Samsung SGH-E760 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E760 Opinie o Samsung SGH-E760

Samsung SGH-E760

w sumie: 71
  • 0

    1.  2005-10-22 11:14:21

    nie jest zly, w miare dobry wyswietlacz, aparat i 96mb pamieci

  • 0

    2. ~Ben  2005-11-16 21:40:06  host: 96-141.espol.com.pl

    już go mam. nie wiem dlaczego, ale bateria po pierwszym 12. godzinnym ładowaniu wytrzymała ledwo jeden dzień. co prawda dużo się nim bawiłem, pstrykałem zdjęcia i grałem w te świetne gierki, ale mimo wszystko wg mnie za szybko się rozładował. co do gierek-> tutaj o tym nie wspomnieli, ale ten telefon ma funkcje 'shake and play', więc w niektóre nie gra się na klawiszach, ale przechylając odpowiednio telefon. ciekawe rozwiązanie :)

  • 0

    3. ~  2006-01-02 19:36:02  host: c127-40.icpnet.pl

    jeden z ładniejszych telefonów i przy tym bardzo funkcjonalny

  • 0

    4. ~rafek  2006-01-17 12:32:12  host: aiq69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wupas tel tylko szkoda ze niema UMTS

  • 0

    5.  2006-01-23 13:40:30

    ostatnie clamshelle SAmsunga są za ciemnie :((( :X . Powinni to zmienić (chyba że występuje w normalniejszych oddcieniach obudowa) :-|.

  • 0

    6. ~Iwona  2006-02-21 17:43:13  host: 213-238-79-67.adsl.inetia.pl

    jutro kupuję ten telefon. Nie wiecie może gdzie mogę kupić/zdobyć do niego instrukcję obsługi po polsku?

  • 0

    7. ~kwiat.ek  2006-03-06 09:10:23  host: host-n1-65-201.telpol.net.pl

    czy ten telefon serio nie obsługuje długich wiadomości sms czy to tylko błąd w specyfikacji? :>

  • 0

    8. ~arecki  2006-06-02 17:48:06  host: pe162.przasnysz.sdi.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon kilka dni temu, jedyna wada jaką zauważyłem to to, że nie widać kto próbował się do mnie dodzwonić (trzeba przycisnąć przycisk i dopiero to wiemy) oraz wibracja potem melodia, poza tym telefonik jest super. Polecam. Ja kupiłem nówką za 750zł. Aha tel. robi świetne zdjęcia, Nokie się chowają.

  • 0

    9. ~arecki  2006-06-02 17:49:09  host: pe162.przasnysz.sdi.tpnet.pl

    Instrukcja obsługi jest na stronie samsunga.

  • 0

    10. ~arecki  2006-06-02 20:41:31  host: pe162.przasnysz.sdi.tpnet.pl

    Instrukcja obsługi jest na stronie samsunga.

  • 0

    11. ~ever  2006-06-16 11:12:36  host: proxy4.tkdami.net

    super telefon. mam go od dwóch dni i nie narzekam. jedyna wada to to że niema IrDy

  • 0

    12. ~majaa  2006-07-20 22:46:20  host: do-nitka-net.ipartners.pl

    Zastanawiam się nad kupnem E760, ale potrzebowałabym jeszcze opinii na temat okrągłego wyświetlacza. Czy pokazuje on,że jest nieodebrana wiadomość? niedebrane połączenie? Jaki jest dźwięk mp3 ze słuchawek, bardzo dobry, dobry, czy raczej średni? czy faktycznie nie ma możliwości pisania długich smsów? Może to banalne pytania ale pomogą mi w wyborze. Proszę o odpowiedź na forum, innym pewnie też się przyda :)

  • 0

    13. ~mx  2006-07-22 00:51:23  host: nat1.azartsat.pl

    jutro kupuje ten telefon za 666zł, nowka z gwarą to zdam relacje po jednym dniu zabawy:) zapowiada sie ciekawie: Aparat 1.3Mpix, mp3, glosniki stereo, shake&play, bluetooth, ladny wyswietlacz no i 64-glosowa polifonia. Mysle ze bedzie dobry :) PS: na fotkach wydaje sie byc klocem - w rzeczywistosci jest malutki i milo lezy w doni (bawilem sie w sklepie)

  • 0

    14. ~MX  2006-07-23 01:48:38  host: nat1.azartsat.pl

    Hejka juz go mam!!!Dalem 666zł za nowke z 2letnia gwarancja. Jest super, mniejszy niz myslalem! Lepszy od E720! Okragly wyswietlacz jest spoko, dziala nawet jako wizjer do aparatu foto (jak w E720), pokazuje kto dzwoni, zasieg, baterie, albo ile jest sms/nieodebranych. Jelsi leci mp3 to on pokazuje tytul i czas a oprocz tego super wizualizacje (jak w media player). Dziwek ze sluchawek jest zajefajny! Duzo lepszy niz z mp3 playera Creative! Slychac bdb bass! SMSow mozna napisac az 12 na raz piszac jednym ciagiem! Dodam ze telefon ma 2 glosniczki stereo, na prawde mp3 z nich brzmi bajecznie! Aparat robi foty lepsze niz niejedna cyfrowka 1.3Mpix, w dodatku jest masa efektow! Brak IrDy nie jest wada, bo tel ma bluetooth! Jedyne co mi troche nie pasuje to to ze albo vibra, albo dzwonej, albo najpierw vibra pozniej dzwonek, nie ma mozliwosci zeby razem rozpoczela sie melodia i wibracja, ale to nie taki wielki problem! Ciekaw jestem ile bateria wytrzyma, narazie jeszcze ja formatuje, ale mam nadzieje ze chociaz 4 dni :)))

  • 0

    15. ~aaaaa  2006-07-31 14:08:20  host: host-81-190-247-196.grudziadz.mm.pl

    ~Mx - tez chce go kupic, czy mozna wymienic dzownki smsa na wlasne? To dla mnie b. wazne...
    Pozdr.

  • 0

    16. ~xxx  2006-08-01 16:24:13  host: abeh52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak w tym fonie wgac mp3, bo kompletnie nie wiem?

  • 0

    17. ~Robgold  2006-08-01 23:15:07  host: byo36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mx - jak w tym telefonie trzyma bateria (najbardzije interesuje mnie to ile wytryzmuje z wlaczonym modulem bluetooth) ?

  • 0

    18. ~roza007  2006-08-02 19:18:22  host: aaxb179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka piszecie ze telefon można kupić za 600 700 zł. Prosze podajcie jakieś adresy sklepów bo w media maRKT JEST STRASZNIE DROGI. DZIEKI

  • 0

    19. ~sincere  2006-08-09 10:31:54  host: dvw246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos wie kiedy bedzie w ofercie Plus-a??!!prosze piszcie!!czekam ,pozdrowionka:)

  • 0

    20. ~Maciupek  2006-08-09 22:20:34  host: prosie11-1.aster.pl

    Czy ktoś wie czy można zrobić coś przez USB? Mam go drugi dzień ale nie chcą się widzieć z kompem?

  • 0

    21. ~marta  2006-08-09 22:31:33  host: jota.isb.com.pl

    sincere ten telefonik mozna kupic na allegro.Ceny wachaja sie miedzy 660-770zl

  • 0

    22. ~marta  2006-08-09 22:32:27  host: jota.isb.com.pl

    o sorki pomylilam sie to roza o to pytala!!!!!!

  • 0

    23. ~anexia  2006-08-13 16:25:58  host: h-82-177-150-136.dolsat.pl

    a wiec.. mam go od tygodnia.. ogolnie oceniam na plus.. tylko bateria.. pierwszy raz ja ładowałam 12 godz.. potem juz mniej.. ale wytrzymała mi 2 dni:( nie wiem czemu.. troiche sie nim bawiłam, ale 2 dni to strasznie mało:( po 2 kabel usb nie znajduje łacznosci z kompem, nie wiem czemu:( no i poza tym nie mam zastrzezen.. pozdrawiam

  • 0

    24. ~nowa  2006-08-17 23:24:27  host: aake206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej jest boski ten fonik! Mam go! Ale jedno pytanie bo tak w sumie to nie maialam czasu sie nauczyc kozystac z bluetooth-a! Pomocy!odp.szybko pa

  • 0

    25. ~club106  2006-08-21 14:41:31  host: asr254.internetdsl.tpnet.pl

    no wic ile trzyma w nim bateria? na jakie karty ma slota? i co z tym usb??

  • 0

    26. ~Sasz  2006-08-24 11:31:14  host: bss107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w Media Markt w Krakowie ten tel jest od jutra za 550zl wiec komu zalezy to zapraszamy!!

  • 0

    27. ~bleeeee  2006-08-24 16:12:26  host: bnt8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale ten w media markt jutro jest bez simlocka?

  • 0

    28. ~claudia  2006-08-25 19:42:41  host: 217.153.233.106

    Mam ten telefonik ! Dzisiaj w Media Markt w Kraku kupiłam! Dałam 549zł. Musiałam wstawać o 4.00 ale było warto! Telefon jest bez sim locka. Jest zajebistyyy !!!

  • 0

    29. ~ewcia  2006-08-28 22:14:55  host: fasolowa.spray.net.pl

    Mam ten telefonik już od 2 tygodni. Jest super,a bateria trzyma mi 4-5 dni :) to nie tak źle.Polecam serdecznie :)

  • 0

    30. ~claudia  2006-08-31 20:07:56  host: 217.153.233.106

    Co jest z tym USB?? Nie chce działać ... zainstalowałam ale nigdzie nie ma dysku wymiennego .. :/ wrrr

  • 0

    31. ~helga  2006-09-02 19:06:30  host: host-81-190-50-209.lublin.mm.pl

    ja też mam go! kupiłam w media markt w lublinie i tm był po 599:-( mam problem z kablem usb, czy ktoś wie co jest nie tak?

  • 0

    32. ~Kashmir  2006-09-07 12:27:57  host: host-86-63-138-237.pronet.lublin.pl

    Kabel USB dziala tylko po podlaczeniu trzeba niewiem dlaczego wlaczc to zdjecie ktore chcemy zgrac i probowac w tym momencie je zgrac. Pojawi sie kumunikat ze studio jest zajete i natepnie sprobowac jeszcze raz. U mnie tak dziala.

  • 0

    33. ~Kashmir  2006-09-07 13:07:26  host: host-86-63-138-237.pronet.lublin.pl

    Kabel USB dziala tylko po podlaczeniu trzeba niewiem dlaczego wlaczc to zdjecie ktore chcemy zgrac i probowac w tym momencie je zgrac. Pojawi sie kumunikat ze studio jest zajete i natepnie sprobowac jeszcze raz. U mnie tak dziala.

  • 0

    34. ~eeee  2006-09-10 10:03:42  host: chello087207028008.chello.pl

    jak wgrac na niego fotki albo mp3 odpiszcie szybko plosie :)

  • 0

    35. ~SASHA  2006-09-19 12:27:36  host: 80.51.101.34

    tela mam od miesiąca i jak tu piszecie to aż mi ciarki przechdzą b ja kupiłem go za 850zł w Saturnie. No ale do żeczy. Wady telefonu: bateria!!! nie trudn sie tym telem nie bawić co daje taki finał że mi bateria trzyma 1,5 do 2 dni. Dzwonek sms - można dać tylko ten z opcjonalnych standardów w telu (tzn ze nie można np. mp3, czy jakiejś polifoni np. z gazetki). Sluchanie muzyki w sluchawkach - jest moim zdaniem za cicho! Zalety : Firma Samsung ! zapytajcie w salonie jakie telefony najmniej przychodza na gwarancje. Zdjecia na dworku super wychodza. Dzwonki odsluchuje sie w osobnym glosniczku z tylu co nie koliduje z uzyciem glosniczka od rozmow:) A co do USb tak wszyscy pisza.. mi po zainstalowaniu programu wszystk działa od razu. Używając programu "Samsung PC STUDIO PIM & File Manager 2.0" na poczatku trzeba w zakładce "file"w "setup" wpisać numer imei telefonu a pozniej nacisnąc "reload" . Jeszcze pozniej zeby dostać się do plików nacisnąć trzeba "File Menager" Poźniej powinniście się połapać. Zdarzało mi się że nie czytał mi tela komputer lub że pliki nie chciały się przenosić(było to bardzo żadko) to wtedy należy odłączyć tela od komutera i wyłączyć go. Poźniej włączamy tela i podłączamy go pod kompa. Włączamy program i postępujemy jak już wyżej opisałem . Jeśli macie jakieś pytania co do tego tela to piszcie!!

  • 0

    36. ~kampos  2006-09-24 07:42:11  host: miedzyn.net

    co jest dokladnie w pudelku jak kupujecie??

  • 0

    37. ~EWELA  2006-09-25 13:07:31  host: edx58.internetdsl.tpnet.pl

    A JAK Z KARTA PAMIECI,WEWNETRZNA 88 MB,NIE WIECIE CZY MOZNA DOKUPIC I JAKIE KATRY EWENTUALNIE?

  • 0

    38. ~qp_77  2006-09-27 17:14:14  host: ns.sgsp.edu.pl

    zdjecia robi beznadziejne, kolory szare, bateria 1-2 dni, załamka

  • 0

    39. ~rafi  2006-10-15 22:44:37  host: asq182.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tkie pytanie do kogoś kto posiada ren telefon. Jaka jest jakość Mp3 jak sie słucha przez słuchawki? Głośno gra, czy jest jakiś equalizer, albo chociaż podbicie basów? Pozdro.

  • 0

    40. ~izus  2006-10-19 17:28:53  host: aat98.internetdsl.tpnet.pl

    Do Sasha: zrobilam tak jak napisane przez Ciebie jednakze piosenki nie przechodza..moze cos źle robie?:>

  • 0

    41. ~izusia  2006-10-20 12:13:13  host: aat98.internetdsl.tpnet.pl

    jak sie przerzuca mp3 na phona?:> zrobilam juz do co sasha napisał...

  • 0

    42. ~ala  2006-10-22 12:14:01  host: 213-238-73-230.adsl.inetia.pl

    jak to jest z tymi mp3 ?? nic nie moge przerzucić .... pomóżcie ...

  • 0

    43. ~  2006-10-24 16:41:19  host: dqp51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy komus z was telefon w opcji bluetooth nie wykrywal urzadzen?np.komputera?

  • 0

    44. ~  2006-10-24 17:07:29  host: dpn84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy komus z was telefon w opcji bluetooth nie wykrywal urzadzen?np.komputera?

  • 0

    45. ~DAWID  2006-11-24 10:41:42  host: proxy.man.sealnet.kluczbork.net

    OGÓLMIE NIE WIEM O CO CHODZI Z TYM PROGRAMEZ ZAINSTALOWAŁEM GO POŁANCZA MI SIE Z TELEFONEM ALE W OBCJI FILE MENAGER NIE MOGE DAĆ UPLOAD MELODY NIE WIEM OCO BIEGA DAJCIE JAKOS ZNAC

  • 0

    46. ~banga  2006-12-30 12:44:21  host: bbz63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie moge zadnej muzyki przezucic nawet przez program samsung pc studio& file manager co jest pomózcie prosze... to moj numer gg 4011689 piszcie jak cos wiecie prosze

  • 0

    47. ~Jowita  2007-02-12 20:30:15  host: 213-238-87-191.adsl.inetia.pl

    planuje kupic ta komorke ale nie wiem czy warto

  • 0

    48. ~91-2  2007-02-25 21:10:07  host: abud3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik!! lepszego nie mialam. bateria 4 dni przy duzej uzywalnosci. cudo po prostu!

  • 0

    49. ~Iwona  2007-03-03 19:59:48  host: cur122.internetdsl.tpnet.pl

    Prosze o odpowiedż czy ten tel. ma profile, organizer, wybieranie głosowe? czy mozna miec wlasny dzwonek mp3? w smsach pewnie jak we wszystkich samungach wybor jest ograniczony co? piszcie bo chce go kupic

  • 0

    50. ~Iwona  2007-03-05 08:29:54  host: ghk234.internetdsl.tpnet.pl

    Prosze pilnie o info cyz ten fon ma profile i wybieranie głosowe, chce go kupić ale mam mało czasu..

  • 0

    51. ~Baby Doll  2007-03-13 22:53:35  host: 31-192.89-161.tel.tkb.net.pl

    A ja wam powiem że mam ten telefon od września 2006 i że bateria jest w porząsiu bluetooth też ok ale jedyne co jest dobijające to ten kabel USB. Czy ktoś z mających ten fonik wie jak tam wrzucić jakie kolwiek mp.3. Nawet mi oprogramowanie zmieniali i nadal jest do dupci za przeproszeniem proszę o odzwe w komencie pozdrooo

  • 0

    52. ~Baby Doll  2007-03-13 23:39:40  host: 31-192.89-161.tel.tkb.net.pl

    Do Sasha: Jesteś bosski zaczelo wreszcie dzialac thx wielkie buziaczki for you :*:*:*

  • 0

    53. ~B  2007-03-13 23:49:45  host: 31-192.89-161.tel.tkb.net.pl

    P.S: ja go chyba kupilam najdrożej z was bo za prawie 900 zlotych w euro agd :)

  • 0

    54. ~Iga  2007-04-20 14:23:21  host: cqh123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Eeee...ja mam ten telefon i można mieć mp3 na dzwonek bez problemu! A tak w ogóle to fajny telefon:) Najlepsze jest to że ma nawet dużą pamięć i jest ładny;) Pozdro:D

  • 0

    55. ~ptysiek  2007-06-25 16:58:03  host: h230105.net.pulawy.pl

    no ja mam telefon od pół godziny :) bardzo mi sie podoba. jest "elegancki" ma sporo pamieci, jest prosty w obsłudze, lekki i mozna nim sterowac ruchami :D

  • 0

    56. ~Żanetka  2007-07-13 19:55:51  host: avp251.internetdsl.tpnet.pl

    Hej, ja mam ten telefon od dość dawna i jestem z nigo zadowolona, a jeśli chodzi o przerzucanie z kompa do tel to również miałam z tym wieeelki problem i za nic nie udało mi się tego zrobić więc kupiłam bluetooth i teraz bez problemu sobie przesyłam.

  • 0

    57. ~scooter  2007-07-16 12:08:46  host: ip83-230-16-36.e-zabrze.pl

    Siema, zastanawiam sie nad kupnem tego fona i mam jeszcze 2 zasadnicze pytania do posiadaczy tego telefonu : 1-czy można zainstalować w nim gg 2-jaka jest jakość mp3 odtwarzanych przez głośniki(czy są głośne)w porównaniu do jakiegoś fona z seri SE walkman thx

  • 0

    58.  2007-07-17 16:39:32

    Siema, mam 2 pytania dla osób posiadających ten telefon: -po pierwsze czy można w nim zainstalować gg -po drugie jaka jest jakość mp3 odgrywanych przez wbudowane głośniki(czy są głośne) w porównaniu do jakiegos modelu SE walkman

  • 0

    59. ~slodka_princesska  2007-07-18 10:35:59  host: nat4.viknet.futuro.pl

    Hejcia ;) Planuję zakupić ten telefonik, ale nie wiem, czy warto... Tzn... Mam kilka pytanek do posiadaczy tego fonika ;) Czy mp3 są dosyć głośno odtwarzane, jaka jest jakoś aparatu? I czy na zewnętrznym ekraniku pojawiają się nieodebrane połączenia, wiadomości? Czy ten fonik wyłącza się, zacina? proszę o odpowiedź... Wiem, wiem... Banalne pytanka, ale moja kumpelka miała takie problemiki... PzDr

  • 0

    60.  2007-08-09 11:55:08

    Zaryzykowałem i kupiłem ten telefon-i cóż mogę powiedzieć-jeśli ktoś chce być rozpoznawalnym, cieszyć się najlepszym brzmieniem mp3, które wydobywają się z 2 wbudowanych głośników, robić dobre zdjęcia i filmy to ten telefon jest stworzony właśnie dla niego. Kiedy spotkałem sie z kumplem który miał w810i powiedział, że mój telefn to tylko zabawka. Jednak gdy pokazałem mu jego możliwości jush sie nie odezwał :D

  • 0

    61. ~edi  2007-08-10 22:29:21  host: 195-131.is.net.pl

    niedawno zakupilam ten telefonik i w sumie to mam dwa problemy.. 1) jak zgrac mp3?? wszystko mi ładnie sie zainstalowalo ale podczas przesylania ciagle wychodzi bład i nieda sie.. 2)smsy ktore mi przychodza zapisuja sie na karte SIM, jak zmienic aby zapisaly sie na telefon?? zebym nie musiala za kazdym razem sama ich przenosic?? czekam na jakies info :):**

  • 0

    62. ~chrisek89  2007-08-17 20:58:34  host: user35-115.satfilm.net.pl

    czy ktos wie jak wrzucic gry java?? bo nie mam ochoty tracic tyle kasy...

  • 0

    63. ~kathrin265  2008-02-23 18:17:56  host: etd129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, dostałam ten telefonik na gwiazdkę i jest świetny!najbardziej podoba mi się to że reaguje na ruchy....tzn. trzeba trzymać ten guziczek po prawej stronie(telefon musi być zamknięty)i ruszyć nim w prawo, górę lub w lewą stronę i z powrotem wtedy włączy się aparat, mp3 lub shake-phone.Ogółem to super telefon!

  • 0

    64. ~p  2008-03-13 15:50:49  host: aaoj117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda ze nie da sie ustawic mp3 na dzwonek sms;/ lipa;/

  • 0

    65. ~lasiak  2008-03-13 19:01:50  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    POMOCY !!!! JAK SKONFIGUROWAC TEN TELEFON DO WYSYLANIA I ODBIERANIA MMS PRSZE O POMOC

  • 0

    66. ~  2008-08-18 20:27:54  host: client-maxnet-a-80.zgora.dialog.net.pl

    o jakim modelu tu piszecie

  • 0

    67. ~sonija  2008-08-25 21:40:55  host: dbe77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od ponad roku. wtedy kosztowal duzo, ale teraz z czystym sumieniem moge przyznac, ze wart byl ceny. dobry design, swietna klawiatura dla lubiacych pisac smsy, aparat tez niczego sobie pod warunkiem, ze nie bedzie sie oczekiwac zdjec jak z cyfrowki. pamiec duza, zwlaszcza, ze nie ma mozliwosci wlozenia dodatkowej karty. latwy w obsludze, duzo dodatkow. zadnych problemow z wgrywaniem mp3. brak radia, ale tak do konca nie wiem czy mozna to uznac za minus. kazdy oczekuje od telefonu czegos innego- ten spelnia wszystkie funkcje, ktore komorka powinna miec. co wazne obudowa w ogole sie nie rysuje i po roku wyglada jak nowy a sam telefon jest odporny na upadki. bateria dopiero teraz zrobila sie slabsza. trzeba ladowac co 2-3 dni.

  • 0

    68. ~ANN  2008-09-02 15:39:09  host: host-89-228-159-157.gorzow.mm.pl

    MAM PYTANIE. JAK WGRAĆ GRY JAVA NA TEN TELEFON?

  • 0

    69. ~aantol  2008-12-09 16:20:43  host: user-89-108-228-115.mobile.playmobile.pl

    spoko telefon,dobre funkcje,mały wygodny polecam.mam go rok i jest niezawodny.polecam rowniez nokie e51

  • 0

    70. ~Aga  2009-05-15 17:30:28  host: chello089074005129.chello.pl

    najlepszy telefon jaki kiedykolwiek miałam!

  • 0

    71. ~=)  2009-11-16 16:51:58  host: euj90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon w 100% sprawny, kupiłem na allegro,bateria dziala 7 dni, jest ładny praktyczny i dzwoni, co mozna chciec wiecej??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet