Samsung SGH-E700 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E700 Opinie o Samsung SGH-E700

Samsung SGH-E700

w sumie: 55
  • 0

    1. ~ADAS21  2005-03-28 12:21:00  host: pg171.boleslawiec.sdi.tpnet.pl

    TOTALNA KLAPA
    NIEWYPAŁ
    KUPIŁEM TO I ŻAŁUJĘ

  • 0

    2. ~Marek  2005-04-04 16:05:00  host: dbc54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej ja mam pytanie na czym polega tryb nocny!! bo nie ma go w instrukcji!! ;)

  • 0

    3. ~promil69  2005-04-10 10:34:00  host: dat60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam już prawie 8 miesięcy ten telefon i jestem bardzo zadowolony!!! P.S - tryb nocny polega na rozjaśnianiu i poprawianiu jakości obrazu w pomieszczeniach mało naświetlonych. Robiąc fotki w tym trybie w dzień można uzyskać jeszcze lepszą jakość. Szczerze polecam ten tel. Miałem już niejeden telefon i żadnego nie postawiłbym wyżej od tego. Pozdrawia!

  • 0

    4. ~Hoody  2005-05-22 18:07:00  host: dva33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    musze go mieć !!!... jest wypas!!!

  • 0

    5. ~Gela  2005-07-21 23:37:00  host: pd153.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    Dla uzupełnienia dodam ze ma 40 tonową polifonie. pozdr

  • 0

    6. ~WitekT  2005-07-22 19:32:00  host: 81.190.128.137

    Gela: dzięki za uwagę, już dodane! :)

  • 0

    7. ~Xplayer0  2005-08-07 15:38:40  host: 80.51.251.174

    zewnętrzny wyświetlacz tylko 256 kolorów ? gorszy niz w E300 ?

  • 0

    8. ~mjr Keller  2005-08-30 10:56:12  host: 81.15.189.252

    Mysle ze go kupie niedlugo...

  • 0

    9. ~  2005-10-18 12:52:30  host: dqt222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm... a da się irdą przesyłaać dżwięki lub obrazki ??

  • 0

    10. ~magdus_ka  2005-11-24 19:12:26  host: chello062179095045.chello.pl

    ja tez mam ten telefonik i jestem bardzo z niego zadowolona :)

  • 0

    11. ~  2005-12-06 21:29:09  host: bzp68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i nie jestem z niego zadowolony poniewaz po pewnym czasie psuje sie aparat a zrobienie go kosztuje 300zl!!!!!!!!! nie polecam go za bardzo

  • 0

    12. ~...  2005-12-10 23:16:24  host: dan20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon spoko.. dziala jak nalezy ;] ale te pierwsze foto z drugiego rzadku na tej stronie nie przedstawia tego telefonu.. :>

  • 0

    13. ~dominika  2005-12-29 19:21:25  host: 217.96.7.124

    porąbany troszke, jak pisze sie z pol znakami smsy, to za jedno glupie "ą" zrzera kilkanaście znaków, nie da sie pisać!!!
    ale ogólnie luz. mam go krótko wiec narazie polecam.

  • 0

    14. ~Pysia  2006-01-11 12:05:17  host: adu34.internetdsl.tpnet.pl

    Jak narazie jestem z niego zadowolona, tylko nie potrafię sobie poradzić z irdą,a wy potraficie przesyłać obrazki i dzwięki przez Irdę?? Pliss napiszcie cos o Irdzie!!

  • 0

    15. ~michasndm  2006-01-13 11:15:05  host: skywalker.hapay.pl

    Ja mam ten telefonik krotko wiec nie wiele moge o nim powiedziec,jedynym mankamentem jak do tej pory to klapka ktora delikatnie lata jak sie go otwiera,a poza tym to spoko...no i mam problem z przesylaniem i otrzymywaniem zdjec i dzwiekow przez irde,jesli ktos cos o tym wie to niech napisze ,prośba...pozdrawiam

  • 0

    16. ~kris  2006-01-22 14:14:45  host: ursus.spray.net.pl

    czy to normalne w tym fonie ze przy otwieraniu mp 3 to fones sie resetuje????

  • 0

    17. ~drogi93  2006-01-24 01:00:03  host: aje38.internetdsl.tpnet.pl

    mam tentel niecały miesiąc i jetem z niego bardzo zadowolony super funkcje a szczegulnie aparat te seryjne zdjecia są zaciepiste i ramki i efekty. polecam ten fon jest on wytrzymały i jak sie go sprzedaje można dostać dużą kasę

  • 0

    18. ~~~~~  2006-01-30 19:33:37  host: abvs225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja jestem nim zachwycona. Nie kupiłam go dla aparatu, bo wlasciwie nie uzywam, ani dla bajerów, bo się nim nie bawie za bardzo, więc dla mnie jest najlepszy.

  • 0

    19. ~  2006-02-13 22:39:26  host: host-81-190-45-141.lodz.mm.pl

    MIAŁEM GO ROK TEMU PRZEZ DŁUŻSZY CZAS I BYŁEM BARDZO ZADOWOLONY. PÓŹNIEJ MIELI GO ZŁODZIEJE I TEŻ BYLI ZADOWOLENI....

    BYLE CZEGO SIĘ NIE KRADNIE..

    JAK NAJBARDZIEJ POLECAM

  • 0

    20. ~vbdv  2006-02-19 21:15:38  host: sy106.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma możliwość nagrywania video i w jakiej rozdzielczości??

  • 0

    21. ~mfifu  2006-02-22 11:14:47  host: bpu16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za ile go kupie ??odp thx z gory!!!

  • 0

    22. ~kamil  2006-03-03 23:40:43  host: wlan0-4.srem.net

    takie gowna chodza po 250-300zl ale odradzam kupna.. szczegolnie nieudany model

  • 0

    23. ~moli  2006-03-29 11:34:51  host: 213.199.202.247

    czy ktoś mi powie jak zgrać zdjęce z tego telefonu na komputer. W telefonie nie ma opcji "wyśli za pomocą irdy" więc pozostaje jedynie kabelek? I dlaczego gdy prześle zdjęcie na adres email to w załączniku pojawia się nie zdjęcie ale plik, który nie chce się otworzyć? Z góry dzięki za pomoc

  • 0

    24. ~moli  2006-03-30 12:38:01  host: 213.199.202.247

    jak zgrać zjęcia na komputer? Przez irde nie można. Czy ktoś już to robił? Pozdrawiam

  • 0

    25. ~mkmkmk  2006-05-28 14:22:10  host: 80.50.52.30

    a lepszy jest ten czy x660???????????????

  • 0

    26. ~kaasiunia  2006-05-30 22:08:19  host: 80.50.52.30

    czy on ma dyktafon i czy kręci filmy????????? nieh ktoś napisze!!!!:) pozdro

  • 0

    27.  2006-06-01 17:35:31

    ~kaasiunia - ma dyktafon tzn. uruchamia sie go przez "wiadomosc graficzna + dodaj dziwiek..." , filmow nie kreci, potrafi tylko robic serie fot. max15 (taka mala animacja)ale zdjecia calkiem ladne wychodza:) jesli ktos znajdzie egz. w dobrym stanie to moge polecic, mam juz trzeci rok i nadal sluzy jako aparat rezerwowy, jedynie klapka luzno chodzi gdy jest otwarta (mocno jej w tym pomoglem spadajac z motoru...;)
    pozdro

  • 0

    28. ~robert  2006-06-25 12:17:32  host: chello087207196247.chello.pl

    Właśnie jak zgrać zdjęcia z telefonu na kąputer przez irde

  • 0

    29. ~Klu$eczk@  2006-07-18 19:27:36  host: bah236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MOżE MI KTOś POWIEDZIEć GDZIE W TYM TELEFONIE Są NP. GRY, TłA, OBRAZKI I W OGóLE???
    JAK DAJą PO LEWEJ STRONIE NA MENU TO MI TAM WYSKAKUJE MENU WIADOMOśCI GRAFICZNE, TEKSTOWE, POCZTA GłOWOSA, SZABLONY I TO WSZYSTKO!!!!!
    JA CHCę POGRAć! DOPIERO DOSTAłAM TEN TELEFON (wiem, boski jest)

  • 0

    30. ~  2006-07-18 19:37:19  host: bah236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dopiero dostałam ten cudny telefonik (boski jest, naprawdę) ale jestem trochę zła....Może mi ktoś powiedzieć jak się obsługuje ten telefon? Jak daję po lewej stronie na MENU to myślę że powinno się włączyć NORMALNE MENU tak jak w innych Samsungach : gry, dźwięki, tapety, obrazki, PlusMega zwane niekiedy go CARD i takie tam sprawy ...... niestety tego niemam!!!
    Nawet niemogę daty i godziny zmienić! Jak daję na MENU to mi się pojawia takie coś:
    - wiad. tekstowe
    -wiad. głowose
    -poczta głosowa
    -szablony
    -wiad. sieciowe
    - ustawienia
    - stan pamięci
    I to wszystko!!! A gdzię są do jasnej ciasnej gry i tapety? I jak się kożysta z tego irde? I czy jest tu podczerwień?
    Bardzo bym prosiła o odpowiedź
    Z góry dziękuję bardzo
    Klu$eczk@ pozdrawiam

  • 0

    31. ~mik007  2006-07-23 18:01:22  host: 213-238-116-219.adsl.inetia.pl

    IrDA działa tylko przy połączeniu z komputerem, trzeba ze strony Samsunga ściągnąć program "PC Studio" w wersji dla E700 i można wszystko wysyłać i odbierać :)

  • 0

    32. ~luki  2006-09-01 09:41:08  host: 76-36.idc.net.pl

    po właczeniu menu aby dotrzec do innych opcji telefonu nalezy uzyc przycisku w kształcie prostokata z sybbolami :D

  • 0

    33. ~Grzanka  2006-09-01 21:03:26  host: 80.51.199.46

    hey:0 mam pytanko... czy moze mi ktos powiedziec jak ustawic dzwiek z mmsa na dzwonek??:/help!!

  • 0

    34. ~grzanka  2006-09-01 21:07:17  host: 80.51.199.46

    hey:) mam pytanko... czy moze mi ktos powiedziec jak ustawic dzwiek z mmsa na dzwonek telefonu??:/HELP:/:):D:D

  • 0

    35. ~marek  2006-09-17 01:34:42  host: router.tvgawex.pl

    ludzie niech nikt nie kupuje tego scierwa po roku uzytkowania rozwala sie tasma laczaca telefon z wyswietlaczami nie da sie jej naprawic ani wymienic tylko wymiana kompletu z wyswietlaczami koszt 100 zl plus wymiana a zdjecia wygladaja ladnie tylko na wyswietlaczu w kompie to totalna zenada nigdy w zyciu nie kupie zadnego samsunga gowno na maxa ps pierwszy objaw rozpierdalania sie tasmy swiecacy na jasno wyswietlacz pelno ich na alegro sprawdzcie sami pozdro inarka

  • 0

    36. ~piegusts  2006-11-26 20:49:09  host: abwp18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZA ILE MOZNA KUPIC TEN FON? JEST W NIM ZESTAW GŁOŚMÓWIACY?

  • 0

    37.  2006-12-04 15:31:08

    Totalna porażka jeśli nowy to jeszce tak ale używany apsolutnie darujcie sobie.Telefon bardzo awaryjny często siada taśma wyświetlacza a koszt nie jest mały bo taśma nie ma złącza przy wyświetlaczu i trzeba wymieniać całość albo wylutowywać a to już wyższa szkoła jazdy.Wiem co mówie bo w tym pracuje.

  • 0

    38.  2006-12-09 10:49:07

    niewiem jak ktoś ale ja takiego gościa jak marek poz.35 już nie lubie ma niezłe wyrazy .Może jest tu jakiś admini. Co do telefonu ma racje ale to nieznaczy że może przeklinać.tak tylko myśle i chyba mam racje bo nie tylko dorośli czytają tego fora.Nara.

  • 0

    39. ~kapitanDynamo  2006-12-16 20:20:18  host: 80.54.48.3

    niech mi ktos napisze, czy klawiszami sa te czarne obszary, czy te cieniutkie poziome srebrne kreseczki z gory thx

  • 0

    40. ~joł  2007-03-21 10:23:57  host: aaeh137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest dobry, moja mama go miala zepsula sie tasma koszt naprawy 40zł a nie 100zł ja sie bawie ta klapka i nic sie nie dzieje:) telefon dobry ale są o wiele lepsze. ale ten telefon jest juz dosc stary

  • 0

    41. ~ewa  2007-05-22 20:54:07  host: 80.54.48.4

    jak włączyć aparat w samsungu e700? jak włączam to pisze BŁĄD PODGLĄDU co z tym zrobić ?

  • 0

    42. ~pitus94  2007-05-27 13:21:57  host: beo91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    masz popsuta tasme

  • 0

    43. ~MIK nic  2007-06-03 19:57:12  host: abuh209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest ok ale jusz nie dlamnie bo coto za tel co tylko ładnie wyglonda,a jak coś siada to jak koń pod gure, muli świruje i ta taśma jak sie zadużo ją klapie to klapa i taka gapa że jeszcze masz.

  • 0

    44. ~bubu  2007-06-19 18:03:09  host: host-89-228-69-2.olsztyn.mm.pl

    podczas pisania esmsa nie naciskajcie czerwonej sluchawki bo kapa he he i odnowa.gowno nie tel

  • 0

    45. ~darasgirl  2007-08-08 12:24:16  host: dsf59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem ten telefon jest ok. Mam go ponad rok i jest używany. Nie narzekam na niego. Tylko szkoda, że ma tak mało pamięci. A co do aparatu to jest dobry. Robi ładne zdjęcia. Tylko czasami tak wolno myśli, że mi się sam wyłącza:(. A poza tym jest wszystko oki

  • 0

    46. ~tzw  2007-09-25 20:02:13  host: aqw170.internetdsl.tpnet.pl

    pada taśma aparatu fotograficznego!!!

  • 0

    47. ~mafia  2007-10-13 23:20:00  host: mtan10.alfanet24.pl

    CZy ten kom ma dzwonki mp3

  • 0

    48. ~valdi  2007-11-19 18:26:27  host: w3cache.srg.vectranet.pl

    powie mi ktoś jak wyłączyć albo włączyć tryb głośnomówiący? Jak próbuję przez menu to mi wyświetla" wyłącz najpierw tryb głośnomówiący".

  • 0

    49. ~AggA  2007-12-29 21:54:25  host: 92-44.is.net.pl

    mam 2 pytania: po 1 jak zrobić żeby po włączeniu tworzenia wiadomości automatycznie nie wlączał sie T9 tylko zwykły ABC? a drugie pytanie to czy można usuwac kontakty - pojedyńczo ? bo kiedy naciskam C to nic to nie daje, zostaje tylko usuwanie grupowe. Prosze o pomoc ! :)

  • 0

    50. ~  2007-12-30 12:15:15  host: 92-44.is.net.pl

    hej :) Da sie włączyc w smsach zeby odrazu pisalo sie zwyklym ABC a nie T9 ? pomocy :)

  • 0

    51. ~  2008-03-21 13:45:04  host: host-89-230-199-45.lublin.mm.pl

    witam jak w tym zechu dziala irda i jak przesyla sie wiadomosci mms prosil bym o dobra rade pilne to jest pozdro

  • 0

    52. ~  2008-04-06 22:12:29  host: aayi204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie włącza dyktafon w tym fonie w jakim jest folderze??

  • 0

    53. ~waldiii  2009-06-10 16:19:57  host: 87-205-92-59.adsl.inetia.pl

    Normalnie, dzisiaj kupiłem na allegro taki model z początkami awarii taśmy wyświetlacza (typu nie działajace foto) za 12zł !!! Ależ te ceny spadły ;-0

  • 0

    54. ~martyna  2010-09-08 08:55:20  host: actm201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie czy kto wie jak można samemu naprawić nie działający Samsung SGH E700 chodzi dokładnie o ekran czyli tą taśmę?! z góry dziękuje

  • 0

    55. ~Maciek  2012-06-23 15:03:33  host: 178-37-46-55.adsl.inetia.pl

    miałem ten telefon, jest bardzo ładny ale musiałem sie go pozbyć bo nie dało się słuchać muzyki i jednocześnie pisać smsow

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-125-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet