Samsung SGH-F210 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-F210 Opinie o Samsung SGH-F210

Samsung SGH-F210

w sumie: 93
  • 0

    1.  2007-06-26 19:56:01

    Co za wynalazek... i ma niezłą pamięć :-)

  • 0

    2. ~suchy  2007-06-26 20:39:16  host: gfq54.internetdsl.tpnet.pl

    co on ma jak on nic nie ma;p lol nawet EDGE

  • 0

    3. ~  2007-06-26 21:20:36  host: apn-99-36.gprspla.plusgsm.pl

    1 gb i karta pamieci wow!!! ale aparat 2 megapiksele teraz to 3,2 albo nawet 5,0 a i 256 kolorkow no mogli dac 16 milionow maja mozliwosci to nie daja ogolnie spox ps.jestem pierwszy:)

  • 0

    4. ~Filippooo  2007-06-27 09:46:05  host: eam67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W takim małym telefonie aparat 2 mpix...

  • 0

    5.  2007-06-28 16:28:25

    Nawet być nie zauważył różnicy pomiędzy 65.000 a 256.000 kolorami :)

  • 0

    6. ~Denisek  2007-06-29 10:29:32  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    ale gówno z tego telefonu . moim zdaniem jest za mały to jest fon dla bab mi sie w nim tlyko podoba pamięć i aparat moze byc

  • 0

    7. ~  2007-06-30 17:10:37  host: 212.244.210.66

    Odtwarzacz MP3 z Funkcją telefonu i Aparatu... :P Seria Walkman dla Samsunga :) W/g mnie bardzo nice i Ustawiam sięw kolejce gdyżdla mnie muzyka w telefonie jest dość ważna :)

  • 0

    8. ~axel  2007-07-03 15:56:06  host: ip-91-192-1-46.techmedia.com.pl

    w przyszlosci zapewne bedzie wiecej takich fonow, maly jak mp3, rozsuwany, aparat, blue2, 2mpx. wylal bym takie cos niz N90

  • 0

    9.  2007-07-05 20:33:03  host: aui92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon fajny ale to samsung bym nie kupil

  • 0

    10. ~miecho  2007-07-09 16:16:42  host: ago16.internetdsl.tpnet.pl

    65tys 256 tys na pewno zauważysz jak zobaczysz oba na raz wiesz niby nie duza różnica jak i pomiędzy piciem w szczawnicy a szczaniem w piwnicy kwestia czy w telefonie na prawde potrzeba az tyle?

  • 0

    11. ~ryjek  2007-07-23 11:25:25  host: ip-181-111.uznam.net.pl

    bardzo mi sie podoba, chetnie bym zamienil swojego m600i na tego malucha

  • 0

    12. ~  2007-09-11 13:00:58  host: ejh249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *9 masz problemy co do firm... idź se do Nokii i płać 1/3 za napis :| tel fajny ale..... nie chciałabym... P.S. Fajna reklama Britney Spears Hehs x*

  • 0

    13. ~Ya  2007-09-21 23:30:12  host: aau38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja wam powiem ze mi sie w ogole nie podoba... tzn mam na mysli wyglad. Jak dla mnie jest zdjecydowanie za maly ;)

  • 0

    14. ~ziutek  2007-09-24 09:53:40  host: geg243.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem okazję testować samsunga F200, nie różni on sie niczym od F210 poza tym że nie posiada aparatu 2 megapixela. Najprościej mowiąc oba modele to odświeżony samsung X830. Między innymi pełna klawiatura czyli trzy cyfry w rzędzie, ale niestety nie jest to w żaden sposób muzyczny telefon. Odtwarzacz mp3 pozostawia wiele do życzenia, radio odbiera gorzej niż np w Nokii seri Xpress Music czy Sony Ericssonach serii Walkman a dodawane seryjnie słuchawki i bateria wołają o pomstę do nieba. Dla porównania radio odbiera lepiej w bylejakiej Nokii z wbudowanym radiem np 6070 czy starej 8310. A odtwarzacz mp3 na seryjnych słuchawkach jest lepszy nawet w Nokii 6230 (chociaz tez pozostawia wiele do życzenia) Tych wszystkich braków nie rekompensuje wcale pamięc prawie 1GB z mozliwością rozszerzenia. (512Mb w F200). Co do baterii o pojemności 730 mAh, to całkowicie dobrze sformatowana, przy ciągłym słuchaniu muzyki (przeciez to telefon pretendujący do miana muzycznego), kilku krutkich rozmowach i kilku wysłanych smsach często nie wytzymuje nawet 1 dnia!!! Najlepiej nosić ładowarkę cały czas przy sobie i doładowywac gdziekolwiek sie znajdzie gniazdko. Jeśli jeszcze komuś mało wad to kolejnym argumentem na nie jest cena. Na dzień 25.09.2007 F200 kosztuje w sprzedaży detalicznej około 659zł a F210- 999zł. No naprawdę dużo za telefon który nie spełnia pokładanych w nim nadziei. Oczywiście będa ludzie którzy go kupią, dla samego desingu, ale dla tych którzy naprawdę szukają muzycznego telefonu polecam jakąkolwiek muzyczną Nokię (oczywiście 5200 czy 5300 też nie mają rewelacyjnych słuchawek w standardzie ale łatwo dokupic lepsze oryginalne Nokii) Nie mówiąc już o Sony Ericssonach serii Walkman które mają dość dobre odtwarzacze a i słuchawki i baterie spełniają oczekiwania jakie stawia młody czlowiek,chcący posiadac prawdziwy telefon muzyczny. Reasumując odradzam Samsunga F200 i F210 a zamiast niego polecam np Nokię: 5700 lub N73 Music Edition, SonyEricssona: W 580i,W 660i,W880i Pozdro

  • 0

    15. ~Neptun  2007-10-15 13:02:21  host: chello089077216237.chello.pl

    Dziwadło, no cóż może komuś sie spodoba bo możliwości jakie ma telefon są cieniutkie.

  • 0

    16. ~mychaa  2007-11-26 20:38:43  host: abis181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja uwazam ze telefon jest do komunikacji i pisania sms - ów inne detale sie nie licza ewentualnie wygląd...i moim zdaniem ten telefon spełnia moje wymagania...

  • 0

    17. ~Paulinkaa ;]  2007-12-03 20:06:35  host: 77-253-121-232.adsl.inetia.pl

    No coz padlo tu pare wypowedzi ze to telefon dl babek:) Noo coz moze i jestem dziewczyna ale widzac wyglad i opis doswiaczen z opowiesci znajomych oraz wlasnego dswiadczenia jednym slowem nie polecam... W swojej karieze przeszlam nokie siemensy i zostalam na Sony ericssonach. Nokia czyli telefony wytrzymale ale cena mnie odstrasza... niestety w tych wypadkach placimy tylko za firme nokia i przeplacamy za to co posiadaja telefony. Siemens no cooz telefony fajne i latwe w obsludze nic dodac nic ujac ale od kiedy firma BenQ przejela Siemensa to niestety telefony zakonczyly swoja produkcje :) Szczegolnie milo wspominam CX65. Teraz doceniam Sony Ericssony i bardzo polecam, posiadalam k510i a teraz k750i i bardzo dobrze sie sprawuja chociaz mozna znales jakies alee:) Jak we wszytkim ale pamietamy ze nie przeplacamy za firme jak w 1 przypadku :) pozdrawiam

  • 0

    18. ~ila  2007-12-12 14:39:13  host: adat93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poprostu cudo :-)Geniusz chyba go wymyślił

  • 0

    19. ~człowiek zagadka  2007-12-18 00:25:45  host: elf.4web.pl

    Czy ten telefon może odtwarzać filmiki?

  • 0

    20. ~Basia  2007-12-25 02:54:17  host: dynamic-62-87-147-18.ssp.dialog.net.pl

    Mam ten telefon od dzisiaj i jak narazie bardzo mi się podoba,tylko szkoda,że nie ma za głośnych dzwonków i nieda sie ustawić inneo dzwonka na wiadmosc sms tylko takie jakie sa w telefonie.I jak mam zamnkiety teleofn wlacza mi sie mp3 i nie wiem jak to wylaczyc :(

  • 0

    21. ~ewelinka  2008-01-09 01:41:57  host: ffu122.internetdsl.tpnet.pl

    nio mam ten telefonik od kilku dni i jetsem ciekawa czy da sie usunac ta mp3 na wygaszaczu po zamknieicu telefonu

  • 0

    22. ~mrozio  2008-01-15 10:14:08  host: cwj58.internetdsl.tpnet.pl

    zajebisty ale 256 tys kolorow to troche malo jak na taki telefon ale i tak chce go mieeec!!

  • 0

    23. ~jarabl  2008-01-19 14:07:15  host: chz234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    UWAGA POWTARZAM RAZ JESZCZE!!!! Może ktoś wie jak wyłączyć odtwarzacz mp3 po złożeniu klapki!!!!

  • 0

    24. ~Max  2008-01-22 18:41:17  host: ayv218.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko :) ... ile to cacko kosztuje w jakimś komisie ?

  • 0

    25. ~magda  2008-02-04 15:58:39  host: 85.11.118.200

    telefon kupilam w irlandi za 400 euro

  • 0

    26. ~klaudia  2008-02-19 16:45:31  host: w3cache.nysa.punkt.pl

    ja tez bym bardzo prosila jak ktos wie jak wylaczyc ten odtwarzacz po zamknieciu i czy jest to w ogole mozliwe? Z gory dziekuje

  • 0

    27. ~x666agatka666x  2008-02-25 21:21:20  host: evv62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    yyyyym mojej przyjaciółki kumpel ma takie coś i hmm... ten cwancyk do obracania sie psuje... tzn że można go już używać jako kołowrotek... :D

  • 0

    28. ~deathbird  2008-03-07 09:47:58  host: acmy126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie da sie wyłączyć odtwarzacza przynajmniej nie na telefonie z orange zablokuj klawiature to ci sie nie włączy w kieszeni

  • 0

    29. ~marcin  2008-03-07 11:57:55  host: abwz89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wylaczyl ktos ten odtwarzacz juz i czy z asiegiem ktos ma klopoty

  • 0

    30. ~asia  2008-03-09 17:30:32  host: host-81-190-44-112.lodz.mm.pl

    e tam! glupoty niektorzy pisza, do dobrych zdjec kupuje sie aparat cyfrowy.Telefon jest do dzwonienia.I fajnie jakby był ładny.Ten jest.Nie moge sie doczekac aż mi go przyślą:)

  • 0

    31. ~malorie  2008-03-13 12:08:17  host: public-gprs81764.centertel.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego tela, próbował ktoś na tym SMSy pisać? :D

  • 0

    32. ~sonia  2008-03-15 13:58:40  host: axi210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od wczoraj,smsy sie calkiem spoko pisze,tylko te mp3 po zamknieciu tela jest bardzo irytujace,ja chce moje kochanie na tapecie:)popieram,ze to telefon dla bab-mialam ostatnio nokie z ogromna iloscia funkcji i takie tam z ktorych w ogole nie korzystalam- a tu-ładny,maly,miesci sie w damskiej torebce

  • 0

    33.  2008-03-20 06:45:29

    Mam tego phone'a od paru godzin. Cóż, szkoda, że galerii utworów w formacie mp3 nie można dawać do osobno utworzonych folderów, gdyż nie ma takiej opcji nawet, jak "Nowy folder", a szkoda tym bardziej, gdyż można by jakiś dzwonek w tym formacie użyć jako nasz główny, bądź przypisany osobie dzwoniącej, lecz tutaj, w tym przypadku, "grozi" to tym, że będzie się on przewijał podczas odtwarzania plików mp3 do słuchania... Leciusi, malusi, oryginalny (jakby na niego nie spojrzeć - nikt koło niego nie przechodzi obojętnie, jakieś reakcje są ciągle i nieskrywane :] ), poręczny,z przejściówką na nasze słuchawki np. Philipsa - korygujące rzekome "braki" odtwarzacza tego aparatu, który - jak tu słusznie zauważono, jest niby mp3playerem z funkcją dzwonienia i posiadania własnej tapety :] Jest to nowum, owszem, wszystkie tego typu telefony póki co mają wiele funkcji, które nie łatwo pogodzić, a tym bardziej - udoskonalić tak, by WSZYSTKIM KAŻDA FUNKCJA pasowała w 100%... Mnie chodziło właśnie o coś takiego - muzyka, jeszcze raz muzyka (gabaryty i pamięć) + możliwość (w paru chwilach :) ) traktowania go, jak telefon. Wg mnie jest przesłodki i ma już nawet ksywę Frytz (żeby nie było, że go obrażam, mówiąc do niego Frytka :] )

  • 0

    34. ~Ev  2008-03-23 17:57:58  host: ekf242.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon. Esemesy piszę się BARDZO wygodnie, wychodzą bardzo przyzwoite zdjęcia, mp3 lepszy niż nie jeden markowy odtwarzacz. Tylko nie wiem co zrobic z jednym, we wszystkich reklamach menu jest różowe, tu niestety jest niebieskie i za cholerę nie wiem jak to zmienić... -.-

  • 0

    35. ~mast3r  2008-04-11 18:48:36  host: adfw39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem ten telefon jest porostu super i chętnie bym wymienił sie z kimś ale moja n70 tez nie jest zła ale trochę duża i to mi sie nie podoba w n 70 i dlatego wole f210

  • 0

    36. ~ewel  2008-04-21 22:00:20  host: chello087206038036.chello.pl

    Właśnie wymieniam k800i na ten telefon chociaz parametry ma gorsze ale ten wyglad jest niesamowity :D

  • 0

    37. ~wojtas  2008-05-05 13:40:23  host: aeeb127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie czy odtwarza tylko mp3? bo przezuciłem 1 mp3 (działa) 2 dzwonki WAV (2 kolejne juz sie nie chciały przezucic nie wiem czemu...) i te wav sa jak plik - moge wyslac moge zablokowac zmienic nazwe ... ale za odtworzyc sie nie da...

  • 0

    38. ~  2008-05-11 14:05:10  host: 78.8.105.87

    hah Ja pruBowalam Bo go mam ;] xDD jest zajebIsty taKi malY ale ma MalUtki stRaszNie ekran ale i Tak zaJebisty jest .... Polecam ja mam Go doPiero od Tygodnia ... ale jest Super

  • 0

    39. ~k.o.bra  2008-05-17 23:06:08  host: 81.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    mam telefonik od kilku dni. ogólna wizualizacja jest super. funkcjonalność też naprawdę na wysokim poziomie. przerzucilem się z Sonny-Ericssona z520i na ten wlasnie telefon i poczatkowo mialem wielkie problemy z nauczeniem sie "jak to działa:)" Denerwujące jest jak wspomniano wcześniej brak możliwości wyłączenia tego mp3 przy złożeniu klapki(ktoś wie jak się tego pozbyć?)-gdy bateria jest słaba to samo się wyłącza i menu wewnętrzne przenosi się także na zewnętrzne!!! czyli chyba się da:) Ale jak??? bateria faktycznie jest do bani bo słuchając radia wytrzymuje AŻ całe 12 godzin?!? słuchawki dostarczone z zestawem niestety potrafią się "przesuwać" podczas noszenia(brak jakiegoś klipsa blokującego przesuwanie!) smsy to kwestia przyzwyczajenia ale niestety po 2-3 dniach już niestety klawiurka troszkę trzeszczy... Jestem facetem i jednak nie do końca się zgadzam że to telefon 4 women:) Co do dźwięku zarówno ze słuchawek jak i bezpośrednio z telefonu to uważam że jest o 100% lepszy niż z nie jednej mp3:) telefon niestety drogi... no i trochę niedociągnięć typu brak możliwości wstawienia swoich dźwięków na przyjście smsa...

  • 0

    40. ~endora  2008-05-18 21:46:24  host: user15.25.udn.pl

    a może mnie ktoś oświecić gdzie to cudo ma ten slot na karty pamięci?:D

  • 0

    41. ~ech  2008-05-24 23:30:46  host: ggb114.internetdsl.tpnet.pl

    mój samsung przestał "widzieć" jakąkolwiek pamiećnp. żeby zrobić zdjęcie lub ściagnać dzwonek, co robić wie ktoś?

  • 0

    42. ~Ewcia  2008-05-31 13:40:49  host: 80.50.236.66

    Mam ten telefonik od 2 dni. Moim zdaniem super i uwielbiam go. Uważam, że ma tylko jeden minus - bateris zdecydowanie za krótko trzyma. Ale ogóle świetny, bardzo polecam. Jest zdecydowanie w damskim stylu. :) Całuję

  • 0

    43. ~Ar3k  2008-06-01 23:14:09  host: abrq208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pod klapka od baterii

  • 0

    44. ~mmm  2008-06-10 16:55:30  host: 77-254-136-27.adsl.inetia.pl

    Denerwujące jest to ze za kazdym kliknieciem jest ten dzwiek....a aparat jest super.testowalam go w erze gdyz mozna bylo wlaczyc jaki sie chce tel i pobawic sie nim

  • 0

    45. ~kosh  2008-06-23 16:35:45  host: bzq63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w danych jest błąd ! telefon ma pamięć 1024 mb a nie 1000 mb...

  • 0

    46. ~EMKA  2008-06-25 00:09:49  host: host-89-228-134-138.gorzow.mm.pl

    Siemka mam Samsunga sgh e 570 chce kupic sobie f210. z tego co czytalam najbardziej denerwujace jest to ze mp3 jest na wyswietlaczu, rowniez jestem ciekawa czy da sie wylaczyc i uwazam ze tak... testowalam podobny x830 i dalo sie :) czy ktos z was zauwazyl jeszcze jakies wady w tym telefonie?? najbardziej boje sie ze otwierana klapka moze sie zepsuc, albo ta tasma czy co tam on ma podczas otwierania... prosze o odpowiedz

  • 0

    47. ~EMKA  2008-06-25 00:11:47  host: host-89-228-134-138.gorzow.mm.pl

    jeszcze coś: czy da sie przewijac piosenki?? Odtwarzac filmy mpeg4, wavy??

  • 0

    48. ~bombek  2008-06-29 20:36:29  host: bpf182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~ziutek zięki za 14 komętaż pozdro

  • 0

    49. ~alexiknice  2008-07-23 00:10:33  host: h82-143-161-138-static.e-wro.net.pl

    telefon moze byc... ale bardzo malo programow na niego wchodzi.Wiem bo mam...!

  • 0

    50. ~serek  2008-07-31 21:18:04  host: public-gprs102292.centertel.pl

    można w tym tel jednocześnie pisać sms-y i słuchać mp3? bo zastanawiam się nad kupnem... mam teraz d600e i tak się nie da zrobić :/

  • 0

    51. ~aga  2008-08-01 14:47:04  host: host-236-142-gornik.igloonet.pl

    CZY KTOS WIE JAK MOZNA POZBYC SIE MP3 Z WYSWIETLACZA PO ZAMKNIECIU ?? PROSZE O PILNA ODPOWIEDZ !

  • 0

    52. ~moni  2008-08-04 08:51:37  host: chello089079106114.chello.pl

    Mam telefonik od wczoraj, polecam!!! Jest na prawdę genialny pod względem praktycznym, jak i bajerów. Moje mp3 idzie zdecydowanie w odstawkę :P Ago, jeśli ustawiłaś wygaszanie ekranu we właściwościach, to po chwili ekranik gaśnie i nie widać wyświetlacza :) Serku, możesz jednocześnie pisać i słuchać, ale nie mozesz jednocześnie słuchac i grzebać w plikach muzycznych (to chyba zrozumiałe ;) ) Emko, przewijanie mp3 rozwiązane jest na prawdę fajnie (polecam przejść się do salony ery, jest teraz w oferce i mozesz sobie wszystko popróbować :) ), ale powiem szczerze z mp4 nie próbowałam (na pewno odtwarza filmy, ale nie wiem, w jakim formacie) mmm, ten denerwujący dźwięk mozesz wyłączyć :) Jeszcze 1 zaleta, którą uświadomiła mi babka w salonie: telefonik wygląda jak większe mp3, co oznacza, że raczej nie ukradną go z kieszeni w autobusie, znam takich, co często tracili telefoniki w ten sposób ;)

  • 0

    53. ~NqpN  2008-08-04 11:05:30  host: a14.net152.okay.pl

    aga i inni napiszcie na jakims forum o telefonach samsunga a nie pytajcie tu :) Po telefon wlasnie ide do ery , mam nadzieje ze bedzie dobry , poprzednio ef81 , k510i , k530i , nokia 66300 , teraz czas na cos malego i ladnego , pozdroo

  • 0

    54. ~Ona 11  2008-08-08 11:40:24  host: dwp234.internetdsl.tpnet.pl

    Czy kos z Was ma moze informacje, czy w Polsce ten telefon jest dostepny w kolorze purpurowym ?

  • 0

    55. ~jasminum  2008-08-15 16:36:21  host: 91.193.160.246

    Mam go od paru dni - jest oryginalny i nikt nie rpzejdzie obok niego obojetnie. zmienilam go z innego modelu samsunga, zetem jestem do jego funkcjonalnosci w 100% przyzwyczajona i lubie ja (za wyjtotkiem braku mozliwosci dzwonienia i wibrowania na raz-niezrozumiala dla mnie fanaberia samsunga!!!). jedyne wady tege slicznego tel to brak zegarka za zewnetrznym wyswietlaczu,malo dzwonkow sms i zdecydowanie za ciche.

  • 0

    56. ~lara  2008-08-21 18:37:48  host: 088156038082.ols.vectranet.pl

    ale to nie chodzi o wygaszacz, tylko zeby zamiast mp3 na ekranie mozna było wstawic fotkę przy zamknietej klapce, bo zeby nawet zobaczyc czas to trzeba przesuwac klapke, komus sie udało zlikwidowac to mp3 z ekranu przyzamknieciu??? bo w ogole telefon jest rewelacyjny!!!

  • 0

    57. ~darkaa  2008-08-27 19:06:53  host: aber92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko odnośnie tego modelu - jeśli ktoś wie to proszę o pomoc - jak można wrzucać dzwonki do "dźwięków pobranych" lub "ulubionych dźwięków", bo wszystko od razu idzie mi do "muzyki" a chciałabym użyć tych dzwonków chociażby do dźwięku budzika; i czy można ustawić dźwięki inne niż standardowe do wiadomości sms (przy budziku wiem że można, ale tylko z folderu pobrane dźwięki lub ulubione - a wszystkie które wrzucam na telefon zapisują się w muzyce - jak wcześniej pisałam). Z góry dzięki za pomoc

  • 0

    58. ~LALA:)  2008-08-28 13:44:01  host: aavu95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN FONIK JEST SWIETNY MAM GO PRAWIE 2 MIESIACE I JESZCZE DZIALA! KLAPKA ZYJE! JEDYNA WADA TO TO ZE NIE MOZNA PRZESTAWIC DZWIEKU SMS.. ALE TO NIE DUZO WAD, ZA TO ZALETY MOZNA WYMIENIAC W NIESKONCZONOSC... NIE JEST ANI TANI ANI DROGI JA MAM GO Z SALONU! JEDNYM SLOWEM MOWIAC CHYBA WYMYSLIL GO JAKIS GENIUSZ!!! BRAWO DLA NIEGO!

  • 0

    59. ~osta3  2008-09-04 22:05:08  host: 213-92-133.serv-net.pl

    mam pytanko- jak ustawic mp3 na smsa

  • 0

    60. ~mabek  2008-10-08 16:50:57  host: aedg38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co sie w nim najczęściejpsuje

  • 0

    61. ~gocha  2008-10-16 14:17:16  host: lotr.grandnet.pl

    jedna wada ma 4 standardowe dzwonki na sms reszta wielki plus, tzn. muzyka, zdjęcia i filmy (bez flesza), może komuś przeszkadzać jego wielkość, mam go ponad rok i jestem bardzo zadowolona :)

  • 0

    62. ~  2008-10-25 16:57:46  host: eaz177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go mam jakies pol roku i jestem bardzo zadowolona.najlepszy telefon jaki miałam. polecam!

  • 0

    63. ~onn  2008-10-30 09:40:39  host: admc212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uwazem ze słaby jest i zmieniłem do na nokie n70

  • 0

    64. ~Paolcia  2008-11-07 16:58:14  host: lan-group-185.maxnet.net.pl

    Ja jestemm bardzo zadowolona z tel wpadł mi do wanny i dalej normalnie działa świetne zdj.mp3 i wszystko inne

  • 0

    65. ~misia  2008-11-12 20:33:42  host: 82.139.146.65.koba.pl

    chciałam sie zapytać czy bateria w tym telefonie długo trzyma i czy szyko może pęknąć klapka w nim ? :) prosze o szybka odpowiedz :*

  • 0

    66. ~Lilka  2008-12-01 12:11:42  host: pdc.ipt.com.pl

    Telefonik jest super!!! mam go juz pol roku i jestem z niego naprawde zadowolona... zdjec nie robie, ale jego mp3 jest lepsze niz w moim ( nie uzywanym juz) ipodzie :). Naprawde swietny!!!

  • 0

    67. ~justin  2008-12-10 23:01:58  host: merkury.jarsat.pl

    Mam pytania dot. tego tel. 1) czy jest problem z dostepnością w sieci - tzn. czy miewa problemy z zasięgiem ?? 2) jak długo wytrzymuje bateria - przy tradycyjnem używaniu telefonu - tylko i wyłącznie jako tel ?? (bez multimediów)

  • 0

    68. ~Lukash  2008-12-16 11:12:15  host: inet20909ng-1.eranet.pl

    Mam jedno zasadnicze pytanie... Czy w tym telefonie można odebrać rozmowę przychodzącą bez rozsuwania klapki i rozmawiać...? Proszę o odpowiedź ponieważ zastanawiam się nad jego zakupem a do tla mnie ważne. Bo po rozsunięciu z tego co widzę robi się dłuuuugi...

  • 0

    69. ~agata  2008-12-17 15:56:21  host: adiy172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon beznadziejny, nie radzę go kupować zdjęcia robi beznadziejne, prędko ścierają się klawisze... nie polecam.

  • 0

    70. ~Zandin  2008-12-28 15:08:26  host: 77-253-113-118.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie : JAKI FORMAT POWINNY MIEĆ PLIKI WIDEO ŻEBY MOŻNA je było odtwarzać w tym telefonie?

  • 0

    71. ~alexiknice  2008-12-28 19:20:04  host: h82-143-161-138-static.e-wro.net.pl

    Wylaczenie tego odtwarzacza mp3 jest nie mozlwie poprostu nalezy to olac ; x...

  • 0

    72. ~m  2008-12-29 00:50:21  host: 80.50.236.66

    fajny telnie mozna wylaczy ale tam na dole jest przesuwany przycisk do blokady ten telefon to taka mp3

  • 0

    73. ~  2008-12-31 10:23:28  host: 87-205-202-216.adsl.inetia.pl

    ja go kupiłem za 1zł

  • 0

    74. ~naomi  2009-01-01 06:00:48  host: 91.200.94.38

    mam founa od parunastu godzin. nigdy nie miałam tak prostego w obsłudze i tak wiele mającego możliwości founa, jest boski,kocham go, a odtwarzacz..... cud

  • 0

    75. ~HUDA  2009-01-22 18:50:46  host: inet20909nb-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    TELEFON PO PROSTU CUD MIÓD I ORZESZKI...NIE ZAMIENIĘ GO NA ŻADEN INNY....

  • 0

    76. ~  2009-01-29 02:06:31  host: abaj183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie zamówiłam sobie ten telefonik i już nie mogę się doczekać aż do mnie przyjdzie :D Słaba bateria to podobno jego minus, ale ja nigdy nie miałam tel z dobra baterią z racji tego, że od zawsze mam samsungi bo je uwielbiam, a ona nie szczycą się dobrze trzymającą baterią, ale je uwielbiam ;D Więc bateria mi nie robi już takiej wielkiej różnicy.. A wygląd to normalnie ciasteczko :D

  • 0

    77. ~Gosiek  2009-01-29 02:09:03  host: abaj183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    64. ~Paolcia 2008-11-07 16:58 lan-group-185.maxnet.net.pl Ja jestemm bardzo zadowolona z tel wpadł mi do wanny i dalej normalnie działa świetne zdj.mp3 i wszystko inne Bardzo przydatna informacja :p Ja też często mam takie historie. buźka

  • 0

    78. ~mik  2009-02-27 09:53:38  host: ittmedia.pl

    Bardzo fajny ale za cichy. Gdy noszę go w kieszeni lub leży w pomieszczeniu obok (a ja oglądam film), często nie słyszę przychodzących połączeń.

  • 0

    79. ~angel  2009-06-22 11:59:39  host: aerc129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    też mam ten problem dlatego zmieniam telefon na samsunga F480

  • 0

    80. ~zwichu  2009-06-22 13:43:43  host: static-81-219-244-97.devs.futuro.pl

    Normalny ekran po zamknieciu: *#06# i zamknac komorke. Mozna ustawic ten kod pod "szybkie wybieranie". (nie jest to moj autorki pomysl - znalezione na gsmarena.com - napisane przez Anonymous)

  • 0

    81. ~Hibb  2009-08-10 12:36:06  host: dynamic-78-8-155-85.ssp.dialog.net.pl

    jak właczyć system głośnomówiacy w tym telefonie?

  • 0

    82. ~Sterol !!!  2009-08-19 16:59:45  host: aaub10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam to co tu piszecie to jest jedna wielka bzdyra telefon jest kozacki a te mp3 da sie usunac bo wczorej usunelem ale znowu ustawilem i nie wiem jak to zmienic ale da sie na 100% . pozdrawiam

  • 0

    83. ~vitamina  2009-10-21 11:42:07  host: static.ip-78-108-140-45.signet.nl

    tel mam od 2 dni...wszsytko ok tylko dzwonki troche za ciche i bateria trzyma 2 dni...ale super ze udalo mi sie wylaczyc MP3 z wygaszacza(dzieki zwichu kod dziala) szkoda ze nie na stale tylko za kazdym razem trzeba go od nowa aktywowac...

  • 0

    84. ~ada  2010-05-29 15:36:48  host: ip-85-198-238-167.broker.com.pl

    po prostu świetny! i ten design mmm.. ja kupiłam go w UK za 70Ł ^^. Polecam !

  • 0

    85. ~julka  2010-06-10 20:33:48  host: chello089079022042.chello.pl

    MAM TEN TELEFON 2 LATA I SZCZERZE NIE ZAMIENIŁABYM GO NA ŻADEN INNY, JEST ORYGINALNY, ŚLICZNY I MALUTKI. WIĘKSZOŚĆ LUDZI MYŚLI, ŻE TO MP3 ;P i dla wszystkich, którzy się pytają czy da się usunąć mp nie, nie da się, znika ono tylko wtedy kiedy masz b. słabą baterię POLECAM ! ! ! ! (CHYBA ŻE JESTEŚ FACETEM Z WIELKIMI ŁAPAMI ;p, ALBO W OGÓLE JESTEŚ DUŻYM FACETEM ;P)

  • 0

    86. ~Kssiesiniczka.  2010-06-29 14:13:30  host: chello087206015154.chello.pl

    zgadzam Się z ~julka . też maam go już 2 lata. ; )) i jeeest naprawde suuper. ; D moi znajomi też go mylą z mp3. ; DD

  • 0

    87.  2010-07-23 18:58:21

    Hej. Od niedawna mam Samsunga F210. Telefon kupiony używany. Nie wiem czemu przy odbieraniu długich smsów wyskakuje mi "błąd" i nie mogę go odczytać. Czy wie ktoś czym to może być spowodowane? Czy można zmienić coś w ustawieniach tak by można było odczytać te smsy czy jest to problem softu? Bardzo proszę o pomoc...

  • 0

    88. ~martyna-poznań  2010-07-31 17:27:13  host: heh22.internetdsl.tpnet.pl

    używam tego telefoniku już ponad rok i jestem nim zachwycona! polecam go przede wszystkim kobietą :-) słodziutki

  • 0

    89. ~222  2010-08-09 00:15:36  host: dfq38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki maly poreczny i fajny bateria trzyma od 6 do 10 dni zalezy od uzywania

  • 0

    90. ~Daria  2010-08-15 21:08:27  host: fht34.internetdsl.tpnet.pl

    Wklepujecie *#06# i zamykacie telefon. Mp3 znika:) pozdrawiam

  • 0

    91. ~aska  2011-01-28 09:17:54  host: host-89-228-163-87.lodz.mm.pl

    Telefon mam 3 rok.Bardzo fajny, oryginalny, zmiesci sie wszedzie, zdjecia robi dobre.Minusy: najwiekszy to ze strasznie sie zdziera z tylu obudowa.Wymienialam juz dwa razy i znowu schodzi warstwami jakby lakier,fatalnie to wyglada.No i troche cichy jest ten telefon, w torebce nie slysze ze dzwoni.

  • 0

    92. ~Marta ;]]  2011-03-19 20:39:51  host: user-109-243-196-48.play-internet.pl

    Fonik mam już trzy lata i moge powiedzieć że jest bardzo mały i poręczny ;]] minusy to to że jest cichy, nie można ustawić na dzwonek muzyki i jednocześnie wibracji, nie można ustawić dzwonka mp3 na sms, nie ma aplikacji gg i nie można jej wprowadzić, nie ma możliwości ustawienia dźwięku mp3 na dźwięk budzika. Ale ten telefon ma wiele plusów np. ma świetny odtwarzacz mp3 (bardzo dobra jakość dźwięku) ma dość dużą pamięć bo sam w sobie ma 1GB. Aparat ma przeciętny...bo zawsze mógł być lepszy ;). I aby odebrać połączenie przychodzące TRZEBA go otworzyć, gdyż mikrofon znajduje sie zaraz pod klawiaturą i gdy telefon jest zamknięty nie mamy dostępu do mikrofonu. Ja go sobie chwalę...jest super! Polecam :*

  • 0

    93. ~;*  2011-05-30 20:53:16  host: dhp202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja dopiero teraz mam ten tel, ale mam problem. nie moge ustawić zadnej muzyki na odtwarzaczu, mam muzyke na karcie, telefon jest cały pusty a jak chce zapisac na pamięci tel zdjęcie czy muzyke to mówi że nie ma miejsca ;/ i nie wiem co mam zrobić...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet