Samsung SGH-E570 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E570 Opinie o Samsung SGH-E570

Samsung SGH-E570

w sumie: 216
  • 0

    1. ~Paweł  2006-12-14 16:26:11  host: nat-215-93.man.bydgoszcz.pl

    No cóż... jeżeli to jest nowy samsung, to dlaczego tak skromnie wyposażony?? Aparat 1.3 mpix, to troszkę mało, no i bateria trochę cienka. Ale tak właściwie, to kobiecie nie jest potrzebny wypas, tylko stylowy wygląd, a zatem jak dla kobiety wporządku :-)

  • 0

    2. ~Paweł(Beholder)  2006-12-15 10:30:30  host: 195.116.35.105

    Miejmy nadzieje ze beda rowniez inne kolory obudowy....

  • 0

    3. ~Decha  2006-12-15 23:11:32  host: inet20909na-3.eranet.pl

    * Paweł - Niedługo pojawi się samsung e525 (jeśli dobrze pamiętam numer) na naszym rynku. Będzie miał wbudowany dysk twardy o pojemności 8 giga i kilka innych fajnych bajerków. Może wtedy będzie odpowiedni, tylko że cena będzie na pewno też odpowiednia :( Ale zapewne nie będzie go u operatorów bo nie będą ryzykować zakupu drogiego telefonu którego później będzie ciężko sprzedać. Więc pozostaje zakup w sklepie.

  • 0

    4.  2006-12-16 20:22:39

    samsung robi nowych duzo telefonow i to nie dorobionych telefonow...ludzie kazdy samsung z klapka wyglada tak samo a i z reszta wszystkie z modelu na model sa identyczne, powiedzcie po co po to zeby zablysnac liczba modeli wsrod innych marek??

  • 0

    5. ~samsung  2006-12-22 20:00:39  host: nat-mo2.aster.pl

    do Lulek: A nokia nie ma identycznych telefonów, albo SE? A poza tym co ty chcesz od telefonow z klapka? Jak sie otwiera to ma pryskac na ciebie perfumami czy co??? Pomysl troche zanim cos napiszesz...

  • 0

    6. ~JankoMuzykant  2006-12-28 18:06:11  host: 2.134.219.81.static.kielce.msk.pl

    Nastepca sgh e 530 ...ladny....

  • 0

    7.  2007-01-09 23:10:42

    ~samsung*Ja nic nie mam do telefonow z klapka.Owszem nokia robi duzo telefonow podobnych do siebie.Co do SE bum sie nie zgadzal.Nie chce sie klocic ale kazdy ma swoja opinie...Widac ze jestes zwolennikiem marki samsung.

  • 0

    8. ~onka  2007-01-17 20:03:51  host: bur60.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefonik nawet ma przelicznik dni plodnych :)

  • 0

    9. ~kz1976  2007-01-25 16:40:16  host: acxf83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @onka A jak sie zawiesi,to zonk :))

  • 0

    10. ~justi  2007-01-25 19:42:12  host: epg100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przepraszam bardzo czy ktos sie orientuje ile rtaki telefonik moze kosztowac??/:)

  • 0

    11. ~sbv  2007-01-28 13:27:40  host: fj22.internetdsl.tpnet.pl

    e530 ma fajną ładowarkę a jaka jest w tym modelu? mam nadzieje ze poprawili litery w e530 0 wyglądało jak 8.

  • 0

    12. ~ana  2007-01-30 21:23:27  host: ip213-22-211-87.adsl2.versatel.nl

    kosztuje 899zl nie jest drogi:)a nie wiecie moze czy ma pamiec wewnetrzna?

  • 0

    13. ~justti  2007-02-05 17:54:49  host: epd48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziekuje;) tak ma pamiec wewnetrzna;)

  • 0

    14. ~justi  2007-02-05 17:58:36  host: epd48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam jeszcze jedno pytanko w jakim salonie mozna bedzie go kupic/??:)

  • 0

    15. ~G  2007-02-14 18:22:40  host: sunwalker.hapay.pl

    Jest dostępny w Erze, w ofercie dla Stałych abonentów w 2 kolorach. Ja już zamówiłam - ten ciemny fioletowy.:) wg mnie jest śliczny! jak będę wiedziała więcej to dam znać Pozdrawiam Gosia

  • 0

    16. ~g  2007-02-15 23:09:25  host: sunwalker.hapay.pl

    Właśnie dziś otrzymałam ten telefon:) Zamówiłam go kurierem wraz z aneksem przedłużającym umowę w Erze. Umowa na 3 lata - dopłata 99zł. dostałam gratis wodę Hugo Boss Femme. Telefon jest wg mnie śliczny, mały, zgrabny i prosty w użyciu: ) Póki co zdązyłam się 'pobawić' tylko troszkę. ale jak na razie nie ma na co narzekać, oprócz jednej, dość dużej wg mnie wady: nie można ustawić, żeby smsa jednocześnie sygnalizował dźwięk i wibracje :/ ... no chyba że nie umiem.. pozdrawiam Gosia

  • 0

    17. ~Shadow.666  2007-02-21 20:22:34  host: cnt153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam od wczoraj ten telefon.po pierwszym dniu mogę powiedzieć że jest niezły, jak dokupi się karte pamięci to jest spoko,

  • 0

    18. ~  2007-02-22 14:51:09  host: aiv243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co jest w zestawie z nim???:)może mi powiedzieć to jakiś posiadacz tego telefonu czy jest załączony kabel usb????i jakieśetuinalbo smycz????czekam na odpowiedzi:)

  • 0

    19. ~G  2007-02-22 16:30:48  host: sunwalker.hapay.pl

    nie ma kabla, nie ma etui ani zmyczy telefon, instrukcja, ładowarka, zestaw słuchawkowy/słuchawki do mp3, no i ja dostałam perfumy ale to chyba chwilowa promocja. pozdrawiam g.

  • 0

    20. ~maka  2007-02-27 19:25:09  host: piekna-gts.2a.pl

    A nie ma tez dzwieku klapki? Bo nizsze modele maja, wtym nie moge znalezc, chociaz serwis Samsunga twierdzi ze jest w menu:(

  • 0

    21. ~maka  2007-02-27 19:30:22  host: piekna-gts.2a.pl

    A nie ma tez dzwieku klapki? Bo nizsze modele maja, wtym nie moge znalezc, chociaz serwis Samsunga twierdzi ze jest w menu:(

  • 0

    22. ~maka  2007-02-27 19:56:17  host: piekna-gts.2a.pl

    A nie ma tez dzwieku klapki? Bo nizsze modele maja, wtym nie moge znalezc, chociaz serwis Samsunga twierdzi ze jest w menu:(

  • 0

    23.  2007-03-01 15:40:20

    Chce wkrótce zmienic tel w erze.Czy ktos nie orientuje sie ile musialabym doplacic za samsunga E570 jezeli mam taryfe era nowy komfort z dwoma pakietami.Chcialabym przedluzyć na dwa lata.

  • 0

    24. ~PAULA  2007-03-02 22:12:51  host: acja132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w umowie na 2 lata i w trzech pakietach kosztuje 199 zł.na 3 lata 99 ;d mam tel.i jestem zadowolona.Polecam!

  • 0

    25. ~aga  2007-03-03 09:24:37  host: host-81-190-130-144.olsztyn.mm.pl

    Dostalam ten telefon wczoraj i nie moge sie polapac jak mam przeslac pliki mp3 z komputera na telefon. Prosze pomozcie :)

  • 0

    26. ~G  2007-03-03 13:58:26  host: sunwalker.hapay.pl

    499zł http://www.era.pl/index.php?id=dsa_cen&section=indy

  • 0

    27. ~aga  2007-03-04 23:51:39  host: dfb184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko- czy na zewnetrznym wyswietlaczu godzina lub ewentualne nieodebrane polaczenia wyswietlaja sie caly czas?? i czy mozna jednym klawiszem (chyba#) wyciszyc telefon? z gory bardzo dziekuje za odpowiedz :)

  • 0

    28. ~niezdecydowana  2007-03-05 11:30:32  host: hk186.internetdsl.tpnet.pl

    czy może mi ktoś powiedzieć ile kolorów ma wewnętrzny wyświetlacz? 65tys czy 262tys? na różnych stronach są różne infornacje - nie wiem w końcu co jest prawda... I jeszcze chce się dowiedzieć o zewnętrzny wyświetlacz - czy da sie ustawic date i godzine, tak żeby przez cały czas sie wyświetlała? Z góry dzieki za info:)

  • 0

    29. ~tomekus  2007-03-07 18:24:52  host: adf114.internetdsl.tpnet.pl

    Dzisiaj odebrałem telefon. Wcześniej oglądałem w sklepie więc nie brałem w ciemno. Moim zdaniem ma dobre intuicyjne menu i piękny wyświetlacz - te kolorki;). Z wad - to chyba jak każdy samsung albo większość - trzeba wymienić tę, że ma tylko 4 (cztery) dźwięki do wyboru jako sygnały sms-a/mms-a o czym zreszta lojalnie uprzedził mnie sprzedawca w sklepie. No a reszta wyjdzie w praniu - kupiłem dla żony zobaczymy, co powie po kilku dniach i jak długo będzie trzymać bateria.

  • 0

    30. ~Mala  2007-03-09 09:30:41  host: nat-19.ghnet.pl

    Mam ten telefon od 2 dni i chcialam sie dowiedziec czy ktos moze wie czy to jest normalne, ze w opcji kolory menu mam tylko bialy i czarny? w sumie to w instrukcji jest wzmianka o "zestawie kolorow" wiec troche mnie to zastanawia. z gory dzieki za pomoc

  • 0

    31. ~g  2007-03-10 14:43:47  host: sunwalker.hapay.pl

    Mala- ja też mam tylko dwa kolory menu aga i niezdecydowana- można ustawić, żeby na zewn wyświetlaczu cały czas wyświetlały się informacje. jeśli ta opcja jest wyłączona to jeśli chwilkę przytrzyma się klawisz głośności (z boku telefonu) to się pokazują te info można wyciszyć jednym przyciskiem pozdrawiam G.

  • 0

    32. ~zuzuss  2007-03-16 17:04:55  host: net141.netcontrol.pl

    a czy mozna w tym telefonie regulowac glosnosc dzwonka i ustawic kilka profili zeby na roznych byla rozna glosnosc? Na zasadzie tak jak jest w nokiach...

  • 0

    33. ~natalcia  2007-03-17 23:25:33  host: abbi35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam takie pytanko...Bo on ma bardzo malo pamieci no i to mnie troche martwi... Czy mozna jakos dokupic karte pamieci czy cos?? Bo raczej na 20 mb to bede mogla miec 5 piosenek pare zdjęc i to wszystko....PROSZE O POMOC!!!!!

  • 0

    34. ~natalcia  2007-03-17 23:28:08  host: abbi35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam takie pytanko...Bo on ma bardzo malo pamieci no i to mnie troche martwi... Czy mozna jakos dokupic karte pamieci czy cos?? Bo raczej na 20 mb to bede mogla miec 5 piosenek pare zdjęc i to wszystko....PROSZE O POMOC!!!!!

  • 0

    35. ~  2007-03-20 16:00:45  host: sunwalker.hapay.pl

    można dokupić kartę pamięci. a co do tych różnych głośności to chyba nie, ale nie jestem pewna na 100% pzdr.G>

  • 0

    36. ~ewa  2007-03-25 11:04:20  host: cjy72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w plusie powiedzieli ze mozna rozszerzyc do 1gb. Mam 2 pyt do posiadaczy: - czy mozna ustawic dzwonek i wibracje jednoczesnie? bo w x680 sie nie da - czy jest dzwiek klapki? dzieki

  • 0

    37. ~ewuuś  2007-03-25 16:54:59  host: clc4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeszcze nie mam tego telefonu ale zastanawiam się nad wymianą w plusie. chcialam sie dowiedziec jaki on jest w codziennym uzytku .. z waszych opinii wydaje sie calkiem spoko .. nie wiem jeszcze ile by kosztowal w przedluzeniu umowy .. moze ktos wie ?

  • 0

    38. ~ania 69  2007-03-25 17:29:19  host: systemy49.toya.net.pl

    BARDZO BARDZO prosze zeby mi ktos kto ma ten telefon napisał czy faktycznie jak ktos dzwoni a ja nie usłysze dzwonka to na wyswietlaczu zewnętrznym nie ma zadnej informacji że ktos dzwonił i trzeba go otwierać? Z góry dziękuję.

  • 0

    39. ~ewa  2007-03-25 19:44:55  host: ckq49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w biznes klasie przy abonamencie za 50 zl 199zl. czy ktos wie cos na temat dzwieku klapki i wibracji lacznie z dzwonkiem?

  • 0

    40. ~G  2007-03-26 20:52:53  host: sunwalker.hapay.pl

    dźwięku klapki brak dzwonek+wibracja- dla połączeń tak, dla smsów niestety nie

  • 0

    41. ~aga  2007-03-30 18:50:10  host: dgz13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefonik od jakis 3 tygodni... jestem bardzo zadowolona. jedyna jego wada jest to,ze na zewnetzrnym wyswietlaczu nie ma info czy sa nieodebrane polaczenia- trzeba otworzyc telefon; przy smsach pojawia sie koperta i to jest ok :) czy ktos orientuje sie ile kosztuje karta pamieci?

  • 0

    42. ~  2007-03-31 19:43:03  host: cle226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na aukcji internetowej ok 30 zl 512mb

  • 0

    43. ~becia  2007-04-03 19:52:08  host: host-217-98-10-183.dcfnet.pl

    mam pytanie? jak skopiowac do tego telefonu wszystkie moje numery znajomych z poprzedniej Noki by ich od poczatku znowu nie wpisywac na samsunga

  • 0

    44. ~  2007-04-10 16:03:43  host: sunwalker.hapay.pl

    Może zgraj je na kartę SIM. Przełóż kartę do Samsunga i skopiuj na telefon. Ja tak zrobiłam. G.

  • 0

    45. ~bonka  2007-04-13 19:38:47  host: chello087206125113.chello.pl

    mnie zastanawia taka rzecz nagrywanie filmu trwa tylko 25 sek i samo się wyłącza czy dłuższych się nie da? W instrukcji nic na ten temat nie piszą.

  • 0

    46. ~Goska  2007-04-13 20:35:03  host: bvw211.internetdsl.tpnet.pl

    Hej:) Kupiłam sobie ten telefnik ale mam problem^^ jak wyłączyć dzwięk baterii jak jest wyczerpana ?? bo mnie to denerwuje strasznie ze piszczy a jak mam profil cichy to wibruje:/ może wie ktoś jak to zrobic??

  • 0

    47. ~ElaK  2007-04-19 19:14:04  host: ip-82-177-97-2.nm.e-zet.pl

    na zewnetrznym wyswietlaczu jest info czy sa nieodebrane polaczenia nie trzeba otwierać klapki, wystarczy przycisnąć jeden przycisk

  • 0

    48. ~martalena  2007-04-25 06:52:36  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    ponawiam pytanie innego "postowicza" - to ile kolorów ma ten wyświetlacz zew.: 262 czy 65 tys. kolorów? Informacje na różnych stronach sobie zaprzeczają.. i czy można zmienić dzwonek sms? Dzięki za info.

  • 0

    49. ~aga  2007-04-29 21:42:44  host: deu29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z przenoszeniem muzyki z komputera na karte pamieci w telefonie. wyskakuje mi informacja,ze pamiec jest pelna. nie umiem uaktywnic karty, jak to zrobic?

  • 0

    50. ~  2007-05-06 19:04:08  host: host-217-172-243-21.gdynia.mm.pl

    ludzie zacznijcie czytac instrukcje i nie będzie problemów!!

  • 0

    51. ~pracownik gsm  2007-05-09 16:13:25  host: 51-155.komputersat.pl

    co do pytania o dokupienie pamięci do tego fona to z pewnościa żaden problem, telefon ten posiada złącze karty pamięci micro sd której koszt wynosi od 50-100zł w zależności od firmy i cennika sprzedawcy, natomiast droga ago mająca problem z używaniem tej karty pamięci poradze ci abyś weszła w opcje telefonu a dokladniej w rodzaj pamięci i z pamieci telefonu przełączyła ja na karte i wszystko powinno grać

  • 0

    52. ~pracownik gsm  2007-05-09 16:15:57  host: 51-155.komputersat.pl

    zewnętrzny wyświetlacz ma 65 tys kolorów

  • 0

    53. ~pracownik gsm  2007-05-09 16:17:37  host: 51-155.komputersat.pl

    musisz wyłaczyć w swoim tel. alarm wibracyjny opcja ta napewno znajduje sie w ustawieniach dzwonkow

  • 0

    54. ~natulka  2007-05-09 19:07:19  host: enp131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, czy ktoś mógłby mi napisać, czy do tego telefoniku można wgrać film??? Wiem, że jest na javie, w nokii można tylko, jeśli jest na symbianie, czy tak samo jest w samsungu??? Baaardzo proszę o odpowiedź :)))

  • 0

    55. ~  2007-05-09 19:19:45  host: enp131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam pytanko do użytkowników, czy możliwe jest wgrywanie filmów na ten telefonik? chodzi mi o dłuższe filmiki... będebaaardzo wdzięczna za odpowiedź :)))

  • 0

    56. ~Olcia  2007-05-11 22:30:22  host: 213-238-104-95.adsl.inetia.pl

    Czy ktoś wie w jakich tonacjach kolorystycznych jest dostępny w ERZE ten telefonik oprócz różowego? Czy może tylko róż króluje? :/

  • 0

    57. ~arra  2007-05-15 22:58:24  host: 33.190.pxs.pl

    Do Olcia: ja mam ciemny fiolet, wydaje sie bardziej elegancki od rózu. Co ciekawe, kiedy kupowałam w komisie, ten fiolet byl 100 zł drozszy, wiec jest ich chyba mniej.

  • 0

    58. ~oona  2007-05-17 21:31:08  host: cable-4-128.stella.net.pl

    ładne tapety? :P i troche nie podoba mi sie to, ze nie ma profili i wymiennej obudowy. co wy o tym sadzicie?

  • 0

    59. ~Olcia  2007-05-20 17:30:57  host: 213-238-107-238.adsl.inetia.pl

    a razem z telefonem dostaliscie kabel usb czy trzeba dokupic? jak tak to ile taki biznes kosztuje? :P

  • 0

    60. ~Olcia  2007-05-21 17:03:56  host: 213-238-97-187.adsl.inetia.pl

    no i posiadam już ten telefon... Dziwnie przestawić się z nokii na smaunga heh, pożyjemy zobaczymy :) wcześniej "MALA" pytała o to, czy można ustawić, żeby zew. wyświetlacz cały czas wyświetlał godzinę - można - Ustawienia - Wyświetlacz - Podświetlenie - Info. na zew. wyświetlaczu - WŁ. :) i już :)

  • 0

    61. ~Olcia  2007-05-22 11:34:06  host: 213-238-104-247.adsl.inetia.pl

    Nie wiecie może czy trzeba formatować baterię? Mi po 1. dniu rozładował się... A w sumie nie bawiłam się nim za dużo :P

  • 0

    62. ~iskra  2007-05-23 08:03:56  host: bfk254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od wczoraj mam ten tel i musze powiedziec ze jest ok ale czy ktos moze mi powiedziec jak zobic aby ten jakby pasek ktorym przewijamy np w ustawieniach z wyswietlacza na np zabezpieczenia nie byl pomaranczowy??prosze o odp dzieki:*

  • 0

    63. ~  2007-05-23 10:12:15  host: enk184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś może mi dać znać, co z oglądaniem filmów w tym telefoniku? :))) czy tylko w nokiach na symbianie można? Baaardzo proszę o odpowiedź :)))

  • 0

    64. ~KLAUDICZEQ  2007-05-24 08:38:22  host: przyjazn.int.pl

    MAM PYTANKO... CZY JEST DOSTĘPNA SILIKONOWA OSŁONKA NA TEN MODEL SAMSUNGA?? JAK TAK TO GDZIE JA MOŻNA KUPIĆ?

  • 0

    65. ~monia  2007-05-31 17:44:15  host: dze19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam sobie ten telefon ale niewiem jak zmienić dźwięk smsa.Są tam tylko 4 dźwiękii sa beznadziejne czy idzie dać coś swojego pobranego?

  • 0

    66. ~bzykkaj  2007-06-03 23:08:29  host: cable-4-109.stella.net.pl

    Czy ktoś tak jak ja ma problem z odtwarzaniem mp3. Pisze plik nie obsługiwany. o co tu chodzi bo nie kumam. Dzieki

  • 0

    67. ~ja  2007-06-06 09:59:34  host: 67.168.wmc.com.pl

    ja rowniez mam problem z mp3... wiekszosc plikow pokazuje albo jako nieznane, albo wyswietla sie komunikat ze plik jest nieobslugiwany... o co chodzi?? :|

  • 0

    68. ~*pem*  2007-06-14 20:52:42  host: beu197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAką morzna maksymalnej wielkości wsadzić karte do tego fona

  • 0

    69. ~sandra  2007-06-19 15:08:04  host: abrp58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem, czy w nich tak jest, że wyjmując karte sim resetuje mi się cala zawartośc telefonu (mp3, numery itd), a ostatnio wl;aczylam tel i okazalo sie,z e mam pelna pamięc telefonu, a nic w niej nie mam, a sprawdzic nie moge, bo wchodząc w pamięc telefonu resetuje mi sie telefon i szuka sieci... POMOCY!

  • 0

    70. ~Gos  2007-06-24 15:25:52  host: sunwalker.hapay.pl

    Ten telefon ma świętną funkcję 'mobile tracker', o której nigdy wcześniej nie słyszałam. To właśnie dzięki tej funkcji odnalazłam telefon który zgubiłam i który przywłaszczyła sobie znajdując go inna osoba! G.

  • 0

    71. ~ewa  2007-06-24 17:15:25  host: ckl45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z plikami jest tak, ze odtwarza tylko do 192 kb/s, ale mozna latwo przkonwertowac pliki mp3 odpowiednim programem (ja mam easy cd-da extractor ale darmowy jest tylko trial). nazwa pliku tez nie moze byc za dluga... czekam na odpowiedz co do filmów. jakie formaty sa odtwarzane pozdr.

  • 0

    72. ~ewa  2007-06-24 17:16:41  host: ckl45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ah co do karty pamieci, ja mam 512 i sie nie wiesza, w plusgsm powiedziano ze mozna do 1 gb ale moze sie wieszac.

  • 0

    73. ~ewa  2007-06-24 17:17:05  host: ckl45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z plikami jest tak, ze odtwarza tylko do 192 kb/s, ale mozna latwo przkonwertowac pliki mp3 odpowiednim programem (ja mam easy cd-da extractor ale darmowy jest tylko trial). nazwa pliku tez nie moze byc za dluga... czekam na odpowiedz co do filmów. jakie formaty sa odtwarzane pozdr.

  • 0

    74. ~`zuza  2007-06-25 19:51:47  host: 80.50.233.62

    zamierzam kupic sobie tego samsunga.mam pytanie ile trzyma w nim bateria, i jakie zdjęcia robi ten tel? pozdr.

  • 0

    75. ~  2007-06-27 12:50:04  host: aagm13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy ktoś wie ile kosztuje ten telefonik Była bym wdzięczna. Bardzo mi zależy. Zuzia

  • 0

    76. ~Zuzia  2007-06-27 12:51:27  host: aagm13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko ile kosztuje ten telefonik. Była bym wdzięczna, bardzo mi zależy.

  • 0

    77. ~asia  2007-06-27 20:07:59  host: 80.50.233.62

    ja kupiłam nowy(rózowy) za 670zł ale widziałam tez te tel. za 749zł. pozdro

  • 0

    78. ~aska  2007-06-28 13:22:05  host: bir107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko ile w tym telefoniku trwa cykl, bo slyszalam ze ten kto posiada 24 to nie moze juz na nim obliczyc nic

  • 0

    79. ~marta  2007-06-29 17:59:24  host: nowomiejska.sieci.fonet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego telefoniku, mam pytanie ile trzyma bateria? i co lepsze SE w300i czy ten telefonik?

  • 0

    80. ~marta  2007-06-29 18:02:43  host: nowomiejska.sieci.fonet.pl

    i jeszcze jedno czy mozna ustwaic wibracje razem z dzwonkiem do polaczen i smsow?

  • 0

    81. ~??ja??  2007-06-30 21:31:22  host: 83-145-170-34.cable-modem.tkk.net.pl

    mam pytanie do wszystkich kobiet ktore maja juz ten telefon... otoz chcialbym zakupic ten telefon, ale wszedzie jest napisane ze jest on przeznaczony dla kobiet...a ja chcialbym sie dowiedziec czy te funkce dla kobiet mocno rzucaja sie w oczy i czy na codzienne uzytkowanie daje sie to odczuc ze jest on kierowany do kobiet?? mimo tego ze jestem facetem chcialbym go sobie kupic...ale jestem nieezdecydowany:(

  • 0

    82. ~angie  2007-07-01 11:02:07  host: ip-91.150.165.101.catro.com.pl

    nie odbiera mi mms jak je mogę włączyć??? no i jak skonfigurować WAP??? pomóżcie !!!

  • 0

    83. ~I.  2007-07-03 11:07:25  host: cza18.internetdsl.tpnet.pl

    wap i mmsy konfiguruje sie na stronie samsunga. trzeba tylko znalzc, wybraz odpowiednia siec. pokaze sie wszytsko co nalezy zrobic aby skonfigurowac. Funkcje dla kobiet sa ukryte, nie wplywaja na codzienne uzytkowanie telefonu. Bateria trzyma ok 4 dni, zdjecia nawet na kompie sa fajne. Pozdrawiam

  • 0

    84. ~Kinga:)  2007-07-03 13:09:36  host: chu132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie, ktoś już mi mówił że nie dołanczają razem z fonikiem kabla USB, ale czy wogóle to można go dokupić i przesyłać z kompa na fona tapety itp ??? I pliss powiedzcie czy to prawda że jest jakiś problem z obsługą mp3 ???? Bardzo proszę o szybką odpowiedź!!!!!! ;)

  • 0

    85. ~Kamil  2007-07-03 21:49:05  host: bxz248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do kitu ja mam sony ericsson w 200i polecam go bardzo jak chce ktos kupic muzyczny telefon polecam go jest wyczepisty ma wyrabisty mp 3 norlanie prawie wszytko ale polecam pozdro dla uzytkownikow sonych ericssonow.

  • 0

    86. ~aas  2007-07-04 18:06:17  host: static-81-219-20-126.devs.futuro.pl

    mam ten telefonik :) jestem z niego całkiem zadowolona, chociaż mam parę ale... a na tej stronie samsunga nie moge ni w zab znalezc tych ustawien :/

  • 0

    87. ~aas  2007-07-04 18:17:23  host: static-81-219-20-126.devs.futuro.pl

    mam ten telefonik :) jestem z niego całkiem zadowolona, chociaż mam parę ale... a na tej stronie samsunga nie moge ni w zab znalezc tych ustawien :/

  • 0

    88. ~Kinia  2007-07-04 22:47:55  host: cjq5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do tego fona da sie osobno kupić kabelek usb??? blagam pomozcie!!! to "forum" jest wlasnie po to zeby sie wymieniac informacjami ;) plissKa

  • 0

    89. ~ewa  2007-07-05 11:33:56  host: ckh230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POCZYTAJ WCZESNIEJSZE POSTY,WSZYSTKO JEST NAPISANE. KABEL DO DOKUPIENIA, MP3 DO PRZEROBIENIA.

  • 0

    90. ~Lol  2007-07-13 10:37:50  host: in.gazownia.pl

    Ja tez kupilam ten telefonik. Zobaczymy jak sie sparawdzi ale ma to co trzeba. Sliwkowy kolor - rewelacja! Tylko nie moge dojsc jak wpisac polskie litery, czy to mozliwe nie nie ma? Wiecie moze?

  • 0

    91. ~Karolina  2007-07-18 17:52:32  host: abuy136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jako posiadaczka samsunga C100 mam pytanie, czy podstawowe funkcje bardzo się różnią? Np. Czy E570 ma polskie znaki, Cichą Pracę, małą pamięć SMS i zapiski w kalendarzu do 30 znaków każda i łącznie tylko 30 wpisów? I jak jes z jakością zdjęć na tel. a potem a kompie? Z góry dzięki za odp.

  • 0

    92. ~melba  2007-07-19 17:09:54  host: 213.25.189.50

    hej! też mam śliwkowy i jest naprawdę the best. jeżeli chodzi o funkcje dodatkowe przeznaczone dla kobiet, nie są one tak widoczne:) ale fajowy

  • 0

    93. ~Aga  2007-07-24 13:52:17  host: abou251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Który telefonik lepszy ten czy samsung E530? Bardzo prosze o szybką odpowiedź

  • 0

    94. ~amus ;-*  2007-07-24 20:04:32  host: public-gprs23392.centertel.pl

    mam pytanie jestem w Orange i chcialabym kupic sobie ten telefon, ale nie wiem czy on w ogole jest w tej sieci a jezeli tak to mniej wiecej ile moze kosztowac skoro ja przedluzam umowe na 5 i 6 rok :* paa

  • 0

    95. ~ola  2007-07-27 12:28:16  host: ggf42.internetdsl.tpnet.pl

    na klapce pojaia sie kmunkat kto dzwoni.telefon jest całkiem fajny ale jedo co mnie w nim wkurza to to że do dżwięku sms i mms nie możn przypisa własnej melodi tylko 4 oryginalne które sa daremne(nie słycha

  • 0

    96. ~nann  2007-07-28 13:55:03  host: hr131.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem czy brać tą kome :( niech mi ktoś napisze jaka ona jest bo ja lubie takie troche bardziej wypasione... proszę o szybciutką odp. z góry dzięki :)

  • 0

    97. ~ALCIA  2007-07-28 14:37:29  host: acsn120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Posiadam ten telefonik i jestem z niego zadowolona, ale.. No właśnie, ja też znajduję kilka "ale". Po pierwsze to brak możliwości ustawienia własnego dźwięku na sms/mms (o czym pisała ~ola) oraz to, że na dźwięk budzika nie można ustawić sobie MP3...

  • 0

    98. ~nann  2007-07-29 12:09:41  host: hr131.internetdsl.tpnet.pl

    hej! hmmm... chyba się zdecydowałam na ten telefonik :D ale teraz muszę się dowiedzieć jakie są z nim taryfy w erze. a moi rodzice jęczą że ma być tani fon i mam nadzieje że nie jest drogi bo jak tak to będę musiała wziąść inny :( a chce ten... proszę o szybką odp. z góry dzieki :)

  • 0

    99. ~qq  2007-08-01 15:37:55  host: host.wss5.pl

    Mam ten telefon od kilku dni i martwi mnie to, że podczas połączenia od czasu do czasu ucieka sygnał bez znaczenia gdzie sie znajduję. Jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o odpowiedź. Pozdrawiam:)

  • 0

    100.  2007-08-08 13:28:14

    Ten telefon jest zdecydowanie przeznaczony dla kobiet, i nawet nie chodzi tutaj o same funkcje telefonu, ale o grafikę na tylniej obudowie co eleminuje wg mnie , ten telefon do roli komórki przeznaczonej dla mężczyzn, no chyba że ktoś lubi takie sprawy...

  • 0

    101. ~pp  2007-08-12 11:01:48  host: proxy1.tkdami.net

    wszystko można dokupić ale dlaczego to nie ma irdy trzxeba tracic na mms'y.

  • 0

    102. ~Anecia =]  2007-08-13 15:42:55  host: bgx173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od ok 3 msc jestem posiadaczką tegoż foniku, prawdę powiedziawszy nie mam co do niego wiekszych zastrzeżen...nawet da się zdzierzyc to ze wybór dzwonków na sms jest dosyc skapy. jednak najbardziej denerwuje mnie dzwiek przy wysyłaniu wiadomosci!! Jej nikt z Was o tym nie wspomniał a to jest dla mnie dramat...nie da sie go ani zmienic, ani wyłączyc...czasami mam ochote ustawic go na profil milczy aby wogole tego nie słyszec....a moze ktos z was umie to wyłaczyc?? To nie jest raport, bo mam je wyłączone, a jak włacze to gdy wysyłam sms'ka to jest dzwiek raportu + ten paskudny o którym wczesniej pisałam. Pozatym bardzo lubię ten telefonik, pozdrawiam goraco i czekam na jakąś pomoc :* P.S: W menadzeże plikow jest taki plik nazwany jako dzwięki.....jest on pusty, a dzwonki wgrywają się w "muzyka" wiec moze gdyby cos wsadzic w ten plik "dzwięki" to moze mozna by było wtedy ustawic to na dzwiek sms'a, ktos sie orientuje?????? =]

  • 0

    103. ~dream on  2007-08-15 21:08:26  host: agm234.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest zajebisty, dla mnie wada jest to że nie da sie ustawic wibracji dla sms na głośnym ale nadrabia tym ze mozna ustawic sobie opcje że telefon dzowni co 2 minuty jesli nie uslysze sms :) pozatym jest naparwde poreczny,zdjecia calkiej nienajgorszej jakosci :) i ma bluetootha chociaz podczerwien tez dobra rzecz...a usb mozna dokupic za okolo 50 złoty w salonie plusa.

  • 0

    104. ~  2007-08-17 17:16:02  host: dkm166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POLSKIE LITERY BEZ PROBLEMU IDZ DO PUNKTU PLUSA TO CI USTAWIA JAK NIE MOZESZ DOJSC

  • 0

    105. ~Asia:)  2007-08-18 19:22:43  host: aawp72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm nie mam pojecia o jakim dziweku mowisz... u mnie nie ma czegos takiego :)a jesli chdzo o dziewk SMS to tez probowałam i chyba nie jest to mozliwe... a telefonik jest SUUUUUUPER :) bardzo jestem z niego zadowolona po 4 miesiacach ;) polecam :)

  • 0

    106. ~Elizka  2007-08-25 17:20:12  host: dji49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde patrze na te komentarze i nie wiem co mam rbic...Bo bylam taka napalona na niego a tu czytam takie komenty...Niech ktos naprawde napisze czy on mi sie oplaca czy nie i za ile go kupiliscie.PROSZE

  • 0

    107. ~martus  2007-08-27 22:45:17  host: cnp135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przykro mi ale telefon jest beznadziejny, mp3 jest poprostu okropne!! foty tez jak na 1,3mpx i bardzo mały wyświetlacz...

  • 0

    108. ~Anecia =]  2007-08-28 10:35:21  host: bhy87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki dzwiek? Naprawde go nie masz?? No jak wyslesz sms to jest jakis dzwiek tak jakby potwierdzenie wyslania, masakra....jakies fanfary buehehehhe ale LIPAAAAAA ;/;/;/ Dziady zawsze musza cos sknocic...

  • 0

    109. ~N!u$k@  2007-08-28 13:13:04  host: 88-199-158-216.tktelekom.pl

    hej;) wlasnie dziś zdecdowalam sie na ten telefonik. bardzo chcialam rozowy ale w salonie nie bylo wiec mosialam wziac fiolet. jak ogladam go w necie ten kolor mi sie niepodoba ale wy piszecie ze jest git to mam nadzieje ze bede zadowolono. teraz czekam tylko na kuriera...

  • 0

    110. ~m1101  2007-08-30 20:42:05  host: aawr5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam 2 pytania do posiadaczek/posiadaczy takiego telefonu: czy ma motywy? bo na zdjęciach, które widziałam menu jest w kolorze czarnym i czy istnieje możliwość zmiany tapety z tego dziwnego ruchomego pieska na coś innego np. zdjęcie z aparatu? Z góry dziękuję za pomoc =)

  • 0

    111. ~Asiul  2007-09-02 13:22:42  host: gjn42.internetdsl.tpnet.pl

    Ja Mam Tą Komórkę... Kolor Śliwkowy... Super Telefon... POLECAM!

  • 0

    112. ~paulu$  2007-09-05 18:54:30  host: h-87-199-21-189.dolsat.pl

    a ten telefon m USB ?

  • 0

    113. ~:* :* KiNiA :* :*  2007-09-09 15:25:18  host: cqd117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do m1101 : ma mozliwosc zmiany menu ale tylko na kolor biały. Poza tym tapete mozesz ustawic jaka chcesz, rowniez zdjecie :) pozdrawiam :)

  • 0

    114. ~złosnica  2007-09-09 15:43:53  host: host-81-190-181-21.gorzow.mm.pl

    teleofn zajebioza fakt . ale w doope drogi w erze jak ja predluzam umowe kosztuje 460 zyta . za telefon . ? pffyy marząą.

  • 0

    115. ~agaa  2007-09-10 14:57:47  host: der166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam , nie wiem o jakim dzwieku mowa... nie mam takich "fanfarów". moze trzeba w dzwiekach poszukac i cos tam wylaczyc... jestem posiadaczka tego telefonu od pol roku i jestem bardzo zadowolona, martwia mnie tylko 4 mozliwe dzwieki sms...jako tapete mozna miec wszytsko- zdj z telefonu, kiwajacego glowa pieska lub tapete pierwotna. menu moze byc czarne lub biale, mp3 wedlug mnie dobre, nawet z karta pamieci 1G wszytsko chodzi ladnie. polecam! kolor sliwkowy przepiekny :) PS anecia, moze sprobujesz- menu/utawienia/dzwieki/dodatkowe/ton oznajmujacy i to wylaczyc? powodzenia

  • 0

    116. ~Megi  2007-09-11 12:01:10  host: cus66.internetdsl.tpnet.pl

    moja mama ma fiolet.. nawet fajny fonik. Zwłaszcza z wyglądu lol. do m1101 - nie ma motywów ale menu może być czarne albo szare (pisze białe ale w rzeczywistosci to ono jest szare). Oprócz trzech ruchomych (szpetnych) piesków jest pare tapet nieruchomych i można też ustawiać na tapete zdjęcia z aparatu :)

  • 0

    117. ~paulinka  2007-09-12 14:48:29  host: awh19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go pietnaście minut i jestem z niego zadowolona jest śliczny.. i naprawde nadaje się dla kobiet.a te mp3 nie sa wcale takie złe a ten kolor malinkowy jest śliczny....

  • 0

    118. ~sioksiana  2007-09-17 23:11:32  host: 225.177.stk.vectranet.pl

    Telefon zajebisty,ale bateria okropna niecałe 2 dni mi trzyma :-(

  • 0

    119. ~tala  2007-09-27 23:23:22  host: eke59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wlasnie dostałam nowy telefon i nie działa internet!!! nie idzie wejść na jaka kolwiek strone. Czy u was był tez taki problem?

  • 0

    120. ~AnGeLkA  2007-09-30 22:29:32  host: ejc14.internetdsl.tpnet.pl

    hejcia chcialabym sie dowiedziec czy na tym telefonie graja glosna mp3 ???

  • 0

    121. ~aisha  2007-10-04 10:59:45  host: xdsl-5401.zgora.dialog.net.pl

    wirtam mam ten telefon od miesiaca jest super ale mam problem z mp3 kupilam karte 512 i piosenki niektore wychodza jako nieobslugiwany plik lub jako nieznane jesli ktos wie o co chodzi prosze o informacje w serwisie powiedzano mi ze musze wgrac nowe oprogramowanie

  • 0

    122. ~Syla  2007-10-07 11:39:11  host: eur72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo chce ten telefonik. mam zamiar przedlużyć umowe z orange czy ktoś wie ile zapłace za ten telefom?

  • 0

    123. ~nina  2007-10-07 17:26:56  host: nat-mo5.aster.pl

    hej, mam zamiar kupić sobie ten fonik, ale nie jestem pewna co do ceny. ktos się może orientuje, czy jeśli przenosze sie z do orange to moge miec ten telefon ze znizka? a jesli nie to jakie sa ceny jesli chcialabym kupic sam aparat? Z gory dziekuje:*

  • 0

    124. ~adiva  2007-10-15 18:37:46  host: ip-77-223-236-166.atol.com.pl

    A czy ktoś może napisać jak trzyma bateria???

  • 0

    125. ~agaa  2007-10-23 21:40:17  host: deq145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam ponownie, u mnie jest wszytsko ok, bateria przy srednim uzytkowaniu wytrzymuje ok 5 dni, mp3 sa w jak najlepszym porzadku- przy karcie pamieci mozna ich sporo wgrac, graja wystarczajaco glosno, na sluchawkach dokladnie slychac:P podobno, gdy piosenka nie chce wejsc i oznaczona jest jako nieobslugiwany plik to trzeba skrocic lub zmienic jej nazwe, mi sie wlasciwie zdarzylo to tylko raz i odpuscilam... wgrywam sobie tapetki, myzyke i zdjecia przez bluetooth i jestem w pelni usatysfakcjonowana:D polecam :)

  • 0

    126. ~aNgElA  2007-10-28 15:20:30  host: ejc14.internetdsl.tpnet.pl

    nio to jak te mp3 grAJA ???

  • 0

    127. ~Petitka  2007-10-31 07:44:33  host: aamp137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od wczoraj w wersji "sweet pink" w pudełku miałam: kabel usb+ sterowniki, sluchawki,ladowarke...oczywiscie od razu dokupilam sobie karte pamieci 1gb:D w sumie caly zestaw wraz z karta pamieci wyniosl mnie 365zł:D jestem zadowolona z zakupu:) zastanawia mnie tylko jedno?! dlaczegonie moge wgrac calej piosenki mp3 tylko polowe???

  • 0

    128. ~domcia129  2007-11-03 13:38:56  host: ell183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ta karte i tylko dwie piosenki mi działają możecie mi powiedziiec że reszta to "plik nieobsługiwany" ??!!! z góry dzieki

  • 0

    129. ~lalka11  2007-11-05 14:13:47  host: dvv80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 2 miesiace i bardzo go sobie chwale!! jak dla dziewczyn jest bard malutki leciutki i poreczny.Nawet jestem zadowolona z dzwonkow bo sobie zciagłaam:D jak ktos umie to sobie poradzi a nie tylko krytykuje:P pozdrawiam

  • 0

    130. ~  2007-11-08 10:08:25  host: abto123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. mam problem z połączeniem usb do kompa(tel. nie chce sie połaczyc) i nie moge przesylac przez bluetooth bo trzeba wpisac jakis pin, ale jaki? skad go wziac? prosze was o pomoc w tej sprawie

  • 0

    131. ~  2007-11-09 20:14:48  host: dwk142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wlasnie kupilam karte mikro SD ale do tego otworu wchodzi tylko do polowy???, co jest grane?? pomozcie , bo w instrukcji tego nie ma?

  • 0

    132. ~EwA  2007-11-15 00:51:19  host: clo169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 131 musisz kartę wepchnąć mooocno na maxa mi tez na poczatku nie chciala wejsc. co do mp3 nieobslugiwany plik jest wtedy gdy plik ma wiecej niz 192 kb/s. wtedy trzeba go potraktować programikiem np nero i dziala. Pin z tego co pamietam wpisuje sie tylko raz jak przesylasz z tela ktorego wczesniej Twoj samsung nie poznał i jest to pin taki jak wpisujesz przy wlaczeniu tela. przy kolejnym razie juz nie pyta o pin. tez mialam problem z polaczeniem z usb, jakos sterownikow nie moglam ogarnac i tego portu com milion ktoregoś ale w koncu znalazł pamięć. telefon po 8 miesiacach uzytkowania sprawuje sie super, zawiesil sie moze ze 2 razy, co prawda po 2 upadkach mocno sie dosc zarysowal jak na babski telefon.. mimo to polecam

  • 0

    133. ~EwA  2007-11-15 00:53:58  host: clo169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no i faktycznie tak jak napisala agaa moze nie dzialac mp3 przy za dlugiej nazwie. DZIEWCZYNY CZYTAJCIE INSTRUKCJE! tam jest wszystko napisane o konwersji do 193 kb/s i mp3...

  • 0

    134. ~EwA  2007-11-15 00:54:25  host: clo169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    192 literówka

  • 0

    135. ~Magda  2007-11-15 19:04:30  host: host-87-99-56-132.lanet.net.pl

    Witam. Mam ten telefon juz 6miesiecy i jestem z niego bardzo zadowolona:) jesli chodzi o ten "plik nieobsługiwany" sprobujcie wrzucic piosenke do innego folderu i powinno byc ok:) czasem tez wystarczy przeniesc kilka piosenek z kom na karte pamieci.Jesli chodzi o ten pin w bluetooth musisz wpisac swoj pin jaki masz w komorce. mnie tez karta mikro SD nie chciała wejsc do konca...musisz wepchnac ja gleboko az zaskoczy;) Powodzenia

  • 0

    136. ~dora21  2007-11-19 22:19:55  host: dynamic-81-168-168-251.ssp.dialog.net.pl

    witam! ktos moze wie jak wylaczyc te "fanfary" przy wysylaniu sms'a?

  • 0

    137. ~dora  2007-11-20 19:58:20  host: dynamic-87-105-238-137.ssp.dialog.net.pl

    hej! ktos wie jak wylaczyc te "fanfary" przy wysylaniu sms'a?

  • 0

    138. ~ola  2007-11-27 14:36:46  host: 80.54.118.3

    czesc :) chciałam kupić ten tel ale teraz to juz sama niewiem.... a moze jest jakis podobny do niego który warto polecić? musi być ładny, niewielki, miec mp3, bluetooth i robić ładne zdjęcia. czy jeśli kupie go na allegro to nie bedzie zadnego problemu z jego funkcjami (chodzi o to ze moze byc sciagniety z zagranicy...)

  • 0

    139. ~:)  2007-12-01 17:31:53  host: chello084010206163.chello.pl

    telefon jest świetny, ja znalazłam tylko jedną wadę- w momencie, gdy bateria się rozładowywuje a nie mamy możliwości podłączenia telefonu od razu do ładowarki, to potężnymi wibracjami nas informuje. To tylko trochę przeszkadza, ogólnie rewelacja!

  • 0

    140. ~marcia  2007-12-06 15:41:25  host: aoi154.internetdsl.tpnet.pl

    moze to banalne ale niemam pojecia jak ustawic tryb milczy ;| mogl by mi ktos pomóc?

  • 0

    141. ~MaRtUSia:)  2007-12-10 19:38:02  host: gw-79-175-192-23.smsnet.pl

    kurde dlaczego tam mozna miec tylko 10 esów w skrzynce odbiorczej?? czy ktoś wie czy da sie to zmienic????? jak sie da to jak?? prosze o odpowiedz:)

  • 0

    142.  2007-12-11 19:54:08

    czy ktos mi powie jak to zrobic zeby sms'y zapisywaly sie na telefonie a nie na karcie sim.....prosze o odpowiedz:) dzieki

  • 0

    143. ~Anecia =]  2007-12-14 17:44:44  host: abgp173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Kiedyś juz się wypowiadałam na tym forum, nadal mam samsunga i "agaa" sprawdzałam równiez wyłaczyc te "fanfary" tak jak radziłas, ale nadal są! Naprawde próbowałam juz wszytskiego i znam ten fonik na wylot więc chyba nici :( a dla tych którzy nie pamiętają przypominam, że chodzi mi o dzwięk przy wysyłaniu sms'a, jest masakryczny...ile mozna, znajomych tez zaczyna on juz denerwowac :( naprawde wy tego nie macie????????? Jak to wyłaczyc, nie mam ustawionych żadnych raportów ani nic... Pozdro :*

  • 0

    144. ~Olga  2007-12-17 22:09:06  host: data-03.subscribers.sferia.net

    Właśnie dziś kupiłam ten telefon nie mam do nie go żadnych zastrzeżeń on jest po prostu super ma Mp3 Ja mam na przykład tak że od nowości telefonu po prostu mam taką tapetę że jak potrząsam telefonem taki piesek potrząsa swoją głową super Telefon polecam.Jakby co Bateria dłuuuuugo!! trzyma więc kupujcie ten telefon. Polecam wziąść ciemny kolor ponieważ się wam szybko nie porysuje.Boski telefon. Na pewno ma wejście USB.Bluetufa ma.Bardzo przydatny telefon.Ma Wejście na kartę pamięci :).Boski telefon jeżeli kupicie inny będziecie tego żalować a ten poprostu jest Fajny.Ma dużo opcji. Bateria się bardzo szybko ładuje. powiem wam że jest bardzo lekki . Nie ma radia ale super odbiera MP3.Fajne są motywy.Poprostu kupujcie te telefon.Pozdrawiam.

  • 0

    145. ~aldek  2007-12-18 00:22:40  host: abef116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Takiego dziadostwa w zyciu nie mialam, kupilam telefon w anglii przyjechalam tutaj zdjelam sim-locka i miesiac potem padl mi wyswietlacz. Naprawa 300 czyli nieoplacalna. To koniec moich przygod z samsungiem bo juz nie pierwszy raz sie zawiodlam. Nie polecam.

  • 0

    146. ~marza  2007-12-29 20:02:30  host: xdsl.107.c67.petrotel.pl

    Mógłby mi ktos powiedziec w jakej sieci mozna dostac ten telefoniq czekam !!!!

  • 0

    147. ~marza  2007-12-29 20:03:38  host: xdsl.107.c67.petrotel.pl

    czy mógłby mi ktos powiedziec w jakiej siecie mozna dostac teen telefoniq czekam !!!!!

  • 0

    148. ~Olcia-grzywka  2008-01-02 17:25:32  host: abgi253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Beznadziejny jest ten telefon chyba najgorszy jaki w życiu miałam. Nic nie moge na niego ściągać żadnych gier ani tapet, a gdy chciałam go skonfigurować to coś tam się może poustawiało ale i tak nie moge nic ściągnąć!!!!!! Wogule nie polecam telefon do bani!!!!

  • 0

    149. ~ojoj  2008-01-02 23:05:37  host: dhe178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to badziewie jakiego jeszcze w życiu nie widziałem. Znam się trochę na telefonach i z czystym sumieniem NIE polecam. Moja mama ma ten telefon od 2 tygodni. Telefon co chwile się resetuje, zacina i trzeba wyjmować baterie. Zdjęcia lepsze wychodzą w niektórych telefonach co mają aparat VGA, mp3 to też jakaś porażka z dziwnymi ograniczeniami. Wizualizacja w odtwarzaczu też się pieprzy. Zdjęcia i filmy z aparatu nie zapisują się na karcie pamięci tylko trzeba je tam przenosić z pamięci telefonu. Dzwonki są kiepskiej jakości. Zero funkcjonalności. Śmieszy mnie to że nie da sie ustawić mp3 na budzik i na smsa. Co prawda telefon jest ładny i to jest jedyny plus tego telefonu, nic więcej. Teraz pozostaje tylko zanieść mi ten szmelc do serwisu i niech wgrają soft, może to coś pomoże. Sprzedam to badziewie tak szybko jak tylko mogę i kupie mamie motke v3i, albo k1. NIE KUPUJCIE TEGO SZMELCU!!!!!!!!!!!!!! Wywaliłem pełno kasy na coś co powinno być warte max 150 zł.

  • 0

    150. ~zadowolona  2008-01-08 14:04:09  host: host-81-190-46-186.lodz.mm.pl

    mam ten telefon od 10 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona.nic w nim nie siada,nie resetuje się,nie zacina.jak kupuje się tel.nie wiadomo gdzie i od kogo to tak bywa,że nie jest sprawny.miałam już trzy samsungi i nigdy nie było z nimi problemów!E570 uważam za ładny(mam sweet pink),funkcjonalny i przyjemny w obsłudze.I ludzie na boga czytajcie instrukcję!

  • 0

    151. ~sruba  2008-01-18 13:21:54  host: mgsp.com.pl

    mam go pół roku... jest w porzo... mp3 i aparat spoko, a jeeli ktos oczekuje nie widomo czego to niech sobie kupi cyfrówkę i i poda ;). wytrzymały, bateria trzyma długo, a Ci kretyni co go krytykują to po prostu nie czytają instrukcji, albo nie orientują się w podstawowych funkcjach telefonów komórkowych. pozdro!

  • 0

    152. ~ALA  2008-01-18 23:01:49  host: ejc14.internetdsl.tpnet.pl

    HeY.. CHCIALABYM SIE DOWIEDZIEC CZY ROZOWY KOLOR TEGO TELEFONU PRZYPOMINA ROZ CZY BARRDZIEJ CZERWIEN>?? ;D I CZY MP3 GLOSNA GRAJA.. Z GORY DZIEKUJE ;** A I JESZCZE JEDNO.. POLECACIE MI KUPIC TEN TELEFONIK :) :)??

  • 0

    153. ~Ania :)  2008-01-19 15:27:33  host: aays230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik super pod wszystkimi względami. Mam tylko mały problem. Moja instrikcja jest po hiszpańsku i bardzo wiem o co chodzi z PIN-em na Bluetooth-a próbując przesłać coś jest żadany ale ja go nie znam. Bede bardzo wdzięczna za radę.

  • 0

    154. ~lol  2008-01-21 22:44:13  host: aczu77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo!!!jutro bede miała tego fonika,tylko mam jedno pytanko,ile sie mieści mniej więcej piosenek na pamięci kom.?????plose odpiszcie jeszcze dziś,bo jutro już będzie za póżno!!!!!!!!!!!!!!!pozdro!!!!!!!;*

  • 0

    155. ~#@@p/9  2008-01-22 14:21:18  host: evb247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej jutro bede miała tego fonika i bardzo sie z tego ciesze bo jest po prostu SUUPPERR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    156. ~  2008-01-23 12:19:35  host: chello089078004038.chello.pl

    Aniu moja kumpela ma kod 0000 czyli cztery zera;) Ale nie wiem dokladnie czy ten kod jest dla wszystkich telefonow ale sprobowac zawsze warto:) I osoba, ktorej bedziesz chciala przeslac jakis plik tez bedzie musiala wpisac ten kod:) Mam nadzieje ze Ci choc troszke pomoglam:) Pozdrawiam:)

  • 0

    157. ~ala ;)  2008-01-27 13:38:26  host: ejc14.internetdsl.tpnet.pl

    HeY.. CHCIALABYM SIE DOWIEDZIEC CZY ROZOWY KOLOR TEGO TELEFONU PRZYPOMINA ROZ CZY BARRDZIEJ CZERWIEN>?? ;D I CZY MP3 GLOSNA GRAJA.. Z GORY DZIEKUJE ;** A I JESZCZE JEDNO.. POLECACIE MI KUPIC TEN TELEFONIK :) :)??

  • 0

    158. ~kasiaa  2008-01-28 21:36:14  host: ejc14.internetdsl.tpnet.pl

    HeY.. CHCIALABYM SIE DOWIEDZIEC CZY ROZOWY KOLOR TEGO TELEFONU PRZYPOMINA ROZ CZY BARRDZIEJ CZERWIEN>?? ;D I CZY MP3 GLOSNA GRAJA.. Z GORY DZIEKUJE ;** A I JESZCZE JEDNO.. POLECACIE MI KUPIC TEN TELEFONIK :) :)??

  • 0

    159. ~  2008-01-31 20:17:32  host: 212.122.214.173

    Heja!!!Ja w RTV&AGD widziałam ten fonik za 599zł.Jakoś przed wakacjami mam go mieć!Raczej biore różowy,co wy na to??

  • 0

    160. ~OlA  2008-02-01 15:30:08  host: ejc14.internetdsl.tpnet.pl

    hEY . CZY ktos moglby mi powiedziec jak mozna wylaczyc ten okropny dzwiek jak sie wysyla sms.. on jest okropny ;( a wszystko mam ustawione na trybie milczacym lub wibracji ;/ Prosze o pomoc ;( ;(

  • 0

    161.  2008-02-01 17:00:03

    Moglby ktos napisac jak sie wylancza dzwiek podczas wysylania sms.. on jest okropny ;(

  • 0

    162.  2008-02-03 16:35:21

    HeyQ! wiecie moze czy w samsungu mozna zminimalizowac odtwrzacz mp3 ??? np. zeby pisac sobie sms . ??

  • 0

    163. ~****  2008-02-13 19:01:31  host: 80.54.49.50

    hej! PIN na bluetooth - trzeba wpisać jakiś nr i druga osoba tez musi wpisać taki sam w swoim tel. np 1111 (tak jest w E530) w tym pewnie też o to chodzi

  • 0

    164. ~domi:)  2008-02-18 18:25:44  host: nat1.1.telkab.pl

    właśnie chciałam sobie kupić ten telefonik. ale tak sie zastanawiam i może ktoś z Was wie czy nic sie z nim po zmianie sim-locka nie stanie ???

  • 0

    165. ~  2008-02-19 14:58:42  host: abpe1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej. telefonik jest super, bardzo polecam, mam go od tyg.i nie zamienie za zaden inny. Tylko mam pytanko do posiadaczek tego tel. a mianowicie jaki jest kod zabezpieczjacy? tzn. np.gdy chcę wykasoawc wszystkie kontakty z sim,albo tel.to pyta mnie o hasło. jakie może ono byc???? POMOCYYY!

  • 0

    166.  2008-02-21 19:19:22

    Mam prozbe, czy ktos mogł by mi powiedziec jak podlaczyc telefon do kompa za pomoca USB. Ale pokazuje mi ze nie polaczono.Z gory dziekuje

  • 0

    167.  2008-02-28 16:12:28

    Nie wiem , o jakim dźwięku podczas wysyłania sms piszecie, bo ja takiego nie ma ?

  • 0

    168. ~anulcios  2008-04-12 21:27:07  host: 88.220.176.70

    własnie jakie jest hasło zabezpieczające ten telefon...bo tez chciałam np.wykasowac cała ksiązke telefoniczna i prosi o kod...ale ja nic takiego nie znam...a moze ktos z Was zna? ale poza tym telefon superowy....mam go juz od ok roku...dostałam w prezencie z irlandii i jestem bardzo zadowolona...szkoda tylko ze nie mozna zmienic dzwieku sms...ze mona tyko uzywac standardowych...a tak to raczej wszystko ok..;-)

  • 0

    169. ~aska1988  2008-04-26 23:33:45  host: abun96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pytanko czy da sie cos zrobic z tymi wibracjami ktore wlaczaja sie co 5 minut ostrzegajac ze bateria jest slaba? Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC :)

  • 0

    170. ~charlize?  2008-04-30 19:46:30  host: ecb175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest tu mozliwe słuchanie mp3 jednocześnie pisząc eski???

  • 0

    171. ~hanulcia  2008-05-11 14:25:35  host: 195.116.108.220

    mam ten telefon i jest w ogóle do kitu mi też net nie chodzi, byłam z nim w serwisie i powiedzieli mi, że samsung daje nie wykończone telefony, jest bez radia, a aparat 1.3 mpix i bez auto focusa i lampy błyskowej... Nawet irdy nie posiada, głośnik tak cicho gra, że gdy mam go w torebce to nie słysz, że ktoś dzwoni a poza tym by wrgrywac nie które pisenki formatu mp3 trzeba miec nowe oprogramowanie które dostępne jest od 200 zł więc szkoda płacic na taki telefon... dlatego jutro przyjdzie mój nowy telefonik k550i...

  • 0

    172.  2008-05-19 09:31:06

    witam, do jakiej wielkości karty microSD ten telefon obsługuje? 2GB działa w nim?

  • 0

    173.  2008-05-19 10:38:02

    witam, do jakiej wielkości karty microSD ten telefon obsługuje? 2GB działa w nim?

  • 0

    174. ~sisiunia  2008-06-06 18:42:17  host: 77-253-179-184.adsl.inetia.pl

    Witam! co do tego telefonu to potrzebujecie wlasnie mojej opinii bo mam go równy rok . generalnie wszystko do niedawna gralo i nic sie nie psulo dopiero teraz zanikaja wibracje i raz mam a raz nie mam , bateria slabiutka ale ja duzo pisze moze dlatego, zacina sie na grach a dzwiek mp jest troche za cichy. poza tym ok. przez te uszkodzenia za tydzien kupuje nowy, pozdro

  • 0

    175. ~Karol  2008-06-11 17:49:50  host: ahl55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JEŚLI CHODZI O NIEODTWARZANIE MP3 TO CHODZI TYLKO I WYłąCZNIE O TO, ZE PIOSENKA MUSI MIEć PRZETWARZANIE NAJWYZEJ 192KBP/S PRZY SCIAGANIU NALEZY NA TO ZWROCIC UWAGE. TO WIELKA WADA TEGO FONA ;/ (MOJA MLODSZA SIOSTRA MA) SAM DO TEGO DOSZEDLEM NIE WIEM DLACZEGO DAJA TAKIE OGRANICZENIA.

  • 0

    176. ~  2008-06-18 13:49:01  host: ip-62-148-81-89.netia.com.pl

    Do 130. Trzeba wpisać Pin, którego używasz podczas włączania telefonu.

  • 0

    177. ~ewa  2008-06-23 15:41:46  host: 42-to2-3.acn.waw.pl

    wie ktos jak ustawic zeby smsy zapisiywaly sie na pamieci telefonu a nie na sim?

  • 0

    178. ~anka  2008-07-15 11:02:03  host: ppp141034.ostnet.pl

    jak chcesz mieć sms-y w pamieci tel to nie kasuj ich jak nie ma wolnej sim i same ci sie zapiszą w pamieci tel

  • 0

    179. ~  2008-07-15 11:03:20  host: ppp141034.ostnet.pl

    a zeby przesłać bluetooth to pin możesz sobie samemu wymyślić;D przynajmniej ja tak mam

  • 0

    180. ~niunia  2008-07-16 17:07:36  host: 87-205-243-97.adsl.inetia.pl

    Czy ten telefon ma odtwarzacz muzyki i wymienna obudowę?

  • 0

    181. ~Kamila  2008-07-22 10:48:01  host: 77-87-120-128.rev.masterkom.pl

    Kupować czy nie...? :)

  • 0

    182. ~  2008-07-24 11:22:07  host: chello089077044245.chello.pl

    jak wlaczyc wiubracje?

  • 0

    183. ~ja  2008-08-15 12:04:03  host: eic90.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłam wczoraj fioletowy jak narazie jestem bardzo zadowolona:)

  • 0

    184. ~  2008-08-17 14:22:16  host: 213.155.191.92

    napiszcie mi gdzie znajdę program ,bo nie mogę zdjęć ściągnąć:(

  • 0

    185. ~...  2008-08-20 20:21:17  host: brzesko-217.75.56.66.brzesko56.ptc.pl

    a ile ten fonik teraz kosztuje??;)

  • 0

    186. ~angela  2008-08-23 13:13:05  host: ejc14.internetdsl.tpnet.pl

    WITAM. MÓGŁ BY MI KTOŚ POWIEDZIEĆ CO MAM ZROBIĆ : wiec jak pisze sms to w pewnym momencie tekst mi zanika. i to co napisałam to już tego nie ma :( .prosze o pomoc.

  • 0

    187. ~~~majka  2008-09-17 21:27:51  host: nat-dz2.aster.pl

    ogólnie tel spoko mam go juz 1tydz. wszystko chodzi elegancko jedyne co jest do niczego to ten DZWIEK PRZY WYSYLANIU ESA! tragedia poprostu. I nie da sie tylko tego wyciszyc bo tak to nie slysze jak ktos do mnie drynda... CZY KTOS WIE JAK TO WYLACZYC? ALBO CZY SIE OGOLNIE DA WYLACZYC.?

  • 0

    188. ~Asiul  2008-09-18 22:19:29  host: w0133.r-ce.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego telefonika. wybieram ten ciemny. ale nie jestem do konca przekonana do niego. czy moglibyście mi napisac ile piosenek mp3 mieści się maxymalnie w pamięci? myślę tez nad Nokią 6131 więc moze ktos mi doradzi który lepszy. bo jeśli chodzi o wyglad to wolę samsunga :) PROSZĘ O ODP.

  • 0

    189. ~Alina  2008-09-21 11:54:03  host: 77-253-249-215.adsl.inetia.pl

    Zastanwiam sie nad kupnem tego telefonu. I mam jedono pytanie czy jak włączysz odtwarzacz mp3 to mozesz normalnie np. pisac smsa i gra ci muzyka? I tak samo tylko czy jak zamkniesz klapke to ci gra ??

  • 0

    190. ~moOnia0206  2008-09-23 22:13:55  host: btz127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam takie pytanie czy w tym telefonie mozna zminimalizowac odtwarzacz bo mam w tym momencie sagema my411x i po prostu wnerwia mnie to ze nie moge go zminimalizowac i nie wiem czy warto kupowac ten telefon

  • 0

    191. ~Karolcia  2008-09-24 18:51:21  host: public42644.xdsl.centertel.pl

    Hejka :) mam pytanko czy warto kupić ten telefon ? :)widze nie którzy pisza ze nie a nie którzy że tak. Moze cos doradzicie? Kupić ten czy moze inny? choc przyznam podoba mi sie ten :):):):

  • 0

    192. ~agacia :)  2008-10-07 16:32:33  host: w3cache.lukman.pl

    droga olgo ja nie moge podłączyć usb zwyczajnie sie nie da a mam ten fonik już ponad rok może możesz mi pomóc???

  • 0

    193. ~eirrid  2008-10-07 17:40:10  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    Mam ten telefon ponad pół roku. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że go POLECAM!! Zaliczył kilka niewielkich upadków, przede wszystkim z wózka na ziemię. Córeczka bardzo lubi słuchać piosenek, ale oczywiście sama musi go trzymać, więc był już też wylizany, lekko nadgryzany. Jedyne co z tego zostało to małe rysy. Sms'y pisze się rewelacyjnie, głośniki bez zastrzeżeń. Jedynym minusem jest to, że niestety nie można minimalizować odtwarzacza mp3, żeby np. w między czasie napisać sms'a. Ale mimo tego małego mankamentu polecam :))

  • 0

    194. ~w  2008-10-20 14:43:29  host: chello089079102229.chello.pl

    Hej kupić go czy nie mam dwa fony i mi się znudziły nazywają się Sony Ericson W380i i Samsung SGH E250. Ten fon wygląda na fajny ma karte pamięci tak jak mój Samsung.Podoba mi się wnim nie tylko obudowa alei też wygląd.No to co wejść w to. Nawet ma Bluetooth-Blutusz.Widziałam też podobne fony z klapką ale nie miały karty pamięci a ja dużo słucham muzyki więc potrzebuje karty pamięci żeby mi się wszystkie zmieściły.Jak będzieci potrzebowali informacji o telefonach napiszcie towam podam to co potrzebujecie interesuje się telefonami narka.A on ma mp3 narazie.

  • 0

    195. ~domka  2008-11-01 09:31:32  host: dwm6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam te komórkę i jest suuuuuper! tylko niby jest mp3 a nie odtwarza tych dzwonków! Rihanna nie działa ani żadne inne! co to ma byc?

  • 0

    196. ~Kama  2008-11-05 15:37:13  host: w3cahce7.punkt.pl

    lepiej niekupuj ja mam go od jakiegos czasu niedaje zadużo rozrywki niewygodny ale ladny :)

  • 0

    197. ~Kama  2008-11-05 15:41:12  host: w3cahce7.punkt.pl

    A i dodam ze w tym dziadostwie obluzowuje sie klapka i wymieniam sobie niedlugo tego starocia na sony ericsson k750i :D

  • 0

    198. ~Sue.  2008-11-21 21:27:35  host: cpa22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tę komórkę od maja 2007. Do października tego roku wszystko było ok. Ale od niedawna się trochę zacina, szczególnie, gdy robi się coś w karcie pamięci. Trochę się rysuje, szczególnie, jeśli się o telefon nie dba. Jednak ogólnie mogę powiedziec, że jestem zadowolona, komórka jest ładna, mała i zgrabma. Poza kilkoma wadami, jest w porządku.

  • 0

    199. ~kacha  2008-11-26 22:07:31  host: 87-205-56-184.adsl.inetia.pl

    czy ktoś może mi pomóc?Kupując telefon była wgrana 1 mp3,ostatnio przez przypadek mi się skasowała a ten utwór był super, czy ktoś może mi podać tytuł tego utworu i wykonawcę-niestety ja nie pamiętam, (o ile mieliście wgrany taki utwór).Bardzo proszę!!!!!!!!!

  • 0

    200. ~...........  2008-12-01 17:52:40  host: btp218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefonik jakiś.........rok może więcej. na początku było super fajnie tylko kilka rzeczy mnie denerwowało że; nie można zminimalizować mp3 i pisać sms'ów, usrtawiać mp3 na sms'a i budzik. Mój telefonik się szybko popsół bo po jakś 6 miesiącach sam się wyłanczał i wogól. Ale to raczej była moja wina bo ja nim bardzo często rzucałam jak się zdenerwowałam z kieszeni mi kilka set razy wypoadł mam mi go wyprała w pralce i inne taki chistorie ale ogólnie fajny Polecam gorąco.

  • 0

    201. ~Ja  2008-12-08 17:47:03  host: adto211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest bardzo ciekawy i wcale nie jest skomplikowany w obsłudze. Działa jak KAŻDA inna komórka, żadnych udziwnień nie znalazłam. :) Oprogramowanie chodzi sprawnie, nic mi się nie zacina. Z plikami MP3 jest taki myk, że jeśli coś nie chce pójść (zwłaszcza z karty pamięci), to albo plik ma britate większe niż 192kb/s albo nazwa jest za długa i wystarczy ją skrócić. Ogólnie nie ma co narzekać na ograniczenie do 192kb/s bo jest to naprawdę wystarczająca jakość dźwięku.

  • 0

    202. ~xxx  2009-01-04 17:42:32  host: host-80.48.115.46.ltv.pl

    jest cos takiego jak pamiec masowa w samusng E570 ?

  • 0

    203. ~Asia  2009-01-08 18:58:44  host: host218f.i24.pl

    Do końca tygodnia powinnam mieć ten telefon. Naprawdę jest taki zły jak mówicie? No to ja nie wiem czy go chcę.! Ma MP3, karty microSD, duzo wbudowanej pamięci, kobiecy. Nawet nawet.. ale jeśli mówicie, że nie ma takich bajerów.. :| No ludzie, duzo dobrego o tym foniqu słyszałam. Dostane, to zobaczymy, napisze Wam.

  • 0

    204. ~Juśka  2009-01-11 09:31:50  host: 83-145-186-148.cable-modem.tkk.net.pl

    Ja mam ten fonik od czerwca 2007, dziala sprawnie, nie zacina sie. Moim zdaniem do jego wad nalezą: bezndziejny sygnał sms, ktorego nie mozna zmienic, mala pamiec telefonu (mi wchodzic max 4 piosenki, no ale na szczescie mam karte;)), nie mozna jedoczesnie sluchac mp3 i wysylac wiadomosci smsm mms i nic innego robic na telefonie, nie podoba mi sie tez sygnał budzika, ktorego rowniez nie mozna zmienic na inny. Do zalet telefonu nalezy na pewno wytrzymalosc baterii, ktora 3ma okolo tygodnia, ale i tak zmieniam ten telefon juz w marcu na SE k8001;) Pozdrawiam;)

  • 0

    205. ~agata  2009-01-24 11:10:41  host: nazgulnew.kosson.com

    FATALNY telefon, mam go 1,5 roku, 3 razy był w serwisie i wciąż nie działa, gubi siec, obecnie nie mogę w ogóle z niego dzwonić,bo z każdym mnie rozłączy, NIE KUPUJCIE

  • 0

    206. ~blonde  2009-03-13 23:44:22  host: 77-254-213-84.adsl.inetia.pl

    telefon.. bardzo kobiecy- w `życiu kobiet` można znależć m. in. typ zapachu, kalendarzyk menstruacyjny, biorytm itepe. dośc wytrzymały -spadł mi milion razy i nadal działa bez zarzutu. poza tym jest b. ładny. x) wady? bateria krótko trzyma. ogólnie polecam. pe es. sama posiadam śliwkowy.

  • 0

    207. ~bubu  2009-05-10 23:40:12  host: ilv10.internetdsl.tpnet.pl

    denerwuje mnie tez ze nie mozna przewinac utwory gubienie sieci tez sie czesto zdarza zwlaszcza jak probuje wyslac smsa mnie toaztak bardzo nie denerwuje ale szlak mnie trafia kiedy sie sam wylacza jak jest zimno!!! i ciezko go pozniej wlaczyc czasami pomaga chuchanie na niego ale zima jest kompletnie nie uzyteczny! chyba tylko ja tak mam przynajmniej o niczym takim nigdy nie slyszalam :( poza tym ok a mam go juz prawie dwa lata

  • 0

    208. ~kkk  2009-05-23 20:07:54  host: ixc10.internetdsl.tpnet.pl

    telefon superrrr!!!!

  • 0

    209. ~soła  2009-09-05 21:20:07  host: 77-253-122-91.adsl.inetia.pl

    wkurza mnie mp3 [nie wszystko odtwarza], mały ekran i to, że się wszystko zapisuje na telefonie. ale super jest krokomierz, życie kobiet, fajnie się pisze smsy. no i ten wygląd - oryginalny, nikt u mnie go nie ma, jest b. kobiecy. na razie nie wymieniam.

  • 0

    210. ~natti  2009-11-06 18:48:35  host: 87-239-182-168.rev.inds.pl

    mam ten telefon prawie 2 lata.. TO JEST NAJGORSZY TELEFON JAKI MIAŁAM! odradzam.. to jest najwieksza pomyłka.. chociaz na poczatku byłam nim zachwycona ale teraz załuje..

  • 0

    211. ~jola  2009-12-20 07:58:02  host: apn-95-41-60-52.dynamic.gprs.plus.pl

    chętnie kupię ten model- kolor śliwka. skradziono mi taki kilka dni temu, ale nie lubię zmian. jak by ktoś miał w dobrym stanie i niedrogo.

  • 0

    212. ~wlodek  2009-12-25 16:52:28  host: bu138.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie nie kupujcie tego to złom

  • 0

    213. ~mój < 33  2010-01-20 18:33:26  host: eij60.internetdsl.tpnet.pl

    Ten tel. mam od jakiegoś roku , jestem z niego zadowolona ;-) Jest przydatny, ma dużo funkcji ... A pan wlodek to gówno wie o tych tel . Pozdrawiam Mój ;D

  • 0

    214. ~Bea  2010-02-01 17:19:19  host: 94.42.117.57

    Czy ktoś wie jak można w tym tel. zmienć kolor podświetlenia menu?? Chodzi mi o te paski - mam pomarańczowe. U mnie można tylko tło ustawić czarne lub białe. ???????????????????????????????????

  • 0

    215. ~Julaa  2010-04-06 11:43:50  host: ask122.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego samsunga już ponad 2 lta i ogólnie jestem z niego zadowolona. Ma aparat 1.3 więc nie robi szału ze zdjęciami ale jak do kobiety to ma chyba wszystko co potrzebne. Dobrze się pisze sms-y. Ma aplikacje: Życie kobiet i jest tam wszystko np.lista zakupów. Jest to fajny telefon i polecam go wszystkim kobietom;)

  • 0

    216. ~magroo  2011-07-08 13:33:12  host: 83.1.81.242

    ja mam ten telefon od 3 lat i nadal dziala mi bez zarzutu! mimo iż samsung, to jak dla mnie idealny. mp3 i zestaw sluchawkowy - genialnie glosny. ma kilka wad, np: denerwujacy powtarzajacy sie dzwiek/wibracja przy rozladowanej baterii, ale da sie przezyc:), nie da sie przewijac piosenek i nie mozna wgrywac gier java.nie da sie tesz jednoczenie sluchac piosenek i rocic czegos innego na tel. Poza tym cudo:) Co do mp3 to nie jest tak, ze nie odtwarza jakichs plikow. odtwarza WSZYSTKIE! tylko nazwe pliku przed wrzuceniem na tel. trzeba skrocic do max. 30 znakow a co do budzika, to mozna zmienic jego dzwiek - nawet na walsna dowolna piosenke mp3:) wystarczy wejsc w ustawienia. Polecam goraco. Od 3ech lat dziala mi bez zarzutu, nigdy nie oddawalam do serwisu/naprawy, sieci nigdy nie gubi ani sie nie zawieszal.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet