Samsung SGH-E720 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E720 Opinie o Samsung SGH-E720

Samsung SGH-E720

w sumie: 83
  • 0

    1. ~baldaz  2005-02-27 20:54:00  host: c120-50.icpnet.pl

    xtra telefon.chciałem sobie kupic sgh-e700 ale chyba zdecyduje sie na ten telefon. jest piękny!!!

  • 0

    2. ~irzi  2005-03-10 23:08:00  host: 195.136.186.3

    Ja tez na niego czekam ! Już zbieram kase !

  • 0

    3. ~Pablo Romero  2005-04-08 13:56:00  host: atw52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rewelacja! Samsungi zdominują telefonię komorkową! (Nokia coraz słabiej)

  • 0

    4. ~pyp  2005-04-09 11:49:00  host: ayg46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik ;) Tylko żeby miał jeszcze złącze kart pamięci, bo do mp3 90mb. to wydaje mi sie mało... I troszke droga cena! ale telefonik nie powiem interesujący !

  • 0

    5. ~KArLoo(R)  2005-04-20 16:06:00  host: pa45.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam od dzisiaj ZA_JE_MASZYSTY heheh samsung zawsze dawal kopa w DU** noki szczególnie.Kolejny udany tel i nie jest to jak nokia CEGŁOFON!!!!!!polecam naprawde ,wyświetlacz i polifonia są znakomite

  • 0

    6. ~Fabio  2005-04-21 19:50:00  host: host138-217-173-176.tvk.torun.pl

    Telefon najleszpy na rynku w tym odstepie cenowym... Juz nie dlugo bedzie moj;)

  • 0

    7. ~Pero  2005-05-19 11:21:00  host: pf.epsa.pl

    jaka kasa za niego?

  • 0

    8. ~stefun  2005-06-08 23:37:00  host: aeq154.internetdsl.tpnet.pl

    czy będzie w idei (Orange PL) bo kończy mi się cyrograf i chętnie bym się na niego skusił.

  • 0

    9. ~Gela  2005-07-21 23:40:00  host: pd153.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    pyp:po co do telefonu wiecej niz 30 mp3. jak chcesz wiecej to se ipoda trza kupic albo diskmana

  • 0

    10. ~stasiu  2005-08-01 11:44:00  host: aer35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kto wie kiedy ten piękny telefonik będzie w promocjach ERA?ANarazie mam E-700 ale mi sie znudził i chce mieć E720!

  • 0

    11. ~;]  2005-08-08 19:47:17  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon ma 1,3 mpx!!!!:)

  • 0

    12. ~Marianek:-)  2005-08-09 11:37:07  host: aer60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Głosujmy na ten telefon .Wszystcy wiem że jest lepszy od jakiejś tam nokii.A na top telefonach(ocena) Są prawie wszystkie nokie .Gdy wchodzicie więc na Samsung E-720 zawsze głosujcie na 10.

  • 0

    13.  2005-08-11 23:02:03

    Ja tez sobie go kupie kiedy bedzie w promocji w erze. juz zacieram rece :)))

  • 0

    14. ~stasiu  2005-08-23 19:18:30  host: age237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EXTRA nowina Samsung E-720 właśnie pojawił się w sieci ERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    15. ~  2005-08-24 20:16:04  host: vk10.internetdsl.tpnet.pl

    brzydki i napewno sie bediaze psol - jak kazdy samsung ;D nokia rulezzzzz - seria n i 66305080 biją go na brzydki łeb ;D samsung robi dobre pamięci do odtwarezaczy mp3 a nie komórki

  • 0

    16. ~soni  2005-08-24 23:50:20  host: cache-frr-ad08.proxy.aol.com

    nie zgadzam sie z toba mam ten telefonik jest super mialem nokie 6630-niech sie schowa

  • 0

    17. ~wojtek GSM  2005-08-25 22:04:09  host: 84-200.212-33.bia.tkb.net.pl

    Testowałem ten telefon przez dwa tygodnie zaletę ma jedną jest mały. Wady: bateria jest na dwa dni, w dodatku przekłamuje kontrolka naładowania. Odtwarzacz mp3 słaby (słaba jakość dźwięku , w słuchawkach i w głośniku ( sony ericssony niższe modele maja lepszą jakość odtwarzania....!!!) Moim zdaniem telefon dla kobiet do torebki...!

  • 0

    18. ~bart  2005-08-29 22:20:47  host: 80.51.194.205

    nie działa z zestawem bluetooth parrot ck 3000.

  • 0

    19. ~mały  2005-09-09 17:03:47  host: c73-61.icpnet.pl

    Mam e720 od wczoraj i jego jedyną wadą wg.mnie to bardzo cichy głośniki,w stosunku do 6230!

  • 0

    20. ~aniutka  2005-10-15 15:02:08  host: dlf67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam ten telefon jest swietny. ładnie wyglada a funkcje m brdzo interesujace goraco polecam

  • 0

    21. ~super_electric at wp.pl  2005-10-17 16:16:56  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    nigdy nie miałem z nim do czynienia toteż się pytam czym się różni od E-700???? co???!? nowszy model... i tyle?/????

  • 0

    22.  2005-10-21 18:34:38

    ;]: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    23. ~Fedl  2005-10-25 18:53:00  host: 232-ego-1.acn.waw.pl

    zmienilem 6230i na samsunga e720 i jestem bardzo zadowolony. czekam tylko na zestaw samochodowy na Bluetooth

  • 0

    24. ~BARTEK  2005-10-26 20:54:03  host: ckn122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZESC.
    Chce sie dowiedziec czy ten telefon jest wart zainteresowania? Napiszcie jakie ma wady a jakie zalety-co innego jest przeczytac jego opis w necie,a co innego to wypowiedz urzytkownikow tego telefonu.
    Do tej pory korzystalem tylko z Nokii i teraz chce sobie cos odmienic i myslalem o tym Samsungu.
    Mam pytanie (tel.ma pamiec 92MB)-czy przy zapelnieniu wiekszej czesci pamieci korzystanie i poruszanie sie po menu telefonu nie robi sie powolne?
    Dajcie znac czy jest mozliwosc zciagania przez kabel lub podczerwien roznych tapet, dzwonków, gier itp za free? Do swojej nokii 6600 zciagam przez irde prawie wszystko co sie da zciagnac na telefon i wszystko za free :-)
    Napiszcie jakie ciekawe funkcje ma ten telefon-cos zwiazane z kalendarzem, spisem telefonow itp.
    Moze ktos z Was doradzi mi jakis inny telefon? Ktory jest lepszy-N6600 czy ten SAMSUNG SGH-E720?
    POZDRAWIAM

  • 0

    25. ~reczyk  2005-10-27 20:58:31  host: aab221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce sobie taki kupic tylko jak ktos juz ma taki tel to niech powie czy warto i ile kosztuje :P:D

  • 0

    26. ~STASIU W800i  2005-10-27 21:28:33  host: aid120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NAJLEPSZY JEST SONY ERICSSON W800i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    27. ~Grzesiek  2005-10-31 09:30:13  host: rb109.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

    Mam go od kilkunastu dni- wszystko fajnie- poza jakością dźwięku mp3 (Sony Ericsson znacznie lepszy no i bateria tragedia- nie udaje się dłużej niż 2-3 dni (w stanie czuwania!!)

  • 0

    28. ~zalef  2005-11-07 23:54:55  host: ayh219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no, no zame pozytywne opinie....no i dobrze. Ja także musze go pochwalic!!!! Mam go juz ponad miesiąc. Świetna maszyna, malutki, sliczny. Myślałem, że bedzie słabo z bateria ale jest jepiej niż przypuszczałem... Szkoda tylko że nie ma karty pamięci i radyjka....NAJLEPSZY TELEFON JAKI MIAŁEM DO TEJ PORY!!!! POLECAM!!

  • 0

    29. ~A.P.  2005-12-02 09:47:34  host: 87.207.250.9

    Ja właśnie jestem na kupnie tego telefonu, już sie nie moge doczekać!!! Jest poprostu BOSKI ;-)

  • 0

    30. ~macius  2005-12-06 19:59:37  host: host-81-190-31-141.torun.mm.pl

    ej a nie ma on troche za małego wyświetlacza? Rozdzielczosc niezła, ale wydaje mi sie że mało widac? Odp, bo sie zastanawiam czy go nie zakupic..

  • 0

    31. ~Marcin  2005-12-06 21:28:11  host: 212.87.240.3

    mam nokię 6230 a mój stary tego samsunga i muszę wam powiedzieć że z nokii głośniej mp3 dawają, oprócz tego obydwa są spox, pozdro 4 all!

  • 0

    32. ~andre  2005-12-08 00:09:47  host: ip-213-17-223-234.netia.com.pl

    telefon jest super. Bateria przy dużym używaniu na dwa dni. poza tym extra. no i podziwiam audiofili co mp3 słuchają przez głośnik telefonu a nie przez słuchawki. pozdro

  • 0

    33. ~radosqr  2005-12-15 01:25:45  host: 212.244.54.185

    telefonik jest super jest zgrabny i ma wiele funkcji taki przenosny komputer polecam go wszystkim fanom samsunga i nie tylko

  • 0

    34. ~Pawelll  2005-12-27 14:15:08  host: w2.lomza.rtg14.4lan.pl

    Witam. Mam pytanie czy w tym modelu mp3 sluchac mozna z glosnika czy tylko przez sluchawki?? Czekam na odpowiedz.

  • 0

    35. ~  2006-01-13 20:46:32  host: acof192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsung rulezzzz. Nokia jak każda żeby miał te funkcję musi być oczywiście CEGŁOFONEM!!! , który można nosić tylko w plecaku!!!! A po za tym nokie mają problemy z nawiązywaniem połączeń!!!

  • 0

    36. ~boze :|  2006-02-09 20:12:53  host: monki.net.pl

    gamoly toz ten telefon ma zalacze kart pamieci tylko nie pamietam jakich chyba TF !!

  • 0

    37. ~?????  2006-04-20 16:19:24  host: acqs175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie ile wam bateria trzyma?? mam ten telefon i jestem zadowolnoy, niestety bateria mne przeraza....

  • 0

    38. ~A.M  2006-05-08 12:37:19  host: NAT-5.autocom.pl

    Ile kosztuje ten telefon!!!!!!!!!!!!! Powiedzcie

  • 0

    39. ~miro  2006-05-23 22:18:17  host: w3cache.dolsat.pl

    telefon jest zajebisty poprosu malina mam juz go 6 miesiecy zadnych problemóem mp3 super polofonian boska tylko takie wiesniaki co nie widzieli go na oczy moga pisac ze sony ma lepsza polifonie bateria min 4 dni

  • 0

    40. ~pkb  2006-06-07 17:43:07  host: chello087206025128.chello.pl

    Czy wie ktoś może gdzie można dostać ten telefon (chodzi mi o salon lub punkt sprzedaży Era) w okolichach Katowic - słyszałem, że ten model jest raczej trudno dostępny i nie wszędzie go mają - chce wziąc razem z abonamentem właśnie Erze.

  • 0

    41. ~qcool  2006-06-30 20:10:52  host: 82-169-148-23.ip.easyw.nl

    po prostu na np. audacity sobie przerob mp3 na glosniejszy i tyle.

  • 0

    42. ~michal  2006-08-20 22:01:38  host: 88-110-55-12.dynamic.dsl.as9105.com

    czy probowal ktos wymienic obudowe w tym telefonie?

  • 0

    43. ~amidala  2006-08-21 09:38:55  host: acxb68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bardzo fajny, kosztował mnie ponad 300 euro i nie ma takich w Polsce.Jetem z niego bardzo zadowolona.

  • 0

    44. ~matikus33  2006-08-21 10:23:51  host: caf195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie i czekam na odpowiedz!!!
    czy ten super telefon ma wav????

  • 0

    45. ~  2006-08-25 17:37:44  host: ego150.internetdsl.tpnet.pl

    amidala....kiedy Cie kosztowal 300euro?? Teraz można kupić go za 169euro :) mój tata sobie go kupił niedawno spoczko telefon. Tylko szkoda ze nie ma kart pamieci.

  • 0

    46. ~marcin  2006-09-27 20:25:47  host: nocnik2.tami.pl

    ma ktoś jakies częsci do tego telefonu

  • 0

    47.  2006-10-30 16:39:49

    po ile on chodzi?

  • 0

    48. ~RelaX  2006-11-25 13:26:47  host: host-89-229-0-253.torun.mm.pl

    super telefonik.!!dalem za niego 500 zl i nie zaluje.polecam!!

  • 0

    49.  2006-11-29 11:16:47

    Jeden z lepszych jakie miałem,do tej pory z kręceniem filmików niewiele telefonów może sobie stanąć obok niego.Jedyny minus to brak karty pamięci no i może zbyt mało niskich tonów przy odtwarzaniu plików mp3.Pozatym rewela.polecam.

  • 0

    50. ~monika  2006-12-21 22:57:42  host: efg193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam taki telefon i jest zajebisty mimo tego ze dyktafon ma cienki ale poza tym jest naprawdę super tylko ze nie mogę go skonfigurować nie wiem dlaczego nigdzie nie ma konfiguracji na niego.Muszę chyba podejść do orange:)

  • 0

    51. ~Iz@ =)  2007-01-04 17:48:00  host: 217.153.162.42

    telefonik jest po prostu super. mam go od jakiegoś miesiąca, szkoda że Nie ma go jeszcze w Polsce :) POlecam wszystkim gorąco ten telefonik!! Jest po prostu Suuper.Ma mnustwo rużnych funkcji. Odtważa Mp3 i Mp4 :D Polecam!!

  • 0

    52. ~szatynkah  2007-01-08 22:04:26  host: gai154.internetdsl.tpnet.pl

    witajcie mam ten telefon jakieś 4 miesiące i jest ogółem super, w Polsce idzie już go kupić tylko że kosztuje 1099 zł. Pozdrawiam fanów firmy samsung ;)

  • 0

    53. ~szatynkah  2007-01-08 22:06:00  host: gai154.internetdsl.tpnet.pl

    witajcie mam ten telefon jakieś 4 miesiące i jest ogółem super, w Polsce idzie już go kupić tylko że kosztuje 1099 zł. Pozdrawiam fanów firmy samsung ;)

  • 0

    54. ~Mooler  2007-01-18 10:04:32  host: aanv39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie co do tego Samsunga.Fajny tel;efonik,ale jak ustawic dzwiek dowolny na sms ?/ Czy mam do wyboru tylkoe te 10 standardowych? I druga sprawa da sie włączyć wibracje i dźwiek jednocześnie??

  • 0

    55. ~misia  2007-01-20 16:05:11  host: edo35.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam taki telefon i sprawuje sie bardzo dobrze.

  • 0

    56. ~Łukkasz  2007-01-23 20:24:22  host: fcv75.internetdsl.tpnet.pl

    POWIEDZCIE ILE KOSZTUJE TEN TELEFON BO HYBA SE GO KUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    57. ~jur4  2007-01-24 00:07:19  host: 175.182.54.80.sta.gaja.net.pl

    W tej chwili używka kosztuje w granicach 500 zł za nówkę jakieś 650 zł ,jak gdzieś znajdziesz.Mooler co do sms nie da się niestety tylko standart. Monika co mms mogę ci pomóc bo w orange raczej ci tego nie zrobią za ciency są,nie mają tego modelu w spisie,ja ustawienia mam.zaglądam tu od czasu do czasu jakby co daj znać to wyśle te ustawienia.

  • 0

    58. ~ciekawski  2007-01-31 20:14:21  host: chu195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włączyc GPRS-a w tym samsungu......??

  • 0

    59. ~lolek  2007-01-31 20:15:26  host: chu195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włączyć GPRS-a ??

  • 0

    60. ~Agnieszka;)  2007-02-23 21:14:52  host: 82.160.104.130

    Po ile jest tel tel w orange nowy na karte???

  • 0

    61. ~qkamil  2007-02-27 20:03:43  host: ppp134220.ostnet.pl

    rok temu stal jakies 1000zł teraz kupi za 300 :D

  • 0

    62. ~Iwonka  2007-03-01 13:10:20  host: ghk234.internetdsl.tpnet.pl

    Nigdzie nie widzialam tego fonika... gdzie Wy to kupujecie.. wolałabym ze sklepu niz z allegro

  • 0

    63. ~aga  2007-03-10 14:45:39  host: gw-81-210-104-21.smstv.pl

    mam ten telefonik i jest swietny!! z zadnego jeszcze nie bylam tak zadowolona jak z tego:) ma wszystko to co potrzeba:) a oprócz tego zgrabny i w sam raz dla kobietki:)

  • 0

    64. ~Krzysiek _33  2007-04-06 11:01:54  host: malina.bloom.pl

    Prawie najlepszy tel. na rynku. Jedyne wady to fatalna jakosc glosu w sluchawce oraz wlaczanie przegladarki po nacisnieciu srodkowego kursora. Reszta - -bdb, swietna bateria, zasieg, wyswietlacze klawiatura itd. Jak ktos wspomnial swietna jakosc filmow, bije na glowe inne telefony. zdjecia takie sobie, ale jak na kom. wystarczy. maly, lekki, ladny.

  • 0

    65. ~bartek  2007-05-18 21:51:17  host: abui57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten model ni ma gry??jo czekam na odpowiedź!!!I z góry dziękuje ni.

  • 0

    66.  2007-05-22 21:23:02

    siemka. wie ktoś jak skonfigurować ememeski w tym telefoniku? :P mam w sieci orange i byłam na ich stronce, ale tam przy ustawieniach telefonu nie ma modelu e720, jedynie e700 :| mozecie mi poradzić? byłabym wdzieczna:P

  • 0

    67.  2007-05-24 15:41:20

    jak skonfigurowac wiadomosci mms? ;/ bo nie moge pobrac... ; p

  • 0

    68. ~patitka  2007-06-07 14:20:38  host: dyo60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel.moze i jest fajny ale ja wole nokieten co mialam dalam mamie i jest zadowolona,moze ktos mi powie jak skonfigurowac mmsy do niego w sieci orange na abonament

  • 0

    69. ~gabi  2007-06-30 13:28:12  host: bbr74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kręci filmy? 20 sekund czy tyle, ile się chce? (znaczy - tyle, ile pamięć pozwala)???????

  • 0

    70. ~biedronecza  2007-07-02 21:53:11  host: aii242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile średnio trzyma dni bateria?

  • 0

    71. ~david_  2007-07-05 11:44:05  host: acrd197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba was poj.bało ten telefon na allegro kosztuje 429 zł a nie 1099

  • 0

    72. ~dorothy  2007-07-15 09:07:14  host: netb20.i24h.pl

    też potrzebujem konfiguracji MMS! HELP

  • 0

    73. ~  2007-07-18 08:48:32  host: 87-205-142-156.adsl.inetia.pl

    wczoraj znalazlem na lawce ten tel i jest spoko;0

  • 0

    74. ~gfdg  2007-07-24 00:51:21  host: clg153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak go skonfigurować żeby można wysyłać MMS Jak ktoś wie to prosze o napisanie .

  • 0

    75. ~Krycha!!!  2007-08-21 13:13:11  host: system858917564.mtvk.pl

    ludzie czy ktoś będzie taki mądry i pomoże mi i innym zkonfigurować mms-y????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plis

  • 0

    76. ~banderoza  2007-10-14 13:06:48  host: aczu165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przeczytałem wiele opinii na temat tego fona i wydaje mi sie że jest warty zakupu i tu pojawia sie moje pytanie gdzie mógł bym kupić taki telefon? ale używany bo na allegro nie ma żadnej oferty:(

  • 0

    77. ~maziii  2007-11-04 19:25:06  host: bwl125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wlaczyc mp3 w tym tel zeby szlo jak np pisze sms albo cos....???

  • 0

    78. ~urwal  2007-11-08 19:08:43  host: bro223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro telkosztuje 350. a ja mam do sprzedania za 300zł czekam na oferty urwal@vp.pl

  • 0

    79. ~mam go  2008-01-26 17:21:17  host: chello089078041059.chello.pl

    mam ten telefonik i uwazam ze jest super. zdjecia doskonale, prosta obsluga 2 wyswietlacze odpowiednich rozmiarach. poprostu jest extra. mp3 chodzi extra. ma nawet dwie lampy blyskowe, dzieki ktorym w ciemnym lesie wszystko jest jasne :)

  • 0

    80. ~Prue Halliwell  2008-02-02 08:49:33  host: gl35-16.master.pl

    Jak sie wlacza system glosnomowiacy?

  • 0

    81. ~luqero  2008-07-09 16:09:30  host: byk215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja chcę sobie kupić Nokię N96. Według mnie to jest najlepszy telefon na rynku!!! Jest rozsuwana w obie strony

  • 0

    82. ~;)  2009-06-22 10:11:03  host: 195.136.192.110

    A czy ma dzwonki mp3??

  • 0

    83. ~rivendell  2009-08-20 22:53:35  host: bpm187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest b. ladny, to przyznac musze. dosc fajnie odtwarza mp3, robi jak na 1mpx bardzo dobre zdjecia. wyswietlac swietny. jedyna i najwieksza jego wada to bateria. w moim przypadku ladowalam telefon praktycznie codziennie. bywalo ze nieraz tuz po ladowaniu w trakcie sluchania muzyki wyskakiwal komunikat i slabej baterii;/ musze zaznaczyc ze problem z bateria pojawil sie gdzies po 3 latach uzytkowania, tak ze niekoniecznie jest to wada wrodzona:P polecam:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet