Samsung SGH-E360 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E360 Opinie o Samsung SGH-E360

Samsung SGH-E360

w sumie: 80
  • 0

    1. ~wos  2006-01-10 18:59:22  host: 83.238.70.51

    Bez złącza na karty pamięci - PORAŻKA !!!

  • 0

    2. ~Alien  2006-01-10 19:08:28  host: chello062179000004.chello.pl

    nie przepadam za Samungiem ale ten ( szczególnie zamknięty) bardzo mi się podoba. Pozdrawiam

  • 0

    3. ~  2006-01-10 21:44:07  host: apn-100-181.gprsbal.plusgsm.pl

    Bardzo ładny a i funkcjonalność na niezłym poziomie. Podoba mi się :)
    // mobiKAR.net - mobile KARAOKE

  • 0

    4.  2006-01-11 12:54:58

    dziadowy i tyle moj koelga ma to nawet zooma niema k300i sonyericsoon jest 10000000x lepszy

  • 0

    5. ~Dawid  2006-01-11 13:07:00  host: 80.51.206.165

    Telefon dla ludzi, którzy chcą mieć dużo w telefonie za nie wielkie pieniądze. Wygląd jest świetny.

  • 0

    6. ~M.Piech  2006-01-11 18:12:23  host: net1.chomiczowka.net.pl

    bardzo mieszane uczucia.. z jednej strony całkiem fajnie wygląda i dość duża pamięć jak na wewnętrzną. Ale z drugiej strony nie ma złącza kart pamięci, mało kolorów, niską rozdzielczość i bardzo kiepski aparat..

  • 0

    7.  2006-01-12 15:26:52

    odtwarzacz mp3 i 44mb pamieci... nie tedy droga. gdyby mial leprzy aparat i karty pamieci...

  • 0

    8. ~Dawid  2006-01-14 09:43:44  host: 80.51.206.165

    Właśnie o to chodziło, żeby miał wszystkie potrzebne rzeczy, ale niekoniecznie o najwyżeszej jakości. Sa ludzie którzy też chcieliby mieć telefon z Mp3, ale nie płacić za telefon wysokiej ceny!

  • 0

    9. ~RAZOR  2006-01-16 22:16:48  host: edp63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    FAJNY

  • 0

    10. ~markwlod  2006-01-17 13:57:10  host: 195.136.49.136

    a ja myślę że go kupię, idealny dla dziewczyny, żony! w jakiej sieci promo?

  • 0

    11. ~Dawid  2006-01-18 19:27:54  host: 80.51.206.165

    Do Polski trafił we kolorze czarnym ze srebrnymi wstawkami:):)Super.

  • 0

    12. ~monka111  2006-01-19 23:12:47  host: skylan.com.pl

    Samsungi są najlepsze!!! nigdy nie kupię telefonu innej firmy

  • 0

    13. ~Dawid  2006-01-20 22:35:38  host: 80.51.206.165

    Monka 111- jesteśmy w koalicji;)

  • 0

    14. ~Tr0L  2006-01-31 10:15:47  host: dcl55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od dziś w cennikach Orange (np. w Firmie 100 - 181,78zł brutto)... Pozdro :o)

  • 0

    15.  2006-01-31 14:19:11

    chwile chwile jak to brak w promocji?? ...myslalem ze w Orange jest (dostalem przedwczorajh magaazyn Orange i tam była fota tego telefonu..0).

  • 0

    16. ~irzi  2006-02-03 18:46:55  host: 195.136.186.7

    Ja zamienie mojego Samsunga Z300 na tego E360 ! Samsungi są najlepsze !

  • 0

    17. ~arnold  2006-02-20 19:18:45  host: adu218.internetdsl.tpnet.pl

    spox telefon który kosztuje 1000zł :(

  • 0

    18. ~Marta  2006-02-21 22:04:42  host: oo7.ipartners.pl

    A wiecie może jak skonfigurować żeby odbierał mmsy? Jestem w orange, na stronie nie ma konfiguracji do niego.

  • 0

    19. ~mugol  2006-02-22 11:16:44  host: system858917531.mtvk.pl

    Jest identycznie wyposazony jak k700i, dodatkowo posiada edge. Sprzedałem k700i i biorę e360. Zresztą jak on wyglada, nie ma porównania z innymi telefonami.

  • 0

    20. ~(L)Dragon(L)  2006-02-25 22:00:20  host: chello084010217015.chello.pl

    Kupiłem ten telefon w orange dla firm i jestem zadowolony. W prawdzie ma tylko 44mb ale to wystarczy i nie zgadzam sie ze ma lipny aparat bo jak na telefon za 900 złotych to jest spoko. Oczywiscie nie mozna go porównywać do sony ericsona z serii P ale jak na telefon za taką cene.....

  • 0

    21. ~Michał  2006-03-04 10:08:42  host: adu218.internetdsl.tpnet.pl

    Można go kupić w orange zajebisty telefonik

  • 0

    22. ~  2006-03-06 22:21:31  host: sigmy.dbn.pl

    jest spoko. k700 (mam) tez ma 40 mb pamieci.uważam ze sa to tel. i odtwarzacze do wypaśnych dzwonkow (też mam) ;-] a nie do robienia playlisty na imprezy... poza tym karta pamieci taz swoje kosztuje. dolicz do apataru za 1500 jeszcze ten koszt... a e360 w promocji za 300 mozna łyknąć. uwazam ze eXtra sprzet za ta cene. pzdr

  • 0

    23. ~slayerr  2006-03-09 20:16:53  host: ckc199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od niemal tygodnia. jak narazie nie mam mu nic do zarzucenia. moze faktycznie wszystkie funkcje nie sa na najwyzszym poziomie (brak kart zewnetrznych, niska rozdzielczosc aparatu), to sam telefon jak na swoja cene jest genialny, a jesli dodamy do tego jego ładny design i rozmiary, to mozna rzec ze rzadzi na rynku :) (przynajmniej w swojej kategorii) pozdrawiam

  • 0

    24. ~hath  2006-03-15 16:56:20  host: xdsl-1691.jgora.dialog.net.pl

    szukalam dlugo odpowiedniego telefonu. wzielam go na firme 100 w orange i jak za taka cene jestem zadowolona, a powiem ze aparat mile mnie zaskoczyl, poza tym samsungi posiadają ponoć najlepsze wyswietlacze...

  • 0

    25. ~hath  2006-03-15 16:56:43  host: xdsl-1691.jgora.dialog.net.pl

    szukalam dlugo odpowiedniego telefonu. wzielam go na firme 100 w orange i jak za taka cene jestem zadowolona, a powiem ze aparat mile mnie zaskoczyl, poza tym samsungi posiadają ponoć najlepsze wyswietlacze...

  • 0

    26. ~maciej  2006-03-17 13:56:03  host: 195.116.32.152

    super telefon, tylko... nie ma do niego jeszcze akcesoriów jak również oprogramowania :(.

  • 0

    27. ~MAJKI  2006-03-18 23:14:37  host: 80.50.193.166

    TELEFONIK FAJNY TYLE ZE MA SŁABY APARAT ALE CHYBA I TAK SOBIE GO KUPIE:D:D

  • 0

    28. ~akwem  2006-04-15 18:47:45  host: 195.136.35.3

    telefonik jest naprade fajny.jak ktos wie czego potrzebuje, a i przy okzaji chce miec rozne bajery za niewielka cene to wymarzony telefonik.wyglad swietny, funkcjonalny, aparat spoko.naprawde polecam.muza brzmi swietnie:)

  • 0

    29. ~meggy  2006-04-30 18:30:25  host: cqz115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialam zauwazyc portas ze ten telefon ma zoom i to x4 cyfrowy... wiec jak nie wiesz nic o telefonie to sie nie odzywaj.. mi sie ten telefon podoba i polecam go

  • 0

    30. ~linka  2006-05-23 14:43:02  host: proxy10.os1.kn.pl

    ile ten telefon kosztujke. mam dyl;emat czy wybrac ten czy nokie 6131?

  • 0

    31. ~Mihaoo  2006-05-31 14:20:26  host: i59.ds.univ.gda.pl

    Niech ktoś mi doradzi czy wybrać sgh e 360, czy x700? Bo kosztują tyle samo i mam dylemat. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.

  • 0

    32. ~lukasz_maly  2006-06-07 19:34:07  host: acog109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest suuuper, a jaka obudowa... lepszej nie mogl Samsung wymyslec, a wyswietlacz moze ma 65k, ale to poprostu najlepszy wyswietlacz jaki kiedykolwiek widzialem!! POLECAM ten telefon wszystkim!! Aparat wcale nie jes taki zły, jak na telefon komorkowy jest on po prostu dobry
    !! :))

  • 0

    33. ~slumiii  2006-06-13 17:43:15  host: svjagi24.it-net.pl

    drogi jakiś jak na swoje funkcje..... brak kart pamięci a do tego aparat VGA. W Plusie NOKIA 6670 jest niewiele droższa i właśnie ją bym wybrał, chociaż fanem Nokii nie jestem. SE K600i ruuuuzzzllleeezzzz :-)

  • 0

    34. ~sysiorek :)  2006-06-14 23:22:56  host: wx138.internetdsl.tpnet.pl

    ten phonik jest zajebi*** :P chce go sobie kupic, ale nie orietuje sie ile kosztuje, a kupienie go w orange odpada :) jak cos to piszcie z gory thx :*

  • 0

    35. ~Pele  2006-06-19 10:33:24  host: 193-0-65-67.noname.net.icm.edu.pl

    Mam go od paru dni. Jest fajny ale napewno nie zajebisty! Do plusow: Wyglad, klawiatura, wyswietlacz. A minusy: na malym wyswietlaczu tak po prostu nie pojawia sie ikona nieodebranego polaczenia. Trzeba albo otworzyc klapke albo przytrzymac klawisz od glosnosci (ikona sms`a pojawia sie normalnie), w przypadku Orange menu (syf wielki !!) praktycznie nie widac tapety. Nie mozna "wylaczyc" daty i godziny na glownym wyswietlaczu, do tego napis "Milego dnia Orange" zajmuje duza czesc ekranu. I jeszcze te skruty po lewej stronie.
    O tapetach zapomnijcie !!!
    Jak piszecie sms`a to za kazdym razem trzeba wchodzic do ksiazki telefonicznej i szukac kontaktu. Albo wpisac numer. W SE jest to super pomyslane.
    Sa jeszcze pewne drogne wady ale generalnie tel jest OK.

  • 0

    36.  2006-07-29 10:38:27

    Siema.
    Mam e760 i jestem w miarę zadowolony ma ciekawą obudowę:) Niestety ma orange menu które jest tak max zrypane że szok. Ludzie unikajcie orange menu jak ognia to naprawde szajs!!!

  • 0

    37. ~tygrysek  2006-08-20 14:03:37  host: 63.160.wmc.com.pl

    chcialm sie zapytac czy telefon e360 nie ma wejscia na karte pamieci?

  • 0

    38. ~KASIA  2006-08-20 20:38:48  host: akc144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY TELEFON SAMSUNG E360 NIE MA WEJSCIA NA KATE PAMIECI ? Z GÓRY DZIEKUJĘ ZA ODPOWIEDŻ

  • 0

    39. ~merafil  2006-08-28 22:34:15  host: abfd196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma

  • 0

    40. ~karolina  2006-08-31 14:37:32  host: blu47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego foniku, ale w kolorze srebrnym, niestety jak do tej pory spotykalam tylko czarne wersje...a one mi sie nie podobaja;)czy wie ktos gdzie moge znalezc srebrnego samsunga??

  • 0

    41. ~edytac31  2006-09-05 17:28:07  host: ani18.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik ogólnie rzecz biorąc super prawie pod każdym względem. Jestem zawiedziona tylko w jednym-znajdżcieporządną grę java na ten model. Przeczesuję internet a wybór naprawdę kiepski. Może czegoś nie wiem jesli macie jakieś dane to poproszę.

  • 0

    42. ~mimi  2006-09-06 20:50:34  host: acqj109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie jak wyłączyć menu na głównym wyświetlaczu (to z lewej strony)

  • 0

    43.  2006-09-21 11:59:39

    jak się pozbyć menu orange?

  • 0

    44. ~heh  2006-09-22 17:25:36  host: ecc42.internetdsl.tpnet.pl

    siemka!spoko spoko telefonik ale ile on tak mniej więcej kosztuje w salonach??????

  • 0

    45. ~Daniel  2006-09-26 14:54:00  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    ile taki telefon moż ekosztować w angli?? z góry dziękuje za odpowiedż:)

  • 0

    46. ~  2006-10-14 12:28:18  host: acpu177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Pele.... wcale nie trzeba!!!!wystarczy miec troszeczke większe IQ i juz wiesz jak to zrobić... :):) hehe:/:/piszesz esa->OK->Opcje->Ostatni odbiorcy i masz tam kilka numerów swoich znajomych....hehe.... wg mnie jest to telefon idealny dla wszystkich którzy potrzebują telefonu z dodatkami, a nie akcesorium mp3 czy foto.... ech;/ ludzie....jesteście dziwni...sami juz nie wiecie czego chcecie...ECH

  • 0

    47. ~plomyczka  2006-10-20 22:13:08  host: chc29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ogolnie jest swietny tylko jedna ogromna wada jest to ze ma bardzo slaba baterie , oraz powinien miec karte pamieci lub wiecej pamieci bo 44 Mb to stanowczo za malo jak na taki telefon

  • 0

    48. ~Milena  2006-11-02 16:02:29  host: bma190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ile trzyma bateria w tym tel??

  • 0

    49. ~polianna  2006-11-28 15:34:15  host: aai162.internetdsl.tpnet.pl

    WIE KTOś JAK ZżUCIć MP3 NA TEL ?? BO MAM W mp-trójce ale nie wiem jak ścią gnac na tel..? thix ;)

  • 0

    50. ~KALA  2006-12-17 14:42:34  host: cdy139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie jedno pytanko oczywiście ja ktos ma ten telefon.Chcuałabym wiedzieć jakie wady ma ten telefon.Ptosze odpiszcie mi to ważne z góry dzieki

  • 0

    51. ~  2006-12-26 11:30:49  host: acrr114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje taki foni przy abonamencie za 25 w orange

  • 0

    52. ~myssia  2006-12-26 21:45:05  host: abzw164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co mam zrobic z APN chcem wyslac mms-a i pisze cos o apn

  • 0

    53. ~aruna  2006-12-28 09:56:04  host: staticline23150.toya.net.pl

    Słyszałem dziwne historie na temat smasungów a mianowicie że ich irdy i bluetoothy działaja TYLKO z innymi telefonami marki samsung:(i to dość często tylko z tymi samymi modelami:(:(:(czy jakiś właściciel E360 mógłby to potwierdzić lub zaprzeczyć, bo chce go kupić ten fonik ale jak ma taką wade to odpada!!!

  • 0

    54. ~Madź.unia.  2007-01-27 20:25:17  host: cbz191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oj. czepiacie się byle czego. nie pojawia się nieodebrane połączenie na wyświetlaczu na klapce. i co z tego? orange menu. przeżyje się. i wcale dużo miejsca nie zajmuje. ludzie bez przesady! a jakby nie było orange menu to byście się czepiali, że go nie ma. po co wyłączać date? i godzine? chyba fajnie wiedzieć, która godzina i dzień? smsy można ustawić. pobawcie się telefonem przez godzinkę to zobaczycie wszystkie te wasze `braki`. ja tel. nowy kupiłam za 540 zł. na karte oczywiście:)

  • 0

    55. ~Patiii  2007-01-27 20:53:31  host: cxx178.internetdsl.tpnet.pl

    Planuje zmienić tele i nie wiem,na który się zdecydować...samsung E360 czy Sony Ericsson Z710i.Pomóżcie mi,bo nie wiem.A co to orange menu?Czym się różni od normalnego menu???Z góry dziękuje :)

  • 0

    56. ~lenia86  2007-02-01 21:23:27  host: net1-1-1.bdi.net.pl

    telefonik jest fajny ale mam maly problem bo na wyswietlaczu zewnetrznym kiedy otrzymam smsa nie wyswietla mi od kogo go dostalam tylko zostaje wyswietlona data.czy ktos moze wie co z tym zrobic.prosze o pomoc!!!!!!!

  • 0

    57. ~aga  2007-02-03 15:36:50  host: xdsl-3365.lodz.dialog.net.pl

    NAPISZCIE ILE TZRYMA BATERIA W TYM TELEFONIE I CZY DOBRY JEST WYśWITLACZ,BO JA SłYSZAłAM WAADY NA TEN TEMAT.PROSZE !!!!

  • 0

    58. ~lenia86  2007-02-04 15:02:46  host: net1-1-1.bdi.net.pl

    niedawno kupilam ten telefonik i szczerze mowiac bateria trzyma mi gora 2dni,a jezeli chodzi o wyswietlacz to nie mam zastrzezen

  • 0

    59. ~anusiaczek  2007-03-14 22:01:44  host: trzemeszno2.serv-net.pl

    czy naprawde nie ma srebrnych wersji ?? bo mi kurcze naprawde na srebrnej zalezy... czy moze ktos wie czy sa chociaz w to watpie... ale jezeli ktos sie spotka ze srebrnym samsungiem to prosze napiszcie.. z gory dziekuje :* pozderka ;)

  • 0

    60. ~Karolka  2007-03-24 19:10:06  host: nat-11.ghnet.pl

    Ile kosztuje ten telefon?? prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    61. ~A  2007-03-27 09:19:21  host: sauron.matarnia.pl

    Korzystam już z tego aparatu 6 miesiecy. kupiony w salonie za 999.90! ale warto było:) b.wygodny,pojemny, z bajerami, choć rzeczywiście bateria mogłaby być lepsza..trzyma ok 3dni. (bardzo duzo dzwonię i smsuje). Gorąco polecam:)

  • 0

    62. ~MrKosa  2007-08-04 07:57:05  host: host-n1-98-164.telpol.net.pl

    Spoko fon tylko bluetooth nie dziala ^^

  • 0

    63. ~monisia_c  2007-08-28 21:03:00  host: ajp247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od 2 dni mam ten telefon. Jestem bardzo zadowolona! Bluetooth działa bez zarzutu, aparat moge ocenic na 5+. Pamiec? Mowicie ze za mało! W zupelnosci wystarczy! Dzwiek wyrazny i czysty. Kupilam go prawie nowego za 360 zł. Goraco polecam ten model telefonu!!

  • 0

    64. ~Aleksyjka_91  2007-10-01 19:49:37  host: chello087207121089.chello.pl

    Hejka;) zastanawiam się nad kupnem tego fona,ale nie wiem w jakiej sieci go można dostać,a z lombardu nie chce bo tam oszukuja,a na allegro nie mam konta...pomóżcie!!!;)

  • 0

    65. ~laleczka  2007-10-10 08:35:22  host: grf210.internetdsl.tpnet.pl

    Aleksyjka_91 spróbuj może przez anonse kupić?w sumie będziesz miała mozliwość dokładnego obejrzenia a jak Ci się nie spodoba to nie kupujesz;)albo może na jakiejś innej stronie?jest sporo sklepów internetowych z telefonami.Życzę powodzenia!:)też mi się ten telefon podoba i narazie zbieram info na jego temat;)teraz też jestem posiadaczką samsunga ale starszej wersji-mimo to jestem z niego zadowolona bo to świetne telefony.POLECAM samsungi!:)

  • 0

    66. ~monisia_c  2007-10-18 19:38:37  host: aix149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może odpowiem na parę pytań z góry. Jak sie dobrze telefon prowadzi, czeka aż się do końca wyładuje, aż sie wyłączy, to bateria trzyma ok. 3 dni przy dosyć dużym użytkowaniu. Wady tego modelu- jak sie zgra już zdjęcia na komputer, to widać piksele (chociaż niektóre wychodzą bardzo dobrze), ale na telefonie wyglądają jak żywe! Wyświetlacz jest ok. Pamięci mi spokojnie starcza. Bluetooth działa ze wszystkimi modelami (z motorola, nokia i siemensem na pewno działa:) Mam ten telefon 2,5 miesiąca. Gorąco go polecam!!

  • 0

    67. ~marmolada  2007-10-29 16:11:59  host: dzm50.internetdsl.tpnet.pl

    ile on kosztuje, bo nie mogłam nigdzie znaleźć?

  • 0

    68. ~uncertain_fate_  2007-11-24 22:00:04  host: aix24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Marmolada. Na allegro sprawdź. Ja go kupiłam z allegro i dałam 380 zł. Co prawda używany, ale stan wizualny i funkcje idealne. Jak nowy! ;)

  • 0

    69. ~Nickon  2007-12-09 20:33:06  host: host-87-99-9-89.lanet.net.pl

    Ja go już trochę mam i mogę powiedzieć, że to pierwszy telefon, z którego naprawdę jestem zadowolony. Polecam każdemu:) Poza tym jest dość tani jak na swoje możliwości.

  • 0

    70. ~help!!  2008-01-05 16:53:13  host: 88-199-28-195.tktelekom.pl

    Mam sobie zmienic telefon i niewiem ktory wybrac czy e360 czy x680?? Pomozcie ktorego wybrac,ktory lepszy?? Z gory dziekuje:)

  • 0

    71. ~Figo  2008-01-14 21:01:36  host: acpn152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może być tyle że nie ma karty pamięci i bateria krótko trzyma

  • 0

    72. ~un  2008-01-21 17:07:12  host: aip195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~help!! Ja mam e360e a moja siostra x680 więc mogę Ci z czystym sumieniem polecić samsunga e360e. Ma on więcej funkcji, jest `poręczniejszy` oraz ogólnie lepiej się sprawdza. Może jedyną różnicą jest moc baterii. Ale to zależy czy ma się telefon nowy czy stary i jak go sie prowadzi.

  • 0

    73. ~  2008-02-06 14:02:01  host: public-gprs37344.centertel.pl

    Fajny telefonik, mały, extra gumowa obudowa, fajne opcje, może nie najlepsze, ale sa ok. Mogę go wszystkim polecić.

  • 0

    74. ~Paulinka  2008-02-18 20:00:49  host: chello084010126219.chello.pl

    mam ten telefon juz prawie 2 lata:) jestem z niego zadowolona na 99% bo niestety ten 1% to mała pamiec. na karcie pamieci miesci sie około 7-8 utworów mp3, ale telefon całkowicie ok. mi nie przystwozył zadnych niespodzianek. polecam go:)

  • 0

    75. ~callmebarb  2008-05-26 19:51:36  host: ablr75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! ja tez uzywam ten telefon juz od 2 lat i nigdy mnie nie zawiodl. Jest w 100% nieawaryjny, prosty w obsludze, maly i zgrabny. Co do pamieci i mp3 to aurat tej funkcji nie uzywalam jako, ze mam odtwarzacz,ale regularnie slucham radia i uzywam aparatu(co prawda sredniej jakosci,ale jest). Jedynym minusem jaki mi przychodzi do glowy to srednio trzymajaca bateria. Poza tym same plusy, najlepszy telefon jaki mialam!

  • 0

    76. ~ziomek  2009-06-07 19:53:33  host: inet20909np-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    moze wy mi powiecie co to za telefon samsung bez slotu kart pamieci a wewnetrzna pamiec to nie bagatela ponad uwaga 500MB pomocy plis

  • 0

    77. ~patinka ;*  2010-05-22 21:19:09  host: host-89-228-211-112.kalisz.mm.pl

    Mam ten telefon jest bardzo fajny łatwy w obsłudze . Polecam .

  • 0

    78. ~kurko  2010-12-18 23:37:39  host: nat-goc2-91.aster.pl

    5 lat używam i nic...wygląda i zachowuje się jakbym go wczoraj kupiła.ma wszystko, jest cholernie funkcjonalny,przerósł swoje czasy,aż czasem chciałabym,żeby się popsuł...kupiłabym sobie taki, co lepsze zdjęcia robi i ma wifi, którego 5 lat temu nie było, ale on po prostu nie chce mnie zostawić

  • 0

    79. ~Paula  2011-12-05 08:53:07  host: acag93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest swietny w Prawdzie nie mam Polskiego oprogramowania jest to telefon z Niemiec -dobrze ze ma ten Angielski chociaz:)) Ogolem bardzo wygodny.Super telefon dla Kobiet i osob ktore kochaja miec duzo przy sobie:)

  • 0

    80. ~Pies  2013-06-18 15:12:35  host: 78.10.87.251

    Mam go od 7 lat, w ciaglym uzyciu, niewymieniana bateria trzyma kilka dni, najlepszy telefon jaki używałem.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet