Samsung SGH-E770 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E770 Opinie o Samsung SGH-E770

Samsung SGH-E770

w sumie: 32
  • 0

    1.  2006-03-06 16:54:14

    najlepszy ze serii E

  • 0

    2.  2006-03-07 14:35:13

    Piękny : )

  • 0

    3. ~Doda  2006-03-09 20:04:49  host: axs155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja pierdziele! ale fantastyczny! zaluje ze kupilem sobie tego Sagema myX6-2. pewnie jakbym troche jeszcze poczekal to moglbym miec taki. ale w sumie trudno tego Samsunga porownac z tym Sagemem, bo to calkowicie inne fony sa, mimo ze funkcje w sumie podobne. on jest przepiekny! Samsung jest teraz najlepszy, lepszy nawet od Sony Ericssonow.

  • 0

    4. ~Anonim  2006-03-12 18:42:22  host: dlh64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zna może ktoś cenę tego telefonu w Polsce?

  • 0

    5.  2006-03-13 00:55:22

    Leze juz u mnie w domciu z Anglii :D

  • 0

    6. ~Ghost  2006-04-06 20:17:19  host: host79.ip1.core.net.pl

    Cena mniej wiecej +/- 1200/1500zl...:D Trochu duzo:D

  • 0

    7. ~Pawlo*  2006-04-22 14:20:03  host: aboq180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na allegro jest za 1000zł

  • 0

    8. ~Telepolisiak  2006-05-07 12:41:06  host: blb123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super tel.
    Chyba zamienię swojego SE na to cacko. ;)

  • 0

    9.  2006-05-07 19:04:54

    Po przeczytaniu testu w T-K postanowiłem czatować na niego a nie na SE W300i.

    Jest wspaniały.

  • 0

    10. ~ERA  2006-05-17 16:33:41  host: 196-1-186-62.nitelnet.com

    zbieram na niego czatuje na niego i zdobędę go

  • 0

    11.  2006-05-28 17:00:13

    To wg mnie był by mój ulubiony tel.jeśli mówimy o klapkach ;) Brak mu podczerwieni i radia,ależ to boli...rany zagoi dobry aparat,niezły wyś.dobra polifonia...nie wiecie ile kosztuje?

  • 0

    12.  2006-05-28 17:52:19

    To wg mnie był by mój ulubiony tel.jeśli mówimy o klapkach ;) Brak mu podczerwieni i radia,ależ to boli...rany zagoi dobry aparat,niezły wyś.dobra polifonia...nie wiecie ile kosztuje?

  • 0

    13. ~Cikut  2006-05-31 15:13:21  host: siec.interblock.pl

    Niewiecie moze czy mozna doniego wsadzic karte 1GB?

  • 0

    14. ~...  2006-06-10 22:47:31  host: zagorzeb.smstv.pl

    ludzie nie porównujcie go do myx6-2 bo to żałosne i a oba mają to samo do zaoferowania

  • 0

    15. ~andresoczko  2006-07-02 18:26:38  host: xdsl-10588.lubin.dialog.net.pl

    A mam już ten telefon ale nie moge znaleźć nic do niego gier java

  • 0

    16.  2006-07-02 20:25:33

    Ja tez mam ten telefon, jest super, i bardzo lekki, nie moge do niego znalezc kabla usbdo kompa i kabla tv :/

  • 0

    17. ~zajc  2006-07-11 23:20:04  host: abpc38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mam pytanie. czy tan samsung e770 wspolpracuje z karta simplus

  • 0

    18. ~mas  2006-08-04 19:10:51  host: aaoa78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile wam trzyma bateria przy normalnym uzytkowaniu tego telefonu, mi trzyma narazie 3 dni, zrobilem moze 3 zdjecia, nakrecilem 2 male filmiki i przeslalem pare rzeczy przez BT nie uzywalem !!! wcale mp3 :Roll: kilka razy przesluchalem dzwonek, nic nadzwyczajnego i bateria padla po 3 dniach :Roll: troche to malo na telefon za 830 zl... NIEch ktos napisze ile mu trzyma bateria :) z Gory dziekuje

  • 0

    19. ~digit6  2006-08-07 14:50:32  host: diz222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze zle sformatowales baterie??mi trzyma przy normalnym uzytkowaniu z 4dni, przesylanie plikow przez BT, ogladanie troche filmow,sluchanie dzwonkow, granie:P max ile wytrzymal to 5 dni, przydalaby sie wieksza bateria ale nigdzie niema, na allegro jest 1200mAh ale lit-jon :/ dokupilem do niego 1GB TF :) suuuuper teraz mam miejsce na filmiki i mp3 :P

  • 0

    20. ~mas  2006-08-09 20:32:17  host: aaoj221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria po 2 ladowaniu trzyma normalnie, w okolicach 5 dni, ale telefon nie jest 1 klasa, mam problem z ladowarka, po rozladoaniu i podlaczeniu do ladowarki telefon nie reaguje, nie chce sie wlaczyc, po wyciagnieciu z ladowarki tylko raz mignie i da sie go wlaczyc, przy wsadzaniu ladowarki przy wlaczonym telefonie laduje jakies 10 sekund, a potem sie wylancza. Wiec jak ktos chce kupic cos PEWNEGO na 100% to SERDECZNIE NIE!!! POLECAM :) (a z moim jutro ide na gwarancje)

  • 0

    21. ~digit6  2006-08-16 17:56:24  host: did34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja ten telefonik bardzo polecam, mas to ewidentnie wina Twojego egzemplarza, oddaj go na gware, ja takich problemow niemam:)

  • 0

    22. ~Cycor  2006-09-02 15:53:21  host: nat-ruczaj.lama.pl

    Myśle że za te pięniadze 750 zeta nówka ciężko jest coś znaleźć leprzego.

  • 0

    23. ~tomekkk  2006-10-03 19:25:41  host: bpj151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja dopiero mam zamiar kupic to cacko. zastanawialem sie jeszcze nad z300 ale ten jest znacznie lepszy! gdy on ma karte TS 1GB to sie nie wiesza?

  • 0

    24. ~hubertw  2006-10-05 12:32:13  host: acxl12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znam kosztuje on 930 zł nowy

  • 0

    25. ~aluzja  2006-10-13 23:38:40  host: lan-2.elomza.pl

    mas bo twoj to jakis zlom...moj dziala idealnie i bardzo polecam :)

  • 0

    26. ~tomi  2006-10-28 22:48:19  host: chello087207147108.chello.pl

    chyba przesadzacie z tymi cenami, w marcu kupiłem D600 za 850 pln nowiutki z gwarancją z simlockiem polskiej sieci. A jest to model lepszy pod wzgledem wyświetlacza (320x240 2")i aparatu 2MPix.

  • 0

    27. ~maniek0188  2007-02-04 19:19:22  host: ayk74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, jeżeli ktoś posieda konfiguracje MMS i WAP do e770 w ORANGE to proszę o kontakt na maila.

  • 0

    28. ~romek  2007-02-19 18:17:56  host: eal125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakbys podal e-maila to moze ktos by Ci napisal ;d a co do konfiguracji w ORANGE to na ich stronie jest cos takiego jak konfiguracja telefonu, pisze tam krok po kroku co masz zrobic!! :) pozdro

  • 0

    29. ~  2007-06-09 14:54:06  host: chello089078073090.chello.pl

    polecam ten telefon mam go od stycznia i 0 problemow telefon miod!:)

  • 0

    30. ~LoL  2007-10-05 21:13:03  host: abux43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja go kupiłem taniutko nie używanego za 400zł:DI jak narazie mam go jeden dzień a juz jestem z niego dumny:D

  • 0

    31. ~kocia:))))  2008-03-01 16:53:08  host: strawczyn-gw.c-plus.pl

    elo.ten telek to dobra wersja.podoba mi sie.mam zamiar go kupic ale jeszcze sama nie wiem.czy ten fonik ma jakies minusy???

  • 0

    32. ~Alabam  2008-12-31 13:30:40  host: cvh170.internetdsl.tpnet.pl

    Nie wiedziałem że w moim telefonie można z excel, [owerpointa i worda korzystać ! :D GENIAL! PS Mam nadzieje że dobrze przeczytałem z tekstu :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet