Samsung SGH-E530 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E530 Opinie o Samsung SGH-E530

Samsung SGH-E530

w sumie: 194
  • 0

    1. ~mici®™  2005-03-23 19:58:00  host: aiw3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka wszystkim według mnie jest to bardzo kobiecy fonik ja nie jestem kobietą ale tez mi sie podoba jest poprostu superaśny i bogato wyposarzony!!!

  • 0

    2. ~Dawid  2005-04-22 17:12:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Moze dlatego sie wydaje kobiecy bo ma taką obudowę pomarańczową. Sadz, ze jest to chyba najładniejszy samsung, a samsungi sa najladniejszymi telefonami.

  • 0

    3. ~Dawid  2005-06-05 18:28:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Dla zainteresowanych: ten telefon jest już w Polsce w sprzedarzy.

  • 0

    4. ~norr  2005-06-20 02:25:00  host: nat-tor.aster.pl

    A zobaczcie tę wersję: http://www.nomatica.pl/index.asp?chargement=/telephone/sghe530rlPL.htm

  • 0

    5. ~basia  2005-07-05 19:58:00  host: proxy.ostrog.net

    mam tenj telefon jest naprawde super zawiera wszystko o czym mozna pomazyc tyle ze kosztuje swoje

  • 0

    6. ~ArkadiuSS  2005-08-16 17:32:37  host: dsb203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie nie 256 tys kolorów tylko 262 144 taka jest dokladna liczba !!!!!!!!!!

  • 0

    7. ~ciacho  2005-08-23 15:40:38  host: s36.Zabrze.Net.pl

    fajny telefon, jak bede miał tylko większy przypływ gotówki to zafunduje go mojej dziewczynie:] pozdrawiam

  • 0

    8. ~dona  2005-08-25 13:41:22  host: obs92-3-82-232-108-218.fbx.proxad.net

    taki... tyle ze rozowy... Moj chlopak juz wie ze ten telefon mi sie podoba...

  • 0

    9. ~eve  2005-08-25 18:03:54  host: ft198.internetdsl.tpnet.pl

    zakochalam sie w tym telefonie od pierwszego wejrzenia:)

  • 0

    10. ~Jarek  2005-09-13 11:51:40  host: cfk159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest rewelacyjny. Kupilem dziewczynie i sie w nim zakochala :) kolor Lavendar Pink

  • 0

    11.  2005-09-28 11:04:32

    fajny szajsung. w ogole szajsungi coraz bardziej mi sie podobaja. szczegolnie elcedeki w nich sa bardzo fajne. chyba kupie malzonce heh:)

  • 0

    12. ~Martuśka  2005-10-02 19:53:40  host: bvr215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty ten telefon bede go miała i to jak najszybciej!!!!!!1

  • 0

    13. ~anet(k)a  2005-10-28 17:21:52  host: edh218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fonik jest bardzo zejefajny spodobał mi się od pierwszego wejżenia kupie go sobie na 1000000000000000000%%%%%% tylko trzeba namówić tate żeby mi dał kase z tym będzie miły problem, ale damy rade telefon jest naprawde bardzo fajny w dodatku różowy mój ulubiony kolor::):)

  • 0

    14. ~yarq  2005-10-29 12:52:56  host: karwiny.multicon.pl

    a kiedy bedzie w ofercie orange???? wie ktoś??

  • 0

    15. ~Słońce  2005-11-08 20:53:11  host: cbv203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no fajnieeee,telefon zajebisy i w ogóle,ale ciekawa jestem czy jest już w ofercie ery, najlepiej oczywicha w promocji...raczej nie i znając życie długo jeszcze nie będzie....a mi na początku grudnia kończy się umowa...buuuu:(

  • 0

    16. ~nika  2005-11-09 17:37:04  host: cmm165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez sie zakochalm w nim jak tylko go zoaczylam, ale cena jak na razie zabujcza !!!!!!!!!Zazdroszcze dziewczyna dla ktorych ich faceci nie szczedza kasy!!!

  • 0

    17. ~wirashka  2005-11-21 18:19:32  host: dna29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kocham moj telefonik :D jest poprostu boski nic dodać nic ująć

  • 0

    18. ~destylator u-4  2005-11-30 20:41:21  host: chello084010176088.chello.pl

    jo kapitalny telemobil dla wszystkich kochajacych inaczej i alfonsow mam nadzieje ze bedzie pasowal do mojego rozowego sedesu z bakelitu, pozdro dla ludzi, ktorych rozowy kolor nie nudzi!!! hhehheheh

  • 0

    19. ~Dominique  2005-11-30 21:42:28  host: gg166.internetdsl.tpnet.pl

    To małe szit - To szitBeznadziejnie sie pisze smsy...

  • 0

    20. ~milutka77  2005-11-30 23:06:14  host: bbs121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchajcie, ja mam ten telefon od pól roku, podoba mi się nadal, ale zdjęcia robi średnie, a powinien rewelacyjne przy takich parametrach!mały minus-----

  • 0

    21. ~Ania  2005-12-03 22:28:09  host: 81.219.117.138

    Ile kosztuje Samsung SGH-E530?

  • 0

    22. ~acc  2005-12-05 17:12:11  host: dqx5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dominique- dlaczego źle pisze się smesy? A może ktoś wie czy można w nim na stałe wyłączyć T9? Podoba mi się i zastanawiam się nad kupnem.

  • 0

    23. ~acc  2005-12-05 21:56:08  host: drc155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    E530 też jest w MM po 999 PLN

  • 0

    24. ~sylwia  2005-12-14 19:33:32  host: chello084010087237.chello.pl

    telefon jest po prostu zajebisty.nie widzialam jeszcze do tej pory lepszego.

  • 0

    25. ~:D  2005-12-19 19:46:02  host: w3c-5.f-net.pl

    możliwość pisania wiadomości poprzez machanie w powietrzu specjalną obudową Fun Shell, o co chodzi z tym machaniem...czy może ktoś mi to wytłumaczyć??:(

  • 0

    26. ~onna  2005-12-21 13:15:16  host: 240.nat7.g2.isko.net.pl

    testowałam ten telefon w jakimś supermarkecie i zachwycił mnie właśnie aparat oraz wideo. uwazam że sa bardzo dobrej jakosci i nie wiem dlaczego milutka 77 napisała że zdjecia wychodzą średnie. nie wiem...

  • 0

    27. ~onna  2005-12-21 13:18:14  host: 240.nat7.g2.isko.net.pl

    i ten pomarańczowy ... poprostu boski!!! mój ulubiony kolor!!!

  • 0

    28. ~zagubiona  2005-12-27 21:17:38  host: 240.nat7.g2.isko.net.pl

    nie wiem który telefon jest lepszy: ten samsung czy nokia 6230i. doradźcie !!! prosze !!!

  • 0

    29. ~Czarna..Sylwunia:D  2005-12-28 21:17:44  host: aaxy211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma Irdy...tragedia!!!!

  • 0

    30. ~  2005-12-29 13:50:06  host: 113-rak.elwico.pl

    kupiłam go dzisiaj i przeszedł moje oczekiwania

  • 0

    31. ~sonia  2006-01-01 21:34:45  host: terminal-1-224.retsat1.com.pl

    ale żeby telefon tej klasy i za taką cene nie miałm podczerwieni?! ja tam wole se k700i

  • 0

    32. ~frotka  2006-01-04 11:14:54  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    ten telefon jest
    głupi ja wole samsung sgh 640

  • 0

    33. ~kermito81  2006-01-08 16:26:14  host: uj138.internetdsl.tpnet.pl

    jak skonfigurować ten telefon pomocy bo idea nie ma automatycznej konfiguracji

  • 0

    34. ~SZCZUREK :)  2006-01-10 13:03:54  host: edr23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LUDZIE!!!!!!! PISZCIE COŚ NA TEMAT TEGO TELEFONU ON JEST ŚWIETNY:):) pozdro dla ludzi z ustronia morskiego......

  • 0

    35. ~:(((  2006-01-10 18:20:29  host: n12.pro-internet.pl

    Czy ktos wie kiedy ten telefonik dostępny będzie w sieci Orange?? bo na razie tylko w Plusie można go dostać... Lipa straszna;(

  • 0

    36. ~ja  2006-01-10 23:17:31  host: bvo108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a w Anglii to wasze cudo jest w ofercie za 100 franków i telefonik macie na własność aha i zdjęcia naprawde robi nie za dobre

  • 0

    37. ~szczurek:)  2006-01-13 15:02:56  host: egh17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LUDZIE!!!!pisze coś ta temat tego telefonu przecież on jest zajefajny...Pozdro dla ludzi z ustronia morskiego

  • 0

    38. ~gnomikowa  2006-01-19 22:40:28  host: abqb183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kosztuje ok 1000zl na allegro w sklepach 1200zl;] ale i tak go kupie!!:)))

  • 0

    39. ~mysza  2006-01-25 17:27:02  host: 195.117.158.58

    no ja telefonik mam i spisuje sie nie najgorzej... polecam wszystkim kobietka zwlaszcze ze ma porzydatne funkce... :) na "zycie kobiet" i takie tam...

  • 0

    40. ~kalla  2006-02-05 13:59:12  host: adb.introlan.pl

    MAM pytanie w jakiej sieci jest dostepny ten telefonik, ile kosztuje on na karte a ile na abonament??????? Prosze odpiszcie szybko, dzięks:))))

  • 0

    41. ~Ewelcia =)  2006-02-15 18:27:51  host: dtl221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super komóreczka =D idealna po prostu.... =) chcę ją sobie kupić! Jej minusy to tylko brak radia i wysoka cena..... =(

  • 0

    42. ~MM  2006-03-06 17:03:07  host: host-81-190-153-225.olsztyn.mm.pl

    zakochałam sie w nim gdy go zabaczyłam w Media Markcie ja Lovam go!!!

  • 0

    43. ~odiszaa  2006-03-06 23:37:19  host: bwj203.internetdsl.tpnet.pl

    Wyjefany telefonik! mam rozowy i jest zarabiasty,nie rozstaje sie bez niego,ma wszystko co mi potrzeba :D:D:D:D sliczny zgrabny i poreczny CUDENKO :D full funkcji zero - same+

  • 0

    44. ~lala  2006-03-23 19:50:11  host: efe109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak widze ten fonik to mi sie mokro robi :D

  • 0

    45. ~Tusia=]  2006-03-26 20:05:46  host: eeo16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemanko czy ktos mi może powiedziec czy na tym telefonie się pisze fajnie sms-y bardzo bym była wdzięczna

  • 0

    46. ~Kita  2006-03-27 16:09:16  host: xdsl-4230.walbrzych.dialog.net.pl

    A ja bym się chciała dowiedzieć, w jakiej ofercie można kupić ten telefon. Chodzi mi czy w oragne czy w erze itp.
    Prosze o odpowiedzie.

  • 0

    47. ~anusia  2006-03-30 22:27:37  host: bkw10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i jest super tylko nie wiem jaki kods wpisac do Bluetooth :(

  • 0

    48. ~Kajusia  2006-04-22 17:33:12  host: host-ip180-184.crowley.pl

    Mam rozowiutkiego i jestem bardzo zadowolona z niego:) a jak kolezanki mi zazdroszcza jego :) hehehe :)

  • 0

    49. ~Em  2006-04-30 10:52:50  host: aape225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje?????????

  • 0

    50. ~margherita  2006-05-11 14:28:54  host: adg95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam go sobie dzisiaj, jest rewelacyjy, mialam se k700i i v3, ale ten poprostu przebija je wszystkie, rewelacja, polecam szczegolnie kazdej dziewczynie :)

  • 0

    51. ~Gwiazdka  2006-05-12 09:11:01  host: 217.97.177.231

    Super telefon , chcę go mieć,ale jest taki drogi .... ;-(

  • 0

    52. ~mendik  2006-05-15 20:47:17  host: ecl205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    włąśnie dzisiaj zakupiłam ten fonik :0 jest świetny nie do porównania z moim poprzednim :) mam równiez rózowego ;d

  • 0

    53. ~aneta  2006-05-16 19:37:21  host: 195.8.175.130

    mam pytanko czy ktos wie jak ustawic zeby tapeta na przednim wyswietlaczu byla dluzej niz kilka sekund bo niemoge dac sobie z tym rady a tak ogulem telefonik jest superowy i jestem strasznie zadowolona z niego

  • 0

    54. ~granica  2006-05-17 07:27:52  host: 195.117.179.2

    ...nienajgorszy, wystarczy mieszkać przy granicy/ założyć firmę i wziąść go na abo za 1€.... ma polski język i nie ma sin locka... pisanie sms wolniejsze niż w tych bez klapki.... ale można się przyzwyczaić. Dobry bo nieduży ;) z pokrowca nie skorzystam... facet i błękit :D

  • 0

    55. ~to nie ja bylam ewą:D:D:DD:  2006-05-19 21:59:51  host: ake101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba nie mozna zrobic tak tapety. ja go mam i uwazam ze jest cudowny, chociaz mistrzem menu jest nokia jednak ten tez jest bardzo funkcjonalny i prosty w obsludze. dla kobiet w sam raz. ja go kupilam za 800zl i uwazam ze to nie jest drogo. a zdjecia robi bardzo dobre. pozdrawiam

  • 0

    56. ~bogus  2006-05-30 22:14:54  host: acpg29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce ten telefonik, teraz

  • 0

    57. ~Paweł  2006-05-31 20:35:23  host: w3cache.g.INTELINK.pl

    Coś jak z300... Z300 dla chłopców, a z520 dla dziewczynek. A mi się ten bardziej podoba, więc może są czarne ? ?

  • 0

    58. ~Gosiaczek1122  2006-06-08 17:29:48  host: aya113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka ~anusia jesli chodzi o bluetooth to kod o ile nie zmienilas fabrycznych ustawien to 9999 :) milego przesylania Ci zycze

  • 0

    59. ~Paulina13  2006-06-09 20:56:13  host: kazia7.zax.pl

    Mam ten telefon i uważam, że jest świetny. Są czarne jednak chyba nie są dostępne w Polsce

  • 0

    60. ~Ady:)  2006-06-10 13:10:39  host: bwv83.internetdsl.tpnet.pl

    A moze moglby mi ktos powiedziec czy jest tam slownik i czy smsy pisze sie jak w nokii??:)

  • 0

    61.  2006-06-12 20:47:38

    kto mi powie czy mp3 mozna ustawic jako dzwonek w tym samsungu!?!?pozdro i czekam na info

  • 0

    62. ~eweee  2006-06-15 12:10:03  host: acsr199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak zrobić tak, żeby za każdym dodaniem kogoś do listy bluetooth nei trzeba było wpisywać tego kodu?
    goooonia można.
    ;D w menadzerze plikow klikasz na nazwę tego pliku i ustaw jako... ;D

    a jak zrobic, zeby przycisk I nie uruchamial przegladrki ?; p

  • 0

    63. ~pati(muahh)  2006-06-15 15:59:51  host: bft23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest super dla mnie,poprostu bomba chciałabym g mieć,ale raczej nie możliwe:(
    pozdro

  • 0

    64. ~Agusia  2006-06-19 14:29:10  host: dzg137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik super!Smsy się pisze fajnie. Mam go od kilku dni i jestem bardzo zadowolona :) Polecam!!!

  • 0

    65. ~marzenka  2006-06-20 11:35:11  host: axo106.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos mi powie jak przejść z T9 na normalne literki..bo ja blondynka i nie umiem sobie z tym poradzic..hehehe

  • 0

    66. ~anita  2006-06-20 21:06:21  host: host-81-190-191-243.kwidzyn.mm.pl

    witajcie mam pytanie czy ten telefon nie ma zadej wady??

  • 0

    67. ~Olcia  2006-06-26 20:11:20  host: abep123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od niedawna mam ten fonik (tatko kupił mi go w anglii) i jestem zachwycona:D:D:D:D poprostu cudo:D

  • 0

    68. ~o!ka  2006-06-27 15:17:54  host: host155-193-27-91.limes.com.pl

    a czy ten fon jest lepszy od samsunga e360?? bo ja sie zastanawiam wlasnie...ten jest chyba w srodku brzydszy,ale ma fajniejsze funkcje i lepsza pamiec...a czy wygodnie sie na nim pisze i w ogole jest wygodny w obsludze? pozdro dla wszystkich,ktorze go maja ;) chyba zazdroszcze :D

  • 0

    69. ~Joe  2006-06-28 17:45:54  host: bpf123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nagrywa filmiki w formacie MP4 a nie 3gp a więc jakość rewelacyjna!

  • 0

    70. ~niecierpliwa  2006-06-29 19:06:24  host: eer70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja ten telefonik bede miala jutro, nie moge sie doczekac!!!

  • 0

    71. ~Kasia***  2006-06-30 21:43:55  host: 81.210.73.23

    Super telefonik!! Elegancki i modny i do ego przydatny kobiecie. Szkoda tylko że jest taka duża cena. :-(

  • 0

    72. ~...23  2006-07-01 09:12:01  host: eme30.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może mi poiedziec jak wlącza się ikonki na małym wyświetlaczu (chodzi o godzinę, stan baterii i Zasięg) Wyłączyłam to i teraz nie wiem jak włączyc.POMÓŻCIE!!!

  • 0

    73. ~mała  2006-07-01 16:55:53  host: bzz186.internetdsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ten telefon?

  • 0

    74. ~miśkaaa  2006-07-06 13:03:11  host: 38.powen.com.pl

    czy ten telefonik można dośtać u nas w jakiejś sieci?? jak z polskim menu czy posiada je w oryginale czy zawsze nalezy je wgrać?

  • 0

    75. ~niunia_aaaa  2006-07-06 13:55:33  host: ciy195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik można dostać w sieci jedynie plusa - 299zł przy abonamencie 100zł na 24 miesiace - dla firmy...Na allegro cena od 500zł - sama na niego poluję :P

  • 0

    76. ~angol  2006-07-09 20:07:42  host: 217-153-241-142.zab.nat.hnet.pl

    czy kabel bluetooth jest do tego telefonu bo chce zdjecia na kompa przerzucic ...

  • 0

    77. ~klient  2006-07-11 18:38:36  host: bmj101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    anita: ten telefon ma wadę i to poważną: słyszalność. Okropnie słychać rozmówcę, a jeszcze nie daj boże,żeby rozmówca jechał wtedy samochodem czy pociągiem - koszmar. Dźiwięk jak w... nawet nie wiem jak to określić. Z wiadra?... Nawiasem mówiąc, każdy nowszy telefon który kupowałem lub testowałem miał coraz gorsze audio. Dziś nie mogąc się dogadać z tego telefonu. włozyłem kartę do starej nokii 6310i - niebo a ziemia. Chciałem zrobić dziewczynie prezent ale nie wiem czy nie dostanę tym fonem jak to go "posłucha".

  • 0

    78. ~  2006-07-11 22:51:02  host: 2.e-nterart.pl

    jedyna wada jest to ze nie ma dobudowanej pamieci, jak bedziesz mial/la dlugo go to zacznie co brakowac tak jak w k700i:(:(:(:

  • 0

    79. ~klient  2006-07-12 16:34:24  host: bkz248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam własnie k700i juz pół roku i pod oświadczeniach z nim i z w/w samsungiem, coraz bardziej przekonuję sie do Nokii... Może jakość zdjęć i wyświetlaczy nie najwyższa, ale przynajmniej dobrze słychać.

  • 0

    80. ~netaa  2006-07-21 21:09:10  host: chello087207139192.chello.pl

    telefon bomba!!!!! strasznie go uwielbiam- polecam!!!:D

  • 0

    81. ~Paulina  2006-07-25 23:44:09  host: kazia7.zax.pl

    Goooniu tak można ustawić mp3 jako dzwonek. Ustawienia > dźwięki > dzwonek > i tam

  • 0

    82. ~mała  2006-07-28 15:12:12  host: akn151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej czy w tym tel jest dołaczony kabel do przesyłania rzeczy z kompa? czy musze dokupic prosze o odp.

  • 0

    83. ~Anonim  2006-07-29 12:13:19  host: 83.16.104.10

    telefon dla kobiet idealny posiadam go juz 2 miesiace i sie sprawuje zajefajnie:) POLECAM

  • 0

    84. ~karolina  2006-07-29 12:58:18  host: c213-89-217-228.cm-upc.chello.se

    mam małe pytanie czy ktos wie jak skonfigurowac funkcje mms i gprs w modelu samsung sgh e 530

  • 0

    85. ~ nata  2006-07-30 11:45:11  host: bcv180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez go mam dostalam;)fajny jest choc wlasnie myslalam ze problemy podczas gadania to wada tuylko mojego a tu normalnie widze ze ogolnie tego modelu...ale nie narzekam sama bym sobie nie kupila ale ze dostalam jest bomba spodobal mi sie raz w sklepie ale cena mnie przerazila...ale warto;)

  • 0

    86. ~TPZ@OP.PL  2006-08-07 10:12:39  host: edc99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety nie ma IrDa a to jest chyba podczerwień, nie :( ale tak to jest superrrr

  • 0

    87. ~MONISIA  2006-08-12 17:06:04  host: 213.199.197.89

    JA MAM TELEFONIK OD KILKU MIESIECY I TEZ JESTEM ZAGHWYCONA CHOC NIE DO KONCA BRAKUJE W NIM PODCZERWIENI I W DALSZYM CIAGU NIE MOGE SKONFIGUROWAC MMSow ALE TAK POZA TYM TO WSZYSTKO JEST WPORZADKU :)))) POLECAM!!!!!

  • 0

    88. ~slodka lwica  2006-08-29 21:59:09  host: actj112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeszcze nie mam tego telefonu ale juz na niego choruje. pozdro dla wszystkich komu sie podoba. jest zajefajny. musze go miec

  • 0

    89. ~Aga  2006-09-13 14:27:47  host: 212.106.18.165

    dzisiaj go moge miec... ale czy chce?
    Czy lepszy SE k750i??//

  • 0

    90. ~magda  2006-09-14 12:01:25  host: pc-253-11.mofnet.gov.pl

    kupiłam ten fonik i kurwa mać na moją sieć go nie ma i nie mogę skonfigurować mms i gprs!!!!!!!! ale się wkurwiłam. ale poza tym jest cudowny.czy ktoś mi powie jak mam to wszystko uaktywnić skoro na orange mi tego nie zrobią???? plizzzzz

  • 0

    91. ~Aga  2006-09-14 21:00:29  host: 212.106.16.40

    Mam ten telefon i dla mnie bomba nie wiem czemu komus sie moze nie podobac... tylko z bluetooth'em mam problem bo nie znam kodu... xD ale to szczegol jakas kolzeanka pisala ze 9999 jutro sprawdze :) i zdjecia robi miodzik i eski tez pisze sie nie nnajgorzej... radze kazdemu samemu go "obmacac" i nie sugerowac sie zbytnio sugestiami innych :D

  • 0

    92. ~olcia  2006-09-16 11:34:39  host: bzy166.internetdsl.tpnet.pl

    Tak samo jak wiekszosc jestem na niego napalona masakrycznie!!! Jest drogi ale mam nadzieje ze jak uzbieram kasy i sprzedam moja Motke to jakos pojdzie. Jest ladny(rozowy) ;) i ma ekstra funkcje:)))

  • 0

    93. ~karolcia  2006-09-17 18:54:41  host: host-217-172-232-40.gdynia.mm.pl

    mam pytanko...czy podczas sluchania mp3 mozna zamknac klapke nie wylaczajac przy tym odtwarzacza??????

  • 0

    94. ~Nika  2006-09-18 14:14:43  host: host-87-74-32-179.bulldogdsl.com

    napalilam sie na niego odkad moja cicia go kupila! ;D za niedlugo sama taki bede miala :]

  • 0

    95. ~:)  2006-09-19 16:10:47  host: host-81-190-58-91.lublin.mm.pl

    kody musicie wpisac takie same ty i osoba której cos przesyłasz

  • 0

    96. ~Joe  2006-09-20 14:15:48  host: bqa68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak, oczywiście można słuchać mp3 przy zamkniętej klapce. Na wyświetlaczu zewnętrznym pokazują się wtedy informacje o utworze, czas, głośność etc.

  • 0

    97. ~kasiek  2006-09-20 16:56:42  host: gbg114.internetdsl.tpnet.pl

    włacz otwarzać mp3 i będą chodzić piosenki przy zamkniętej klapce tylko musisz zrobić wcześniej playliste,miłego słuchania!!!

  • 0

    98. ~monisia  2006-09-20 20:31:36  host: aboq21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TAK MOZNA SLUCHAC MP3 PRZY ZAMKNIETEJ KLAPCE!!!!! TRZEBA WEJSC W APLIKACJE I TAM W ODTWARZACZ MP3 I WTEDY GRA JAK TRZEBA !!!!! pa pozdrowki

  • 0

    99. ~gosi@  2006-09-20 23:10:36  host: acxe176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest jest poprostu cudooo!! swietny malutki i slodziutki. cena?? hmm 500zł napewno nie ja go dostalam w prezencie za duuuuuuzo wiecej hehe fajny prezent nie?? :)

  • 0

    100. ~goga  2006-09-20 23:27:04  host: acxe176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie jak wiecie to powiedzcie co mam zrobic jak podlacze kabel bo chyba cos mi nie dziala?? po zaisntalowaniu CD niewiem co zrobic please odp

  • 0

    101. ~;-) Posiadaczka  2006-09-23 17:05:25  host: eho154.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar go kupic :) Wiecie ile może kosztować w komisie używany w małym miasteczku?

  • 0

    102. ~  2006-09-24 12:56:27  host: abya253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo lubie ten telefonik i jestem z niego zadowolona..tylko nie mam pojecia jak skonfigurowac mms, gprs i nie moge podlaczyc go do kompka..nie wiem czemu..jesli wiecie jak to zrobic, bede wdzieczna za podpowiedz..

  • 0

    103. ~  2006-09-28 07:48:37  host: kazia7.zax.pl

    Teraz rzeczywiście ceny dochodzą już do 700zł. Ale ja go mam juz jakiś czas i kupowałam za prawie 1500zl.

  • 0

    104. ~104 kamcior :P  2006-09-30 12:05:34  host: eho154.internetdsl.tpnet.pl

    nie do wiary ze tak mocno płonę!

  • 0

    105. ~  2006-10-04 22:49:05  host: aif35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile on kosztuje??

  • 0

    106. ~Majka  2006-10-06 09:32:13  host: csg.katowice.pl

    czy można ściągnąć program "różowy kalendarzyk" i skąd. proszę o odpowiedź

  • 0

    107. ~laska :)  2006-10-14 18:39:57  host: cuq45.internetdsl.tpnet.pl

    ile kosztuje?? czy warto?? czy w zestawie ma kabel do BlUETOOTH I CZY MA PODPIęCIE DO SMYCZY pliss o pilną odpowiedź pozdrawiam ...:*

  • 0

    108. ~Agnieszka.  2006-10-19 19:20:37  host: host-81-190-59-171.lublin.mm.pl

    Chce go mieć i mam nadzieje, że dostane. Bluetooth nie ma kabla :] chyba kabel do USB Ci chodzi.

  • 0

    109. ~Izka  2006-10-24 10:42:23  host: abmu74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie się na Niego napaliłam i musz ego szybko kupić. Masz ktoś jakies informacje o wadliwości tego aparatu bo nigdzie nie moge znaleźć???

  • 0

    110. ~Xerus_Ona  2006-11-02 22:39:07  host: kazia7.zax.pl

    aga wpisz sobie kod 000000. To jest uniwersalny kod. U mnie wchodzi ;) Pozdrawiam psoadaczy tego telefonu :)

  • 0

    111. ~mała  2006-11-03 19:29:22  host: 217.153.161.186

    Miałam ten telefon kilka dni, po prostu boski ale komuś innemu musiał się spodobać bo mi go ukradli:(

  • 0

    112. ~mazia  2006-11-07 18:59:03  host: host-ip251-131.crowley.pl

    Wlasnie go kupilam i jestem najszczesliwsza osoba na siwecie! za nowy w komisie dalam 850zł! jest cudowny (i rozowy)czekalam na niego 9 m-cy :)

  • 0

    113. ~Aga  2006-11-10 19:57:08  host: 212.106.18.63

    DZieki za info ~Xerus_Ona jestes boskaa xD

  • 0

    114. ~Kamcia  2006-11-18 16:40:27  host: 171-18-2-83-rawa.marton.net.pl

    czy ten telefon ma slownik np T9

  • 0

    115. ~czarna  2006-11-19 11:15:30  host: aczv3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od pół roku a nie mogę sobie poradzić z wysyłaniem i odbieraniem MMS-ów. Jak uruchomić tę funkcję?

  • 0

    116. ~mila877  2006-11-19 21:27:24  host: abzs230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma podczerwieni ale jest sloooooooodki i sliczniutki:))))))

  • 0

    117. ~agniiieszka  2006-12-04 17:46:12  host: bzn250.internetdsl.tpnet.pl

    kurcze nie umie urochomic funcji mms w orange bo nie ma tam takiego mogelu zeby skonfigurowac:/ czy ktos wie jak zrobic to samemu?;>

  • 0

    118. ~talka  2006-12-05 05:53:28  host: ip-213-17-223-106.netia.com.pl

    aktywowanie mmsow : < Port 8080> < Polaczenie GPRS> zaznaczyc nalezy : reklamy dozwolone, informacja dozwolona, osobiste dozwolone, zezwolenie na raporty. To chyba tyle:)) mam nadzieje ze moglam pomoc!! PS. Ten telefonik jest suuuuuper!! I chyba nie ma zadnych wad!!:)

  • 0

    119. ~jasmine  2006-12-10 16:36:37  host: acrn199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna kupic za 500 zl caly komplet na allegro :) wlasnie czekam na paczke- bedzie fioletowy ;)

  • 0

    120. ~jarecky  2006-12-29 16:43:37  host: bun10.internetdsl.tpnet.pl

    moja dziewczyna ma taki telefon,jest on w sam raz dla kobiety,telefon ogólnie jest bardzo fajny tylko ta bateria.... trzeba ładować ją codziennie!!! porażka

  • 0

    121.  2006-12-29 19:25:10

    moja dziewczyna ma ten telefon, wygląd ok, funkcje też tylko ta bateria...codziennie trzeba ją ładować-porażka

  • 0

    122. ~paula ****  2007-01-05 11:12:31  host: ekj202.internetdsl.tpnet.pl

    swiety kobiecy tel.maly, zgrabny i ma ciekawe opcje a zwlaszcza bluetoot poniewaz moge sciagac pliki z innego tel bez wiedzy wlasciciela ale musi miec wlaczony bluetoot.

  • 0

    123. ~lidka  2007-01-06 16:10:51  host: host-550b79b2.sileman.net.pl

    supr telefon dla kobiet super wygląda

  • 0

    124. ~niunia.pl  2007-01-28 12:29:05  host: abbi82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten model telefonu i jestem bardzo z niego zadowolona. nie zamienilabym go na żaden inny

  • 0

    125. ~Czarnulka_Olcia  2007-02-04 14:38:51  host: aiq7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie niedługo wybieram się do sklepu po mojego wymarzonego samsunga ale załamałam się bo usłyszałam ze nie mozna na dzwonki ustawiać zadnych fajny melodyjek tylko standardowe dzwięki...:( czy to prawda niech ktoś mi szybko odpowie błagam...!!!!Acha i czy ma kabel usb(czyly połączenie z komputerem)błagam odpiszcie!!!

  • 0

    126. ~C  2007-02-04 14:47:25  host: aiq7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcem bardzo kupić soebie ten teefonik...:)i tatus powiedział ze zobaczymy..Więc napewno go dostane..Ale włąśnie usłyszałam ze nie mozna ustawić na dzwonek swoich melodyjek tylko standarty???:/czy to prawda błagam niech mi ktoś odpisze!!!czekam

  • 0

    127. ~Monika  2007-02-05 20:48:59  host: fhd2.internetdsl.tpnet.pl

    hej wszystkim mam problem czy ktoś może mi powiedzieć jak zainstalowac kabelek usb i czy w momencie instalacji trzeba coś zmieniać w telefonie?? dzięki z góry papa:)))

  • 0

    128. ~monika  2007-02-06 22:20:26  host: fhd2.internetdsl.tpnet.pl

    hej pewni ze mozna ustawic na dzwonek swoje melodie i mp3 tez mozna wsztstko powinno grac papa

  • 0

    129. ~Czarnulka Olcia  2007-02-16 13:26:36  host: ahp50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzięki Monika ...:)No ale na smsa cyba nie można ustawiać dzwonka Mp3 tylko standart...:)

  • 0

    130. ~Monika  2007-02-19 18:08:57  host: fhd2.internetdsl.tpnet.pl

    Hej Olcia:) pytalas tylko o melodyjki:) a rzeczywiscie nie da sie ustawic na smsy:( a szkoda pa pozdrawiam

  • 0

    131. ~sylwuś  2007-02-20 15:47:09  host: aale169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki kolor jest najładnieszy? bo chce go sobiw kupić ale nie wiem jaki ładniejszy róż czy pomarańcz doradzcie plose!!!

  • 0

    132. ~Olcia  2007-02-22 14:42:00  host: aiv243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oczywiście że róż..:)Jest śliczny zazdroszcze ci ja miałamse kupić ale nigdzie go nie ma..:( Bo ja jestem z malborka...i nie moge go nigdzie znalezc szkoda ze w sieci plus nie mozna go wziązc na umowe..:)Ale ja sie zastanawiam na E570...jak myslicie jest podobny???

  • 0

    133. ~talka  2007-02-26 05:30:16  host: ip-213-17-223-106.netia.com.pl

    A ja mam problem z wrzuceniem gier na koma! :( Co mam zrobić by działały?

  • 0

    134. ~asica  2007-03-08 20:27:03  host: nat-zak-192-42.globalconnect.pl

    a ja mam problem z wysylaniem emaila jak tam trzeba ustawic???

  • 0

    135. ~galijka  2007-03-12 17:04:03  host: acou106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba tylko ja nie jestm z niego zadowolona ... według mnie: 1) nie można słuchać mp3 podczas wykonywania innych czynności(pisanie sms'a czy cokolwiek) 2) ciężko (ogólnie do samsungów) jest ściągnąć dobre tapety itp 3) może jest bluetooth ale ciężko jest dobrać tapety dopasowane do wyświetlacza (z telefonu na telefon) 4) nie odtwarza kilku formatów dźwiękowych 5) dźwięki pobrane odtwarza cicho 6) nie można ustawić jednicześnie wibracji i dźwięku (chyba, że jest to dźwięk standardowy) Jeżeli są jakieś zastrzeżenia proszę pisać. A jeżeli poprostu nie odkryłam którejś z powyższych funkcji to bardzo proszę o poprawki :)

  • 0

    136. ~Marta  2007-03-17 17:36:48  host: cic242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sprzedam fonik Samsunga e 530 różowy. Nowiutki mam go miesiąc.Ma dwa lata gwarancji.

  • 0

    137. ~sAMARa  2007-04-14 21:09:51  host: e1-199-b87.elartnet.pl

    Hej !!!!Mam ten model ..powiem szczerze nie jest to jakiś cooool wypas ale ten telefonik to mój przyjaciel i nie mam zamiaru go wymieniać (narazie) na żaden inny ...można podłączyć go do kompa przez bluetooth xD i usb jest cool przynajmniej dla mnie pozdro dla wszystkich!!!!

  • 0

    138. ~Nestii  2007-04-16 21:03:05  host: aarz133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dwa bardzo ważne pytania...moge go dostać w erze i za ile??? Mam abonament 80 min

  • 0

    139. ~Wiola  2007-04-18 13:01:08  host: xdsl-11848.lubin.dialog.net.pl

    Galijka, no niektóre Twoje problemy sa bezpodstawne. Ja mam ten telefon juz sporo czasu i jestem z niego baaardzo zadowolona. To że nie mozna słuchać MP3 podczas innych czynności to tak jest. Ale co do tapet czy dźwięków to nie masz racji. Chyba że masz je z kiepskich źródeł. Jak ktoś coś nagrał dyktafonem, to fakt. Wtedy możesz nic nie usłyszeć. Ale normalna polifonia i MP3 super grają!!! I tapety też dobrze pokazuje!!! Dźwięk+wibracja = nie da rady. To mały minus. Cóż. Nic nie jest idealne... Ktoś wyżej napisał, że codziennie trzeba baterię ładować. To chyba masz jakąś starą, bo ja ładuje chyba jakoś co tydzień. Nawet nie wiem, bo jak się rozładuje, to nie pamiętam kiedy wcześniej ładowałam. ;-D

  • 0

    140. ~NIEZADOWOLONA  2007-04-23 20:45:59  host: cjs246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BEZNADZIEJNY FON CHCE SIĘ GO POZBYĆ!!!! MAM GO DWA MIESIĄCE I JUŻ BYŁ TRZECI RAZ W NAPRAWIE A KUPIŁAM NOWY MODEL. BEZNADZIEJA ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    141. ~NIEZADOWOLONA  2007-04-23 20:50:54  host: cjs246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SZCZERZE ODRADZAM. BEZNADZIEJNY FON!!! MAM GO DWA MIESIĄCE A JUŻ BYŁ DWA RAZY W NAPRAWIE JUTRO ODDAJE TRZECI :( KUPIŁAM NOWY MODEL I CIĄGLE SIĘ PSUJE. TRACI ZASIĘG, RESETUJE SIĘ A DO TEGO KOLORY TEŻ TRACI

  • 0

    142. ~Patrysia  2007-05-08 19:51:46  host: www.itron.pl

    teeeeeeeen telefon jest cudny !! .moje dwie najlepsze przyjaciolki maja takie [ roznia sie kolorami ] no i ja tez nie wiem ktory wziasc, rozowy czy pomaranczowy ???? hyy doraaaaaaaaaaadzcie ;*

  • 0

    143. ~Kasiulka  2007-05-13 14:52:21  host: chello084010222197.chello.pl

    Ja bym wzięła pomarańczowy. Ten kolor jest naprawde bardzo rzadko spotykany... A znowu rozowych telefonów jest coraz wiecej. :) Stawiasz na oryginalność wybierz pomarańczowy chcesz miec naprawde typowo "damski" telefonik wez rózowa wersję. :D

  • 0

    144. ~gusia  2007-05-15 09:53:33  host: 212-87-13-66.sds.uw.edu.pl

    czy ktoś może mi powiedzieć czy w tym tel jest słownik T9 ?

  • 0

    145. ~justyna  2007-05-23 13:49:50  host: ehost-52.mtm-info.pl

    witam chciałabym wiedziec czy ten fonik jest naprawde fajny chce go kupic ale niewiem co mam robic?doradzcie! a jesli ktos wie ile kosztuje w plusie napiszcie! dzikuje pozdrawiam! :)

  • 0

    146. ~pati  2007-06-06 18:46:59  host: 212.2.101.25

    czy ktoś mi może powiedziec czy telefon jest w zestawie z kablem usb prosze!

  • 0

    147. ~Dominsia  2007-06-13 16:02:00  host: ip-193-19-212-17.static.metro.comel-it.com

    Czesc mam proble... nie wiem jak ustawic GPRS! sciagnelam soebie dzownek i musze wejs w zakladke ale pisze ze usluga nie ejst dostepna;/ pomozcie blagam z gory dziekuje i pozdrawiam papa:**

  • 0

    148. ~tynciaa:]  2007-06-14 20:43:52  host: 212.87.241.199

    mam pytanko... do czego tak na prawdę słóży słownik T9?? wiem,że t może zbyt banalne pytanie, ale nie jestem w tej sprawie uświadomiona.proszę o odpowiedź.

  • 0

    149. ~MILA  2007-06-15 13:48:47  host: 80.51.196.2

    jak dlugo trzma bateria??? jak 1 dzien to do niczego

  • 0

    150. ~karola  2007-06-17 15:01:08  host: iw4.internetdsl.tpnet.pl

    HEJKA MAM PYTANIE mam własnie nowego samsunga E 530 i nie mogę odbierać mmmsów sms-y konfiguracyjne mi nie dochodzą co robić??? pliska odpiszcie

  • 0

    151. ~karola  2007-06-17 15:02:45  host: iw4.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie sms konfiguracyjne mi nie dochodzą i nie mogę odbierać mms0ów nikt nie wie jak to zrobić może ktoś z was?????pomóżcie

  • 0

    152. ~loluś  2007-07-11 18:03:17  host: apd146.internetdsl.tpnet.pl

    chce kupić tego fona ale nie jestem powna co do niego czy napewno można mu zauf9ać???(co do wyposażenia może być kolory też zajebiste)odpiszcie szybko błagam i z gury dzięki

  • 0

    153. ~anna maria  2007-07-20 12:56:13  host: rtr-8.core.lanet.net.pl

    wszyscy tu mówicie ze podoba sie wam kolor rózowy, ale to przecież nie jest kolor różowy tylko taki ciemna wiśnia, jaki to rózowy jest same daltonistki tutaj

  • 0

    154. ~jula :)  2007-07-24 13:54:52  host: abou251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie który telfon jest lepszy ten czy samsung e570? Prosze o szybką odpowiedź.

  • 0

    155. ~Kasiek :)  2007-08-13 20:50:49  host: area61.static.kutno68.tnp.pl

    Mam pytanie czy ja dostane ten telefon w salonie orange i ile on kosztuje ?????

  • 0

    156. ~jagoda  2007-08-15 22:23:42  host: strowgernet.pl

    mam taki sam problem jak Kasiek:) chciałabym ten telefon dostać w orange, a niestety są oferty tylko w plusie:(

  • 0

    157. ~Pinky  2007-08-28 16:06:22  host: emm89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wzielam sobie oferty na mix z plusa i orange ale niestety tego teleofnu nie maja :( a bardzo chcialabym go miec... :P co do koloru to jest budrowy roz zadna ciemna wisnia :) kolor jets cudny ;D ;D ;D wie ktos ile ten telefon kosztuja na karte? albo czy jest on w sprzedarzy w jakiejs sieci na mix albo w abonamencie z ery??

  • 0

    158. ~paula  2007-08-29 13:22:23  host: adab5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest rozowy i wlasnie ciemna wisnia! Ten telefon jest w dwoch odcieniach rozu! Moja kolezanaka ma wlsnie ta wisnie a ja roz. Pozdr i polecam telefonik.

  • 0

    159. ~paula  2007-08-29 13:24:55  host: adab5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gusia jest w tym telefonie slownik T9.A sluzy on do pisania slow po nacisnieciu tylko 1 przycisku na klawiaturze. Ale ja i tak wole pisac po swojemu bo slownik czsami nie wie o jaki wyraz mi chodzi. :P

  • 0

    160. ~jasminda  2007-08-30 12:32:10  host: 87-239-244-3.telprojekt.pl

    nigdzie go nie dostaniecie, w plusie tez nie. On jest na rynku od 1,5 roku co najmniej. Zostaje kupic sam aparat. A telefon jest REWELACYJNY! polecam z calego serca:)

  • 0

    161. ~georgette  2007-09-02 17:38:19  host: 87-239-244-3.telprojekt.pl

    Nie dostaniecie go już w zadnej sieci, bo jest na rynku ok. 1,5 roku. Polecam kupno samego aparatu. Jest naprawde rewelacyjny. W plusie wszystko da sie ustawic (ja mam telefon z UK z polskim softem - menu). Jest sliczny (mam rozowy), funkcyjny i ma duzo pojemnosci.

  • 0

    162. ~julka  2007-09-07 22:09:41  host: ege181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam sobie kupic ten telefon, ale chcialabym wiedziec czy ma on karte pamieci i ile miesci sie na nim piosenek mp3 jesli nie ma karty pamieci. Prosze Was bardzo, odpowiedzcie.

  • 0

    163. ~  2007-09-10 20:56:31  host: 87-239-244-3.telprojekt.pl

    to zależy od pojemności piosenki, jedna ma 3MB inna 8 MB. Telefon ma 92 MB pojemności, w tym 82 na same pliki, 4 na Jave itd. Nie ma możliwości podłączenia karty.

  • 0

    164. ~kika  2007-09-12 22:23:10  host: 87-239-244-3.telprojekt.pl

    82 mb na pliki, nie ma karty

  • 0

    165. ~kasia  2007-09-15 19:04:48  host: chello087207220226.chello.pl

    Niestety nie ma karty pamięci,a pamieci wewnetrznej jest 82 mb.W zaleznosci jakiej wielkosci masz mp3 możesz pomiescic ok 15-20 piosenek.

  • 0

    166. ~miśka  2007-09-16 19:25:18  host: aaro234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gusia w telefonie słownik T9 pisze całe wyrazy a nie tak jak standardowo po jednnej literze. Ja osobiście wole standard niż T9.

  • 0

    167. ~coty  2007-09-25 02:07:50  host: chello087206055210.chello.pl

    Zastanawiałam nad tym modelem i e570, opinie są różne, ja wybrałam ten e530 i jestem zadowolona :) chociaż nie ma karty pamięci (i tu jedyny minus) to jest naprawdę rewelacyjny, bo tak naprawdę to po co nam ten slot kart? Ja używam bluetootha i wymieniam mp3 jak mi sie znudzą :) mniej więcej mieści sie 16 zwykłych utworów, a dźwięki- świetne!

  • 0

    168. ~madziulek  2007-09-29 22:05:27  host: host-89-230-54-107.konin.mm.pl

    a ja mam ten telefonik i jestem zadowolona :)

  • 0

    169. ~madziorka  2007-10-02 20:28:19  host: gef66.internetdsl.tpnet.pl

    kupilam nie dawno ten telefon i cos mi sie dzieje z zasiegiem, caly czas mi szuka sieci a jak rozmawiam to strasznie znieksztalca i przerywa... w instrukcji pisze ze jak sa problemy z w trakcie rozmowy to trzeba sie zbizyc do okna;/;/ - to jest dla mnie smieszne bo tel powinien dzialac nie tylko pod oknem... i to czasem tez pod oknem sie zdarza ze sa jakies zaklucenia... zastanawiam sie nad sprzedaniem tego telefonu... tak po za tym jest fajny:)

  • 0

    170. ~marta  2007-10-23 15:44:47  host: gkr74.internetdsl.tpnet.pl

    ile miećści sie zdjęć?? bo czy oplaca sie kupowac tego tel????????? uwielbaim sluchać muzyki i robic zdjecia wiec potzrbuje troche pamieci........... prosze odpisczie bi jetsem zainteresowana kupnem...

  • 0

    171. ~KrZyWa  2007-11-03 21:51:31  host: chello089078173176.chello.pl

    HeloU !! Ja miaŁam tego fonik i jestem bardzooo zadowolona. Zmieniłam go tylko dlatego ze mialam go dosyć dlugo i potrzebowalam zmiany ;p Fonik bardzooo fajny, pelno funkcji i najbardziej nadaje cie dla dziewczyny. Jesli chodzi o mms-y to ustawia sie je w zaleznosci w jakiej sie ejst sieci, Ja w Plusie ustawilam i bylo ok, polecam ;*

  • 0

    172. ~agnezz  2007-11-17 00:25:31  host: abvx74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    krótkie pytanie mozan ustawic na smsa dzwiek mp3???bo jest mi to potrzebne??prosze o odpowiedz

  • 0

    173. ~Wiola  2007-11-27 13:14:02  host: gvp226.internetdsl.tpnet.pl

    No ja mam ten telefonik ponad rok i jest SUUUPER!!! Nic mi się z nim nie dzieje. A jesli chodzi o GPRS i MMSy, to własnie trzeba iść do swojej sieci i Ci ustawią. Bo samemu to raczej ciężko. Bateria trzyma jakoś tydzień. W kazdym razie dłuuugo. :-D Robi fajne zdjęcia, nagrywa filmy (kręcę je nawet w klubach, choć musi być choć troszkę jasno), ma flasha :-) P-O-L-E-C-A-M!!!

  • 0

    174. ~LAon  2007-12-05 18:49:53  host: 77-253-141-175.adsl.inetia.pl

    do 125: to wina softu, moja dziewczyna miala na odwrot mogla tylko mp3 na dzwonki ustawiac

  • 0

    175. ~.as.  2007-12-24 19:41:35  host: 87-205-186-72.adsl.inetia.pl

    Mo?na ustawia? swoje dzwonki ale nie na SMS. Niedawno wyszed? model z kart? pami?ci ;] Telefon BOMBa;D:D

  • 0

    176. ~pfff.  2008-01-31 22:29:52  host: adjc189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki i no za duzych zastrzezen nie mam ale problem z wysylaniem e-mail, MMS, i jest gruby i nie mozna wlozyc karty pamieci ... ale ogolem spoko ale i tak wymieniam na nokie e61i.. i stwierdzam ze nokie sa najlepsze juz wiele ich mialam i 1 samsunga i uwazam ze nokie the best ;D

  • 0

    177. ~beata  2008-02-12 22:40:15  host: h-a163-15.resetnet.pl

    mam ten tel 1.5 roku ,mozesz ustawiac dzwonki ale jedynie gdy ktos dzwoni dzwienk smsa musi byc standardowy,przy tym gdy jest przepelniona pamiec nie zawsze dzwiek dziala,ale aktualnie przez rok nie mialam zarzutow oprocz niewielkiej pamieci

  • 0

    178. ~Justyna  2008-02-19 00:12:33  host: w3cache7.punkt.pl

    Ja mam ten telefon ponad dwa lata i jakos na niego nienarzekam ;] ani razu mi sie niepopsuł :) i działa bardzo dobrze;] więc nieopowiadajcie bajek mp. że w ciągu dwuch misiecy był trzy razy w naprawie !! no normalnie zal.pl widocznie robiłaś z tym telefonem co chciałaś ! i teraz sie niedziw że sie zjeb** trzy razy ;]

  • 0

    179. ~&&&  2008-02-24 13:41:15  host: abcn176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi jak ustawić tryb milczy!!

  • 0

    180. ~Telefoniara  2008-03-05 21:35:44  host: iap250.internetdsl.tpnet.pl

    Nawet fajny...Ten pomarańczowy kolor jest po prostu super ( różowy wcale nie jest gorszy)!!! Szczeże troszki nie podoba mi sie klawiatura:):) Jest taka dziwna:D:D Ale chyba go sobie kupie bo nie ma innego a ten nawet może być tylko gdyby nie ta klawiatura;p;p

  • 0

    181. ~Gosia5czek  2008-04-03 21:47:36  host: ip-157-25-235-223.multimo.gtsenergis.pl

    Mam różowy od roku i nie zamieniłabym go na inny, jestem zadowolona. Fakt parę poprawek bym mu zarzuciła, ale nie oczekujmy cudów - nic nie jest idealne. Kocham go, jest typowy dla zwariowanych i dojrzałych kobietek.

  • 0

    182. ~Wer.  2008-04-04 20:15:30  host: host47.abaks.pl

    mam własnie ten różowy samsung . jest boski . ;] Po prstu świetny tele . nic mu nie brakuje . kocham goo ;]

  • 0

    183. ~loooookaa  2008-04-12 15:13:26  host: e1-199-b87.elartnet.pl

    Gdy dostałam ten telefon służył mi bardzo dobrze przez cały rok. Naprawde ejst niezawodny, wygodny, mp3 głośno działa mimo tego iż nie działa w tle telefonu. Mimo tego że następcom była nokia zamiast tego s. to i tak nie chciałam go sprzedac :)lezy u mnie w półce.. czasami go ładuje i normalnie mi słuzy w k. sim . To mój że tak powiem przyjaciel. Miałam go rok a jednak nie zacinał mi się chodził jak niebo naprawde dobry fon. I nie przejmujcie się tymi komentarzami, Nie wiem na jakiej podstawie oni to mówią skoro nie mają tego telefonu *niektórzy*. Ma dobry flash który słuzy nawet jako latarka w ciemności xd :) pozdro ;*:* for ihr.!

  • 0

    184. ~Iwooonka  2008-06-25 14:06:29  host: aegk252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mozna mp3 na glos sluchac???

  • 0

    185. ~Domcia  2008-07-02 20:25:21  host: adgl12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcem kupić sobie jakiś telefon i wasnie spodobał mi sie ten foun. Tamta dziewczyna marta mówiła ze ma do sprzedania różowy moze jak bedzie tani bede mogła go kupić.

  • 0

    186. ~małaa  2008-09-15 23:31:37  host: c8-grdsp2-015.tosa.pl

    noo ciesze sie, ze jest tyle pozytywnych opinii na temat tego telefonu, bo wlasnie go kupilam i mam nadzieje, ze bedzie mi sluzyl ;)

  • 0

    187. ~rozczarowana  2008-11-08 10:11:19  host: host42.netia.citysat.com.pl

    telefon jest bardzo ładny ale czcionka jest bardzo jak dla mnie mała ( można powiększyć przed każdym pisaniem sms ) ale potem ustawienia wracają - jak dla mnie za małe litery i trochę klawiatura niewygodna.Zdjęcia też niezbyt wyraźne - telefon dla baaaardzo młodych ludzi : )

  • 0

    188. ~lilka  2008-11-19 18:28:20  host: host42.netia.citysat.com.pl

    a mnie sie podoaba : ) taaaki babski

  • 0

    189. ~pati:)  2009-01-03 16:57:55  host: bnt126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh doradzam różowego bo też mam:) strasznie sie przywiązałam do tego koma ale denerwuje mnie że nie moge odbierać długich esków bo na ekranie wyskakuje mi "błąd" moze ktoś może pomóc???

  • 0

    190. ~gość ^^  2009-02-08 23:48:35  host: host-195-26-75-33.users.attu.pl

    a jak aparat?

  • 0

    191. ~karol  2009-03-23 19:58:03  host: pc-85-202-109-112.siedlce.domtel.com.pl

    aparat 1,3 mpix trohe kiha bo ja mam w swoim 2,0 mpix i 16mln kolorow

  • 0

    192. ~martyna  2009-05-10 12:09:06  host: chello087206059157.chello.pl

    A czy ten telefonik ma głośnomówiący?

  • 0

    193. ~klaudia  2009-09-05 13:48:08  host: a117.net155.okay.pl

    Takten telefoni jest cool i go mam i jestem naprawde z niego zadowolona ma wszystko co mi trzeba . I tak ten telewon ma T9 :)

  • 0

    194. ~e530  2009-09-10 19:14:55  host: ayo19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 lat i powoli zaczyna mi się nudzić, ale jest jednym z najładniejszych telefonów dla kobiet :) Plusem oprócz wyglądu jest duża pamięć wbudowana. Do minusów natomiast należy brak polskich liter w słowniku, niemożność ustawienia swojego dźwięku wiadomości sms, strasznie nieodporna na zarysowania obudowa, brak głośnomówiącego oraz brak możliwości ustawienia tapety na stałe na małym wyświetlaczu. Poza tym telefonik ok

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet