Samsung SGH-E730 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E730 Opinie o Samsung SGH-E730

Samsung SGH-E730

w sumie: 24
  • 0

    1. ~Dawid  2005-06-19 18:38:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Sa tu zawarte złe informacje dotyczące aparatu. Ma on 1.3Megapixel(1280x1024). A co do polifoni to ma ona 64 głosy.

  • 0

    2. ~WitekT  2005-06-25 15:29:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Dawid: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    3. ~Dawid  2005-07-26 21:34:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefon, tylko, że to zdjęcie nie jest ładne. W czarnym kolorze jest dużo ładniejszy.

  • 0

    4. ~madak  2005-08-18 08:48:38  host: gate.zetsa.torun.pl

    Złącze karty-Nie, Długie wiadomości-Tak, Profile-Tak, Stoper-Tak, Minutnik-Tak, Wybieranie głosowe-Tak. Posiadam ten model od jakiegoś czasu. Wcześniej miałem Sharpa GX30 i powiem szczerze że paru rozwiązań z GX30 brakuje mi w E730... Największy mankament to brak złącza na karty. Ogólnie zgrabny i łatwy w obsłudze aparat

  • 0

    5. ~jasina  2005-08-22 17:01:15  host: ddw76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile moze byc wart taki nowy telefon i czy jest wart swojej ceny?? czzy d500 jest lepsze od tego czy nie??

  • 0

    6. ~madak3  2005-09-07 21:03:39  host: dynamic65-188.tvk.torun.pl

    do jasina. Zależy czy lubisz telefon z klapką czy z wysówaną klawiaturą. Różnica minimalna w funkcjach między tymi telefonami.

  • 0

    7. ~nana  2005-09-18 17:01:14  host: 80.48.194.21

    czy samsungi mają mozliwosc zmiany motywów (thames'ów)?

  • 0

    8.  2005-10-21 18:46:01

    madak: dzieki za informacje, już je dodałem. :)

  • 0

    9. ~DAWID18  2005-11-12 22:53:17  host: bxe74.internetdsl.tpnet.pl

    W zupełnosci się zgadzam ten telefon jest brzydki w srebrnej obudowie lepszy jest w czarnej.

  • 0

    10. ~Dorota  2005-11-16 16:46:15  host: 62.233.185.226

    Napiszcie mi proszę, za ile mniej więcej jest ten telefon i czy wszedł już do polskich sieci? Bo w Plusie go narazie nie ma...

  • 0

    11.  2005-11-21 15:35:49

    Co to znaczy Złącze kart pamięci??

  • 0

    12. ~Wujas  2005-12-22 17:05:30  host: fp58.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od kilku godzin i znalazłem jeden minus. Nie można jednocześnie ustawic dzwonka i wibracji.. trzeba wybrac to lub to. :/ Odtwarzacz mp3 calkiem niezly. jescze mam zastrzezenia co do wsywietlacza na zewnątrz. nie wydaje mi się żeby mial 65 tys. kolorów.. poprostu jest jakis inny i ma mniej kolorków. Ogólnie telfonik jest bardzo fajny i mnie sie podoba! POlecam.. ocena ogolna: 8/10

  • 0

    13. ~  2006-01-16 07:11:40  host: ip-81-210-87-3.netia.com.pl

    Do Adek: Zlacze kart pamieci to jest wejscie pod karty pamieci mmc, sd i inne (podobne lub takie same jak w aparatach syfrowych). Masz wtedy dodatkowa pamiec, a w takim telefonie przydaloby sie zlacze kart pamieci, zeby jeszcze troszke mozna bylo wrzucic mp3;)))

  • 0

    14. ~Kowal  2006-04-10 22:04:42  host: dxl114.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie można ustawić przypomnienia,ala nokia???

  • 0

    15. ~sim0n  2006-05-01 12:14:15  host: ehl42.internetdsl.tpnet.pl

    witam Was :) chce sobie sprawic ten telefon ale mam kilka pytan. powiedzcie mi jak wyglada jego jakosc wykonania ? jest ona tak samo denna jak w d600? mam na mysli tutaj czy klapka po pewnym czasie nie zaczyna sie ruszac ? i jak wyglada jego bateria ? w sensie jak dlugo trzyma telefon przy normalnym uzywaniu ( dzwonienie i sms)

    dzieki za odp pozdro

  • 0

    16. ~aluerhfh  2006-05-17 16:38:49  host: 196-1-186-62.nitelnet.com

    E770 to prawie to samo tylko poza złączem kart pamięci

  • 0

    17. ~patryk  2006-08-08 14:40:58  host: bmz42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozecie mi pomoc...?? mam ten tel dokupilem kabel usb ale ni moge sie poloczyc z kompem potrzebne jest odpwiednie oprogramowanie?? prosze odpiszcie...

  • 0

    18. ~piter  2006-08-08 21:36:07  host: clq148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam go 3 m-ce, a z kompem łączę się przez bluetooth'a (za 23zł na allegro) i 4Mb przesyła kilkanaście sek. Jestem zadowolony,chociaż gdybym potrzebował mp-trójki,to przydałaby sie pamieć zewnętrzna. Mam w telefonie kilkanaście utworów i stale sobie je wymieniam. Zdjęcia uważam (jak na aparat) są ok. Największy rozmiar zdjecia jaki wyknał to 456 kb. Bateria przy zabawie z multimediami (np. radia mozna słuchać na zew. głośniku) to wiadomo jeden dzionek i kaput. A jak sie tylko rozmawia, to 2-3 dni (zależy ile sie rozmawia)

  • 0

    19. ~Karolina  2006-11-17 13:52:54  host: intermed.ath0.raptor-ap-intermed.lubman.net.pl

    Do piter: Słuchawki kupowałeś osobno czy były w zestawie bo mam problem i większość mi nie działa. A niby są przeznaczone do tego modelu :/

  • 0

    20. ~wiolaru  2007-01-16 13:07:40  host: aiw164.internetdsl.tpnet.pl

    chcialabym dowiedziec sie jak sie wlacza mms

  • 0

    21. ~monisia  2007-06-30 14:25:44  host: ajg169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Waszym zdaniem; mam wybrac e720 czy e730. Prosze o odpowiedz! Pilnie!

  • 0

    22. ~biedroneczka  2007-07-02 15:11:19  host: aii242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Waszym zdaniem; mam wybrać samsynga e720 czy samsunga e730? Chodzi mi nie tylko o cenę ale i o funkcje, wygląd wizualny itp.

  • 0

    23. ~ANgelika  2007-08-29 10:09:39  host: chello089077121192.chello.pl

    mam ten telefon ponad rok i musze powiedziec ze sie sprawdz:) ma kilka wad np to ze bateria przy dluzszym uzytkowaniu wytrzymuje rapten jeden dzien:| poza tym jest masywny i na tylu wpadkow co juz zaliczyl to jego stan okreslam na b. dobry:) ma dosc duzo pojemnosci bo okolo 90MB a jakk dla mnie to wystarczajaco bo miesci sie w nim mnosto zdjec (robionych jak i sciaganych z neta) muzyka jest dobrej jakosci chociaz nie podobaja mi sie nagrywane dzwieki:/ poza tym od zamykania klapki rysuje sie ekranik.. kupowałam go w sklepie i wydalam na niego kupe kasy wiec musi sie sprawdzac:PP goraco polecam:)

  • 0

    24. ~Franzto  2007-12-20 22:52:41  host: adty30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie skąd można ściągnąć instrukcję obsługi to tego telefoniku?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet