Samsung SGH-E800 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E800 Opinie o Samsung SGH-E800

Samsung SGH-E800

w sumie: 19
  • 0

    1. ~Wojtas  2005-01-27 14:50:00  host: ayv87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    We właściwościach tego telefonu na www.samsung.pl doczytałem, że ma notatnik i system głośnomówiący

  • 0

    2. ~WitekT  2005-01-27 23:33:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Wojtas: dzięki, poprawione! :)

  • 0

    3. ~mchx  2005-02-26 08:57:00  host: aji251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem to pudelko ktore ma w srodku wsyzstkie standardowe funkcje! Jestem bardyiej wzmagajacz nie obsluguje nawet Bluetooth a to duzy minus.Jeyeli ktos ma yamiar kupic telefon z tej polki niech sie dobrze zastanowi,za ta cene moyna wybrac cos naprawde lepszego jak np.Sony Ericsson K700i. Poydrawiam

  • 0

    4. ~XMEN  2005-06-15 10:38:00  host: ik58.internetdsl.tpnet.pl

    do Pana mchx: za przeproszeniem, ale sony ericssonem to moge sobie po podwórku pokopać! te telefony nie nadają się do niczego i dodatkowo świadczy o tym ich cena. a jeśli się wymaga to trzeba płacić i jaz pewnością wybrałbym SAMSUNGA!!!!

  • 0

    5. ~do XMEN  2005-08-18 18:24:12  host: bxl38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgadzam sie z Toba w 100% :):):) Samsung nalezy do swiatowej czolowki pod wzgledem najlepszych telefonow :)

  • 0

    6.  2005-09-15 15:08:14

    Niezły telelefon.. ale nie podoba mi się stylistyka... Jest to zdecydowanie zbyt babski telefon... Niby na zdjęciach jest tak podobny do D500, jednak na żywo sprawia zupełnie inne wrażenie... jeśli szukasz fajnego telefonu z prawie identycznymi parametrami zdecydowanie wybierz Moto V3 Razr, jeśli chcesz coś więcej (np. lepszego aparatu) to proponuję Samsunga SGH-D500

  • 0

    7. ~r3mik  2006-01-17 12:08:24  host: axp2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To taka nieudana (tandetna) wersja d500, która nie ma w sobie nic, co mogłoby usprawiedliwić dość wysoką cenę tego telefonu...- polecam d500, zwłaszcza z dodatkowymi głośniczkami- mp3- świetnie brzmią..=) serio.

  • 0

    8. ~mariso  2006-03-17 15:55:44  host: host-81-190-197-254.gizycko.mm.pl

    Tel mi się podoba ale słyszałem że się psuje co wy na to??

  • 0

    9. ~AnIa;)  2006-08-15 19:34:57  host: bek226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poradzcie czy warto kupic ten telefon??:P

  • 0

    10. ~bułek  2006-08-16 01:30:36  host: eis86.internetdsl.tpnet.pl

    zdecydowanie d-500 jest lepszy jak za te pieniadze

  • 0

    11. ~Barbie  2006-10-15 13:42:43  host: rev-108-103.informel.pl

    Mam ten telefon.. jak dla mnie jest świetny :D i co prawda jest to babski telefon jest malutki zgrabniutki i woóle ale dla chłopaka ie pasuje chociaz.... :)

  • 0

    12. ~gArNeK  2006-10-16 14:58:29  host: abqb234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupic ten telefonik ale nie wiem ,porownojecie go do d 500 ale przeciez jest duzo drozszy ,pomozcie:))

  • 0

    13. ~konrad  2006-10-28 12:34:22  host: bik106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam sony ericsona t 630 i samsunga e 800 lepszy jest samsung, soniacz ciagle sie wiesza itd. same problemy a jakis kolego pisal o V3 to jest najgorsza tandeta wszychczasów w Angli za bezcen sa te telefony, a przejdzcie sie po serwisach na kazdym stole V3 :) jest bardzo slaba jakoscowo szczegolnie leci ta tasiemka laczaca

  • 0

    14.  2006-11-24 19:51:45

    AKuraT mozna tego fona kupic w promocji "wyprzedaz w PLUSIE" z abo godziny25 za 249 a z abo godziny40 za 149 a z abo godziny55 za 49 a potem to juz za zeta. POZDRO WSIEM

  • 0

    15. ~remik  2007-07-29 12:45:56  host: 81.15.132.2

    jeśli chodzi o dyktafon w tym telefonie to niby go nie ma ale jest dostępna opcja w wiadomościaci-->wiadomości graficzne-->utworz-->dzwiek-->nagraj głos. i tu wlasnie mozna nagrywac do woli ale 1nagranie moze miec 2min.

  • 0

    16. ~Kasia:)  2007-08-02 11:00:28  host: aawu247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam takiego fonka i jest swietny... to co ze nie ma mp3 ale ma true tone... jestem z niego zadowolona...a propos to jest bardzo wytrzymaly... spadl mi pare razy i nic sie nie stalo... :) pozrawiam...i radze... :)

  • 0

    17. ~Michałek  2007-08-12 19:50:25  host: w3cache.abp.pl

    A to wszystko cacy ale powiedzcie ile ten tel ma pamieci czy tak jak wyzej napisane jedyne 3 mb czy wiecej?? I czy odtwarza takie dzwieki jak siemens c65?? to znaczy wavy amr midy itd

  • 0

    18. ~Basia :)  2007-09-18 15:46:50  host: bzv8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon juz przez dluuuugi czas i jeszcze na niego nie narezkałam. Co prawda nie ma mp3 ale co to za problem! W dobie powszechnie dostepnej technologii do słuchania muzyki używa sie innego sprzetu grajacego:P a wyglad tez jest niczego sobie...uroczy , sliczny i...typowo babski:P

  • 0

    19. ~dorcia  2008-03-31 23:38:15  host: bcd74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezniszczalny telefon ;-) polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet