK. Nie rysuje sie, zależy jak sie telefon traktuje ;) Dla niewymagających ;)

  • 0

    63. ~Żaneta  2008-12-17 08:15:20  host: gcv154.internetdsl.tpnet.pl

    ta racja rysuje się w ciul ja mam go jakiś miesiąc a już jest zajechany do tego tak cicho muzyke odtwarza :( bateria trzyma mi góra 2 dni a na dodatek gdy mam brak baterii nie mogę muzy słuchać:( a sony eriksonach można.

  • 0

    64. ~aga  2008-12-19 15:01:35  host: gw.liberty.com.pl

    ja kupiłam za 449zł w erze :) super jest!!!!!

  • 0

    65. ~Olaa.^^  2008-12-20 09:17:36  host: public-gprs40006.centertel.pl

    jest świetny.Zalety: -duży wyświetlacz -fajne funkcje -ładna obudowa -świetne słuchawki. -nie jest bardzo drogi. :D Wady: -jak dla mnei ejst trochę zbyt duży, ale da się przyzwyczić. :)

  • 0

    66. ~;]  2008-12-27 09:25:16  host: janow.spokonet.com

    mam ten telefon i jest calkiem ok ;]

  • 0

    67. ~Jane  2009-01-01 21:05:13  host: staticline18833.toya.net.pl

    Jak się zapisuje wiadomości wysłane?? Nie MMSy, tylko SMSy. Telefon jest super, mam go już długo i naprawdę mi się podoba.

  • 0

    68. ~  2009-01-04 21:49:33  host: 77-253-107-36.adsl.inetia.pl

    ogólnie to telefon mi się podoba tylko czasami mi nie łapie sieci i się zawiesza u was też tak jest??

  • 0

    69. ~nanana  2009-01-17 14:14:33  host: abjt239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja uważam, że telefon jest naprawdę ŚWIETNY! mam go 2 tygodnie i jestem zadowolona w 100%! ludzie, którzy nie mieli styczności z telefonem nie wiedzą co mówią, więc o co chodzi? ^^

  • 0

    70. ~ana  2009-01-20 19:54:47  host: dynamic-78-8-75-251.ssp.dialog.net.pl

    Mam pytanko! Wlasnie zastanawialam sie nad kupnem tego tel. ale niejestem pewna. Jaki jest aparat? jakie ma zdjecia i filmy dobre?

  • 0

    71. ~fg  2009-01-23 07:07:37  host: c82-77.icpnet.pl

    to samo co e250 tylko ma lepszy aparat ale nie polecam sliderow samsunga raz upadnie glosnik sie psuje po roku plytka klawki gornej siada a mialem e800 i d600 to nie najtansze badziewie hinskie i tyle

  • 0

    72. ~zanetka  2009-02-03 19:03:24  host: 81.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    moge powiedziec ze ten telefon jest do d..y cicho gra, dzwonki na esy standardowe, a na dodatek sie zacina przy karcie 1GB... ale kazdy ma inna opinie...mam juz go od 3 m-cy

  • 0

    73. ~Klaudia  2009-02-04 19:48:03  host: blz200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Możę mi ktoś doradzić niewiem który telefon mam wybrać zastanawiam się pomiędzy nim a samsungiem d900i pomużcie który mam wybrać??

  • 0

    74. ~Patka  2009-02-14 15:11:09  host: 86-16-n1.aster.pl

    mi sie ten telefon podoba Mam go juz dłufo tyle razy mi spadł i nadal działa nic mu sie stało.Moza w nim jednocześnie słychać muzyki i robić coś innego to świetny telefon polecam go wszystkim

  • 0

    75. ~slabel  2009-02-17 10:11:39  host: boj124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie polecam tego telefonu, mam go już 1 rok i bateria trzyma max 2 dni i bardzo cicho gra.

  • 0

    76. ~anuh.  2009-02-19 20:21:09  host: apa199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon :D Jest spoko i tani :P POLECAM!

  • 0

    77. ~  2009-02-27 19:34:38  host: brc89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak chcesz mieć super głośny dzwięk to sobie kup porządną mp4 ;| Telefon jest średni, szkoda ze jest fioletowe menu i niektory gry nie chodza ;d

  • 0

    78. ~Nina  2009-03-04 17:19:40  host: chello089077169160.chello.pl

    Samsunga D900i dostałam pod choinkę. Kosztował w erze 500 zł szczerze mówiąc przepłaciłaś kupę kasy. Ale wracając do tematu mój chłopak zastanawiam się nad kupnem Samsunga F250 doradcie czy warto !!!

  • 0

    79. ~Wer.  2009-05-23 10:46:40  host: 78.133.162.23

    am ten telefon i jest ołkej. Głośny nawet, ale Nokii i motoroli nie przebije. ;D

  • 0

    80. ~  2009-06-10 16:07:03  host: ip-62-235-193-117.dsl.scarlet.be

    MAM TEN TELEFON DOSTC DLUGO U MNIE RAZ DZIALA WIBRACIA RAZ NIE A POZATYM JEST OK.BATERIA DOSYC NIEZLE MI TSZYMA KOLO TYGODNIA A MAM JO JUZ ROK

  • 0

    81. ~  2009-06-21 20:39:25  host: 87-205-250-204.adsl.inetia.pl

    bardzo sgrabny telefonik mam go 3dni od razu z karata 1GB z czego jestem bardzo zadowolona ;) łatwa obsługa tylko nie wiem jednego czy jest mozliwość zmiany tzw. skórki/motywu???

  • 0

    82. ~Mungo  2009-06-22 17:34:11  host: 77-45-37-71.sta.asta-net.com.pl

    TAK A JA MAM TEN TELEFON OD LISTOPADA I DOSZEDLEM DO WNISOKU ZE NIE JEST TAKI CALKIEM SUPER W POROWNANIU DO NOKII TO TO GOWNO JEST LEKKO NADUSILEM SZYBKE DOSLOWNIE LECIUTECZKO I MI SIE WYSWIETLACZ ROZLAL A NOWKA STOI OD 200ZŁ W ZWYŻ:/ A BATERIA JAK SLUCHASZ MUZYKI TO TRZYMA TYLKO JEDEN DZIEN

  • 0

    83. ~Martusia1515  2009-06-25 21:39:01  host: czf210.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest zaje****y... Polecam...

  • 0

    84. ~owner  2009-06-28 19:04:36  host: eop140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi też cicho gra ten głośnik, ale za to zajebistą ma jakość muzyki na wyjściu, wygląd to kwestia gustu (ja mam biały i mi się podoba), szkoda że nie można zmienić skina, bardzo wytrzymały i solidny jak na slidera, pewnie siedzi w dłoni i wogóle gitez ;] polecam lubiącym słuchać muzykę xD

  • 0

    85. ~M  2009-07-04 21:16:42  host: ayb181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon od świąt, 3 razy w naprawie : taśma ekranu padła, nie podbili dobrze jakiś papierów i nie czytał MicroSD. Telefon na bokach zdrachany, pare razy spadł (trzymam go w takiej skarpecie) i czasem wypadnie przypadkowo ale niczego sobie ;) W aparacie nie patrzy się na megapiksele! Mpix to jest w jakiej maxymalnej rozdzielczosci mozecie rzrobic fote! Przy aparacie patrzy sie na optyke i pare innych spraw. Telefon cichy, ale mało muzyki słucham. Bateria mi trzyma około tygodnia, rzadko dzwonie i rzadko z niego korzystam, przy korzystaniu 2-3 dni i bateria pusta. Ł++™! design, szkoda że nie można motywu zmienić, ale moze i dobrze bo tak nie wybrzydzam jaki chce ;d Jednak fiolet nie za bardzo mi podchodzi...

  • 0

    86. ~Ewcia  2009-07-22 22:40:09  host: janow2.spokonet.com

    mam troche glupie pytanie xD macie sluchawki do tego telefonu? a jak macie to dobrze wam sie slucha? bo ja mam ale mi z uszu wypadaja ;// xDD z gory dzieki za odpowiedz ;))

  • 0

    87. ~DoSia  2009-07-23 20:47:06  host: 89.231.196.85

    Czy w tym telefonie można mieć GG :) ?Proszę o Szybką Odpowiedź:)) z Góry Dzięki ;]

  • 0

    88. ~kimi  2009-07-26 10:44:59  host: fortes3.fortes.com.pl

    ja mam w nim karte 2gb i nawet sie nie zacina. bateria trzyma ok. 6 dni. ogólnie OK!

  • 0

    89. ~minka>>>>  2009-08-05 16:48:40  host: eny162.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest super

  • 0

    90. ~Monika  2009-08-20 21:38:59  host: 83.1.136.147

    Ewcia - wypadaja, trzeba dobrze włozyc Dosia - mozna, jest juz fabrycznie wgrane i tylko trzeba uruchomic A telefon jest extra:D

  • 0

    91. ~Evillove  2009-08-21 15:31:23  host: nat-5.autocom.pl

    Bateria działa 1 dzień jak słucham muzyki. Słuchawki w zestawie nie nadawały się do niczego. Fon pare razy upadł na ziemię i nie działa wtyk od USB i ładowarki. Został naprawiony w komisie, ale USB dalej nie działało. I po miesiącu, czyli teraz, znowu ku..a to samo. I jeszcze go nie naprawiłam. A najgorsze jest to że mam go dopiero rok a umowe w erze mam na 2 lata ;///

  • 0

    92. ~tomi  2009-08-23 22:32:07  host: internet.krosoft.pl

    pytanie do tych ktorzy pisza ze nie mozna zmieniac dzwieku na smsa: wy umiecie sie telefonem poslugiwac w ogole ?? .. zal mi was! jest odtwarzanie muzyki w tle.

  • 0

    93. ~ewka34  2009-09-17 19:35:51  host: 94.254.150.53

    ten telefon jest świetny raz zdażyło mi się nim żucić ościane i jeszcze lepiej działa

  • 0

    94. ~juska  2009-10-15 11:19:04  host: aub203.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od roku i jestem z niego bardzo zadowolona. Pomimo wielu upadków nadal prezentuje się zadowalająco i nic się jeszcze nie popsuło, więc mogę śmiało polecić ten model :)

  • 0

    95. ~KORNELO  2009-11-02 19:18:00  host: ely227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON MAM 2 LATA I PO OKOŁO 5 MIESIACACH TELEFON UPAD NA ZJEMJE KILKA KROTNIE I WYSWIETLACZ MU SIE WYLAŁ I OGULNIE MASAKRA NIE DA SIE MUZYKI SŁUCHAC NIBY TELEFON MUZYCZNY A NORMALNA NOKIA GŁOSNEJ MUZYKE PUSZCZA BATERIA SŁABO TRZYMA I OGULNIE NIE POLECAM TEGO MODELU .

  • 0

    96. ~Nataliaaa  2009-11-10 20:44:58  host: bmx168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej głośno daje ten tele. ? Odp. pliss fast

  • 0

    97. ~Anula  2009-11-25 15:25:36  host: 77-255-216-63.adsl.inetia.pl

    Telefon gra cicho, bateria trzyma bardzo krótko, a poza tym strasznie często gubi mi zasięg i wiadomości dochodzą po dwóch godzinach albo nawet później. Czasem się zawiesza. Żałuję, że kupiłam ten telefon:(

  • 0

    98. ~  2010-01-01 12:52:40  host: aaex40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIE JAK USTAWIC APARAT ZEBY DAWAL WSZYSTKIE ZDJECIA IFILMIKI NA KARTE PAMIECI

  • 0

    99. ~monix  2010-01-17 21:52:10  host: public81229.xdsl.centertel.pl

    Mam pytanie od czego jest ta ikonka jak wchodzimy w menu-wiadomości-stan pamięci(chodzi mi o tą gdzie jest np. X/25)Czy mozna jakoś zwiększyć ilość smsów w skrzynce odbiorczej, bo 200 to trochę mało;/ proszę o szybką ospowiedź, pozdrawiam

  • 0

    100. ~moija mama  2010-02-26 11:14:56  host: 78.133.196.99

    mam go ponad rok no i...wyswietlacz do dupy,aparat tez,gry wysylane przez bluta nie dzialają a pozatym to chyba ok...fajnie sie sms pisze no i odtwarzacz *** mi ise mikrofon z dnia na dzien wiec nie wiem co to ma byc!*** z tego tel.w komisiee chcieli go za 4 dychy xD...no ale jest pozadzierany ostro

  • 0

    101. ~Joker  2010-03-28 21:32:08  host: public12851.cdma.centertel.pl

    Mam ten telefon od dwóch i pół roku i jedyne co denerwuje to zasięg, więc polecam...

  • 0

    102. ~patka  2010-04-25 08:51:51  host: 217-98-42-91.infoglob.com.pl

    pomocy nie mogę wgrywac gier przez bluetootha od koleżanek, bo są nie aktywne na komie muszę chyba ściągnąć instalkę tylko nie bardzo wiem jak to zrobić, bo instalki też nie są aktywne czy ktoś mi pomoże please i z góry dziękuję

  • 0

    103. ~Wika  2010-05-11 13:56:15  host: public-gprs37130.centertel.pl

    Kurde ludzie nie wkur.. mnie! Mam ten telefon od świąt 2008 i powiem wam, ze jest to zajeeeeebisty telefon! super muzykę odtwarza a aparat tez nie jest taki zly. KOCHAM TEN TELEFON!!!!

  • 0

    104. ~chrum-chrummm  2010-05-22 14:03:54  host: apn-95-41-208-131.dynamic.gprs.plus.pl

    telefon jak najbardziej ok. tylko bateria słaba

  • 0

    105. ~Kasia  2010-08-26 14:47:00  host: dynamic-78-8-17-117.ssp.dialog.net.pl

    Telefon mam już 2 lata. Mogę powiedzieć że jest wytrzymały biorąc pod uwagę , że spadał mi na podłogę setki razy. + nie rysuje się + lusterko + odtwarzacz mp3 bezproblemowy; minijack + przejrzyste menu; ładnie wygląda + łatwy w obsłudze + dobry do dzwonienia + radio z rds + wystarczająco głośny i piskliwy budzik; funkcja 'drzemki' - lubi się wieszać albo przestaje wykrywać kartę pamięci (trzeba wtedy ponownie włączyć telefon) - ściśnięte klawisze trochę utrudniają pisanie smsów; gdy za szybko się pisze telefon potrafi 'gubić' litery; jednak da się przyzwyczaić - nienajlepsze wyświetlanie animacji (czerń = piksele) - słaba bateria (na początku trzymała dłużej, teraz przy minimalnym użytkowaniu trzeba ładować raz na dwa dni lub codziennie) - karta pamięci to max. 2GB Polecam dla osób którzy lubią dzwonić i słuchać muzyki. To MUZYCZNY telefon, nie nadaje się do oglądania filmów w HD, robienia zdjęć jakości lustrzanki czy ratowania świata przed zagładą.

  • 0

    106. ~Edzka  2010-08-28 23:26:30  host: 178.182.136.206.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam ten telefon od 2 lat ani razu się nie zepsuł. Spadł mi kilka razy na ziemię z dużej wysokości i nic mu się nie stało. Jedyna wada to że gubi zasięg. Po za tym nie narzekam na niego.Polecam

  • 0

    107. ~  2011-02-23 18:57:38  host: g01-nat.satkol.pl

    mam pytanko jak zapisac zdjecia z tel na karte pamieci prosze o pomoc

  • 1

    108. ~ogóras  2012-10-30 19:33:47  host: public91038.xdsl.centertel.pl

    bład w specyfikacji ... telefon odtwarza video !

  • 0

    109.  2015-07-18 13:04:25

    Miałem ten telefon od 2008 roku do 2015, przeżył ze mną łącznie 5 dobrych lat. Zdecydowanie najlepszy slider od Samsunga jakiego miałem. Jako, że moja mama brała wtedy abonament w T-mobile (wtedy jeszcze Era) to ten telefon dostała, lecz oddała go mnie. Był to pierwszy telefon muzyczny, na który się przesiadłem zaraz po ciołkoodpornym Siemens ME75. W porównaniu do tamtej cegiełki F250 "Edge" robił dużo lepsze, ostrzejsze zdjęcia i jak na tamte czasy, mieścił 2GB w pamięci zewnętrznej microSD (to trochę mało wg mnie, bo już dostępna była wtedy technologia microSDHC i karty 4GB. Muzycznie świetnie dawał radę, lecz problemem jest to, że przy chęci ustawienia dzwonka niezbędny był import do pamięci telefonu (20 MB - bolączka -.- ale jakoś dawało się radę, bawiąc z kompresją dzwonków). Dzielnie walczył ze mną przez te 5 lat, raz nawet będąc w trakcie gry airsoftowej oberwał kulką i działał dalej :) niestety zakończył żywot głośnik, wymuszając na mnie korzystanie z Bady na Samsung Wave, a potem na LG Cookie. Gdzieś dalej go mam, naprawię i chyba pobawię się nim znowu :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet