Samsung SGH-E770 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E770 Opinie o Samsung SGH-E770

Samsung SGH-E770

w sumie: 32
  • 0

    1.  2006-03-06 16:54:14

    najlepszy ze serii E

  • 0

    2.  2006-03-07 14:35:13

    Piękny : )

  • 0

    3. ~Doda  2006-03-09 20:04:49  host: axs155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja pierdziele! ale fantastyczny! zaluje ze kupilem sobie tego Sagema myX6-2. pewnie jakbym troche jeszcze poczekal to moglbym miec taki. ale w sumie trudno tego Samsunga porownac z tym Sagemem, bo to calkowicie inne fony sa, mimo ze funkcje w sumie podobne. on jest przepiekny! Samsung jest teraz najlepszy, lepszy nawet od Sony Ericssonow.

  • 0

    4. ~Anonim  2006-03-12 18:42:22  host: dlh64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zna może ktoś cenę tego telefonu w Polsce?

  • 0

    5.  2006-03-13 00:55:22

    Leze juz u mnie w domciu z Anglii :D

  • 0

    6. ~Ghost  2006-04-06 20:17:19  host: host79.ip1.core.net.pl

    Cena mniej wiecej +/- 1200/1500zl...:D Trochu duzo:D

  • 0

    7. ~Pawlo*  2006-04-22 14:20:03  host: aboq180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na allegro jest za 1000zł

  • 0

    8. ~Telepolisiak  2006-05-07 12:41:06  host: blb123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super tel.
    Chyba zamienię swojego SE na to cacko. ;)

  • 0

    9.  2006-05-07 19:04:54

    Po przeczytaniu testu w T-K postanowiłem czatować na niego a nie na SE W300i.

    Jest wspaniały.

  • 0

    10. ~ERA  2006-05-17 16:33:41  host: 196-1-186-62.nitelnet.com

    zbieram na niego czatuje na niego i zdobędę go

  • 0

    11.  2006-05-28 17:00:13

    To wg mnie był by mój ulubiony tel.jeśli mówimy o klapkach ;) Brak mu podczerwieni i radia,ależ to boli...rany zagoi dobry aparat,niezły wyś.dobra polifonia...nie wiecie ile kosztuje?

  • 0

    12.  2006-05-28 17:52:19

    To wg mnie był by mój ulubiony tel.jeśli mówimy o klapkach ;) Brak mu podczerwieni i radia,ależ to boli...rany zagoi dobry aparat,niezły wyś.dobra polifonia...nie wiecie ile kosztuje?

  • 0

    13. ~Cikut  2006-05-31 15:13:21  host: siec.interblock.pl

    Niewiecie moze czy mozna doniego wsadzic karte 1GB?

  • 0

    14. ~...  2006-06-10 22:47:31  host: zagorzeb.smstv.pl

    ludzie nie porównujcie go do myx6-2 bo to żałosne i a oba mają to samo do zaoferowania

  • 0

    15. ~andresoczko  2006-07-02 18:26:38  host: xdsl-10588.lubin.dialog.net.pl

    A mam już ten telefon ale nie moge znaleźć nic do niego gier java

  • 0

    16.  2006-07-02 20:25:33

    Ja tez mam ten telefon, jest super, i bardzo lekki, nie moge do niego znalezc kabla usbdo kompa i kabla tv :/

  • 0

    17. ~zajc  2006-07-11 23:20:04  host: abpc38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mam pytanie. czy tan samsung e770 wspolpracuje z karta simplus

  • 0

    18. ~mas  2006-08-04 19:10:51  host: aaoa78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile wam trzyma bateria przy normalnym uzytkowaniu tego telefonu, mi trzyma narazie 3 dni, zrobilem moze 3 zdjecia, nakrecilem 2 male filmiki i przeslalem pare rzeczy przez BT nie uzywalem !!! wcale mp3 :Roll: kilka razy przesluchalem dzwonek, nic nadzwyczajnego i bateria padla po 3 dniach :Roll: troche to malo na telefon za 830 zl... NIEch ktos napisze ile mu trzyma bateria :) z Gory dziekuje

  • 0

    19. ~digit6  2006-08-07 14:50:32  host: diz222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze zle sformatowales baterie??mi trzyma przy normalnym uzytkowaniu z 4dni, przesylanie plikow przez BT, ogladanie troche filmow,sluchanie dzwonkow, granie:P max ile wytrzymal to 5 dni, przydalaby sie wieksza bateria ale nigdzie niema, na allegro jest 1200mAh ale lit-jon :/ dokupilem do niego 1GB TF :) suuuuper teraz mam miejsce na filmiki i mp3 :P

  • 0

    20. ~mas  2006-08-09 20:32:17  host: aaoj221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria po 2 ladowaniu trzyma normalnie, w okolicach 5 dni, ale telefon nie jest 1 klasa, mam problem z ladowarka, po rozladoaniu i podlaczeniu do ladowarki telefon nie reaguje, nie chce sie wlaczyc, po wyciagnieciu z ladowarki tylko raz mignie i da sie go wlaczyc, przy wsadzaniu ladowarki przy wlaczonym telefonie laduje jakies 10 sekund, a potem sie wylancza. Wiec jak ktos chce kupic cos PEWNEGO na 100% to SERDECZNIE NIE!!! POLECAM :) (a z moim jutro ide na gwarancje)

  • 0

    21. ~digit6  2006-08-16 17:56:24  host: did34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja ten telefonik bardzo polecam, mas to ewidentnie wina Twojego egzemplarza, oddaj go na gware, ja takich problemow niemam:)

  • 0

    22. ~Cycor  2006-09-02 15:53:21  host: nat-ruczaj.lama.pl

    Myśle że za te pięniadze 750 zeta nówka ciężko jest coś znaleźć leprzego.

  • 0

    23. ~tomekkk  2006-10-03 19:25:41  host: bpj151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja dopiero mam zamiar kupic to cacko. zastanawialem sie jeszcze nad z300 ale ten jest znacznie lepszy! gdy on ma karte TS 1GB to sie nie wiesza?

  • 0

    24. ~hubertw  2006-10-05 12:32:13  host: acxl12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znam kosztuje on 930 zł nowy

  • 0

    25. ~aluzja  2006-10-13 23:38:40  host: lan-2.elomza.pl

    mas bo twoj to jakis zlom...moj dziala idealnie i bardzo polecam :)

  • 0

    26. ~tomi  2006-10-28 22:48:19  host: chello087207147108.chello.pl

    chyba przesadzacie z tymi cenami, w marcu kupiłem D600 za 850 pln nowiutki z gwarancją z simlockiem polskiej sieci. A jest to model lepszy pod wzgledem wyświetlacza (320x240 2")i aparatu 2MPix.

  • 0

    27. ~maniek0188  2007-02-04 19:19:22  host: ayk74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, jeżeli ktoś posieda konfiguracje MMS i WAP do e770 w ORANGE to proszę o kontakt na maila.

  • 0

    28. ~romek  2007-02-19 18:17:56  host: eal125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakbys podal e-maila to moze ktos by Ci napisal ;d a co do konfiguracji w ORANGE to na ich stronie jest cos takiego jak konfiguracja telefonu, pisze tam krok po kroku co masz zrobic!! :) pozdro

  • 0

    29. ~  2007-06-09 14:54:06  host: chello089078073090.chello.pl

    polecam ten telefon mam go od stycznia i 0 problemow telefon miod!:)

  • 0

    30. ~LoL  2007-10-05 21:13:03  host: abux43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja go kupiłem taniutko nie używanego za 400zł:DI jak narazie mam go jeden dzień a juz jestem z niego dumny:D

  • 0

    31. ~kocia:))))  2008-03-01 16:53:08  host: strawczyn-gw.c-plus.pl

    elo.ten telek to dobra wersja.podoba mi sie.mam zamiar go kupic ale jeszcze sama nie wiem.czy ten fonik ma jakies minusy???

  • 0

    32. ~Alabam  2008-12-31 13:30:40  host: cvh170.internetdsl.tpnet.pl

    Nie wiedziałem że w moim telefonie można z excel, [owerpointa i worda korzystać ! :D GENIAL! PS Mam nadzieje że dobrze przeczytałem z tekstu :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-83-233.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Gdzie znajduje się Twój telefon, gdy idziesz spać?

Co dziesiąty Polak przyznaje, że śpi ze smartfonem w łóżku

 

Zobacz wynik | Opinie (10)

Archiwum Ankiet