Samsung SGH-E810 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E810 Opinie o Samsung SGH-E810

Samsung SGH-E810

w sumie: 7
  • 0

    1. ~ewelina  2005-10-13 23:11:34  host: 88-110-247-75.dynamic.dsl.as9105.com

    tak naprawde żałuje że kupiłam ten telefon
    mogłam jednak wziąść lepszy bo na tym najwiecej filmikow moze byc 5 i nie ma odtwarzacza mp3 ale dzwonki mi sie podobaja nawet...

  • 0

    2. ~kom-box  2006-04-22 10:29:21  host: adu170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wbrew temu co napisali telefon posiada aparat foto :)

  • 0

    3. ~qkami  2006-05-06 13:46:04  host: ppp134195.ostnet.pl

    dobre
    Aparat fotograficzny: NIE
    Aparat fotograficzny: (param.) 640 x 480, lampa błyskowa, zoom x4, obrotowy,
    :D

  • 0

    4. ~binia  2007-02-12 14:39:11  host: 81.15.190.84

    a możecie mi powiedzieć ile średnio stoi taki tel.? z góry dzięki

  • 0

    5. ~P@ulin@  2007-02-19 15:59:42  host: 088156096069.stk.vectranet.pl

    Mam telefon samsung E810. I mam tez problem nie wiem jak działa irda, a w ustawieniach pisze że jest. Błagam pomóżcie!!!Z gory wam dziękuje...!!!

  • 0

    6. ~  2007-02-23 11:43:51  host: 118-be2-13.acn.waw.pl

    czaicie ja tez kupiłam twen telefon... z jednej strony jest fajny ale jeak jukzh ktos wczesniej napisał ma mało pamieci na wideo i nie ma mp3 ale i tak go lubie:)

  • 0

    7. ~misiu274  2009-01-06 16:53:54  host: exe189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten telefon np.jak ktoś dzwoni miga na różne kolory ,z góry dziękuje za odpowiedz

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet