Samsung SGH-E350E - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E350E Opinie o Samsung SGH-E350E

Samsung SGH-E350E

w sumie: 228
  • 0

    1.  2005-11-03 23:17:52

    juz sa w sprzedazy pendrive 4GB a w telefonach jest problem do odtwarzacza mp3 i aparatu fotograficzego wrzucic 256mb nie kumam

  • 0

    2. ~thomson  2005-11-04 15:20:48  host: 87.207.168.60

    nic specjalnego

  • 0

    3. ~  2005-11-04 20:34:16  host: chello212186130016.chello.pl

    kolejny odgrzewany pomysł. żadnych rewelacji. ja nie wiem w jaki sposób samsung chce konkurować z SE czy Nokią :/

  • 0

    4. ~odczepcie sie od samsunga  2005-11-05 00:36:50  host: nowomiejska.sieci.fonet.pl

    odczepcie sie od samsunga. To świetna firma

  • 0

    5. ~ani  2005-11-05 16:47:05  host: ays130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    popieram !!!to świtna firma

  • 0

    6.  2005-11-05 20:07:52

    świetna firma - 1241423894 telefon samsunga z rzedu ktory jest sliderem, jest niby nowy chociaz wszystkie funkcje byly we wczesniejszych modelach i teraz ktos powie ze telefon nie musi miec mp3,2mpx i.t.d. ale to jest nowy telefon i 427582 telefonow samsunga jest identycznych pod wzgledem technicznym - jak ktos nie chce aparatu, mp3 i.t.d. to niech kupi starszy telefon bo po co mu nowy

  • 0

    7. ~benek  2005-11-05 22:42:22  host: host-81-190-176-88.gorzow.mm.pl

    ja tez popieram

  • 0

    8. ~Dawid  2005-11-06 11:48:25  host: adch11.marton.net.pl

    Ten ktoś kto napisał, że nie wie jak Samsung chce konkurować z Nokia czy SE, to chyba nie wie kto wprowadza innowacje w telefonach. Samsung już ponad pół roku temu wprowadzil telefon z 7 Mpx, wyświetlacz z 16 mln kolorow też już dawno temu, a 128 głosową polifonię też już jakiś czas temu. A Nokia narazie doszła do 3Mpx(haha), a cała reszta też jest zacofana.SE równierz jest daleko z tyłu. Niestety na wejście tych modeli Samsunga na polski rynek jeszcze trochę poczekamy. Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj.

  • 0

    9. ~ello  2005-11-07 11:10:22  host: xdsl-1090.wroclaw.dialog.net.pl

    powiedz mi na co Ci 8mpix w aparacie w telefonie? dla szpanu? czy chcesz robic odbitki A3 i wiecej?

  • 0

    10. ~Dawid  2005-11-07 15:26:29  host: adch11.marton.net.pl

    Po to zebym nie musial ze sobą nosić kilku urządzeń. Wystarczy telefon komórkowy. Inne firmy nie są w stanie zrobić niczego takiego jak Samsung i dlatego są za nim o rok do tyłu. Wszyscy o tym wiedzą i podają jakieś marne argumenty, że po co mi 8Mpx.haha

  • 0

    11. ~UWG_Rysiu  2005-11-07 20:56:56  host: gatetk.biezanow.net

    sory ale jednak tym modelem się nie popisali więc nie wiem nad cyzm tak gorąco debatować... ten model spieprzyli po całości bo po co robią kolejny "taki sam telefon" ... zresztą d500 ma 256 tys kolorów a wygląda tak samo. Nie ma się panowie co zachwycać, mimo że nie jestem zwolennikiem nokii, to odsyłam do modelu n92, telewizji samsung nie wprowadził

  • 0

    12. ~michal  2005-11-09 12:22:36  host: clh66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsuns telewizji nie wprowadzil? jak nie :| jest jeden model, pol roku temu wypuszczony, nazwy nie pamietam

  • 0

    13. ~mnel  2005-11-09 13:27:50  host: bnb28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja sobie go kupie bo nie chce kupować starego telefonu i niehcce mieć bajwerów bo juz z tego wyrosłem ten jest z pewnoscią tańszy od d500 i jest lekki

  • 0

    14. ~manuch  2005-11-16 19:41:17  host: agh234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w telefonie moze byc 8mpix ??
    oszaleliscie to niemozliwe !! narazie nokia osiagnęla 3mpix!! a 8mpix to nie mozliwe w telefonie komorkowym !!

  • 0

    15. ~rOsA  2005-11-19 20:25:25  host: 217.96.74.2

    Posiadam taki telefonik. Zakupiłem go w Anglii wtedy w Polsce jeszcze nikt nie miał pojęcia że coś takiego jest. Świetny telefon i nie spotkałem jeszcze osoby która nie mówiła jaki super telefonik. A siano typu nokia (telefon typowo dla bezmózgów i lanserów, to się niech chowa i nie wychodzi. Nokia dlaczego mam wrażenie że jest za wszystkimi producentami w tyle daleko. No cóż. Lans is lans.

  • 0

    16. ~Pozor  2005-11-21 16:05:10  host: and182.internetdsl.tpnet.pl

    no tak, jakos zdjecia to oczywiscie tylko ilosc MegaPixeli, a nic do tego nie ma do tego obiektyw. (SIC!)

  • 0

    17. ~bela87  2005-11-25 18:53:25  host: ext-gw-szc.pronet.lublin.pl

    ma pytanko do czego sluza te dodatkowe opcje patrz dodatkowe info pozdro

  • 0

    18. ~aga  2005-11-28 12:44:27  host: abk106.internetdsl.tpnet.pl

    A mnie ciekawi ile w takim telefoniku bateria trzyma??? Bo samsungi z reguly maja slabe baterie, a zwlaszcza jesli ma tyle bajerow.

  • 0

    19. ~misiekk  2005-12-05 17:30:34  host: aly194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ma MegaPixeli

  • 0

    20. ~pawcio  2005-12-07 15:50:11  host: cvq20.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie, ile w tym trzyma bateria??

  • 0

    21. ~marti  2005-12-09 23:24:52  host: bvx19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestescie nienormalni, do zdjęć używa sie np. aparatu cyfrowego!!!! telefon służy do komunikacja.

  • 0

    22.  2005-12-11 21:20:40

    Do Dawida:
    Człowieku, ale samsung tych telefonów do seryjnej produkcji nie wprowadził.
    A panasonic SA6 lub VS3?
    16 mln kolorów, a za jaką cenę?
    Niecały tysiak. ;)

  • 0

    23.  2005-12-12 20:48:29

    2-4 dni trzyma bateria, zmniejszyłem jasność ekranu i mi trzyma 4 :D

  • 0

    24. ~olaf  2005-12-29 17:41:27  host: arq226.internetdsl.tpnet.pl

    Jasne że Samsung to świetna firma to raz, a dwa że zdecydowanie wygrywa z Nokia, wszystkim sie wydaje ze nokia jest lepsza a to nie prawda, ona jest poprostu przereklamowana i tyle, dlatego ma taką popularność. A ten model samsunga (e350e) jest naprawde genialny...

  • 0

    25. ~rzeski  2005-12-30 15:34:26  host: adah143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik (jest to moj 36-ty tel) i jestem z niego bardzo zadowolony nokie niech sie schowaja- juz schodzi na psy ta firma. Samsung jest maly lekki bateria na razie mi trzyma wyswietlacz TFT niezle zdjecia mile menu i kozacki wyglad.

  • 0

    26. ~basia55  2005-12-30 17:59:30  host: nat-153.ghnet.pl

    Dostałam ten telefonik na Mikołaja i jestem z niego bardzo zadowolona. Aparat z fleszem świetny oraz ogromna pamięć bo aż 40.00 MB!!!!!!!

  • 0

    27. ~oko  2006-01-04 21:42:31  host: aaka4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie masz tego telefonu to nieodzywaj sie

  • 0

    28. ~  2006-01-05 11:52:26  host: nat-bem.aster.pl

    popieram Dawida. samsung jest kozakiem od dawna. widziałem jego cacka o których istnieniu nie mamy pojęcia. a po co 7mpx? a po co w autach jest po 600 km, przecież nie muszą latać......

  • 0

    29. ~BAs!aaa  2006-01-06 15:44:07  host: buo26.internetdsl.tpnet.pl

    Włąsnie mam mozliwosc kupna takiego modelu jak Samsung SGH-E350E...ciekawa jestem ile moze trzymac taka bateria? JAki jest jakosciowo?JEsli ktos z Was ma ten telefon prosze niech udzieli mi odpowiedzi na moje pytania bede wdzieczna:) Pzdr:)

  • 0

    30. ~maciek  2006-01-07 20:11:20  host: prosie12-1.aster.pl

    ludze macie problem telefon jest do dzwoneinia wslania smsów a jak wy kupujiecie apart tylko dla fotek to powodzenia
    do fotek są apraty cyfrowe i tyle mi teelfon musi się podobaci miec potrzebne funkcje a co do lansu z nokia to zgadzam sie ze nokie to typowo dresiraskie telefony

  • 0

    31. ~Posiadacz  2006-01-07 20:15:12  host: c1-ophisb-099.tosa.pl

    Mam tą kome i jestem zadowolony z niej chociaż dodał bym do niej jeszcze radjo i by było super:)

  • 0

    32. ~foox  2006-01-12 20:18:56  host: yp18.internetdsl.tpnet.pl

    Bateria po drugim formatowaniu trzymała 4 dni Po 3 formatowaniu powinien trzymac miedzy 5-7 przy paru esach i rozm dziennie + jakies fotki i filmik! ;) Ps. chyba niezle! Polecam ten telefonik - jest zgrabny a po rozsunieciu funkcjonalny. Wyswietlacz genialny! SEk700i przy lepszych parametrach wydaje sie przy nim gorszy (sprawdzałem z kumplem) Oprocz radia ma wszystko i to wszystko jest na bardzo dobrym poziomie - przez technike po jakosc wykonania (mat. pierwsza klasa) POLECAM!!!

  • 0

    33. ~Remik  2006-01-13 11:07:50  host: dft18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupilem ten telefonik niedawno.Przypadł mi do gusty ale nie mogę dostać do niego kabla usb.

  • 0

    34. ~_alek_  2006-01-16 15:18:30  host: aru176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi tam sie telefonik podoba...macie racjie zadna rewelacjia ale mi taki starczy... szczegolnie ze mnie bedzie kosztował 50 zł...

  • 0

    35. ~zychu  2006-01-17 00:58:42  host: dpm211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lol skad Wy wzieliscie takie liczby przy mpx w aparacie jak normalne cyfrowki maja max 6 ;p a samsung zrobil 5 mpx :P

  • 0

    36. ~Rafał30  2006-01-17 19:21:42  host: ip-213-17-223-227.netia.com.pl

    "nokia jest najlepsza" to tylko slogan bo chyba po wyglądzie tak mówią a wyglad ma naprawde super.A co do SGH-E350E cudo telefon mały wysuwany 40MB dla mnie to mało ale wystarczy a nokii miałem 5 sztuk właśnie z powodu aparycji i ciesze sie ze mnie kumpel namówił na E350E. a 3100 co kupiłem to szajs bateria po pół roku trzyma 2 dni a po zablokowaniu klawiatury co dziwne wciaz jest aktywna wiec niech ktoś mi udowodni że nokia jest najlepsza ?

  • 0

    37. ~  2006-01-20 08:17:41  host: 213.192.75.2

    Zajebiście mały popieram słowa dobroci dla teo telefonu!!

  • 0

    38. ~pan X  2006-01-22 15:09:16  host: ip-213-17-223-227.netia.com.pl

    nokia jest najgorsza :)

  • 0

    39. ~mam go  2006-01-23 21:35:21  host: 80.55.131.138

    mam go i jest S U P E R

  • 0

    40. ~nika  2006-01-26 17:50:31  host: nat99-ipartners.iscnet.pl

    a mi sie telefonik podoba . jestem jego wlascicielka od paru dni ale podoba mi sie w nim to ze jet taki malutki i leciutki, a bajerow nie potrzebuje bo mi telefon potrzebny do dzwonienia nie do szpanu>jak bede chciala zrobic zdjecie to i tak wezme aparat a jak bede chciala posluchc muzyki to skorzystam z odtwarzacza mp3

  • 0

    41. ~  2006-01-27 13:06:07  host: gprs12.orange.pl

    JAK POTRZEBNY WAM SUPER TELEFON TO ZOBACZCIE D600E. ALE NIE WSZYSCY CHCA MIEC W TELEFONIE SUPER APARAT ITD. I DLA NICH WLASNIE SAMSUNG MUSI ROBIC TEZ I TAKIE FONY. POZA TYM SAMSUNG RZADZI. PRZEWALILEM JUZ CHYBA KILKANASIE TELEFONOW ROZNYCH MAREK, OBECNIE JESTEM PRZY D500 (NIE STAC MNIE JESZCZE NA D600)I MUSZE PRZYZNAC ZE TO JEST TO. NIE ZAMIENILBYM NA ZADNA INNA FIRME. ALE SIE ROZPISALEM. POZDRO

  • 0

    42. ~foox  2006-01-29 22:17:26  host: yp18.internetdsl.tpnet.pl

    dla zainteresowanych test tego telefonu:
    http://tiny.pl/mxcc
    Pzdr!

  • 0

    43. ~  2006-02-10 10:02:05  host: cbb235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I o czym wy mówicie telefon jest do dzwonienia a do zdjęć są aparaty.Jak się ktoś nie zna na fotografi to niech robi zdjęcia telefonem .

  • 0

    44.  2006-02-11 20:28:11

    czym on się różni od e350?

  • 0

    45. ~krzychacz007  2006-02-15 12:49:32  host: evd220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi ten fonik sie podoba.Chce go sobie kupic.Czy7 on ma wymienna karte pamieci?

  • 0

    46. ~patik  2006-02-15 21:31:05  host: dko254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzyma tak sobie, zalezy czy sie duzo bawimy czy mniej...

  • 0

    47. ~Kuczyniak  2006-02-16 19:29:06  host: 80.244.149.10.ostrow2.tnp.pl

    ;P widział ktoś Nokie 6680 skoro mówicie, że Nokia jest słaba? :P

  • 0

    48. ~she  2006-02-17 10:13:25  host: lesna6-72-128-255.euro-net.pl

    hm, u mnie trzyma 4-5 dni, w zalecznosci oczywiscie od czetsotliwosci uzywania, i rzecza jasna jest ze jak zrobie sesje zdjeciowa to nie bedzie bateria trzymala tak dlugo. osobiscie nie narzekam na ten telefon. choc dotychczas uzywalam jedynie nokii i ciezko bylo mi sie przekonac. teraz, nie zamienilabym go na zaden inny, no moze za 2 lata jak mi sie umowa skonczy :P

  • 0

    49. ~Adrian  2006-02-22 16:25:53  host: s2-dobra.ust.tke.pl

    Popatrzcie na sam wygląd obecnie mało firm robi telefony tak funkcjonalne a zarazem ładne, nowe nakie według mnie są paskudne a ten telefon dla mnie jest piekny i uważam że obenie nie ma ładniejszego.

  • 0

    50. ~zuzia  2006-02-24 23:55:06  host: host-81-190-24-58.torun.mm.pl

    bateria trzyma ok 6-7 dni zalezy jeszcze jak sie go uzywa bo jesli bawi sie nim caly czas to wiadomo ze bateria szybciej padnie, ale przy normalnym uzytkowaniu czyli przede wszystkim dzwonieniu i wysylaniu sms-ow a takze uzywanie aparatu (nawet codzienie ale nie caly czas) bateria mi trzyma srednio 6 dni

  • 0

    51. ~agateczka  2006-03-01 13:26:49  host: chello087207061083.chello.pl

    czy ktoś zna kod który pozwoli mi wyzerować liczniki czasu połączeń

  • 0

    52. ~marta  2006-03-03 12:22:21  host: ehost-33.mtm-info.pl

    nie wiem czy soebie go kupic czy samsunga e350??? ale czy to jakas roznica ??? samsungi górą !! :))

  • 0

    53. ~marta  2006-03-03 12:23:56  host: ehost-33.mtm-info.pl

    nie wiem czy soebie go kupic czy samsunga e350??? ale czy to jakas roznica ??? samsungi górą !! :))

  • 0

    54. ~graham  2006-03-11 12:00:12  host: aom170.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko..czy ten telefon ma na pewno radio wbudowane FM ??

  • 0

    55. ~foox  2006-03-12 23:00:16  host: yp18.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon nie ma radia...

  • 0

    56. ~gardziej  2006-03-20 02:39:41  host: bwp98.internetdsl.tpnet.pl

    powiem tylko tyle,ze moze z wierzchu to i ladnie wyglada ten samsung,ale wiekszego badziewia to ja w zyciu nie widzialem.do tych co nie cierpia nokii:a widzieliscie najnowsze modele?????no wiec z czym do ludzi????????ladnych pare razy chowa sie ten wasz samsung do jakiejkolwiek nokii.jeszcze nigdy na ta firme nie narzekalem i nie uwazam sie za jakiegos bezmozga i lansera,a ktos,kto ma takie zdanie,jest dla mnie zwyklym poldownem,łosiem i osiołem(rOsA i jemu podobni)telefon sluzy mi do pracy,a nie do szpanerki,a nokia przebija jak narazie wszystkie inne telefony,mowiac oczywiscie o telefonach w rozsadnej cenie.

  • 0

    57. ~chmielowy joe  2006-03-20 21:39:38  host: aor106.internetdsl.tpnet.pl

    z całym szacunkiem dla tutejszej braci w taki czy inny sposób obcującej z telefonami - ilu z Was kupiło telefon tylko dla szpanu? czytając teksty niektórych, co to się mądrzy robią i naśmiewają z Nokii czy Samsungów mózg się lasuje!! telefon to nie jest ani aparat ani przenośny dysk, ani mp3jka!to tylko proste namiastki, bajery które każdy chce, wielu nie używa, a niektórzy nawet zapominają że takie coś jest w ich foniku. jesli ktos mowi ze ma takie cacko tylko dla aparatu czy odtwarzacza, to znaczy że nie ma wymagań w stosunku do sprzętu. telefon, jak nazwa wskazuje, służy do telefonowania i wsadźcie sobie głeboko w oko Wasze cudeńka naszpikowanie diodami,odtwarzazami, tosterami i czymkolwiek jeszcze bo póki co to mało która opinia jest konstruktywna!może lepiej oceniajcie telefony a nie przechwalajcie się jakie to nowości wyczytaliście na stronach producentów.

  • 0

    58. ~mysza  2006-03-22 01:30:11  host: 212-87-13-71.sds.uw.edu.pl

    Kompletna beznadzieja... Ten telefon podobał mi się do momentu aż go nie włączyłam... Przy tej cenie może się schować przed SE k700i... Żałuję, że go kupiłam

  • 0

    59. ~bolek  2006-03-22 12:36:00  host: vv43.internetdsl.tpnet.pl

    założe się że ~mysza nie miała w ręce tego fona. ciekawe w czym jest gorszy od k700i...? podaj przykład/y!

  • 0

    60. ~Paweło  2006-03-23 00:57:56  host: ahf154.internetdsl.tpnet.pl

    wypasiony telefon :) non stop zaskakuje :) ale mam jeden problem kupiłem kabel usb no i podczas wgrywania sterowników wyskakuje mi błąd moze ktos wie co jest nie tak?? prosze napiszcoe mi na maila dostosowany@wp.pl Pozdrawiam

  • 0

    61. ~mik@  2006-03-25 21:31:49  host: gprs11.orange.pl

    jestem posiadaczką tego teleonu od niedawna i jak narazie jestem z niego zadowolona. Jeśli chodzi o porównania do Noki to sama nie wiem, szczerze mówiąc moje wczesniejsze telefony to włanie Nokia i jestem ogromnnie do niej przywiązana dlatego nie moge powiedzic który jest lepszy. jak narazie nie moge się trochę przywyczaić do pisania SMSów jest troche trudniej niż w NOki no ale to kwestia wprawy.

  • 0

    62. ~Glina  2006-04-04 21:06:03  host: ejo10.internetdsl.tpnet.pl

    Wlasnie zmienilem z Nokii na tego samsunga i chyba go sprzedam , bateria wydolila zaledwie 3 dni, fakt nagrywanie filmow itd... ale nokiatrzymala mi niecale 2 tyg , zobacze teraaz bez fotografowania, filmowania itd... ale krucho to widze.

  • 0

    63. ~mysza  2006-04-06 02:44:39  host: 212-87-13-71.sds.uw.edu.pl

    bolek szkoda, że się nie założyliśmy, bo byś przegrał... miałam niestety nieszczęście kupić ten badziew na allegro, a teraz bardzo okrojona lista wad:
    -wykonanie(w porównaniu z SE wygląda jak plastikowa zabawka)
    -beznadziejna grafika i wyświetlacz(se ma 176x220, samsung tylko 128x160, a taką różnicę naprawde widać)
    -brak radia (w se oczywiście jest)
    -słaba jakość dźwięku
    -brak dzwonków w formacie mp3(w starym sony cmd-j70 można było przynajmniej nagrać sobie dzwonek...)
    itd. itp.

  • 0

    64. ~dabalp  2006-04-06 22:44:06  host: cuq42.internetdsl.tpnet.pl

    ja nie kumam tych ludzi co mowią że samsung nie może konkurować z Nokią czy innymi firmami. Samsung robi zajefajne telefony i koniec. jak ktos faworyzuje Nokie bo jego zdaniem "JEST LEPSZA" no to niech sobie prześledzi dane techniczne fonów i porówna ceny...dużo bardziej sie opłaca kupić samsunga niż nokie...

  • 0

    65. ~dabalp  2006-04-06 22:45:34  host: apu205.internetdsl.tpnet.pl

    ja nie kumam tych ludzi co mowią że samsung nie może konkurować z Nokią czy innymi firmami. Samsung robi zajefajne telefony i koniec. jak ktos faworyzuje Nokie bo jego zdaniem "JEST LEPSZA" no to niech sobie prześledzi dane techniczne fonów i porówna ceny...dużo bardziej sie opłaca kupić samsunga niż nokie...

  • 0

    66. ~dee  2006-04-07 15:44:45  host: vv43.internetdsl.tpnet.pl

    poprostu fanów nokii boli ze samsungi robia lepsze i atrakcyjniejsze telefony! koniec kropka!

  • 0

    67. ~lov3r  2006-04-13 09:02:23  host: Kal9-Kawd-r1.bater.net.pl

    bateria trzyma dlugo, telefonik super ;]

  • 0

    68. ~dumny posiadacz  2006-04-16 23:00:47  host: chello212186148033.chello.pl

    Kurde mam ten telefon dopiero od kilku dni i moge smialo powiedziec ze jest fajniejszy od 6630 nawet od 6680 bo ejst prosty ma duzo funkcji i nie potrzebuje systemu ktory moze sie zawiesic popieram samsunga jest to zarombista marka !!!!!!!!!!!!!

  • 0

    69. ~kasia  2006-04-21 18:11:54  host: nat16.netburg.pl

    ja mam od 2 dni ten telfonik i jestem zadowolona tylko niestety bateryjka chyba bedzie krtoko trzymac;/

  • 0

    70. ~kama  2006-04-27 17:49:40  host: aux14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wsumie to mam ten telefon od miesiaca i mam problem z dostaniem kabla usb,co do baterii to telefon trzyma krótko(około2 dni) przy obfitszym korzystaniu z wszystkich funkcji i dłuższych codziennych rozmowach,cięzej mi się pisze smsy nią na starym i wysłużonym simensie :)Faktem jest ze robi furore,ale dla mnie to po prostu bardziej funkcjonalny telefonik.pozdro dla użytkowników

  • 0

    71. ~jeanette :]  2006-04-27 19:51:46  host: bec79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonn i jest super! nie zacina się tak jak SE i nie jest brzydki tak jak NOKIE!!! SAMSUNG RZĄDZI!!! YO YO

  • 0

    72. ~ultimate  2006-05-02 22:58:52  host: 213-238-93-179.adsl.inetia.pl

    pytanko mam. czy da sie w nim ustawic mp3 na dzwonek? czy ma tylko odtwarzacz w ktorym mozna sluchac tylko ze sluchawek? wiem ze pytanie debilne ale pytam bo nie wiem

  • 0

    73. ~tleniony  2006-05-11 10:30:50  host: cfo41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od niedawna i do tej pory sie nie zaciol tak jak mojemu koledze w czoraj se k700i jak anulowalem przesylanie przez irde to przez kolejne 5 min. szukalo urzadzenia az musial wyjac baterie a nie wspomne o joystyku sasmung coooooooooooooooooooool

  • 0

    74. ~turtles  2006-05-11 20:46:38  host: btb100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest tylko ladny i to wszystko chowa sie przy kazdej noki nawed przy 6230!!!

  • 0

    75. ~Minavand  2006-05-13 15:41:48  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    Eh. Samsung sie chowa przy nokii dlatego ze ten nie ma radia? A kto słucha radia jak jest mp3. Kupujac ten telefon miło sie zaskoczyłem prościzną funkcji. Połowa krytyków tutaj nawet nie miała takiego samsunga więc nie wiem po co gadają że ma słaby wyświetlacz lub dzwięki skoro samsung produkuje i odtwarzacze mp3 jak i telewizory na wysokim poziomie. Napewno ta firma zna sie na rzeczy.
    ~ultimate@
    Tak, mp3 mozna ustawic jako dzwonek i muzyki mozna sluchac tez bez sluchawek (jesli o to chodzilo)
    Mysle ze ten samsung jest jednym z lepszych w tej ofercie cenowej. Pozdro.

  • 0

    76. ~oporowy1@02.pl  2006-05-16 16:04:36  host: 193.24.203.89

    Chcialem zapytac posiadaczy tego telefoniku czy naprawde wyswietlacz jest gorszej jakosci niz w Sonowkach, bo nie chce sluchac krytykow ktorzy najczesciej chodza w trzypaskowych dresach z nokia w kieszeni. POZDRO

  • 0

    77. ~  2006-05-17 22:19:20  host: ayk202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uwazam ze telefon jest świetny!! Jestem bardzo zadowolona. Prosty w obsłudze, dużo funkcji... Jak dla mnie wypas;] A wyświetlacz wcale nie jest zły..:D Jak dla mnie jest bardzo dobrej jakości;] Nawet bateria trzyma mi długo (okolo tygodnia). Podkreślam że często dzwonie i używam aparatu. Polecam wszystkim!!

  • 0

    78. ~zadowolona  2006-05-17 22:20:07  host: ayk202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uwazam ze telefon jest świetny!! Jestem bardzo zadowolona. Prosty w obsłudze, dużo funkcji... Jak dla mnie wypas;] A wyświetlacz wcale nie jest zły..:D Jak dla mnie jest bardzo dobrej jakości;] Nawet bateria trzyma mi długo (okolo tygodnia). Podkreślam że często dzwonie i używam aparatu. Polecam wszystkim!!

  • 0

    79. ~patryk :P  2006-05-24 09:42:19  host: dlx27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ema :] Mam tego fona juz od 6stycznia, i jest zajebisty, niezawiesza sie (jak SE). Wogole ładnie, niektórzy twierdzą że SE jest lepszy...haha dowcip . I Taka Mysza popsuła mi homor, bo zapewne nie miala tego phona nawet na chwile w ręku, a twierdzi że nieda ustawić sie dzwonków w formacie mp3 i co Ty pierdzielisz przcież tu też mozesz nagrać spokojnie to co chcesz bo masz dyktafon 1h nagrywaniaaa!! i moim zdaniem to SE wygląda jak plastikowa zabawka...shit...:/
    Dobra pozdro dla posiadaczy :p

  • 0

    80. ~kaska  2006-05-24 17:06:56  host: evc86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problemy z kablem odd usb tez mi wyskakuje błąd jak mama zrobic zeby było dobrze ?????????????????????????????????????????????????????

  • 0

    81. ~patryk :P  2006-05-25 10:54:47  host: dkm201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też miałem problem, ale wkońcu kupiłem sobie podczerwień do kompa i chodzi zajebiscie :) to juz jest lepsza opcja :] :*

  • 0

    82. ~~radosny  2006-05-26 03:21:36  host: NAT-4.autocom.pl

    jeśli chodzi o podczerwień to niewszystkie zdjęcia chce zgrywać.nie wiem jeszcze dlaczego ale będe z wami w kontakcie.polecam dla posiadaczy telefonu forme zapisu mp3 w formacie mp4 znaczenie mniej miejsca zajmuje a jakość taka sama.pozdro posiadaczom.

  • 0

    83. ~oporowy1@o2.pl  2006-05-26 12:31:20  host: 193.24.203.89

    MAM PYTANKO DO POSIADACZY TEGO TELEFONU CZY IRDA ŁĄCZY SIE Z TELEFONAMI NP. NOKIA LUB SONY ERICSSON BO SAMSUNG X660 NIE ŁACZY I CHCIALEM WIEDZIEC CZY TEN ŁACZY.
    POZDRAWIAM I PROSZE O ODP

  • 0

    84. ~DiZa  2006-05-28 08:38:20  host: egu138.internetdsl.tpnet.pl

    Za pare dni będę go miała. Dlatego też czytam te opinie. Ale mam koleżankę, która jest faworytką Nokii. Obecnie mam Samsunga X480 (polecam dla wszystkich, którzy lubiąproste w obsłudzie telefony. Ni i ta moja kol. Ostatnio przerzuciła sięna Samsungi!!.A czemu? Bo Jej mama ma (X200) i ja mam. Tak się jej spodobały że !!..!!. Telefon jest spoX, bo moj kolega go ma.

    Kabelek Usb można znaleźć na każdej giełdzie ! Nawet z oprogramowaniem

  • 0

    85. ~magduska  2006-05-30 08:45:46  host: bvs26.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tez na dniach dostane tego phona :) Moze nawet dzis, ale na pewno w tym tygodniu :] Jak do tej pory mialam samsunga e700 i jestem z niego bardzo zadowolona. A ten telefonik podoba mi sie jeszcze z tego powodu ze bede miala go za 1 zl :P

  • 0

    86. ~krecia  2006-05-30 16:55:17  host: apn-99-90.gprspla.plusgsm.pl

    niedługo kupuję sobie ten tel. wydaje mi się, że jest super!

  • 0

    87. ~XX  2006-06-01 11:04:14  host: chl198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam ten telefon i kupilam sobie kabel USB do niego...PROSZE PODAJCIE MI JAKIŚ LINK CZY COŚ GDZIE MOGE ZNALEŹĆ OPROGRAMOWANIE DO TEGO SAMSUNGA...Z GÓRY DZIĘKI I CZEKAM NA SZYBKĄ ODPOWIEDŹ ;)

  • 0

    88. ~KAsia  2006-06-01 15:58:29  host: cjn11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie wrzuca mp3 na ten telefonik jak sie ma kabelek USB..jakie najlepsze oprogramowanie do kompa i gdzie je znaleźć..prosze pomóżcie!!

  • 0

    89. ~RaDeK Łomża  2006-06-03 09:18:47  host: lomza2.lom.vectranet.pl

    Witam wszystkich posiadaczy tego telefonu. Chciał bym się dowiedzieć ile średnio 3ma bateria w tej komórce. Jest to dla mnie bardzo istotne bo o godzienie 10 idę do salonu IDEI i chyba wezmę go, tylko ta bateria....Mam złe wspomnienia np ze ZJEBENSA c65 bo bateria 3mała max 2 dni :)Jeśli ktoś przeczyta to proszę o szybką odp bo zostało 50 minut hehe. Pozdrawiam ;)

  • 0

    90. ~RaDeK Łomża  2006-06-03 09:36:48  host: lomza2.lom.vectranet.pl

    Witam wszystkich posiadaczy tego telefonu. Chciał bym się dowiedzieć ile średnio 3ma bateria w tej komórce. Jest to dla mnie bardzo istotne bo o godzienie 10 idę do salonu IDEI i chyba wezmę go, tylko ta bateria....Mam złe wspomnienia np ze ZJEBENSA c65 bo bateria 3mała max 2 dni :)Jeśli ktoś przeczyta to proszę o szybką odp bo zostało 50 minut hehe. Pozdrawiam ;)

  • 0

    91. ~Kubełek  2006-06-03 21:34:17  host: cache.btk.net.pl

    ej ja tego samsunga nie kumam teraz ten E350E chodzi nowy po ok 600 zł a x700 620 zł przeciez wiadomo który lepszy a roznią sie tylko 20 zł ???

  • 0

    92. ~edytka  2006-06-07 18:57:26  host: nethof.com

    niedlugo bede miala ten telefon i niewiem czy warto go kupywac a jak nie ten to jaki? czy ktos moze mi doradzic prosze;p

  • 0

    93. ~Dominik  2006-06-08 11:00:59  host: dkg157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos wie z jaką rozdzielczością są robione zdjecia i filmy??? i jak sie ma sprawa komunikacji aparatu z innymi telefonami np. nokią???

  • 0

    94. ~Dominik  2006-06-08 23:05:36  host: dkg157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z jaką rozdzielczością są robione zdjecia i filmy?? i jak sie ma sprawa komunikacji z innymi telefonami np nokią??

  • 0

    95. ~ktos;]  2006-06-10 17:05:27  host: acgn90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej czy ten telefon ma karte pamieci 40 mb????

  • 0

    96. ~patryk  2006-06-12 12:36:55  host: dld170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma wbudowaną pamięć :] niema złącza na karte ;]

  • 0

    97. ~Kissi  2006-06-16 16:08:55  host: clv215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dlugie filmiki kreci?;)
    Powiedzcie, bede wdzieczna! ;*
    Pozdro for all. =*

  • 0

    98. ~poland_yy  2006-06-17 22:57:09  host: cge48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedzcie mi czemu jak chce wgrać mp3 do telefonu Samsung PC Studio pod win98 to dochodzi do pewnego momentu i jest "Comunication Closed" a zgrywać zdjęcia czy tam wgrane fabrycznie mp3 moge na kompa???? :|

    Jest jakiś inny program do wgrywania mp3 do tego tel?

  • 0

    99. ~  2006-06-18 17:36:46  host: abnm45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej zwracam sie do ciebie patrykp bo widze ze jestes obeznany w tym telefonie wiec powiedz mi jaki jest czas nagrywania filmow błagam powiedz

  • 0

    100. ~dodo  2006-06-18 17:43:01  host: abnm45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polandyy powiedz mi czy ten telefon ma długie nagywanie filmow

  • 0

    101. ~Terminal+  2006-06-22 20:35:01  host: abwa223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja najdłużej nagrywałem 11min ale pewnie można nim kręcić dłużej:):):)

  • 0

    102. ~Zuzia  2006-06-27 12:39:40  host: 87.205.4.64

    Zajebisty telefon, naprawde super, tyle bajerów w takim małym cacku. Extra

  • 0

    103. ~PomocyKochaneLudziska!!  2006-06-29 15:15:10  host: public-gprs21062.centertel.pl

    UWAGA!JEŚLI KTOŚ KTO SIE NA TYM ZNA I NIE ODPOWIE NA MOJE PYTANIE TO JEST LAMUSEM!CI CO ODPOWIEDZĄ TO BĘDE IM WDZIĘCZNY.
    Otóż wziełem sobie ten telefon i lepszego nie miałem.Podłaczyłem USB do komóry i do kompa i zaczeło mi sie instalować driver od razu jak podłączyłem.No dobra zainstalował sie zainstalowałem samsung pc studio 3 i niby wszystko ok.Uruchamiam pc studio i na dole pisze SGH-E350E Connected a NIE MOGE KLIKNĄĆ NA ŻADNĄ IKONKE (SoundEditor itp.)!!Jak jest rozłączony to moge w nie klikać ale jak jest podłaczony to nie moge!Prosze o pomoc!!

  • 0

    104. ~pietras  2006-06-30 18:40:12  host: 120-167.espol.com.pl

    wymień telefon, ten samsung to szites

  • 0

    105. ~klaudusia25  2006-07-03 17:55:47  host: eck62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos mi powie jak włańcza sie roaming(czy jakos tak) ,za 6dni wyjeżdzam za granice! I czy wohóle trzeba włańczać Roaming! Telefon w sieci Orange! I w mixie!

  • 0

    106. ~patryk  2006-07-05 11:14:14  host: dkk130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z usb miałem taki sam problem :/ dlatego juz tego shitu nie uzywam :] teraz kozystam z połączenia sie z kompem za pomocą Irda-Usb xD i jest kozak xD wlasnie mp3 zgrałem =) i jestem zajebiscie zadowolony :p

  • 0

    107. ~patryk  2006-07-05 11:15:42  host: dkk130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czas nagrywania zalezy od wolnej pamięci =)

  • 0

    108. ~Oliwka  2006-07-05 21:25:19  host: dpz107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie znam się na parametrach i innych bajerach ale chciałam pochwalić ten telefon. Nie jestem dresiarą, lamuską czy Bóg wie kim tam jeszcze ale bajerki w telefonie lubię i fajnie jak się świeci, gra i piszczy. Ja to taka sroka jestem;)A samsunga e350e lubię nie porównując go nokii czy SE. Jeśli ktos ma taką potrzebę to niech chodzi z najnowszym palmtopem nokii ale wydaje mi się, że porównywanie takich nowinek technicznych z telefonami z półki middle-end jest bezcelowe.Ja moge powiedziec tylko tyle, że telefon jest bardzo ładny, funkcjonalny i bardzo kobiecy:)przepraszam panowie:)

  • 0

    109. ~patryk  2006-07-07 14:47:46  host: dlp192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hm...Oliwka a masz jakieś strony z grami java za darmo na niego? :]

  • 0

    110. ~zdzisiu23  2006-07-20 12:32:20  host: bwi118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy da się z niego sciągnąć simlocka w każdym komisie GPS??? Proszę was o szybką odpowiedż!!!

  • 0

    111. ~madzia  2006-07-23 00:09:52  host: 82.160.130.2

    mam wielkie pytanie na tym wciągającym forum a mianowicie: czy samsung e350e i e350 to jest to samo czy nie bo nie moge sie za bardzo połapać. buziole dla was

  • 0

    112. ~junior  2006-07-29 10:00:58  host: eee151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    albo ludzie piszący komentarzy nie umieją czytać albo to totalni idio.....

  • 0

    113. ~patrryk  2006-07-29 12:37:10  host: dlo102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    e350e rożni sie od e350 tylko kolorem obudowy =P

  • 0

    114. ~ziom  2006-07-29 14:09:24  host: host-81-190-227-144.zamosc.mm.pl

    mam ten telefonik od 2 tyg nie lubie samsungow ale ten to istne codenko..polecam go paniom oraz tym co slucaja czesto muzy bo jakos jest git i duza pamiec to masa..mozna nagrywac filmy video az do wyczerpania pamieci a jakos jest dobra laczy sie z kompem jak to samsung nie za bardzo ale z irda mu dobrze idzie..pozdro bo widze ze duzo tu jakis coryc opini :]

  • 0

    115. ~Nevo  2006-08-08 16:49:46  host: ffg122.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do tych co maja ten fonik zamierzam se gokupic tylko czy on laczy sie irda z innymi Fonikami?? z Góry thx za odp

  • 0

    116. ~karo  2006-08-18 20:27:36  host: egw18.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam takie pytanie. Posiadam ten tel tylko ze mam menu ang i nie wszytsko jednak rozumiem i mam problem z sms-ami, zapisuja mi sie na kracie sim a nie na tel. jak ustawic to zeby tak nie bylo? prosze o pomoc! Z gory dziekuje

  • 0

    117. ~ziomek  2006-08-30 13:49:09  host: dtv103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fonik no ale niestety nie taki jak mój D600E NARQA

  • 0

    118. ~judyta  2006-09-11 17:30:35  host: abxx200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super cacko mam go 2 tygodnie ale sprawuje sie niezle!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    119. ~kwinto  2006-09-13 13:39:07  host: static-62-233-185-146.devs.futuro.pl

    niestety ma wiele mankamentów ja np.brak dzwonka silent i trzeba wtedy kombinować ale odólnie fajny gadżet.

  • 0

    120. ~monia  2006-09-13 16:02:26  host: ajz6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka musze powiedzic ze jest niezly telefon mam go kilka dni juz

  • 0

    121. ~kana  2006-09-15 00:38:01  host: cqa121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bardzo fajny- mam go od marca 2006, upadl mi juz tysiace razy i nic mu nie bylo, minus- bateria krótko trzyma. mimo to polecam

  • 0

    122. ~woy  2006-09-18 19:07:28  host: bby209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 miesiecy i nadszedl czas aby go wymienic poniewaz denerwuje mnie to ze ten telefon wyglada jak jakas zabawka... jest maly i zle lezy w rece a obudowa wyglada jakby byla zrobiona z jakiegos smiesznego plastiku. Ale wielkim plusem jest pisanie smsow wedlug mnie jest to telefon wlasnie do tego poniewaz ma zajebiscie rozbudowany slownik t9. ogolnie oka ale szybko wam sie znudzi pozdr

  • 0

    123. ~Agata  2006-09-27 19:54:26  host: ebd98.internetdsl.tpnet.pl

    hey! mam ten telefonik, naprawde super rzecz ale mam problem z Irdą :( czy ktos może mi powiedzieć jak ja mam sie połączyć z komputerem? mam kabel Irda zainstalowany w komputerze i działa ale nie łączy się z telefonem!! trzeba tam coś ustawić czy jak??prosze o pomoc jestem już zdesperowana :(

  • 0

    124. ~EwKa  2006-09-28 18:43:18  host: bdh178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej słuchajcie potrzebuje pomocy!!!Czy w nim da się ustawiac inne dzwonki na smsy czy tylko te co są standrowe.prosze pomóżcie

  • 0

    125. ~Bonus  2006-10-04 12:35:37  host: 213-238-86-144.adsl.inetia.pl

    tylko standard

  • 0

    126. ~ania  2006-10-05 10:08:36  host: djs226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, mam problem z podlaczeniem telefonu pod kompa, przez kabel, jesli sie to komus udalo prosze o pomoc

  • 0

    127. ~Erni  2006-10-07 12:38:41  host: vlan.efekt.net.pl

    ile trzyma bateria w tym telefonie?? bo nie wiem czy go kupic. i co do irdy to czy laczy sie tez z innymy telefonami czy tylko z kompem ?? prosze o odp.z gory dzieki

  • 0

    128. ~małaaa  2006-10-11 21:03:07  host: cja6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 3 miesiace i szczerze to bym juz go nie kupila.... jedyne co jest oki to fajny wyglad . za taka cene bym go nie kupila juz. moj bład

  • 0

    129. ~wera  2006-10-28 15:36:00  host: cqn90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PoMoCy!!Czy ktos moze mi powiedziec jak mam nagrac piosenki na moj telefon (e350e)bo mam w nim obtwarzacz mp3 ale nigdzie nie jest napisane jak nagrac;/

  • 0

    130. ~Perełka  2006-10-31 16:14:53  host: aaxl108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od kilku miesięcy i nie narzekam...jest mały, ma potrzebne dla mnie funkcje i póki nie odmówi mi współpracy nie zamienie go na innego :) POLECAM!!

  • 0

    131. ~mtych  2006-11-02 07:50:47  host: gw-1-66.tvgawex.pl

    E350e obsługuje EDGE, natomiast e350 nie. Dzięki EDGE możesz uzyskać szybsze połączenia z netem w porównaniu do GPRS

  • 0

    132. ~jigg  2006-11-09 17:05:21  host: alt92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej czemu nie ma kabla do tego telefona? jak mam wsadzic nuty do środka? skąd kabel?

  • 0

    133. ~onajka  2006-11-13 15:57:24  host: 96-133.espol.com.pl

    ma ten telefonik juz dosyc dlugo zlecial mi juz tysiace razy z duzej wysokoscii nic zadnego zadrapania (moj poprzedni telefon tego nieprzezyl) dla mnie ten telefon jest idealny lepszego niepotrzebuje bo on jest swietny a bateria trzyma mi dosyc dlugo. super telefonik polecam

  • 0

    134. ~Gosiaczek  2006-11-17 18:32:56  host: acac194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    superrr telefon:):) moj juz lezal w jeziorku i upadal pare razy, a wyglada jak nowy:D polecam!!!

  • 0

    135. ~marcin  2006-11-27 19:20:15  host: chello062179040135.chello.pl

    telefon straszny szajs zgrywam na niego pliki java a on ich nie rozpoznaje !!! a pisze java 2.0 nie poleceam !!! zainwestujcie sobie w jakiegos soniaka k750i np :))) ;// samsung suX

  • 0

    136. ~  2006-12-01 16:57:59  host: efx38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszyscy sie, ku**a przechwalacie ze macie taki i sraki dobry fon a tak naprawde macie jakies tanie fony pewnie za 300zł

  • 0

    137. ~Arihanna  2006-12-02 11:59:20  host: czv202.internetdsl.tpnet.pl

    Ja kupiłam ten telefon jak dopiero wyszedł, ma fajny wygląd i jest wytrzymały, kiedyś machałam etui w którym był i ono się otworzyło i poleeeciał i wylądował, na kamieniach, a w dodatku otarł sie o krawężnik, ale nic mu się nie stało, robi nawet dobre zdjęcia i ma dużo efektów, flesh, robi sesję po max 16 zdjęć, elegancki jest nawet polecam.Ale ja już go zmieniłam na Nokie 6280 jest 100 razy lepsza!!

  • 0

    138. ~ziomek12  2006-12-03 16:53:17  host: bxt138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostane ten fonik na urodziny mój kumpel go ma i mówi że jest wporzo.ma mp3 video aparat dzwonki poli 40 głosowe 65 tysięcy kolorów czego chcieć więcej....;)

  • 0

    139. ~OLGUSIA  2006-12-16 13:26:46  host: abbp177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM TEN TELEFON I NIE NARZEKAM. CHOCIAŻ MÓGŁBY MIEĆ BLUETOOTH... ALE TO MAŁY SZCZEGUŁ... TEN FON JEST BARDZO MAŁY :-)

  • 0

    140. ~  2006-12-21 20:34:03  host: azc82.internetdsl.tpnet.pl

    mam go odstac i nie jestem pena czy go chce kto mi doradzi?

  • 0

    141. ~GOLDI  2006-12-25 22:04:59  host: aclo238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od roku , nie psuje sie , jest PANCERNY ;);) tylko sie ściera farba z niego szybko , ale jest naprawde fajny , nie narzekam , zdjecia robi bardzo dobrze , ma duża pamiec , na przykład mam ponad 600 zdjeć i moge miec jeszcze około 200 smsów w skrzynce;)) . tylko mam jeden problem , jak podłaczyć go do kompa przez kabel!!!!??????? mam kabel , no ale lezy bezużytaczny a telefon sie uwziął i nie chce oddac zdjec i plików komputerowi !!! ;(;(;(

  • 0

    142. ~MartU$ :)  2007-01-04 18:54:09  host: als92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od wakacji i musze powiedziec ze bardzo dobrze sie sprawuje;] ma wszystko czego trzeba: duża pamiec, robi fajne zdjecia i przede wszystim jest malutki, poręczny i niezniszczalny - lądował pare razy na chodniku i nic mu sie nie stało:P

  • 0

    143. ~zuza  2007-01-14 16:02:57  host: acop75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go już ponad rok i bardzo dobrze się sprawuje, lądował kilka razy na chodniku, w śniegu i nic mu nie jest, nie wiesza się, nie wyłącza i nie muli. Ma wszystkie potrzebne funkcje, dużo pamięci i ogólnie polecam. A z połączeniem z komputerem nie mam problemu.

  • 0

    144. ~kasia  2007-01-14 18:54:36  host: acln202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej! mam ten telefonik i bardzo sie ciesze, że go posiadam! naprawde super telefon! zachęcam do kupywania tego telefonu!

  • 0

    145. ~nicce  2007-01-27 14:25:37  host: abyb178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny telefonik mam go co prawda dopiero 2 miesiące ale naprawdę ma dobry aparat,flash,pamięć 40 mb dla mnie starcza no i jest mały... malutki.to taki mały mercedes A klasy-zachęcam do kupna.

  • 0

    146. ~  2007-02-02 13:57:52  host: 217.96.32.147

    niezle porownanie-mercedes klasy a.ale fajny tel z wygladu.ja mam x200 ale w sumie tez super telefon.prostota x 200 mi starcza chociaz moze w przyszlosci zainwestuje w e350e:)

  • 0

    147. ~prosze pomozcie  2007-02-04 18:53:21  host: host148.sopot.wirt.pl

    jak moge zgrywac zdjecia z telefonu Samsung SGH-e350e na kompa mam kabelek ale komp mi tego nie czyta jakiego potrzebuje programu i skad moge go sciagnac bo tez mam z tym problem z gory dziekuje za wskazowki

  • 0

    148. ~5487  2007-02-12 11:00:13  host: cas191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem ten telefon jest spoko??? Tylko nie na długo bo szybko sie nudzi.

  • 0

    149. ~o  2007-02-17 12:55:03  host: abcd46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona ale jesy do dupy.. Szybko sie psuję, zdjecia robi tragicznie a do tewgo ma mała pamięć. Nie Polecam!!!!!!!!!

  • 0

    150. ~EwKa  2007-02-27 13:50:41  host: bcs205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej.Mam ten telefonik juz ponad rok.Bareria mi trzyma ok 4dni a dziennie wysyłam bardzo duzo esów ponad 100i duzo dzwonie.Jestem zadowolona bo jest mały i zawsze moge gdzies go schowac.Zleciał już z kamiennych schodów,o chodnik walnął(nawet mało sie porysował)jeszcze z 2pietra przez okno mi spadł.ale trzyma się ostro...PoLeCaM

  • 0

    151. ~gh  2007-02-27 15:59:44  host: host851466230.galileusz.3s.pl

    ten telefon robi swietne zdjecia ;) jest poreczny ( w szczegolnosci dla kobiety) bateria trzyma dlugo. :)

  • 0

    152. ~lordzofmafia  2007-02-27 21:29:59  host: chello081018212105.chello.pl

    Witam. Mam ten telefon od ponad 7 miesięcy. Do tej pory żadnych problemów. Upadł raz na chodnik z ok. 1.5m i nic mu się nie stało. Niestety dość szybko rysuje się szybka na wyświetlaczu i tyl obudowy. Z oprogramowaniem żadnych kłopotów. Zdjęcia robi bardzo przeciętne, ale nie do tego służy. Pamięć za mała by zrobić z niego odtwarzacz MP3, ale na kilka sztuk na dzwonki starczy. Brakuje w nim Bluetooth'a i możliwości rozszerzenia pamięci. Wyświetlacz ma bardzo ładne kolory i dobry kontrast (moim zdaniem na poziomie SE K510i, który ma 262tys. kolorów). Co do baterii... mi wytrzymuje 3h rozmowy. Trochę to mało... Potrafi wytrzymać do 4 dni, ale średnio ładuję co 2. Ogólnie gdy nie zamierzamy używać go jako odtwarzacza MP3 lub aparatu, a tylko jako telefonu to spełnia swoje zadania wysmienicie. Aha... najbardziej wkurzające w Samsungach jest to, że nie ma możliwości ustawienia dzwonka i wibracji jednocześnie, oraz przyporządkowania MP3-ki jako dzwonka SMS. Poza tym jest w porządku. Menu bardzo proste w obsłudze. Jeżeli bierze się go z Orange to nie dają kabla USB (nie wiedzieć czemu, skoro według Samsunga wchodzi w skład zestawu).

  • 0

    153. ~Andzia  2007-03-05 17:06:15  host: public-gprs2821.centertel.pl

    siemka mam taki telefon od 7 dni i jestem w pół zadowolona z niego..... denerwuje mnie to że jak ktoś do mnie dzwoni to cały czas trzeszczy i nie ma notatnika, MP3 ma spoko ale czasem nie mam miejsca by nagrać coś nowego, ma małą pamięć i nie ma raaadia :(:( ,,najlepsze w nim jest to że jest mały i jak sie odbiera telefony to trzeba tylko podnieszć klapake. nie moge sie przyzwyczaić do pisania SMS-a bo przerwa w moim starym tel. była na 1 a w tym tel. jest na -->" # ,,

  • 0

    154. ~AsIuLa  2007-03-06 22:31:19  host: dgb127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Elo! Mam ten telefon juz rok:) Nie zacina sie..dziala idealnie.Tylna obudowa sie troche rysuje,szybka wyswietlacza nie porysowala mi sie ani troche! Jest super bo jest mały a w nim tyle sie mieści:) Tak jak pisali inni,ze jak spadnie nic sie nie stanie.. dokladnie mi nie raz spadl i nic sie nie stalo-wytrzymaly twardziel :D heh;] hmm..jest za malo pamieci troche... ale tak jako telefon musze powiedziec ze jest Zaje***** ! Polecam Go :))

  • 0

    155. ~Dalamar  2007-03-09 23:18:03  host: b1b7-atm.krak.tke.pl

    Mówicie, że opinie są mało przekonujące bo nikt nie wierzy, że dużo osób ma tą komórkę. Ja powiem tylko tyle, uwierzą ci, którym zależy na opinii. Mam ten telefon od roku. Oczywiście w umowie abonamentowej (w jakiej sieci nie powiem bo to rzecz zbyteczna, zresztą kryptoreklama by była:)). Wg mnie jest wspaniały z wielu względów. Jest-co dla mnie najważniejsze-mały!. Mieści się w każdej kieszeni i nawet się nie czuje, że w niej jest (radzę sprawdzać czy się nie wysunął:P ). Kolejna duża zaleta to wielofunkcyjność. Do szczęścia brakuje mu chyba tylko obsługi bluetooth, radia fm i wymiennych kart pamięci. Ma odtwarzacz Mp3. Ktoś powie, że się podniecam byle czym. Cóż, mało ten telefon ma pamięci na wgranie sobie kilku płyt. Ale chyba nikt nie będzie tu tworzył muzycznej kolekcji życia. Od słuchania muzy są osobne odtwarzacze Mp3. Jakość zdjęć nie zachwyca...ale są i to całkiem niezłe. Wiele funkcji zmiany designu wewnętrznego (chodzi mi o tapety, wygląd menu itd itp). Nie wiem jak wygląda sytuacja z wymianą obudowy bo nigdy tego nie robiłem (nie widzę potrzeby-fabrycznie jest i tak piękny:D). Mógłbym omówić całą komórkę, ale to nie odda przyjemności korzystania z niej. Tutaj nie przekażę swojego entuzjazmu:) Ja powiem tyle: mam specyficzny gust, ale jestem wymagającym klientem. Olewałem większość promocji, bo nie chciałem się złapać na kicz (studiuję marketing więc coś o tych chwytach wiem). Chciałem niewielką, filigranową wręcz komórkę to mam:) Więc wszyscy, którzy się zastanawiają nad wyborem tego modelu powiem-Bierzcie go!. Zaporą może być tylko cena, ale w abonamencie jest znośna. Ten komentarz pisałem pod wpływem impulsu, ponieważ dopiero teraz ponownie dostałem swojego samsunga sgh e-350e do ręki. Przeżyłem 3-dniowe rozstanie z nim, ale to była tragedia. Żadna komórka mi go nie zastąpi (a tym bardziej moja stara nokia 3330, którą musiałem używać w zastępstwie, a przecież to jeden z lepszych modeli w historii komórek). Ode mnie-nota 10! Polecam!

  • 0

    156. ~neophyte  2007-03-19 10:32:38  host: 195.117.192.82

    Czytam Wasze opinie i stwierdzam, że jestem chyba pechowcem... Nigdy mi ten telefon nie upadł, nie zalałem go - raczej oszczędzam takie delikatne urządzenia. Ale rozsuwam go któregoś dnia (ok. 6 mies.) i pół ekranu jest w "szlaczkach", później to już zajmowało cały ekran... Nie wiem czy to wina taśmy, czy softu, czy może jeszcze czegoś innego. Paniusia w punkcie "Pomarańczowych Złodziei" stwierdziła, że to mechaniczne uszkodzenie i że tego gwarancja nie obejmuje - miałem ochotę wsadzić jej go w... Ja się powstrzymałem, a ona wysłała go grzecznie do serwisu - czekam na wyniki ekspertyzy. Zraziłem się do telefonów ze sliderem i ogólnie do Shaisunga...

  • 0

    157. ~lukmisiek  2007-03-24 16:16:23  host: dzp106.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel od paru dni i jest zarabisty, ma wszystko co jest potrzebne:)bardzo fajny, tylko zdjecia tyroche male ale ogolnie bardzo zajefajny,mp3,40 mb,flesz,bardzo fajne gry i wogole...naprawde polecam to cacko:):D, a co najwazniejsze ma fajny hm...sportowy wyglad:)bynajmniej ja tak uwazam:D. 100% polecam...naprawde warto:)

  • 0

    158. ~Kamel  2007-03-27 10:18:22  host: fgt58.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda żę ma taki wyświetlacz.. mógłby być większy i zdjęcia małe robi.. bluetooth to mała rzecz, ale też by mógł być ;p. No i mogłaby być dołanczana karta pamięci ale tak to jest spoko ;]

  • 0

    159. ~  2007-03-27 23:34:00  host: dzp106.internetdsl.tpnet.pl

    mam kabel do tego fonika, ale za cholere nie moge sie polaczyc z komputerem...:-/ pomozcie jak ktos sie na tym zna.nie wiem o co chodzi...jak wlaczam koncowke usb do kompa to oki slychac dzwiek podlaczenia,ale nigdzie nie ma ikonki ani dysku wymiennego zeby co kolwiek wgrac na tan telefon... gg 6884919,jak ktos sie na tym zna to nich napisze:) z gory dzieki:)

  • 0

    160. ~Ania  2007-04-08 09:53:38  host: 75-14.espol.com.pl

    Mam ten fonik od wakacji..jest wypasiony wszyscy mi go zazdroszczą..mam fajne brzmienie dzwonków mp3,,,robi ekstra zdjątka i co najważnejsze jest bardzo mały i ładny..POLECAM gorąco...dzindzia

  • 0

    161. ~Natala240@vp.pl  2007-04-18 16:02:30  host: proxy2.bsk.vectranet.pl

    Mam telephona od roku i nie narzekam.. jest bardzo dobry, duza pamiec, dobre zdjecia i filmy itp itd.......:d

  • 0

    162. ~Nitro  2007-04-18 16:26:52  host: eeb97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To mój pierwszy telefon i jest... BAAAAAARDZO DOBRY. Zaliczył kilkanaście upadków ze schodów, kilkanaście razy upadł mi na chodnik i nic. Jedyne co się ztało to zeszło trochę farby na kancie (ale co to jest starcie ok.2mm kw. na tyle upadków). Wyposarzenie spoko, szkoda tylko, że nie ma Bluetooth i karty zewnętrznej pamięci :/ Poza tym spoko. Szczerze polecam!

  • 0

    163. ~jaroso  2007-04-24 14:30:03  host: axi216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zarabisty telefon mam go juz pare miesiecy.zaliczyl pare upadkow ale nadal bardzo dobrze dziala.nie niszczy sie i ma duzo fajnych funkcji

  • 0

    164. ~justyna:):)  2007-05-11 21:01:05  host: acea37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 3 miesiace i jak narazie jest siuper, a poza tym robi niezła furrorę wszedzie gdzie sie z nim pokaze. wczesniej mialam nokie i wole samsungi. nie wiem dlaczego ludzie uważaja że np w sytuacji kiedy spadł mi telefon na podłoge kolezanka powiedziala mi ze zaraz siadzie mi glosnik albo cos innego. nie wierze w to bo uwazam ze tak nie jest i juz to sprawdzialm. byc moze jak ma ktos motorolke to tam dzieja sie takie i podobne rzeczy ale w samsungach raczej sie nie spotyka.n ja kupilam tela w anglii bo tam taniej mnie wyszedł (duzo taniej) jestem bardzo zadowalona, chociaz jedynym minusem jest to ze na tyle sie troszke rysuje i nie ma na nia gumowych skarpetek ale mam nadzieje ze niedlugo beda :)

  • 0

    165. ~Bunia  2007-05-12 15:13:47  host: pradnikb.gemini.net.pl

    Ja swojego mam już rok i nie zachwyca mnie specjalnie. Taśma się starła i nie działa prawidłowo. Strzałki w obie strony, w góre i w dół nie działają, przycisk MENU i KS. TELEFONICZNEJ równieżnie działają. Eh, nie polecam szczególnie chyba, że na krótkie okresy czasowe.

  • 0

    166. ~Dominik  2007-05-12 18:15:03  host: public-gprs78279.centertel.pl

    Mam 350 od ponad roku lubię sporty extremalne telefonik przeżył lądowanie w błocie, upadki z konia. jedyna jego wada jak dla mnie to to ze obudowa praktycznie cała została starta

  • 0

    167. ~Dominik  2007-05-12 20:32:31  host: public-gprs78279.centertel.pl

    Mam 350 od ponad roku lubię sporty extremalne telefonik przeżył lądowanie w błocie, upadki z konia. jedyna jego wada jak dla mnie to to ze obudowa praktycznie cała została starta

  • 0

    168. ~Lipton  2007-05-13 13:22:13  host: edd187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tam na górze napisali ze zly jasne jasne poprostu nie stać was na niego i dlatgo tak plujecie cya telefon jest spoko

  • 0

    169. ~~Kaaaara  2007-05-14 22:18:55  host: abun161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey mam sony ericssona K700i i jestem z niego bardzo zadowolona tyle że mi sie znudzł...mam możliwość wymienic go na tego samsunga...poradzcie mi warto??moj telefonik ma wiecej pamieci i robi fajne fotki po za tym nie rysuje sie szybko...prosze doradzcie!!!:P

  • 0

    170. ~kopan  2007-05-28 14:21:07  host: cxn10.internetdsl.tpnet.pl

    moze sie schowac nawet do k700 przykladowo tym ze k700 ma radio i bluetooth i do tego 2 mega wiecej pamieci ale nie powiem bo ten samsung nie jest zly

  • 0

    171. ~Krichiella  2007-06-04 16:28:35  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    Mam ten telefonik około 6 miesięcy...jednym slowem jest zaj******... Jak narazie to nic mi sie z nim nie stało...Polecam ten telefonik, naprawde...!

  • 0

    172. ~Ziut  2007-06-11 22:50:06  host: ackq231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel juz od 10 mies. i 9mies temu zaczely sie problemy najpierw padla mi tasma od slidera potem usterka na plytce, a teraz wyswietlacz zmienia kolory na wsciekly pomarancz potem pojawiaja sie paseczki jak przy tescie ekranu ale to nie to:) i nakoncu bialy ekran, wraca do siebie gdy sie go ochlodzi dziwnie brzmi ale taka prawda... pozdrawiam

  • 0

    173. ~malwina  2007-06-26 12:08:10  host: bkp4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam ten telefon od dwóch miesięcy i mi się popsuł:(jak mam zamknieta klapke działaja wszystkie klawisze a jak mam otwarta to kilka klawiszy mi nie działa!!najgorsze ,że nagle same przestały działać i nie wiem co z tym zrobić:(oprócz tego telefon ok :)

  • 0

    174. ~Morphine  2007-07-03 01:17:38  host: p54a95615.dip.t-dialin.net

    Posiadam go od roku chyba... Fajny telefonik. Mimo, ze jestem osoba wymagajaca, lubie bajerki, to on mi wystarcza. Tylko pojawia sie problem ze sliderem... Coraz ciezej jest go otworzyc. Aaa. I pokazuje sie 'Blad sieci pocztowej' a nawet pani z O. nie potrafi mi tego wytlumaczyc :D Hah ;) Ale ma ode mnie 1o, a co.

  • 0

    175. ~ADIOS  2007-07-08 19:29:19  host: abqr172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 1 rok i jest super

  • 0

    176. ~buckol  2007-07-11 00:34:43  host: dyp52.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon półtora roku, i jestem z niego bardzo zadowolony, jednak ostatnio (tydzień temu) Przestały mi działać przyciski w górnej części komórki tj.: 4 szxczałki, ok czy wróć, gdy jednak nie rozsunę maxymaklnie tej komórki, to wszystko działa xD xD xD Nie wiem czemu, ale mi to nie przesszkadza. =] Zachęcam do kupna tego telefonu, bo nieraz, nie 2, i nie 14 spadł mi ze schodów czy na chodnik, czy jeszcze gzieś. Telefon uwaam za godny uwagi, i baaaaaaardzo wytrzymały.

  • 0

    177. ~anna  2007-07-12 23:23:48  host: s178pc149.mmj.pl

    mam ten telefonik od 6miesiecy chodzi bez zarzutu dla kobiet jest idealny mały i poręczny gorąco polecam go wszystkim

  • 0

    178. ~Ania:)  2007-07-24 11:46:26  host: 75-14.espol.com.pl

    Hejo mam ten telefonik od Roku...Jest bardzo fajny taki malutki i wogóle...Spada mi ciągle ale nic się nie dzieje...;Dma wszystko to co najważniejsze mi mp3 bardzo ładne brzmienie

  • 0

    179. ~Monika  2007-07-26 00:25:01  host: axb146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam telefon rok, a raczej mialam, bo teraz mi sie spsuł;/ na poczatku mi nie dzialaly przyciski tak jak komus z was, i tez nie moglam go do konca rozsuwac, potem jak sie okazalo zepsul sie do reszty a naprawa kosztuje 450zl;/ w sumie przez caly czas jak go mialam bylam zachwycona o byl super zalal sie pare razy sokiem kaktusowym i ciezko sie go rozsuwalo ale wszysko dzialalo jednak jak widac do czasu...

  • 0

    180. ~Karol  2007-08-04 13:20:39  host: host-80-54-90-1.eimg.pl

    Dzieci, wy się na telefonach nie znacie.Ten telefon oceniam na 5 w skali 1-10.Nie podobają mi się zdjęcia, cienko nagrywa dźwięki.W dodatku nie posiada bluetootha ani radia.Nie mówię że jest najgorszy, jest taki sobie.Wygląd ma ładny.Niektórzy mylą ten telefon z Samsungiem D600 który rzeczywiście jest dobry, i to jest często powód że ludzie go zazdroszczą.Po prostu mylą ten telefon z innym.W dodatku nie ma aparatu cyfrowego.

  • 0

    181. ~aska  2007-08-11 19:45:42  host: 80.51.92.2

    he ja juz mam tego fona od ponad roku, jest spox tylko mnie wk*rwia to ze nie moge zainstalowac do niego kabla usb :[

  • 0

    182. ~sylvia  2007-08-18 14:05:10  host: dynamic-87-105-22-196.ssp.dialog.net.pl

    ... ehh ja mam go jakieś 6 miesięcy i jestem bardzo zadowolona.

  • 0

    183. ~Agatka  2007-08-28 21:33:05  host: eoq80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej, mam ten telefon już 2 lata i nadal się świetnie spisuje. Wcześniej miałam Nokie, ale to nie to samo co ten telefon jest po prostu cudowny!!!

  • 0

    184. ~Aguśka  2007-09-01 18:38:07  host: axa138.internetdsl.tpnet.pl

    ja też mam ten tel ok 3 miesiecy. spoko. jestem z niego bardzo zadowolona. polecam

  • 0

    185. ~MalF  2007-09-13 20:37:48  host: 217-153-241-143.zab.nat.hnet.pl

    siema Mam ten Fonik juz od dosc dawna super jest nic sie nie psuje narazie pozatym tylko ze wyskakuje mi komunikat blad sieci pocztowej nie wiem wogole oco z tym chodzi....

  • 0

    186. ~Mati  2007-09-16 20:44:49  host: abgl122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    E350 mam od grudnia i już mi nie działają wszystkie przyciski, które są widoczne po złożeniu telefonu.Da się to jakoś zrobić?

  • 0

    187. ~Dzelcia  2007-09-29 15:15:36  host: cod241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja polecam tą komórę,mam ją od roku i nic mi się z nią nie stało,ani razu nie była w naprawie. Tysiąc razy mi upadła,a raz nawet się uprała i działała jakby nigdy nic! Więc czy ktoś ma jakieś zastrzeżenia do Samsunga?! :)

  • 0

    188. ~zimny  2007-10-12 07:34:56  host: edd170.internetdsl.tpnet.pl

    ja również mam tego samsunga i jestem z niego naprawde zadowolony.

  • 0

    189. ~samsug  2007-10-19 12:57:43  host: adf46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witm Rwoniez mam ten telefonik i widze ze czestym problemem jest to samo co ja mialam. Jesli dzialaja wam klawisze jak jest zamkniety a jak otwarty to nie to jest wina tasmy. Sama ja niedlawno wymienilam i tearz chodzi super... Zaplacilam iestety 70 zl ale dla tego telefoniku jest warto. Robi ladne zdjecia, wystarczajaca pamiec, tylko denerwuje mnie troszke to ze jak pisze ze slownikiem to po jakims czasie slowa znikaja i trzeba je znowu wpisywac..ale jest po za tym jest swietny i wszystkim polecam :) Pozdrawiam

  • 0

    190. ~Adam  2007-10-21 10:58:12  host: abyj182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam ten telefon od 3 miesięcy. JEst spoko,ale mógł by posiadać bluetooth i złacze kart pamięci. Mam tylko jeden problem, moze ktoś wie jak wyłączyć Tryb cichy? bo w ustawieniach dźwięku jest tryb cichy, ale tam jest tylko napisane : milczy i Wibracje. i niewiem jak to wylłaczyc. Chce odtzworzyć jakąs muzyke i jest napisane ,, najpierw wyłączy tryb cichy `` HELP!

  • 0

    191. ~paula  2007-10-28 10:00:09  host: eee112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na poczatku tel. jest oki wszystko dziala i jest super.ale pozniej....najpierw guziki w gornej czesci te strzalki i jeszcze pare.musialam go naprawic ale to nie jest az takie tanie..dzialalo,dzialalo i znowu.znowu guziki a potem jeszcze wyswietlacz.zmienie kolory,odwraca sie do gory nogami a co najgorsze jest caly bialy i nic nie mozna zrobic....jest to po prostu wkurzajace a wcale nie mam go tak dlugo..wogole nie polecam

  • 0

    192. ~izzy  2007-11-13 14:42:52  host: fec146.internetdsl.tpnet.pl

    hej! mam tego samsunga juz dwa lata i sprawuje sie naprawde bardzo dobrze. Dzaiala swietnie pomimo tego ze spadl mi juz wiele razy :) i rzeczywiscie mp3 to chyba jego najwiekszy plus, z tym ze jest troche malo pamieci (tylko 40mb) poza tym telefon naprawde super. polecam!

  • 0

    193. ~Marly  2007-11-18 16:32:35  host: buz227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedyna wada jest taka że nie można wymieniać obudowy :(:(:(

  • 0

    194. ~Abdul  2007-11-25 23:19:25  host: gl60-16.master.pl

    mam ten telefon prawie rok i uwazam ze jest do dupy . co nie przesle nic nie dziala(np. gierki)

  • 0

    195. ~Widi  2007-12-10 20:35:16  host: chello084010023053.chello.pl

    Spoko tel mam go juz z jakies 2,3 miechy i jest elegancko...ma juz 2 lata bo moj ojciec go mial i jest duzo pamieci w nim i wogule jest fajny..chociaz moglobyc w nim radio,blutoth i pamiec wyjsciowa wtedy to by byl zajebiaszczy telefonik... polezami zachceam do kupna... pzdr z lbn..

  • 0

    196. ~loveit2  2007-12-14 13:19:38  host: staticline17189.toya.net.pl

    mialam ten telefon ponad rok i jest on do dupy> Ciągle się wiesza, ma mało,pamięci, zdjęcia robi tragiczne zaczely wieszać mi się przyciski a dotego ekran mi sie rozpiepszyl i telefon przestal dzialac.Nie polecam

  • 0

    197. ~JaGunia  2007-12-14 23:09:19  host: gw-lan.mcon.pl

    mam ten telefon juz 2 miesiące.. i nie wiem co z nim jest.. nie dam rady go włonczyć bo cały czas mam biały wyświetlaczjak go włanczam.. a nie wiem co z nim jest pare razy mi wpadł..:) ale mam nadzieje ze to nie dlatego sie psuje tylko z innego powodu.. :( kto wie co to mOze byc niech napisze kOmcia.. poczytam..xD :*

  • 0

    198. ~  2007-12-17 18:52:12  host: aeej204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Telefonik jest ogolnie bardzo wytrzymały na roznego rodzaju wstrząy,upadki i nawet kompiele w wannie przez przypadek (po kąpieli nie działał 1 przycisk i trzeba było go naprawic,nie radze go naprawiac u znajomych bo przy jego otwieraniu moze cos sie stac z tasmą którą ciezko jest założyć)szybko sie nudzi,rysuje sie,jest w nim małopamieci wewnetrznej i bez mozliwości jej dokupienia.

  • 0

    199. ~T  2007-12-18 20:29:54  host: dcr62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam go rok i co ? przyciski nie działają :( nie polecam

  • 0

    200. ~Iza  2007-12-25 23:11:01  host: abhv147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja go mam dwa lata i wszystko jest ok..:) co prawda byl w serwisie bo cos mial z wyswietlaczem ale po 4 dniach mialam go znowu..:) ogolnie go uwielbiam..:) swietnie sie na nim smsy pisze smsy..wiem bo wysylam kilka tysiecy miesiecznie :D a co do wytrzymalosci nie przetrwal jedynie wypadku samochodowego..tzn przetrwal ale stalo sie to gdy byl rozsuniety i rozpadl sie na dwie czesci..:) ale 20 zl i po dwoch dniach znow mialma swojego samsunga :) mozna mu niewiele zarzucic..rzeczywiscie tylna obudowa szybko sie wysuje ale za to wyswietlacz wcale..:) a chyba o to tu chodzi..:) jest taki malutki..:) jesli komus zalezy na czyms malutkim i porecznym szczerze polecam:)

  • 0

    201. ~ZDZICHU  2008-01-19 20:43:00  host: chello089078075191.chello.pl

    bardzo zajefajny telefonik!!!!!!!!!!!!!!!!;)))))) POLECAM

  • 0

    202. ~żaba  2008-02-05 15:31:22  host: pw222.internet.piotrkow.pl

    Ja mam ten telefon dość długo i dobrze się sprawuje.Ma dużo pamięci.pa

  • 0

    203. ~  2008-02-10 16:08:27  host: bjg218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć! Mam e350e 2 latka... Był w serwisie 2 razy (padła płyta główna i zaraz po niej klawiaturka) Farba z obudowy zchodzi tak, jak by była pomalowana farbami plakatowymi... :D Szybko też rysuje się ekran! najgorsze jest jak dla mnie to, że po "podglądnieciu" zapisanego w tel. esa pyta się cały czas on o to, czy go znowu zapisać...?!?! A;e ogólnie mi sie bardzo podoba nadal!! ;) Aparacik wystarczający... mp3 też fajne... choć pamięci troszke mało (40M) i brak karty pamięci... POdstawowa zaleta to ROZMIAR- podłó współczesnych "cegieł" jest on bardzo mały!!! Ogólnie BRAVO dla Samsunga... Nie żałuje!!!

  • 0

    204. ~kasia18  2008-02-16 19:22:06  host: amq109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    u mnie nie dzialaja przyciski na tym czarnym co mam zrobic?

  • 0

    205. ~madzia  2008-03-03 23:01:38  host: aaii197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam się z ~Dalamar tel.jest boski:D teraz kazdy telefon jest dla mnie wielki w porownaniu z tym i minmo tego,z emam go rok i proponuja mi nowy nie potrafie sie z nim rozstać;P

  • 0

    206. ~Restlessman  2008-03-20 13:48:36  host: static-62-233-163-202.devs.futuro.pl

    nie 40 mb tylko 60mb.Miałem go rok,wszystko działało.śmigał jak ta lala.rozmiar zdjęć można ustawić nawet do rozdzielczosci 640x480,wiec jak na tak stary telefon nie jest źle.dobry zasięg,bateria w porządku.jedyne wady najbardziej mi przeszkadzające to brak bluetooth i karty pamięci.

  • 0

    207. ~Anetka:D  2008-03-31 16:09:16  host: abex64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj telefon tez troche przezyl chcociaz mam go dopiero miesiac. :) zaliczyl juz upadek w bloto, dlugosc korytarza szkolnego (chyba wiecie ocb ;p) i schody :D a mimo to, działa dalej i z przyciskami tez nic nie jest chociaz telefon uzywany. zdjecia robi ladne, mp3 tez dobre. jedyny minus: brak bluetootha i karty pamieci. ;/ ale da sie przezyc. telefon godny polecenia :)))

  • 0

    208. ~xxJulaxx  2008-04-02 21:10:59  host: host-92-12-179-115.as43234.net

    mam samsunga E350E :D ale tak jak tu niektórzy nie mam pojęcia jak mam wzucić cos z niego na kompa np zdjecia...juz sciagnelam 2 programy do tego tela i nadal nic..podlaczaam go do usb i jest dzwiek połaczenia z kompem ale tego tela nie wyczytuje...nie wiem co jest grane...POMOCY!!!

  • 0

    209. ~zanuus  2008-04-25 12:11:32  host: grr178.internetdsl.tpnet.pl

    witamm, wszyyystkich :d wiec ja mam ten telefon juz od jakis 2 lat, i zaraz po kupnie dal mi sie we znaki, z dnia na dzien coraz gorzej sie psul. wylaczal sie ekran, zacinaly guziczki, czasem nawet sam wlaczal wibracje i nawet po wylaczeniu wibrowal, dopiero przestal po wyjeciu baterii. ale potem zdecydowalam sie dac go do naprawy i do tej por nie mam juz z nim zadnych problemow :D jedyne co teraz mi nie pasuje to za zadne skarby nie moge wgrac do niego gg :(:( czy komus z was udalo sie je moze wgrac?? prosze o POMOC :(

  • 0

    210. ~kubajo  2008-05-07 14:07:22  host: adtl50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiem jak zrzucać rzeczy z telefonu na kompa przez podczerwień. Szukam pomocy, jak wgrać aplikacje java przez podczerwień lub wap. Kierowanie do .jar nie daje nic bo "Nieobsługiwana treść" a .jad mi odczytuje jak plik tekstowy.

  • 0

    211. ~danonek  2008-05-07 19:43:54  host: acwy187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo wam wszytskim ... co to tego tel zadnych zastrzezen mam go juz 5 lat bateria mi trzyma 2-3 dni :) ogole swietny tel ;) polecaaam ;)

  • 0

    212. ~slodkasandi0007  2008-06-24 15:31:36  host: mail.toop.pl

    tel dostalam od mojego chlopaka i naprawde jest swietny tylko ma jedna wade ciezko sie przesuwa i tasma sie niszzczy szybko ale takto jest świetny i robi fajne foty polecam goraco :)

  • 0

    213. ~ada  2008-07-04 11:55:57  host: d90-141-67-100.cust.tele2.pl

    mam ten telefon od 2lat, Jesyem bardzo zadowolona.Niestety jedynym minusem, jest brak karty pamięci.

  • 0

    214. ~wikus  2008-07-04 22:46:56  host: fij86.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest zaje***** jest jedna wada w nim ze sie szybko rysuje a pozatym to k700 i nokia5200 sie chowa przynim co to ze maja wiencej pamienci i blutu to co i w noki jest karta pamienci to nic nie daje samsung jest samsungiem a inne dziady dziadami samsung jest dlamnie najlepszm fonem

  • 0

    215. ~syla  2008-07-18 12:35:59  host: 46-236.89-161.tel.tkb.net.pl

    ja miałam ten telefon pół roku w tym prawie trzy miesiące był w naprawie pewnie to nie moja wina bo przy naprawie zjebali mi aparat ;/ ale telefon jest wspaniały. Delikatny i jest naprawde super...

  • 0

    216. ~Joan  2008-07-18 15:11:32  host: aia100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam telefon 2 lata i dopiero tydzień temu zepsuły mi się strzałki w górę i dół, a tak poza tym wszystko działa i wygląda prawie jak nowy :) ..

  • 0

    217. ~magda93m  2008-08-05 11:41:20  host: bzy245.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon jakies 9 miesiecy ale juz 2 razy byl w naprawie z powodu tasmy. Bardzo sie do niego przywiazalam ale niestety musze go sprzedac bo nie wydam calej kasy na ciagle naprawy...

  • 0

    218.  2008-08-06 12:22:18

    Mój przed ostatni fonik ^^ Tyle biedaczek przeżył...wpadł prawie pod samochód i miał głębokie rysy z którymi nic nie dało się zrobić,piasek wpadł i ciężko się go rozsuwało,i miał prawie 2 latka :)Więc ten telofonik jest bardzo trwały...Tylko na końcu miałam problemy ze strzałkami ale był ok :D PoLeCaMm =**

  • 0

    219. ~martol  2008-08-08 18:53:13  host: 212.87.240.5

    hmm ja mam go od 2 lat. 1raz slider zepsuł się po 0.5 roku...naprawa 80zl (podróba, oryginalnego nie polecam, bo jest o połowę droższy), wytrzymał 1.5 roku i znów przestaja działać niektóre klawisze, czyli slider do wymiany...obudowa szybko się ściera...i nie można dokupic karty pamięci...a tak poza tym bardzo fany poręczny mały telefonik ;) lubiłam go ale zmieniam na SE K550i ;D a jednak go polecam ;P

  • 0

    220. ~Aśka  2008-08-10 14:53:56  host: 80.51.92.2

    eh ja mam ten telefon dwa lata i przez dwa lata probuje zainstalowac kabel usb ale cuz na nic.. ;p no ale tak to moze byc on ;)

  • 0

    221. ~Patita ^^  2008-08-25 13:11:54  host: elv178.internetdsl.tpnet.pl

    Ja ten telefon mam od około 10 miechów... I niestety mi się zepsuł... Oczywiście górne przyciski... Naprawa od 20 do 70 zł... Ale pewnie i tak zmienię telefon a ten rzucę w kont... I tak go polecam, ponieważ jest bardzo wytrzymały... Upadł mi tysiące razy a i tak chodził bez szwanku... Jedyne minusy są takie, że nie ma karty pamięci i blutufa (Nie pamiętam jak to się pisze...) ...

  • 0

    222. ~boczek  2008-11-10 15:17:28  host: 88-199-108-2.tktelekom.pl

    ja mam ten telefon od ponad 2 lat i tak jak wam spadal mi wiele razy na kostke brukowa, zalalam go dzemem i sokiem i wszystko fajnie dziala. Ostatnio zaczal mi szwankowac. Kolory same sie zmieniaja na ostre pomaranczowe czasami na zielone.Ostatnio juz calkiem siadl. Naprawa ponad 8 dych wiec sie nie oplaca. Bylam zadowolona do czasu jak sie nie zaczal psuc. Lepiej zainwestowac w cos lepszego. Prawdopodobnie produkt jest wadliwy duzo moich znajomych posiadajacych ten telefon tez skarzy sie na takie problemy.

  • 0

    223. ~  2009-01-11 16:00:17  host: hqh74.internetdsl.tpnet.pl

    szuper telefon

  • 0

    224. ~djfilippo  2009-04-17 13:57:04  host: 154.17.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    MAm ten telefon od 5 miesiecy uwazam ze jest okey ma 40mb pamieci wystarcza posiadam rowniez do niego glosniczek i gra naprawde glosno oraz czysto pozdrawiam

  • 0

    225. ~martyn  2009-05-05 01:32:47  host: 088156044049.olsztyn.vectranet.pl

    wszystko byloby ok, gdyby nie kłopot z transmisja danych telefon->komputer za pomocą USB :o

  • 0

    226. ~lina  2009-05-29 21:23:52  host: dui240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja także mam ten telefon :) i uważam ,że jest super lecz dostałam ostatnio nowy i chciałabym TEN SPRZEDAĆ . jeśli byłby ktoś zainteresowany będe pojawiać sie jeszcze na tej stronce.polecam ;)

  • 0

    227. ~kaka  2010-07-19 15:57:02  host: chello089077206023.chello.pl

    miałam go i rozjebał sie po 2 miesiacach a konkretnie to taśma poszła od rozsuwania...badziewny ale z wyglądu ładny i malutki to jedyne jego zalety

  • 0

    228. ~wow  2012-06-07 03:43:17  host: user-164-127-56-235.play-internet.pl

    na allegro teraz można tanio zakupić taśmę (ok. 2-3zł) i samemu ją założyć :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet