Samsung SGH-E950 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E950 Opinie o Samsung SGH-E950

Samsung SGH-E950

w sumie: 62
  • 0

    1.  2007-06-26 17:57:28

    ten wyswietlacz dodatkowy to ten klawisz nawiagcyjny/panel dotykowy??

  • 0

    2. ~Maciu$$  2007-06-26 20:35:09  host: ewh76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1 pytanko gdzie to ma drugi wyswietlacz???

  • 0

    3. ~szalony  2007-06-26 21:17:11  host: apn-99-36.gprspla.plusgsm.pl

    jestem pierwszy:) telefon cool 70 mega i karta pamieci ciekawe ile wczytuje

  • 0

    4.  2007-06-26 23:48:38

    Tylko aparat został 3,2 mega, szkoda...

  • 0

    5. ~Filippooo  2007-06-27 09:47:59  host: eam67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to są za klawisze ??? Jakieś Yahooo i nie wiadomo co...

  • 0

    6.  2007-06-28 11:54:32

    design super, zobaczymy co z funkcjonalnością...

  • 0

    7. ~Denisek  2007-06-29 10:36:39  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    Do mation tak masz racje ten wyświetlacz dotykowy to ten klawisz nawigacyjny . telefon niczego sobie pamięć dobra i jeszcze złącze kart. Aparat też niczego sobie . ogółem teb fon bardzo przypadł mi do gustu ale bardziej podobają mi się Nokie Nseries .

  • 0

    8. ~mati  2007-06-30 13:12:39  host: bbd100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tn drugi wyswietlacz to te klawisze. dziwne troche jeszcze takiego czegos nie widziałem

  • 0

    9. ~k.o.k.s  2007-07-03 11:48:20  host: bjj196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co dziwnego w tych klawiszach?? wszystkie dotykowe i juz!! nowsza wersja e900-tki:) pozdro

  • 0

    10. ~kilo  2007-07-14 20:40:55  host: ggs74.internetdsl.tpnet.pl

    Gdzie tu jest wyswietlacz dodatkowy ??

  • 0

    11. ~zon  2007-07-17 11:09:55  host: eqd72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    coś strasznego! Swego czasu kupiłem dla żonki e900, ale korzystanie z dotykwych klawiszy po prostu było tragiczne... na szczęscie udało mi się szybko pozbyć tego telefonu... e950 natomiast nawet przyciski sterujące ma dotykowe... jezeli działają tak samo jak w E900, to życzę wytrwałości użytkownikom tego fona.

  • 0

    12. ~;Domelo  2007-07-20 10:18:58  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    zonn co ty gadasz klawisze dotykowe w e900 dzialaja suupeerr a nie moze mialas jakis dziwny egzemplarz pozddooo sasung robi fajnee fonnyyyyyyyyyyy ;D

  • 0

    13. ~samsundzeko  2007-07-21 20:47:41  host: chello089076252077.chello.pl

    mam pytanie ile kosztuje??????

  • 0

    14. ~ffffg  2007-07-21 20:48:39  host: chello089076252077.chello.pl

    plis ile kosztuje ???

  • 0

    15. ~Dawid  2007-07-22 22:11:30  host: bbservice216.mmpnet214.tnp.pl

    Wyswietlacz dodatkowy to panel sterujacy wyswietla sie na nim potrzebne klawisze np do dzwonienia albo do mp3 ;-)

  • 0

    16. ~lol  2007-08-28 22:58:59  host: wlan3-249.srem.net

    co za szhist tak paskudnego tela jeszcze w życiu nie widziałem wygląda prawie jak SAMSUNG C130 a te gabaryty Mam pytanie do posiadaczy tego telefonu: czy obsługa tego tela jest bezpieczna bo chyba służy bardziej do zabijania niż do dzwonienia

  • 0

    17. ~markov  2007-09-06 21:03:32  host: aahw167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poszukuje istrukcji obslugi w jezyku polskim. ktos wie gdzie moge ja znalezc?? dzieki i pozdro

  • 0

    18. ~Weo  2007-09-07 08:17:30  host: eav34.internetdsl.tpnet.pl

    Powiedzcie czy mozna ustawic sobie melodie na wiadomosc sms, bo w poprzednich samsungach mozna bylo wybrac tylo 3 lub 4 melodyjki i to takie głupie?

  • 0

    19. ~;Domelo  2007-11-09 18:00:51  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    nie wiecie co to za klawisze na górnym panelu ?? to sa klawisze dotykoweee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    20. ~robcio646  2007-12-18 19:58:20  host: eal114.internetdsl.tpnet.pl

    Do lol jak ten telefon wygląda jak samsung c130 to ty chyba nie widzisz jak można porównać rozsuwany telefon do nie rozsuwanego bubla który wygląda jak by nie wyglądał. Klawisze dotykowe w E900 nie sprawiają żadnych problemów ludziom którzy umieją z nich korzystać tak że tutaj też nie powinno być problemu, kwestia przyzwyczajenia. A jeśli chodzi o gabaryty to wcale nie jest duży bo jest tylko 5 mm wyższy i 1 mm szerszy od E900. Duże telefony to są nokie NSeries tutaj można mówić o dużych telefonach. I jeszcze kwestia czy służy do zabijania czy dzwonienia? E900 służył bardziej do dzwonienia bo jak dzwonisz do kogoś to klawisze dotykowe są automatycznie blokowane no wiec tutaj też tak jest. Według mnie fonik jest wypas jak tylko sprzedam kochanego E900 to kupie sobie tego. Pozdro 4 all.

  • 0

    21. ~ktos  2007-12-26 16:07:08  host: router2-2a.mtm-info.pl

    super fonik jak narazie :) wie ktos czy mozna zmienic menu zeby w srodku nie bylo łaczenia z internetem? =]

  • 0

    22. ~Magnum  2008-01-11 09:30:29  host: 83-143-97-54.welnowiec.net

    mam pytanie! można zmienic kolor tego 2 wyświetlacza? jak tak to jak? prosze o szybka odp.

  • 0

    23. ~Tybur  2008-01-18 14:21:35  host: any51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    http://www.youtube.com/watch?v=FpuJM4o5_fo

  • 0

    24. ~Tybur  2008-01-18 14:22:42  host: any51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w linku powyżej macie filmik o ty telefonie

  • 0

    25. ~paweł  2008-02-06 15:46:02  host: enleczwikl18.enterpol.pl

    on ma kamere??

  • 0

    26. ~kubik_17  2008-03-02 09:32:13  host: adfj116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do"zon" co ty chlopie gadasz te klawisze dotykowe to kwestia 2-3 dni i sie przyzwyczajasz a jak ty po 3 miesiacach sie nieprzyzwyczajles to jakies dziwne palce masz :p

  • 0

    27. ~Satletioo  2008-03-07 21:55:21  host: 77-253-154-85.adsl.inetia.pl

    Do Weo tak w tym telefonie mozna ustawić na dźwieku eski co kolwiek sie zachce, a tak ogólnie to polecam telkefonik gdyż jestem uzytkownikiem jego od jakiś 3 miesiecy :)

  • 0

    28. ~gmiatas  2008-03-25 21:12:06  host: 217.113.131.15

    Witam wszystkich. Mam pytanko, czy Telefonik ma wejscie na smycz?? Jestem napalony kupnem, czy moge prosić o jakąś zachęte, opis koma od zadowolonego (lub nie jego posiadacza:) pozdrawiam

  • 0

    29. ~jachus  2008-04-02 18:58:08  host: eoq32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fffg chciales sie dowiedziec ile kosztuje ten fon odpowiedem ci ze gdzies okolo 550 zł

  • 0

    30. ~  2008-04-03 17:32:44  host: 87-205-204-253.adsl.inetia.pl

    jestem niezadowolony strasznie...dotykowy panel bleee wszystko naciska sie naraz czesto sie wiesza blokuje jest straszny...fotografie fatalne soprzedałem go natychmiast i zakupiłem k850i to jest dopiero sprzet!!

  • 0

    31. ~Dominia  2008-04-06 22:09:07  host: ekr32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę mi szczerze napisać jak długo trzyma bateria???

  • 0

    32. ~skrzypek  2008-04-07 14:31:06  host: 91.146.225.1.ip.airbites.pl

    chce kupic ten telefon mozecie cos o nim powiedziec albo link do zdjec dac?

  • 0

    33. ~peta  2008-04-14 14:47:01  host: zmp-225-23.ray.net.pl

    ten wyświetlacz to owszem panel nawigacyjny a jego najniższa cena na allegro to 429zł

  • 0

    34. ~agnieszka  2008-04-15 15:31:20  host: dnn35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie go kupilam jest super. wydalam 450zl

  • 0

    35. ~nrl  2008-04-16 19:50:51  host: cci127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, czy w tym telefonie da się ustawić własny dzwonek na budzik i sms, bo wiem ze w e900 sie nie dalo????????

  • 0

    36. ~Basia  2008-04-17 15:07:21  host: 80.50.233.210

    mam pytanie? panel dotykowy(drugi wyświetlacz) jakie ma tam przyciski? do czgeo służyte yahoo? i ejszcze jedno-czy aparat ma zooma i flescha?

  • 0

    37. ~DK  2008-04-30 00:30:48  host: 82.160.212.139

    W telefonie można ustawiać własne dzwonki na budzik, sms, połączenia itp. Przyciski na dotykowym wyświetlaczu można zmieniać w zależności od upodobań. Można tam ustawić skróty do różnych aplikacji i funkcji. W polskiej wersji softu nie ma yohoo. Aparat ma zoom (cyfrowy) i flash (może służyć także jako latarka). Zdjęcia robi nie najgorszej jakości.

  • 0

    38. ~adamglowna  2008-05-04 22:14:51  host: epp17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko. czy ten telefon ma w aparacie zooma??

  • 0

    39. ~madzia  2008-05-06 18:20:12  host: 078088181240.elb.vectranet.pl

    mam ten tel od miesiaca i jest boski polecam

  • 0

    40. ~Właściciel E950  2008-05-12 17:16:22  host: ehw202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to katastrofa :( Ten drugi wyświetlacz to panel dotykowy. Po pierwsze! niemożna zmienić ustawień tego panelu dotykowego ! jak wejdźcie w Playera, to przyciski zmieniają sie na muzyczne, natomiast po wejściu w aparat na klawisze potrzebne do obsługi aparatu. Niesamowicie denerwujące są te klawisze;/ niechcący dotknę to zaraz mi wybiera połączanie, albo z internetem się łączy ;/ po wybraniu połączenia niemożna go przerwać, bez wcześniejszego odblokowania klawiatury ;/ HA wydaje się proste ;/ ale klawisz od blokady klawiatury jest taki malutki że najlepiej to go zapałką wciskać ;/ Znajduje sie z prawej stronie telefonu. Trzeba go jeszcze wcisnąć 2 razy dopiero odblokujemy. No i jeszcze trzeba trafić w klawisz zakończenia połączenia który jest równie wielki co klawisz odblokowania klawiatury;/ Obecne wersje telefonów mają strasznie powolnego softa ;/ no porażka po prostu :( aparat robi bardzo ładne zdjęcia, ale niewygodnie se je robi. Na początku mp3 leciały dosyć głośno i nie charczały, obecnie trzeszcza jak 100 letnie drzwi. Bateria trzyma 1,5 dnia na oszczędnym użytkowaniu. Aha nie wiem czy wszystkie te modele, ale mój ma wadę;/ Mianowicie gdy podłączę go do kompa jako Pamięć Przenośna i kopiuje pliki to sie zawiesza po jakimś czasie i traci połączenie :( Chyba niczego bardziej drażniącego nie ma niż utrata połączenia co 2 piosenki. Co do pytań: Dzwonki można zmienić wszystkie, tylko że sms musi mieć odpowiednie rozszerzenie. Aparat ma Flash i ma Zoom. Aha i bawią mnie te komentarze ludzi którzy nie mieli telefonu w ręku a piszą o nich niewiadomo co do DK: Pokaz mi tę latarkę Bo ja w swoim sofcie tego nie mam:D Chyba że na superglue przykleję ;p Telefon ma miejsce na przyczepienie smyczy w lewym górnym rogu. Koloru drugiego wyświetlacza nie da się zmieniać. Ja w polskim sofcie mam przycisk OK zamiast łączenia z netem ;)Pozdrawiam jak coś to pytajcie ;)

  • 0

    41. ~gmiatas  2008-05-12 22:21:29  host: 217.113.131.15

    Telefon naprawde godny polecenia. To mój drugi samsung, wcześniej miałem E250. Ogóle to nie ma porównania, E250 - plastik..., E950 - nowoczesny, naprawde bardzo fajny wygląd, ekran dotykowy super, kwestia 2 dni do przyzwyczajenia, lekko paluszkiem sobie pykam i wszystko gra, w czasie rozmów wszystko sie ładnie blokuje, klawisze stają sie nie aktywne, co uniemnożliwia przypadkowe zakonczenie rozmowy, bateria trzyma mi 2-3 dni, ale duzo używam wiec nie jest zle, a telefonik podłącze sobie w nocy wiec nie widze problemu:) super odtwarzacz, muzyczka leci i mozna sobie pracować a tle, jednak jedyna tego telefonu wada według mnie to kom zamula podczas słuchania mp3, odtwarzacz wolno chodzi miedzy przerwami pomiedzy utworami. ale ja juz sie przyzwyczaiłem. Tylni głośniczek naprawde mocno pizga, wiec oraz coś nowego - dźwięk 3D. Naprawde polecam. E950 to naprawde rzadko spotykany model więc jest się czym pochwalić =]

  • 0

    42. ~zDEBU  2008-05-26 15:45:26  host: aog180.internetdsl.tpnet.pl

    DO UZYTKOWNIKA E950!!! "...Aha nie wiem czy wszystkie te modele, ale mój ma wadę;/ Mianowicie gdy podłączę go do kompa jako Pamięć Przenośna i kopiuje pliki to sie zawiesza po jakimś czasie i traci połączenie :( Chyba niczego bardziej drażniącego nie ma niż utrata połączenia co 2 piosenki. Co do pytań: Dzwonki można zmienić wszystkie, tylko że sms musi mieć odpowiednie rozszerzenie. Aparat ma Flash i ma Zoom. Aha i bawią mnie te komentarze ludzi którzy nie mieli telefonu w ręku a piszą o nich niewiadomo co do DK: Pokaz mi tę latarkę Bo ja w swoim sofcie tego nie mam:D Chyba że na superglue przykleję ;p Telefon ma miejsce na przyczepienie smyczy w lewym górnym rogu. Koloru drugiego wyświetlacza nie da się zmieniać. Ja w polskim sofcie mam przycisk OK zamiast łączenia z netem ;)Pozdrawiam jak coś to pytajcie ;)" OTOZ MAM TE SAMA DYSFUNKCJE Z PRZENOSNA PAMNIECIA-PODLACZAM,WYBIERAM JEDNA Z 3 OPCJI (STUDIO SAMSUNG PC. ODTWARZACZ MLUTIMEDIALNY ,PRZEDNOSNA PAMIEC - JAKOS TAK LECIALO ;])...NO I ZACINA MI I NIE DOSTANE SIE DO TELEFONU.COC DALEJ-JAK WLACZAM STUDIO SAMSUNG TO NIE WIDZI MI KARTY(1 GB)..TROCHE MNIE TO IRYTUJE WIEC PROSZE O ROZWIAZANIE ;/.NO I CO DO FLASHA TO JEST TYLKO TRZEBA SOBIE GO POTRAFIIC WLACZYC;D.pZdR I CZEKAM NA ODP! ps. NO A Z TELEFONIQ POZA TYMI DROBNOSTKAMI JESTEM ZADOWOLONY...AHA NO I GDZIES TAM JESZCZE WYCZYTALEM ZE NIE MOZNA ZMIENIC OPCJI PANELU DRUGIEGO - mozna;)

  • 0

    43. ~gmiatas  2008-05-29 22:02:18  host: 217.113.131.15

    ~Właściciel E950 "niemożna zmienić ustawień tego panelu dotykowego ! jak wejdźcie w Playera, to przyciski zmieniają sie na muzyczne, natomiast po wejściu w aparat na klawisze potrzebne do obsługi aparatu" Kolego, oczywiście że można zmienić ustawienia panelu, wystarczy dobrze popatrzeń w ustawieniach. a jesli chodzi o zmiane klawiszy np. na muzyczne albo potrzebne do aparatu, to przecież luksus na maxa, podczas słuchania mp3 mozna na panelu dotykowym przewinąć sobie przód/tył,zestopować, wyjść do menu odtwarzacza a wciskając czerwoną słuchawkę wychodzimy sobie do głównego menu i robimy sobie co chcemy a muzyczka leci nam w tle, nie widze żadnego problemu. aha i jeszcze jesli chodzi o "Ja w polskim sofcie mam przycisk OK zamiast łączenia z netem ;)" to ja mam łączenie z netem i równiez mam polski soft więc masz jakąś przeróbke, o naturalnie USB chodzi bez zarzutu, pozdrawiam i POLECAM

  • 0

    44. ~K@rusia  2008-06-02 17:47:48  host: chello084010127029.chello.pl

    Mam pytanko czy w tym fonie można ustawić jednocześnie wibracje i dzwonek??? Proszę o odp bo planuje sobie go kupić i niewiem czy jest taka opcja bo wiem że w większości samsungów tego niema:( Pozdrawiam wszystkich i czekam na odp:)

  • 0

    45. ~skaydo  2008-06-10 21:22:58  host: abcw132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, co oznacza na wyswietlaczu w lewym gornym rogu, mala litera E w kwadraciku niebieskim????prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    46. ~gmiatas  2008-06-11 14:27:10  host: 217.113.131.15

    TAK, idzie ustawić jednoczesnie dzwonek i melodnie

  • 0

    47. ~zeluSS  2008-07-04 13:53:57  host: ijl30.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel fajnie wyglada ;) mozliwe ze go nawet kupie ;) bo mi sie podoba ;p tylko po gowno ten klawisz Yahoo! zall ;p po co mi takie cos ;p a ogolnie klawisze dotykowe to pewnie spox ;D jak dla dziewczyny czy kobiety super ;D ale dla jakiegos "wielkorekiego" goscia to niebradzo hehe xD ale ogolnie mi sie podoba ta kom ;D

  • 0

    48. ~pbr  2008-07-11 09:12:22  host: dynamic-87-105-238-240.ssp.dialog.net.pl

    masz włączone EDGE

  • 0

    49. ~pablo90  2008-07-20 14:47:38  host: fcg218.internetdsl.tpnet.pl

    można do niego wgrać motywy?

  • 0

    50. ~luq111  2008-07-29 19:26:13  host: adob187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jutro bede posiadaczem tego telefonu. zobacze co potrafi

  • 0

    51. ~gmiatas  2008-07-30 15:42:10  host: 217.113.131.15

    klawisz Yahoo jest tylko w angielskiej wersji telefonu, ogólnie to w tym środkowym panelu nawigacyjnym ustawiasz sobie co zechcesz

  • 0

    52. ~g  2008-07-30 15:43:21  host: 217.113.131.15

    a co do motywów to nie wiem, brakuje mi właśnie jakiegos innego motywu niz fabrycznie, osobiście z zadną wzmainką na temat wgrywania motywów sie nie spotkałem

  • 0

    53. ~LITERKA E  2008-07-30 19:00:42  host: adgb61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    OZNACZA EDGE

  • 0

    54. ~yakko666  2008-07-31 09:38:01  host: acbg24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest Samsung Soul!! z dotykowym panelem i co mi mowicie ze to szajs?? To dobry telefon!

  • 0

    55. ~  2008-08-23 20:57:49  host: 078088254164.wro.vectranet.pl

    mam problem ze zdjeciami, dokladnie chodzi o to ze gdy ustawienia aparatu mam na domyslnych to robi mi nienaturalne zdjecia, chodzi mi oto ze w nienaturalnych kolorach np za jasne albo z dominacja jakiegos koloru np. zamiast jasnego szarego powstaje bilay.. czy ktos wie jak pozbyc sie tego problemu

  • 0

    56. ~pgcome  2008-08-25 14:55:42  host: bxq90.internetdsl.tpnet.pl

    ja posiadam ten fonik już 2 tygodnie i nie zauważyłam żadnych mankamentów;) a do panelu dotykowego szybko idzie się przyzwyczaić, działa bez problemów, cichutko;) WIELKI POZYTYW według mnie w stronę e950:)

  • 0

    57.  2008-09-24 19:34:25

    pgcome czyli mowisz ze polecilbys ten model?

  • 0

    58. ~to_maszz  2008-12-06 21:38:50  host: aoo74.internetdsl.tpnet.pl

    sam go moge polecic :) Mam go ponad 4 miesiące i wszystko chodzi bez problemu. Wystarczy godzinka i panel opanowany :) jeżeli chodzi o zmiane przycisków na muzyczne itp to wielki plus :P bo nie trzeba sie bawic tylko wszystko sie samo zmienia :)Aparat robi zdjecia jak cyfrówka posiada 10krotny zoom "cyfrowy". odpowiadając na pytanie urzytkowiników o zmiane melodi to wszysto da sie zmienic np. melodie sms lub połączenia. Wielki plus za to ze muzyka leci z tylniego głosnika a nie z tego co się rozmawia . Bo głosnik do rozmowy nie jest narażony na wczesne zużycie.Ja mam polski soft i nie ma yahoo tylko normalne połącznie do internetu. Jedyne co mogę mu zażucic to ze słuchając muzyki nie moge wysylac plików.Telefon mały i ten desing :) mówi wszystko mam srebrny i jak przyjdzie sloneczny dzien to sie błyszczy jak by był chromowany i w słoneczne dni mozna włączyc funkcje która przestawia wyświetlacz na tryb dużego nasłonecznienia. Moje ocena to 10/10 w razie pytań prosze pisac na wszystkie odpowiem w miare mozniwości email to_maszz@o2.pl

  • 0

    59. ~Micha  2009-01-02 12:36:01  host: 193.111.144.75

    Ogólnie telefon może się podobać, panel dotykowy jest (wbrew pozorom) bardzo wygodny, szybko się można przyzwyczaić. Wydawało mi się, że aparat 3,2Mpix powinien robić troszkę lepsze (ostrzejsze) zdjęcia niż te, które mi wchodzą, ale w końcu to tylko telefon, a nie cyfrówka;) Jedyne, do czego mam zastrzerzenia to obsługa karty pamięci - telefon straszliwie się zamula, gdy np. włączam muzykę - jeżeli mp3 jest zapisane na telefonie, to po wciśnięciu 'Play' jest dobrze, odtwarza się od razu, ale jeżeli jest na karcie, to trzeba 3-4 sek poczekać, zanim zacznie grać :/ strasznie to irytujące. Tak samo powolnie otwierają się zdjęcia/filmy zapisane na microSD. Karta ma 2GB, więc tel spokojnie powinien sobie z nią radzić ;] a może warto ją wymienić na HC? Jeśli ktoś miał/ma podobne problemy i mógłby mi coś poradzić, byłoby miło ;) Ale pomimo tego telefon jest warty polecenia - przede wszystkim za oryginalny wygląd i odtwarzacz muzyki - zarówno jakość dźwięku jak i funkcje (sortowanie wg wykonawców, albumów, własnych ocen, itp) są na bardzo dobrym poziomie.

  • 0

    60. ~Miki  2009-03-08 15:17:33  host: 87-205-164-50.adsl.inetia.pl

    Starszy brat e900 spisywał się rewelacyjnie teraz mam e950 i jest jeszcze lepszy. Możliwości dotykowego samsunga są jeszcze bardziej rozbudowane. Dotykowy wyświetlacz działa bez problemowa tak samo jak cały dotykowy przedni panel. Samsungowy desing oryginalny i nie powtarzalny. Może gdyby rozmiarowo zwiększyć wyświetlacz z 2cali na 2,2 było by nieco lepiej. Ogólnie polecam. Chyba kolejny e9.... już się nie pojawi więc pozostaje zamienić z czasem e950 na nieco inna serię u900 :]

  • 0

    61.  2009-03-10 19:17:24

    ten telefon ma panel dotykowy ?? tak ja w Samsungu u900 SOUL prosze o odpowiedz z góry dzięki

  • 0

    62. ~E900  2009-04-24 11:49:50  host: 77-253-7-187.adsl.inetia.pl

    Ja mam E900^^. Fajny... a dotykowe dobrze działają...jeżeli ktoś umie się nimi obsługiwać..hah.ale w tym nie ma niC trudnego.;]. może sobie kupię e950... a co do karty pamięci-wszystko zamula, że najchętniej to chciałabym go rzucić o ścianę...tymbardziej jak mam 100 piosnek pod rząd to zanim jakąś znajdę to troche minie.. to samo ze zdj. Ale da się przeżyć. no własnie Nokie 'N' to dopiero cegłówki. wiem bo mój brat ma N95,a drugi N80...fajne są, ale bez przesady...do kieszeni mi się nie zmieści haha .

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-119-171.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet