Samsung SGH-E620 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E620 Opinie o Samsung SGH-E620

Samsung SGH-E620

w sumie: 30
  • 0

    1. ~  2005-06-21 21:12:00  host: pd153.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    samsung ok ale boli pamiec:/ mogli by dac karty pamieci

  • 0

    2. ~dawid  2005-07-02 10:35:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie ma stopera.

  • 0

    3. ~WitekT  2005-07-04 15:28:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    dawid: dzięki za uwagę, już poprawione! :)

  • 0

    4. ~K.A.S.I.A  2005-12-05 10:31:32  host: c205-161.icpnet.pl

    super telefon!! ma go moze ktos? lub orientuje sie jaka cena? chcialabym dowiedziec sie cos wiecej na jego temat plis!

  • 0

    5. ~acc  2005-12-05 17:04:52  host: dqx5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W media markt jest po 999 PLN. Mnie też się podoba ale ciekawe czy można w nim na stałe wyłączyć t9, aby nie wyłączać przy każdorazowym pisaniu wiadomości. Wie ktoś może? Pytałem w samsung fan club ale milczą jak zaklęci.

  • 0

    6. ~paulr  2005-12-11 13:32:19  host: dxa192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie tylko w media Avans tez je ma i taniej.
    a mi sie najbardziej podoba silwer nano:)

  • 0

    7. ~Nowator  2005-12-18 20:08:17  host: aqs108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma 24Mb pamięci, a nie jak tutaj podaja 92MB. Według mnie to jet troche za mało.

  • 0

    8. ~paulr  2005-12-24 18:49:48  host: n-tec.za.digi.pl

    i nie ma mp3 nanwet przez bluetooth nie przyjmuje plików mp3

  • 0

    9. ~Nowator  2005-12-26 16:17:07  host: aqu40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Powiedzcie mi ile i jakie ma profile ten telefonik????

  • 0

    10. ~nowator  2005-12-26 20:35:47  host: aqi7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napiszciejakie są najczęstsze problemy z tym telefonem, jak długo trzyma bateria, i co sądzicie o tym fonie!!!!!!!!!!

  • 0

    11. ~jolasok@wp.pl  2006-01-06 16:20:43  host: 80.48.94.205

    przed chwilą zamowiłam go na allegro a teraz boję sie co ja z nim zrobię???? ponoć bardzo trudno go skonfigurować a jak tego się nie zrobi nie mozna wysyłać MMS .Mam tel w sieci era . moze ktoś mi powie czy naprawdę cięzko go skonfigurować moze kous sie udało? proszę...

  • 0

    12. ~Nowator  2006-01-16 22:01:15  host: acpj112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uważąm, że jest to wypasiony telefonik! Nic dodać nic ują~!

  • 0

    13. ~zgredek  2006-01-24 20:57:15  host: acoz101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    david ten telefon ma stoper!!!!!!! i nie ściemniaj tutaj jak nie wiesz do końca!!!!!!!! mam tego fona jest wypasiony na maxa, przez bluetootha śmiga wszystko!!!1

  • 0

    14. ~Mateusz  2006-03-27 23:09:29  host: tw11list1-4.rdi.pl

    To on w końcu ma te mp3, czy nie ma?

  • 0

    15. ~nowator  2006-04-08 22:38:14  host: acoo195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fonik na mp3!!!!!!! a bateria spokojnie trzyma 4-5 dni!! zoom jest płynny, pamięci spokojnie wystarcza(24.5MB). Czas ładowania niecałe dwie godziny. polecam ten telefonik, jest poprostu super, jestem z niego bardzo zadowolony!!!:)

  • 0

    16. ~nowator  2006-04-08 22:46:08  host: acoo195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyślij konfiguracje MMS`ów ze strony sieci w jakiej masz tego fona. ustawienia przyśla Ci sms`em - bezpłatnie. wejdź tylko na strone swojej sieci i wybierz dział konfiguracja zdalna MMS i tam podaj swój numer telefonu i naciśniij wyślij:P po chwili Twój telefon zostanie skonfigurowany do wysyłania mms`ow:D

  • 0

    17. ~olga  2006-05-01 13:55:41  host: chello084010016249.chello.pl

    Okropne problemy z konfiguracją skończyły się wizytą w serwisie. Telefon nie przyjmuje ani gprsem ani przez bluetooth plików większych niż 30 KB. Spis telefonów doprowadza mnie do obłędu - między E a G wpych wszystkich z na Z. Fajny,ale nie rzyjmuje nawet dzwonków ze strony Samsung Fun.

  • 0

    18. ~kuba  2006-05-04 16:38:16  host: abbn81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie do posiadaczy:
    a czy on posiada dzwonki mp3?

  • 0

    19. ~nika  2006-05-20 16:36:40  host: host-ip246-117.crowley.pl

    czy on ma raporty doreczen?

  • 0

    20. ~krzysiek88  2006-05-20 20:07:01  host: acph51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak ten telefon posiada dzwonki mp3 i ma raporty doręczeń. jest super, polecam:)

  • 0

    21. ~dzwonek  2006-06-24 12:03:38  host: X66X17147.jaskom.pl

    jet tam nagrywanie wideo w 3gp ??

  • 0

    22. ~krzysiek88  2006-06-25 14:45:07  host: acpt112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z nagrywaniem tak średnio:/ ma ograniczenie czasu nagrania chyba do 30 sekund:/ to mi sie nie podoba, ale ogólnie super telefonik. POLECAM:)

  • 0

    23. ~becia;)  2006-06-30 15:34:06  host: cvy170.internetdsl.tpnet.pl

    ile tem fon moze nagywac???????

  • 0

    24. ~Beatka;)  2006-06-30 15:45:24  host: cvy170.internetdsl.tpnet.pl

    no to ten fon ma Mp3 czy nie bo jutro mam go kupywac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    25. ~Alexa  2006-08-11 11:47:01  host: afs2.internetdsl.tpnet.pl

    A i le kosztje ten telefon

  • 0

    26. ~tigraMoni  2006-10-25 07:54:14  host: 10.185.jawnet.pl

    Dlaczego na duzo gorsze modele mozna sciagac true tone a na ten nie??? niech mi ktos pomoze skad wziasc fajne smieszne dzwonki w formacie mp3 zeby chodzily na tym modelu?? Pozdrawiam

  • 0

    27. ~kur...a  2006-10-28 10:19:39  host: abyy96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    779 zł zapłaciłam ja :):)telefon jest fantastyczny !!!

  • 0

    28. ~. ktoś . ona.  2006-12-29 12:46:17  host: host-81-190-176-108.gorzow.mm.pl

    czy ten telefon ma ładną grafike ? kolory ? wyświetlacz ? i czy ogolnie jest dobry ?

  • 0

    29. ~sweet  2007-01-19 23:08:33  host: nat-mi2-1.aster.pl

    ogólnie jest dobry, wyświetlacz, grafika, zdjęcia- dobra jakość. Jedynie mam problem z konfiguracją mms, bo mam nr w plusie i konfiguracji po prostu nie da się ustawić...;/

  • 0

    30. ~cola  2008-09-26 15:01:17  host: aaes79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak to nie ma stopera jak jest!!!! i mp3 też ma!!!!!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet