Samsung SGH-F110 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-F110 Opinie o Samsung SGH-F110

Samsung SGH-F110

w sumie: 18
  • 0

    1. ~poprawiacz  2008-03-07 15:20:55  host: ti112210a080-6162.bb.online.no

    Ten telefon ma wejscie karty pamieci Micro SD do 4 GB prosze poprawic.

  • 0

    2. ~hm  2008-03-07 16:06:56  host: 195.94.215.34

    samsung ruszył z telefonami dla poszczególnych osób.. najpierw samsung dla kobiet (kalorie, cykl itp) teraz dla sportowców. BRAWO!

  • 0

    3. ~Marcello  2008-03-08 11:06:17  host: aaya142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon-Super.! Nawet Na obudowie Adidas Jest ! Dla Sportowców ! ;)

  • 0

    4. ~WD.40  2008-03-08 12:05:17  host: ehx26.internetdsl.tpnet.pl

    fajny fon, ciekawe jaka cena bedzie w polsce...?

  • 0

    5.  2008-03-12 21:19:12

    niedługo samsung wprowadzi telefon dla płetwonurków jednak nadal będzie to szajsung ;]

  • 0

    6. ~;Domelo  2008-03-13 13:34:30  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    samsung ma telefony dla poszczegolnych osob. Znajdzie sie u niego duzo telefonow dla mezczyzn ( Najczesciej wypasione i eleganckie slidery ) Telefiny dla kobiet ( Najlepsza seria E . e530 e570 :) . Telefony dla mlodziezy np f300 (najczesciej muzyczne) albo tanie telefony dla niewymagajacych uzytkownukow np. c300 !!!! Samsung ruzleezzzzzz!!!!!!!

  • 0

    7. ~;Domelo  2008-03-13 13:36:34  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    Nareszcie w tym fonie samsung zdecydowal sie na zamontowanie 2 glosniczkow . Jeden do rozmow a drugi obok aparatu z tyly do mp3 :) Na to czekalem bo tak to bylo kiepsko z jakoscia dzwieku u samsunga ;/

  • 0

    8. ~sad  2008-03-16 22:39:25  host: agromanrtr.starnettelecom.pl

    Samsund Dresiarz Edition? Nie ma to jak znaczek 'adasia' na telefonie... tiaaa.

  • 0

    9. ~  2008-03-20 19:43:14  host: 81.15.213.173

    do 7: w nokiach to raczej norma że osobny głośnik jest do rozmów, a inny (w najnowszych modelach nawet 2) do mp3...

  • 0

    10. ~Karola  2008-03-25 15:36:42  host: host-81-190-198-229.gizycko.mm.pl

    oh zapowiada sie ciekawie, ale ciekawe ile bedzie te cacko kosztowalo ?

  • 0

    11. ~pff  2008-03-28 19:59:39  host: 195.94.215.34

    hahahah rozbawiło mnie to 'Dresiarz Edition' :D szczerze nie wpadłabym na to jakos mi się nie kojarzy dres z samsungiem :P może to NOKIA powinna wydać telefony dla dresa... o przepraszam przecież oni już wydają telefony dla dresów :P

  • 0

    12. ~fishu  2008-03-30 14:24:40  host: 193.19.165.18.osk.enformatic.pl

    wolalbym... jakis telefon JORDANA :D slyszalem o telefonie NBA w Chinach.. nie wiem co go stworzylo.. ale slyszalem ze jest praktycznie dla koszykarzy... to samo mzona zrobic dla fanow pilki noznej itd itd...;)

  • 0

    13. ~kamil544  2008-04-01 22:04:54  host: 213.199.253.163

    do 7: nie wiem czy wiesz ale w d600 są 3 głośniki 1 do rozmów, a 2 do mp3 a w dodatku 3d i jakość jest napewno lepsza niż w nokiach

  • 0

    14.  2008-06-25 11:34:44

    Uhuh :P bosko :D Mi się podoba lecz gdyby nie te funkcje dla sportowców to jest gorszy od mojego D900i. Ale ten mi się podoba chyba go kupie :D

  • 0

    15. ~Laki  2008-08-04 13:51:14  host: aavb150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poprawiacz pokaż mi gdzie on ma wejscie na karte pamięci...powiedz mi w ktorym miejscu...

  • 0

    16. ~angela  2009-01-15 17:20:03  host: host-89-230-131-156.inowroclaw.mm.pl

    ma ktoś może do niego polskie menu??? mam ten tel ale w angielskiej wersji... nigdzie nie moge dostac polskiego menu;/;/

  • 0

    17. ~Allegrowicz..:D  2009-03-05 21:22:46  host: chello089077119173.chello.pl

    Ja kupiłem Ten Telefon Za 200 zł + 25 zł za koszty przesyłki na allegro...I kupiłem go za tak tanio a jest praktycznie nowy i Z POLSKIM MENU..Moim zdaniem Jest to bardzo fajny telefonik...i to jeszcze za taką cenę..;D Kozak..Pozdrawiam ..i POLECAM BO WARTO.!!

  • 0

    18. ~Lpslp  2009-04-13 19:13:42  host: cpc5-papw1-0-0-cust620.cmbg.cable.ntl.com

    Ja zamierzam kupić taki telefon, niewiele o nim wiem... Wydaje mi się bardzo dobry, tylko ten brak wejścia na kartę pamięci mnie zasmucił... Ale jak zobaczyłam komentarz poprawiacza, pomyślałam, że może mówi prawdę. Niektórzy skarżą się, że telefon ma słaby aparat... Moi drodzy, telefony komórkowe są do dzwonienia i wysyłania smsów, do komunikowania się z ludźmi. Jak już tak bardzo chcecie dobry aparat w telefonie to kupcie coś z serii C sony ericssona albo z serii N nokii. Naprawdę, telefon jest boski

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet