Samsung SGH-E840 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E840 Opinie o Samsung SGH-E840

Samsung SGH-E840

w sumie: 70
  • 0

    1. ~paweł000  2007-02-13 09:33:30  host: nat-215-93.man.bydgoszcz.pl

    Już nie nadążam za tymi nowymi samsungami.. Co do tego modelu, to jest pierwszy wysuawny telefon, który mi się wizualnie spodobał. Funkcje też niezłe :)

  • 0

    2. ~;Domelo  2007-02-13 14:14:50  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    co do wyglodu to:OBY TAKKKK DALEEEEJJJJJJJJJJJ JESTTTTTTTTTTTTTT GENIALNY SUPER REWELKA WIDAC NAWET NA ZDJECIU ZE PLASTIKI JEZELI WOGULE SA TO SA SWIETNEJ JAKOSCI NIE WIDAC WOGULE ZE JEST PLASTIKOWY BO CHYBA NIE JEST.FUNKCJE SWIETNE NO I JESZCZE SLIDEREK TO BCO JA LUBIE NAJBARDZIEJ JAK BEDZIE WMIARE TANI TO SE GO KUPIE OCZYWISCIE TYLKO W PLUSIE A JAK NIE TO ZALAMKA ALE PRZEWAZNIE WSZYSTKIE SAMSSUNGI SA W PLIUSIE WIEC CO TU DUZO MOWIC RACZEJ KIEDYS GO BEDE MIAL A PRZYNAJMNIEJ POMAZE ;P;D POZDRO DLA LUDZI KTORYM SIE ON PODOBA I OGULNIE WSZYSTKIE SAMSUNGI POZDRO

  • 0

    3. ~alabama  2007-02-17 14:52:18  host: static-62-233-168-99.devs.futuro.pl

    Domelo...zainwestuj lepiej w ortografie a nie w telefon

  • 0

    4. ~czaba  2007-03-26 23:53:40  host: azn170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos wie kiedy bedzie w polsce?

  • 0

    5. ~Hubert  2007-05-18 18:59:23  host: 83.2.116.19

    juz jest w playu :)

  • 0

    6. ~mala  2007-06-27 19:54:44  host: user-5444bb08.lns6-c10.dsl.pol.co.uk

    mam juz ten telefonik jest odlotowy POLECAM GO JAK NAJBARDZIEJ!!!!!!!!!!!!

  • 0

    7. ~kotek  2007-07-10 08:36:16  host: k228.kross.pl

    a jest już w Polsce? czy kupiony zagranicą?

  • 0

    8. ~chast  2007-07-12 13:20:40  host: gate-wp-dialog.walbrzych.dialog.net.pl

    ale gdzie go i za ile dostac bo za dwa dni musze zmienic rupiecia Wiem ze jest fajny a jestem strasznie wybredna

  • 0

    9. ~m  2007-07-29 13:13:31  host: ip-81-210-69-179.netia.com.pl

    ja tez go mam, ale byl kupiony za granica

  • 0

    10. ~look  2007-08-08 18:59:43  host: aasc7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik super ale może mi ktos powiedzieć co wybrać czy samsunga e840 czy samsunga e900 czy może e250....??? który jest lepszy? proszę o pomoc//

  • 0

    11. ~niki  2007-08-16 19:51:09  host: acd77c83.ipt.aol.com

    mam ten tel od 3tygodni, jest...super jestem bardzo zadowolona!!pelno dajerow no i touch-screen:)kupilam go w Angli,ale na allegro mozna go kupic za ok~`900zl.POLECAM

  • 0

    12. ~SWEET  2007-08-16 19:53:02  host: acd77c83.ipt.aol.com

    I HAVE SAMSUNG e840 for 2weeks in pink! realy good choice!

  • 0

    13. ~niki  2007-08-16 19:53:48  host: acd77c83.ipt.aol.com

    mam ten tel od 3tygodni, jest...super jestem bardzo zadowolona!!pelno dajerow no i touch-screen:)kupilam go w Angli,ale na allegro mozna go kupic za ok~`900zl.POLECAM

  • 0

    14. ~aneta  2007-08-30 09:41:25  host: aclg144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam rozowy kupilam w anglii za 100funtow nowiutki;) super telefon;)

  • 0

    15. ~szefik  2007-09-02 13:51:09  host: 80.51.184.57

    mam kilka pytanek mianowicie mam aktualnie z400 i tyra mnie ze na sms nie mozna ustawic mp3 filmow nie mozna ogladac na calym wyswietlaczu a mp3playera nie mozna zminimalizowac i pisac np esa czy grac jak jest w tym modelu????

  • 0

    16. ~  2007-09-02 21:39:42  host: host-87-75-165-47.bulldogdsl.com

    kosztuje 100ł

  • 0

    17. ~  2007-09-12 18:32:55  host: pc87-239-196-162.netcorp.pl

    Czy klawiatura jest wygodna w uzytkowaniu??

  • 0

    18. ~zaciekawiona  2007-09-22 14:07:18  host: abwt154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam pytanie do posiadaczy tego fonik. Czy mozna wysylac z niego wizytokwki ?? Ja mam Motorole V3 i w spisie telefonow po wybraniu jakies osoby moge do niej zadzwonic wyslac sms-a a takze wizytowke za ktora nic nie place czy w tym samsung tez jest taka opcja ? to dla mnie wazne! z gory dziex za odp pzdr ;*

  • 0

    19. ~kampos  2007-09-24 09:07:06  host: miedzyn.net

    a bateria nie jest za slaba na taki fon??

  • 0

    20. ~em  2007-09-25 00:15:21  host: h82-143-148-13-static.e-wro.net.pl

    Ma fajny wygląd, ma dużo funkcji, ale jest niewygodny w użytkowaniu. Źle się pisze sms-y, często rozłącza się przypadkowo rozmowy z powodu dotykowego bajeru...

  • 0

    21. ~nat  2007-10-09 22:23:01  host: 97-29.espol.com.pl

    mam ten telefon od prawie dwoch miesiecy, kupilam w UK za 100 funtow, klawiatura wygodna, robi naprawde ladne zdjecia, dolaczone oprogramowanie i kabel do kompa, mozna sluchac mp3 w tle i wykonywac inne czynnosci, mozna wysylac wizytowki przez e-mail, wiadomosc i bluetootha, mozna ustawic dzwonek mp3 na smsa, co wiecej kupiony za granica ma polskie menu pozdrawiam

  • 0

    22. ~jacek  2007-10-10 11:10:15  host: aass227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona od dziś i mam pytanie - czy odbierać połączenia można wyłącznie przez rozsunięcie klapki?, trochę mnie to wpienia, liczyłem na to że będzie można odbierać połączenia także przez klawisz słuchaweczki, bez rozsuwania, a może można to gdzieś ustawić?

  • 0

    23. ~kaska  2007-10-12 18:05:14  host: dwl234.internetdsl.tpnet.pl

    mozna ten fonik kupic w polsce??dziex za odpowiedz:*:*

  • 0

    24. ~samsung  2007-10-18 17:24:31  host: bin189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest całkiem całkiem ale ten panel dotykowy to porostu koszmar ciągle jak pisze smsa kasują mi się ale ogulnie jest soko i jest już w polce kupiłem go 13.10

  • 0

    25. ~  2007-10-23 16:44:29  host: dwp34.internetdsl.tpnet.pl

    kwestia przyzwyczajenia ja już po tygodniu go opanowałem. A ma już go od 3 miesięcy i nie narzekam:)

  • 0

    26. ~monikaaa  2007-10-25 17:39:01  host: 82.133.101.83

    hey, mam pytanko?? Ktos napisal,ze kupil E840 w UK i ma polskie menu, a w jakiej sieci??

  • 0

    27. ~Dawidus153  2007-11-01 21:13:08  host: 91-90-63-240.sttb.pl

    siema kupiłem go ostatnio jest super: karciocha pomięciocha itp... tylko ma troche ciche dzwonki ale za to jaka wibracja ;-) ogólnie jest wporzo super elegancki POLECAM go kazdemu

  • 0

    28. ~charlie7  2007-11-06 14:50:31  host: czy202.internetdsl.tpnet.pl

    Monikaaa: Polskie menu jest fabryczne, oryginalne. Jacek: tak, można ustawić klapkę tak, by jej rozsunięcie nie odbierało automatycznie połączenia. Opcja ta jest w ustawieniach klapki. Ogólnie telefonik bardzo ładny wizualnie, zdjęcia takie sobie, trochę denerwują touch-pady gdy naciskasz niechcący np. przy pisaniu smsa. Pozdro

  • 0

    29. ~robert  2007-11-29 00:31:46  host: ajf18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez widzialem go w anglii i kosztuje teraz niecale 80funtow. ma polskie menu i nie ma simlocka, dziala w kazdej sieci. tez mi sie podoba i za dwa tygodnie tez bede go mial;) mam jedno pytanie co za bateria daje rade??

  • 0

    30. ~NAcia  2007-12-02 09:46:34  host: cvh210.internetdsl.tpnet.pl

    AJaJJ wybieram sie po ten fonik teraz we wtorek, można go kupić za 790zł coś koło tej sumy. Juz nie moge sie doczekać .! pozdro.O dla tych którzy posiadają ten telefon.!

  • 0

    31. ~Ori.  2007-12-02 22:22:35  host: gtu131.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona.;d z anglii.;d zaje*bisty jest. kupowac.

  • 0

    32. ~maryśka xD  2007-12-08 13:15:10  host: eke78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od miesiąca..jest naprawde boskiii :D hehhe :D polecam go :D pozdro :*:*:

  • 0

    33. ~dawids1  2007-12-14 21:29:33  host: 91-90-63-240.sttb.pl

    mam tego samsuga jest super pierwszy tel z wysówaną klapka fajna zecz...;-) ogolnie telefonik jest odjechany a mam w nim karte 1gb i jest w miare tani ;-)

  • 0

    34. ~lan3.wancom.pl  2007-12-18 16:01:32  host: lan3.wancom.pl

    opcje bardzo fajne, wszystko jest, aparat tez robi dobre foty, jesli chodzi o baterie to tak sobie...mogło być lepiej, ale czasem przeszkadza touch-pad

  • 0

    35. ~Kasia  2007-12-25 21:55:25  host: 81.15.132.4

    hej mam ten telefon od 3 dni jest naprawde swietny lecz jedna rzecz sprawia mi problem. Czy ktos moze wie jak sie wylacza polskie znaki? przez to marnuje bardzo duzo smsow. z gory dzieki za odpowiedz :))

  • 0

    36. ~Mila  2007-12-29 13:43:50  host: 212.160.172.70

    ile ten tel. kosztuje w playu ??

  • 0

    37.  2007-12-30 17:51:27

    A mozecie mi napisac czy jesli jest slaba bateria czy mozna wylaczyc ten dzwiek??Kobieta wyzywa a ja nie wiem jak wylaczyc...Aha i ile bateria trzyma??

  • 0

    38. ~Elosn  2008-01-15 12:50:38  host: ni.barclay.pl

    Poooooooolecam!!! Dla mnie nie ma zadnych minusow - piekne zdjecia, super wyswietlacz,jesli chodzi o funkcje ma wiele bajerow!czaadzik! ja mam rozowy i normalnie cudny jest!nie ma sie nad czym zastanawiac!!!

  • 0

    39. ~MALUTKA2032  2008-01-15 16:14:19  host: 078088208231.wlb.vectranet.pl

    SORKI ALE JA WOGóLE NIE ZNAM SIE NA TELEFONACH:( CZY MOżECIE MI NAPISAć KTóRY JEST LEPSZY:E 840, D 900I CZY MOżE NOKIA E 65??PROSZę O SZYBKIE ODPOWIEDZI

  • 0

    40. ~mamryjusz  2008-01-27 13:37:54  host: buf162.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon ma sporo wad, 1sza: bardzo łatwo zadzwonić do byle kogo i nie wiedzieć bo nie czujesz ze nacisnąłes przycisk połączenia. 2: często telefon nie wyswietla wiadomości nowej, czasem robi to z pół godzinnymn opóżnieniem,3: nie da sie wgrywać gier spakowanych co np w sony ericcsonie nie jest problemem. 4: zdjęcia powyżej rozdzielczości aparatu nie zostaną wyswietlone, 5: szybka bardzo szybka ulega porysowaniu. 6 Szybko sie wyrabia wejscie dla ładowarki. Osobiście nie polecam

  • 0

    41. ~  2008-02-02 15:20:09  host: 78-86-193-242.zone2.bethere.co.uk

    A co z baterią???daje radę???

  • 0

    42. ~bartii  2008-02-04 21:57:29  host: xdsl.011.c80.petrotel.pl

    jak sie wysunie go i zobaczcie zdjęcie z tyłu wygląda jak głowa ITi "iti go home" ;D polecam fajny ;p

  • 0

    43. ~PETA  2008-02-15 07:47:23  host: 80.50.244.29

    CO BEDZIE LEPSZE SAMSUNG E-840 CZY D- 900

  • 0

    44. ~Karolina14  2008-02-17 17:05:27  host: aaww9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka... doradźcie mi jaki kolor do tego telefonu jest najlepszy???

  • 0

    45. ~kati  2008-02-26 21:34:45  host: cyo66.internetdsl.tpnet.pl

    wlaśnie, jaki kolor jest najładniejszy?? waham sie miedzy srebrnym a rózowym...

  • 0

    46. ~Agiii  2008-03-07 14:21:24  host: ace82.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od ponad pół roku i póki co nie widzę w niż żadnych wad:) działa bez zastrzeżeń! jak dla mnie rewelacja!!! polecam szczególnie kobietom!!!

  • 0

    47. ~SAMSUNG E840  2008-03-08 21:37:57  host: aegs215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik.i polecam wszytkim maniakom komórkowym jest super foty super wychodzą.JEDYNA WADĄ JEST BRAK LAMPY BŁYSKOWEJ ALE OGÓLNIE EXXXXXTRA

  • 0

    48. ~  2008-03-09 13:14:30  host: aqk93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mogę skonfigurować na sieć orange tego telefonu bo nie ma go w spisie telefonów dostępnych na konfigurację.

  • 0

    49. ~asiaaaaa  2008-03-11 19:03:02  host: env220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten sam problem w heyah...tez go nie ma w spisie tel.dostepnych do konfiguracji!!!pomocy

  • 0

    50. ~uzytkownik  2008-03-12 20:46:27  host: 195.94.215.34

    @48: sciagnij ustawienia ze strony orange lub w salonie Ci je wydrukuja. Potem recznie wprowadz je do tel. Ja tak skonfigurowalem swoj tel i dziala.

  • 0

    51. ~RENKA  2008-03-18 12:39:39  host: 88.220.188.201

    ŚCIĄGNĄC MOŻNA ALE Z PODOBNEGO MODELU (NIŻSZY/WYŻSZY MODEL) JAK NIE MA W SPISIE NA WWW.ORANGE.PL TO NIKT CI Z KOSMOSU NIE WYDRUKUJE TEGO SAMEGO MODELU.

  • 0

    52. ~  2008-04-15 19:40:32  host: host-217-172-237-88.gdynia.mm.pl

    w jakiej sieci można go kupić?

  • 0

    53. ~amigo  2008-04-18 22:06:13  host: es242.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik ogółem całkiem fajny. jest bardzo nowoczesny i to nie tylko pod względem wyglądu którym bije konkurencję na głowę :) posiada mnóstwo funkcji które logicznie i czytelnie uporządkowano w ciekawym menu dzięki czemu korzystanie z nich jest bardzo proste i intuicyjne. jedną z największych zalet tego modelu jest duży i bardzo czytelny wyświetlacz i niezła jakość robionych zdjęć. do wad można zaliczyć nieco słabą jakość odtwarzanej muzyki w porównaniu z chociażby se k750i oraz wyrabiające sie wejście do ładowarki przez co nieraz ona nie łapie... ale mimo tych niewielkich wad telefon jest godny polecenia! :)

  • 0

    54. ~Justysia969  2008-05-05 11:32:03  host: ehg253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz 7 miesiecy jest fajniusi tylko szkoda ze nie ma zmiennej obudowy. I kupilam jego w Polsce

  • 0

    55. ~diamencik  2008-05-23 15:34:45  host: cpc1-nthc10-0-0-cust519.nrth.cable.ntl.com

    bardzo fajny telefonik naprawde :)TO NIEPRAWDA ZE ROZLACZA PODCZAS ROZMOWY BO JEST BLOKATA!!panel dotykowy super nie zacina sie robi super zdjecia jest w miare wygodna pamiec...mam go od ponad pol roku a sprawuje sie jak prosto z fabryki :):)warto i polecam :)

  • 0

    56. ~Cristiano  2008-06-08 17:41:34  host: atm.barczewo.macrosat.pl

    mam z nim problem wszystko z pamieci telefonu mi sie kasuje i nie moge na niego nic wrzucic moze ktos mi pomorze bardzo byl bym wdzieczny

  • 0

    57. ~fiedzia  2008-07-03 21:00:51  host: 83.2.133.130

    czy ktos wie jaki jest fabryczny kod zabezpieczajacy do samsunga e 840

  • 0

    58. ~SYLWIA  2008-07-11 19:06:48  host: user26.235.udn.pl

    a co to jest ten touch-pad?? czy to jest to samo co panel dotykowy? Tak się zastanawiam czy go kupić. I czy w tym telefonie jest automatyczne blokada klawiszy? Jest on lepszy od Sony Ericson k310i? No i co z ta muzyką? Proszę niech ktoś odpowie i doradzi

  • 0

    59. ~aGusia  2008-08-02 15:13:29  host: adde72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witajcie!!! a wiec wady: -nie wygodnie pisze sie smsy -na smsa jest tylko jeden dzwonek nie mozna go zmienić -panel dotykowy (osobiście nie przepadam) -bateria trzyma 3dni -można mieć albo dzwonek albo wibracje nie można mieć tego i tego -nie mozna wymienić obudowy wiec trzeba bardzo o niego dbać no to chyba ttyle czyli nie jest żle, z teleefonem jak z facetem nie ma IDEALNEGO:P hehe pozdrawiam:)

  • 0

    60.  2008-09-07 23:27:09

    Jeden pisze, że można ustawić swoją muzykę na dzownek sms, drugi że nie... Powie mi ktoś ostatecznie jak to jest z tymi dzwonkami?

  • 0

    61. ~jedynaKaro  2009-01-04 13:37:28  host: arg119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej..Ogólnie telefon fajny, ma różne ciekawe funkcje, wygląd także ciekawy. Jednak wejście na ładowarke i słuchawki szybko się psuje, niestety ;(

  • 0

    62. ~Calinda  2009-02-27 15:59:30  host: bup220.internetdsl.tpnet.pl

    Czy on aż tak bardzo się rysuje ?

  • 0

    63. ~KarOlina*  2009-02-28 00:36:09  host: 39-pra-24.acn.waw.pl

    a są w nim buźki jeśli pisze się smsa ? bo w sony erisconach i nokiach są.

  • 0

    64. ~maja14021992  2009-03-23 10:09:40  host: zspjedrzejow.eu.org

    sa bużki _)*)*

  • 0

    65. ~dobra  2009-04-14 15:29:55  host: host-62-141-235-138.tomaszow.mm.pl

    Najlepszy telefon jaki kiedykolwiek miałam. Wahałam się zanim kupiłam, ale nie żałuję.Nie narzekam. NAJLEPSZY JAKI MIAŁAM. A miałam już sporo.

  • 0

    66. ~  2009-05-04 15:18:31  host: 77.236.0.201

    szkoda że mają panel dotykowy:(

  • 0

    67. ~Aneczq  2009-07-07 22:01:00  host: w3cache9.punkt.pl

    Ile kosztuje taki telefonik ??? :D :D

  • 0

    68. ~emila  2009-09-17 12:25:07  host: bmg170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam to jakasbzdura agusia ze jest 1 dzwonek na smsa i nie da sie zmienic:DDDDDDDDDDDDDDd i mozna miec jednoczesnie dzwonek i wibracje !!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    69. ~Elo  2010-03-26 22:36:11  host: 212-102-29-177.adsl.inetia.pl

    Ja mam ten telefon dwa dni, jak narazie jestem z niego zadowolona wkurzaja mnie tylko troche te klawisze dotykowe, ale da sie przyzwyczaić ;D No to jak macie problem to sobie ustawicie jakas muze na dzwonek sms a nie robicie jakies sztuczne problemy ;P tylko cos mi sie zrobilo i nie moge kabla podłaczyc x/

  • 0

    70. ~eloszka  2010-04-18 19:05:56  host: 212-102-22-155.adsl.inetia.pl

    fajny fonik :)) nic mi nie przeszkadza :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet