Samsung SGH-E500 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E500 Opinie o Samsung SGH-E500

Samsung SGH-E500

w sumie: 22
  • 0

    1.  2006-08-06 18:38:55

    super komura dla mnie super komurka

  • 0

    2. ~sal  2006-08-11 20:17:05  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    komóra,komórka itp. pisze się przez "ó" zamknięte

  • 0

    3.  2006-08-23 15:49:39

    brylanciki wokół aparatu szkoda ze plastkowe

  • 0

    4. ~andzia261  2006-08-27 21:15:13  host: 195.117.179.2

    no właśnie ADAMPL1994!

  • 0

    5. ~komoorczak  2006-12-21 17:00:10  host: bwy229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a za ile kupiliscie?

  • 0

    6. ~janek  2006-12-27 17:34:29  host: eda136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta kmórka ma kolorowy wyświetlacz

  • 0

    7. ~Olivia_89  2007-01-21 01:08:08  host: brutus.akacjowa.pl

    nie wazne ze plastikowe ,przy najmniej oryginalne :)

  • 0

    8. ~mac  2007-01-26 19:38:07  host: nat-54.ghnet.pl

    to nie plastik tylko cyrkonie, ale nie polecam telefonu gdyz ma strasznie słaby zasięg

  • 0

    9. ~sa  2007-03-11 14:01:35  host: lis3.aster.pl

    Zasięg chyba nie zależy od telefonu. Ale coż... Żyj w swoim świecie.

  • 0

    10. ~N  2007-04-21 11:58:40  host: 87-205-40-66.adsl.inetia.pl

    siemka moze ktos cos wiecej napisac, o tym fonie?? po ile, czy ma kol.wys.?

  • 0

    11. ~lisi  2007-04-27 17:59:54  host: abpf15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma kol wywietlacz i nowy za 860 można kupić:)poczekaj 2 miechy bedzie za 300

  • 0

    12. ~Pączek  2007-05-04 16:52:09  host: xdsl-12417.lubin.dialog.net.pl

    Mam dużo propozycji ale zauważyłam właśnie ten telefon i mam jeszcze większy kłopot. Doradżcie!!!

  • 0

    13. ~mac  2007-05-08 21:54:01  host: nat-54.ghnet.pl

    sa- miałem na myśli to ze telefon gubi zasieg, praktycznie uniemozliwia to normalne kozystanie z niego, nawet jak są cztery kreski zasiegu to ciągle przerywa głos na kilka sekund i cięzko wogóle sie dogadać. Poza tym telefon spoko (dla kobiety). Ale po co komu spoko telefon skoro nie mozna z niego normalnie telefonowac.

  • 0

    14. ~stokroc  2007-08-12 19:49:11  host: 88.220.46.148

    a w jakiej masz sieci??? bo zasieg od tego glownie zalezy..

  • 0

    15. ~Czarna  2007-08-28 16:55:48  host: 212.160.172.70

    Coś pięknego :). Gdzie i za ile można go kupić? :)

  • 0

    16. ~Bart  2007-09-07 15:46:53  host: ddn128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma super wygląd, ale poza tym nic rewelacyjnego, a jest drogi. Aparat 1.3 mpix to dzisiaj standard, 80 mb pamięci fajne tylko, że za te pieniądze lepsze by było wejście na kartę pamięci. Tylko dla osób, głównie kobiet które mają pieniądze, a wygląd telefonu stawiają ponad wszystko :-)

  • 0

    17. ~Bart  2007-09-07 15:58:03  host: ddn128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma super wygląd, ale poza tym nic rewelacyjnego, a jest drogi. Aparat 1.3 mpix to dzisiaj standard, 80 mb pamięci fajne tylko, że za te pieniądze lepsze by było wejście na kartę pamięci. Tylko dla osób, głównie kobiet które mają pieniądze, a wygląd telefonu stawiają ponad wszystko :-)

  • 0

    18. ~Asiula  2007-10-15 17:38:07  host: airspan-211-194-static.31.radom.pilicka.pl

    Hej możecie mi powiedzieć czy ten fonik ma wbudowaną lampe błyskową? i gdzie znajduje sie IRDA? z góry dzięx:)

  • 0

    19. ~p  2008-03-13 15:45:37  host: aaoj117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    boze keidy on bedzie w koncu w jakiejs sieci???;/

  • 0

    20. ~  2008-05-05 14:10:55  host: dynamic-87-105-21-160.ssp.dialog.net.pl

    Ten telefonik nie ma irdy i nie ma lampy blyskowej :-)

  • 0

    21. ~Mońka  2009-06-27 13:29:59  host: 193-34-1-1.chelmnet.pl

    Mam ten telefon od ponad roku , polecam drogi prawda ale przez to mniej osób będzie go miało :) i fakt jest dla kobiet w końcu w aplikacji ma studio urody , życie kobiet itp.nie wiem czy jakiegoś faceta to interesuje o poza tym sama jego obudowa powinna dać ci do myślenia:))) a jeśli chodzi o zasięg to masz problem przez operatora bądź jako jedyny trafiłeś a sztukę która ma jakąś wadę ale wątpię w to bardzo

  • 0

    22. ~crush  2009-11-04 13:00:34  host: group-1-226.static.maxnet.net.pl

    ja swojego kupiłam za niecałe 100zł i w naprawdę dobrym stanie :) najbardziej mi żal braku karty pamięci,ale to nie jest aż tak ważne. ok 15 najfajniejszych piosenek się zmiesci. Mały,zgrabny i kobiecy. Każdy kto zobaczy go u mnie po raz pierwszy chce dotknąć tej skóry,którą jest pokryty xD

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet