Samsung SGH-E340 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E340 Opinie o Samsung SGH-E340

Samsung SGH-E340

w sumie: 15
  • 0

    1. ~  2005-11-01 22:30:53  host: ip-85-198-235-255.broker.com.pl

    ja chce te telefonnnn:)::::::
    ...kasia

  • 0

    2. ~  2005-11-17 20:30:23  host: eay175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM TEN TEL TYLKO PRZYSŁANO MI GO Z WŁOCH I CHCIAŁBYM SIE DOWIEDZIEC CZY JEST POLSKI SOFT DO NIEGO

  • 0

    3. ~lotta  2006-01-01 20:21:15  host: avc130.internetdsl.tpnet.pl

    Ja też chce mieć ten telefonik, ale w polsce go chyba jeszcze nie ma :(:(:(

  • 0

    4. ~magdaaa  2006-01-09 10:05:25  host: abpy87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ale u mnie w bydgoszczy nikt jeszcze niema softa do niego:/ wrrrrrrrrr

  • 0

    5. ~  2006-01-15 16:53:31  host: acvw48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik jest ok.

  • 0

    6. ~ania:)  2006-05-05 16:45:41  host: ath42.internetdsl.tpnet.pl

    siema ja mam ten telefon tylko nie wiem czy mozna podłaczyc go do kompa i przeniesc fotki z niego do kompa

  • 0

    7. ~juanito  2006-06-08 21:46:38  host: s1.lesko.tke.pl

    Ten fon ma Bluetoothu:P i ogolnie to spoko fon...pozdro

  • 0

    8. ~szuja  2006-07-02 19:20:47  host: 96-133.espol.com.pl

    nie ma softu i raczej nie bedzie gdyz tego telefonu nie ma w polsce i nie bedzie raczej wiec lipa :| ania podlaczyc mozna poprzez kabel ale lepiej kupic bluetooth ;)
    nie wiem czemu w wiekszosci opisow tego telefonu pisza ze nie ma odtw. mp3 :/ i bluetooth skoro ma :)

  • 0

    9. ~kaska  2006-08-29 13:24:39  host: tz250.internetdsl.tpnet.pl

    mam taki tel.i mam problem !nie moge wysylac a niego emmsów anie nie dochodza do mnie!moze ktoś pomoze?

  • 0

    10. ~magda  2006-12-02 21:34:31  host: abud95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie bedziesz mogla poniewaz ten tel nie został wprowadzony w polsce i zadna siec nie podaje do niego parametrow... mam ten tel, generalnie jestem zadowolona, ale j.angielski i kilka szczegolow mnie denerwuje.

  • 0

    11. ~maJah  2007-01-17 09:21:25  host: bdo11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon full wypasik:D najlepszy jest aparacik:D a co do angielskiej wersji jezykowej, to moze nawet i lepiej, przynajmniej jezyk mozna podszkolic buhaha :D Bless!

  • 0

    12. ~petitki  2007-02-23 22:53:01  host: bdx19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten tel i jestem ogólnie bardzo zadowolona z niego ale gdyby nie to ze nie moge skonfigurowac wapa a z tego co przeczytalam to sie nie da bo nie ma w Polsce tego modelu wiec lipaaaa ;((((

  • 0

    13. ~magdzia  2007-04-23 00:20:01  host: host-47-161.spray.net.pl

    ja tez przywiozlam sobie wlasnie wczoraj z wloch.tez mi sie podoba,jest swietny,szkoda tylko ze z tymi mmsami tak lipnie.miejmy nadzieje ze nedlugo jakas sie nim zainteresuje bo warto.fsjny jest,pozdro dla wszystkich

  • 0

    14. ~monisia_c  2007-05-30 19:15:58  host: ajr39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupic sobie ten telefon, ale nie wiem czy warto. Piszecie ze jest on po angielsku (menu). Tylko tak można? A pamieci jest duzo? A jak ze zdjeciami? Dobra jakość?

  • 0

    15. ~  2007-12-22 16:59:24  host: aadq140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefonik już rok.. został przywieziony z Holandii i nigdzie nie mogłam znaleźć polskiego menu :/ Ale muszę pzyznać ze telefonik jest świetny!! Odtwarza mp3, zdjęcia wychodzą świetne ;) POLECAM!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-94-5.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet