Samsung SGH-E780 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E780 Opinie o Samsung SGH-E780

Samsung SGH-E780

w sumie: 18
  • 0

    1. ~lol125  2006-10-28 21:24:29  host: nat49.iscnet.pl

    brzydki i bez wewnetrznego fuj

  • 0

    2. ~xvx  2006-11-11 19:31:39  host: w3cache1.icm.edu.pl

    Ci ktorzy oceniaja ten telefon na podstawie zdjec niech zweryfikuja swoje oceny o 4 punkty w gore. Na zywca jest jednym z najladnieszych telefonow jakie sa. D900, D830 czy E900 to przy nim kotlety. Zdjecia nie oddaja nawet polowy jego designu.

  • 0

    3. ~ola  2007-02-10 17:51:21  host: ip-62-69-206-145.globalconnect.pl

    mi sie podoba... tylko czy ten telefon ma rzeczywiscie irde i czy jakosc zdjec jest dobra? pls odpiszcie! ;)

  • 0

    4. ~mas  2007-02-19 20:33:47  host: aaon119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on nie ma irdy przeciez pisze "IrDA Nie"

  • 0

    5.  2007-02-23 19:44:20

    jak cos to: 'jest napisane', mas

  • 0

    6. ~  2007-03-06 00:23:09  host: 113.174.wmc.com.pl

    lol125.... LOL dla Cibie. po co w ogole kometujesz skoro nie masz nic konkretnego do powiedzenia. wchodzac w komentarze proboje znalezc jakies rzeczowe informacje, a tu pierwsza wiadomosc na jaka natrafiam to info ze telefon nie ma wew fuj. no porazka. tak na marginesie... zastanow sie najpierw co chdcesz powiedziec.... albo go chwalisz albo nim gardzisz bo jakos brzydki i bez wew fuj nie ida w parze

  • 0

    7. ~m  2007-06-02 17:15:44  host: host126-24-dynamic.58-82-r.retail.telecomitalia.it

    mam ten tel i jestem z niego bardzo zadowolona :)

  • 0

    8. ~Arczi  2007-07-25 11:25:24  host: aaef32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest po prostu BOMBA!!:) posiadam go i jestem z niego bardzo zadowolony i polecam go innym! jest bardzo cieki i maly i co najwazniejsze lekki jak piorko:)

  • 0

    9. ~zbyszek  2007-09-02 15:05:17  host: 82-44-221-219.cable.ubr10.haye.blueyonder.co.uk

    Telefon super wszystkim polecam!lekki, bateria dlugo trzyma a jak sie juz rozladowuje to daje sygnal dlugo przed padnieciem.

  • 0

    10. ~gienek  2007-09-02 15:20:10  host: 82-44-221-219.cable.ubr10.haye.blueyonder.co.uk

    chcialem dodac ze ten tel. ma system glosno mowiacy!

  • 0

    11. ~wygadany19  2007-09-13 18:48:51  host: acq189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 1,5 miesiaca i jest bdb, poniewaz bateria trzyma 5 lub 6 dni, zalezy od uzywania telefonu a pozatym ten telefon upral mi sie w pralce po zapomnialem wyjac i nadal dziala tylko bateria sie rozwalila ale to normalne bo nawet w noki ba bateria niedzialale, jedno mowiac ten telefon jest pancerny ja czolk w drugiej wojnie swiatowej.

  • 0

    12. ~mieciu  2007-10-22 10:47:57  host: dsp229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki telefonik jest zajebisty robi wysokiej jakosci zdjecia i ma bardzo przydatny ekranik na przednie klapce z zewnatrz.mozna cykac sobie zdiecia bez pomocy osob drogich..jedyny szajs jaki mi sie nie podoba to nie ma karty pamieci lecz 80mb wewnetrznej to i tak sporo w porownaniu do innych teli

  • 0

    13. ~KARA  2008-02-15 00:18:38  host: host86-158-152-83.range86-158.btcentralplus.com

    mam telefon juz 2 lata i dziala bez zastrzezen i to wszystko co na temat tego telefonu piszecie jest prawda-to moj pierwszy najlepszy telefon ale menu mam po angielsku i trudno mi bylo sie przyzwyczaic

  • 0

    14. ~ka  2008-03-14 19:40:53  host: 83.238.58.62

    wlasnie mam ten tel w reku.testuje go sobie i bylam ciekawa jakie sa wasze opinie na jego temat.fakt ze zdjecia uroku jego nie oddaja, bo jest wizualnie ladny, pamiec wewn. wieksza niz d900i co mnie zszokowalo. fajny i mimo ze nie znosze SGH to na ten sie skusze, zwlaszcza za 50 zl:)

  • 0

    15. ~Tom  2008-03-24 19:36:22  host: edu250.internetdsl.tpnet.pl

    Poprostu lepszego fona jak dotad nie miałem pieknie odtwarza muzyke coo jest jego wielka zaleta po zatym telefon bardzo elgencki. JAk dotad posiadam angielskie menu ale too nie sprawia zbytnio kłopotow

  • 0

    16. ~Smietanx  2008-08-30 15:55:05  host: 51-224-69-195.rev.pro-internet.pl

    Jak dla mnie ten fonik jest w zupełności wystarczający, jak na dzisiejsze czasy, robi zdjęcia, dzwoni, piszę, wysyła MSMy i ma trochę wewnętrznej pamięci. Jeśli ktoś chce go kupić, bo chce poszpanować, to niech tego nie robi, bo to przecież tylko telefon.

  • 0

    17. ~  2008-10-07 17:12:01  host: ekj97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś się może orientuję gdzię można ten model nabyć? na allegro jescze na niego nie trafiłem

  • 0

    18. ~Minority  2009-04-03 20:41:43  host: 94.254.255.113

    Telefon rewelacja. Mam go już 3 rok. Jestem gadżeciarą ale tego telefonu nie mam serca się pozbyć. Głównie ze względu na niepowtarzalną jakość zdjęć. 1.6 a jest lepszy od wielu nowszych dostępnych na rynku. Przezył dużo (upadki, zgniecenia) i trochę się sypie ale wciąż daje radę;] z chęcią kupiabym taki sam. Pozdr

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet