Samsung SGH-E380 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E380 Opinie o Samsung SGH-E380

Samsung SGH-E380

w sumie: 173
  • 0

    1.  2006-08-31 19:56:40

    Bardzo fajny telefonik moim zdaniem. Taki na przecietne mozliwosci kazdego polaka no i bardzo podoba mi sie dizajn tego telka:]

  • 0

    2.  2006-08-31 21:58:23

    mogł miec 262 tys kolorów i 2mpx ale......

  • 0

    3. ~~~  2006-09-02 11:26:02  host: tor.waerter.net

    Czy on ma strumień?

  • 0

    4. ~D.K.system  2006-09-02 14:39:15  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    No... niezły, fajna propozycji od samsunga

  • 0

    5. ~Piter  2006-09-03 16:01:45  host: aiu176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo ladny telefonik szkoda tylko ze go zmarnowali nie wsadzajac w niego symbiana :/ ale widocznie samsung jeszcze nie dorusl do tej platformy, a szkoda bo nowe samsungi sa bardzo ladne :P

  • 0

    6. ~Kasiunia 124  2006-09-07 17:01:29  host: c82-26.icpnet.pl

    Nie ma wideo,a to nei dobrze :/ No i radio, choć już mniej konieczne, by sie przydało. Wówczas bym się zdecydowała na właśnie ten fonik :) Cóz mam dylemat :/ z wyborem telefonu oczywiscie :P

  • 0

    7. ~Kobietka:)  2006-09-11 15:37:58  host: bwp130.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma wyswietlacz np tapete a caly ekran czy u gory i na dole jest pasek? czy mozna mp3 ustawic jako dzwonek? Kabelek do kompika ma?? naprawde nie ma video?? tzn ze filmow nie mozna nagrywac ... wrrr... proszem bardzom o odpowiedz bede wdzieczna... bo chce wziac w tym tyodniu ten telefon i chcialabym odpowiedzi na te pytania... dziekuje. pa

  • 0

    8. ~Kobietka:)  2006-09-11 15:59:25  host: bwp130.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma wyswietlacz np tapete a caly ekran czy u gory i na dole jest pasek? czy mozna mp3 ustawic jako dzwonek? Kabelek do kompika ma?? naprawde nie ma video?? tzn ze filmow nie mozna nagrywac ... wrrr... proszem bardzom o odpowiedz bede wdzieczna... bo chce wziac w tym tyodniu ten telefon i chcialabym odpowiedzi na te pytania... dziekuje. pa

  • 0

    9. ~ktośka  2006-09-15 21:40:41  host: 83.16.105.86

    mam ulotkę z samsunga i tu pisze że ma i opcję nagrywania wideo i e-mail, a to jest bardzo ważne (przynajmniej dla mnie) kryterium wyboru fonika,. też przymierzam siędo jego kupna, ale za mało jeszcze o nim info. więc jeśli ktoś miał go w swoich łapkach, proszę piszcie swoje opinie. dzięki

  • 0

    10. ~bla  2006-09-20 20:15:54  host: fcd154.internetdsl.tpnet.pl

    czy sa moze jakies inne kolory tego telefonu czy tylko taki?

  • 0

    11. ~winiar  2006-09-22 13:59:53  host: static-87-239-244-6.devs.futuro.pl

    Mam ten telefonik i mozna nagrywac nim video i ma 42 mb pamieci. I sa inne kolory.

  • 0

    12. ~Ewka  2006-09-22 15:20:44  host: dgg51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie...zal mi Was !!! tego telefonu nie ma jeszcze w sprzeedazy,jedynie w necie pojawily sie info,a Wy tak wydziwiacie?! jezu co sie dzieje z tym spoleczenstwem ? [I don't know ... ] kupcie sobie osobno radio,cyfrowke,mp3 i jakis najzwyklejszy tekleeofn,bo jezelio w tym Wam cos nie pasuje to idzcie sie leczyc !!!!!!

  • 0

    13. ~maja22  2006-09-24 14:01:46  host: egg164.internetdsl.tpnet.pl

    hej poradzcie mi bo musze telefon kupić i czy naprawdę ten samsung e380 jest dobry
    czy sie nie nadzieję

  • 0

    14. ~doota  2006-09-28 12:04:27  host: efg222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jetem posiadaczką tego telefoniku - czy szczęśliwą się okaże;] jak narazie nie mam na co nażekać... all mi się w nim podoba... a najbardziej bluetooth;p

  • 0

    15. ~Aston  2006-09-28 19:00:20  host: pp89.lubartow.sdi.tpnet.pl

    ~Ewka bardzo sie mylisz, tel jest w ofercie Plusa.

  • 0

    16. ~df  2006-10-03 15:51:27  host: host-81-190-120-85.gdynia.mm.pl

    w ofercie ery też a poza tym taki model bedzie też w limitowanej wersji tedefon (zainteresowani wiedzą o co chodzi ;) )

  • 0

    17. ~karola  2006-10-07 15:30:51  host: xdsl-1135.zgora.dialog.net.pl

    czy dodatkowy wyswietlacz jest kolorowy???

  • 0

    18. ~:)  2006-10-11 21:54:29  host: xdsl-2371.lubin.dialog.net.pl

    mam ten phonik od kilku godzin i jestem z niego strrrasznie zadowolona :):) tak, zewnetrzny wyswietlacz rowniez jest kolorowy :)

  • 0

    19. ~asiula  2006-10-11 23:12:16  host: pc112.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem zawiedzina zewnetrzny wyswietlacz nie jest podświetlany i za każdym razem trzeba otwierac klapke aby cos sie dowiedziec czy ktos np do ciebie dzwonił

  • 0

    20. ~paulina  2006-10-14 19:53:14  host: c529cb04c.cable.wanadoo.nl

    super telefon kupiłam go w holandi i jestem na maksa zadowolona!!!!!!

  • 0

    21. ~malutka08  2006-10-15 10:10:20  host: net1-1-1.bdi.net.pl

    mam ten telefonik od przeszlo miesiaca i jest bardzo z niego zadowolona. cieniutki chudziutki i wogole rewela serdecznie polacam go wszytskim tym ktorzy chca od telefonu czegos wiecej niz tylko dzwonic i wysylac sms polecam

  • 0

    22. ~KaRo=D  2006-10-19 21:54:02  host: subnet30-4.mikemi.net

    ściema .. mam ten telefon i jest zajebisty, można nagrywać i odtwarzać video :):):) pozdrawiam i zachecam do kupna :D

  • 0

    23. ~sylwia  2006-10-24 19:18:42  host: bcd45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jakie sa dostepne kolory??wiem ze srebrno-czarny i zloty ale sa jeszcze jakies dwa...kto wie niech pisze:] z gory thx.pa

  • 0

    24. ~laska :)  2006-10-30 18:41:39  host: cuq45.internetdsl.tpnet.pl

    czy się opłaca.. ile kosztuje czy ma podpięcie do smyczy pozdro

  • 0

    25. ~muniek  2006-11-08 14:16:25  host: 194.83.172.50

    zakupilem telefon w szkocji. Ma wszystko poza dodatkowa karta pamieci. Ma video, mp3, blutka, mozna uzywac mp3 jako dzwonka, ma uchwyt na smycz, ma wszystko poza radiem! Pozdrawiam

  • 0

    26. ~zajcu  2006-11-13 21:32:05  host: ela10.internetdsl.tpnet.pl

    Jak juz ktos mówi ze tego telefonu nie ma w sprzedarzy to niech sie zastanowi nad sobą!! W ofercie Media Markt pojawił sie juz !! za 549zł!! wiec radze poczytac. Ale nie polecałbym tego telefonu!! JAk dla mnie to mało pamięci, słabe kolory. Ja mam Samsunga SGH E 760 i jestem zachwycony! 256tys. kolrów 88 mb pamięci.

  • 0

    27. ~mach  2006-11-24 13:11:13  host: ama246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam zastanawiam się nad kupnem tego telefonu i mam do Was kilka pytan: 1.po sformatowaniu ile trzyma bateria? 2.jak jest z jakością MP3? 3.czy każde MP3 można ustawić jako dzwonek? 4.Czy dzwiek SMS mogę ustawić dowolny, czy tylko z tych co są wgrane (niektore samsungi tak mają) 5.Czy wibre moge ustawić do kazdego dzwonka, czy tylko do wybranych? 6.Czy w ksiąze telefonicznej jest usatwienie daty urodzin do kadzdej z osob? 7.Czy ktoś ma ten telefon w Orange - jesli tak, to jak jest z mms, gprs, wapem? Pozdrawiam

  • 0

    28. ~zadowolony tomek  2006-11-27 14:51:21  host: dve233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. Jestem szczesliwym nabywca tego telefonu. Nie zaluje i polecam.Jest piekny i funkcjonalny.

  • 0

    29. ~zadowolony tomek  2006-11-27 14:53:54  host: dve233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~asiula: Pani szanowna sie myli,nalezy dobrze poznac swoj telefonik a w tedy sie bedzie wiedzialo,ze nie trzeba otwierac klapki by zobaczyc ktora jest godzina i czy ktos dzwonil badz napisal. (boczny lewy guzik przytrzymac 2 sek.)

  • 0

    30. ~Rafal-net  2006-12-03 19:16:25  host: xdsl-7191.lodz.dialog.net.pl

    witam, mam ten telefon , ale przy robieniu zdjęć jest obraz lustrzany i nie wiem czy mozna to zmienić, jak ktoś wie to będę wdzięczny : czyli np. robisz zdjęcie dziewczynie, która ma pieprzyk na prawym policzku a przy robieniu zdjęcia widzisz odwrotnie- na lewym

  • 0

    31. ~kamil  2006-12-04 14:12:50  host: chello062179036098.chello.pl

    wlasnie kupilem ten telefon i jest zajefajny. ma praktycznie wszystko :) bardzo mi sie podoba. polecam go wszystkim!!

  • 0

    32. ~yoyo  2006-12-05 14:53:55  host: reserved13.232.daminet.pl

    hej mam zamiar kupic ten telefonik ale mam takie pytanie czy obudowa tego telefonu bardzo sie rysuje? bo mam E530 i widac normalnie kazda kreseczke..

  • 0

    33. ~el_comendante  2006-12-06 19:51:30  host: aov130.internetdsl.tpnet.pl

    Do ~Rafal-net klawiszem głośności z boku telefonu na dół- zmieniasz lustrzane odbicie, w górę - obraz w pionie wszystko jest w instrukcji:P A tak pozatym to mega zajebi... telefon! Pozdrawiam!

  • 0

    34. ~  2006-12-08 19:33:29  host: aayo218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema !! Chciał bym kupić ten telefon tylko nie mam zielonego pojęcia gdzie go można nabyć. Ja mieszkam w Warszawie. Orientuje się ktoś ?

  • 0

    35. ~paulanc  2006-12-09 14:02:13  host: abrk181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wie ktoś ile kosztuje mniej wiecej taki telefon ?? Chciała bym go kupić ale najpierw muszę wiedzieć jaka cena ... ;))

  • 0

    36. ~martyna  2006-12-11 15:13:38  host: xdsl-19467.wroclaw.dialog.net.pl

    własnie kupiłam ten zajebisty telefon ma on praktycznie wszystko polecam:)>

  • 0

    37. ~kaczuszka512  2006-12-14 09:12:21  host: host-86-63-132-149.pronet.lublin.pl

    na jaki kolor swieca mu przyciski?

  • 0

    38. ~paweł  2006-12-15 15:45:21  host: acmb212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pyt ile yrzyma bateria?dzieki

  • 0

    39. ~feret  2006-12-16 15:55:31  host: 80.54.5.196

    Czy to prawda ze na wyswietlaczu zewnetrznym nie mozna zobaczyc czy sa jakies pol nieodebrane, badz wiadomosci nie przyciskajac przez 2s tego smiesznego przycisku??? jak tak to nawet nie zobaczymy ktora jest godzina :/ lypa

  • 0

    40. ~bursik03  2006-12-20 18:52:32  host: 80.54.236.10

    heh dekle jesteście jak mówicie o tym telefonie żle.ja go kupiłem 2 dni temu i jest super!!!naprawde warto go kupić w erze na abonament kosztuje 200 coś zł 40zł abon.i 80 min gratis

  • 0

    41. ~hmm  2006-12-21 18:47:04  host: c88-3.icpnet.pl

    Jak można ustawić, aby mieć dostęp do wiadomości SMS po wpisaniu hasła? Proszę o pomoc ;)))

  • 0

    42. ~lakiluki  2006-12-24 08:40:59  host: ip-195-140-236-184.unreg.tvk.wroc.pl

    Używam tego telefonu od miesiąca i muszę powiedzieć, że jest to naprawdę świetny produkt. Jedyne drobne mankamenty to bateria, ktora trzyma do 4 dni (formatowana), ale taka jest cena za plaski telefon i zarazem naszpikowany multimediami - cos za cos. Drugi minue to to, ze jak wylaczysz telefon, nie licz na to, ze budzik zadzwoni. W innych telefonach, jakich uzywalem, nie bylo tego problemu. Mimo to, gdybym mial jeszcze raz wybierac telefon, tez wybralbym Samsunga E380 - to chyba najlepsza rekomendacja. Kiedys uzywalem Nokii. W samsungu wiele rozwiazan jest bardziej przyjaznych uzytkownikom, np. organizer, kalkulator z wieksza iloscia funkcji. No i zdjecia sa naprawde dobrej jakosci. Pozdrawiam.

  • 0

    43. ~kamis  2006-12-26 17:18:41  host: 76-37.idc.net.pl

    przeslalam filmy ktore nagralalam telefonem do komputera niestety nie moge ich otworzyc zadnym programem czy ktos wie moze jaki program jest potrzebny do odtwarzania tych filmow na komputerze prosze o odpowiedz i z gory dziekuje

  • 0

    44. ~Gos  2006-12-29 17:43:39  host: sunwalker.hapay.pl

    Hej. mam zamiar kupić ten telefon, ale się zastanawiam i mam parę pytań. 1) Czy słuchawki które są w zestawie spełniają też funkcję zestawu słuchawkowego??? 2) jeśli nie to gdzie takowy można kupic bo na allegro nie znalazłam 3) ile trzyma bateria przy intensywnym, normalnym i sporadycznym korzystaniu 4) czy klapka szybko się rozluzowuje? 5) czy można dokupić gdzieś baterię o lepszej pojemności? i gdzie? (bo na allegro też nie znalazłam) Z góry WIELKIE dzięki za odpowiedzi. czekam na nie z niecierpliwością. pozdrawiam G.

  • 0

    45. ~magda  2006-12-29 18:56:14  host: sunwalker.hapay.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego telefonu powiedzcie prosze ile trzyma bateria jak się używa telefonu bardzo często, często i sporadycznie? no i czy słuchawki do mp3 mogą służyć jako zestaw słuchawkowy. z góry dzięki pozdrawiam M

  • 0

    46. ~ulcia  2006-12-29 21:00:08  host: fbp170.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie co zrobic aby przy ladowniu baterii tel nie swiecił

  • 0

    47. ~Pancho  2006-12-30 12:34:10  host: bartpl.com

    ten telefon to żadna rewelacja, nie wiem czym sie tak podniecacie - nie ma radia, ilość pamięci lekko śmieszna - na ile mp3 wystarczy 38mb? kilka utworów - nie ma opcji karty pamięci, zwykły przecietniak a nie super fonik jak niektórzy piszą, że o słabej baterii nie wspomne!

  • 0

    48. ~GOSIA  2007-01-03 12:30:54  host: tech.ardo.com.pl

    jestem posiadaczką telefonu od pół roku, ma on wiele fumcji, trzeba tylko przeczytać instrukcę, to podstawa. budzik dzwoni gdy telefon jest wyłączony po ustawieniu automatycznego włączenia (przewinąć stronę z alarmami w dół). Słuchawki to zestaw, można też słuchać przez nie MP3. Przez pół roku klapka mojego telefonu się nie poluzowała

  • 0

    49. ~asiula.87  2007-01-03 13:40:44  host: euc90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc mam ten fonik od wczoraj i martwi mnie jedna rzecz mianowicie to ze przy otwartej klapce gasnie zewnetrzny wyswietlacz po prostu robi sie czarny i nic nie wyswietla czy to normalne??

  • 0

    50.  2007-01-03 14:31:56

    czesc. mam ten fonik od wczoraj jest cudowny tylko zastanawia mnie jedna rzecz a mianowicie czy to normalne ze podczas gdy klapka jest otwarta na wyswietlaczu zewnwtrznym nic nie widac poprostu jest czarny? czy to jest normalne??

  • 0

    51. ~Gos  2007-01-05 12:45:35  host: sunwalker.hapay.pl

    Dziękuję Ci, Gosiu za te informacje:) pozdrawiam G.

  • 0

    52. ~iza86  2007-01-08 20:17:40  host: fbp170.internetdsl.tpnet.pl

    Czy przy ładowniu baterii wyłączają się ekrany bo u mnie na zew i wew ekranie cały czas widać "ładująca sie baterie" i ekrany nie wygaszaja sie

  • 0

    53. ~Misie  2007-01-09 17:05:29  host: 213.134.172.48

    czekam na z230 ma złącze kart pamieci :)

  • 0

    54. ~Piter  2007-01-10 14:15:25  host: abiu145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, powiedzcie mi jesli wiecie czy da sie usunąć date i godzine z głownego wyswietlacza?(ten pasek u gory) Jesli tak to gdzie jest taka opcja. Dzieki Pozdrawiam

  • 0

    55. ~kotletinio  2007-01-13 23:04:16  host: public-gprs21233.centertel.pl

    nie da sie usunac daty i godziny bez modyfikowania softu.Przy ladowaniu ekrany sie wlaczaja.zewnetrzny jest czarny gdy rozlozymy telefon,potwierdzam:)

  • 0

    56. ~pato  2007-01-14 13:28:44  host: patrys.t19.ds.pwr.wroc.pl

    powiem tak poza fajnym wygladem - beznadzieja nie kupilby 2 raz - najgorsza jest bateria !

  • 0

    57. ~perelka  2007-01-17 18:47:57  host: alj74.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu...czy moze mi ktos powiedziec czy długo trzyma bateria...i czy klapka sie nie luzuje....i ile mozna utworkuw na telfon....jak by ktos mugł mi doradzic...bardzo była bym wdzieczna...pozdrawiam..i czekam na odpowiedz...:)

  • 0

    58. ~klawi  2007-01-18 11:34:01  host: ecw172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest naprawdę super! wygląda rewelacyjnie, świetnie leży w dłoni, zdjęcia wychodzą extra, nic dodać nic ująć! Świetny produkt Samsunga! Dodam że wcześniej miałem Nokie 6103, samsung o niebo lepszy!

  • 0

    59. ~Misiek3149  2007-01-18 19:22:16  host: 80.54.97.4

    jak zrobić żeby cos zabezpieczyć hasłem ??? PROSZĘ O POMOC !!!

  • 0

    60. ~Misiek3149  2007-01-18 19:22:29  host: 80.54.97.4

    jak zrobić żeby cos zabezpieczyć hasłem ??? PROSZĘ O POMOC !!!

  • 0

    61.  2007-01-24 21:57:22

    do Misiek3149- wchodzisz w ustawienia/bezpieczeństwo/poufność no i zabezpieczasz ;-) Dodam że standartowe hasło to 00000000

  • 0

    62. ~Quicksilver  2007-01-30 10:19:49  host: chello087206239087.chello.pl

    Ja mam ten telefonik od wczoraj i powiem ze jesy super ;) Ma super bajerki ;) Ale brakuje w nim zmiany dzwonka w wiadomosciach :/ chyba ze da sie zmienic to prosze napiszcie ;)

  • 0

    63. ~;Domelo  2007-02-03 13:31:09  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    suuuuuuuuuppppppppppeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr swietny fon ;D;D dobry ma aparat ladny wyglad jak dla mnie to brakuje mu tylko zlaczy kart pamieci ale tak i tak pamiec wbudowana jest w miare imponujaca ten telefon chyba bedzie moim nastepnym albo samsun x 700 ale narazie o tym wogule ie mysle bo niedawno kupilem telefon takze tamte troche poczekaja jak spadna ceny chociaz telefony samsunga nigdy za bardzo nie spadaja z cen ale jak na zlosc akurat samsung c210 ktorego uzywalem i teraz czekam az go ktos kupi spadl z ceny jak nie wiem co pozdrawiam . ;p;p

  • 0

    64. ~Kasia  2007-02-04 18:11:39  host: ccx107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce zapytac czy ma ten telefon zewnetrzny kolorowy ekran a jesli tak to czy da sie ustawic jakies tapetki fajnie tam??

  • 0

    65. ~Napster  2007-02-08 18:47:56  host: host-81-190-223-219.wroclaw.mm.pl

    Siema mam pyt jaki rodzaj kabla moge podlaczyc to mojego fona i jaki to jest typ?? Peace

  • 0

    66. ~gosia  2007-02-09 20:22:46  host: aawl19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej!!!!!!!!Mam ten telefon od 2 tygodni.Robi sliczne zdjecia trzeba oczywiscie ustawic sobie opcje aparatu ,ladny wyglad sliczne menu tylko jest jedno ale?czemu tu nie da sie zmienic dzwieku smsa i czemu glosnik jest tak cholernie cichy jak wgrywam jakas MP3 i ustawiam jako dzwonek jest strasznie cicho jak to zmienic .Jesli ktos tez ma taki problem lub go rozwiazal to prosze o podpowiedz jak to zmienic.czekam pozdrawiam Gosia

  • 0

    67. ~lunia  2007-02-10 08:42:26  host: host-81-190-58-167.lublin.mm.pl

    niestety te telefony tak jak np LG swiecą podczas łądowania ale to nie niszczy baterii ładowanie zupełnie nie wpływa na wyswietlacz taka opcja poprostu

  • 0

    68. ~kuba  2007-02-10 14:43:20  host: dynamic-86-111-96-164.tvk.torun.pl

    witam serdecznie,chciałbym się dowiedzieć jak działa głosnik? czy mp3 grają w miare przyzwoicie jako dzwonek? dodam że waham się nad zakupem E380 oraz L7

  • 0

    69.  2007-02-10 14:48:42

    witam serdecznie..zapewne kolejne z banalnych pytań..czy głośnik gra w miare przyzwoicie gdy dzwonek ustawiono jako mp3? waham się między tym sprzętem a L7, serdecznie dzięki za każde info.

  • 0

    70. ~kamil :)  2007-02-10 18:48:50  host: chello062179064053.chello.pl

    hej... mam pytanko... czy mozna usunąć szblony mms?? sie znaczy nie tą opcję tylko ich zawartośc?? wielkie dzieki za odp... :)

  • 0

    71. ~sylwunia  2007-02-11 13:28:41  host: 84.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    do napster.mozesz podlaczyc besprzewodowy bluetooth standardowy:)

  • 0

    72. ~~~~~~~  2007-02-14 15:04:35  host: w3cache.bajtnet.lca.pl

    CIEKAWY STYL TYLKO SZKODA ZE NIE MA IRDY I ZLACZA KART !!!

  • 0

    73. ~pidi  2007-02-19 12:22:48  host: dynamic-86-111-96-194.tvk.torun.pl

    witam.czytam i czytam i się doczytać nie mogę czy na dzwonek można ustawić kawałek mp3?bo to mnie chyba najbardziej interesuje;)pozdruffki

  • 0

    74. ~Quicksilver  2007-02-19 20:06:55  host: chello087206239087.chello.pl

    do pidi: jasne ze mozesz ustawic dziwk mp3 ;) wchodzisz w menu -> ustawienia -> dzwieki -> połączenia i wbierasz sobie dzwonek np. mp3:)

  • 0

    75. ~Zbikrzys85  2007-02-25 13:15:01  host: ehc221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefonik. Jak na klapkowca z calkiem duzym wyswietlaczem i jak na Samsunga z calkiem długo trzymajaca bateria. Zastanawiam sie nad jego zakupem.

  • 0

    76. ~modd  2007-03-05 17:03:33  host: bjz110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie jakie musza być konkretne parametry mp3 zeby ja ustawić jako dzwonek?mnie sie wyświetla format nieobsługiwany dla mp3 ktora wgrałem choć można ja osdłuchać to nie da sie ustawić jako dzwonek. inne mp3 chodza normalnie POMOCY!!! to dla mnie bardzo wazne

  • 0

    77. ~gregory  2007-03-05 20:16:20  host: dlw208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tak zakupilem tn telefon dzisiaj poniewaz na gwalt potrzebowalem bo stary mi sie utopil no zreszta niewazne i w sumie jako jedyny mi wpadl w oko nie znam go dobrze jeszcze ale wyglad i zdjecia sa zajefajne biorac pod uwage moje stare telefony .ponoc teraz samsung to prawie jak nokia a nawet moze lepsza :)zreszta okaze sie pozdrawiam,,,tylko dlaczego nie dali mi w komplecie kabla usb ?

  • 0

    78. ~ofieczka  2007-03-06 22:23:10  host: acct250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    już próbowałam kilka kabli na bluetooth i żaden mi nie działa nie wiem już jakim kablem mogę się podłączyć do kompa i zgrać fotki bo już mam zapchaną całą pamięć :( i jeszcze jedno nie mogę wysyłac ani dostawać MMSów :(( nie wiem co jest zablokowane i jak to odblokować :(

  • 0

    79. ~gula  2007-03-09 14:38:40  host: sith9.blokowe.pl

    bardzo duzy jest ten telefon??? prosze odpowiedzcie

  • 0

    80. ~colette3b  2007-03-14 18:26:54  host: apn-100-189.gprsbal.plusgsm.pl

    odp na 79. telefon jest średniej wielkości, ale cudownie płaski odp na 76. i inne - można ustawić każda mp3 jako dzwonek, trzeba tylko poszperac w parametrach kontaktow lub ustawieniach telefonu. ja na poczatku tez nie moglam tego ustawic, a potem przez przypadek mi sie udalo i teraz znowu nie wiem jak to zrobilam :)

  • 0

    81. ~colette3b  2007-03-14 18:27:58  host: apn-100-189.gprsbal.plusgsm.pl

    A! i jeszcze jedno - można zmienić dźwięk smsa ale nie na każdy - trzeba wybierać spośród kilku fabrycznych

  • 0

    82. ~colette3b  2007-03-14 18:29:51  host: apn-100-189.gprsbal.plusgsm.pl

    A! i jeszcze jedno - można zmienić dźwięk smsa ale nie na każdy - trzeba wybierać spośród kilku fabrycznych

  • 0

    83. ~bea  2007-03-17 15:35:17  host: aart145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest super, bardzo mi odpowiada, ale mam problem z bluetoothem

  • 0

    84. ~Tomus  2007-03-17 20:20:13  host: aawu6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i bardzo mi sie podoba ale aparat mi sie zwalił i niewiem co mam z nim zrobic aby powrocić do powszednich ustawień?

  • 0

    85. ~  2007-03-19 17:57:02  host: 11-197-54-80.promax-ck.pl

    Jak zmienić rodzaj zegarka na małym wyświetlaczu.

  • 0

    86. ~  2007-03-22 18:02:20  host: azs129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ja jest klapka zamknieta to wyświelta sie data albo godzina na wyświetlaczu? bo u mnie jest zupełnie ciemny i nie wiem czy jest mozliwośc ustawienia tego ???????????????????

  • 0

    87. ~trev  2007-03-23 12:21:30  host: dyg25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    85. Ustawienia > Wyświetlacz > Tapeta > Wyświetlacz zewnętrzny > Zegar :) 86. Wcale się nie wyświetla czy wyświetla się tylko chwilę? Ten telefon nie ma możliwości ustawienia czasu świecenia zewnętrznego wyświetlacza, ani też nie wyświetla godziny non stop. Można przytrzymać chwilę lewy przycisk i wtedy wyświetlacz zapala się na parę sekund.

  • 0

    88. ~Erni  2007-03-24 09:29:09  host: chello084010131212.chello.pl

    Chciałbym sie dowiedzieć czy jest tu połączenie do kompa "usb" bo na kiedtórych stronkach jest a na nie których nie ma. Zgóry dzięki

  • 0

    89. ~Beatka  2007-03-31 21:45:56  host: xdsl-4626.walbrzych.dialog.net.pl

    witam wszystkich:) czy samsung e380 jest o wiele lepszy od samsunga x680? czy są prawie takie same? który mam wybrać? lepiej wydać trochę więcej pieniędzy i kupić e380?

  • 0

    90. ~Expert  2007-04-01 13:47:41  host: cof199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ~Beatka: Samsung E380 ma dużo lepszy aparat bo ma 1.3 Mpx , a X680 ma 0.3 Mpx. E380 ma lepszy wyświetlacz, więcej wbudowanej pamięci i ogólnie jakościowo jest lepszy. Zaletą X680 jest to, że jest o wiele tańszy. Jeżeli zależy Ci na tym, żeby telefon spełniał funkcje telefonu to kup X680, ale jeśli wolisz mieć trochę dobrych jakościowo bajerów i nie szkoda Ci wyłożyć trochę więcej pieniędzy to sobie kup E380. Na Allegro.pl E380 (nowy) jest do kupienia za ok. 450 zł, a X680 (również nowy) za ok. 400zł, więc na Twoim miejscu wybrałbym E380. Jeszcze liczy się wygląd ale to kwestia gustu, a nie obiektywnych opinii.

  • 0

    91. ~sethcom  2007-04-01 19:27:43  host: fgu186.internetdsl.tpnet.pl

    Ej moze mnie ktos z deka oswiecic? Bo powiedziane jest ze tel ma 42MB ALE na jakiejs stronce przeczytalem ze 38mb + 4mb na aplikacje java - prawda to? bo np ja chcialbym miec zz 60 gier tak jak na k700i - a te zajmowaly mi z 10 mb - a te 4 przeznaczone na aplikacje java/gry to chyba nie prawda jest?

  • 0

    92. ~Beatka  2007-04-02 15:24:31  host: xdsl-4626.walbrzych.dialog.net.pl

    Expercie dziękuje Ci bardzo za rady:)

  • 0

    93. ~  2007-04-03 15:22:07  host: 11-197-54-80.promax-ck.pl

    Mam e380, bawiłem sie tez x680 i jest bez porównania gorszy, e380 podłączyłem do kompa przez kabel USB(z pomocą sterowników do x680) tak, telefon ma wydzielone na Jave 4096kb. Moim zdaniem jest to wystarczająco dużo zważywszy na duże trudności z wgrywaniem javy przez USB.

  • 0

    94. ~wandzia  2007-04-04 18:19:49  host: abe194.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar sobei kupić tego tela ale nie jestem pewna co do bluetooth dobrze działa?? mozecie go opisać w urzytkowaniu ?? plis dzieki :)

  • 0

    95. ~trev  2007-04-06 13:31:19  host: dyr145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bluetooth działa dobrze:) A jak go opisać to hmmm... po prostu przesyłasz pliki i już. Tylko gierek przez bluetooth na 100% nie prześlesz, do niektórych samsungów są kody serwisowe umożliwiające robienie takiego czegoś ale w E380 nie działają, sprawdziłem:) Wszystko inne prześlesz bez problemu:)

  • 0

    96. ~  2007-04-06 17:34:23  host: 11-197-54-80.promax-ck.pl

    bluetooth chodzi bez zarzutów, nie miałem problemów ani z połączeniem z kompem w szkole(wmontowaliśmy do niego bluetooth'a)ani z innymi telefonami.

  • 0

    97. ~Marta  2007-04-06 19:52:41  host: aawa213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon. Mam już od kilku miesięcy. Zdjęcia itd można przesyłać na kompa przez Bluetooth (trzeba kupić Bluetooth do komputera). Żeby wysyłać i obierać mmsy trzeba je najpierw skonfigurować np. na stronie: http://www.adminer.pl/gprs/ Ogólnie zajefajny fonik ;)) Cieszę się, że go kupiłam :)

  • 0

    98. ~kinga  2007-04-10 11:00:42  host: 87-205-193-48.adsl.inetia.pl

    hej czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak długo trzyma bateria bo chce sobie tego tela kupić i mam co do niego wątpliwości.i jak z tym bluetooth i mms-ami....

  • 0

    99. ~FireBoy  2007-04-11 13:21:52  host: host-89-229-27-162.torun.mm.pl

    Mam pytanie o wgrywanie gier i aplikacji java... wiem, że nie można ich wgrać przez BlueTooth, a czy przez kabel USB da radę??? Mam samsunga C100 i tam bez flashowania softu niestety nie da rady :(

  • 0

    100. ~Kaśka  2007-04-16 12:12:00  host: fec162.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik super! Mam go na abonament w ERA, 40 zł miesięcznie, 80 minut wliczone do wszystkich wymienialne na 320 smsów i jeszcze dodatkowo 1000 minut gratis przez cały czas trwania umowy Ma wszystko co trzeba; dwa piekne wyświetlacze, aparacik, nagrywanie i odtwarzanie video, odtwarzarz mp3. Można pisać długie smsy, nawet do 12 naraz, 160 znaków :-) , można ustawiać mp3 jako dzwonki połączenia. Klawisze duże i wygodne, intuicyjne menu, budzik, timer, kalendarz itp. Polifonia super, mp3 odtwarza czysto, ma bluetooth. Można słuchać mp3 zarówno przez tel. jak i słuchawki. Dzwonek można mieć łącznie z wibracją lub bez. Telefon ładny z wyglądu, cieniutki, mały, ma funkcję oczyszczania głosu podczas rozmów, ma dyktafon, aparat działa także przy zamkniętej klapce, można ustawić zdjęcie rozmówcy na wyświetlaczu zewn. Gdybym miała jeszcze raz wybierać, zdecydowałabym tak samo...E380 wymiata!

  • 0

    101. ~manolo  2007-04-27 02:47:34  host: 81.210.24.26

    Mam pytanie czy zewnetrzny wyswietlacz jest kolorowy w samsungu E380 , bo w samsungu X680 jest czarno biały z gory dzieki za odpowiedz ??

  • 0

    102. ~Kasia  2007-04-29 10:23:15  host: dhl32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam pytanie o baterie...myśle nad jego kupnem ale nie wiem ile bateria trzyma?? a todla mnie najważniejsze:)

  • 0

    103. ~  2007-05-04 15:17:03  host: fec162.internetdsl.tpnet.pl

    Do Manolo; tak zewnętrzny wyświetlacz w E380 jest kolorowy. Do Kasi; bateria trzyma mi 6-7 dni, chyba, że długo siedzę na Internecie lub słucham mp3 to wtedy 3-4 dni. Jak na moje bawienie się komórką i na to, że jest to telefon z dwoma wyświetlaczmi to dobry wynik:)

  • 0

    104. ~zgzggzgz  2007-05-11 15:48:19  host: eeu49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak skonfigurować te mmmsy ????

  • 0

    105. ~MOnika  2007-05-28 19:24:38  host: xdsl-18373.wroclaw.dialog.net.pl

    Czy ten telefon ma zlot na karte pamięci???

  • 0

    106. ~Orszulka4  2007-05-29 15:42:51  host: 87-205-199-83.adsl.inetia.pl

    Po pierwsze Samsung to najlepsza firma na rynku w tej chwili (szczególnie jeśli chodzi o telefony komórkowe). Na codzień mam do czynienia z telefonami więc śmiało mogę to stwierdzić. Po drugie mam E380 już od listopada i uważam, że to bardzo dobry telefon. Przede wszystkim dobra bateria, z czym u Samsungów różnie bywa. Telefon ma piękne kolory i przyjemnie się go obsługuje. Jest dopracowany pod każdym kątem.No i jest bardzo cienki. Dla wzrokowców, którzy przywiązują wagę do detali to idealne rozwiązanie.

  • 0

    107. ~mati  2007-06-03 12:54:07  host: adg23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest kuul

  • 0

    108. ~Qcyk  2007-06-03 15:54:54  host: 83-238-229-162.adsl.inetia.pl

    Ja osobiscie nie posiadam tego foniQa ale moj kuzyn tak. Wymienilem sie z nim na 2 dni za mojego BenQ-Simensa EF51 . Kuzyna Samsung mi zbytnio do gustu nie podszedl (moze to spowodowac nizsza ocene odemnie takze mnie za bardzo nie besztac ;p) Plusy ; Zew I Wew wyswietlacz Wmiare Cena (Qzyn kupil za 450 zeta) Wmiare Ladnie Brzmia MP3 MP3/AMR/AAC/AAC+ player Wmaire Duza pamiec wbudowana (49 mega ) Minusy : Nie ma slota karty pamieci (Duzo obniza ocenke ;( ) Malo kolorowy(e) wyswietlacz(e) ( 65k ) MOJA OCENA 8.3/10 Do doskonalosci troszki mu brakuje ;p

  • 0

    109. ~e380  2007-06-06 07:42:53  host: bpf132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten fon ma profile?

  • 0

    110. ~dvd  2007-06-08 08:40:19  host: bqj116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon świetny, dobra bateria, aparat OK, szkoda, że nie ma profili.

  • 0

    111. ~  2007-06-12 19:24:24  host: wzk-nat.itcomp.pl

    jak mozna ustawic czas filmowania bo umnie na tym telefonie filmuje tylko m2 sekundy

  • 0

    112. ~cherubinek  2007-06-29 10:20:10  host: host-217-172-251-238.lodz.mm.pl

    Witam! Jestem szceśliwą posiadaczką samsunga e380. mam go od niespełna 2 tygodni ale bardzo mi sie podoba ten telefon, zapłaciłam za nowy aparat 399zł wiec wydaje mi sie ze to nie zbyt wiele jak na za ten telefon. Wszystkie funkcje są bardzo przyjazne i ogólny stan wizualny oceniam na 5 :) Bardzo podoba mi sie duzy,wyraxny wyswietlacz i klawisze ktore są równiez duze i pomagają z łatwością pisac smsy. Naprawde polecam :*

  • 0

    113. ~cherubinek  2007-06-29 10:36:15  host: host-217-172-251-238.lodz.mm.pl

    Witam! Jestem szceśliwą posiadaczką samsunga e380. mam go od niespełna 2 tygodni ale bardzo mi sie podoba ten telefon, zapłaciłam za nowy aparat 399zł wiec wydaje mi sie ze to nie zbyt wiele jak na za ten telefon. Wszystkie funkcje są bardzo przyjazne i ogólny stan wizualny oceniam na 5 :) Bardzo podoba mi sie duzy,wyraxny wyswietlacz i klawisze ktore są równiez duze i pomagają z łatwością pisac smsy. Naprawde polecam :*

  • 0

    114. ~kasia  2007-06-29 20:42:38  host: bcd13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie.... jaki jest czas trwania kamerowania?

  • 0

    115. ~enka  2007-07-05 15:43:32  host: fcr66.internetdsl.tpnet.pl

    jest zaje***** telefonem :D super po prostu nic dodac nic ująć!!!! czas trwania kamerowania do 1h (do bardzo dużo)

  • 0

    116. ~para_buh  2007-07-05 22:44:38  host: aiz113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma USB?? Tu pisze że nie, a na innych stronach że tak. Proszę o odpowiedz!

  • 0

    117. ~jarekjot  2007-07-06 15:42:02  host: fhl226.internetdsl.tpnet.pl

    Obsluga telefonu jest bardzo intuicyjna i przemyslana, ergonomie obslugi porownalbym nawet do starych modeli nokii. W porownaniu do starszych samsungow duzy plus. Wyposazony jest w szereg opcji znacznie ulatwiajacych korzystanie z telefonu. Wszystko dziala szybko i sprawnie, nie zawiesza sie, w porzadku aparat fotograficzny. Jesli chodzi o bajery, to ma co trzeba. W zasadzie jedynym minusem jest obudowa, a konkretnie jej tylna czesc, ktora po prostu bardzo szybko wyciera sie , gdy kladziemy telefon na twardej powierzchni. Poza tym do niczego w tym telefonie nie mam zastrzezen i z czystym sumieniem moge go polecic.

  • 0

    118. ~Paulinka :P  2007-07-07 12:57:21  host: elf.4web.pl

    Mam pytanko i proszę o szybką odpowiedź... Czy farba z tgeo telefonu sie szybko wyciera..?? W moich wczesniejszych telefonach strasznie sie wycierala wiec to dla mnie bardzo istotne.I czy telefon w rzeczywistosci jest ładny bo na zdjeciach to trudno co kolowiek wywnioskowac. Czekam na odp!! Z GÓRY DZIĘKUJE :)

  • 0

    119. ~hh  2007-07-07 13:00:39  host: elf.4web.pl

    Do Pancho- A masz wogule ten telefon że się wypowiadzasz..?? Ze zdjęcia i opisu to njie dowiesz sie zbyt wiele...

  • 0

    120. ~  2007-07-07 17:34:40  host: ip-81-1-88-228.cust.homechoice.net

    Także dałam za niego 399zł =) jest super =) co do czasu kamerowania, to chyba zależy od stanu pamięci. Telefon posiada 42MB, więc chyba do tylu można kręcić =)

  • 0

    121. ~magdaa  2007-07-11 19:59:28  host: c83.itcomp.pl

    Do Paunliny :P Mam go od nie dawna a jest super! Uwielbiam go ..osttanio duo pisze i razcej sie nie zdrziera..Ja dałam za niego 499zł Niewiem gdzie to kupiłyście?Ja kupłam nówke w Saturnie..Jescze vył tez Za 499zł samsung E250 ma klapke rozsuwaną...z deczka dziadoską, fajnie wygląda, ale ma mniej funkcji niż ten , a pozatytm ma jedynie lepsze to ze mozna dokupić karte pamięci a do tego nie...a aparat ma gorszy..;d

  • 0

    122. ~Ktosik  2007-07-14 11:19:26  host: elf.4web.pl

    Jestem posiadaczką tego telefonu i jestem bardzo zadowolona, ale . No własnie jest to ale. Czy w tym telefonie nie da się ustawić j. polskiego. A jezeli nie to czy wobec tego da sie dograc ten jezyk. Prosze o odp. Juz dziekuje. :)

  • 0

    123. ~Paweł  2007-07-15 14:40:07  host: aayw206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam tego samsunga od jakiegoś miesiąca, jest naprwde godny polecenia. Dwa kolorowe wyświetlacze, aparat 1.3 mpix, bluetooth, odtwarzacz mp3, no i pamięć (wbudowana) 45MB, telefon am jednak teżkilka wad, a mianowicie bateria (trzymam mi ok 3 dni przy normalnym używaniu), oraz brak slotu do karty a poz atym wszystko ok

  • 0

    124. ~kornela  2007-07-30 15:22:05  host: fad173.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma kamerke i jaki jest czas filmowania plis odpiszcie a czy ma on odwtarzacz mp3

  • 0

    125. ~shadowx  2007-07-30 17:46:08  host: w3cache.zetosa.krakow.pl

    do magdaa: ja kupiłam w RTV €O AGD za 399zł ;] była promocja xD oczywiście nówka sztuka ;]

  • 0

    126.  2007-08-07 02:37:06

    Witam . Mam zamiar go kupić tylko nie wiem jaki kolor ten srebrny czy może czarny. Który ładniej się prezentuje? POZDRO

  • 0

    127.  2007-08-10 22:33:40

    Do Cortez. Ja bym Ci radził srebrny bo na tym czarnym nawet jak masz czyste ręce zostają ślady.

  • 0

    128. ~jUSTYNA  2007-08-13 18:14:15  host: pitr.miechow.com

    WITAM czy na zewnetrznym wyswietlaczu po zamknieciu klapki cos wam sie wyswietla czy jest czarny? bo u mnie wyswietla sie 3 sekundy i robi sie czarny.Czy to sie da jakos ustawic? prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    129.  2007-08-13 23:56:02

    tak jest czarny po zamknieciu klapki, a ustawic inaczej sie chyba nie da, ale mozesz go podswitlic lewym klawiszem

  • 0

    130. ~ja  2007-08-14 20:03:19  host: pitr.miechow.com

    jak połaczyc ten telefon przez Bluetooth z koputerem? nie moge sobie poradzic:( pomocy

  • 0

    131. ~ja  2007-08-14 20:10:53  host: pitr.miechow.com

    jak połaczyc ten telefon przez Bluetooth z koputerem? nie moge sobie poradzic:( pomocy

  • 0

    132. ~natalkaa  2007-08-14 22:03:52  host: 88-199-31-60.tktelekom.pl

    hej :) telefon baardzo fajny w pelni mnie zaspokaja :PP mam go od 4 miesiecy i jak narazie nic sie nie zepsulo, tylko drazni mnie to ze troszke zbyt szybko sciera sie farbka, innych wad nie dostrzegam.

  • 0

    133. ~Pynia  2007-08-16 13:50:53  host: jablko.one.pl

    Mam do sprzedania E380 za 400zł. używany przez pół roku działający w erze.

  • 0

    134. ~caroline  2007-08-19 13:29:56  host: efw50.internetdsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie można ustawić dźwieki mp3 (real music) jako dzwonki ( np.do rozmowy, lub smsa)????

  • 0

    135. ~caroline  2007-08-22 11:34:47  host: efw50.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie czy w tym telefonie jest mozliwosc ustawienia dzwieków mp3 ( real music lub true tone) jako dzwonek do rozmow lub smsów??????

  • 0

    136. ~Magda  2007-08-22 13:18:22  host: eps172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie jakie przybliżenie ma ten telefon?

  • 0

    137. ~szymon  2007-09-18 21:53:28  host: ip134-152.vf.pl

    Telefon jest bardzo dobry, mam go od kilku miesięcy i nic złego się z nim nie dzije, jedynie ta farba delikatnie schodzi z tyłu. Odpowiadając na pytania to zoom cyfrowy to x4, można ustawić dzwonek MP3 dla połączeń ale niestety nie dla smsów. Aby połączyć telefon z komputerem przez bluetooth trzeba go sparować i podłaczyć do wirtualnego portu szeregowego a potem odpalić PC Studio lub inny program do zarządzania telefonem. Szczerze polecam wszystkim ten telefon.

  • 0

    138. ~sunshine  2007-09-22 23:14:51  host: adm2.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma polskie menu???!!!

  • 0

    139. ~piotrek  2007-10-07 08:03:44  host: 11-mo4-4.acn.waw.pl

    jest napisane magda x4

  • 0

    140. ~jojo  2007-10-13 18:14:39  host: eeo151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sunshine (138) pytasz poważnie? Jeżeli został kupiony w Polsce (u operatora lub w sklepie), to ma polskie menu.

  • 0

    141.  2007-10-13 20:27:17

    nie telefon ma wyłącznie radzieckie menu... :/

  • 0

    142.  2007-11-07 15:24:42

    mam ten telefon od tygodnia i jest po prostu swietny:D ladny wyglad, idealny dla dziewczyny i wiele funkcji,na moje wymagania niczego mu nie brakuje, polacam go wszystkim:)

  • 0

    143. ~karoline  2007-12-29 18:56:45  host: efw51.internetdsl.tpnet.pl

    hej, mam ten telefonik juz 4 miesiące, i ani razu mnie nie zawiodł. jest bardzo przyjazny w obsłudze, poręczny, jedyna wada- brak złacza kart pamieci.... ale tak pozatym telefonik jest super

  • 0

    144. ~aga  2008-01-02 21:03:48  host: 193.33.174.2

    a mozna w nim zmieniać motywy ?

  • 0

    145. ~Magda  2008-01-20 20:23:06  host: c83.itcomp.pl

    Hej;) Ja mam wersje złotą, mam ten telefon od sierpnia, i jest bardzo dobry, ma w sobie wszystko co potrzebuje w telefonie. Jest wspaniały i nie zmaieniła by go na zadnego innego, nokie ani zadna ina, szkoda ze ma mało pamiecie, ale telfon jest do sms i gadania a muzyka to taki dodatek hehe pozdrawiam wszystkich

  • 0

    146. ~  2008-01-20 21:41:28  host: ejs162.internetdsl.tpnet.pl

    Chyba go sobie kupie! Bardzo mi sie podoba. Ale jeszcze zastanawiam się nad Plusfon 601i. Ale chyba wybiorę tego! Doradźcie! Plis!!!

  • 0

    147. ~Ania130  2008-01-20 21:42:54  host: ejs162.internetdsl.tpnet.pl

    Chce sobie go kupić ale zastanawiam sie jeszcze na Plusfon 601i. Nie wiem który wybrać!:-( Doradźcie! Plisss! Ale kupie chyba tego bardziej mi sie podoba!!!

  • 0

    148. ~sisi  2008-01-24 22:58:53  host: nat-243-22.man.bydgoszcz.pl

    telefon mam jakies pol roku. jestem baaardzo z niego zadowolona. jest zgrabny lekki a za razem wytrzymaly. klapeczka chodzi lekko i jest solidnie zamocowana. przy oswietleniu robi ladne zdjecia (jak na telefon). bateria trzyma ok 6-7 dni przy normalnym uzytkowaniu. mp3 uzywam tylko jako dzwonki bo nie ma kart pamieci a zbyt duzo plikow nie zmiesci sie w pamieci telefonu. ale szczerze mowiac i tak nie lubie chodzic ze sluchawkami w uszach takze mi to nie przeszkadza. pamieci starcza na sporo zdjec. polecam serdecznie ten telefon. na allegro mozna kupic za grosze a jest naprawde fajny. jeden minus to wysylanie smsow - trzeba wcisnac zbyt wiele klawiszy. a plusfon... ja bym nie ryzykowala ale slyszlam pozytywne opinie na jego temat. wybralabym samsunga

  • 0

    149. ~Ares  2008-01-28 19:44:23  host: 17-goc-2.acn.waw.pl

    ANIA130 Kup sobie samusnga sgh-e380 jest po prostu super i będziesz napewno z niego bardzo zadowolona polecam ci go ja go mam i jestem

  • 0

    150. ~STOKROTKA12  2008-02-04 18:33:41  host: proxy.net.pulawy.pl

    Ja go mam jest bardzo fajny :) Mam go chyba już z rok . Ale bateria trzyma u mnie 8-9 dni ;) I bardzo fajne ramki jeżeli już o aparacie to barzo fajny 1,3 mega piksela !! Bardzo fajowy telfonik :)

  • 0

    151. ~siwy  2008-03-02 21:51:39  host: 80.48.157.1

    to jest jakieś dziwne ten samsung jest ale TEDEFON'u nie ma =/ a jest w tym gniazdo na memorkę ?

  • 0

    152. ~Misiek  2008-03-10 16:20:32  host: elf.4web.pl

    Napisze teraz co nieco o tym telefonie dla tych co chcieli by o nim coś nie coś wiedzieć: ZALETY -całkiem fajnie wygląda -ma bardzo wygodne, czaderskie klawisze -nawet, nawet aparat -nizebyt trudne menu -leciutki -fajne funkcje WADY -mała pamięć -z tyłu sie troche wyciera -gdy otwieramy klapke, po pewnym czasie pojawi sie taka kreska, od wytarcia -ogólnie to troche rysuje ALE POZA TYM STRASZNIE POLECAM- ale nie dla wymagającuch. Pozdrawiam!

  • 0

    153. ~  2008-03-22 14:33:30  host: 156.181.54.80.sta.gaja.net.pl

    No nie powiedziałbym ze bateria jest taka dobra. Mam ten tel rok i niemal z dnia na dzien bateria zaczela nagle slabnac do tego stopnia ze teraz przy niewielkim uzytkowaniu trzyma mi 2 dni.

  • 0

    154. ~Mikaso  2008-04-02 21:23:43  host: 77-253-167-67.adsl.inetia.pl

    Wszystko jest ok ale WiElKą wadą jest brak Złącza kart pamięci. Mam ten telefon od pół roku i bateria trzyma 2.5 dnia.

  • 0

    155.  2008-04-02 21:40:17

    Największą wadą jest brak czytnika kart bateria trzyma od 2 do 3 dni Pamięć starcza na 9 mp3

  • 0

    156. ~Werka  2008-04-10 17:07:08  host: aaor193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałabym sobie kupiś Samsunga E380,czy on robi fajne zdjęcia,pliz doracće bo nie wiem czy mam go kupiś czy nie?

  • 0

    157. ~koleżanka  2008-04-30 08:08:14  host: ehx18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już spory czas.... bardzo mi si podoba,focie robi fajne;))) tylko ta bateria:(((

  • 0

    158. ~Kamil1232  2008-06-13 16:37:42  host: adrn37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefon . . . ale szkoda ze nie ma karty pamieci . . . z karta byl by super

  • 0

    159. ~*ME*  2008-06-27 12:43:15  host: proxy.net.pulawy.pl

    witam świetny telefon . Wszystko okey chociaż szybko tył się ściera ;) Ale to nic :) Telefon fajowski :) Zapłaciłam za niego 399 zł i raczej się opłacało :)

  • 0

    160. ~pauliinka :)  2008-06-30 17:05:01  host: ggc42.internetdsl.tpnet.pl

    hej ! myslicie ze warto sobie kupic ten tlefon ? myślałam o jakimś SE ale nie wiem który. ten tel bardzo mi sie podoba tylko czy go sie opłaca? jakie robi zdjecia? film ile min można nagrać? czy można do tel włożyć muze z kompa? PRosze o odpowiedź :)

  • 0

    161. ~achh  2008-10-12 20:39:58  host: proxy.net.pulawy.pl

    TEn telefon mam prawie dwa lata a już się rozwala klawiatura tak to wszystko spoko tylko ta klawiatura !!

  • 0

    162. ~Do pauliny  2008-10-12 20:42:05  host: proxy.net.pulawy.pl

    NIe można dawać muzy z kompa ponieważ nie ma USB

  • 0

    163. ~do: Do pauliny  2008-12-09 19:13:30  host: hfv138.internetdsl.tpnet.pl

    Głupoty gadasz, to że coś nie ma złącza USB nie znaczy, że nie można dodawać plików! Są kable do podłączania do komputera (niestety nie w zestawie), a najłatwiej to przez bluetooth, który ma świetny transfer - jeśli nie masz wbudowanego odbiornika w komputerze, to malutki adapter wpinany do USB kosztuje w porywach 10 zł. Telefon jest świetny, mam go już prawie dwa lata i ilekroć przyszło mi do głowy rozglądać się za nowym, to nigdy się nie zdecydowałam, bo zawsze było zbyt wiele "Ale" i "Przeciw", ktore mnie zniechęcały. Jedyne MINUSY jakie można zauważyć w tym telefonie: 1). bateria, która choć początkowo mocna, dość szybko się zużywa i na początku trzyma ok. 5 dni, a po 1,5 roku już 2-3 dni. 2). w kwestii estetycznej to robi się wytarta kreska od otwierania klapki i z tyłu lekko się się wyciera, ale tylko plastik, bo kolor zostaje, nic nie blaknie. 3). Jest cichy, czasem zdarza mi się, że na ruchliwej hałaśliwej ulicy, nie słyszę co mówi mój rozmówca, albo nie słyszę dzwonka telefonu (jeśli jest to mp3, bo wbudowane dzwonki grają głośno i wyraźnie). Brak slotu na karty pamięci NIE JEST WADĄ! Kupując telefon wiesz co bierzesz, a jak komuś za mało pamięci wbudowanej, bo używa np. telefonu jako odtwarzacza mp3, to kupi sobie inny telefon. Proste. Dla mnie ma niemal same PLUSY, co może przeszkadzać wymieniłam, nic więcej naprawdę nie znajduję. NP. Wykonany jest z trwałych materiałów - kilka razy spadł mi na beton i nigdy nic mu się nie stało, ani się nie połamał, ani nie porysował, ba! nawet się nie zawiesił. Ma też fajną klawiaturę, nie taką plastikową i trzeszczącą jak w wielu telefonach - pisze się miękko, nic się nie blokuje. Ma sporo fajnych dodatków, jak np. blokowanie numerów, które pozwala pozbyć się niechcianych smsów reklamowych od sieci, albo po prostu można zablokować jakiegoś natręta żeby nie zawracał nam głowy ;) Zdjęcia robi ładne, ma kilka trybów, możliwość zrobienia gotowego zdjęcia np. w sepii, czarno białego, 'szkicowego' a

  • 0

    164. ~Magdallena  2008-12-21 18:01:57  host: inet20907na-1.eranet.pl

    potwierdzam to co napisała koleżanka. Telefon jest świetny, kupiłam go w maju 2007 roku właśnie za 499 zł w saturnie i uważam że był to świetny zakup. Telefon nigdy mi się nie zawiesił, nawet jeśli spadł parokroć z łóżka:D kiedyś spadł mi nawet do kałuży i nadal działał bezbłędnie. Obudowa z tyłu się wyciera, ale nie wydaje mi się to problemem. Klapkę otwiera się leciutko, ma świetne wyświetlacze, szczególnie ten główny. Jest leciuteńki, delikatne klawisze, uwielbiam wprost pisać na nim smsy:) Menu ma prościutkie, nie można się pogubić, za to można fajnie go ustawić. Koleżanka wspomniała o blokowaniu numerów. Ja również korzystam z tej funkcji:) Mało tego, gdy ktoś dzwoni a jestem na spotkaniu to wystarczy żebym przytrzymała przycisk z lewej strony, który automatycznie rozłącza rozmówcę i wysyła mu smsa z ustawioną przeze mnie wcześniej wiadomością:) np. "Jestem na spotkaniu, oddzwonię gdy tylko będę mogła" :) UWIELBIAM GO!!!!!!!!!!!! Mój dylemat polega na tym że mam możliwość kupienia całkiem tanio LG KU990 i nie uwierzycie, ale cały czas się waham. Swojego smg E380 nie chce sprzedawać, nawet go nie oddam, i nie wiem czy jest sens zamiany mojego sgh. Ale kto z nas nie lubi zmian:/ Pozdrawiam.

  • 0

    165.  2008-12-30 08:56:04

    Mam pytanie. Czy można tak ustawić w E-380 aby zegarek na wyświetlaczu zewn. nie był wygaszany w ogóle ? Dla mnie jest to b. przydatna cecha, tak miałem w telefonie LG C3310. Ja nie znalazłem takiej opcji.

  • 0

    166.  2008-12-30 12:32:32

    Mam pytanie. Czy można tak ustawić w E-380 aby zegarek na wyświetlaczu zewn. nie był wygaszany w ogóle ? Dla mnie jest to b. przydatna cecha, tak miałem w telefonie LG C3310. Ja nie znalazłem takiej opcji.

  • 0

    167.  2008-12-30 15:09:34

    Mam pytanie. Czy można tak ustawić w E-380 aby zegarek na wyświetlaczu zewn. nie był wygaszany w ogóle ? Dla mnie jest to b. przydatna cecha, tak miałem w telefonie LG C3310. Ja nie znalazłem takiej opcji.

  • 0

    168. ~donia  2009-03-27 19:13:19  host: 77-253-139-194.adsl.inetia.pl

    mam pytanie czy w tym telefonie da sie zmienic obudowę???

  • 0

    169. ~patrycja  2009-04-15 17:55:42  host: aark252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od bardzo dawna i nigdy na niego nie narzekałam;) jest wprost boski xD

  • 0

    170. ~patrycja  2009-04-19 11:24:18  host: host-89-230-26-119.ostrowmaz.mm.pl

    Witam! Wie ktoś moze czy do samsunga e380 mozna kupic wyświetlacz bo nie moge nigdzie znależć;/? jesli tak to prosze jakies namiary

  • 0

    171. ~Użytknownik  2010-02-06 09:49:10  host: 156.17.77.102

    Od trzech lat używam tego telefonu. Zalety: bardzo wytrzymały, mimo że wygląda bardzo delikatnie (kilkakrotnie mi upadł na beton), bardzo dobry wyświetlacz, wygodne klawisze (plastikowe i duże). Wady: boczne klawisze (sam telefon jest bardzo cienki, więc biorąc go do ręki często przez przypadek użytkownik uruchamia niechcianą funkcję - tylko dlatego że nie ma jak inaczej złapać telefonu), kiepska bateria (na początku trzymała ok. 3 dni, po trzech latach 1,5 dnia - jeśli chodzi o żywotność to chyba całkiem nieźle, ale jednak wolę baterie, które trzymają dłużej), dźwięki sms są kiepskie a nie da się zmienić na jakieś własne. To nie są jednak rzeczy dyskwalifikujące. Gdybym miał ocenić telefon w skali od 1 do 10, dałbym mu spokojnie 9, choć gdybym miał teraz wybierać jakiś telefon, zdecydowałbym się na jakiś z bardzo długo trzymającą baterią kosztem różnych bajerów, których i tak na co dzień się nie używa.

  • 0

    172. ~Marek z Warszawy  2010-02-10 10:52:05  host: 109.243.113.195

    Od trzech lat używam tego telefonu i jestem zachwycony. Nawet myślałem u kupnie drugiego na zapas. ;) Bardzo rzadko na wyprzedażach można go kupić w cenie 150zł, a tak poza tym jako używany za 50zł. Najładniejsza jest wersja Gold. Zalet ma pełno, więc skupię się na drobnych wadach: brak wejścia na karty pamięci, brak radia, rozdzielczość aparatu mogłaby być lepsza. Kupiłbym ten aparat i teraz, gdyby pojawiła się jego udoskonalona wersja. Jest naprawdę solidny, ładny i funkcjonalny. Polecam!

  • 0

    173. ~gst  2010-10-15 03:01:16  host: net-83-175-142-79.markom.krakow.pl

    Dokładnie używam tego fona już 3,5 roku, mam też E51, ale ten telefon jest po prostu jedyny w swoim rodzaju, ma swój urok, jak bym spotkał nowy lub używany w dobrym stanie nawet bym się nie zastanawiał, od razu bym kupił, w kolorze takim jak na zdjęciach lub złotym :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet