Samsung SGH-E350 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E350 Opinie o Samsung SGH-E350

Samsung SGH-E350

w sumie: 49
  • 0

    1. ~jaca691  2005-11-14 21:59:47  host: host105.sopot.wirt.pl

    Telefon dla kobiet zdecydowanie

  • 0

    2.  2005-12-13 19:42:39

    Ciekawy wyglond i jak to bywa w Samsungach ciekawe funkcje

  • 0

    3. ~damiano  2005-12-31 15:21:04  host: bzw254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ROVIN jak się już chcesz wypowiadać publicznie na jakiś temat, to proszę używaj słownika bo niektórych użytkowników takie byki mogż zwyczajnie razić :/ ja rozumiem że ktoś moze miec problemy z ortografią, poprzez dysleksję itp. ALE TAKIE BYKI? Chłopie jak tak dalej pójdzie to zrobisz dobrą karierę w koszeniu osiedlowych trawników :/ :/ :/

  • 0

    4. ~Patik :))  2006-01-18 20:41:42  host: dkb43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, ja mam ten telefonik i jestem baaardzo zadowolony, chociaż jestem chłopakiem :) telefon spełnia moje wymagania posiada mp3 jest mały i leciutki :) pozdrawiam i serdecznie zapraszam do kupna :)

  • 0

    5. ~Polak  2006-02-04 16:13:48  host: 83-145-190-68.cable-modem.tkk.net.pl

    Niech ktos mi pomoze ktory wybrac E350 czy E359E???????

  • 0

    6. ~nina  2006-03-03 12:26:01  host: ehost-33.mtm-info.pl

    ktory wybrac pomocy e350 czy e350e????

  • 0

    7. ~maxxx7  2006-03-05 16:54:19  host: 217.153.99.178

    proszę o pomoc.mam samsunga e350(i kabelek) ale nie wiem jakiego programu użyć do ściągania mp3 itd. czy może mi ktoś pomóc???

  • 0

    8. ~Pati  2006-03-16 11:25:33  host: afc63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na moje urodzinki będe mieć taki telefonik;]

  • 0

    9. ~SE & N rulezzz  2006-03-17 00:39:41  host: daf57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj kolega ma taki telefon ale moglby ktos mi powiedziec ile to ma MB pojemnosci? chcialem zaproponowac swojej dziewczynie ten fon ale niewiem czy zadowolona bedzie z niego... tyle samo pojemnowsci ile e350e?

  • 0

    10.  2006-03-19 22:42:41

    Ale w sieci Orange jest telefon e350e, a nie e350. Wiem bo sam chce go wziasc :D Aaaa... i wystepuje rowniez w ofercie MIX na 30 miesiecy :)

  • 0

    11. ~Jackowski  2006-03-24 18:38:35  host: eup32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    maxxx7 - Na stronie Samsunga, przy opisie tego telefonu masz software do sciagniecia. bez problemu dziala nawet na Irde (choc powoli)

  • 0

    12. ~patik  2006-03-24 19:47:03  host: dli56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    acha i jeszcze wlasnie nie moge ustawić parametrów zeby wysyłać mms-y...(tel jest w plusie) plz o pooomoc...!! :P

  • 0

    13. ~patik  2006-04-18 21:32:29  host: bloki.z.zwm.punkt.pl

    witam patik!ja tez mam e-350 i tez nie moge ustawic odbieranie mms-ow?pewnie nikt nie moze w tym pomoc?pozdro

  • 0

    14. ~Martyna  2006-04-25 22:39:30  host: cka91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Maxx: szukam kabelka USB do tego telefonu od dawna! gdzie ty go znalazles?!

  • 0

    15. ~milkor  2006-05-11 00:30:47  host: apn-99-86.gprspla.plusgsm.pl

    telefon jest bardzo mały i lekki- to zaleta! ale nikt nie pisze nic o baterii, co znią, dobra jest? jak długo wytrzymuje przy dość intensywnym użytkowaniu? Pzdr

  • 0

    16. ~typowa baba  2006-05-12 22:24:19  host: eww146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie mam dylemta tez go mam bomba telefon mam kabelek itp. ale nie wiem jak przegrac z komopa na tel. moja muze pomocy!! nie dali mi żadnego programu ani nic please o pomoc

  • 0

    17. ~Typowa baba  2006-05-12 22:28:25  host: eww146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam kabelek ale nie umiem przenieśc z muzy z kompa naniego help me!! BŁAGAM

  • 0

    18. ~Typowa baba  2006-05-12 22:35:54  host: eww146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam kabelek ale nie umiem przenieśc z muzy z kompa naniego help me!! BŁAGAM

  • 0

    19. ~zenek  2006-05-16 15:30:33  host: aqw114.internetdsl.tpnet.pl

    kabelek i oprogramowanie do tego telefonu niejest potrzebny, wystarczy tylko irda i przesyłasz dane z kompa na telefonon i odwrotnie bez rzadnych problemow

  • 0

    20. ~jarek  2006-06-10 15:19:25  host: boz113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co oznacza funkcja cli ze zdjęciem w tym tel.??.

  • 0

    21. ~patka  2006-06-10 18:36:56  host: gprs11.orange.pl

    mam kabelek do samsunga e350e i plytke z niby jakims oprogramowaniem, ale za cholere nie moge sobie mp3 wgrac to fona:( blagam, pomocy!

  • 0

    22. ~patka  2006-06-10 18:38:08  host: gprs11.orange.pl

    prosze, podajcie jakas stronke, albo cokolwiek!

  • 0

    23. ~Roman56  2006-06-22 21:18:44  host: 82.160.23.162

    Który telefon jest lepszy Sony Ericsson czy Samsung E350

  • 0

    24. ~kika  2006-06-28 12:40:30  host: abss194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka ;) mam pytanko czy ten telefon ma kamere ?? za odpowiedz z góry dzia :*:*:*:*:*

  • 0

    25. ~fisza  2006-08-14 11:16:34  host: xdsl-836.lubin.dialog.net.pl

    kika telefonik ma kamerke, do pozostałych mms można ustawić (na stronie internetowej każdego operatora jest opis) pozdro

  • 0

    26. ~EjDi  2006-08-24 16:56:55  host: leed-cache-3.server.ntli.net

    Tez kupuje tego tela ale chcialabym wiedziec ile na niego mp3 wchodzi, bo w sumie 40MB to nie jest duzo, a pamieci zewnetrznej na niego nie da sie dokupic.

  • 0

    27. ~Ella  2006-08-25 13:58:29  host: fan58.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ale nie mam pojecia jak zgrac na niego muzyke ... pomóżcie mi ...

  • 0

    28. ~Smerfetka  2006-09-02 17:02:45  host: bwz116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze ktos wie jak mam skonfigurowac połączenie wap i mms w tym tel????

  • 0

    29. ~Aga  2006-09-23 11:56:02  host: ebd98.internetdsl.tpnet.pl

    Hey, mam tel telefon i ogólnie jestem bardzo z niego zadowolona tyle że mam problem z połączeniem z komputerem.. mam irde ale komputer nie wykrywa telefonu, czy ktos mi może powiedzieć co zrobić :(

  • 0

    30. ~Blanka  2006-09-25 13:27:56  host: axb210.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon, ale troche go zniszczyłam :/, czy można zminić obudowe?

  • 0

    31. ~~smx  2006-10-04 00:54:31  host: abpl100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon naprawdę jest ciekawy, może nie powala jakimiś niesamowitymi rozwiązaniami technicznymi ale podobno telefon sluży do komunikacji z innymi! A wszystkich mających problemy z konfiguracją wapu czy mmsów zapraszam na strony sieci, z uslug których korzystacie, tam jest opisane wszystko krok po kroku! a co do irdy to niestety w tym telefonie jest bardzo czuła więc jeżeli nie chce się połaczyc to trzeba troszkę przesunąć!!!

  • 0

    32. ~cameleon  2006-10-16 13:13:26  host: bos115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma normalnie działającą IrDE

  • 0

    33. ~Smerfetka  2006-10-19 20:27:33  host: bwz199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i nie moge skonfiugurować a 1000 razy prbowałam

  • 0

    34. ~Smerfetka  2006-10-19 20:30:06  host: bwz199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i nie moge skonfiugurować a 1000 razy prbowałam

  • 0

    35. ~prekon  2006-11-24 17:09:40  host: cyg174.internetdsl.tpnet.pl

    czym on sie rozni od e 350 e??

  • 0

    36. ~MASEŁ  2006-12-26 21:49:15  host: 82.160.122.75

    ten tel jest taki fajny ,a co do USB to mi wszystko działa , polecam ten telefon jest naprawde fajny,pozdro

  • 0

    37. ~lolk  2007-01-06 16:11:07  host: pb122.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    Cześć! Wie ktoś czy ten telefon ma kalendarz i notalnik lub liste zadań. Proszę o odpowiedź.

  • 0

    38. ~!asTro  2007-01-08 22:34:46  host: host-ip226-107.crowley.pl

    witam ma e350e i flesz mi swieci tylko jakby jedna polowa czy to standart? czy awaria??keee:P:)

  • 0

    39. ~kapkunia  2007-01-09 17:49:32  host: evw89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie:ile kosztuje ten telefon?? odp prosze!!!!!!!!!!!!;)

  • 0

    40. ~Olusia  2007-02-02 15:37:12  host: geu242.internetdsl.tpnet.pl

    Ten tel ma kamerke, jest cacy ^^ Sama go mam... Ma również kalendarz itepe. i Irda normalnie działa ;] Wszystko jest Ok.. Polecam ! A mp3 ja przesyłam za pomocą podczerwieni w laptopie... Ja swój również zniszczyłam.. i też nie wiem cczy można obudowe zmienić...

  • 0

    41. ~lolita;]  2007-03-22 15:56:01  host: simtech.pl

    hejka a tak ogólnie to po ile stoją kable do SGH E 350, mam troszke szczególów innych niż w tych E 350 dostępnych w polsce i się mój wyróżnia heh ZAJEBISTY TELEFONIK mały takie supcio :]

  • 0

    42. ~agnieszka:P  2007-08-27 14:45:54  host: host-89-238-28-137.smgr.pl

    a gowno mi sie po 2 tygodniach popsula jakas tam tasma i guziki nie dzailaja i co?naprawa oczywiscie kojene pieniadze wyrzucone bo to uszkodzenie mechaniczne heh

  • 0

    43. ~ciężko ;]  2007-10-21 08:38:35  host: bfi180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, wam tez tak ciężko się otwiera telefon jak go rozsuwacie?... :| proszę o odpowiedz, bo nie wiem czy mam isc z tym do jakiegos komisu czy to jest naturalne jego zachowanie. (telefon kupilem na allegro) thx :]

  • 0

    44. ~  2007-10-29 14:45:07  host: 88-199-89-194.tktelekom.pl

    Wedlug mnie samsungi to siano przereklamowana sprawa ;/ mialem e350 i mi tasma poszla wymiana okolo 100zl pozniej kupilem e250 zawieszal sie wiec go oddalem od tych dwoch tel sie zrazilem do tej marki od tej pory gustuje w sonyericssonach :) kupilem w800i naprawde super fon ale ten joistik wiec go wymienilem na k610i bajka tel polecam wszystkim pozdro

  • 0

    45. ~agrest###  2008-03-31 14:19:00  host: host-81-190-107-150.rzeszow.mm.pl

    ten fon jest zjebany co chwile się zawiesza a niema do niego softa

  • 0

    46. ~  2008-07-09 20:21:51  host: pc87-239-197-91.netcorp.pl

    co zrobić z nim jeśli mam wprowadzne hasło w blokadzie na wiadomości i go nie pamietam ??? co teraz?? pomóżcie!!!

  • 0

    47.  2008-08-04 13:05:09

    Ładny,zgrabny zdecydowanie dla kobiet.Miałam ją ,ale do końca zadowolona z niej nie byłam. Nie ma to jak Nokia (powtarzam się )!

  • 0

    48. ~el dupa  2008-08-09 15:12:08  host: bsj111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    help!!!!!!!! mam pytanie co do tego telefonu bo ma on dwie wgrane fabrycznie piosenki iii chcialabym znac ich tytuly i wykonawcow blagam odpiszcie to sprawa zycia l ub smierci

  • 0

    49. ~;/  2009-09-15 17:07:53  host: 89.229.203.251

    ten telefon to tatalny szajss ;///

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet