Samsung SGH-E900 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E900 Opinie o Samsung SGH-E900

Samsung SGH-E900

w sumie: 391
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-03-10 17:34:08

    Czyżby D600 w innej obudowie i gorszym wyświetlaczem ??

  • 0

    2.  2006-03-10 18:34:29

    Kupic taki telefon w czasach kiedy za to ze jestes chocby za innym clubem pilkarskim bobija cie lub dźgną nozem w brzuch...NIE radze kupowac tego phona,na co wam te bajery?
    Dziećmi jesteście ze sie tak z tego powodu jaracie?
    NAJLEPSZE NOKIE !
    Sam mam nokie 6100 i mi sie bardziej podoba niz ten śmieć!

  • 0

    3. ~  2006-03-11 14:41:07  host: aai58.internetdsl.tpnet.pl

    dziwi mnie wyświetlacz, tylko 65k?

  • 0

    4. ~DoN_KrIsTo  2006-03-12 09:33:54  host: ip-213-17-237-150.netia.com.pl

    fajny:) szczegolnie podoba mi sie funkcja TV out. Jak na aparat 2 mega powinni dac 265 tys kolorow.

  • 0

    5. ~pa_pal  2006-03-12 13:41:08  host: dxk180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona od kilku dni i nie podoba mi sie jest beznadziejnya aparat robi gorsze zdjęcia niz w noki 6610i . wolałbym sagema myx6-2 a polfonia tez nie zadziwia ucha jednym słowem jest do d******** jednym jego plusem jest to ze ma duzo pamięci ale agema nie przewysza 250 mb pamieci duzy wyswietlacz i zdjecia są lepsze niz w cyfrówce

  • 0

    6. ~LDD  2006-03-12 17:35:49  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    pa_pal a ciekawe czy probowales te zdjecia zżucić na kompa, bo coś mi sie wydaje że porównywałes tylko jak wychodzą na wyświetlaczach a tu jest różnica dosyć duża w rozrónianiu kolorów. A aparat w telefonie bez opytki w dodatku z matrycą 1,3Mpx jak jest w tym Sagemie nie może robić lepszych zdjęć niż cyfrówka i nie przesadzaj ze 6610i robi lepsze zdjecia, mialem ten telefon i to tylko w na ekraniku względnie ladnie wygladalo a na kompie tragedia!!!

  • 0

    7. ~Dawid  2006-03-15 18:33:44  host: 80.51.206.166

    Na stronie samsunga widzialem 262 tyś kolorów, także pewnie tu jest błąd, ale nie mogę być pewny.

  • 0

    8. ~Dawid  2006-03-15 18:37:16  host: 80.51.206.166

    Ciekawe w jaki sposób możesz mieć ten telefon jeżeli on jeszcze nie jest w sprze4daży. Chyba sobie to wszystko wymyśliłeś. Pewnie nigdy w życiu nie miałeś dobrego telefonu w ręku i zazdrościsz tym co takie mają:)

  • 0

    9. ~Dawid  2006-03-16 17:34:46  host: 80.51.206.166

    Dokładnie sprawdziłem jego specyfikacje na Samsung.com i ma on 262 tyś. kolorów.

  • 0

    10.  2006-05-30 21:00:36

    Witam! Mam 1400zł na telefon. Jaki wybrać?? Prosze pomocy....

  • 0

    11. ~Konglomerat  2006-06-04 06:28:06  host: 193.19.104.13

    RafałSE! Kup sobie taki za 1300PLN - zostanie Ci stówa na psychiatre!hehe!

  • 0

    12. ~mooor  2006-06-06 23:31:44  host: acwm215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    własnie dowiedziałem sie że ten fonik będzie moim prezentem na 21 urodzinki i jedyna żecz która mnie niepokoi to ta że 6610i robi lepsze zdięcia ???? hahaha

  • 0

    13. ~mikolaj  2006-06-15 14:26:34  host: client-252-p-2-lns.winn.dial.virgin.net

    ej ktos tu ma chujowe dane bo ten wyswietlacz nie ma 65 tyz a 225 tys kolorow bo sam go mam wiec wiara nie wierzcie w bzdury pisane na tejj stronie ty ziom nokia jest dla prostych ludzi ,ktozy nie wiedza jak obslugiwac mikrofalowke hehehhe..spox fon moze kopia poprzednikow ale naprawde spox.

  • 0

    14. ~zx6  2006-06-18 16:52:15  host: host-84-9-160-75.bulldogdsl.com

    Ten aparat ma 260 tys. kolorow. Błąd w opisie! Mam ten telefon i jest bardzo dobry.Szybko dziala menu (nie ma zadnych opoznien).Jest to po prostu nowszy nowszy Samsunga d600e.Polecam ten telefon.Jest łatwy w obsłudze, a jednoczesnie wygodny w uzytkowaniu.

  • 0

    15. ~frt65  2006-06-28 16:24:30  host: erz138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fon ma ekran 262144k. Duży postęp jak na samsunga - aparat 2 Mpix

  • 0

    16. ~Qba  2006-07-03 20:12:59  host: host-62-141-221-16.kalisz.mm.pl

    to taki d600 tylko ładniejszy, ma mniej kolorów i dotykowe klawisze (nie klawiature)

  • 0

    17. ~Dawid  2006-07-07 16:08:50  host: r2chelmno.marton.net.pl

    Ten telefon ma dotykowe klawisze, dzieki czemu jezeli nie uzywamy np. przyciskow do muzyki mozemy je wylaczyc w opjach i ich nie ma:)

  • 0

    18. ~lesiohormon  2006-07-09 20:28:49  host: cpc3-barn2-0-0-cust411.brnt.cable.ntl.com

    tefelon ma 265 000 kolorow :-P profile notatnik stoper minutnik glosnomowiacy wybieranie glosowe dyktafon takze a dodatkowo z czym sie spotkalem pierwszy raz telefon wypuszczony na rynek uk posiada w standardzie polski jezyk wiec mozecie uaktualnic baze pozdro

  • 0

    19. ~aneta  2006-07-13 15:06:52  host: gw1.eranet.pl

    ja mam ten telefon ale w polsce mam z nim problem, bo nie moge z niego zdjac simloocka. pomocy

  • 0

    20. ~Wóda15-znawca  2006-07-18 16:27:20  host: absq99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie jest to dobry telefon.Po za tym,że nie ma irdy ma tylko 65kolorów!!!Powinien mieć optymalne 262000 z tymi funkcjami.Lepiej kupić sobie d600 lub d750i w lepszej cenie~!!!

  • 0

    21. ~dawid  2006-07-18 23:37:27  host: r2chelmno.marton.net.pl

    Wóda15-znawca-nie czytasz tego co tu wszyscy pisza!!!on ma 262 tyś kolorów, a błąd na stronie nie oznacza, że to jest prawda.

  • 0

    22.  2006-07-21 19:30:00

    dawid on jest znawcą wódy a nie komóregk. A tak od siebie dodam że ch ętnie bym się e900 pobawił. ... Ciekawe czy ukaże się w Polsce? ...(oczywiscie jako nowka w salonach Plusa [Zdzi]Ery itp.)

  • 0

    23.  2006-07-21 19:50:34

    fajnie. Ma MicroSD i 80 MB. ...ale jednak szkoda , że mu IrDY nie dodali... :-.

  • 0

    24. ~aneta  2006-07-22 11:54:57  host: 82.177.244.150

    Hmm... A co myslicie wlasnie o tej dotykowej klawiaturze? POdobno komplikuje sprawe czuloscia...
    Sporo osob (w tym takze i ja) porownuje tego samsunga z LG KG800... LG ładniejsze, ale mniej sprawdzone i funkcjonalne, prawda?
    Drozsze zreszta...
    Zastanawiam sie, ktory z tych t-fonow kupic. Jezeli sa problemy z klawiszami, to przerzuce sie na nokie 6131, bo nie szukam zbyt zaawansowanych technologii. Juz...

  • 0

    25. ~e900  2006-07-25 10:57:59  host: aeu186.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fonik, wszystko ok, zdjecia ok, karte pamieci mozna dokupic i pamiec tez ok, tylko jedna wada, dotykowe przyciski czesto sie same naciskają niechcacy ;)
    mialem kupic nokie ale nokia jest jak mercedes, dla starych ludzi :)telefonik polecam jak najbardziej, nic mu niebrakuje, P.S. na tej stronie jestem wlasnie przez telefon bo obsługuje http :)

  • 0

    26. ~north  2006-08-05 20:47:49  host: cache-los-ae03.proxy.aol.com

    jak ktos sie zastanawia nad kupnem tego telefonu to odradzam, nie ze wzgledu na sam aparat i jego mozliwosci ale z powodu tworzywa z jakiego jest zrobiony, mam go od miesiaca a wyglada jak by mial rok, bardzo latwo sie rysuje, bardziej dla kobiet bo one dbaja o telefony

  • 0

    27. ~Jarod  2006-08-07 15:37:14  host: 193.25.116.40

    no zakupilem sobie ten telefonik i jak narazie jestem z niego zadowolony(mam go dopiero tydzien) trzeba sie w nim przyzwyczajic do dotykowych przyciskow bo zcasami wciskaja sie wtedy kiedy nie chceno brak irdy tez wada bo nie moge sie wymieniac ze "staruchami" procz tego jest zajebisty

  • 0

    28. ~Turlu  2006-08-09 17:23:23  host: 80.244.139.143.unregistered.ptc.pl

    moja siostra ma ten telefon. Dostala go wczoraj od wujka z francji :) wyjebisty jest :D

  • 0

    29. ~mona  2006-08-17 10:05:57  host: h231015.net.pulawy.pl

    pomocy! dlaczego nie mogę wysyłać sms z książki?

  • 0

    30.  2006-08-20 00:17:45

    Ładny telefon. Tylko szkoda że wyświetlacz ma tylko 65 tys. kolorów. Ogólnie fonik ma już przestarzałe bajery. Tylko design jest spoko :)

  • 0

    31. ~  2006-08-22 16:10:32  host: ego32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten fon ma na wyswietlaczu opcje pokazywania nazwy miejscowosci?

  • 0

    32. ~kania  2006-08-23 14:33:26  host: ecs125.internetdsl.tpnet.pl

    body weź najpierw przeczytaj inne komentarze a później coś pisz, bo aż się słabo robi….
    Ten telefon nie ma 65 tys. kolorów, nie ma też 265 tys., ma dokładnie tyle, co napisał frt65, czyli: 262144 kolory. Może w końcu ktoś poprawi ten błąd, bo tylko ludzi denerwuje. Zresztą radzę wam kupcie sobie i tak D600e, bo te dotykowe przyciski tylko irytują…

  • 0

    33. ~Adek  2006-08-23 21:36:05  host: dux205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc wszystkim Mam pytanko i prosze o szybka odpowiedz czy ten telefon ma UMTS jest 3-ciej generacji?? pozdro dla wszystkich. Prosze o szybka odpowiedz.

  • 0

    34. ~teo  2006-08-25 12:09:05  host: xdsl-3397.walbrzych.dialog.net.pl

    A jak jest z budzikiem mozna ustawic dowolny dzwonek? czy tylko te w standardzie? Sms tez tylko w standardzie czy mozna zmienic?

  • 0

    35. ~Młynio  2006-08-26 20:18:23  host: n12.pro-internet.pl

    FAjny telefonik, tylko mam pewne zastrzezenia do tej klawiatury dotykowej. Otoz jestem badzo cikaw jak to bedzie dzialac zima, albo w rekawiczkach. CHyba sie bedzie trzeba przekonac na wlasnej skorze :)

  • 0

    36. ~madziaaaa  2006-08-28 20:52:36  host: efd68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest zajebisty.nie ma irdy jak wszystkie nowe telefony a dotykowa klawiatura jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    37. ~mayhem  2006-09-01 14:29:26  host: host86-142-125-214.range86-142.btcentralplus.com

    taa klawiatura dotykowa to pomylka jak ktaos dzwoni i masz tela w kieszeni to go odrzucisz a jak za szybko dostawisz telefon do ucha to mozesz dotknac czerwonej sluchaweczki i znowu klapa polaczenie odrzucone...

  • 0

    38. ~da z33d  2006-09-01 15:13:59  host: 80.51.194.190

    kupiłem ten telefon i jest spoko, wśród wad wymieniłbym klawiaturę dotykową która jest bądź co bądź utrudnieniem i tandetne ikonki w menu - już e720 ma lepsze nie mówiąc o przepięknych w D800. Poza tymi wadami telefon polecam - wygląda świetnie i bardzo profesjonalnie się prezentuje w ręku. Reszta jest jak zawsze - do nowego telefonu musisz się przyzwyczaić.

  • 0

    39.  2006-09-06 19:36:38

    widzę sporo narzekań na ekrań na ekran dotykowy,mam więc pytanie do użytkowników -czy można funkcję dotykową wyłączyć?czy naprawdę jest taka uciążliwa?przymierzam się do tego telefonu a w salonach w miom mieście narazie jest nie dostępny by gosprawdzić

  • 0

    40. ~red  2006-09-08 00:15:17  host: hudd-cache-6.server.ntli.net

    a ja tak sobie skacze:) najpierw mialem d500, potem d600 i d820. Ten ostatni zepsul mi sie po 3 tygodniach uzytkowania. Dzisiaj kupilem e900. Faktycznie te klawisze... trzeba przywyknac... poza tym przy ladowarce dziwnie sie zachowuja (przynajmniej u mnie)... brak irdy zupelenie mi nie przeszkadza... i ten glosnik... wreszcie z prawdziwego zdarzenia... nie to co d820... ledwo slyszalny byl:) ogolnie telefon chyba godny uwagi. Ciekaw tylko jestem jak u niego z bateria

  • 0

    41. ~Fighter  2006-09-10 09:20:26  host: czh146.internetdsl.tpnet.pl

    Powiem Wam tak. Dotyk jest dobrze zrobiony( nie zapominajcie ze tego sie nie wciska po pewnie 3/4 wciska jak znam życie ).Telefon jest dopracowany nic nie trzeszczy, prosty w obsłudze.Wyświetlacz rewelacyjny aparat i flash jest OK, klawiatura działa bez zarzutów. Dźwięk jest czysty i głośny,włożyłem mu karte MicroSD 1GB i śmiga,że aż miło,zasięg trzyma bardzo dobrze. Co do kolegi co pisze ze telefon mu sie rysuje( noś go dalej z kluczami to napewno bedzie bardzo "ładniutki". Jezeli chce ktoś sobie kupić ten telefon to polecam, funkcjonalny, mały, prosty, extra DESIGN. Bateria trzyma dobrze( 5dni ) i tu mam leciuteńkie zastrzeżenia, ale to nic w porownaniu do całości. Pozdrawiam

  • 0

    42. ~sugob  2006-09-11 17:38:13  host: dwg110.internetdsl.tpnet.pl

    1) pleyer: klawiatury dotykowej nie mozna wylaczyc bo to sa podstawowe przyciski (odbierz/odrzyc/przyciski funkcyjne), wcale nie sa takie uciazliwe, mnie przyzwyczajenie sie do nich zajelo ok 2 tygodni i teraz nie mam zadnych problemow,
    ci, ktorzy pisza tyle o tym ekranie albo widzieli tel tylko w internecie, albo maja go jeden dzien

    2) pytanie: jak ustawić w tym telefonie transmisje GPRS w Plusie? wszystko ustawione zgodnie z informacjami na ich stronie internetowej a wyskakuje blad polaczenia po uruchomieniu przegladarki

    pzrd

  • 0

    43.  2006-09-13 20:20:29

    Mam pytanko do posiadaczy tego telefonu czy jest mozliwosc podlaczenia swoich sluchawek do tego telefoniku czy tez trzeba jakos przejsciowke kupowac oddzielnie a moze jest juz dolaczona do zestawu?? Prosze o pomoc bo jestem na kupnie tego telefonu ale jezeli bedzie mozna sluchac muzyki na tych sluchawkach to bede musail powaznie pomyslec czy nie kupic by innego.

  • 0

    44.  2006-09-16 12:03:21

    mayhem chcialem ci powiedziec ze mam ten telefon i zeby odebrac trzeba rozsunac go i dopiero potwierdzic czy chce sie odebrac wiec niema zadnych problemow ze kogos odrzucimy tak samo jest jak przystawiamy go do ucha bo wtedy te przyciski dotykowe blokuja sie:] A z tela jestem w 100%zadowolony choc jeszcze nie do konca przyzwyczailem sie do klawiatury dodykowej coz moze dlatego ze dopier wczoraj go klupilem;]

  • 0

    45. ~slavia  2006-09-17 18:08:30  host: alg226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak jest z kartami pamieci? ma ktos 1GB w telefonie? i jak działa szybko? nie zacina sie?

  • 0

    46.  2006-09-18 15:52:47

    Ja mam 1GB w tym telefoniku i powiem ze działa elegancko a zajetej pamieci mam juz 800Mb mp3;] Mam tylko zastrzezenia do sluchawek bo w zestawie sa one bardzo slabej jakosci ale wczesniej mialem SEw800i i przerobilem sobie tak ze pasuja one teraz do tego samsunga. MMMIIIIÓÓÓÓDDDD:)A propo pamieci to kupilem sandiska ultraII bo sa one szybsze od tych zwyklych.

  • 0

    47. ~karolek  2006-09-19 18:37:20  host: ajv38.internetdsl.tpnet.pl

    Cześć, mam pytanko, mianowicie czy wiecie gdzie mogę ściągnąć simlocka do tego telefonu. Bardzo pilne. Pozdrawiam

  • 0

    48. ~any46  2006-09-30 16:35:23  host: w3cache1.icm.edu.pl

    a ma ktos w nim karte 2GB ??????????????????????????????????????? mam ochote sobie takowa sprawic tylko nie wiem czy telefon ja przyjmie. wiem ze sie da 1gb bez problemu.zdjecia, fimy jakosc niespotykana i dotykowe przyciski dzialaja super (tak jak widzialem) trzeba je dotykac a nie wciskac!!!!!!!!!!!!

  • 0

    49. ~luka  2006-10-02 16:02:16  host: asa192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to jest to tv out??

  • 0

    50. ~darkon  2006-10-03 13:40:40  host: abbu239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tv out z tego co wiem i mam w d600e to wejscie na telewizor i mam takie pyatnko do bylych posiadaczy D600e i nabywcow E900 oplaca mi sie zamienic telefon na tego E900 bo z tego co porownywalem to bajerami sie nie ruznia tylko ta klawoatura dotykowa xD i nowy sliczny wyglodzik :) prawde mowiac jestem bardzo napalony na ten telefonik ;) pozdrawiam ;)

  • 0

    51. ~stvorek  2006-10-03 18:34:14  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    no telefonik przecudny, mam go od paru godzin. 3ba sie teraz bedzie przestawic z se700. przyciski sa fajne choc wystarczy lekko dotknac i sie wychodzi z menu, no ale to kwestia przyzwyczajenia. tel. godny polecenia :D:D

  • 0

    52. ~homik  2006-10-04 21:34:28  host: 80.48.172.3

    wypaśony telefonik ale wada że bez radia i niewygodne klawisze ale jest super

  • 0

    53. ~mike  2006-10-08 20:09:49  host: tkp28-6.rybnet.pl

    czy ten telefon posiada funkcje Mobile Tracker?

  • 0

    54. ~marras  2006-10-14 12:53:36  host: nat-mo3.aster.pl

    Przymieżam się do zakupu tego telefonu. Będzie to mój drugi telefon. Jeden mam do rozmów służbowych a ten mam zamiar wykorzystywać prywatnie. Napiszcie, proszę coś więcej o jego wadach i zaletach, jakieś opinie. Dzieki

  • 0

    55. ~de tomaso  2006-10-19 22:19:13  host: nat-bem.aster.pl

    Zakupiłem e900 i mam dwa pytanka: 1. nie mogę zapisać kontaktów w pamięci telefonu, pomimo ustawienia pamięci telefonu jako domyślnej.W ogóle nie pyta mnie gdzie ma zapisać tylko zapisuje na SIM. Czy to dlatego, ze nie mam jeszcze karty micro cd? 2. cały czas na wyświetlaczu jest napis "przepełnione" pod logiem operatora, pomimo tego, ze na SIM jest tylko 70 numerów.

  • 0

    56. ~tonio  2006-10-21 11:05:41  host: 88-110-26-99.dynamic.dsl.as9105.com

    zakupilem wczoraj ten telefonik, dla mnie BOMBA!!tak jak wszyscy mowia-do dotykowego trzeba sie przyzwyczaic. goraco polecam ten tel. bo jest zaj.... :):):):)

  • 0

    57.  2006-11-03 21:41:58

    BLUETHUTH!!! czy moze mi ktos powiedziec jak poloczyc sie za pomoca bluethutha,bo probowalam z nokia 6230i i jedynie co sie stalo to "znalazly sie" a zadnego pliku nie mozna ani wyslac ani odebrac.POMOCY!!

  • 0

    58. ~fajna  2006-11-04 13:08:36  host: ari108.internetdsl.tpnet.pl

    jak wgrac w nim jezyk polski?

  • 0

    59. ~  2006-11-04 17:30:46  host: belf-cache-2.server.ntli.net

    ja go kupilam w WBryt i ma jezyk polski

  • 0

    60. ~RainlessCry  2006-11-10 03:58:44  host: 82-41-41-108.cable.ubr06.edin.blueyonder.co.uk

    Najśmieszniejsze jest to, że większość negatywnych opinii E900 zbiera od osób, które nigdy nie miały go w rękach i przypisują mu jakieś idiotyczne wady :) Korzystałem z niego przez 4 miesiące i żadnych problemów z 'dotykiem' nie miałem. Parę dni temu przesiadłem się na D900 i w sumie, to E bardziej mi leżał... ale cóż, szef dał, zabrał stare, więc trzeba się przyzwyczaić. Co nie zmienia faktu, że E900 był super.

  • 0

    61. ~caterina  2006-11-12 19:14:18  host: chello084010102125.chello.pl

    co lepsze : nokia 6280 czy samsung e900? nie moge sie zdecydowac :/

  • 0

    62. ~do posiadaczy E900  2006-11-13 16:16:04  host: skylan.com.pl

    czy można przeglądać skrzynke odbiorczą bez rozsuwania klapki? czy wszystko trzeba robić po rozsunięciu? myślałam że ten telefon jest ładnijeszy oglądając zdjęcia w necie,i byłam gotowa na zakup, ale obejrzałąm go w salonie i jest strasznie mały!!!!! teraz się waham :/ zbyt malutki moim zdaniem :(

  • 0

    63. ~mk  2006-11-13 22:14:53  host: skylan.com.pl

    czy wyświetlacz jest mniejszy czy taki sam jak w Noki N70?

  • 0

    64. ~Kinia  2006-11-16 18:50:47  host: akm110.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik działa bez zastrzezen sama go mam i jestem zadowolona

  • 0

    65. ~JOL  2006-11-17 14:09:38  host: host86-141-6-89.range86-141.btcentralplus.com

    fajna,ten telefon jest nowiutki i ma JEZYK POLSKI.dobdze poszukaj(nie jest alfabetycznie ulozony), i nie trzeba niczego wgrywac.pa

  • 0

    66. ~gilberto  2006-11-17 20:43:26  host: elp114.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel od końca września, kupiłem go w holandii i kto by pomyślał że będzie miał polski język, a jednak ma, do tego mam bez simlockai śmiga w erze elegancko, z netem nie ma problemu, bluetooth też leci,wszystko ok, tylko jednoco mnie irytuje, że przychodzące wiadomości zapisywane są na karcie sim, a nie w pamięci telefonu, ale do mnie i tak nikt niepiszewięc skrzynaksięnie zapełnia:P a co do odbierania połączeń to można sobie skonfigurować tak, by odbierał po rozsunieciu klapki, i nie maproblemu z tym żadnego, telefon polecam, jednaknie tym co sugerują się opiniami takich osób co znają ten model z fotek wnecie albo mieli go 5minut w dłoni pozdrawiam

  • 0

    67. ~szyszka  2006-11-19 20:46:07  host: nas2.abaks.pl

    moze macie konfiguracje do niego? bo poterzebuje na mmsy!

  • 0

    68. ~karol  2006-11-21 09:01:00  host: ajv38.internetdsl.tpnet.pl

    Siema, czy ktoś z Was próbował wgrywać gry java na e900?? Ja próbuję i nic z tego, przesyłam z kompa poprzez Bluetooth'a. Jest napisane, że format jest nieobsługiwany;/ Pozdro

  • 0

    69. ~ALI  2006-11-22 01:20:50  host: dial-1464.walbrzych.dialog.net.pl

    nokia n70 jest podobno do bani oprogramowanie w niej szybko siada !!na twoim miejscu wzioł bym e900 poniewaz e 900 ma owiele lepsze dzwiekirobi owiele ładniejsze zdjecia ładniesze menu i wogóle jest ładnieszy od noki6280

  • 0

    70. ~kotletinio  2006-11-24 00:28:08  host: static-62-233-168-99.devs.futuro.pl

    ktos wyzej pisal ze bateria trzyma 5dni!dla mnie to szok bo moja trzyma tylko 2 dni(bez zabawy) z reszta nie tylko u mnie.Ludzie piszcie jak z bateriami u was?

  • 0

    71. ~Madzia  2006-11-26 20:40:23  host: acrv31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mamten telefon od 3 miesięcy i powiem że jest świetny.... Na początku cizko było mi się przyzwyczaić że ten telefon jest strrrasznie czuły ale teraz jest okey. No i dosć szybko się rysuje... ale i tak jest swietny. zdjęcia są bardzo dobrej jakości. :)

  • 0

    72. ~Skuvol  2006-11-27 13:59:46  host: er122.internetdsl.tpnet.pl

    Chce ten telefon kupić tylko nie wiem czy to są dobrze wydane pieniądze.Prosił bym o pomoc. Zna ktoś jego wyraźnie minusy?? Z Góry Dziękuje

  • 0

    73. ~Dudish  2006-11-27 20:36:42  host: aczy124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam jak włączyć w telefonie funkcje Offline??

  • 0

    74. ~Tomi  2006-11-30 09:11:12  host: cgi253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka. Czy ktos wie jakim programem mozna przerobic filmy na mp4?

  • 0

    75. ~tomek  2006-12-01 13:31:53  host: 89.241.4.204

    mam problem co oznaczaja klodki na obok gier jawa i jak je usunac czy ktos wie

  • 0

    76. ~dzięki za odp  2006-12-02 12:18:47  host: skylan.com.pl

    czy można wejść w menu bez rozsuwania telefonu?

  • 0

    77. ~zimol  2006-12-05 11:41:17  host: host85148615.waldex.3s.pl

    witam! mam pytanie co do sms, czy one zapisuja sie tylko na karcie i miesci sie ich tylko 30 czy na telefonie tez sie zapisuja i mozna ich zmiescic duza wiecej? i czy mozna swoje dzwieki dac na sms czy tylko te standardowe mozna wybierac?

  • 0

    78. ~Jaro!  2006-12-08 12:29:14  host: dxd42.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik juz od tygodnia jednak nie ustrzegl sie on wad! Jesli ktos by mogl mi pomoc w ich rozwiazaniu byłbym bardzo wdzieczny! Po 1. Aparat wyswietla mi jakies zielony obraz lecz gdy zrobie zdjecie wszystko widac ok, jednak video nagrywa juz wszystko w zielonych odcieniach i nie wiem czym jest to spowodowane! Po 2. nie moge zapisac kontaktow na telefonie a po 3. skonfigurowac wap! Czy moglby ktos doradzic mi w tych kwestiach?? Z gory dzieki

  • 0

    79. ~Kuba  2006-12-12 11:30:58  host: esi154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja również nie mogę zapisać kontaktów w pamięci telefonu! czym to jest spowodowane? (byłem w serwisie i nie potrafią mi pomóc!!) Czy ktoś wie jakie gry można wgrywać do E900 bo zwykłe java nie idą.

  • 0

    80. ~?  2006-12-13 12:04:34  host: gez10.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłam ten telefon na allegro i wlozyłam do niego karte Mix Plusa nie mogę skonfigurować WAPu ani wysyłać i odbierać MMSów :( wysyłałam ze strony plusa smsy konfiguracyjne ale to i tak nie działa, w orange nie wiem jak ustawić . POMÓZCIE

  • 0

    81. ~MireK  2006-12-13 13:12:24  host: eck28.internetdsl.tpnet.pl

    Wymieniłem D600E na D900. Samsung mi pasuje (może mógłby mieć jeszcze radio) telefon jest super płaski, zgrabny Aparat Foto - bez komentarzy Nokia wysiada przy Samsungu hej

  • 0

    82. ~Ita  2006-12-16 18:44:17  host: ano52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedzcie mi, czy ten model może mieć wideokonkeferencje, czy to fabrycznie jest pominione? Ten telefon jest rewelacyjny :) Czekam na odpowiedź :)

  • 0

    83. ~roberto_one  2006-12-21 11:37:51  host: bvp216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupiłem ten telefon 2 tygodnie temu i dla mnie jest super bajer, bateria trzyma na całości jakieś 3 dni a później w dzień sie wyładowywuje, troche miałem problemy z konfiguracja wapu w orange ale zadzwoniłem do biura obsługi klienta i wszystko mi powiedzieli że moge zastosować konfiguracje z mniejszych numerowo telefonów. Mam tylko jeden problem chce ustawić grupu kontaktów i do tego trzeba skopiować na pamięć telefonu numery z sima, ale za nic tego nie moge zrobić pisze że skoppiwane a gdy sprawdzam w pamięci telefonów nadal jest 0/1000, może wie ktoś jak to zrobić nie mam instrukcji po polsku i nie wiem czy to dobrze robie , czy to jest wada fabryczna podchodząca pod gwarancje???

  • 0

    84. ~marta ;*  2006-12-23 12:08:01  host: cvp202.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jest zaj...... kupujcie ludze

  • 0

    85. ~grand15  2006-12-25 16:09:45  host: ect243.internetdsl.tpnet.pl

    Czy w każdym modelu tego telefonu jest POLSKIE MENU ??????????

  • 0

    86. ~li2u  2006-12-25 21:58:38  host: bnw84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! mam takie pytanie gdyż mam zamiar nabyc ten telfon, chodzi o to czy mozna mp3 jako dzwonek ustawic zarowno dla polaczen jak i sms????

  • 0

    87. ~li2u  2006-12-25 22:01:00  host: bnw84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! mam takie pytanie gdyż mam zamiar nabyc ten telfon, chodzi o to czy mozna mp3 jako dzwonek ustawic zarowno dla polaczen jak i sms????

  • 0

    88. ~Klauda :|  2006-12-26 00:47:43  host: host-ip50-107.crowley.pl

    pomocy Prosze niech ktos do mnie napisz ena gg5359123 mama ten telefonik od wczoraj jako prezent od braciszka dostalam i co nie moge go z kompem polaczyc nie moze mi go znalezc napiszcie do mnie prosze!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    89. ~ja  2006-12-26 00:48:55  host: host-ip50-107.crowley.pl

    ej mama probem z podlaczeniem sie do koma nie moze mi go zlaezc moze ktos mi pomozez???

  • 0

    90. ~roberto_one  2006-12-26 13:27:10  host: bwl125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzwięku mp3 jako dzwonka sms nie można ustawić,tylko dla połączeń można, a co do podłączenia z kompem trzeba nabyć bluetoot i zainstalować jego oprogramowanie i oprogramowanie dołączone zdo komórki a pożniej w sutawieniach w programie zainstalowanym z bluetoot'a w ustawieniach ustawić dany katalog który chce sie aby komórka widziała i włączyć bluetoot w komórce wyszukać nowe urządzenie powinna sie pojawić nazwa komputera wejść na tą nazwe i nacisnąć otwórz a następnie powinien być widoczna nazwa "przeglądaj pliki" wejsć na nia i ok i przeglądamy pliki z ustawionego katalogu i pobieramy to co chcemy, przynajmniej umnie tak to działa :)

  • 0

    91. ~li2u  2006-12-27 12:52:41  host: bpz123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do roberto one . czy udalo ci sie juz dowiedziec jak zapisywac kontakty w telefonie?

  • 0

    92. ~Hellsin  2006-12-29 01:57:44  host: bzj18.internetdsl.tpnet.pl

    na wiekszosc zadanych tu pytan , mozna odp. prosto : - poczytjacie istrukcje , to nie boli :P pozdrawiam uzytkwonik E900 ( ktory ma glupi soft )

  • 0

    93. ~martulka_84  2007-01-01 22:40:52  host: cxy210.internetdsl.tpnet.pl

    fajny ten telefonik.. zmieniłam se S55 na to cudo i poraziło ;) Co mi w nim przeszkadza to fakt, że gdy się ładuje to jest cały czas podświetlony, no i te tylko standardowe dzwonki dla sms i mms :( A poza tym polecam zwłaszcza kobietom z długimi paznokciami - sprawdzają się dotykowe klawisze :)

  • 0

    94. ~marcin  2007-01-02 23:06:26  host: gate.informel.pl

    telefon w sumie jest ok, wypas kamerka i duzo pamieci ale ma kilka wad: -podczas ładowania wyswietlacz sie swieci co skraca jego zywotnosc -brak jest mozliwosci ustawienia wibracji i melodii dzwonka jednoczesnie( dzwonek wlancza sie dopiero po kilku sekundach, do tego czasu ktos moze sie rozlączyc) -dosc klopotliwa moze byc obsluga touch screena (np. przypadkowo mozna nacisnąc przycisk kasujący i wyjsc z uslugi z ktorej aktualnie sie korzysta)

  • 0

    95. ~lukas  2007-01-03 14:50:14  host: dhh78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    generalnie współczuje ludziom, którzy wypowiadaja sie na temat tego telefonu, nie mając zielonego pojecia jak jest naprawde...

  • 0

    96. ~misiekkrzysiek  2007-01-05 09:51:50  host: axm34.internetdsl.tpnet.pl

    tak mozna wejsc w menu nie rozsuwajac telefonu wystarczy nacisnac klawisz odblokowania klawiszy czyli jak telefon jest zssuniety wciskamy przycisk ktorym sie wlacza lub wylacza telefon..a telefon jest super tylko napoczatku jak rozmawialem to czesto sie wkurzalem bo jak dotkniesz lekko do twarzy w miejscu gdzie jest czerwona sluchawka to od razu sie rozlacza

  • 0

    97. ~krystek123  2007-01-13 11:01:06  host: byd130.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilku dni i jest zajefajny, wszystko mi się wnim podoba. niemam zadych problemów z zapisywaniem kontaktów ani z podłaczeniem do kompa. jest poprostu super:)

  • 0

    98. ~kotletinio  2007-01-13 18:34:40  host: public-gprs9726.centertel.pl

    dzwiek polaczenie nie wlacza sie po PARU seqndach tylko po 1,5s dokladnie.Nie sadze zeby touch screen reagowal na dotyk paznokcia jestem wrecz przekonany ze nie reaguje gdyz robilem takie doswiadczenie na swojej bratowej:P boli troche brak mozliwosci ustawienia melodii polazenia rownoczesnie z wibracja ale to kwestia zmiany softu na nowy,ktorego wkrotce powinnismy sie doczekac.pozdrawiam.

  • 0

    99. ~  2007-01-16 19:13:45  host: abhx120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od sierpnia(wzielam abonamnet w Anglii na rok i dostałam go za free) wlasnie zamiezam go sprzedac i kupic Sony Ericsona W300i. Ten samsung wkurza mnie strasznie te dotykowe klawisza (mozna sie do nich przyzwyczaic)ale nie da sie ustawic innego dzwieku smsa, nie da sie jednoczesnie zeby dzwonil i wibrowal wielka pomyłka

  • 0

    100. ~tom  2007-01-17 01:57:55  host: 86.41.1.251

    prosze powiedzcie jak zciszyc budzik bo jak tak dalej pojdzie to zamiast sie obudzic dostane zawalu

  • 0

    101. ~kotletinio  2007-01-17 09:54:46  host: static-62-233-168-99.devs.futuro.pl

    nie ma mozliwosci zeby rozlaczyc sie podczas rozmowy przypadkowym dotknieciem czerwona sluchawka do twarzy.sensory zaraz po nawiazaniu polaczenia blokuja sie przeciez-gasna:)

  • 0

    102.  2007-01-18 07:36:02

    Do Jaro! Ja też mam takie same problemy z aparatem i kamerą. Dowiedziałam się, że trzeba zmienić opragromawanie. Ale to niesie ryzyko. (Przeczytaj na forum w dziale samsung -> e -> aparat w samsungu e 900)

  • 0

    103. ~POLI  2007-01-19 14:34:40  host: uq75.internetdsl.tpnet.pl

    JA MAM TEN TEL DOPIERO 2 DNI ALE JAK NARAZIE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA :) MA WSZYSTKO CO POTRZEBA (OPRUCZ RADIA), ALE SĄ MP3, DA SIĘ PRZEŻYĆ. SZYBKA PRZEDNIA TROCHĘ SIE BRUDZI ALE TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ DBAĆ O TAKI TELEFONIK :))) POLECAM

  • 0

    104. ~martulka_84  2007-01-21 16:06:23  host: cxy211.internetdsl.tpnet.pl

    ~kotletinio.. racja.. 'klawisze' nie reagują na dotyk paznokcia.. nawet więcej.. nie reagują również na dotyk przez jakiś 'izolator' (np. rekawiczki) Chodziło mi raczej o to, że NACISKANIE klawiszy czasem sprawia problemy kobietom z tipsami, a w e900 (poza klawiaturką numeryczną i klawiszem nawigacyjnym) problemu tego nie ma, gdyż wystarczy dosłownie muśnięcie opuszkiem palca żeby telefon zareagował.

  • 0

    105. ~posaiadacz e900  2007-01-22 20:53:45  host: actw193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel i jestem bardz adowolony pozatym jak ktos kupuje legalny telefon a nie z komisów należących do lichwiarzy to powinien dostac kabel do niego i oprogramowanie do kompa nie rozumiem wiec w czym rzecz ja kupilem nowy tel i mam wszystko widocznie ktos was w jajo zrobil i reszte akcesowiow pogonil na allegro :)

  • 0

    106. ~właścicielka e900  2007-01-25 15:05:08  host: host-ip22-61.crowley.pl

    Najgorsze co można zrobić to zakupić tel z komisu!!! Ja kupiłam ten tel w sklepie. Mam wszytkie akcesoria dokumenty, gwarancje na 24 m (a nie 3 mies-komisową).Telefon jest świetny!!!mam tipsy-i klawiatura dotykowa nie sprawia mi żadnych problemów (wręcz przeciwnie-jest wygodniejsza). A to że dzwięk sms jest zwykły a nie mp3-to chyba żaden problem.Mam tylko mały problem-nie wiem jak skonfigurować mms w sieci Plus!!!!niegdzie nie ma jeszcze takich informacji. Bardzo prosze o odpowiedz;)

  • 0

    107. ~jajcaty  2007-01-28 11:33:22  host: apn-99-32.gprspla.plusgsm.pl

    tez mam Plusa i nie ma zadnych problemow z konfiguracja, wystarczy sciagnac ustawienia ze strony samsunga i gotowe :}

  • 0

    108. ~teo  2007-02-01 12:43:15  host: xdsl-3397.walbrzych.dialog.net.pl

    Podlaczcie sie za pomoca bluetootha i programu BlueSoleil. Posiadam instalke wiec w razie czego piszcie zbiczek@gmail.com

  • 0

    109. ~niedzwiedz  2007-02-05 14:47:05  host: gate4.compower.pl

    mam pytanie jak zgrac gry tak by chodzily probowalem wszystkiego i laduje mi w pliki inne

  • 0

    110. ~kasiek  2007-02-07 23:04:54  host: host86-135-46-248.range86-135.btcentralplus.com

    czy w tym telefonie jest podczerwien???

  • 0

    111. ~franek  2007-02-10 23:08:37  host: dhg13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    alez no pewnie ze niema podczerwien

  • 0

    112. ~  2007-02-11 14:16:22  host: 83.238.145.16

    siemka. ja mam samsnunga e370 fonik ogólnie jest fajny ,zamieniłem się za nokie 6600,w samsungu jak robie zdjęcie to mi paski przelatują po ekranie, teraz nie wiem czy aparat jest rozwalony czy co ,moze wiecie coś bo ja nie mam pojęcie co może być nie tak

  • 0

    113. ~młody  2007-02-11 16:32:37  host: 87-205-75-72.adsl.inetia.pl

    mam pytanie to znaczy jak chce zrobić zdjecie to mi na ekranie pokazują się i znikają czarne kreski ale jak chce robić zdjecie przy dobrym swietle to ich nie ma, wiecie moze o co z tym chodzi ,ja mam ten fonik od nie dawna i narazie nic nie chce grzebać bo nie zbyt wiem o co chodzi,a tak ogólnie to fonik jest OK

  • 0

    114. ~dada  2007-02-17 10:07:41  host: asn103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak rozmawialem to czesto sie wkurzalem bo jak dotkniesz lekko do twarzy w miejscu gdzie jest czerwona sluchawka to od razu sie rozlacza przecież kiedy zaczyna się połączenie przyciski automatycznie się blokują i żeby je odblokować musisz użyć joya chyba widziałaś ten telefon tylko na wystawie

  • 0

    115. ~dada  2007-02-17 10:31:32  host: asn103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak rozmawialem to czesto sie wkurzalem bo jak dotkniesz lekko do twarzy w miejscu gdzie jest czerwona sluchawka to od razu sie rozlacza przecież kiedy zaczyna się połączenie przyciski automatycznie się blokują i żeby je odblokować musisz użyć joya chyba widziałaś ten telefon tylko na wystawie

  • 0

    116. ~  2007-02-18 21:52:14  host: host-87-101-20-19.proxnet.pl

    ja mam problem??? jak zrobic zeby telefon polaczyl sie z sim i wyswietlał mi tylko kontakty z sim bo juz chyba wszystko przejrzałem i nie wiem !!!a tak mam z pamieci telefonu i sim ????

  • 0

    117.  2007-02-19 17:19:29

    Od dzisiaj jestem posiadaczem tego telefonu:) Telefon jest świetny, masa różnych funkcji, zdjecia przy sztucznym oświetleniu słabo (no cóż... jestem przyzwyczajony do cyfrówki). Polecam telefon wszystkim, już po jednym dniu użytkowania będzie sie wam dziwnie korzystalo z telefonu z normalnymi klawiszami (a nie dotykowym panelem :))

  • 0

    118.  2007-02-22 13:28:03

    Zdjęcia przy dobrym świetle naturalnym wychodzą bardzo dobrze :)

  • 0

    119. ~flojet  2007-02-26 23:04:09  host: aaoo145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik nie narzekam ale jest pare poważnych błędów np. muze do mp3 playera mozna dodawac tylko z folderu muzyka (nie z żadnego podfolderu), nazwa mp3 tez jest ograniczona jesli jest za długa to nie rozpoznaje pliku , inne np. oglądanie obrazków na karciepamieci jest uciążliwe bo trzeba ciągle wracac i otwierac inny czego nie ma na telefonie , a i obrazki tez mają ograniczoną rozdzielczość no jak cos znajde jeszcze to dam znac :))

  • 0

    120. ~flojet  2007-02-26 23:06:30  host: aaoo145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale jest dostępny nowy soft który ma poprawiać niektóre błędy zobaczymy :))POZDRO POSIADACZY E 900

  • 0

    121.  2007-02-28 18:48:42

    @flojet - tapety o rozdzielczości 1024 x 768 chodzą bez problemu :) Na pewno jest dostępny nowy soft??

  • 0

    122. ~nick  2007-02-28 20:42:30  host: bsf14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam jedno pytanie co to jest TV out ??

  • 0

    123. ~nippon-san  2007-02-28 22:00:27  host: gigant.artvox.pl

    również mam go dopiero pierwszy dzień ... właśnie formatuje się bateryjka ;) ogólnie fonik niezły ... chcialem kupić sobie d600e - ale coś mnie podkusiło i wybrałem e900 ;) nie żałuje, choć przyznam że te ciężko się przestawić na wpół dotykową klawiaturkę ... irytuje mnie dźwięk, który wydaje telefon jak dwa razy naciśnie się np 'czerwoną słuchawke' ... wie ktoś jak to wyłączyć?

  • 0

    124. ~kotletinio  2007-03-01 09:01:05  host: static-62-233-168-99.devs.futuro.pl

    nie da sie tego wylaczyc,nie da sie ustawic innych dzwonkow sms poza standardowymi,nie da sie wylaczyc ekranu podczas ladowania,nie da sie ustawic mp3 jako budzika-nie da sie go zciszyc...Cos jeszcze?:))Uprzedzam pytania bo czesto padaja.A co do softu nowego,podobno E900 jest oparty na platformie(agere?) ktorej nie da sie modyfikowac i nie bedzie nowego ulepszonego softu.Hm?

  • 0

    125. ~Aga  2007-03-01 23:04:50  host: 88-106-210-171.dynamic.dsl.as9105.com

    Mam problem z ustawieniem godziny na WYGASZACZU. Prosze o rade, a tak w ogóle telefonik jest swietny!

  • 0

    126. ~kotletinio  2007-03-03 12:07:33  host: static-62-233-168-99.devs.futuro.pl

    AGA:Moja rada brzmi-nie trudz sie bo E900 nie ma wygaszacza ekranu,gdy tel. jest zsuniety ekran jest wylaczony.Nie ma ustawien ktore to zmieniaja,zauwaz ze tel ma stosunkowo slaba baterie a gdyby wyswietlacz pracowal caly czas to zuzywalby jeszcze wiecej energii.

  • 0

    127. ~PinGieL  2007-03-15 11:42:03  host: 80.54.27.53

    Od wczoraj posiadam E900 zlota:) Bardzo dobre wrazenie na mnie zrobila.. gdzies wczesniej czytalem, ze nie wiecie jak gry java wgrac.. Doszukalem sie na jednym z forum, ze trzeba wgrac pliki .jar + .jad do folderu "inne pliki" nastepnie wklepac kodzik: *#9998*5282# -> instal MIDlet -> haslo: 235282 i mozna instalowac wszystkie gry z w/w folderu. Moze sie komus to przyda. Mi np. pomoglo:) Pozdrawiam posiadaczy E900:)

  • 0

    128. ~juby  2007-03-18 18:37:42  host: abnp191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie: od wczoraj mam ten telefon i gdy ktos do mnie dzwoni to nie wyswietla sie nazwa kontaktu tylko "nieznany". wczesniej gdy mialem nokie 6230i nie bylo tego problemu a wiem ze osoby ktore do mnie dzwonia nie maja zastrzezonego numeru... Pomocy...

  • 0

    129. ~kotletinio  2007-03-20 12:34:49  host: static-62-233-168-99.devs.futuro.pl

    do juby: ustawienia wyswietlacz-pokaz info o rozmowcy:)

  • 0

    130. ~kinia  2007-03-22 04:38:09  host: user66.resc132.jtibs.net

    kupilam wczoraj ten telefon-troche mnie wkurzaja te przyciski bo wlaczam nie to co chce ale mam pytanie bo jestem zielona w te klocki...jak i gdzie i w ogole jak wgrac muzyke,zdjecia itp..skad to sciagnac i w ogole prosze o pomoc bo nie radze sobie w zaden sposob:(((

  • 0

    131. ~az taka zielona?  2007-03-22 11:39:53  host: static-62-233-168-99.devs.futuro.pl

    muzyke,zdjecia i inne pliki wgrywa sie przez kabel dolaczony do telefonu z komputera.Najpierw trzeba zainstalowac to co jest na cd.Jest instrukcja do oprogramowania jakby co:)

  • 0

    132. ~kinia  2007-03-23 03:14:37  host: user66.resc132.jtibs.net

    dzieki:))jasne ze przez kabel usb to wiem nawet mi sie co nieco udalo a instrukcje mam tylko po angielsku ale chodzi mi tez o to skad moge wziac takie rzeczy bo w kompie nie mam za duzo a jak wchodze na platne strony to nie moge nic kupic bo trzeba wyslac smsa a ze mieszkam za granica to sie nie da:((wiec moze jakis adres:))prosze...i do wczoraj ten telefon byl dla mnie czrna magia mimo ze wczesniej mialam tez samsunga i az tak zielona bylam:))pozdrawiam.

  • 0

    133. ~kotletinio  2007-03-25 14:14:27  host: static-62-233-168-99.devs.futuro.pl

    kolezanko JAKIE RZECZY ty chcesz miec w komorce poza mp3?przeciez instnieja programy do sciagania muzyki?nie wiesz o tym?:)Jakos nie chce mi sie wierzyc...

  • 0

    134. ~phantee  2007-03-28 01:10:48  host: evz159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie:czy istnieje w E-900 opcja całkowitego zciszenia dźwieku nadchodzącego połączenia (nie myślę oczywiście o odrzuceniu połączenia).Pozdro.

  • 0

    135. ~kotletinio  2007-03-29 12:18:45  host: static-62-233-168-99.devs.futuro.pl

    samego dzwieku polaczenia nie mozna wyciszyc w ustawieniach dzwieku(poziomy od 1 do 7),mozna ustawic tryb cichy wtedy wszystko jest wyciszone albo zciszyc telefon do zera bocznymi klawiszami glosnosci gdy zacznie dzwonic.

  • 0

    136. ~kamisia  2007-03-29 20:23:43  host: xt264d.stansat.pl

    w żaden sposób nie mogę skopiować numerów z sim na pamięć telefonu. powinno chyba załapać na zarządzanie, kopiuj wszystkie numery do "Pamięci telefonu" ??? oprócz tego jeśli wyjmę kartę pamięci - nie mogę nic wgrać z pc-ta (na kartę włazi wszystko). nie wiem czy robić awanturę w sklepie, że ktoś gwizdnął mi pamięć telefonu ;-),czy nie łapię instrukcji i zrobię z siebie totalnego głupa. jak ktoś wie coś na ten temat to... help, help, help!

  • 0

    137. ~jacek  2007-04-06 21:30:17  host: chello083144108119.chello.pl

    hej...ja zakupilem dzisiaj ten telefonik,bo mi sie podoba...ale mam maly problemik,kupilem przez allegro i nie moge odsluchac zadnego dzwieku, ustawiam sobie dzwonek,glosnosc na 7 dzwonie i cisza..tylko numer sie pokazuje i teraz nie wiem czy jakis zepsuty glosniczek czy moze jakis patent w menu na to jest???? prosze o pomoc jak ktos cos wie na ten temat;) dzieki z gory... pozdrawiam i wesolych swiat wszystkim;)

  • 0

    138.  2007-04-09 10:29:20

    @kamisia - Żeby wgrać rzeczy do telefonu (a nie do karty pamięci) musisz to zrobić przez Samsung PC Studio. Żeby wgrać rzeczy na karte nie musisz mieć oprogramowania. @jacek - a nie masz wyciszenia włączonego czy coś?

  • 0

    139. ~kasia  2007-04-14 14:43:12  host: 158.93.classcom.pl

    do "jubego" a zapisałeś sobie w książcetelefonicznej kontakty?

  • 0

    140. ~Norbi 83  2007-04-20 03:47:10  host: rsp13.landspitali.is

    Witam mam ten model juz 2mies.Powiem tak nie mam z nim najmniejszych problemow bateri trzyma 6dni tak trodno w to uwierzyc telefonik kupilem w islandii i naprawde polecam

  • 0

    141. ~Pemo  2007-05-07 20:34:07  host: abxp163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TV Out jest to wyjscie pod telewizor tj. kablem podlanczasz sobie telefon pod telewizor i ogladasz np zdjecia z telefonu , filmiki.

  • 0

    142. ~agataa  2007-05-07 20:43:07  host: fhm186.internetdsl.tpnet.pl

    Hej... mam wielki problem... nie wiem jaki wybrać telefon!Nokie 6630, Samsunga e900 czy moze sony ericssona w810i?? prosze DORADZCIE! :(

  • 0

    143. ~alabama  2007-05-08 23:00:23  host: gum80.internetdsl.tpnet.pl

    E900 ma niewatpliwie styl i...nic wiecej ponad to co maja inne tel.Moze to ze nie wszedzie a w E900 akurat tak,mozna ustawic haslo dostepu do menu czy menedzera plikow czy wiadomosci.E900 nie ma radia,słaba jakosc odtwarzanych mp3 przez glosnik w porownaniu do noki5300(nie wiem jak w innych),słaba bateria(gora 3 dni),wyswietlacz malo czytelny w sloncu,brak polaczenia wibry z melodią,brak mozliwosci usatwienia wlasnego dzwieku na budzik czy smsa...

  • 0

    144. ~michal  2007-05-11 13:39:16  host: nck-router.nck.krakow.pl

    jak skonfigurowac e900 do mms-ow?

  • 0

    145. ~zielona  2007-05-18 17:09:01  host: abtx63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam od niedawna e900 ale nie wiem jak przegrac z kompa na komorke cokolwiek! zainstalowałam programy z płyty, podłaczam USB do kompa i komorki i nic. program jakby czeka na podłączenie USB i nie eidzi tego że już jest połączone. komputer nie powinien jakos zareagowac na podłączenie USB? mój jakby tego nie widzi :/ pomóżcie!

  • 0

    146. ~luka  2007-05-21 18:51:24  host: acer221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc!Mam pytanie, mam e900 razem z kablem ale nie mam plyty i nie mam tym samym oprogramowania do przesylania plikow. Jest mozliwosc zciagnieca tego z neta??? Jesli ktos wie skad to bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam

  • 0

    147. ~luka  2007-05-21 19:48:11  host: acer221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc!Mam pytanie, mam e900 razem z kablem ale nie mam plyty i nie mam tym samym oprogramowania do przesylania plikow. Jest mozliwosc zciagnieca tego z neta??? Jesli ktos wie skad to bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam

  • 0

    148. ~kotletinio  2007-05-22 16:44:06  host: gum106.internetdsl.tpnet.pl

    ze strony samsunga moze sciagnac oprogramowanie,kliknij w download center:)

  • 0

    149. ~drnkamil  2007-05-24 12:28:51  host: ip-89-174-124-245.multimo.gtsenergis.pl

    Do alabama:zawsze do samsunga E900 można wgrać zmodyfikowanego softa w którym np będzie połączenie dżwięku i wibracji, tu dziesz inne przydatne opcje którch nie ma w standardzie samsung E900

  • 0

    150. ~drnkamil  2007-05-24 14:05:04  host: ip-89-174-124-245.multimo.gtsenergis.pl

    Do alabama:zawsze do samsunga E900 można wgrać zmodyfikowanego softa w którym np będzie połączenie dżwięku i wibracji, tu dziesz inne przydatne opcje którch nie ma w standardzie samsung E900

  • 0

    151. ~z@j@c  2007-05-24 19:15:49  host: enc154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, potrzebuje konkretne info od posiadaczy owego E900 a mianowicie jak z pojemnoscia skrzynki odbiorczej wiadomosci... czekam na odpowiedzi...

  • 0

    152. ~Andrew  2007-05-25 17:35:47  host: bwz95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ze skrzynką to jest tak....na karcie zapisuje mi się max 20 wiad. ale były przypadki że w samym telefonie miałem po 190 wiadomości i chodził bez zarzutu...pozdro...

  • 0

    153. ~alabama  2007-05-25 23:30:12  host: gum106.internetdsl.tpnet.pl

    drkamil z tego co wiem to nie ma do e900 modyfikowanych softow gdyz jest to platforma agere...?

  • 0

    154. ~  2007-05-31 19:08:49  host: cpc1-acto7-0-0-cust969.brnt.cable.ntl.com

    fajny telefon.jesli ktos widzi problem tylko w klawiaturze dotykowej to niech przelaczy na odbior przez rozsuniecie klapki.super ze ma polskie menu!

  • 0

    155. ~tworzyk  2007-06-03 15:54:19  host: host-161.mtm-info.pl

    do menu mozna wchodzić przyciskiem nawigacyjnym tym na środku miedzy kierunkowymi klawiszami..;>?? DZIEKI

  • 0

    156. ~zalezi  2007-06-05 23:54:03  host: host-89-228-142-3.gorzow.mm.pl

    witam Was,mam pytanie : czy tkos z Was stosuje ta przejsciowke,tj. adapter mp3,dzieki ktoremu mozna podlaczyc swoje sluchawki,bo samsungowskei sa racze slabe,i jak to wyglada,czy czuc poprawe ? prosze o odp,!z gory dzieki

  • 0

    157. ~Dr A Cula  2007-06-17 15:52:28  host: bun120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brat pracujący w anglii kupił mi dziś ten telefon za 450 zł... chyba się opłaca?mam nadzieję Ze będzie lepszy od sagema x6-2... specyfikacja na to wskazuje

  • 0

    158. ~e900  2007-06-17 16:20:07  host: 82.146.225.87

    siemanko mam ten telefon juz ponad pol roku ale nie wiem jak go dobrze podłączyc do kompa zainstalowalem wszystko ale nie moge go polaczyc moze ktos z was ma taki sam problem i go rozwiazal czekam na jakas odp pozdro

  • 0

    159.  2007-06-21 08:51:38

    Witam. Chciałbym spytać o jedną rzecz. Generalnie sama klawiatura dotykowa jest okej, tylko chciałbym jakoś dezaktywować klawisz "C" (słuchawka w prawym dolnym rogu klawiatury dotykowej) ponieważ często podczas poruszania się menu odruchowo kciuk tam się zbliża co skutkuje wyjściem do ekranu głównego. CZY DA SIĘ COŚ z TYM ZROBIĆ (nie wiem, wyłaczyć tą opcję lub przypisać przyciskowi inną funkcję itd.)??

  • 0

    160.  2007-06-21 13:58:14

    oj chyba się nie da. Przyzwyczaisz się i będzie ok;)

  • 0

    161. ~martgirl  2007-06-23 14:33:46  host: 80.50.74.102

    nie da się go wylączyć, trzeba się przyzwyczaić. Czy ktoś wie czy można ustawić na stałe małą czcionkę przy wpisywaniu smsa?

  • 0

    162. ~zorro  2007-06-24 17:29:51  host: ghu90.internetdsl.tpnet.pl

    hej czy mozna wgrac soft do tego fona i w jaki sposob mozna ogladac filmy poziomo(jesli jest taka mozliwosc) ogolem telefon OK brakuje mi tylko radia :( pozdro

  • 0

    163. ~hero  2007-06-25 21:58:31  host: eby168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest 20wiadomosci w skrzynce...w e50 zdarzylo mi sie miec ponad 1000. i mowie serio.

  • 0

    164. ~kabat  2007-06-26 13:32:53  host: 77-45-30-13.asta-net.com.pl

    co lepsze ten samsung e900 czy SE k750i?? i czy odbiera wszystkie polaczenie bluetooth od noki czy SE z gory dziekuje za odp:D

  • 0

    165.  2007-06-26 16:14:41

    trzeba nacisnąć 1 jak film już jest włączony i będzie poziomo :)

  • 0

    166. ~Miki  2007-06-27 21:58:57  host: 5.ver.airbites.pl

    Mam pytanko co jest lepsze Samsung e900 czy SE k750i?

  • 0

    167. ~Miki  2007-06-28 00:01:43  host: 5.ver.airbites.pl

    Ciotka ma mi sprowadzić telefon z Angli. Ma możliwość dostać za free ten telefon i SE k750i Który poradzilibyście wybrać?

  • 0

    168. ~JudItHus ;**  2007-07-02 11:04:36  host: ebl30.internetdsl.tpnet.pl

    Heej ;* Który z tych telefonów jest najlepszy xD: Samsung e900, samsung d600, nokia 6280 i nokia 6288.. Prosze pomózcie mi wybrac bo jutro juz ide po komórke.. PzDr ;**

  • 0

    169.  2007-07-02 21:15:35

    e900!

  • 0

    170. ~Kolo  2007-07-03 12:02:26  host: bjj196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do skrzynki sms to w sumie miesci sie 230 (30 na karcie i 200 na telefonie) i nie piszcie glupot ze jest 20 SMSOW W SKRZYNCE!! telefon jak dla mnie jest super, mam go dwa miesiace i zero negatywnych opini:) bardzo polecam i nie sugerujcie sie glupimi opinimi ludzi ktorzy zyja w epoce Nokii 3310:) pozdro

  • 0

    171.  2007-07-07 10:39:04

    przymierzam sie do kupna tego tel. czy moze mi ktos polecic jakas dobra karte 1GB do tego fona.. i drua sprawa czy faktycznie sie tak latwo rysuje.. bo moj aktualny sprzet(6100) jest tylko wytarty na przednim panelu porysowany praktycznie wcale z gory thx za odp

  • 0

    172. ~  2007-07-07 16:43:44  host: apn-100-188.gprsbal.plusgsm.pl

    a co z obudową naprawde nie da sie wymienić

  • 0

    173. ~  2007-07-12 16:40:24  host: gw-81-210-106-23.smsnet.pl

    Czy on ma lapme błyskową?

  • 0

    174. ~  2007-07-16 14:39:03  host: 77-100-60-24.cable.ubr04.perr.blueyonder.co.uk

    siemka czy ktos wie gdzie mozna sciagnąc simlocka w okolicach Piły piszcie......!!!

  • 0

    175. ~samsung the best  2007-07-18 12:32:35  host: wzk-nat.itcomp.pl

    Jest lampa błyskowa.Mówicie,że się łątwo rysują hmm rysują się jak każde telefony ale zawsze przecierz można kupic pokrowiec.Najlepsze są teraz z przeźroczystego plastiku polikarbonowego i do tego są bardzo tanie.

  • 0

    176. ~wasi  2007-07-21 11:29:08  host: cld59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon jest dobry do odtfarzania muzyki bo chcialem sobie kupic dobry telefon z dobrym odtfarzaczem muzyki a slyczalem ze samsungi maja kiepski odtfarzacz z gory dziekuje za odpowiec i pozdrawiam

  • 0

    177. ~nowy  2007-07-23 01:57:41  host: cpc3-ayle1-0-0-cust514.watf.cable.ntl.com

    ile kosztuje sciagniecie sim-locka z zachodniej sieci??

  • 0

    178. ~ana  2007-07-24 09:55:17  host: 3.76.classcom.pl

    ściągniecie sim locka 20 zl

  • 0

    179. ~sisco  2007-07-25 23:01:55  host: host81-129-22-34.range81-129.btcentralplus.com

    Witam,mam problem poniewaz nie moge wykonawać połaczeń.Zasieg jest i niby wszystko gra ale na ekraniku pojawia sie przekreslona słuchawka ktora blokuje moje wykonywane polaczenia.Zupełnie nie wiem co to moze byc,i jak to ewentualnie wyłaczyc.Poprosze o pomoc jesli ktos się juz z tym spotkal,-z góry dzieki!

  • 0

    180.  2007-07-25 23:20:17

    Witam.Mam problem z nim poniewaz nie moge wykonywac połaczen.Zasieg jest,ale na wyswietlaczu pojawia mi sie przekreslona sluchawka to powoduje calkowity brak jakichkolwiek połaczeń.Spotkał sie juz ktos z tym?Prosze o rade!Z gory dzieki.

  • 0

    181.  2007-07-26 11:02:16

    wasi dzwieki nawet na standardowych sluchawkach sa czyste i glosne... ale czy jest dobry do tego rodzaju dzialania jak na telefon to mi sie wydaje ze tak...

  • 0

    182. ~nie zdecydowany  2007-07-26 21:50:40  host: dcc180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko. Co jest lepsze d 900 czy k800i??

  • 0

    183. ~nowy  2007-07-27 13:35:38  host: cpc3-ayle1-0-0-cust514.watf.cable.ntl.com

    nieprawda bo ja sie pytalem i kosztuje 50 zl

  • 0

    184. ~nowy  2007-07-30 13:52:00  host: 101-219-149-91.cpe.marton.net.pl

    do "nie zdecydowany" se k800i jest zdecydowanie lepszy, ale ja wolalem nie czekac do grudnia i wziac samsunga e900, nie zaluje ale mam do was pytania po 1 czy mozna sluchac mp3 podczas pisania smsow a po 2 czy mozna po wykonaniu zdjecia ustawic je na pelny ekran bo wideo moglem naciskajac 1 a po 3 jak sciagnac za darmo simlocka z gory dzieki

  • 0

    185. ~  2007-08-01 19:10:56  host: gac241.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telfon od 2 tyg i ejst poprostu zaje....mp3 bardzo dobre a szczegolnie gloscnos porownojac do innych samsungow xD jedyne co moze tenerwowac to przycisk umieszczony zbyt blisko pada ale da rade sie przyzwyczaic, polecam!!

  • 0

    186. ~julia  2007-08-06 15:39:31  host: srv01.sv.ru

    Pomocy!!! Potrzebuje instrukcje obslugi do samsung SGH E900!!! Skad ja wziac????

  • 0

    187. ~domi  2007-08-07 15:53:54  host: xdsl-5197.lodz.dialog.net.pl

    blagam powiedzcie mi czy ten tel ma internecik ?? z gory dzieki za odpowiedz :)

  • 0

    188. ~  2007-08-07 16:16:39  host: apn-101-19.gprsbal.plusgsm.pl

    telefony ktore mialem w tym roku byly fajne ich lista to: nokia 6233, sony ericsson k800i, nokia 7373,nokia 7390 i samsung E900 i jest on najlepszy ale przegrywa tylko aparatem z k800i ale pod innymi wzgledami wygrywa bardzo proponuje :)

  • 0

    189. ~spectre  2007-08-10 11:59:41  host: ache42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo doby telefon. mam go i zero negatywnych opinii. sprawuje sie bardzo dobrze. mam jedynie pytanie bo nie zglebialem tej kwestii: czy on ma symbiana??

  • 0

    190.  2007-08-11 21:03:13

    Siemanko, chce kupić ten telefonik, obawiam się jednak czy nie ma problemu z dotykowymi klawiszami tego aparatu. Może ktoś mi napisze czy one naprawdę działają jak trzeba i czy np. dotyk uchem poczas rozmowy jej nie rozłączy ? Proszę.

  • 0

    191. ~ja =)  2007-08-14 16:28:08  host: ayv77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko... napalilam sie na ten tel ale zastanawiam sie czy te dotykowe guziki nie zaczna mi sie wieszac... z gory dzieki za odpowiedz:)

  • 0

    192. ~asia  2007-08-16 08:56:17  host: blw209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko. Co z baterią w E900 bo nie wiem czy z moją wszystko w porządku bo tak przy używaniu to trzyma 2 dni. Napiszcie jak tam u was

  • 0

    193. ~E900 master club  2007-08-18 00:37:43  host: apn-99-86.gprspla.plusgsm.pl

    nie bo podczas rozmowy klawiatura jest zablokowana wiec nie ma takiej opcji aby go wylaczyc uchem...

  • 0

    194. ~NooB  2007-08-20 23:40:36  host: fio163.internetdsl.tpnet.pl

    Hej jesli chodzi Ci o ucho to pare razy mi sie tak zdazylo wiec pochyl go troche:D a dotykowe Klawisze sa bardzo fajne i nie ma z nimi klopotu...:) Sim-Lock kosztuje od 30 nawet do 50 zl. Polecam... NA goraco!!!:D Pzdr. __Bp__

  • 0

    195. ~Taka_Malutka  2007-08-21 12:54:13  host: 89.184.33.227

    Co do simlocka z zachodniej sieci, to dzwoniłam do serwisu w Olsztynie i koleś mi powiedział, że z Meteora (Irlandia) z telefonu Nokia 5300 będzie mnie kosztować do 250zł. :/

  • 0

    196. ~eldorado  2007-08-23 12:18:37  host: public-gprs33263.centertel.pl

    czesc wszystkim,chce kupic ten telefon ale zastanawiam sie czy nie lepszy byl by SE k750i,Pomocy ,ktorego lepiej kupic,doradzcie mi z gory dziekuje

  • 0

    197. ~eldorado  2007-08-23 12:23:31  host: public-gprs33263.centertel.pl

    witam wszystkich,zamierzam sie do kupna tego telefonu ale zastanawiam sie czy nie lepszy byl by SE k750i,doradzcie mi co mam wybrac z gory dziekuje

  • 0

    198.  2007-08-24 20:40:55

    nie ma żadnego problemu z dotykowymi klawiszami, są bardzo wygodne, tylko na początku trzeba się do nich przyzwyczaić. Przyciski dotykowe są nieaktywne w czasie rozmowy. Ten telefon nie ma symbiana.

  • 0

    199.  2007-08-27 13:52:38

    Witam! Mam dwa pytanka - czy do osoby dzwoniącej można przyporządkować dźwięk dzwonka i zdjęcie? I jaka jest różnica między mp3 a true tone? :) Z góry dzięki za odpowiedź!

  • 0

    200. ~Bastek  2007-08-28 20:35:33  host: nat.visual-comp.pl

    witam mam pytanko e900 ma stabilizator

  • 0

    201. ~Andzia  2007-08-29 18:43:38  host: host-141-109.czechowice.net.pl

    A czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy aparat w tym telefonie posiada lampe błyskowa???

  • 0

    202. ~soltysek  2007-09-04 17:53:28  host: aagb235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej. Mam dylemat w kupnie telefonu. Właśnie skończyła mi się umowa i zastanawiam się nad kupnem Albo LG KU800, albo Samsunga E900. proszę o szybką odpowiedź na adres email kamilwariat@wp.pl, lub prosze napisać w komentarzu na tej stonie. z góry dzięki :))

  • 0

    203. ~karol  2007-09-08 10:59:12  host: ebs46.internetdsl.tpnet.pl

    też miałem taki dylemat, ale wybrałem e900. i nie żałuje:)

  • 0

    204. ~beata  2007-09-08 18:35:46  host: abya210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej nie wiem co kupić, e900 czy kg800. Co lepsze. Lg czy samsung?

  • 0

    205. ~zuchoss  2007-09-09 12:19:41  host: dynamic33-178.tvk.torun.pl

    ej w jakim formacie nagrywa filmy ? 3 gp czy mp4 ?

  • 0

    206. ~posiadacz  2007-09-09 20:26:40  host: cpp196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie nie dawno zakupilem takiego Samsunga i jesli odbieram dłuższe sms'y to "wywala" i bład ... to jest jakas blokada czy ten typ tak ma prosze o katak tu albo gg:5716076 .. prosze o szybka odpowiedz bo jeszcze moge zwrocic .. POZDRAWIAM

  • 0

    207. ~posiadacz  2007-09-09 20:58:57  host: cpp196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie nie dawno zakupilem takiego Samsunga i jesli odbieram dłuższe sms'y to "wywala" i bład ... to jest jakas blokada czy ten typ tak ma prosze o katak tu albo gg:5716076 .. prosze o szybka odpowiedz bo jeszcze moge zwrocic .. POZDRAWIAM

  • 0

    208. ~ja  2007-09-11 17:37:30  host: ayo61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Dziękuję za odpowiedź co do dotykowych klawiszy:)wydaje mi się, że to będzie kwestia przyzwyczajenia... =)i zamowilam ten telefonik w kolorze złotym!!! Teraz czekam na niego z niecierpliwością!!! =) Pozdrawiam :)

  • 0

    209. ~mikke  2007-09-12 19:34:16  host: abij180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Haha! Telefon dla kobiet... Chyba tylko w tak dziwnym kraju jak polska... To jest telefon unisex, czyli dla obu płci. Telefony samsunga dla kobiet mają bardzo kobiecy wygląd, oraz funkcje przydatne tylko kobietom takie jak kalendarzyk płodności, zliczanie kalorii... Zobaczcie zagraniczne strony, Żadnego słowa że ten telefon jest tylko dla kobiet. Z resztą porównajcie prezentację produktu z polską stroną...

  • 0

    210. ~ja  2007-09-15 14:41:52  host: ayj4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam pyanie... Ile trzyma Wam bateria w samsungu e900? I ile ją ładujecie? Proszę o odpowiedż z góry dzięki :)

  • 0

    211. ~:)  2007-09-15 14:46:43  host: ayj4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Yoolee... można w tym telefonie przyporządkować dzwonek i zdjęcie do danej osoby a jaka różnica między true tone a mp3... hmmm... dziękowo CHYBA żadna... nie wiem ale wydaje mi się, że jak ściągasz true tone to masz tylko fragment piosenki a jeśli mp3 ustawisz jako dzwonek to masz całą :)

  • 0

    212. ~baca  2007-09-17 09:17:44  host: eot186.internetdsl.tpnet.pl

    Zwazywszy na to, ze podczas rozmowy telefon jest rozsuniety i ucho jest na wysokosci wyswietlacza, a nie czerwonej sluchawki, to nie rozumiem jak mozna uchem ja wcisnac . No chyba, ze ktos przytula sie do fona, ale nawet wtedy uchem tego nie wcisnie. Predzej te wyzsze dotykowe przyciski

  • 0

    213. ~symon  2007-09-17 14:14:47  host: 101-219-149-91.cpe.marton.net.pl

    moim zdaniem lepiej e900 bo jest kilkakrotnie lepsza od lg, lg ma gorszy wyswietlacz i aparat...

  • 0

    214. ~symon  2007-09-17 14:54:23  host: 101-219-149-91.cpe.marton.net.pl

    nagrywa w mp4 do 1 godziny, a w formacie 3gp do mms-ow kilka sekund

  • 0

    215. ~dzum  2007-09-18 18:17:47  host: 83-70-110-198.b-ras1.chf.cork.eircom.net

    mam pytanie odnośnie kart 2 GB, czy działają bez problemów z fonem ? nawet te ultra szybkie? Prosze o odpowiedz

  • 0

    216.  2007-09-18 22:29:17

    Czy ten fon ma autofocus?? ile razy mozna przybliżać 16x?? czy głośno cłychać muzykę na słuchawkach?? Ile trzyma bateria jak się słucha mp3??

  • 0

    217.  2007-09-19 16:49:20

    hejka mam problem od jakiegos czasu nie dziala mi slownik T9 jaka moze byc tego przyczyna??? z gory dzieki za odp:)

  • 0

    218. ~ktos  2007-09-22 01:17:42  host: bus83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec dlaczego nie moze mi wykryc e900 przez usb...zainstalowalem wszystkie sterowniki i nic;/;/

  • 0

    219. ~lolka  2007-09-22 16:15:53  host: bos201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest boski! Czasami przeszkadza to ze sie wychodzi z menu przez niechcące dotknięcie dotykowego przycisku (szczególnie gd telefon dostanie sie w niepowołane ręce ;p) Ale ma wszystkie bajery, zdjęcia robi zarąbistej jakości, dobra jest tez jakość muzyki, filmów czy dźwięków z dyktafonu. Ale mam pytanie - czy mozna zmienić na stałe małą czcionke przy pisaniu i odczytywaniu smsa? plis odp ;))

  • 0

    220. ~request  2007-09-22 22:10:16  host: 87-205-63-169.adsl.inetia.pl

    Jak sadzicie czy na tym tel. ruszy aplikacja EraGadu-gadu? ??

  • 0

    221. ~Kubaj20  2007-09-23 09:16:25  host: c151-189.icpnet.pl

    Czy ten telefon posiada radio FM? oraz w jakim formacie odtwarza filmy.

  • 0

    222. ~~Minie~  2007-09-25 19:47:22  host: host86-148-89-148.range86-148.btcentralplus.com

    Mam pytanko czy jak ten tel zostanie zkradziony to będzie szansa żeby go odzyskać ?

  • 0

    223. ~rafik  2007-09-28 13:43:08  host: apn-99-41.gprspla.plusgsm.pl

    kto mi powie jak zapisywac wiadomosci wysłane bo ja nie mam pojęcia!!!!!!

  • 0

    224. ~mmm  2007-10-02 19:25:19  host: 213-238-71-164.adsl.inetia.pl

    telefon ma lampe błyskową,jest naprawde fajny, polecam

  • 0

    225. ~sisqo  2007-10-02 23:21:11  host: chello089076154043.chello.pl

    Fajny fonik tyle ze miałem mała przygode kiedy spadł mi z połki w aucie na "wycieraczke" (wysokość ok 30-40cm) i padł wyświetlacz! troche sie zraziłem ale może poprostu zle trafiłem i mimo wszystko chyba go nie sprzedam bo za tą cene chyba cieżko znaleźć cos podobnego z taką klasa...

  • 0

    226. ~sisqo  2007-10-02 23:23:40  host: chello089076154043.chello.pl

    Fajny fonik tyle ze miałem mała przygode kiedy spadł mi z połki w aucie na "wycieraczke" (wysokość ok 30-40cm) i padł wyświetlacz! troche sie zraziłem ale może poprostu zle trafiłem i mimo wszystko chyba go nie sprzedam bo za tą cene chyba cieżko znaleźć cos podobnego z taką klasa...

  • 0

    227.  2007-10-07 16:11:01

    hej a czy ktos kto ma ten tel moze sie wypowiedziec na temat menu? bo z tego co wiem to samsungi maja takie 'cukierkowe' kolorki:/ a ja wole bardziej stonowane barwy. z gory dziekuje za odpowiedz.

  • 0

    228.  2007-10-07 17:48:30

    hej a czy ktos kto ma ten tel moze sie wypowiedziec na temat menu? bo z tego co wiem to samsungi maja takie 'cukierkowe' kolorki:/ a ja wole bardziej stonowane barwy. z gory dziekuje za odpowiedz.

  • 0

    229. ~mick  2007-10-09 20:18:49  host: ptcnat.era.pl

    da się w nim lukać strony www??

  • 0

    230. ~lilus29  2007-10-10 16:26:41  host: staticline660.toya.net.pl

    mam pytanie ludzie czy wiecie co mam zrobic mam telefon samsung c 130 i cos mam z dzwonkami wlacza mi sie tryb cichy dzieki

  • 0

    231. ~Ktosik  2007-10-14 10:59:11  host: acdv44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hm Asiulka przytrzymaj dłużej *, da isę zmieni cionkę w ustawieniach telefonu, aco do auto fokusa to ma x10 niestety ale robi świetne zdjęcia nawet przy takim przybliżeniu. Świetny tel z aparatem albo aparat z telefonem:P. Polecam i pozdrawiam

  • 0

    232. ~kurczak  2007-10-15 19:12:10  host: staticline13582.toya.net.pl

    Czy można ten telefon wykorzystać jako kamerkę internetową??Jeśli tak to jak??

  • 0

    233.  2007-10-17 16:58:17

    menu jest jak najbardziej ok. polecam tel wszystkim :)

  • 0

    234. ~kormus  2007-10-20 23:15:07  host: dbl57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przesiadłem się na ten telefon z NOKI, no i od razu co mnie wkurza : haotyczne wysyłanie sms- zanim ustalisz odborcę i potwirdzisz to więcej się naklikasz jak pisany sms, i co mnie wkurza najmocniej to to że nie ma opcji pamietania smsa!! jak piszesz go i ktos zadzwoni albo wyjdziesz to zaczynasz od nowa !! dla mnie klęska totalna, a i wyjsc się zdaża klawiszem dotykowym , jednym słowem obsługa SMS- TOTALNA KLĘSKA!!

  • 0

    235. ~KORMUS  2007-10-20 23:33:59  host: dbl57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dalej... - jakość dzwięku z głosniczka dobra ale basów zero ... np przy w200 wymięka... sam sopran, na słuchawkach oryginalnych gra cicho, i w granicach 6-7 godzin przy innym korzystaniu z telefonu. Zdjecia wychodza może i świetnie ale jak dobrze pogrzebiesz w ustawieniach i sam sie dobrze ustawisz ( chodzi o światło), filmy MP4 dobrej jakosci, dzwieki sms'a - tylko standardowe, połaczenia - tylko dzwięk lub tylko wibracje... chociaż trafiłem na bodajże "Tiesto" gdzie i dzwoni i wibruje ... czyli można .. tylko po co?? pytanie do producenta :) gry za to fajne .. wgrywasz na fona i instalujesz za pomoca kodu, tragedia natomiast z zasięgiem ... jeżeli nie mieszkasz blisko nadajnika to możesz się liczyć z tym że przekładając tel podczas rozmowy do 2 ucha stracisz zasięg.. :) i cały czas skacze - raz jest 5 kresek , raz jedna a i nieraz brak :D co wpływa na baterię ;) ...a no i budowa... lśniacy plastik na którym widac każdą ryskę ...a jak nakremujesz sobie rece to poprostu wyglada jak wyciagniety ze smalcu :) ...ogólnie to kupiłem go dość tanio, sam sciagłem sima .. okazało się że menu polskie ma... ale gdybym miał kupowac po raz kolejny to NIEKONIECZNIE SAMSUNGA!! BYNAJMNIEJ NIE E900 :) Pzdr.

  • 0

    236. ~  2007-10-21 13:03:56  host: chello062179095017.chello.pl

    mam go od wczoraj, zapowiada sie swietnie, pelno cekawych funkcji, ladne obrazy,troche dziwnie slychac glos rozmowcy, dosyc znieksztalcony...wychodzenie z funkcji rzeczywiscie zdarza sie przypadkowo, jednak telefon zapamietuje ostatnia pozycje wiec dlugo nie musze szukac opcji:P mam tylko problem z nauczeniem sie pisania sms-ow, troche to skomplikowane jesli chodzi o dostawienie znakow specjalnych...i jeszcze jedno-skopiowalam numery z karty sim do telefonu, mam je zapisane podwojnie, kiedy chce usunac jest polecenie o podanie kodu...o jaki kod chodzi bo pin nie dziala, czy mozna sprawdzic gdzies ten kod??

  • 0

    237. ~AIP  2007-10-22 11:06:48  host: bif118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można w tym fonie ustawić mp3,ACC na sygnał smsa??

  • 0

    238. ~Damian  2007-10-23 17:36:52  host: fed194.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten FON może mieć podpiętą smycz

  • 0

    239. ~Maikel89  2007-10-23 18:17:30  host: mtan36.alfanet24.pl

    Witam, mam pytanko do zorientowanych w temacie, bo posiadam SE k750i i myslalem o wymianie na tego Samsunga, co o tym myslicie? jest sens??

  • 0

    240. ~Julia  2007-10-26 21:28:59  host: host-81-190-130-43.olsztyn.mm.pl

    Mam go od trzech dni, jest ładny, piękna rozdzielczość ekranu, zgrabny, nieduży,ale jeśli wstawiam jako dźwięk dzwonka jakąś mp3 to marnie ją słychać nie zainwestowali w jakość głośniczka w tym telefonie.Porównywałam z telefonem kolegi innym nieco starszym modelem,ale u niego o niebo ładniej słychać muzykę jeśli odsłuchuje ją przez głośnik.To niestety dyskwalifikuje ten telefon w moich oczach.Jutro go sprzedam:(

  • 0

    241. ~Łukasz  2007-11-02 11:55:34  host: ecf173.internetdsl.tpnet.pl

    nie można ustawić innych dźwięków na sms niż te systemowe. Telefon super można czytać pdf cp przydaje się jako ściąga na lekcje :) Niestety radia niema ale wszystko pozatym jest super .

  • 0

    242.  2007-11-02 21:05:27

    Czy wydaje się duży? Z tego co wiem taka sama jest grubość motki K1

  • 0

    243. ~nenusia18  2007-11-03 16:38:29  host: bdm113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten kod to ja tez musze wpisac...;;///ale niestety nie wiem co to za kod...Wogóle to ten tel jest spoko ale denrweuje mnie w nim menu...mozna sobie wgrac jakies wzory wygladu???jezeli tak to prosze o przeslanie jakis...

  • 0

    244. ~nenka  2007-11-03 16:40:04  host: bdm113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aip...nie mozna niestety....;/;/;/;/

  • 0

    245. ~Black  2007-11-04 15:13:39  host: eiv110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czemu niemozna sie połączyc przez USB do komputera! Poco wogóle dołaczali kabel USB do zestawu!!!! Czy moze mam cos zepsutego? Mam isc do gwarancji?

  • 0

    246.  2007-11-04 15:19:05

    na smsa nie mozna. tylko na polaczenie.

  • 0

    247. ~radek  2007-11-07 16:41:02  host: gqp50.internetdsl.tpnet.pl

    witam. mam pytanie czy w tym telefonie idzie zmienic funkcje wciśnięcia dżojstika? chodzi mi o to czy jak w stanie gotowoście wcisne dzojstik to żeby sie nie włanczał internet tylko cos innego np. menu główne????????????????? pozdro

  • 0

    248. ~  2007-11-07 22:02:17  host: dtk188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon jest super nie wiem jak inni go postrzegają, ale dla mnie jest ok!!!!

  • 0

    249.  2007-11-08 23:23:13

    jaki ma zoom? 4x ??

  • 0

    250. ~  2007-11-09 15:42:55  host: ejt108.internetdsl.tpnet.pl

    wiecie moze czy da sie przerobic pliki jar na jad bo ona chyba nie obsluguje jar-ow a wiekszosc gier jest w tym formacie

  • 0

    251. ~kak  2007-11-12 18:41:36  host: host195-116-74-115.cable.wsm.wielun.pl

    hehe, samsung E250 (gówno - VGA aparat itp.) tez nie obsluguje JAR-ów :P

  • 0

    252. ~kak  2007-11-12 18:41:51  host: host195-116-74-115.cable.wsm.wielun.pl

    hehe, samsung E250 (gówno - VGA aparat itp.) tez nie obsluguje JAR-ów :P widac to rodzinne :D

  • 0

    253. ~nely  2007-11-16 21:09:02  host: bxf172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Maikel89 ja miałam sony ericsona k750i a teraz mam samsunga e900. i samsung jest cieńszy od se k750i, uwaga jak sie cały czas bawi komórką to bateria siada po około 3 dniach. telefon piękny polecam!!!! dźwieki mp2, wma itp. może rzeczywiście trochę cichy dźwiek w odtwarzaczu mp3 ale to nie najważniejsza rzecz! następnie se k750i ma i irde i blutooh. a samsung e900 ma tylko blutooh. aparat pięknie robi zdjęcia!!!!! film można ustawić na tapecie. ale... ciągnie więcej bateri. cóż można więcej powiedzieć. tylko ta bateria do kitu. SAMSUNGA E900 GORĄCO POLECAM!!!

  • 0

    254. ~ROBCIO646  2007-11-19 19:38:43  host: eal114.internetdsl.tpnet.pl

    wy to albo nie macie tego telefono albo jestescie idiotami ktos kto pisze glupoty o sms ze mozna wyjsc przez dotkniecie klawisza dotykowego bzdura!!! jesli sie przypadkiem dotknie klawisz wstecz to telefon zapyta czy wyjsc a drugi dotykowy klawisz zwany potocznie "czerwona sluchawka" kasuje ostatnia litere i jeszcze to ze jak ktos zadzwoni to wychodz z sms to juz totalna glupota bo wcale nie wychodzi tylko zostaje i po zakonczeniu rozmowy mozna skonczyc sms a chaotyczny to ty masz łeb chlopcze a nie wysylanie sms w tym telefonie. co do zasiegu sie zgodze jest dosc kiepski chociaz mnie to nie przeszkadza, jedyna rzecz ktora mnie denerwuje to jest to ze mozna miec maxymalnie 120 mp3 w listach odtwarzania (nie mowie tutaj i ogolnej liczbie mp3 bo ta jest ograniczona tylko pamiecia telefonu i karty pamieci) chyba ze tylko ja tak mam prosze o wypowiedz innych posiadaczy tego telefonu, a mowa ze obudowa sie rysuje kazdy telefon wczesniej czy pozniej sie porysuje, telefony nie sa do patrzenia na nie tylko do uzywania jak sie obudowa popsuje czy cos inego to sie to wymienia a nie ze telefon jest kiepski bo mu sie obudowa rysuje, sluchawki tez troche ciche ale nie jest zle przynajmniej sluchu sobie nie popsujecie :) co jeszcze z wad do krotki czas czuwania przy normalnym uzytkowaniu 15-20 minut rozmow i okolo 100 - 150 sms bateria nie wytrzymuje nawet 1.5 dnia (przynajmniej ja tak mam) dzwonki mp3 bardzo glosne a jak ktos chce miec szafe grajaca w telefonie to niech sobie kupi boombox'a a nie narzeka ze telefon cicho gra jak dla mnie jest wystarczajaco glosny bo mp3 odtwarzane przez glosniczek sa glosniejsze od tych odtwarzanych w SE w810i, zdjecia i filmy super nic do zarzucenia, i jeszcze jedna wada ktora chociaz mnie najmniej przeszkadza to jest to ze telefon nie obsluguje plikow jar chociaz powinien, ogolnie telefon zasluguje na ocene 9/10 i jest super. BRAWO dla wszystkich ktorzy opisuja ten telefon a go nie maja bo to jest żenujące!!!

  • 0

    255. ~  2007-11-23 10:04:15  host: aae154.internetdsl.tpnet.pl

    zoom ma 4x, smyczke mozna przypiac , mozna zmienic opcje menu.

  • 0

    256. ~toto  2007-11-23 23:26:31  host: ub42.internetdsl.tpnet.pl

    witam!prosze o rade-mam 2 telefony-ten i se k550i i nie moge sie zdecydowac ktory lepszymoze ktos mi doradzi bo oba maja swoje + i - i dlatego nie moge sie zdecydowac

  • 0

    257. ~Ratj  2007-11-27 22:58:25  host: epa84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy zmienie bezproblemu obudowe ?? vo moja mi sie niepodoba i chce inna prosze o odp

  • 0

    258. ~Pablo  2007-12-02 20:20:43  host: siedlce8-tp.sdl.vectranet.pl

    Czy to prawda z Tym ze ten telefonik nie zapamietuje SMSów - tzn jesli ktoś puści sygnał lub zadzwoni podczas pisania smsa to czy on sie nie zapisuje?

  • 0

    259. ~AreKKK  2007-12-03 20:18:46  host: 87-205-172-32.adsl.inetia.pl

    Siema! Mam wielka prosbe: niech ktos napisze czy jaka max. pojemnosc karty microSD moze przyjac ten tel? boraz slyszalem ze 1gb, raz ze tylko 512...

  • 0

    260. ~Natala_777  2007-12-05 10:57:12  host: host-217-172-239-157.gdynia.mm.pl

    czytając te komentarze dochodze do wniosku że z tymi przycicskami dotykowymi jest więcej problemów niż korzyści czesto pisząc szybko smsa na mojej noki przycisne coć niechcąco a co dopiero w takim E900. chciałam go jupić ale teraz sie zastanawiam POMOCY!!!!

  • 0

    261.  2007-12-05 12:31:23

    kod przy usuwaniu kontaktów to 8 zer (00000000),można też podpiąć do niego smycz, niestety dużym minusem jest brak możliwości przeglądania zdjęć na pełnym wyświetlaczu a z karty pamięci zupełny brak przewijania zdjęć

  • 0

    262. ~Credka  2007-12-08 14:33:46  host: chello062179095017.chello.pl

    ...i nie wiem w jaki sposób udało się komus rozłączyc rozmowę dotykając uchem dotykowego panela...w chwili nawiązania połączenia klawisze zostają zablokowane

  • 0

    263. ~Doma  2007-12-11 18:36:10  host: ako159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej powiedzcie mi o bateri i czy jest sens wogole go kupować?? I czy każdemu się zawiesza?? Bo mam dylemat!!!!

  • 0

    264. ~Dominika  2007-12-12 15:24:27  host: akv239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zwracam sie do posiadajacych ten fonik czy jest sens go kupowac i czy dlugo trzyma bateria oraz czy kazdemu sie zawiesz?????

  • 0

    265. ~nati35  2007-12-17 17:06:13  host: client-81-110-16-225.watf.adsl.virgin.net

    Minie rozśmieszyłaś mnie!!! Czy jak ten telefon zostanie skradziony to czy można go odzyskać!!! Hahaha, a to dobre!!! Zależy czy puścisz listy gończe, albo wynajmiesz policję do złapania złodzieja!!! Ale poważnie: Jak chcesz to zrobić? Pójść do sklepu sieci w której jest ten telefon i powiedzieć że go ukradziono?! Nie sądzę, aby ci uwierzyli... A co, ukradli ci?? No, to nie wiem jak chcesz go odzyskać...xD

  • 0

    266. ~Nives  2007-12-22 13:48:22  host: bcx231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od paru dni Wszystko jest ok tylko mam jeden problem Przy próbie przesłania jakiegoś pliku przez bluetooth trzeba wpisać jakiś kod :/ Wiecie o jaki kod może chodzić ??

  • 0

    267.  2007-12-23 16:28:39

    jest sens. bateria trzyma hmm no nie najdłużej, ale nie ma co sie dziwić (wyświetlacz 265k kolorów). Nic sie nie zawiesza. Karty pamięci 1gb bez problemu obsługuje, ale już 2gb nie obsługuje :( (tzn. da się wgrać mp3 i inne tylko do 1gb :/ Panel dotykowy jest super. Ogolnie polecam wszystkim

  • 0

    268. ~madziullka20  2007-12-24 11:23:07  host: xdsl-10807.zgora.dialog.net.pl

    telefon ten posiadam juz ok 7 miesiecy i jestem na prawde bardzo zadowolona! świetnie slychac dzwieki, mp3, obrazy dobrej jakosci:) moglam go sprzedac ale tego nie zrobilam, bo na prawde z mojej strony leci do E900 duzy pozytyw... jedna wada- nie mozna ustwaic swoich dzwiekow jakod zwonek sms, poza tym jak czytałam w/wkomentarz, że telefon sie rusuje itd. Nigdzie nie było naipsane ze jest on odporny na rysy i brud! kazdy fon predzej czy pozniej siega takiego stanu... po drugie- kasowanie pisanego esa kiedy ktos zadzwoni- nieprawda!!!i co tam jeszcze... jakis czas temu telefon wpadl mi do wody i o dziwo działało wszystko, fakt- ze suszyl sie 2 dni heh. Odporny, zgrabny telefon- a przyciski dotykowe- super wygoda:) polecam:) aha i do komenatzra wyzej... przy ciaglej zabawie na telefonie baterai trzyma ok 3 dni przynajmniej u mnie, jak uzywam gosporadycznie(odbieram poł, czasem cos napisze) to potrafi wytrzymac nawet do niespelna 5 dni,...do zawieszania- mi nie zdarzylos ie to ani razu.

  • 0

    269. ~Macieju  2007-12-25 12:29:55  host: ie146.internetdsl.tpnet.pl

    Zaraz po świętach dostanę go w swoje niecne łapki i napiszę OBIEKTYWNA opinie. Obiektywna dlatego, że nie jestem jeszcze pewny czy go zatrzymam (mam teraz wspaniałego D600E i jeżeli te dotykowe przyciski lub cokolwiek innego będzie mnie denerwować to E900 długo u mnie nie zabawi...). Pozdrawiam ;)

  • 0

    270. ~  2007-12-27 11:15:00  host: ehd254.internetdsl.tpnet.pl

    Dla mnie wadą jest w tym telefonie, że gdy mam go w kieszeni często gubi zasięg przez co mam nieodebrane połączenia, druga rzecz to taka, że niestety po pół roku użytkowania tego telefonu zaczynają mnie coraz bardziej denerwować dotykowe przyciski. Poza tym telefon ma raczej same zalety no może jeszcze jak już ktoś to wcześniej powiedział trochę głupie jest, że można wstawić do listy odtwarzania mp3 ograniczoną ilość muzyki. Szczerze mówiąc zastanawiam się nad wymianą ale tylko dlatego, że telefon mi się po prostu znudził.

  • 0

    271. ~Olka  2008-01-01 17:51:56  host: nat-247-12.man.bydgoszcz.pl

    Hey!! Mam ten telefon już prawie rok i przyznam szczerze, że jest rewelacyjny. Ale nie idealny, takie telefony nie istnieją. Jak każdy inny ma swoje wady i zalety. Oczywiście najgorszym minusem jest brak możliwości dodania swojego dźwięku sms-a... a te, które są w telefonie nie ukrywajmy beznadziajne. Mimo to można się przyzwyczaić:):) Po drugie jak ma się ubrane np. rękawiczki klawisze dotykowe nie działają:/:/ Po trzecie niektore opcje sa zablokowane hasłem którego jak widze nie tylko ja nie znam:/:/ Zalety, to w porównaniu z innymi telefonami sporo wbudowanej pamięci. Aparat jest po prostu rewelacyjny i ten 10 krotny zoom:):) Można wymieniać w nieskończoność:):) GORĄCO POLECAM TEN TELEFONIK!!

  • 0

    272. ~BjShellyGa  2008-01-02 22:13:02  host: chello084010133162.chello.pl

    Kupilem telefonik ten w anglii musze przyznac z radoscia wydalem na niego 100 funtow telefonik bardzo kulturalny...Najwieksza karte micro sd jaka dotychczas wsadzilem to 2 giga... aparat robi zdjecia bardzo eleganckie(czasem trzeba samemu ustawic filtr swiatla czy w pomieszcz. i takie pierdoly..)Jak pisze telefon ma bluetootha lecz nie ma irdy... dla swierzego posiadacza dotykowy ekran moze z poczatku sprawiac problemy io srzepic nerwy ale mozna sie oswoic.. wady? nie da sie na smsa dzwiekow ustawic(tylko podstawowe) telefonik przy rozmowach, mp3 i grach trzyma mi 3-4 dni usb dziala bez zarzutow...aha a jeszcze jedna wada strasznie drazni czas odczytywania danych z microsd...A co do wytrzymalosci telefonu to powiem wypadl mi juz ze 100 razy i to z niezlych wysokosci i jakos nic mu nie jest...Ocena? 9.5/10 Pozdro dla posiadaczy tego fona

  • 0

    273. ~BjShellyGa  2008-01-02 22:15:47  host: chello084010133162.chello.pl

    Aha i jeszcze jedno tak czytam komenty i pomoge kod przy polaczeniu to: 00000000 lub 1234 :)

  • 0

    274. ~samsung e900  2008-01-05 10:26:41  host: mtan55.alfanet24.pl

    dobre robi zdjecia?? jak sie zrobi kartke ksiazki to widac co tam pisze?? mozna sluchac odtwarzacza i np pisac smsy? ODPISZCIE!!!!!

  • 0

    275. ~qros  2008-01-05 11:58:43  host: efj75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik naprawde fajny,kwestia przyzwyczjenia sie to pare dni i naprawde sie spodoba kazdemu.Zdjecia super za 333pln jakie za niego dalem to chyba najlepsza opcja bo taniej nie mozna.Jedynie ta bateria słaba.Gry w telefonach?Jak dla mnie bezsensu kup psp to bedziesz miał.Pozdro

  • 0

    276.  2008-01-10 19:11:37

    widać. a karta 2 gb w e900 wam działa? bo mi 2 gb nie obsługuje :/

  • 0

    277. ~Gość  2008-01-11 15:41:21  host: hop10.internetdsl.tpnet.pl

    a opłaca się zamienić nokie e50 na samsunga e900?????

  • 0

    278. ~Green  2008-01-11 17:28:21  host: pc-212-51-216-65.p.lodz.pl

    Czy ktoś wie coś na temat nowego oprogramowania do tego tel?? Wogóle takie istnieje?? Dziwne ze sporo funkcji stosowanych w innych samsungach nie ma w tym modelu... Moze istnieje soft który to poprawia??

  • 0

    279. ~Dusia  2008-01-11 19:39:01  host: abok4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem - niewiem jakiego wybrać fona - j600 czy e900? który lepszy? który polecacie? Pomóżcie - pilne :)

  • 0

    280. ~Żulek  2008-01-12 20:46:48  host: 195.116.35.57

    witam wszystkich mam problem co byście wybrali SE k550i czy właśnie tego samsunga E900 pomóżcie!! pilne z góry dzięki pozdrawiam

  • 0

    281.  2008-01-14 18:21:02

    e900...

  • 0

    282. ~ObeRschlesien  2008-01-15 20:30:08  host: dxu30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko kupuje ten telefon przyjdzie mi za 2 dni ;D no i boje sie ze zle sforamtuje baterie... czy moze mi ktos napsiac jak to zrobic??

  • 0

    283. ~biskup  2008-01-17 14:30:21  host: geh138.internetdsl.tpnet.pl

    godny polecenia

  • 0

    284. ~doublegii  2008-01-17 17:41:07  host: abgl95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ObeRschlesien,formatujesz 3 razy po 12 godzin,WAŻNE:ładujesz dopiero po całkowitym rozładowaniu telefonu!!!

  • 0

    285. ~Ania  2008-01-24 18:36:57  host: akz69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam go od wczoraj i narazie wygaje mi sie super!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    286. ~vija  2008-01-25 09:23:12  host: dun225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heja,mam problem o ktorym jeszcze tu nie pisalismie mianowicie: kiedy ktos do mnie dzowini pokazuje ze dzwoni 'nieznany' po czym jak wczodze na liste poaczen pokazuje normalny wpis z ksiazki. co jest nie tak?jak moge to ustawic? Dzięki,

  • 0

    287. ~  2008-01-25 12:30:45  host: aben58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już jakiś czas i myśle że jest warty polecenia

  • 0

    288. ~NENA_18  2008-01-26 10:03:52  host: bbz172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEjka;)) Mam dO waS wszYstkich PyTaniE... Otóż mam ten tel sgh e900 już jakieś pół roku a nadal nie wiem czy możne do niego wgrać jakiegoś nowszego softa??? Prosze podajcie jakis link....ja sobie nie umiem poradzic...Z gory dziekuje:))

  • 0

    289. ~Aniaaaa  2008-01-26 12:59:12  host: alg51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kod do połączenia Bluetooth to 00000000 lub 1234?? BjShellyG?? Taki ma być ten kod?? Prosze pomóżcie!!

  • 0

    290. ~malutka  2008-01-28 17:51:00  host: c32-223.icpnet.pl

    mam ten fonik juz ponad pokl roku ijestem zniego zadowolona bardzo:) sliczne fotki, muzyka tez jest super:) a co do baterii- to przy uzytkowaniu non stop-trzyma mi 3 dni-a uzywam naprawde mega duzo :):) godny polecenia naprawde:):):) pozdrawiam:)

  • 0

    291. ~  2008-01-29 07:27:59  host: adp11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na większości stronek www pisze ze nie ma edge a na innych ze ma to jak jest w koncu??

  • 0

    292. ~PaaZ  2008-01-29 23:22:48  host: s178pc212.mmj.pl

    Mam pytanko czy w tym telefonie mozna sobie puscic muzyke w tle i robic cos innego jak np pisac SMSy??

  • 0

    293. ~killer  2008-01-30 22:31:34  host: squid.masterkom.pl

    Witam.Kupiłem ten telefon już dawno temu w Anglii i jestem bardzo z niego zadowolony.MA super jakość fotek i zdjęć , na kompie trochę gorzej z fotkami ale to nie cyfrówka. Minus to jakość odtwarzania muzyki na nim. Ze słuchawkami nie jest tak zle aczkolwiek ja używam swoich innych słuchawek philips z przełączką. Jest super bass a jakość jak z i poda.BAteria może i słaba ale to kwestia ustawień podświetlenia i kontrastu. Mi trzyma około 2 dni a telefon używam przez cały dzień.Ogólnie polecam Warto:)

  • 0

    294. ~lucas17  2008-01-31 22:22:52  host: aeb188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja raczej bym wybral samsunga e900-tkę ( do Żulek ) ladniej wyglada funkcje ma te same tylko chyba radia nie ma no ale rozdzielczoscia moze sie pochwalic e900 ;)

  • 0

    295. ~dawid_fr  2008-02-04 21:38:46  host: 75-14.espol.com.pl

    niewiem jak dla innych ale dla mnie ten telefon jest SUPER!!

  • 0

    296. ~robert047  2008-02-09 20:20:41  host: abn98.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Telefon mam od tygodnia i powiem wam że jest super! Najwiekszymi plusami tego telefonu jest wyświetlacz,który wyswietla wyraziste i piekne kolory!!! Nagrywanie wideo extra! SE K800 moze sie schowac! Zdjecia bajera! MP3 bardzo dobre! Jedynym minusem jest bateria! Mi trzyma 2-3 dni. Ogólnie jest szybkim telefonem,w skali od 1 do 10 daje 9! Na koniec powiem wam ze testowałem pare telefonów w tym przedziale cenowym i ten model samsunga jest najlepszy!!! Nie ufajcie ludziom,którzy piszą bzdury na temat tego modelu,ja to sprawdziłem i jest naprawde wart wydania 500 zł. POZDRAWIAM!!!

  • 0

    297. ~samsung E900  2008-02-17 13:38:04  host: blh61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go juz od jakiegos tygodnia nie spelnia moich oczekiwan mialam sobie kupic NOKIE 6111 ale nie bylo jej w ...

  • 0

    298. ~mikaael  2008-02-18 20:10:42  host: acm244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 286: ustawienia wyswietlacza,pokaz informacje o rozmowcy-wlacz:)

  • 0

    299. ~AAA  2008-02-21 00:15:24  host: elx190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest fajniutki mam go juz troche czasu.. Ale niestety musze sie czasami na niego pozłościć, chodzi mi tu o dotykowe klawisze a przedewszytskim o "czerwoną słuchawkę" nie wiem moze tylko ja tak mam, ale jak przegladam menu to dość czesto zdarza mi sie calkowicie stamtąd wyjść(juz sie przyzwyczaiłam ale i tak czasem wyprowadza mnie to z równowagi).. no porażka zbyt czuły ten moj przycisk:) denerwuje mnie tez dzwięk przy wysyłaniu smsa, jest on tam nie potrzebny i przez niego musiałam całkowicie wyciszyc dźwięki.. (a może wie ktos jak to wyłączyć:)) A i do dziś nie potraie wrzucać na niego gier ;/

  • 0

    300. ~Aaa  2008-02-21 00:17:59  host: elx190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można pisać smsy słuchając muzyki:)

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet