Samsung SGH-E590 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E590 Opinie o Samsung SGH-E590

Samsung SGH-E590

w sumie: 152
  • 0

    1. ~Marino  2007-02-17 12:02:08  host: abux75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem fajny telefoniq ale brakuje mu jednej rzeczy - lampy błyskowej lub chociaż flesha. ale tak to spoko fonik :) pozdro

  • 0

    2. ~-=GrzesiecK=-  2007-02-20 00:08:20  host: abmj57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no lekkie zdziwko!!! wyglada jak kalkulator, wyglad lipny, przypomina mi styl SE j210 a tu mile zaskoczony 3mpx

  • 0

    4. ~;Domelo  2007-12-16 13:28:40  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    bardzo lubie takie telefony poniewaz wygladaja jak z nanizszej polki a kryje sie w nich masa funkcji to LUBIE

  • 0

    5. ~  2007-12-23 02:22:45  host: gw-81-210-104-24.smstv.pl

    ja zastanawiam się czemu ma TAKI wygląd :|???

  • 0

    6. ~zig  2008-05-10 11:53:11  host: 77-253-177-39.adsl.inetia.pl

    super fonik właśnie go kupiłem!!! jest poprostu rewelka!!!

  • 0

    7. ~Mv  2008-05-15 23:02:58  host: 77-236-6-179.net.autocom.pl

    Wreszcie telefon ktory normalnie wyglada. Na wymioty zbiera od tych futurystycznych dziwoladow...

  • 0

    8. ~Fundak  2008-05-16 09:44:32  host: ufo.ds13.agh.edu.pl

    No wkońcu normalny telefon, który wygląda jak telefon a nie stacja kosmiczna. Mały prosty, elegancki, że tak to ujmę- poważny. Jak dla mnie idealny. Można dzwonić, wysyłać smsy i zrobić dobre zdjęcie. Nic więcej nie potrzeba.

  • 0

    9. ~  2008-05-16 16:30:23  host: nat-130-254.man.bydgoszcz.pl

    66 gram. Ja mam K800 i jest 2 razy ciezszy. Bardzo duzo wazy. A te same funkcje.

  • 0

    10. ~Kasprzenk0  2008-05-22 10:11:13  host: multinet-1-22.kal.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego telefonu: jak sprawuje się joystick ? Boję się że po kilku miesiącach zacznie się zacinać. Macie jakieś problemy z nim ?

  • 0

    11. ~9k0  2008-05-22 22:52:23  host: multinet-1-22.kal.pl

    Wiecie może jak sie sprawuje joystick ?

  • 0

    12. ~1910  2008-05-23 10:01:45  host: ip-83-142-207-82.profiline.pl

    czy da sie w nim instalować gry przez USB

  • 0

    13. ~kuba  2008-05-24 12:26:18  host: wrobel1.hetnet.lublin.pl

    Mam go już chwilkę w rączkach i muszę powiedzieć że jako zagorzały zwolennik nokii wyświetlacz powala ostrością. Trochę trudno się przestawić (zbiłem wyświetlacz w E50) ale jak na 399 zł w MM rewelacja. MP3 radio 3,2 mpx szybki soft. Gorąco polecam.

  • 0

    14. ~marcinx  2008-05-26 10:30:00  host: ars158.internetdsl.tpnet.pl

    Oprócz blaku flasha jest jeszcze jedno niedociągnięcie. Nie można ustawić własnych dźwięków sms-a. Mamy do wyboru tylko 4 proste tony narzucone przez producenta.

  • 0

    15. ~tomi  2008-05-29 12:13:56  host: sl-nat-201.rainbownet.pl

    powiedzcie mi czy mozn nagrywac rozmowy telefoniczne np przez dyktafon

  • 0

    16. ~Plusiak  2008-06-03 10:32:29  host: avx54.internetdsl.tpnet.pl

    Hmmm, wygląd beznadzieja, ale funkcje ma naprawde spoko. Mimo wszystko bateria jest zbyt slaba, przy takim aparacie powinni dac przynajmniej 980 mAh, bedzie trzymala 2 dni przy intensywnym użytkowaniu... Szkopul kazdego samsunga... Pozdrawaim

  • 0

    17. ~Monika  2008-06-04 15:06:56  host: ars158.internetdsl.tpnet.pl

    Zależy mi na dobrych fotkach po zrzuceniu na komp. Co doradzacie, samsung e590 czy Sony Ericsson k550i?

  • 0

    18. ~marcin  2008-06-07 15:09:51  host: host-244.lan-177.netconnect.pl

    Witam! czy ten fonik na JOY'A???

  • 0

    19. ~  2008-06-08 08:03:40  host: bbservice123.mmpnet205.tnp.pl

    chce go kupic ale nie wiemm czy warto

  • 0

    20. ~antonio&luis  2008-06-08 12:24:33  host: gow106.internetdsl.tpnet.pl

    Tragedia i katastrofa! Żeby tyle dobrych funkcji wsadzić w tak beznadziejną obudowę podobną do starego pilota TV. Obrzydliwie brzydki! I jeszcze ten dżojstik wiecznie wkur.... Żeby miał w sobie najlepsze funkcje na świecie to bym go za darmo nie chciał.

  • 0

    21. ~Bart  2008-06-08 12:57:21  host: aeei210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy można w nim zminimalizować odtwarzacz? I czy wejdzie karta microSD HC?

  • 0

    22. ~luna  2008-06-08 15:41:34  host: bbservice250.mmpnet206.tnp.pl

    czy on ma dżojstik? z góry dzienks za odpowiedzi.

  • 0

    23. ~guru  2008-06-09 18:25:29  host: nat-sf.pikonet.pl

    A jak się sprawuje empetrójka w tym telefonie?

  • 0

    24. ~Fiktor  2008-06-09 23:12:28  host: aefc22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niezły sprzęcik. Kupiłem go niedawno i im dłużej go mam tym bardziej mi się podoba. Zdjęcia dobre, muzyka też ładnie gra, menu się nie wiesza... Klawisze jak na moje łapy mogłyby być większe, ale za to chodzą delikatnie i elegancko:)) Joystick też bezproblemowo. Wyraźny głośnik.

  • 0

    25. ~TKR  2008-06-10 01:15:09  host: dvk109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Monika: Bierz K550i. E590 robi raczej słabe zdjęcia. Najlepszy byłby K800i - różnica w cenie niewielka (na Allegro), a funkcji o wiele więcej (że o jakości zdjęć nie wspomnę).

  • 0

    26. ~...  2008-06-11 16:05:10  host: multinet-1-49.kal.pl

    Jak widac ma ... a tak po za tym co z tego ze 3 mpx ? k750 z 2mpx ze stabilizatorem i AF robi lepsze zdjecia niz D900 z 3mpx i taka jest prawda :)

  • 0

    27. ~  2008-06-11 19:23:55  host: bzj202.internetdsl.tpnet.pl

    Widać na zdjęciach ze ma;/ I nie ma IrDY...

  • 0

    28. ~Grzesiek  2008-06-12 10:47:50  host: apf207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Slepi jestescie i nie widzicie na zdjeciach ze ma joystick? A wogole to niezbyt mi sie ten telefon podoba ze wzgledu na baterie i na to ze nie mozna ustawic swojego dzwieku na smsa. A wyglad moze byc. Jak ktos lubi samsunga to czemu nie zwlaszcza ze tani jest. Ale lepiej k550i albo jakas nokie. Przynajmniej ma sie pewnosc ze ma sie dobry telefon

  • 0

    29. ~  2008-06-12 15:37:26  host: agn58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jak jest sie na zewnatrz i swieci sloncze czy wyswietlacz jest czytelny ???

  • 0

    30. ~ja  2008-06-12 16:42:07  host: lukasz-gadzala.pol.akademiki.lublin.pl

    kurcze nie widzici na zdjeciu ze ma dzojstik

  • 0

    31. ~kuba  2008-06-12 19:12:49  host: eot109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BART.mozna zminimalizowac odtwarzacz. wchodzi karta micro sd. LUNA. tak na "dźojstik":) ogolnie telefonik uzeka swoja prostota obudowy skromny i prosty ale szkoda ze oprucz aparatu dobrego to ma wszystko tak jak np e250 ale jest si

  • 0

    32. ~mateoo  2008-06-13 20:22:54  host: 078088244095.tcz.vectranet.pl

    wlasnie go kupilem tak ma joya . Typowy soft jak w e250. Troche ciulowo ze w zestawie nie ma plytki z opr ; / Zdjecia spoko . Daje mu 8/10 polecam

  • 0

    33. ~b  2008-06-14 20:46:31  host: 77-253-57-148.adsl.inetia.pl

    nie wiem jak z mozliwosciami, awaryjnoscia itd. co prawda nie widzialem na zywo ale na zdjeciach mi sie podoba! o dziwo bialy[zawsze wolalem czarne, ciemne kolory]

  • 0

    34. ~Dodo  2008-06-15 11:32:34  host: iiu122.internetdsl.tpnet.pl

    Wy ku*** ślepi jesteście? TAK TEN TELEFON MA DŻOJSTIK! A co do fonu, to nie podoba mi się wygląd. Troche mi przypomina k310i

  • 0

    35. ~justyna19832  2008-06-15 11:47:29  host: ib3.rudanet.pl

    witam czy telefon robi fajne zdjecia

  • 0

    36. ~DominikWojcik  2008-06-15 19:28:12  host: inet20909na-3.eranet.pl

    Żaden kolorowy wyświetlacz nie jest czytelny na słońcu. Właśnie dlatego powróciłem do czarno-białego LCD.

  • 0

    37. ~TKR  2008-06-15 20:39:23  host: dtw240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem go w piątek w MixPlusie i powiem szczerze, że telefonik prezentuje się sympatycznie. Zdjęcia robi gorsze niż K800i (pisałem o tym wcześniej), ale za to jest mniejszy i bardziej poręczny. Bluetooth działa bez problemów, gierki w 176x220 również (choć nie wszystkie - trzeba próbować). Baterię formatowałem dopiero raz, więc nie napiszę, ile trzyma. Po jednym dniu intensywnej zabawy aparatem, MP3, gierkami, internetem i zgrywaniem zdjęć przez BT mam 2 z 3 kresek, czyli nie jest źle. Myślę, że 3-4 dni spokojnie wytrzyma. Aparat fotograficzny ma macro i sporo ustawień (sepia, czerń i biel, solaryzacja, tryb nocny, warunki oświetleniowe, ISO, tryb zdjęć seryjnych i panoramicznych, ustawienia jakości i inne). Zoom działa tak przy zdjęciach, jak i podczas kręcenia filmów. Aha, E590 kręci filmy w 352x288, co jest miłą odmianą po K800i. Brakuje tylko ksenonowej lampy błyskowej. Joy działa sprawnie i jest całkiem wygodny. Co prawda to nie SE, ale nie ma co narzekać. Klawiatura nawet osobom z dużymi palcami nie powinna sprawiać kłopotów. Przyciski są w miarę duże i położone w pewnej odległości, więc nie ma co się martwić o ewentualne pomyłki. Do menu trzeba przywyknąć, to fakt. Do tej pory nie miałem żadnego Samsunga (poza starym X600, ale to już zupełnie inna epoka), więc trochę to trwało. Menu jest wielopoziomowe, często przechodzi się z jednej opcji do drugiej używając joya i dopiero potwierdzając wybór. Po prostu trzeba się przyzwyczaić i tyle. MP3 grają głośno i wyraźnie. Mam wrażenie, że nawet głośniej niż w K800i. Jest parę opcji korekcji dźwięku (normalna, jazz, rock, dźwięk przestrzenny itd.) i możliwość stworzenia playlisty. Do radia nie można się przyczepić, odbiera równie dobrze co radyjko w K800i (sprawdzałem w tym samym miejscu). Cieszy też możliwość łatwego podłączenia telefonu pod kompa za pomocą kabelka. Co prawda płyty z programem nie ma w zestawie, ale można go bez problemu ściągnąć ze strony producenta wybierając z listy telefonów model E590.

  • 0

    38. ~zibi  2008-06-15 22:56:40  host: ebf114.internetdsl.tpnet.pl

    Re TKR. Gadasz głupoty. E590 robi o niebo lepsze fotki niz k550i, robiłem tym i tym i porównywałem na komputerze wiec wiem. Choć trzeba przyznac ze k550 o wiele lepszy, E590 ma tylko lepszy aparat i to o dużo.

  • 0

    39. ~mateusz  2008-06-15 23:36:10  host: 078088244095.tcz.vectranet.pl

    Tak jest czytelny .

  • 0

    40. ~  2008-06-15 23:38:19  host: 078088244095.tcz.vectranet.pl

    k550 pod względem zdjęć do tego samsunga to bubel ! Pomimo braku diody ten samsung robi o niebo lepsze zdjęcia. Jeśli się wahacie pomiedzy k550 a e590 bierzcie samsunga.

  • 0

    41. ~bolus  2008-06-18 22:04:08  host: gtu202.internetdsl.tpnet.pl

    witam, pytanie do posiadaczy telefonu: ma on licznik sms? funkcja przydatna a nigdzie ani slowa o tym

  • 0

    42. ~gta  2008-06-20 20:35:09  host: aavl148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam dylemat jaki kupić telefon nokia 5300,nokia 5500,samsung e590,se k800i,k550i.Bo te mam do wyboru

  • 0

    43. ~tomo  2008-06-21 13:20:34  host: public3023.xdsl.centertel.pl

    Kupiłem go wczoraj, sprawuje się znakomicie :) Za 349,- w MM z SD 1GB w komplecie. Mp3 super, zdjęcia ostre, działa szybko i bez zarzutu. Całość na pewno nie zwróci uwagi żadnego dresa, bo wygląda jak fon sprzed 3 czy 5 lat :D

  • 0

    44. ~1920  2008-06-21 17:37:40  host: zadole-k-ce250198223077.c198.msk.pl

    Jakoś bardziej bym wybrał ten telefon niż k550i! Dlaczego? Znam duzo osob co ma k550 i narzekaja:/ Telefon sie tnie bardzo, male klawisze, maja problemy z odtwarzaczem.

  • 0

    45. ~Biskup  2008-06-23 18:11:15  host: domtel227.domtel.ptc.pl

    Witam. Powiedzcie mi czy wyświetlacz w tym telefonie jest czytelny czy taki zwalony jak przy sagemach??

  • 0

    46.  2008-06-25 15:37:39

    Jeśli ktoś uwarza ,że ten telefon wyglada powarznie i elegancko , to niewiem jakimi stereotypami sie kieruje...

  • 0

    47. ~TKR  2008-06-30 00:11:47  host: dvk47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~zibi: Kolory na zdjęciach z E590 wychodzą bardziej wyblakłe niż na tych z K550i (mniejsze nasycenie). Porównywałeś na kompie, więc pewnie zauważyłeś. Jeśli nie, spróbuj raz jeszcze - tym razem przy słabszym oświetleniu. W czerni i bieli, sepii i innych takich E590 zdjęcia robi super, ale kolorowe wychodzą ciut gorsze niż w Sony Ericssonie. Matrycę co prawda koreańczyk ma większą, ale to przecież nie wszystko. Wkurza też AF. W K550i nie jest tak czuły i zdjęcia rzadziej wychodzą rozmazane. W E590 trzeba naprawdę uważać na minimalne nawet drgania. A czy K550i ogólnie jest lepszy? Polemizowałbym. Baterię na pewno ma mocniejszą, no i łatwiej o gry, ale tak poza tym większych różnicy nie ma. Samsung jest dużo mniejszy, lżejszy, bardziej poręczny i robi lepsze zdjęcia mimo chwilami słabszych kolorów i braku lampy. No i jest ładniejszy. ;) Mimo to takiego K800i za nic nie przebije. Niższa półka mimo bogactwa funkcji.

  • 0

    48. ~syzmek  2008-06-30 14:56:35  host: eag248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie zdaje że ma mały wyświetlacz. za mały jak na 3 mpix dużo z mały a jak komuś brakuje lampy błyskowej to niech sobie do niego przykleji taśmą klejącą latarke i bedzie miał flasha. jak na 3 mpix BARDZO niska cena. to mnie zdziwiło. Myślałem że w reklamie robią sobie jaja.

  • 0

    49. ~Mody  2008-07-01 08:43:38  host: ghr196.internetdsl.tpnet.pl

    Chcę kupić tego fona czy ktoś może mi doradzić czy warto??

  • 0

    50. ~  2008-07-01 20:00:30  host: 87-205-237-140.adsl.inetia.pl

    super telefonik :)

  • 0

    51. ~lotos  2008-07-03 18:07:42  host: acuq134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    8. ~Grzesiek 2008-06-12 10:47 apf207.neoplus.adsl.tpnet.pl Slepi jestescie i nie widzicie na zdjeciach ze ma joystick? A wogole to niezbyt mi sie ten telefon podoba ze wzgledu na baterie i na to ze nie mozna ustawic swojego dzwieku na smsa. A wyglad moze byc. Jak ktos lubi samsunga to czemu nie zwlaszcza ze tani jest. Ale lepiej k550i albo jakas nokie. Przynajmniej ma sie pewnosc ze ma sie dobry telefon--nokia to szrot

  • 0

    52. ~azerus  2008-07-03 20:30:44  host: aeic137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam kilka pytan...jak sprawuje sie zasieg w miejscahc w ktorych inne telefony ten zasieg gubia??i ile trzyma bateria prz intensywnym uzytkowaniu??i jak sprawuje sie joystick??pozdro

  • 0

    53. ~wlodek  2008-07-06 21:54:07  host: host-89-229-158-206.plock.mm.pl

    Mam pytanie. A mianowicie, czy po wejściu w menu i wejściu np. w ustawienia i wyjściu do "pulpitu", gdy ponownie wchodzimy do menu, zaznaczone są ponownie ustawienia, czy środkowe pole??

  • 0

    54. ~gratek  2008-07-09 11:15:16  host: 213.25.4.254

    właśnie nabyłem ten telefon i niczym sie nie różni od innych samsungów jest taki sam jak d900 tylko ma mniejszy ekran i sie nie rozsuwa no i nie ma lampy a tak po za tym jest mały i praktyczny jest ok.

  • 0

    55. ~sebo  2008-07-10 19:43:34  host: 82.160.184.40

    wygląd telefonu to kwestia gustu i raczej nie powinniśmy o tym dyskutować. faktem jest jednak ze projektantem E590 jest sławny londyński konstruktor i jak to bywa z artystami - mają różne pomysły (raz leprze, raz gorsze). chociaż prywatnie uważam ten model za stylistycznie udany. Menu telefonu niczym się nie wyróżnia, od jakiegoś czasu Samsung wygląd interfejsu użytkownikom swoich komórek narzuca z góry. pomijając estetykę menu należy pochwalić wyświetlacz, który prezentuje bardzo wysoki poziom kontrastu i jasności mimo niewielkich rozmiarów (1.8 cala). rozdzielczość ekranu jest dość nietypowa - kwadrat o wymiarach 220x220 pikseli. samo użytkowanie telefonu nikomu nie powinno przysporzyć problemów. wszystkie opcje telefonu schowane są w zaledwie 9 ikonach ułożonych w trzy rzędy, jak pewnie nie trudno się domyślić po trzy w jednym. cdn

  • 0

    56. ~natali  2008-07-10 19:51:11  host: abgx97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon kupilam za 1 zl w mix plusie zdjęcia w dzień na zewnątrz robi śliczne nie wiem co od niego chcecie ze ma przestarzały wygląd? telefon jak telefon mi to nie przeszkadza chciałabym jednak jakaś kolorową obudowę jednak chyba nie da sie jej tutaj wymienic ;/ muzyka fajna duzo pamieci. dla mnie super telefon gdyby bateria wiecej trzymala. nie bierzcie sony ericsonow z joyami bo po pol roku telefon nie nadaje sie do uzytkowania gdyz dzojstik pada..

  • 0

    57. ~leito  2008-07-11 16:55:38  host: public-gprs111850.centertel.pl

    głową a poza tym kupiłem go miesiąc temu i nie ma się czepiać go... wygląd fajny a poza tym joy sie nie tnie a batreia po formatowaniu trzyma mi 5 dni!!!

  • 0

    58. ~ab+  2008-07-11 23:25:28  host: 77-253-248-46.adsl.inetia.pl

    Hej, gdzie mogę znaleźć tapety o rozdzielczości 220x220?

  • 0

    59. ~TKR  2008-07-17 02:04:49  host: 114-181.echostar.pl

    ~wlodek: Zaznaczone jest miejsce, które odwiedziłeś poprzednio (czyli np. Ustawienia).

  • 0

    60. ~leito  2008-07-18 20:54:30  host: public-gprs33132.centertel.pl

    google.pl a poza tym photoshop i do dzieła ;)

  • 0

    61. ~mj  2008-07-21 10:25:30  host: host053-183.izacom.pl

    widzę, że wszyscy porównują E590 z k550, a ja proszę o inne porównanie a mianowicie E590 z D900i Znam wszystkie parametry obu telefoników ale jednak się waham:/ Dla mnie najistotniejszy jest jak najlepszy aparat i radio, D900i radia nie posiada ale ma lampe więc chyba robi lepsze fotki. I tu pojawia się dylemat na co warto się zdecydować? z góry dzięki za opinie! Pozdrawiam

  • 0

    62. ~  2008-07-24 19:22:25  host: aefl180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tapety na ten telefon bo wiem ze trudno je znalezc wiec sam je przerobilem dla was http://rapidshare.com/files/132149709/przekonwertowane_na_220_x_ 220.zip.html

  • 0

    63. ~sss  2008-07-30 10:22:27  host: 82.160.247.209

    co do numeru 34. to co że ma joya mam ten fon i jest git joy

  • 0

    64. ~mat  2008-08-02 22:21:19  host: aaqm216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak z internetem w tym telefonie?

  • 0

    65. ~KUBUL99  2008-08-06 15:03:41  host: chello084010044242.chello.pl

    Telefon super tylko najgorsze że żadna gra nie chodzi tylko real football 2008

  • 0

    66. ~zwiazol  2008-08-10 14:27:44  host: koluszki.city-net.pl

    Wziąłem sobie ten telefon w mixplus i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony, jest mały cienki dobrze leży w kieszeni a tam ja właśnie go nosze. Wyświetlacz duży i czytelny, aparat robi w dzień naprawdę dobre zdjęcia , aż w szoku bylem z tego powodu, mozna trochę pocykać :) co do zdjęć w nocy to lepiej nic nie pisać, brak lampy sie kłania!. Co do baterii mi trzyma tak około 5 dni przy taki normalnym użytkowaniu. Ale to jest pojecie względne bo to dużo zależy od zasięgu, jak mieszkacie na jakiś zadpiach gdzie jest bardzo slaby zasięg to bateria będzie trzymać dużo krócej, ma na to również wpływ pogoda oraz to ze trzeba ja dobre formatować. Polecam go dla ludzi którzy nie szukają jakiegoś wielce pzrybajeżonego wypasionego hipek exstar telefonu tylko tym którzy cenią sobie prostotę i funkcjonalność, pozdrawiam :)

  • 0

    67. ~woj  2008-08-16 21:16:22  host: gvy118.internetdsl.tpnet.pl

    czy joy jest taki jak w se?chodzi mi o blokowanie joya po wielokrotnym użytkowaniu

  • 0

    68. ~moss  2008-08-19 10:20:35  host: nat.interduo.pl

    do użytkowników tego telefonu: Niech ktoś mi napisze czy w Waszych telefonach oczywiście mam na mysli wyżej pokazanego samsunga:) ) zapisuje wiadomości wysłane. Bo jest taka funkcja ale coś nie działa u mnie ;/.

  • 0

    69. ~collmen  2008-08-19 17:52:55  host: apn-77-114-98-82.gprs.plus.pl

    super telefonik

  • 0

    70. ~Nandig  2008-08-20 18:57:48  host: dtk92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wziąłem sobie ten telefon w MixPlusie i musze przyznac, że jestem bardzo... nie zadowolony. Powiedzmy, że wypunktuje tu elementy w kolejności od tych najmniej dla mnie ważnych, Wygląd: Zgrabny poręczny mały telefon. Wygląd prosty i stylowy. Sprzęt: Aparat robi ładne zdjęcia.. jeżeli światło jest idealne. Nie radzi sobie w warunkach przyciemnienia, bądź w ruchu. Nawet SE K550 ma opcje stabilizacji obrazu, dzięki czemu zdjęcia wychodzą ładne nawet w biegu, a ten model... noście przy sobie latarkę i stojak ;] Dźwięk jest ładny i czysty. Muzyki można słuchać nawet na głośniczku telefonu. Odtwarzacz jest stosunkowo wygodny, choć playlist'y są nieco zbyt mało pojemne. Oprogramowanie: ...jest beznadziejne, a co gorsza są ogromne problemy z jego wymianą/usprawnieniem. Gry można instalować tylko z WAP'u i tylko ze stron, które obsługują system instalowania online, ponieważ nie ma możliwości uruchomienia plików .jar. Menu jest wygodne, ale model nie pozwala na zmianę elementów, na które pozwalał nawet starusieńki SE T290i (jak np. ustawienie czasu automatycznej blokady klawiatury). Są tylko 4 dźwięki wiadomości SMS. Nie ma możliwości ustawienie czegoś własnego. Jako dzwonek ustawić można tylko małe pliki w słabej jakości (choć obsługuje format .mp3). Nie ma możliwości doinstalowania motywów (są do wyboru tylko 2 -jasny i ciemny). O ile większość meny jest czytelna i wygodna, to niektóre opcje są ukryte. Np. zmiana głośności dźwięków -trzeba włączyć muzykę, by zwiększyć jej głośność, sa tez problemy ze zmiana głośności podczas rozmowy (nie przebijesz sie przez odgłos silnika.. oj nie). Podsumowanie: Polecam ten telefon osobom, które nie dbają o funkcjonalność, a którym zależy na stylu. To model, który jasno świeci swoimi niewieloma zaletami, by przyćmić wiele wad.

  • 0

    71. ~69  2008-08-25 23:22:47  host: acni245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tam go mam od 1.5 miesiąca ;) poza tym ze czasami nie wychwytuje basów w ścieżkach mp3, nie da sie usstawić dźwięku smsa i zasami wku*wia joystick to telefonik jest spoko a zdjęcia robie uwierzcie mi - LEPSZE niż ten cały zachwalany k800i

  • 0

    72.  2008-08-31 15:12:28

    Jako 2gi telefon do smsów i dzwonienia idealnie się sprawdza, choć mam na razie go dopiero 3dni, nie ma porównania do mojej N95-2, lecz swoje funkcje spełnia doskonale. Też mam w MixPlus wie ktoś czy można zmienić klawisz funkcyjny prawy z napisu plus.pl na np. kontakty ?? O

  • 0

    73. ~damian  2008-09-03 00:14:45  host: sniezka.bmj.net.pl

    Aparat 3mega pixele jakosc fotek super mp3 radio rds karty pamięci czytelny lcd dobra bateria

  • 0

    74. ~pytanie  2008-09-10 00:06:06  host: arl7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie: jak wyglada z polaczniem tego tel do kompa, jak wyglada przesyl fotek z tel na kompa, prosze o odp.dzieki

  • 0

    75. ~Arturek :)  2008-09-13 15:48:47  host: 088156150011.srg.vectranet.pl

    Osobiscie mam zamiar wziac ten telefon w mixplusie ale troche sie waham ze wzgledu na baterie ;/ ale ogolnie z opinii jakie wystawiaja inni telefon chyba jest dobry :))

  • 0

    76. ~znawca  2008-09-14 19:33:28  host: ip-84-201-219-86.it-net.pl

    smsy sie da ustawic zmieniajac format nutki jakejsc sie chce z "mp3' na "mmf" !!!!! Pozdro

  • 0

    77. ~Grzesiek  2008-09-15 14:31:11  host: aedi9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsung e 590 to fajny fon a zdjecia robi lepsze od k550i i ma dużo lepsza kamere od k800i

  • 0

    78. ~kokolo  2008-09-22 17:34:13  host: ecf200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dwa pytanka do posiadaczy. czy podczas pisania SMS pisze ile znakow zostalo napisanych? i czy filmy kreci w formacie MP4 czy w innym jakims?

  • 0

    79. ~tosziba  2008-09-29 21:57:20  host: ip85148088.gmk.net.pl

    pisze ile znaków i ile wiadomosci napisalismy (limit 12 wiadomosci), a co do filmow to robi je w mp4

  • 0

    80. ~  2008-10-01 20:43:07  host: apn-77-114-237-138.gprs.plus.pl

    ja tam se kupilem ten telefon podoba mi sie jest maly ma dobry aparat i bardzo glosno odtwaza mp3

  • 0

    81. ~  2008-10-03 15:41:11  host: gem178.internetdsl.tpnet.pl

    jak jest z wgrywaniem gier?? czy tak samo jak w SGH E250 ?

  • 0

    82. ~ertman  2008-10-03 15:42:14  host: gem178.internetdsl.tpnet.pl

    Jak jest z wgrywaniem gier java ?

  • 0

    83. ~Dena  2008-10-08 11:55:06  host: 89.171.167.130

    Mam pytanie czy ten telefon pociagnie karte pamieci 2GB ??? Czy nie bedzie sie wieszac i czy nie spowolni to telefonu ???

  • 0

    84. ~Ziom  2008-10-08 19:11:59  host: evv115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam 2 tygodnie jestem zadowolony z telefonu maly i w ogóle jak chce sie robic super zdjecia to sie kupuje cyfrowke a nie telefony porównujecie jaracie sie Sony Ericsonami przeciez to gowno zobacz sobie takie n96 . Ten telefon ma dzwonic a nie robic zdjecia ile robisz tych zdjec xd? telefon obluguje tylko 1 gb u mnie chociaz ze mam 2 gb karte , pamieci przy takim telu nie wykorzystasz jest jawa radio no i odtwarza w formacie MP4 ;> fajny telefonik Jaracze SE nie kupujcie ! zal noobow

  • 0

    85. ~dodek  2008-10-10 16:06:39  host: abgb110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam was w dupie ci co wrzujacą na neigo mam go od tygodnia i jest zajebisty głosny wygodny bateria trzyma 2dni (przy moim urzytkowaniu) fotki super filmy tez sie oglada i jest zawalisty lepszy od k550 e51 i tak dalej

  • 0

    86. ~roxi  2008-10-14 10:44:34  host: gdf34.internetdsl.tpnet.pl

    To super telefon... Mam go od miesiąca i jest super! Trochę głupio, że nie można javy wgrywać, ale i tak zajefajny! Polecam ten telefon, bo na prawdę jest niezły... A zdjęcia... ahh... boskie!!! Co do wygladu, to prosty, ale prostota tez jest fajna!!! :P

  • 0

    87. ~MMK  2008-10-16 14:13:55  host: s2-dobra.ust.tke.pl

    Kupiłam ten telefon kilka dni temu. Niestety zauważyłam, że podczas rozmów są jakieś dziwne zakłócenia, szmerania. Czy ktoś z Was kto ma ten telefon też to zauważył czy tylko ja mam taki problem?

  • 0

    88. ~Czesław  2008-10-28 17:51:03  host: 90-156-65-8.magma-net.pl

    Może mam pecha, ale mój ma tak małą rozdzielczość, że nie ma porównania z 1 Mpx Nokią. Właśnie odebrałem z serwisu, który w karcie naprawy napisał, ze niczym nie różni się od jakości innych aparatów tego typu i spełnia wymagania jakościowe. Co z takiej oceny, kiedy zdjecia robi nieostre.

  • 0

    89. ~  2008-11-01 20:52:47  host: aedi233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ten telefon dobrze odtwarza muzykę?? a jaką ma rozdzielczość kamery?

  • 0

    90. ~  2008-11-01 21:10:33  host: aedi233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma on mp4?? ?

  • 0

    91. ~super telefon  2008-11-08 08:18:53  host: 77.252.43.41

    siema mam ten telefonik już od paru miesięcy ale jedno w nim jest najgorsze nie wiem jak wgrać aplikacje może ktoś z was wie jak to zrobić pozdrawiam

  • 0

    92. ~  2008-11-12 22:04:17  host: acxp115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to kompletny syf

  • 0

    93. ~igi  2008-11-20 21:03:45  host: aclw230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    badziew... mam od paru miesiecu i strasznie narzekam;/ juz drugi raz idzie do serwisu i kolejny raz z powodu joya;/ nie polecam

  • 0

    94. ~  2008-12-13 18:51:00  host: 83.2.75.30

    chodza na nim jakies gry java ???

  • 0

    95. ~  2008-12-18 20:06:06  host: aawz29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W sumie uwazam, ze ten telefon, za TE pieniądze jest najlepszym wyborem. Robi Ładne zdjęcia i ma dużo pamięci. Czego więcej chciec???

  • 0

    96. ~Mateklobez  2008-12-25 08:54:42  host: apn-95-41-75-4.gprs.plus.pl

    Witam. Mam pytanie do użytkowników tego telefonu: jaką maksymalnie kartę pamięci obsługuje ten telefon bez tzw. mulenia się? Zakupiłem go parę dni temu, póki co wystarcza mi pamięci wbudowanej, ale zawsze co karta to karta. Pozdrawiam.

  • 0

    97. ~Stary  2009-01-11 21:28:55  host: bdl12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem dziecku jako nowość ale nie wchodzą żadne gry, dlatego polecam na dzień babci i dziadka. Strona producenta nie przyjmuje negatywów. Nie polecam. Nie ma to jak Nokia

  • 0

    98. ~lu  2009-01-17 22:38:19  host: aawc61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wziąłem telefon z 3Mpx, bo myslałem, że dzisiejsze telefony robią już niezłe zdjęcia; ale nie ma co się oszukiwać - do robienia zdjęć jest aparat fotograficzny; zdjecia z tego telefonu mają kolorystykę, jakby je ktoś 5razy spakował kompresją stratną, albo faksem przysłał

  • 0

    99. ~Yagiell  2009-01-21 13:04:39  host: 77-254-32-108.adsl.inetia.pl

    Przeczytalem chyba wszystykie opinie tutaj i w innych miejscach,telefon mam 2 tygodnie. i jestem z niego bardzo zadowolony. mozna by powiedziec ze minusem jest bateria,trzyma nie cale 2 dni po pelnym formatowaniu, ale mi to nic nie przeszkadza,nie jest najgorzej.Mozna by powiedziec tez ze denerwowac moga male klawisze i dzoj ale to jest kwestia przyzwyczajenia sie do nich. Plusem jest prostota,funkcjonalnosc i innowacja. Nie czesto mozna spotkac tak idealne polaczenie. Co do aparatu to jest kapitalny, robi swietne zdjecia, d900 z lampą blyskową zjada na sniadanie.głośnik jest bardzo głośny i jak na samsunga - dobry. jest to najlepszy telefon jaki mialem a mialem m.in nokia e50. 6230, samsung d900 itd. Telefon polecam osoba ktore lubią prostote w obsludze, przejzystosc, lekkosc ale spelniaja tez fukcje z wyzszej pułki. no i cena jest przystepna. POLECAM !

  • 0

    100. ~aga  2009-01-23 13:23:31  host: 88.220.62.1

    jak mam wgrac muze do samsunga e590 przez kabel usb bo niemoze mi znaleźc sprzetu ....pomocy ! nowy telefon jest i praktycznie nic o nim niewiem . Moze musi byc jakis program ? prosze o pomoc

  • 0

    101. ~kapucynka1994  2009-01-29 18:03:49  host: 77.236.0.201

    Mam telefon pół roku i jestem bardzo zadowolony jest super bo nikt nie chce go ukrasc bo z miesiac temu kupiłem nokie n73 od kumpla to mnie okradli a tu nic sgh e590 nikt nie ukradnie bardzo mały i podreczny telefon jak najbardziej polecam naprawdę.

  • 0

    102. ~Arli  2009-02-15 11:45:03  host: 53-z.sm-rozstaje.pl

    Do szpanowania idealny . Wgl mi sie podoba , ale jest mały feler xdd Bateria krótko trzyma ;pp

  • 0

    103. ~mariokrakow  2009-02-15 11:53:27  host: apn-77-115-70-41.gprs.plus.pl

    Witam mam ten telefon pare miesięcy jego wady to; mam akurat czarną obudowe i wyciera sie i są takie z polerowane miejsca, jeżeli robi sie nim zdjęcia o dużej rozdzielczości to strasznie powoli działa, nie jest to telefon do pisania sms klawiatura jest mała i nie wygodnie sie pisze, poza tym telefon spadł mi już pare razy na beton i jakoś sie trzyma, słuchawki dodawane do niego sa bardzo wytrzymałe wyprałem je raz w automacje i działają bez zarzutów, poza tym to bateria jest kiepska i jak jest słaba to nie da sie nic robic oprócz dzwonienia i wysyłania sms jeżeli się wyczerpie w nocy budzik też rano nie zadzwoni

  • 0

    104. ~pio  2009-03-09 19:24:10  host: chello087206143195.chello.pl

    Ja go mam juz ponad pol roku. joy nawala w lewo, ale czasem lapie. do pisania sms trza sie przyzwyczaic. szkoda, ze javy nie daje sie wgrywac przez usb, ale za takie pieniondze to chyba najlepszy wybor (konkuruje sgh j700 i nokia 3110)

  • 0

    105. ~AND  2009-03-15 18:18:20  host: 88-199-11-22.tktelekom.pl

    Ja mam go 1 rok . jest nie najlepszy w pracy z kompem .Program PC studio caly czas wypisuje ze jest to nowy model telefonu i program jest niekompatybilny . Poza tym jak przegrywam z telefonu na kompa czesto pojawia sie informacja nieznany blad telefonu. pozdrawiam i zycze milej zabawy z usterkami

  • 0

    106. ~  2009-03-17 14:26:23  host: nat-b2-125.tsi.tychy.pl

    Telefon mam 8 miesięcy i jest super. Bateria trzyma po 7 dni, zdjęcia wychodzą bardzo dobrej jakości, znakomity do robienia zdjęć pytań na sprawdzianach :). Brak lampy błyskowej co jest dużym minusem. Łatwe w obsłudze menu, możliwość robienia zdjęć makro, które na maksymalnym zoomie wychodzą ładnie :) Odtwarzacz mp3 gra głośno i wyraźnie, na słuchawkach także lepiej. Karta 1Gb w zestawie. Telefon mały, poręczny i wydajny. W tej klasie cenowej nie ma lepszego :)

  • 0

    107. ~speed  2009-03-20 13:30:33  host: inet20908nh-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    siema.. mam pytanie.. jaka on maksymalnie obsluzy karte pamieci?? bo chcialbym sobie kupic jak najwieksza

  • 0

    108. ~lala  2009-03-22 06:51:14  host: inet20909ni-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Ludzie pomozcie.. jaka ten tel obsluzy maksymalnie karte pamieci?????????????????

  • 0

    109. ~  2009-03-25 22:25:38  host: inet20909nh-2.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam pytanie z opinii wynika ?e w wi?kszo?ci dobrze si? sprawuje:)))) Chyba sobie go kupie:)) xD

  • 0

    110. ~edek  2009-03-30 23:46:06  host: aajx150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaka max karta wchodzi do tego modelu?

  • 0

    111. ~JULIA  2009-04-01 15:29:42  host: 249.176.stk.vectranet.pl

    Mam ten telefon juz 9 miesięcy... z początku był super byłam zadowolona strasznie. po 2 miesiącach musialam oddac na gwarancje by wymienic oprogramowanie. wymienili. bylo git. nastepnie po wymianie opr. po jakims miesiacu musialam ponownie zajrzec do punktu plusa by wymienili mi joya. wymienili, to bylo w listopadzie. teraz jest marzec i musialam znowu oddac... raz ze joy, dwa ze oprogramowanie, trzy ze wejscie na ladowarke bylo polamane w srodku... osobiscie nie polecam tego telefonu osobom ktore patrza na jego funkcje np aparat pamiec itp. by z nich czynnie korzystac. polecam osobom ktore uzywaja tych funkcji rzadko i nie za dlugo. baterie musze ladowac codziennie i cała noc i trzyma tylko góra 6/7h. a nie znam sie na tych roznych programach itp do zmieniania tego. minusow jest wiecej niz plusow. nie wchodza zadne gry, klawisze se zbyt male do pisania smsow, palce bolą od joya, bral flasha, maly wyswietlacz, podszas słuchania muzyki idac droga i trzymajac telefon w kieszeni odłącza sie wejscie (jest w beznadziejnym miejscu) nie zapisuja sie wiad wyslane, długo trzeba czekac zanim odczyta karte pamieci, cypelek od wejscia na ladowarke słuchawki i USB sie szybko połamie, szybko sie rysuje, trzeba go ciagle pilnowac bo jest tak mały ze nawet nie czujesz ze go masz w kieszeni, beznadziejna nieodwracalna opcja prawego klawisza na internet... krotka lista odtwarzania, jak masz powyzej 100 wiadomosci w skrzynce to kolejne ci nie dojda jak tamtych nie wykasujesz bo sie np zapomnisz.. ogólnie załuje strasznie ze go kupiłam! NIEGDY WIECEJ SAMSUNG! mowie to jako osoba długo go posiadająca, bo wiekszosc wypowiadajacych sie ma go zaledwie po kilka dni czy tyg. pozdrawiam.

  • 0

    112. ~leodavinci  2009-04-11 18:50:43  host: host84-38-85-246.tvkdiana.pl

    Ja mam kartę pamięci 2 Gb i nie ma problemu z niczym, jedynie co to PC Studio jej ni wykrywa bo widocznie nie zrobili jeszcze odpowiednich pluginów.

  • 0

    113. ~Sosna  2009-04-12 12:01:34  host: host-89-229-26-106.torun.mm.pl

    Witam czy ktos wie moze jak rozwiazac problem ladowania? Podlaczam go do sieci no i nie laduje mi sie... Wiecie moze dlaczego tak sie dzieje? Z gory dziekuje za odp.

  • 0

    114. ~orzeł  2009-04-12 18:55:20  host: bbservice140.mmpnet215.tnp.pl

    dobry telefonik.. mam go 5 miesiecy.. zero awari tylko bateria nie szaleje za długo

  • 0

    115. ~alan  2009-04-25 16:14:45  host: c81-28.icpnet.pl

    szczerze to mi sie ten tel. podoba lecz gdy uzywalem go 8 m-cy wypadl mi joystick . . . nie radze tego telefonu . . .

  • 0

    116. ~zajaawka  2009-04-30 16:12:22  host: host-89-167-3-81.nplay.net.pl

    Telefon mam rok. Powiem szczerze że ja się już do niego przyzwyczaiłam więc trudno go obiektywnie ocenić. Największą zaletą jest rewelacyjny aparat. A największą wadą napewno to, że gdy słucha sie muzyki około 2/3 h 'ciągle' to poprostu pada ;) po zakupieniu formatowałam tylko raz, chociaż nie jestem pewna czy przez wystarczający czas. a podobno tak trzeba zrobić 3 razy. Jeśli chodzi o wygląd, po roku ; joystic super, w naprawie nigdy nie był. Muzyke odtwarza fajnie, chociaż nie można go porównywać z telefonami muzycznymi. Sms'y pisze sie dobrze. Jedno ale. Mając w folderze 'Images' około i mniej 200 zdjęć aby je przesuwać czekam okolo minuty... Nie zawiesza sie. Spadł kilka razy, na beton, ulicę i jest jak na swoje 'traktowanie' w stanie bardzo dobrym. Jakieś tam rysy ma, napewno na wyświetlaczu ale one nie rzucają sie w oczy. Jest to mały telefon, niezachwycający wyglądem ale naprawde fajny. Mimo że jest zgrabny, mały to ma wiele świetnych funkcji. Polecam go. ;D aha. i są jeszcze pytania o to USB. Też na początku miałam gigantyczny problem z tym. Menu -> Ustawienia -> Telefon -> Ustawienia USB -> Pamięć masowa. I podłączamy telefon do komputera. ;DD

  • 0

    117. ~hos  2009-04-30 18:03:24  host: pc7.alto.com.pl

    wie ktoś może ile kosztuje wymiana wyświetlacza do tego modelu.pomóżcie plissss

  • 0

    118. ~brzoza  2009-05-03 19:02:29  host: adbg13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefonik tydzien. Otrzymałem dużo za małą kase . Telfonik z fajnym dizajnem :) Wady : 3 kreski stanu baterii. Jak zniknie pierwsza , pozostale dwie to kwestia kilku godzin i zostajesz bez telefonu. Klawisze blokuja sie po 10 sekundach . Mozna wylaczyc blokade ale nie mozna zmienic czasu blokady. Pozatym telefon jest zajebisty polecam.

  • 0

    119. ~STEFAN  2009-05-08 20:25:32  host: 82.160.87.3

    ZEPSUŁ NI SIĘ JOYSTIK ZA MAŁY WYŚWIETLACZ MAŁO DZWNKÓW NA SMS-A PLEILISTY 4 TYLKO PO 20 PIOSENEK APARAT SYF NIBY 3-PIKSELE A ROPI TAK JAK 1.3 PXLA NIEMA CO PORWNYWAC Z SONY ERIKSNEM K750i nie w spomne ok800i nie polecam nie mozna wgrac gier brak motywów ale ładny dzwienk nara

  • 0

    120. ~cindy  2009-05-12 18:09:35  host: 90-156-11-110.as.kn.pl

    miałam go rok... miałam. bardzo dobry gdyby nie jego zwieszanie się i joystick. niestety ale Wam się zepsuje. najgorsze jest to że oddałam go do naprawy i niestety ale bardzo ciężko jest dostać do niego części... zastanowiłabym się na waszym miejscu, bo mimo że telefon jest fajny i dobry to ma więcej wad niż zalet.

  • 0

    121. ~artur  2009-05-13 22:06:01  host: host-217-172-249-209.lodz.mm.pl

    To nieprawda ze klawisze zawsze blokuja sie po 10 sekundach albo wcale-blokuja sie po czasie podanym w menu/ustawienia/podswietlanie/wyświetlacza.Ogólnie super telefon mam go od roku bateria trzyma mi tydzien spokojnie żadnych kłopotów z joyem zdjecia super ale faktycznie tylko przy dobrym świetle i bezruchu

  • 0

    122. ~beata rak  2009-05-28 16:19:38  host: abhg1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. mam małą prośbę, ktoś gdzieś tam w opiniach napisał że można ustawić inne dźwięki sms a nie standardowe w tym fonie, w zwiazku z czym proszę bardzo napisać w jaki sposób mam to zrobić..krok po kroku

  • 0

    123. ~tyska  2009-06-03 12:24:42  host: aaji154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozecie mi podac kod do blokadu telefonu? bo wlasnie dzisiaj dostalam ten telefon i nie moge wlaczyc:( prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    124. ~becia  2009-07-24 12:45:56  host: 078088133131.radom.vectranet.pl

    mam ten telefon od jakiegos roku i jest bardzo fajny minusem jest slaba bateria a karta microSD może być max. 2gb. ale zdjecia ma fajne;p

  • 0

    125. ~wyłamany  2009-08-19 20:29:46  host: hpf165.internetdsl.tpnet.pl

    ostatnio wypadł mi na zwir i przejechal po nim samochód oczywiscie porysowany ,wyswietlacz padl(20%) nie działa i tu pytanie jesli ktos wie jak nazywa się ten wyswietlacz

  • 0

    126. ~Tomek  2009-09-07 14:14:27  host: sm3.sml.pl

    Telefonik spodobał mi się od razu gdy go zobaczyłem. Minimal, którego szukałem. Odpowiadał mi pod każdym względem. Po zakupie cieszył jakieś 4 miesiące, po czym zdechła bateria. Oddałem do serwisu (jeszcze na gwarancji) i mijają już 4 TYGODNIE!! W Warszawie, w centrali czekają na dostawę części... CHYBA AŻ JE WYPRODUKUJĄ!

  • 0

    127. ~andy  2009-09-19 11:08:14  host: 80.50.129.66

    Jaki jest limit instalowanych w nim plików jar (np. w e250 jest to 200kb)? Pozdrawiam.

  • 0

    128. ~andy  2009-09-19 12:29:06  host: 80.50.129.66

    Jaki jest limit instalowanych w nim plików jar (np. w e250 jest to 200kb)? Pozdrawiam.

  • 0

    129. ~almanzor  2009-09-19 21:59:12  host: evdo-78-30-89-138.subscribers.sferia.net

    Mam sgh590 półtora roku. Idealny na swoją cenę. Używam foto - znakomite, filmy też, bateria można wytrzymać. Problem ze zgrywaniem fot i filmów załatwiam skutecznie: najpierw kopiuje na kartę (4 mega) a potem ustawiam usb jako "pamieć masowa" i można przegrywać bezbłędnie jak z pendrajwa.

  • 0

    130. ~^^krzychu^^  2009-09-20 13:27:56  host: apn-77-112-8-71.dynamic.gprs.plus.pl

    kupiłem ten tel w mixplusie,plusy to napewno głośniczek,małe rozmiary tele.. ale ma takze wiele minusów tj. dżojstik! i gubi często zasięg! nie polecam

  • 0

    131. ~dozer  2009-10-29 13:28:12  host: 214-mo3-3.acn.waw.pl

    "Jaki jest limit instalowanych w nim plików jar (np. w e250 jest to 200kb)? Pozdrawiam." 300MB

  • 0

    132. ~sularzyn  2009-11-02 21:14:37  host: bot241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon wyjebisty... nic sie nie zacina, joy sie nie psuje (chyba ze ktos posluguje sie nim jak lopata to co innego kur...)java da sie wgrac tylko trzeba troche poczytac po forach i sie pobawic...najlepszy telefon jaki mialem (e65 n95 umywaja sie przy nim poz wzgledem wykonania i prostoty poslugiwania sie)..."Don't drinking and drive, but smoking an fly":D

  • 0

    133. ~yhym  2009-12-02 14:32:13  host: 89.231.151.59

    Telefon dobry, wszystko super, zdlecia bardzo dobre i mp3. Ale juz 4 raz jest w naprawie. 3 razy z powodu joysticka a raz z powodu kawiatury :/

  • 0

    134. ~wojtek1233  2009-12-05 22:03:05  host: 82-160-17-98.tktelekom.pl

    Mam ten telefon już 17 miesięcy. Medynym jego minusem jest bateria-trzyma 2 dni. A poza tym jestem z niego zadowolony. Joy działa bez problemu i nie ma z nim żadnych problemów. Polecam.

  • 0

    135. ~szwagier  2010-01-08 00:43:17  host: apn-95-40-186-138.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam telefon już prawie dwa lata i jeszcze ani razu mnie nie zawiodł.Ogólnie nie mam zstrzeżeń oprócz tego,że jak nie mam zasięgu bateria potrafi paść w jeden dzień.Zdięcia i filmy robi super,wrzucam na kompa i można oglądać jak w realu.

  • 0

    136. ~DarQ_  2010-01-09 17:24:25  host: aaqa59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonu uzywam juz jakis czas i powiem tak ogolnie za ta cene bardzo fajny kom -mocny aparat przyjemne pisanie sms (fajny ksztalt klawiszy i calego kom)thx Morison :) mp3, (troche ciche i szkoda ze moj nie ma zmiennych sms)karta micro sd no i duza pamiec wbudowana, jako minusy podam nielubiany przezemnie sposob poruszania sie po mediach np oddzielnie z karty i pamieci wbudowanej co mi osobiscie przeszkadza brak wspolnego folderu, niewyrazne rozmowy(chyba wszystkie samsungi to maja) bateria trzyma 2dni ale tak czy inaczej jestem zadowolony kupilem za 100zł mysle ze idealnie wydane pieniadze:) pozdrawiam

  • 0

    137. ~DarQ_  2010-01-09 17:25:48  host: aaqa59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dodoam jeszcze ze naprawde jego wyglad bardzo mi sie podoba kazdy sie dziwi co te niewygledne caculko ma w sobie no i bardzo czytelny kwadratowy ekranik:)

  • 0

    138. ~MARIO  2010-02-03 12:00:03  host: 94.75.121.85

    MAM TEN TELEFON OD MIESIĄCA SPRAWUJE SIĘ BARDZO DOBRZE,LECZ ZAKUPIŁEM SŁUCHAWKI DO SAMSUNG E590, MUZĘ ODTWARZA Z MP3 SUPER ALE RADIA NIE ŚCIĄGA DLACZEGO TAK SIĘ DZIEJE POMOCY ????

  • 0

    139. ~marcin  2010-02-06 20:44:00  host: public9088.xdsl.centertel.pl

    powiem wam ze 3 razy z nim do wody wpadłem i działał tylko ze z glosnika woda sie lała . - jest to że gier nie można wgrywać i nie ma lapmy

  • 0

    140. ~Artur  2010-05-08 20:10:47  host: host-247.swoboda.net.pl

    Mam ten telefonik dwa lata i jest the best... A Aparat jest super...

  • 0

    141. ~Lilka  2010-05-24 01:47:22  host: 178.182.33.124.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam ten telefon ok dwa lata(byłam bardzo zadowolona), ostatnio zepsuł mi się joystick:( przez to nie mogę czytać sms:( w dodatku nie mam pojęcia jak zdjąć obudowę żeby to sprawdzić! Ma ktoś pomysł jak to zrobić?

  • 0

    142. ~Samsung E590  2010-05-29 20:58:40  host: 193.138.243.203

    Potrzebuję pomocy z tym telefonem. Ostatnio klawisze przestały działać i co jakiś czas się wyłącza i włącza. Jak udaje mi się go włączyć to mam chwilkę żeby w coś wejść a potem znowu nie reaguje. Gwarancja mi się skończyła. Czy dało by coś jak bym wgrał nowe oprogramowanie?

  • 0

    143. ~mu.cha  2010-07-10 17:17:53  host: apn-77-112-152-156.dynamic.gprs.plus.pl

    ja ten telefon mam od 2 lat i nie mogłabym na niego narzekać,gdyby nie to że zepsuł mi się joystick;/ a gwarancja się skończyła. poza tym to ten telefon jest super,naprawdę.fakt,może i wyglądem nie zachwyca,ale w końcu coś za coś;)funkci sporo,dobry aparat,no szkoda że lampy nie ma...a więc jeżeli ktoś nie ma zamiaru używać go w tak ekstremalny sposób jak ja(kiedy joy się zacinał musiałam po prostu mocniej go nacisnąć,np. pilniczkiem, czy w ostateczności długopisem-zdesperowana byłam..;)) to ten telefon jest dla niego,naprawdę polecam.

  • 0

    144. ~michal  2010-08-07 19:48:23  host: 246-bem-15.acn.waw.pl

    Dziś po 2 latach z sentymentem żegnam się z tym telefonem, tylko dlatego, że kupiłem sobie nowy, jego oddam komuś w rodzinie. I podsumuję tylko - to jest niesamowicie dopracowane małe CUDEŃKO - dźwięk czysty, świetny interfejs, tony opcji i funkcji - tylko gry java trudno się wgrywa i trzuma max 200 smsów. Ale że ludziom w Samsungu chciało się tyle dobrego softu do niego napisać i wgrać - gratuluję.

  • 0

    145. ~mark870  2010-08-22 16:39:47  host: dynamic-78-8-200-123.ssp.dialog.net.pl

    wszystko ok z wyjatkiem pisania sms. strasznie ciezko i glupi slownik .wole nokie do pisania niz samsunga

  • 0

    146. ~ashley  2010-08-30 12:13:03  host: lesna.abp.pl

    ej mozna w nim miec gadu gadu ? czy dziala?

  • 0

    147. ~hwdp  2010-10-23 09:32:08  host: dnl252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest tak zrypany ze szok dzoistik po 2 tygodniach sie rozwalił

  • 0

    148. ~kinje  2010-11-02 21:50:24  host: adgf187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żegnam telefon po 3 latach uzytkowania ze wzgledu na kupno nowego. mój staruszek przeżył liczne upadki z wysokości, wilgoć i liczne inne ekstremalne warunki!

  • 0

    149. ~pauulaa  2010-11-09 23:34:34  host: afs2.internetdsl.tpnet.pl

    pożegnałam sie wlasnie z moim ukochanym samsungiem, podobnie jak wyzej - zmiana na inny model. Mialam go 2,5 lata i powiem szczerze ze nigdy nie zalowalam ze go kupilam. Telefon baaardzo wytrzymaly (zaliczyl nie jeden upadek i nawet nigdy klapka nie odpadla), tez nie jeden raz zamukl i nic mu nie dolegalo ;p dzojstik do konca sie slychal ;) ogolnie nigdy nie mialam z nim zadnego problemu, nigdy sie nie zawiesil,nie zamulal. Robil fantastyczne zdjecia jak na phona, mp3 bez zastrzezen, podobnie jak radio. Bardzo dobra robota producenta. Jestem bardzo zadowolona i uwazam ze gdyby nie konczaca sie umowa, telefonik jeszcze by mi posluzyl przez pewien czas. A do wygladu mozna bylo sie przyzwyczaic, plusem jest to ze jest malutki i bez problemu mozna go wlozyc nawet do kopertowki ;p;p ogolna ocena 10/10 :D i bardzo duzzyyy sentyment. (po doswiadczeniu ze samsungiem E590, zdecydowalam sie na kolejny telefon tego producenta)

  • 0

    150. ~Bartek  2011-01-22 06:51:44  host: 095160078134.koscierzyna.vectranet.pl

    Minusem jest z pewnością bateria która nie trzyma długo. Plusem dla mnie jest prosty wygląd, możliwość słuchania mp3, dobre robi zdjecia(kiedy jest dobre swiatło). Telefon nie ma zbednych bajerów, a jesli chodzi o baterie zawsze można dokupić lepszą

  • 0

    151. ~maciek  2011-07-13 21:00:24  host: public146427.xdsl.centertel.pl

    joystick mi sie zacinał po kilku latach. Ale po tych kilku latach użytkowania mój piesek, który miał wtedy z 3 miesiące rozgryzł mi go i zostałem ze starą nokiją Xd

  • 0

    152.  2012-11-08 15:28:39

    Właśnie ma fajny wygląd i kształt :) No i jest mały i nie gruby, miałem Alcatela OT E801, mały telefonik, a ten Samsung jest jeszcze mniejszy i szczuplejszy. Tylko mógłby mieć większy ekran i zdecydowanie brakuje lampy.

  • 0

    153.  2013-02-05 15:04:28

    Super telefon, nawet teraz czasem go używam, kiedy nowoczesny smartphone pada i idzie do serwisu, albo potrzeba zabrać ze sobą niezniszczalny mały telefon-ten jest idealny. Zdecydowanym plusem jest bardzo dobry aparat.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-129-169.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet